Új privát üzeneted érkezett!

Asztma-allergia gyanús gyerekemnek keresek sószobát-sóbarlang terápiát Budapesten. Kérlek segítsetek, kinek van konkrét tapasztalata, hol van ilyen és hogyan működik. Mennyi ideig tart, mennyibe kerül és hogy érzi magát a gyerek közben, utána. Még az elején tartunk és nem súlyos csak minden kisebb vírusra visszatér. Köszi
 
 


Szia, a kérdésedre nem tudok sajnos válaszolni, de az egyik ismerősöm (illetve a leendő férjem) olyan levegőtisztítókkal foglakozik, amely a krupp, pollenallergia, asztma, stb. ellen nagyon sokat segít. Itt a száma: 06-20-584-1677 (ezt az ő jóváhagyásával adom meg). Hívd nyugodtan!
Szia,
Vendég
 


Sziasztok!

Sókamrát keresek, pestiek vagyunk, szóval nem az ország másik felében-néztem a net-en, de csak szállodákat dob ki.
Arcüreggyulladása és lehetséges, hogy allergiája is van sajnos. Ha tudtok, írjatok kérlek, mert sürgős lenne!

Éva
 
 

 
 

Szia Éva!

Rémlik, hogy a Városmajor utcai uszodában van ilyesmi, ha arra járok, megnézem. A Moszkva tér közelében van ez.

Bóbita
 
 


Szia Bóbita!Kép

A Városmajor környéke nagyon jó lenne, amúgy is szoktunk arrafelé járkálni! Ahhoz képest, hogy most épp Ceglédre járunk fülészhez, ez igazán csekély távolság...

További Szép Karácsonyozást!
 
 


Szia Éva!

Köszi, Nektek is boldog ünnepeket és új évet kívánok! Kép

Megkérdeztem a Városmajor utcai uszodát és kiderült, hogy megszüntették a sókamrát, mert nem volt rá igény Kép. Kár hogy nem kérdeztem meg, hogy akkor mi a fenének van kiírva háromméteres betűkkel.
Viszont azt is megkérdeztem, hogy nem tudják-e, hol van még Bp-en ilyesmi és azt mondták, hogy talán a Gellértben. Ezek szerint az uszodákban és gyógyfürdőkben vannak a sókamrák? Mert akkor a Széchenyiben is lehet.
Na jó, nem okoskodom tovább. Kép

És tudok egy jó fül-orr-gégészt is a Jánosban, ha érdekel. Nagyon jó szakember, csak kicsit szadista és mániája a mandula-kivétel, azt nem szabad hagyni neki. Kép

Bóbita
 
 


Szia Bóbita!

Azt hiszem, a fül-orr-gégész pillanatnyilag megoldott, annyi kedves tanácsot kaptam itt a bneten ebben az ügyben, végül kikötöttünk Dr. Somi Ildikónál, aki sokat ír a Baba Patikába, meg máshová is a pereventív és komplex fülorrgége gyógyításról. Nem gyógyszer, hanem szívni, világítani, stb. De a Jánosban lévő orvos is érdekel, mert begyűjtöm a jó dokikat, annyira ritkák, és akkora nagy kincsek.Kép
Uszikban vannak sókamrák, én azt hittem, nem csak ott, megpróbálok még alaposabban körülnézni akkor. Kár ez a Major, nem értem, hogyhogy nem volt igény rá?! Persze, ez a pesti oldal jóval göthösebb, mint odaát, itt az egész lakosság beülhetne egy hatalmas sókamrábaKép!

Köszi-köszi a segítséget! Okoskodjál méég...:!

Évó
 
 


Sziasztok!

Én tudok egy sóbarlangot, de persze nem tudom az utca nevét. Viszont odatalálnék talán. Szóval a Klinikák és a Nagyvárad tér között félúton, a jobb oldalon a Nagyvárad tér felé van egy kicsi utcában. Mondjuk én 5 éve laktam arra, akkor még volt ott, de soha nem mentem be, csak láttam kiírva.
Pusz.
Andi
 
 


Sziasztok!

Éva,
tényleg, most látom, hogy a fül-orr-gégész topikban már kaptál tanácsot doki ügyben. Akkor nem is nyomatom az enyémet, a Tiétek tutira jobb.

Remélem, az Andi-féle sókamra még működik.
Meg azt is remélem, hogy mielőbb megggyógyul teljesen a srác. Jöhetne már a tavasz, de főleg a nyár... Bár a füllel nyáron is van vigyáznivaló (viz alá bukás, miegymás).

Gyógyuljatok meg!

Bóbita
 
 


Sziasztok!
Nekem sóbarlang ügyben nincs sok jó tapasztalatom, viszont a Szemlohegyi barlangot ajánlom mindenkinek. Itt kifejezetten allergiás, asztmás gyerekeknek tartanak gyógykúrát, ami 3 héten át, minden napos elfoglaltságot jelent.
Pulmonológustól kell beutalót kérni, illetve a saját orvosuk is ad, miután megvizsgálta a gyereket. A tel.száma: 325-5993.
Jóbbulást...
Vendég
 


Sziasztok
Az aszthma , allergia oki kezeleseben nekem, es jo nehany ismerosomnek segitettek a Forever Living termekei. A 100%- osan stabilizalt aloe vera gel, gyogytea, pollen tabletta kozel egy evi szedesevel minimalisra csokkentek a tuneteim. Sikerult egy olyan holgyet talalnom, aki ezeket a termekeket nagyker aron hozta nekem, es o beszelt ra arra, hogy en is hasonloan kedvezmenyesen aruljak. Ha valakit erdekel, szivesen segitek. Egyes termekek akar csecsemokorban is adhatoak, es folyamatosan szinten tartjak az immunrendszer mukodeset.
szu
 
 


Szisztok'
Allergia-asztmára tényleg jók az aloés termékek, én is használom öket.
Sóbarlang pedig az Ormos intézetben van, 18.K-ben, 600Ft/óra, elötte felmérés van, milyen a tüdönk állapota, kb fél órás. A barlangban nagyon jó a levegő, teljesen kitisztul a tüdő, ülni kell, relaxációs zenét raknak be és légzés gyakorlatokat csinálunk.
 
 


Sziasztok,

én meg toborozni jöttem;)...10 éves fiam asztmás, évek óta. Elég súlyos beteg, úgyhogy másfél éve elköltöztünk Bp.-ről Pécs mellé. De a kezelőorvosa továbbra is a bp.-i maradt. A Budai gyk.-ba járunk vissza rendszeresen. Pár éve már láttuk, hogy hirdetnek "asztma-tábort" Miskolcon, de mivel kicsinek tartottuk még ehhez, nem jelentkeztünk.
Idén megnéztem a kh. honlapját- www.budaigyk.hu -és láttam, hogy ismét lesz, de nem Miskolon, hanem a kh. területén.
Felhívtam őket, h jelentkezzünk, de eddig még csak mi vagyunk az egyetlen érdeklődő, előfordulhat, hogy elmarad. A főnővér világosított fel, nagyon segítőkész.

Esetleg akit érdekel, az nézze meg a honlapot.

Előre is köszi:

Verus

Kép
 
 


Sziasztok!
Por és pollenallergiában, légúti megbetegedésben szenvedők figyelmébe szeretnék ajánlani megoldást egy légtiszító-porszívó berendendezéssel. Ha szeretnél többet megtudni hivd Szabó Évát a 20-253-8818-as telefonszámon!
B.
 
 


A sókamrák, amelyeket néha „sószobáknak” is hívnak, a bányákban található sókamrák hű másai. Egy újszerű megoldás eredményei, aminek köszönhetően ideális módon adják vissza ezen kamrák klímáját és gyógyító hatását. Az építéséhez általunk felhasznált sóásványok tartalmazzák a szervezetünk működéséhez szükséges legfontosabb makro- és mikroelemeket. Létrejön így a bányákban rejtve található sókamrák különleges mikroklímája, ami jótékonyan hat közérzetünk különféle aspektusaira a pszichikumtól kezdve testünkig. Tudományosan bizonyított, hogy a kamrák mikroklímája jó hatással van sokféle léguti megbetegedésre, amilyenek például a tüdő, a torok, az orr, valamint a hörgők betegségei, valamint megkönnyíti az asztmában szenvedők légzését. Nyugtató és stresszoldó hatása van, valamint gyógyítólag hat idegfeszültségi és depressziós állapotokra. Elősegíti az érrendszeri betegségek, valamint a szenvedélybetegségek gyógyítását, jó hatásfokú kiegészítője az allergiás megbetegedések kezelésének - mindezek a sókamrák további jó tulajdonságait igazolják.

www.krysztalowy-swiat.pl
info@krysztalowy-swiat.pl


ppl mák

KépKép
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó