Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Barátnõm kisfiának HIPERCALCEMIA/ magas kalcium szint/ nevû, ritka betegsége van.Ez egy veleszületett , genetikai eredetû betegség, állítólag talán nincs is több ilyen az országban, ha valaki mégis hallott már errõl kérem jelentkezzen nagy segítség lenne!

Köszi:Tünde

cscsbzs@freemail.hu}
becsi
Iklad
 
 


Szia Tünde!

Nem tudom, hogy olvasod -e még ezt a topikot. 3 hónapos kisfiamnál egy vérvételnél azt mondták, hogy magas a kálciumszintje, de nem foglalkoztak vele tovább. Ezek szerint ez gond lehet? Vagy ha betegség akkor van más tünete is?


Szia!
Teljesen véletlenül vettem észre hogy írtál.
Szerintem ha nem foglalkoznak vele nem lehet gond főleg ha semmi panaszotok nincs, de azért csak ellenőrzik még nem??
A barátnőm kisfiánál 1 hónaposan jelentkezett, nem evett és egyéb más tünetük is volt, a gyerek teljesen leépült az egy hónapos kórház alatt mire kiderítették mi a gond.Ezért gondolom nálatok nem ilyesmi van.Azt tudod mennyivel magasabb??
Egyébként a kisfiúnál egy éves korára a komoly gyógyszerek és diéta hatására átcsapott angol kórba, amit szintén kikezeltek, de azóta is gondok vannak az ionjaival és még sok mással, ez a betegség már elkiséri élete végéig.
Nálatok miért nézték egyáltalán a calciumot?
Becsi
becsi
Iklad
 
 

 
 

Azóta nézték mégegyszer és minden OK.


KépKép
becsi
Iklad
 
 


Valaki olvassa még ezt a topicot?? Szeretnék segíteni,mi érintettek vagyunk, Debrecenbe járunk,tudok ajánlani dokit, emberséges, nagy tudású doki!
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó