Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

a kislányom, Fanni, alig múlt 3 hónapos. Sajnos csak az 1 hónapig tudtam szoptatni, azóta műtejen vagyunk (OMNEO1). Kezdetektöl kevesebbet eszik, mint a "javasolt", de ebböl nem csinálunk a férjemmel problémát, mert a súlygyarapodás rendben van (3 hónaposan cca. 5,5 kg., 3kg-val született). Az utóbbi hónapban azonban egyes etetések közben állandóan sír. Az utolsó 3-4 nap pedig már szinte elviselhetetlen. A reggeli etetést kivéve az összes etetésnél, ha már csak közelítek a szája felé a cumisüveggel, elkezd sírni. Amint kiveszem a szájából az üveget már mosolyog is. 15 perc "hiszti" után elkezd enni, de a böfizés után kezdődik minen elölről. Próbálkoztunk már nagyobbítani a cumi lyukán, etetem én és a férjem, etetjük ülve, állva járkálva, próbáltunk beszélni hozzá közben és csöndben maradni, próbáltuk melegebben a tejet és hidegebben is. Nem segített semmi. Egy adag tej megevése majd egy órát vesz igénybe (igaz ez korábban sem volt sokkal kevesebb). A napi fogyasztási visszaesett kb 740-800 ml-ről cca. 640-660 ml-re. Amúgy teljesen egészségesnek tűnik, láza nincs, kedélye jó, sokat mosolyog, 2 hónapos korától átaluszza az éjszakát, fogai még nem jönek, szájfertözése nincs. Egyszerűen nem értjük mi a gond. Van valakinek ötlete?
Köszi.
 
 


Evie,
a szoptatás topicba érdemes lenne átmásolnod ezt (mégha nem is szopiról van szó, sokat segíthetnek ott a lányok, és ne félj, senki nem fog elítélni, amiért tápit kap a babád). És akkor lehetne töröltetni a két topicot, amit nyitottál, itt: http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/197/197.html?1084761582

Virág
 


Ill. mind a 3-at!!!
 
 

 
 

Ill. mind a 3-at!!!
 
 


bocsánat, 2x küldte el
 
 


Szia Evie
szeretném megkérdezni hogy mit csináltál hogy már két hónaposan a pici átaludt az éjszakát,nálatok minden nap volt széklete mert utóbbi napokban két napja nincs kakija,cukros kamilla teát kapot nem használt neki.Jó de ő két hónaposan 6.5 kg és 3.7 kg született szóval sokat eszik.
 
 


Sziasztok! Új vagyok itt és van egy 2,5 hónapos kislányom, Zorka!
Az éjszakákat már 1 hónapos korában átaludta, de néha hasonló gondal szenvedünk mint evie. Általában este és kora délután jelentkezik ez a probléma. Máig nem tudom miért. Sok gondunk van a kakival is, mert a gyermekorvos szorulásra sárgarépát mondott hogy adjunk neki, aztán meg jól leszurt, mert a székletfogó. 1,5 hétig szenvedett a Zorka és persze én is, és állandóan visitott. Én aszalt szilvát áztatok be és annak a levét adom neki és most úgy néz ki hogy ez a probléma megszünik, de a másik még megmarad.

Üdvözöl titeket a kicsi Zorka.
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó