Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Egy 3 és fél hónapos kisfiam van, akivel már több mint egy hónapot töltöttem kórházban. Elõször tüdõgyulladásra gyanakodtak, antibiotikumos kezelést kapott. A múlt héten is bent feküdtünk, tüdõtükrözése volt. Kiderült, hogy egy érgyûrû szorítja a nyelõcsövét és a légcsövét, amit valószínûleg mûteni kell. Már itthon a tükrözés után egy héttel elkezdett zihálni, hörögni, alig tud szopni. Nem akarom bevinni a kórházba újra ( nem látom értelmét ), ha van valakinek tapasztalata írja meg nekem legyenszíves. Most ACC 100-at és Spiropentet adok neki + Flixotide inhaláló sprayt.
 


Miért nem látod értelmét?
És miért hörög és zihál? A tükrözés miatt vagy az érgyûrû miatt?
Bocs, hogy belekérdezek, nem pedig tapasztalatot írok, csak azért teszem, mert nem derül ki, miért nem látod értelmét, és így nehezen tud majd bárki tanácsot adni.

Szabó istvánné
adrienn
9100 Tèt Hunyadi ut
 
 
 


Szia !

Melyik kórházba vitted ? Több oka is lehet, hogy most így zíhál. Lehet hogy elkapott valami fertõzést, de az is lehet hogy nyomja az az ér és attól köhög. Vagy az is lehet, hogy a gyógyszerek felszakították már neki a lerakodást ( ACC 100-at azért szedi ) és azt köhögi fel.
Én a helyedbe visszavinném a kórházba, vagy ha oda nem akarod, akkor vidd másik kórházba.

Hogy van most a kisfiad ?

Szia

Szilvy
Szilvy
 

 
 

Szia Adrienn és Szilvy!
A Miskolci Megyei kórházban végezték a vizsgálatot, és valóban elkapott valami vírust. Pénteken délután már mentõvel mentünk be a kórházba, elõször az akut osztályra, hajnalban pedig felvitték az intenzívre. Szombaton éjjel lélegeztetõgépre került, elõször csak légzésrásegítéssel. Ma már ott tartunk, hogy teljes altatásban lélegeztetik, 50%-al, ami már károsítja a szemideget és a tüdõt is. A természetes szûkület miatt nem tudják jól oxigenizálni. Szóval már azt mondták, remény, ima és bizalom. A végletekig el vagyunk keseredve, az én gyönyörû 4 hónapos 7 kilós kisfiam ott fekszik altatva, eldurrant vénákkal, ödémásan. Nagyon-nagyon bánom, hogy engedtem az egész kivizsgálást, mikor tele van a kórház fertõzõ betegekkel.
Szorítsatok lányok nekünk!
Annamária
 


Nagyon szorítok.

Ildikó
Ildikó
 


Szia Annamária !

Kép((((((

Nagyon,nagyon szorítok Nektek !!!

Sajnálom, hogy így alakult Kép

Kívánom, hogy hamar meggyógyuljatok !

Sokat gondolok Rátok !

Szia

Szilvy
Szilvy
 


Köszömöm, hogy gondoltok ránk,
Vilmoskám még mindig mély altatásban lélegeztetõgépen van.
Valamelyest javultak az értékei, de már mindkét fülét felszúrták és vért fog kapni. Már nagyon várom, hogy a karjaimban tarthassam, minden nap kínszenvedés. Majd írom a fejleményeket.
zannamaria
 


Annamaria,
mi van Veletek? Remélem, valami jó hírt tudsz mondani nekünk!

Ildikó
Ildikó
 


Kedves Ildikó!
A fejleményekrõl, az Anyaságról, a Miskolc nevû topicban írtam. Köszönöm az együttérzésedet!
zannamaria
 


Szia Annamaria!

Most olvastam az újabb jóhírt a miskolci topicban, úgy örülökKép A szopi miatt szerintem se aggódj, ez most huszadrangú kérdés a Ti esetetekben. Remélem, egyre szebb, nyugodtabb és boldogabb napok jönnek felétek. Kívánok igazán boldog új esztendõt Nektek, egészséget a Picurnak és erõt Neked a továbbiakhozKép!
Ildikó
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó