Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

16 hónapos kisfiamnál magas húgysavszintet állapítottak meg. Eleinte diétával próbáltuk a normál szintre visszaállítani, ám ehhez nem sok segítséget kaptunk.
Most gyógyszerrel segítenek, hogy kiürüljön a szervezetéből a húgysav.

Kérlek Titeket, ha van valakinek tapasztalata a diétával kapcsolatban, írjatok.

Köszi előre is,

Jucis
 
 


Szia Jucis!

Én tanultam reflexológiát, és azzal remekül lehet kezelni a szervezetben lerakódott hugysavkristályokat! A talpmasszázsnak ez az alapja. A talpban meg lehet érezni, hogy a szervezet melyik pontján van probléma (a talpban ezeken a helyeken megpattan a gyakorlott masszőr keze) és ki lehet a szervezetből juttatni ezeket. Ennek az a módja legtöbbször, hogy megnyitják a talpban masszírozással a húgycső, belek útját, és legelőször innen serkentik a szervezetet a tisztulásra. Utána fel lehet oldani a többi lerakódást is az egyéb helyken, mert azok már könyebben távoznak, ha szabad az ürítést végző szervek útja.

VISZONT!! NAGYON PICI MÉG A BABÁD, lehet, hogy a masszőr-reflexológus el sem fogja vállalni. Ha mégis, akkor NAGYON VÁLOGASD MEG, HOGY HOVÁ VISZED A PICIT, mert a gyakorlatlan reflexológus súlyos károkat is okozhat, pláne ilyen pici babánál. Szóval nézz körül, de a reflexológia egy lehetséges megoldás lehet a problémátokra. Ráadásul gyógyszer nélkül, egészséges módon!

Remélem segítettem, jobbulást Nektek.

Harangvirág


Szia Harangvirág!

Jártunk természetgyógyásznál, aki szintén javasolta a talpmasszázst. 2 hetente mentünk hozzá, és ő gyertyával próbálta kiüríteni a húgysavat.
Sajnos, azonban nem hozott eredményt a kezelés, egyelőre felfüggesztjük.

Minden este átmasszíroztuk a talpacskáit, de inkább az olyan erősebb simogatásféle volt.

Köszi, lehet, hogy akkor később még próbálkozunk vele.

Szia

Jucis
 
 

 
 

SZia!

Nehari, hogy belekotyogok, de a gyertya semmit sem ér, ezt több helyen hallottam már, bár saját tapasztalatom nincs. És még egy dolog, óvatosan simizzétek a talpacskákat. Sok fontos szerv megtalálható ott (szív, tüdő, agyi zónák és gyakorlatilag minden) és masszírozás hatására vérbőség keletkezik, ami meglódítja az adott ponthoz tartozó szerveket is. Ezért mondtam, hogy szakemberhez vigyétek, mert nem kellő hozzáértéssel sok gondot okozhattok. Nem megijeszteni akarlak, és természetesen a simi bőven belefér. Csak szeretném,, ha meggyógyulna a babátok, sajnos az enyém is úgy tűnik, nagyon beteg. Ezért fokozottan odafigyelek a betegségekre, és ha tudok, segítek , akinek sikerül.

Tényleg nehari, hogy beleszóltam.

Szia!

Harangvirág

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó