A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2007/2008 téli babák

Hétfőn 6-ra megyünk 4D-re! Nem bírtunk tovább várni! :lol:

Gem
Épültök-szépültök! Megnéztem a képeket! :)
A padlás tényleg szuper!
A nappalinak (jól látom?) meg nagyon vagány színt válaszottatok! MIlyenek lesznek a bútorok?
A kertet meg nagyon irigylem... :( :)

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

A pakolgatás, vasalás között beugrottam.... lassan holnap és indulunk :wink:

Tittina
Érdekes , ahogy ott Íro-ban lezajlik egy szülés.... Az a gyakorlak nem baba- és mamabarát :?

Gem
Látom Rebeka sokat segít a ház szépülésében :wink:

Cas
Remélem hétfőn a 4D olyan lesz, amilyennek szeretnétek , és a bébi megmutatja magát teljesen.

Mindenkinek jó pocakosodást! Vigyázzatok magatokra és a bébikre!
Majd jelentkezem (lehet, hogy csak szeptemberben) új képekkel!
Sziasztok!

Irány a Balaton.........

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Cas!
Mit szeretnetek, fiut vagy leanyzot? Csak hogy tudjam, kinek-minek drukkoljak...
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Hello Lányok!

Gem
Érdekes, hogy itt Íro-ban is hasonló szisztéma szerint alakítják ki a házakat. Mi egy pici albiban lakunk, nekünk is egy nappali meg a konyha van a földszinten. Még WC sincsen, amitől én nagyon félek - gondolván a későbbiekre (nagypocakkal fel-le a lépcsőn). Az emeleten van két szoba meg egy "luk". Az egyik szobához külön tusoló és WC van, ez a miénk. És van még fönt egy nagy fördőszoba, amit a vendégek meg a lakótársunk használ. A kertünkről meg ne is beszéljünk: kb 5x5 m. Ez a ház egyáltalán nem alkalmas egy baby-hez. Dec-ben jár le az egyéves szerződésünk, megpróbálunk valami jobb elrendezésűt és olcsóbbat keresni. Ez vadiúj ház, épp ezért drága is.
Kép itt lakunk

És akkor egy pocakfotó (nem túl profi, én csináltam) :)

Kép ezek volnánk MI

Kia
Jó pihit Neked!

Többiek?

Kép
tittina1982

Kia
Jó pihit!!! :)

Gem
Tökmindegy! Csak derüljön már végre ki, mert iszonyú kíváncsiak vagyunk, és így ráadásul nem tudunk nevet keresni. Az vhogy nem megy, hogy egy ilyet is, meg egy olyat is. :lol:

Kriszti
Nagyon csini vagy! :)
Kéglit nem csodálom, ha olyat szeretnétek, ahol magatok vagytok! Csak a költözésnél vigyázz majd magadra! :)

Kép
Kép
Kép
cas

Tittina!
szép házatok van és nagyon csini kismami vagy!
Gem!
Annyira gyönyörű Rebeka!
Nektek is klassz lesz a ház ha elkészültök!
Cas!
Apa elvitte a gépet de edte megkérem tegye fel és holnapra én is felrakom ígérem!Drukk hétfőre.Mi a 28.körül megyünk újból!
Kia!
Jó pihit nektek!
Vendég

Kedves mamák, babák és persze papák!
...mindenkit szeretettel várok Aug 30.-án 16 órakor nyíló kiállításomra a Fise galériába, Ahol a szeptemberben megjelenő Kaláka Ukulele verseskönyv illusztrációi mellett, egyéb grafikai munkáim is bemutatásra kerülnek.
A kiállítóteret babzsák foteleimmel igyekszem a gyerkőcök számára is hangulatossá tenni.

FISE GALÉRIA
1054 Budapest, Kálmán Imre utca 16. Telefon: 311-3051
http://www.fise.hu/

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Benszi
Oké, várom a képet! :)

MEGJÁRTUK a gasztroenterológiát, és Sebinek nagyon jók a leletei!
Végre már csak a tojásra és mogyorófélékre allergiás a vérvétel szerint, jövő héten megyünk vissza próba-tejivásra, és ha jól viseli, akkor hajrá tejtermékek!!!
Juhhhhééééééé!!!!
így örülök: :D :D :D

Kép
Kép
Kép
cas

Cas!
Veletek orulok! :lol:
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

halihóóó

mi is megvagyunk :)

nyaralás nagyon jó volt, pihi ezerrel, Eszti is élvezte.

amniocentézis eredménye rendben, és ezek szerint is kislányunk lesz újra, akinek a nevét még nem sikerült konkretizálni :oops: csak szűkítettük a kört, de még nem eléggé....

Rebeka valami gyönyörű kislány, olyan szép a tekintete :)
én is örülök, hogy Sebinek ilyen jók lettek az eredményei. az nagy könnyebbség, ha ehet tejterméket!

KépKép
KépKép
and

Sziasztok Lányok!

Egy pár napra eltüntem, de ez most ilyen :) .
Ne haragudjatok ha nem tudok személyesen mindekihez szólni, de most csak gyorsan átfutottam a hozzászólásokat.

Kitartást és sok sikert a lakásfelújításhoz.
Édesek a gyermek és a baba-pocak fotók is.

A múltkor lehet, hogy nem érthetően írtam. Az UH-n kaptun képet csak elég rossz minőségű, de azért felteszem. Ti gyakorlott UH nézegető kisamamák úgyis látjátok mi hogyan van rajta :D .
Mi jól vagyunk nagyon. Babóca csak úgy növöget és érezhetően egyre erősebb. Már bemutatkozott a nagypapának, nagymamának és a testvéremnek is, hogy milyen ereje van. Az ő legnagyobb örömükre persze :D .
Teljes erővel beleugrottunk a háztervezésbe, hitelintézésbe, engedélyek beszerzésébe, szóval kicsit a munkával együtt kezd az amúgy is szétesett fejem még jobban zavaros lenni, de azért igyekszem.

Névváltozás is történt, pontosabban kitaláltuk, hogy Benedek lesz a neve, Batáry Benedek, amelynek a beceneve a Bence. Így kicsikorában hívhatjuk akár Bencének is és ha majd úgy alakul akkor Benedek lesz vagy amelyiket ő szeretné jobban használni. Az hogy a hivatalos neve mi lesz nem érdekes, úgyis az számít, hogy az ismerősöknek hogy mutatkozik be. Így legalább lesz választási lehetősége.

Ne haragudjatok, hogy most főként csak magunkról írtam, de szeretném majd lassabban végigolvasni a Ti hozzászólásaitokat és úgy reagálni. Remélem a hétvégén sikerül.

Réka

Kép
solymosy

Hát a képet nem tudom most valamiért feltölteni, majd máskor megpróbálom :cry:

Kép
solymosy

Ja, mostmár rájöttem, egy ici-picit nagyobb volt a kép mérete.
Olyan édesen felfele áll a lába, nem :lol:

Kép

Kép
solymosy

Cas!
De jó,hogy jók lettek a leletek Sebinél!

And!
Gratulálok a puncishoz és a jó amnió eredményhez!

Solymossy!
Benedek az nagyon jó név!

Amaryl,Hajni??????Többiek???????????
Vendég

Solymossy!
Az én dokimnál ilyen rossz minőségű a kép!De azért látszik valami
Vendég

Cas
Szívből gratula Sebi leleteihez! Reméljük a "próbán" is minden ok lesz! :)

And
Még egy kislány! :) Rettegj Apuka, nőuralom lesz... :lol:

Én világ-életemben kisfiút szerettem volna. De most, hogy állapotos vagyok, nem is foglalkozom vele, hogy milyen nemű lesz. Csak minden rendben legyen. Párom kislány párti (úgy érzi az lesz, és meg kell mondjam, Ő előbb érezte, hogy gyermekünk lesz, mint én); Anyós rá(m)nézésre azt mondta lány; egy ismerős szerint fiú.

Solymosy
A Bence/Benedek nálam is a favoritok között szerepelt. Jó, hogy Ti már meg tudtatok egyezni. :)
Jajj! Én is akarom már érezni, hogy kiböki az oldalamat a kis apróság... :( Olyan jó érzés lehet...

Egy kérdés: Mennyi most egy gyermek után a GYED/GYES ill. a CSP otthon?

Kép
tittina1982

Kép

Kép

Cas!
Az ígéret szép szó!Íme
Vendég

Benszi!
Hat nem semmi pocakod van! Kivancsi vagyok, mekkora lesz mondjuk 10 het mulva! :lol:
Par honap, es babazunk!!!! :o

Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Benszi
Igen, tényleg nem semmi a pocód! :)
De szerintem teljesen rendben is van. Tuti, hogy hátulról senki nem mondja meg, hogy babá(ka)t vársz...

Gem
Ti tényleg nem sokára babáztok. Nekem majdnem 2x annyi időm van, mint Nektek. Bár én még csak most jutottam el arra a szintre, hogy élvezem a terhességet...

Kép
tittina1982

Sziasztok!

Gratulálok mindenkinek a jó eredményhez, a pocakokhoz és a gyerekekhez, időm nem igazán van írni, meg hát ugye anyóspajtival sincsen rendben minden.

Mi jól vagyunk, pocak nödögél. Bár ami nyügöm bajom van, hogy ketté tört a bölcsesség fogam, amit csak vésni lehet, és a szememben is nő vmi, és fáj, és tele vagyok savval.

Tittina!

Gyed, ha jól tudom a fizetés 70%-a, de max. 83000 Ft, a gyes 27000 körül van, de ebből még lejönnek a járulékok, a családi egy gyerek után 12000 körül van, 2 után 12500, 3-ra meg nem tudom.

Én most kiváncsi leszek mennyi pénzt fogok kapni szeptemberben, mert most úgy van, hogy 19-ig még gyeden voltam, utána szabin vagyok egészen szülésig + a gyes és a családi.

Cas!

Örülök, hogy minden rendben Sebivel. És reméljük a tejtől nem lesz semmi baj.

Mi még mindig nem tudjuk, hogy mi lesz a gyerköc neve, majd a műtőasztalon kinyögök vmit.
A dokim is közölte, hogy nagyon gyorsan fogunk szülni, mondtam, igen, mert csak a zipzárt kell kinyitni.

Na most megyek felkeltek a gyerköcök.

Judit

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl

Gem!Tittina!
Nagyon köszönöm!

Amaryl!
Sajnálom a,hogy ennyi nyűg van!A neveken meg ne izgasd magad,majd kitaláljátok!Anyósodat meg hagyd a francba!
Vendég

Sziasztok!

Réka :D
Nagyon aranyos kép, szerintem jól látszik a babó formája :D Aranyos név a Bendedek :D A Bence is nagyon tetszik :wink:

Benszi :D
Nagy hasad van az igaz, de nagyon formás, s tényleg úgy tűnik, hogy szinte csak pocira híztál! Szép a bőröd is nagyon!!!

And :D
Gratula a jó amnio eredményhez, s a puncihoz is!!! Milyen neveken gondoldodtok?

Tittina :D
Csini vagy nagyon! Pocid most kezd majd nőni igazán! Nagyon jó érzés! Én imádok terhesnek lenni!
Én kaptam egy könyvet otthon (Magyarországon) a végőnénitől (most nincs nálam), de abban az volt, hogy a szülés után járó egyszeri támogatást a négy pecséthez kötik a kiskönyvben, hacsak nem igazolod, hogy a terhesség alatt legalább 5 hónapot külföldön voltál...vannak alanyi jogon járó, s munkahelyhez, biztosításhoz(TB) kötött juttatások, ha jól emlékszem... Írországban Te nem kapsz semmit?? Én is azt hittem, hogy nem érdemes utána járnom, s kiderül lassan, hogy itt is adnak támogatást (természetesen itt is fontos, hogy előtte legyen fizetve az ún. TB). Majd visszakérem ezt a kiadványt, s akkor be tudom neked másolni, hogy mit írnak....
S kikkel laktok együtt?? Külön konyhátok sincs?? Bocsi, ha valamit félre értettem..
Egyébként a múlt héten beszéltem egy írországi lánnyal (ő is kint dolgozik már 6-7éve), s mondta, hogy szinte nem is foglalkoznak a kismamákkal (ő most 19 hetes terhes). Ő is megy otthon is dokihoz :roll:

Amaryl :D
Elképzelésetek sincs, hogy mi lesz a kiscsaj neve?? Milyen
érzés, hogy most lesz egy puncisod a két szép fiad mellé??

Gemini :D
Szép a házatok! A kert tényleg nem lehet semmi...megmondom őszíntén én, panelgyerek lévén :oops: , nem tudom, hogy mit kezdenék ekkora területtel :roll: Én is akartam írni, hogy Rebeka meseszép!!! Olyan szeme van, hogy szerintm pasi nem lesz, aki ellenáll majd neki!! Jajj, szekény apukája :wink:

Cas :D
Gratula Sebi eredményeihez!!! Várjuk majd a 4D-s képeket, élményeket!!

Rólunk:
Voltunk de dokibácsinál, aki hálIstennek mindent rendben talált....kb.700gramm, s kb 30 cm a méretünk, van elég magzatvíz, s jó a szívdobogás is. Aminek nagyon örülök, hogy enged repülni, így pár hét múlva megint mehetek haza Magyarországra, s akkor veszünk is már jó pár dolgot a kis Mügyürnek :lol: A nagyfiamnak meg utána kezdődik a suli, s lassan már négyen leszünk :wink:
Nagyon aranyos képeket kaptam, felrakom őket...van egy 3D-s is, rendes volt a dokibá...az őssejt dologról azt mondta, hogy inkább üzlet, mintsem gyógyítás, s hogy itt Spanyolországban nem is a sajátját kapja vissza az ember....hmmm érdekes...
Kép
Kép

Lányok, merre vagytok??
Jó hétvégét mindnenkinek!

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Szaisztok!

Bocsi hogy így ismeretlenűl írok de szeretnék figyelmetekbe ajánlani SZOPIPÁRNÁT hátha valakit érdekel, nekem a lányom nál nagyon bevállt!!!! A terhesség utolsó heteiben amikor az alvás már sehogysem jó, nagyon kényelmes vele aludni, alátámasztja a pocit és a szoptatásnál is nagyon jó!!!!!!
Nekem van egy Baba Boltom a XV. kerületben a Rákos úton ( 7. szám mellett) ha valakit érdekel ott meg lehet nézni természetesen sok más hasznos holmit is tartunk, vagy postázni is tudom. Az akciós ára 6990ft helyett 4990.-!!!!Sok aranyos színben van!!Képet tudok küldeni!!
pepike@citromail.hu ha érdekel kérlek írj!

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok!

Szilvi
Azt tudtam, hogy otthon a 4 pecséthez kötik, itt viszont nincs semmi ilyesmi. Legalábbis eddig így tudom. Havonta 160 euro a Child benefit, ez olyasmi lehet, mint Mo-on a CSP, mert 16 éves korig jár. És 6 éves korig 3havonta kapsz 250 eurot. Ez valami elhelyezésti támogatás, mert itt nincs óvoda. És ha be akarod adni a gyereket, hogy legalább részmunkaidőben dolgozhass, akkor azért szép árat kell fizetni.
Csak egy srác él még velünk, nem sok vizet zavar. De ha meglesz a Pici, akkor azért jobb lesz, ha csak a család lesz egy fedél alatt. Egy konyhánk van, de hála külün fürdő. Ez nekem fontosabb.
A Babó akkor lesz ír állampolgár, ha legalább az egyik szülő igazoltan kint él/dolgozik 3 éve. Párom februárban lesz kint 3 éve, úgyhogy ez így nagyon szupi. Én a Babó után alanyi jogon megkapom, Apukája meg majd tőlem, ha összeházasodunk. :) Kicsit bonyolult, megróbáltam a legérthetőbben leírni.

Nagyon édesek a képek, nagyon szépen látszik apofikája is. :) Nagony szép kis Babóca. Gratulálok! :)

Amaryl
Kitartást a sok "nyűgödhöz"! Igaza van Benszinek, ne foglalkozz Anyósoddal! Majdcsak megbékéltek egymással...
Köszi a felvilágosítást! Még egy kérdés: Meddig jár a gyed és mikortól van a gyes?

Többiekkel mi újság? Remélem mindenki jól van, és a Babucikkal is minden rendben...

Kép
tittina1982

Szilvia!
Nagyon jó kép!Szép nagy a babád!De jó repülhetsz és feltöltődhetsz egy kicsit itthon!
Köszi a dícséretet,de nem csak pocakra ment,hanem a szép narancsligetes fenekemre is!Inkább oda!

Én ma megyek dokihoz,mert Balázs feje annyira lenn van,hogy állandóan sajog a punim,ha ülök!Most hívtam fel a dokit és mondta szerinte nincs gond de megnézne!Rajta a hólyagomon,ami nyomja a medencémet!Kellemetlen!

Többiek?nem döcög a topik!
Vendég

Szilvi!
Eeeeeeedes a babad!!!!!! :D

Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Benszi
Azt mondta a párom, hogy van akkor hasam, mint neked... :( :lol:
Kíváncsi vagyok, mit mondanak ma, mekkora a lurkó... :)

Tittina
Gyed a gyerek 2. szülinapjáig van, onnantól gyes a 3. szülinapjáig. Utána még egy év méltányossági gyest lehet kérni (nemtom pontosan hogyan, csak hallottam róla, hogy van ilyen).

Este 6-ra megyünk ma 4D-re! Már nagyon várom!!! Nagyon kíváncsi vagyok, Sebi mit fog szólni!!! :)

Kép
Kép
Kép
cas

Cas!
Egy babával nem semmi ha ekkora a pocakod!Nem lakik a babád mögött még valaki?
Vendég

Sziasztok!

Szilvi!

Nagyon jó az uh kép, nagyon édi kis pofija van a picinek és örülök, hogy minden rendben.
Semmi elképzelés nincsen, mert én rövid nevet szeretnék, amit nem nagyon lehet becézni, mert én azt nem szeretném, mert anyósom nagyon tudja cifrázni és az a halálom. Hogy milyen érzés, hogy punás lesz(bár nem 100%) kicsit furcsa lesz biztos, de majd belejövünk, de én nagyon örülök neki. :)

Benszi!

Remélem minden rendben lesz, drukkolok.

Meg volt a nagy keresztelő tegnap, így hivatalosan is tegnaptól keresztszülők lettünk. Történt egy kis baleset a Bencével már a sógornőméknél, azt hittem ott szülök meg, annyira megijedtem, drága kicsi fiam bedugta a fejét a kapurács közé, de szerencsére ki bírtuk húzni, kisebb sérülés lett a fején.
De tegnap megkérdezték, hogy nekünk ugyan mikor lesz a keresztelő, én meg válaszoltam majd ha a 3. megszületik és csak jövő nyáron.

Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én 5 perc házimunkától már ki vagyok, lihegek alig kapok levegőt, nagyon hamar elfáradok. Veletek szokott ilyen lenni?

Cas!

Képeket majd kérünk!

Judit

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl

Benszi
Nagyon remélem, hogy csak egyvalaki lakik odabent! :)
Sebivel is hatalmas hasam volt, 7 hónaposan már mindenórásnak néztek, és nem akarták elhinni, hogy nem ikrek?! :( :lol:

Amaryl
Én is ki tudok fáradni hamar, ma de. takarítottunk, a párom megcsinálta a porszívózást (azzal én már nem is próbálkozom), de a többi rám várt, és mire végeztem (max. 1,5 óra) le kellett ülnöm! :(
Bosszant, hogy ilyen szűkösek lettek a fizikai korlátaim. :(
Vmelyik du. Sebivel már legózni se tudtunk egy jóízűt, mert a földön olyan vagyok, mint egy partra vetett bálna! :lol:

Na majd jövök a képekkel, remélem jók lesznek! :) Bár fogalmam sincs, hogyan helyezkedhet ez a kölök, mert mindenhol folyton érzem a püfölését!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
cas

halihóó

csatlakozom a nagyhasúak-de nem ikreket várók klubjához ;) :D
nekem mondjuk kicsit több a magzatvízem, de akkor sincs mentségem. plusz a háj, ami nem elhanyagolható vastagságú :P

Amaryl, mi a helyzet a genetikával? lemaradtam valahol... de jól emlékszem, hogy neked kellett? :oops:

nálunk is kínos kérdés a keresztelő téma, mert különböző vallásúak vagyunk és mindkettőnk tesója szingli, eddig azt mondtuk, majd, ha lesz tesó, most még nem került szóba, de a mi késik...

Cas, hogy haladtok a tejes cuccokkal? minden ok? szereti Sebi?

nevekkel nem állunk sehogyan sem. viszont mindjárt megkeresem azt a linket, amit én is úgy kaptam, a most hivatalosan anyakönyvezhető nevek aktuális listájával.

KépKép
KépKép
and

KépKép
KépKép
and

And!

A genetikán nem láttak már cisztát, csak vmi szalag fogra közre a méhlepényt, de ez nincs ráírva a leletre. De minden rendben volt.

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl

Amaryl!
Ez a ciszta-eltunes nagyon jo hir! Valoszinuleg en is lemaradtam anno a hirrol, mert eleg ritkan tudtam csak olvasgatni. Szivbol orulok neki!
Tablicskura szamithatunk valamikor? (Ne vedd zaklatasnak, csak ha majd belefer).

Cas!
Iiiiiiigen, fotoooooooooooookat majd legyel szives tegy fel a forumra, amint tudsz!

Kifaradas:
Abszolut egyet tudok erteni az elottem szolokkal. Olyan kevestol kifaradok, hogy mar en is hulyet kapok tole. Mondjuk Rebeka utan nem semmi egy hazfelujutas kozepette ugralni, de ha mar valamit tennem is kell aktivan, nagyon ra kell keszulnom. Vasalni peldaul mar nagyon regen keszulok.

A hetvegen kaptunk egy orias ruhasszekrenyt, amit most mar csak meg kellene toltenem. Hetek ota, bocs, mar egy honapja borondokbol elunk, es a felso szinten taruljuk a vasalandokat. De mar csak arra viszi az erombol, hogy neha felfaradjak egy-ket darabot kivasalni.

Gyakran kemenyedek, es a borom is vacakol mostanaban, foleg az arcomon, ami nagyon zavar. Ez zavar a legjobban ebben a rohadt borproblemambam.

Dokimat hivtam, hogy akkor en visszamennek hozza egy pofavizitre, mert a krem, amit adott, nem szuperal. Szept. 27-re tudtak volna idopontot adni. Ugyhogy szerdan bemegyek idopont nelkul, es majd odarangattatom a dokit, aki tudom, hogy aznap bent lesz. Csak az a baj, hogy ha idopont nelkul megy az ember, akar 3-4 orat is varhat. Piszok kenyelmes, foleg ekkora pocakkal.

Felhaborito, hogy ez itt igy mukodik. Anno szinte forro droton voltam az otthoni bordokimmal, amikor terhesseg alatt problemaim voltak. Hat itt ez egy kicsit maskepp megy. :evil:

Ma mentek haza a ferjem tesoi, itt voltak majdnem ket hetet, es nagyot lenditettek a hazfelujitason. Nem mondom, hogy ne lenne meg eppen eleg teendo nehany honapra, de az az oltari kosz, ami a falak rendbehozatalakor meg a kabelszerelesekkor keletkezett, hogy mar tizedere csokkent. Mindenesetre a konyveimet meg nem pakolom ki :cry:

Szules:
En nem tudom, ti hogy vagytok vele, de en mar nagyon be vagyok sozva. Lehet, hogy azert is, mert dolgozni mar nem igazan van kedvem. Erom meg van, azzal nincs baj, de a kedvem a beka feneke alatt. Inkabb mar otthon lognek Rebekaval, es aludnek, amikor o alszik delutanonkent. Meg az is zavar, hogy ot most csak hetvegeken latom, het kozben csak estenkent, ami ugye nem sok. Amikor meg megjon Zsofi, ember legyen a talpan, aki ugyanannyi idot tud majd szanni az elsoszulottre, mint azelott :?

Udv minden kismaminak es pocaklakonak

Eltuntek, merre jartok??????
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Sziasztok!

Cas
Köszi az infot az otthoni támogatásokról! Kíváncsian várjuk a képeket!

Amaryl, Gem
Hála, hogy eltűntek azok a fránya ciszták...
Én még nem nagyon tudok hozzászólni a házimunkával járó fáradtsághoz, mert még csak a héten töltjük a 18-at. Még korai lenne szerintem, hogy fáradékony legyek.
Viszont a munkám, ami most abban merül ki, hogy hetente 2x házhoz megyek takarítani, az igencsak kifáraszt. Főleg, amikor 3 óra megállás nélküli vasalás után haza kell gyalogolnom dombon felfelé - 20 perces út. Ilyenkor hullaként esek be az ajtón, ésd aznap már nem nagyon csinálok semmit (főleg mert 3 órát egyhelyben, folyamatosan álltam).

Benszi
Ilyenkor gondolom nem nagyon tud az orvos mit csinálni, úgyhogy majd csak annyit mond, hogy kitartás Anyuka? Vagy van valami megoldás? Jó lenne, ha tudna legalább egy kicsit segíteni...

Keresztelő
Jó lenne majd megkeresztelni a Babót, csak hát nem nagyon szeretünk templomba járni. Párom szavaival élve, nem vagyunk tól jóban az "Öreggel". (Mindkettőnket ért egy-két felejthetetlen dolog...)

Lányok! Két hétig teljesen jól voltam, erre most 3 napja esténként megint hányinger kerülget... Ennek soha nem lesz vége?! És képzeljétek, most már kezdek olyasmiket érezni a pocakomban, amit eddig még nem. :)

Kép
tittina1982

Sziasztok!
Megérkeztünk, tegnap egész nap mostam, főztem, takarítottam, ma értekezlet a suliban, nagyon elfáradtam, nem volt energiám visszaolvasni :oops: minden oké, jól vagyunk, remélem ti is, a nyaralás-utazás-semmittevés-barangolás-városfelfedezés stb. nagyon fárasztó volt :roll: :oops:

Holnap Ikea-Szegedre költöztetés-Szegeden pakolászás (tesókám kezdi a jogi egyetemet), úgyhogy kezd besűrűsödni minden (itthon is kéne festeni, felújítani)...

Futtában néhány kép, de meg sem bírtam még nézegetni őket rendesen :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
kkriszti77

Sziasztok!
Lesz egy lányunk!!!
Megvan mindene, egyértelműen még én is láttam a puncit is! Szóval egyelőre minden oké, reméljük a végéig így is marad! Kicsit kisebb (700g), mint Sebi (880g) volt ennyi idősen (szerencsére), de még így is 1 héttel idősebbnek tűnik a számított koránál (eddig minden UH-on).
Na mehetünk nevet keresni!
Ja, és egy kép:
Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Halihó Csajok!

Megint eltűntem, kicsit "nyaraltunk". A múlt hétvégén Ópusztaszeren és a mórahalmi fürdőben voltunk, most pedig egy kolleganőmnél Siófokon. Majd teszek fel képeket, Manó nagyon élvezte a vizet, különösen a Balaton tetszett neki a hullámzás miatt. :D Szerencsére nagyon jól bírta Manó az utazást, bár direkt az alvás ideje előtt indultunk, így szinte végigaludta az utat. Oda is, vissza is kb. az utolsó fél-háromnegyed órában volt csak fenn, akkor viszont jól elszórakozott a plüssbékájával.

Megvolt a cukros lötyis vérvétel, borzasztó volt. :( Nálunk 7-9-ig van vérvétel. Nos én 7-re nem tudok odamenni (pedig kb. 2 percre lakunk a kórháztól), merthogy Manó általában fél 7-kor ébred, és kb. 7-kor van reggeli. Anyukám „iderendeltem” fél 8-ra, persze Manó kivételesen 7-ig aludt, fél 8-kor reggelizett, szóval a reggeli szertartások után 8-kor tudtam átmenni. 45 perc sorban állás után vették le az első vért, de úgy, hogy nekem kellett szólni, hogy ez az első vérvétel, és a próbavért még nem vették le. :x Na ekkor jól lecsesztek, hogy miért nem szóltam hamarabb, miért vártam meg, hogy kihúzza a tűt a karomból. De azért megoldották, az egyik fiolából megnézték az éhgyomri vércukrot, 2.4 lett, ami szerintük nagyon alacsony. Mondtam, érzem, elég rosszul is érzem magam, valszeg leesett a vércukrom, mivel 6 óta fenn vagyok, és általában fél 8-8-kor reggelizem, és már marhára éhes vagyok. Ekkor meg azért csesztek le, mert nem mentem oda 7-re. Na itt felment bennem a pumpa, és mondtam, hogy jó lenne, ha nem b@szogatna egy 24 hetes terhes nőt, akinek mielőtt eljön el kell látnia a 10 hónapos fiát, és 45 perce vár arra, hogy végre levegyék a vérét. Na erre a nő kicsit visszább vett a hangnemből, és csak annyit mondott, legközelebb menjek előre, ne álljak sorba. Na mindezek után megittam a lötyimet, amitől fél óra múlva még rosszabbul lettem. Ücsörögtem 2 órát a váróban – nem mertem hazamenni a rosszullét miatt – aztán felmásztam a harmadikra a laborba – merthogy a második vért ott veszik le – majd hazamentem, de úgy, hogy akkor már szédültem az éhségtől, ugyanis ekkor már fél 12 volt. :evil: Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de szerintem ezzel a felesleges cukorterheléssel többet ártanak, mint használnak. Minden, végülis az eredmény jó lett.

Tittina! Kérdezted az ellátásokat. Egész pontosan a következő „jár” jelenleg. Családi pótlék egy gyermekes család esetén 11700 Ft; egy gyermeket nevelő egyedülálló esetén 12700 Ft. Terhességi-gyermekágyi segély akkor jár, ha a szülést megelőzően két éven belül legalább 180 napon át biztosított volt a szülő nő és a biztosítás tartama alatt szült. Az ellátás 168 napon keresztül jár és összege a napi átlagkereset 70%-a. GYED a TGYÁS után jár a gyermek második életévének betöltéséig. GYED-re jogosult az, aki az igénylést megelőzően két éven belül 180 napon át biztosított volt. A GYED összege a naptári napi átlagkereset 70%-a, azonban legfeljebb a minimálbér kétszeresének 70%-a. GYES a gyermek harmadik életévéig jár, legkorábban az első életév betöltése után igényelhető. Összege jelenleg 27130 Ft. Anyasági támogatásra jogosult az a nő, aki a terhessége alatt legalább 4 alkalommal részt vett terhesgondozáson, kivéve, ha igazolni tudja, hogy a terhesség alatt 5 hónapig megszakítás nélkül külföldön tartózkodott. Összege azonos a gyermek születésének időpontjában érvényes öregségi nyugdíj legkisebb összegének 225%-val, jelenleg 61042 Ft. Remélem valamennyire érthető voltam, bár nagy részét én is a könyvből tudom, amit a védőben adtak.

Ha valakit érdekel még ezzel kapcsolatban néhány infó, szívesen segítek, anyósom TB ügyintéző, nagyon érti ezeket a dolgokat. Én neki köszönhetem, hogy maximum GYED-et kapok. :wink:

Most viszont megyek, mert nagyon késő van.

Üdv
Anita

goodfairy

Cas!!
Hatalmas gratula! Nagyon szép kiscsaj! szépen látszik a pofija, s az öt ujja is :D

Kriszti :D
Nagyon csini vagy! Okos párom idejött mögém, s pont a delfines képnél megkérdezte (a képernyőn Cas kisánya, s a delfin látszott csak :lol: ): "ő kié?" - most ezen jót mulattam :D

Tittina :D
A takarítást szerintem már sokáig nem fogod tudni csinálni. Az ember örül, ha magának elvégzni. Mondjuk nekem szerencsém van, van egy segítségem...nem úgy csinálja, mint ahogy én szeretném, de most nem bírnám az egész lakást én sem.
Te orvoshoz nem is mész??? Mi a terved? Magyarországra nem menetek/mész mostanában?

Gemini :D
Megértelek....a magyar egészségügy sem egyszerű, de szerintem a "nagy nyugaton" is volna mit korrigálni. De már próbálom nem strsszelni ezen magam. Pedig minél többet olvasok itt a babaneten, annál inkább félek, hogy itt vajon milyen kezekbe kerülök....s azon imádkozom, hogy minden simán menjen, s ne is kelljen megtudnom, hogy itt hogyan reagálnak, ha baj van :roll: :oops: DE NEM LESZ BAJ!! :wink:
Jó, hogy már haladtok a házzal, lassan tényleg nem ártana ha már nem csinálnál szinte semmit...A szitu, ami nálatok van, még nem álatlános, de ezen ne stresszeld magad, így tudtok megélni, s hát nem sokára többet leszel majd otthon....amikor majd Zsófival leszel, szoptatod, tisztába teszed, altatod, akkor ott lesz melletted Rebeka is, s biztos, hogy nagyon jó lesz :wink: Meddig dolgozol még???

Benszi :D
Remélem, hogy a dokinál minden ok volt, s csak azért nem jelentkezel, mert pihensz....gondolom azt tudja mondani, hogy pócold fel a popsidad, s úgy talán kevésbbé nyom a babó...
Írtam már régen, hogy ha sokat állok, vagy ülök függölegesen, akkor nekem is van vmi feszítés odalent...a doki nem mondott erre semmit, csak annyit "biztatásként", hogy ez még rosszabb lesz 8) :shock: gondolom a babó súlya miatt..

Amaryl :D
Elhiszem, hogy örülsz a puncinak :wink: Te tényleg nagyon nem csíped anyóst, ha még nevet is "ellene" választasz :oops: :roll:
Sokat vagytok együtt, vagy el tudod őt kerülni, ha akarod napokig is???

Lányok, mindenkinek köszönjük a dícséretet....egyébként úgy látjuk, hogy tiszta apuka :roll: majd kiderül...még bízom benne, hogy a szeme az "enyém" lesz, mert ugyebár deréktól lefele is apuci, így már mondtam, hogy ha így lesz (s lehet, hogy egyébként is), akkor még egyet kell szülnöm ,hogy ő majd hátha rám hasonlít :wink: már megelégednék a deréktól lefele hasonlósággal :wink: na ez még nagyon a jövő zenéje...

Szülés, s egyebek: én is tartok tőle, érzem, hogy egyre közeleg az idő, s ugyan már nagyon várom, de a másik részről pedig megeállítanám az időt, hogy ne szaladjon olyan gyorsan :)
Viszont valamelyik nap láttam egy négy napos babát, illetve visszanéztem a Kristóf felvételeit kicsi korából, s rájöttem, hogy azért lehet ám velük már mit kezdeni az első napokban is....valahogy egész másként emlékeztem eddig :roll: nem tudom, hogy érthető voltam-e :roll: :oops:

Na eldugultam...mindenkinek jó pihenést, s írjatok sokat!!!

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Anita :D
Egyszerre írtunk :D Gratula a jó eredményhez...nekem jövő héten kell mennem, de szerintem csak sima vérvétel lesz...a cukros vizet nekem még az elején kellet innom, amikor kiderült a babó :roll:
Manó nagyon ügyes, hogy így bírta az utat...de ti sem vagytok semmik, kisbabó kint, kisbabó bent, s még így jöttök-mentek...ha minden ok, akkor ez a természetes!

Kép
Kép
Kép
szilvia72

csajok!
Megvagyunk és minden rendben!Balázsom keze a homlokánál van!Azzal nyomja a medencémet vagy a hólyagomat és ezért ez a kellemetlen érzés!Kitartás mert lesz ez még rosszabb is jelszó van!Napra pontosan koruknak megfelelő mindkettő baba!Zárt méhszáj és nincs megrövidülve a méhnyak!Mindkettő fejjel lefelé még mindig!Mehetek továbbra is bálnabalettra és jövőhéten egy kis Bécsi shoppingra!

And!
Keresztelő!
Nálunk 2 húgom és egy öcsém van,a férjemnek meg egy öccse,így mindentesó keresztszülő lesz!
Amaryl!
Szörnyű lehetett látni,amint beszorul Bence feje!De jó,hogy nem lett nagyobb a baj!Nagyon hamar kifáradok ám én is!Nálunk a férjem takarít!Rendes ember!De jó,hogy már nincs cisztád!

Gem!
Klassz,hogy haladtatok egy nagyot az építkezéssel!
már én is bevagyok sózva a szülés miatt!Annyira látnám már a kis arcukat és szorítanám magamhoz őket!A bőrödre tengeri sós víz?Várjuk mi volt a bődokinál!

Kriszti!
Helyesek vagytok apával!Szép a pocakod!

Cas!
Gratulálok a puncishoz!Nagyon jó lett a 4D-s kép!

Goddfairy!
jó is egy kis csajos kikapcsolódás!Nem semmi a cukros vérvételes sztorid!Nálunk a János kórházban 2dl tej és egy zsömle lesz!

Szilvia!
Azért nem is nagyon gyüttem a netre,mert eléggé elfáradtam!Bevezetni,várni visszavezetni stb.

Nagyon helyesek vagytok,hogy gondoltatok rám!
Vendég

Tittina!
Nem tudom, takaritas munkaszeruleg meddig erdemes vegezni. Mert ha nem a sajat otthonodban teszed, akkor nincs megallas, ha elfaradsz. Ugyhogy en ezzel azert nagyon, de nagyon vigyaznek! Engem van, hogy a mosogatas is kifaraszt, mert most meg csak a furdoszobai mosdoban tudtunk mosogatni, ahhoz pedig egy kicsit meg kell "gornyedni". Vigyazz magadra, annyit talan nem er az a franya penz!

Kriszti!
Szep, jo es faraszto lehetett a nyaralasotok! Meselj majd, ha kifujtad magad!
Tenyleg, a delfin kinek a bebije??? :roll: :lol:

CAAAAAAAAAS!
De jo, en nagyon orulok a puncisnak! Es nagyon helyes a kep! Nem bogted el magad, amikor meglattad az arcat? Szerintem annyira meghato oket igy latni, olyan, mintha egy titkos vilagba kukkanthatna be az ember egy pillanatra…. Hajra a nevvalasztassal!!! :D

Anita!
Basszus annyira felhaborit, hogy mennyire bunkok tudnak lenni az emberek! :twisted: Es most nem a csak az egeszsegugyrol beszelek, hanem ugy altalaban. Hogy veszik a batorsagot, hogy ilyen hangot ussenek meg egy emberrel, nem is beszelve arrol, hogy kismama vagy, es ez mar lathato is! Orulok, hogy beszoltal neki, es hogy az eredmenyed vegulis jo lett. Ez a legfontosabb.

Szilvi!
Koszonom a biztatast! Es tenyleg ne stresszeld magad, azzal nem segitesz semmin!

Benszi!
Jo fej a fiad! Mondd meg neki, hogy le a kezekkel, es kesz!
Becsi shoppingert irigyellek. Megvan annak is a feelingje! :)
A dokirol majd beszamolok, bar nagy elorelepesre nem szamitok.
Valoszinuleg nagyon egyszerre fogunk elkezdeni babazni!

Amaryl!
Szerintem olyan nevet valassz, ami nagyon tetszik mindkettotoknek! Mert ha ebben meg anyoshoz is igazodni kell, akkor a nevek kore igen leszukulhet. Sajnalom, hogy ennyire gubancos a viszony! Mi nevvalasztasnal senki velemenyet nem vettuk figyelembe. Altalaban mindenkinek volt egy-ket jo szava, (foleg a csaladbol) a "Rebeka" nev ellen. Anyam baratsagosan csak annyit mondott, mikor megtudta a nevet, hogy "Jezus ur isten".
A parom csaladja meg 5 honapon at hetente kerdezgette, hogy meg mindig kitartunk-e a nev mellett. Azt hiszem, meg a szuletes utan harom hettel is rakerdeztek egyszer (ehhez mar esz kell!).
:roll: :roll: :roll:

Udv
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Kriszti
Nagyon jók a képek, aranyosak vagytok a Pároddal. :) Bizti, szupi volt a nyaralás, de itthon is vigyázz Magadra! Ne vidd túlzásba az utómunkálatokat.

Cas
Gratula a kis nuncishoz! Helyes pofija van nagyon! (Nekünk a lánynév kiválasztásával akadt egy kis nézeteltérésünk, úgyhogy most jobban örülnék egy kukisnak. -jelenleg így érzem, csak hogy kerüljük a vitát...)

Goodfairy
Olyna rég voltam már nyaralni, hogy azt sem tudom milyen pihenni... láblógatni... pancsolni...
Hát nem irigyellek a cukorterheléses vérvételen kiálltak miatt. Amikor a cisztámmal kórházba kerültem, (a Szent Imrébe) volt egy nőnemű nőgyógyász, aki teljesen úgy viselkedett velem, mintha jókedvemben feküdtem volna kés alá. Hála csak egy vizsgálat erejéig hozott össze vele a sors....
Nagoyn köszönöm a kimerítő infot!

Szilvi
Mo-ra nem szándékozom menni, de itt készülök orvoshoz az elkövetkezendő 1-2 héten belül. Az egyik csaj, ahol takarítok nagyon segítőkész. Felajánlotta a dokiját, sőt azt is hogy felhívja nekem. Pénteken kérünk időpontot.

Gem, Szilvi
Én sem tudom meddig fogom bírni a takarítást másoknál. Mikor hazaérek, a derekam úgy sajog, hogy jóformán meg sem tudok mozdulni. Terveim szerint jó lenne október végéig csnálni. De a Ti tapasztalataitok alapján nem hiszem, hogy menni fog. És nem csak a pénzről van szó, hanem arról, hogy halálra unom magam itthon. A ház sem túl nagy, két nap elég ebben az állapotomban, hogy tetőtől-talpig kitakarítsam. És akkor is ott van még a hétből 5 nap...
Már nagyon várom, hogy megszülessen a Babó, akkor bizti jobban eltelik egy nap...

Benszi
Örülök, hogy minden rendben Veletek! Balázs-fiad biztosan nagyon okos kisfiú lesz, ha már most ilyen sokat gondolkodik... :)

Kép
tittina1982

Sziasztok!

Most vagyok először ebben a topicban, és örömmel látom, hogy napra pontosan annyi idős terhesek vagyunk Krisztivel.
a vonalzónkról meg nem is beszélve.
Kriszti te hogy érzed magad?
Én teljesen jól vagyok, néha nehezen kapok levegőt, leginkább akkor, ha fülledt a levegő.
Tegnap este éreztem először, hogy mozgott a picur, nagyon jó érzés volt.

az uh képekhez gratulálok, nagyon édesek a babák.
Majd én is szeretnék menni 4D-re, de majd csak nov-dec körül.

Judit

Kép
vjudyt

Köszi a gratulákat mindenkinek! :)

Anita
Sajnálom, hogy ennyire rossz élmény volt a cukrosivászat! :( De a lényeg, hogy túl vagy rajta! :)
Nálunk a Margitban szuper aranyosak a csajok a terhesgondozóban, ilyenkor gondolok bele, mekkora szerencse!

Benszi
Tök jó, hogy minden rendben a bébikkel és veled is!
Az én kicsi lányom (hűűűű, de jó ilyet leírni! :lol:) meg a lábaival tud néha telibe betámasztani az oldalamba, hogy majd' meghalok, annyira fáj, lépni alig tudok! :( Tegnap az UH-on is bemutatta a tudományát, alig bírtam feltápászkodni ebből kifolyólag a vizsgálóágyról! :( :)
Viszont meghoztunk egy nagy döntést apával: ha nagyon gyorsan indul be a szülés, és esélyünk sincs leérni a dél-pesti kórházba, akkor a Jánosba megyünk. Úgyhogy nagyon várom majd a beszámolódat! :)

Gem
Érdekes, de most egyik UH-on se érzékenyültem úgy el, mint anno Sebinél, csak vigyorogtam végig, mint a vadalma, és próbáltam Sebinek magyarázni, mit lát a monitoron, de őt sokkal jobban érdekelte a kütyü maga, amivel megvizsgáltak, meg hogy kint az ajtó előtt milyen remek játszótér van, és menjünk inkább oda. :) De az apja nagyon meg volt illetődve, mert még nem volt velem UH-on ennél a babánál, csak felvételről látta a 12. hetit, slussz.
Aztán mikor mutogattuk a felvételt a nagyszülőknek, akkor Sebi "félvállról" közölte a tévére bökve, hogy ott a picibaba anya pocakjából, és részéről a dolog le van tudva, mehetünk is játszani, mit kell ekkora feneket keríteni ennek az egésznek?! :lol:

Kriszti
Mi a fiúnevekkel voltunk most úgy, hogy vhogy egyik se tetszik igazán, nem igazán tudtunk volna jól nevet választani ENNEK a pocakbékának. Bezzeg a lánynevek! Jobbnál jobbakat találunk, és már kezd körvonalazódni a végleges döntés (az igazat megvallva én már hónapok óta így gondolok rá, csak nem mertem beleélni magam)! :)

Ja, és ma voltunk Sebivel a próba-tejiváson, egyelőre úgy néz ki, minden oké, úgyhogy most 2 hétig Beba2 Aktívot kap, és ha attól se lesznek tünetei, akkor elkezdhetjük bevezetni az élőflórás tejtermékeket!!! VÉGRE!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
cas

Judit
Üdv itt! Mesélj magatokról!!! :)

Kép
Kép
Kép
cas

Cas
Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen Sebivel, és hogy Ő is a tej(termék) imádók táborához csatlakozhasson!
Még nem tudom, hogy itt hogyan működik, de remélem bejöhet velem a Párom majd UH-ra. Az első képet, amink van, otthon kaptam, amikor már biztosra mondták, hogy van odabent valaki. Hallottam és láttam is dobogni a szívét. Soha nem fogom elfelejteni. Felteszem azt a képet, ha nem haragudtok meg érte. Ja, azt akartam ebből kihozni, hogy egyedül voltam otthon ekkor, és párom annyira kíváncsi volt, hogy nem hagyott békén, amíg el nem küldtem Neki a képet. Pedig csak egy hetet voltam otthon. :)

Judit
Üdv közöttünk! Tényleg nem semmi véletlenek vannak... Örülök Neked, mert eddig egyedül voltam ilyen kis fiatalka... :)
Mesélj még Magatokról! Dolgozol? Meddig még? Első baba?
Én most jutottam arra a szintre, hogy élvezem a terhességet. KB 3 héttel ezelőttig egy hónapon keresztül minden áldott este a WC fölött gubbasztottam. Szörnyű volt.

Kép a 9 hetes pocaklakóm

Kép
tittina1982

Sziasztok!

Szerencsésnek mondhatom magam, mert a kezdeti tünetek elkerültek. 3-4 napig volt enyhe hányingerem, még az elején, de aztán mintha elvágták volna.
Hát persze szokásos tüneteim azért vannak: gyakran járok wc-re, és 3-4 óránként ennem kell valamit.
Igen, ez az első babánk lesz.
Már egy hónapja nem dolgozom, napi 4 órát kellett utaznom a munkahelyemre, ráadásul november óta egy hárpia főnöknőm volt az amúgyis stesszes munkahelyen, úgyhogy úgy döntöttünk a férjemmel, hogy inkább itthon maradok.
Még sajnos nem tudom, hogy fiú-e vagy lány a picur, 6-án megyek ultrahangra, remélem akkor majd kiderül.
a lánynevünk már nagyon rég óta megvan: Eszter. a fiúnéven még vacilálunk. a férjem az Olivér névbe esett bele, én meg a Balázs névbe. Úgyhogy ez még kérdéses.
A hasam most már egyre látványosabban nő, és már jó néhány ruhámat nem tudom felvenni, de azért még a saját ruháimat hordom, nem kellett még kismamanadrágot venni, de attól tartok, ez nem sokáig lesz így.

Üdv mindenkinek, megyek főzni.

Judit

Kép
vjudyt

Sziasztok!
A delfinbébit csak úgy felraktam, annyira cuki volt, direkt odajött pózolni, illegett-billegett jobbra-balra, aztán elment :)

Gemini!
Nem semmi házatok van, és milyen szép lesz :shock: de jó nektek, hogy már közelebb vagytok a végéhez... a kertbenülős kép filmbe illő, nagyon édesek rajta :lol:

Cas! Gratulálok a picilányhoz, kis cukorfalat pofikája van :D!!!!! Örülök, hogy jó lett a "tej-teszt "! Naplementés családi idill szupi jól sikerült, és az a felfújható repülő a pilótával....nagyon édes Sebi!

Benszi szépen növöget a pocimoci, biztos szuper amikor egyszerre rúgkapálnak mind a ketten :lol: Miket vásároltatok már?

Tittina na látod de jó, hogy már nem vagy rosszul, én már el is felejtettem miken mentem át az elején :)

Szilvi nagyon dögös anyuci vagy, fiad nem nézné ki az ember... :)

Kép
kkriszti77

A nyaralás mint mondtam fárasztó volt, a végén már egészen pici sétától, egyhelyben-üléstől is bedagadt a bokám...

A legjobb az egészben az volt, amikor bementünk egy bababoltba, és hát krisztike nem bírta ki, hogy ne nézzen végig mindent, ráadásul olyan jól jött ki, mert pont 23-a volt, Bence névnap, úgyhogy vettünk neki pár dolgot névnapjára...majd lefényképezem őket :)
Nade abban a bababoltban mik voltak, jaj annyira édes cuccok, plüssök, babakocsik, babaszobák, stb.
Keresztanyja (hugom) pedig nem bírta otthagyni az fc barcelonás rugdalózót :lol: :lol:

Még néhány kép, ja a gyümik isteni finomak voltak!!!!
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
kkriszti77

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?