Cas!!
Hatalmas gratula! Nagyon szép kiscsaj! szépen látszik a pofija, s az öt ujja is
Kriszti
Nagyon csini vagy! Okos párom idejött mögém, s pont a delfines képnél megkérdezte (a képernyőn Cas kisánya, s a delfin látszott csak

): "ő kié?" - most ezen jót mulattam
Tittina
A takarítást szerintem már sokáig nem fogod tudni csinálni. Az ember örül, ha magának elvégzni. Mondjuk nekem szerencsém van, van egy segítségem...nem úgy csinálja, mint ahogy én szeretném, de most nem bírnám az egész lakást én sem.
Te orvoshoz nem is mész??? Mi a terved? Magyarországra nem menetek/mész mostanában?
Gemini
Megértelek....a magyar egészségügy sem egyszerű, de szerintem a "nagy nyugaton" is volna mit korrigálni. De már próbálom nem strsszelni ezen magam. Pedig minél többet olvasok itt a babaneten, annál inkább félek, hogy itt vajon milyen kezekbe kerülök....s azon imádkozom, hogy minden simán menjen, s ne is kelljen megtudnom, hogy itt hogyan reagálnak, ha baj van

DE NEM LESZ BAJ!!
Jó, hogy már haladtok a házzal, lassan tényleg nem ártana ha már nem csinálnál szinte semmit...A szitu, ami nálatok van, még nem álatlános, de ezen ne stresszeld magad, így tudtok megélni, s hát nem sokára többet leszel majd otthon....amikor majd Zsófival leszel, szoptatod, tisztába teszed, altatod, akkor ott lesz melletted Rebeka is, s biztos, hogy nagyon jó lesz

Meddig dolgozol még???
Benszi
Remélem, hogy a dokinál minden ok volt, s csak azért nem jelentkezel, mert pihensz....gondolom azt tudja mondani, hogy pócold fel a popsidad, s úgy talán kevésbbé nyom a babó...
Írtam már régen, hogy ha sokat állok, vagy ülök függölegesen, akkor nekem is van vmi feszítés odalent...a doki nem mondott erre semmit, csak annyit "biztatásként", hogy ez még rosszabb lesz

gondolom a babó súlya miatt..
Amaryl
Elhiszem, hogy örülsz a puncinak

Te tényleg nagyon nem csíped anyóst, ha még nevet is "ellene" választasz
Sokat vagytok együtt, vagy el tudod őt kerülni, ha akarod napokig is???
Lányok, mindenkinek köszönjük a dícséretet....egyébként úgy látjuk, hogy tiszta apuka

majd kiderül...még bízom benne, hogy a szeme az "enyém" lesz, mert ugyebár deréktól lefele is apuci, így már mondtam, hogy ha így lesz (s lehet, hogy egyébként is), akkor még egyet kell szülnöm ,hogy ő majd hátha rám hasonlít

már megelégednék a deréktól lefele hasonlósággal

na ez még nagyon a jövő zenéje...
Szülés, s egyebek: én is tartok tőle, érzem, hogy egyre közeleg az idő, s ugyan már nagyon várom, de a másik részről pedig megeállítanám az időt, hogy ne szaladjon olyan gyorsan
Viszont valamelyik nap láttam egy négy napos babát, illetve visszanéztem a Kristóf felvételeit kicsi korából, s rájöttem, hogy azért lehet ám velük már mit kezdeni az első napokban is....valahogy egész másként emlékeztem eddig

nem tudom, hogy érthető voltam-e
Na eldugultam...mindenkinek jó pihenést, s írjatok sokat!!!