A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2007 tavaszi babák

Annie,
Szia:) Hanna volt az egyik választásom lány névre, de Dorka lett volna végül a befutó. Robinak inkább az tetszett, de szerintem nagyon szép a Hanna.
Mi tartott vissza eddig? :D

Bigsister,
Szabi másik nagy motivációja Nati. Minél gyorsabban meg kell tanulnia a menekülést. :wink: Meg neki a nehezített verzió van mindenből. Például fekszik hason, emelgeti a nehéz buksiját. Nati rákiabál, Szasza elbújik! és lenyomja a fejét a szőnyegre. :D
Az ujjledugós mutatványt szerintem csak azért csinálják, mert nem tudják, meddig szabad lenyomni. Amikor már tudják, nem csinálják, még ha fáj is a foguk.

Roki,
Anyukám szerdán, anyósom a többi nap jön. Szinte alig marad ki nap, eddig max 5-6 volt, amikor egész nap egyedül voltam. Fél 10re szoktak jönni, így elég jól ki tudom számolni a napirendet. A gázos a délutáni alvás, ha akkor már nincsenek itt. Rohangálok a két szoba között, remélve, hogy nem egyszerre ébrednek fel. Másrészről viszont ha itt vannak (jóval gyakoribb), akkor simán tudok délután aludni. Nem vitatom, sokkal könnyebb dolgom van. Ezért vagyok kipihent. Azért jó lenne, ha egyszer aludhatnék 3 óránál többet vagy meglenne a napi 8, de nem panaszkodásképpen mondom, csak amolyan vágyálom.
Nati eddig még csak egy fél éjszakát töltött nélkülünk, akkor anyós vigyázott rá. Pont szültem, nem értünk rá 8)
A linket eltettem, azt hiszem, ad pár óra olvasnivalót. :)

Kép KépKép
lorca

Hahó!
Emma most nagyon rosszul viselte az oltást :cry: Kb 10 percig teljesen vígasztalhatatlanul sírt :cry: Véletlenül pont odanéztem amikor szúrta a dokinéni, és majdnem az egész tűt benyomta a lábába :shock: Azt hittem rosszul leszek :shock: Ez normális dolog szerintetek? Mert ha ez a standard akkor oké, de nagyon sz.rul nézett ki :shock: Viszonyítani nem tudok, mert a múltkor nem néztem oda :oops:
Ja, és kell a terpesz gatya, mert mint kiderült (a leletet lefordította a védőnő...), kicsit porcos a jobb csípője :( Marha jó... Ezt nekem miért nem mondta meg tegnap??? :evil: Mindegy, elmentünk, vettem egyet. Elvileg aludnia is ebben kéne :shock: Csóri...
Most alszik, de tiszta nyüszi :(

Sági! Jó hogy megjöttetek :P Majd tegyél fel képet! :D

Tali: akkor jövő hét hétfő kedd vagy szerda legyen? Nekem a hétfő lenne a legjobb.
Eddig akinek okés: Pann, Timi, Lorca, Május, Ágiboldi, Ria. Kami, Sági, Róki? Többiek?
Vendég

szóval hétfő, kedd vagy csüt... bocs :oops:
Vendég

Na itt vagyok!

Barbus sajnálom Emmát, reméljük hamar kialussza. Nem tudom meddig kell a tűnek bemennie mert én sem mertem odanézni múltkor. :cry:

Sági tündériek a képek a nagykádas fürdés az nagyon jó!! :lol: :lol:

Mi is a gyógyszertári fürdetőt használjuk, de nekünk már 2 tubus elfogyott, egyébként kipróbáltam a J&J fürdetőt is de Dávid tiszta kiütés lett tőle úgyhogy maradtunk a gyógyertárinál. Majd később ha már nagyobb lesz és tudd ülni egyedül én akkor teszek neki habzósat.

Egy kérdés a szoptatós anyukákhoz, Ti hogyan oldjátok meg a tejcsöppögést? Ti is éjjel nappal melltartóban vagytok betétel? Mert én ezt már nagyon unom :evil: de ha leveszem akkor 2 óra múlva tiszta tej a pólóm :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79

orsi
evolúciós zsákutca :)

roki
jó, h benéztél, gondolok rád sokat! "a meglevo gyerek szükségletei fontosabbak mint a jövobelié" ezt sztm n n pontosan megfogalmaztad, n tetszik. rem, beválik az új gyerek/energia-felosztásotok

barbi
én néztem a 2hós oltást, na az is ilyen volt, tövig be a tű, brrr.
nekem a jövő hét még szabad (kivéve csüti, asszem olyankor járunk tornázni ágiboldiékkal :lol: )
bevállalja még vlki a tömegközlekedést???? jó lenne, ha nem kéne egyedül mennem. v persze ha vlki megy kocsival a boráros környékéről az is szuper :wink: de gondolom, ez nem valószínű

sági
szupik a képek, kül.tek a karcsörgő tetszik, úgy látom, az alapruhatár része :). tökjó, h nálatok se volt semmi extra ruha, én is egy fehér gatya-fölső kombót gondoltam ki. a kádas hasazós kép meg szuper! bár tartok tőle, kele otthagyná a fogát, ink belefulladna, minth kitarsta magát :?
a rokonokkal kapcs. láttalak magam előtt. nálunk uez van, ha látogatók jönnek. szegény kele totál bepörög, ehhez képest nálunk hétköznap ingerszegény környezet van, nem csoda, ha hamar kimerül. ráadásul mindenki kézben akarja tartani, ami meg 97%ban nem nyerő nála alapból

majus3

Sági! Nagyon jók a képek :P Petin látszik hogy élvezte a fürcsit :D De nekem a keresztelős-bújós tetszik a legjobban :P

Május, akkor megnyugtattál, hogy ez a normális :? Legközelebb tuti nem nézek oda :oops: Most se akartam, csak így jött ki :?

Timi! Te hogy bírtad ezt a terpesz gatyót? Még magamhoz ölelni se tudom benne normálisan :cry:
Vendég

Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!
Szeretnénk mi is felkerülni a "listráa":
Mona70 = Mona, 1970.01.15. (37), Birkás Panka Sára (Panka), Bp. Schöpf-Merei Kh., 3110g, 52 cm

Lorca
Szóval én sem lennék a tápszer híve, csak azt sem szertném ha éhezne szegénykém. Tegnap pl. az éjszakai evésekkel együtt 10x evett. Nem mindíg mérem le (éjszaka pláne), de amikor mérem mindíg 100 ml alatt eszik (2 cicből).
Eddig még csak az almával próbálkoztunk, de szerintem kipróbálom a banánt mert az csak édesebb, hátha jobban csúszik neki :wink:

ÉDESEK A BABÓK!!! MINDENKINEK GRATULÁLOK A GYÖNYÖRŰ GYERKŐCÖKHÖZ!!!!!
Mona

KépKép
mona70

Kami,
Értem a kar-kéztámasz közötti különbséget. Szerintem egy kicsit túlzás, hogy azt várod el, hogy "csinálja tökéletesen". Szabi csak a szfinxet tudja, mégis tud hasról hátra forogni, bár tény, hogy nem túl gyakran. Mászik ugyan születése óta, reflex szerűen, de ez még messze van a valódi mászástól. Szerintem Áron is ezt csinálhatja, gondolom, mert túl pici még a tudatos helyváltoztatáshoz. A kúszás meg sok bébinél ki is marad. Még a mászni tanuló babák is többnyire hátrafelé indulnak, mert még nincs szinkronban az agyuk a mozgásukkal, 6-8 hónaposan. Áron mozgása problémás, ok, de a torna ellenére sem fog sokkal jobban mozogni, mit ami elvárható lenne tőle egyébként. Szerintem Peti az, aki különlegesen jól mozog, talán egy másik babát láttam, aki ennyire jó. Ő 6 hónaposan fel tudott ülni és tudott kutyázni. Nati annyira utált hason lenni, hogy ezt a kéztámasz dolgot soha nem csinálta, kúszni se akart és ülni hamarabb tudott, mint mászni. Neki, ahogy egyszer már íram, ebből jött a mászás, így nem is kellett. Megoldotta másképp.

Dinyuska,
Mi is azt használjuk. Ha szétkened a kezeden majd utána lelkesen csapkodsz a vízben, lehet habot csinálni.

Orsi,
Nálunk sem kötelező a szűrés, csak a dokink gondolja úgy, hogy jó lenne. Csináltak egy koponya és hasi uh-t is, azt nem tudja kitapogatni. Valószínű, hogy nincs a közelben alkalmas uh, Pestre meg nem akar felküldeni. Koponya Natinak sem volt, elszúrta az időpontokat a dokink (szerintem). Ha szükségesnek tartod, szerintem nyugodtan kérhetsz beutalót. Engem is néznek hülyének sokszor, de hát kit zavar? :twisted:
Láttam már babát, aki hasizomból ült fel. Mindig irigyeltem a jövőbeli kockahasukat. :)
Szabit én simán felébresztem vagy megetetem, ha menni akarok valahova. Nem szokta zavarni.

Sági,
Nagyon jó az a kádas kép! Peti milyen ügyes :D

Barbi,
A tűt tövig belenyomja a doki. :cry: A múltkor Szabi ugrott is, így nem csak belnyomta, hanem keményen belevágta. Olyan érzésem volt, mintha a csonton koppant volna. :? Másnap is nagyon sírt miatta.
Nekem jó a hétfő, de a többi nap is.

Kristy,
A fürdetőből egy mini cseresznye méretű is elég.
Én már nemigen csöpögök, betétet is csak az első hetekben hordtam. Inkább ázok.

Mona,
Nekem a 10 etetés és a 100 alatti két cicis szopi is megszokott volt Natinál. A gyarapodás számít szerintem, meg hogy mennyit sír, nyűgös. Mennyi most a súlya? Mennyit szokott hetente gyarapodni? A tápszert meg szerintem is azért találták fel, hogy használjuk. Ha muszáj.

Kép KépKép
lorca

Szabi nem mászik, kúszik.

Kép KépKép
lorca

Megjöttünk a csípőszűrésről! Természetesen várakozni kellett, kis drágám szépen bealudt a kenguruba! Nem elég, hogy itthon ébreszteni kellett, hogy indulunk, még ott is! :evil: :evil: De nem volt morci! :)
Ja, minden rendben van, szépen alakult a csípője, terpeszpelus elhagyható! :D :D :D :D :D :D :D

Barbi!
Én altatáshoz egyáltalán nem adtam rá. Csak nappal, mikor ébren volt. Viszont minden pelusozásnál, minden nudizásnál tornáztattam a csípőjét. Hát az öleléssel nálunk is voltak gondok! :(
Meddig kell hordani?

Lemaradtam kicsit a kéz és kartámasz meg egyéb mutatványok elolvasásában, de pótolok! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Sági!
Aranyosak a képek, Petyának rohamosan nő a haja! :lol: :lol: :lol: Amúgy hogy vagytok?

Mi is csak gyógyszertári cuccost használunk.

Timi
Kép Kép
timocska

Lorca
Sokszor elgondolkodom rajta, hogy biztosan (így a 2. gyerek után is) bennem van a hiba, hogy állandóan parázok etetés ügyében. Ezt csináltam a Lilinél is :? Ő egyként kb 10 hónapos koráig szopizott. De sokkal rendszeresebb, 4 óránként, és volt amikor 210-et!!!!
Panka egyébként 6,5 kg, és egyáltalán nem sovány, de tudod az anyai aggodalom :roll:
Emellett nagyon jó kedvű, mozgékony, de még nem fordul meg.

Játzszószőnyeg ügyben. Nekünk Brendonos van kb. 70x70-es, zizegőkkel, csörgőkkel, sípolókkal, és tükörrel, de sajna nem esik "transzba" tőle a gyerek. Azért mindíg rátesszük, hátha történik valami változás :lol:

KépKép
mona70

Mona!
Te is tudod, nincsenek egyforma gyerekek. Lillus mondhatom össze-vissza eszik. Amikor úgy gondolja, cicire teszem. 2-2,5-3 óránként. De SOSE eszik 100-120 gr-nál többet. Mégsem aggódom, mert látszik rajta, hogy jókedvű, nyugodt baba! És hát a hurkái is azt mutatják, hogy jól fejlődik! :oops: :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Jó sokat írtatok. Köszi annak, aki üdvözölt! :)

Dinyus, igen, ma lesz, teszem is fel a képet, az üzit igazából még tegnap megírtam, csak Hanna elkezdett nyüszizni, és megnéztem, aztán csak 0 óra vhányra értem vissza :)

Barbi, sajnálom, h Emmának is terpeszpelus kell :( Meddig kell hordania?

Timi, nektek viszont tök jó, h lekerült Lillusról! :) Nektek mennyi ideig kellett?

Lorca, azt hiszem, kezdetben azért nem csatlakoztam, mert az én munkahelyemen nem volt net, és a topik leginkább mindig délelőtt pörgött. Aztán mire odáig jutottam, h nem dolgoztam tovább (az nálam március eleje volt - itt addigra már babák is vtak), úgy éreztem, h nagyon nehéz lenne beilleszkedni. Most, h tegnap ennyien csatlakoztak, vhogy kedvet kaptam én is. Remélem, nem zavarunk senkit sem :)

A képek pedig:

Kép

Kép

Kép

Kép
annie.

Lorca! Ne menjunk mar ebbe bele szazadszor! Nem en varom el, hanem a gyogytornasz! Tekintve, hogy heti 3x jar (aminek nyilvan oka van), maximalisan szeretne javitani a mozgasat a gyereknek, nem csak 70%-osan, nem csak 90%-an. Nekunk sajna sose lesz eleg a csak szfinx, ha keztamasz kell. Erted? Ez nem az en elvarasom a gyerekemtol, hanem a gyogytornasze annak erdekeben, hogy kesobb ne legyen gerinc-gondja. O nem elegszik meg a "megoldja maskepp" felfogassal. A Peto es a Deveny Anna gyogymodok kozt epp ez a kulonbseg: a Peto elfogadja, ha a gyerek ugy eszik, hogy a fejet viszi a kezehez, fo, hogy eszik, mig a Deveny Anna arra torekszik, hogy igenis a kezet vigye a fejehez. Fura, ahogy irod, hogy a torna ellenere se mozog jobban, ahogy mozogna nelkule: ez total nem igy van. Nelkule a bal oldala korul maszna korbe-korbe, annyira be lenne feszulve kiflibe. Ugy nezne ki, mint egy forgo doglott hal... en azt mondom, amig nem lattad a kiindulast, csak a jelenlegi allast, addig ilyet ne irj...

Na, bumm, kesz, elmondtam. Ha akarom, ha nem, nalunk az elvarasokat nem en diktalom (raadasul fogalmam sincs, mit mikor kellene csinalni egy gyereknek...), hanem a gyogytornasz, ami hulyen hangzik, sot, el is kuldhetnem, hogy hagyjon mar es ne maceralja a gyereket - de termeszetesen nem fogom.

Ami Aront es a tudatossagot illeti, valszeg nagyon is tudatos: ha ele teszek valamit, Macikat vagy a taviranyitot, majd' betojik, hogy elerje. El is kezdte maga ala huzni a labat. Arrebb akar menni. Ez a tudatossag, nem? Mi tobb, mellkasan araszol is elore, de az nem az igazi es rengeteg erofeszitesbe telik.

Szasz Sagi, udv ismet itt! Klasszak a fotok! :D

Csajok! Ki tervez meg keresztelot a babanak?

Nekunk is megvolt az oltas, halistennek csak egy nyikkanas, utana asitas es vigyor, majd egy orias-seta kovette. Most jottunk haza es mindjart kaja.
kami

Annie!
Üdv közöttünk! :)
Milyen fura ilyen pici babót látni megint! :D :D Ahogy látom neki sincs túl sok haja vagy csak szőke és nem látni! :oops: :oops:
Terpeszpelust mi csak 3 hétig hordtuk hébe-hóba.

Timi
Kép Kép
timocska

Hali!

Már annyi hsz, hogy Lorca átveszem a módszeredet és kettőt nyitok meg én is, mert annyi minden eszembe jut, miközben olvasok, de a fele sem, amikor írok! :oops:

Róki és Bigsis: mi Durex-el próbálkozunk, de nekem sem a szívem csücske, úh tényleg jobb lenne vmi jobb. Majd megnézem, mi van még a DM-ben, ma úgy is oda készülünk, ha csak el nem fúj a szél.

Jut eszembe, muszáj elmennünk a DM-be, mert egyel nagyobb méretű pelust akarok venni, mert két napja lepedőmosással kezdjük a napot, ui Gergő szopizik hatkor, majd fél 7-re úgy telepakolja a pelusát, hogy a lepedőnk bánja. :evil:

Timo! Most volt itt a védőnő, és azt mondta, hogy most kezdik megkérdőjelezni, hogy tényleg kell-e kínozni a babákat a hasrafektetéssel, mert anélkül is hasra fekszenek, ha eljön az ideje. :roll: Gergő egyébként ma oldalra fordult. Láttam! Aztán persze visszahengeredett a hátára, de ez is vmi. :D

Úgy tűnik, ma ordítós nap lesz...tegnap du is ilyen volt. :( Gondolom érzi a frontot. :?

Ja, védőnőt megkérdeztem az utazásról, és nem javasolja... :( :roll:

Na megyek, megmentem, mert már nagyon ordít. Lehet, hogy terápiás Dm látogatást iktatok be. Úgy is túl kell esni rajta, most meg pont jó, mert evett, ébren van...

Ja, bozotka, most látom, hogy te a Bajcsyban szültél! Ki volt a dokid? Én is majdnem ott szültem dr. Dán Pálnál, csak aztán a koraszülés miatt átszállítottak. Jártál a szüléselőkészítőre?

Tényleg megyek.
Vendég

Kami!
Nekünk júli 22-én lesz a keresztelő! :D

Timi
Kép Kép
timocska

Pann!
Én max. addig fektetem hasra, míg el nem kezd nyüszizni. Akkor visszafordítom. Nem erőltetem, mert most mondta az ortopédus is, hogy hagyni kell, hogy a maga tempójában csinálja a dolgokat. Úgyis csak azt csinál, amire már elég fejlett az izomzata. Hiába akarom én, hogy forogjon össze-vissza, ő még nem kész erre.
Amúgy ténlyeg majd elfújt minket a szél. Még jó, hogy Lillus kenguruban volt! :shock:

Timi
Kép Kép
timocska

Felvettem, most csönd van.

Kami, mi mindenképpen meg akarjuk keresztelni, mert mi "templomjárók" vagyunk, úh ez nem kérdés. Már csak a keresztszülő-jelöltekre várunk, hogy mondjanak már vmit, vállalják-e vagy sem. :roll: Remélem igen, mert nem vagyunk eleresztve jelöltek terén. :(

Hú de nehéz ez a gyerek! És már itt is kezdi! :shock: Majd még jövök.
Vendég

Timi! 1 hónap múlva megyünk vissza kontrollra, addig kell hordania :( Olyan csóri benne:
Kép

Hú de pici Hanna :P Nagyon cuki :D

Keresztelő: nekünk valszeg augusztus végén lesz, és lehet, hogy az egyházi esküvővel együtt :)
Vendég

Hasrafektetés: én sem szadizom, csak addig van hason, amíg van türelme hozzá, utána visszafordítom.

Pann! Sajnálom a nyaralást :( Még tegnap akartam írni, hogy nekem meg Gergő képeit látva az az érzésem néha, hogy tiszta Emma :D

Lányok! Lehet kérni, hogy próbáljuk meg lefixálni a talit? Csak mert több minden lenne jövő héten, amiket még tudok "mozgatni", de lassan azokat is véglegesíteni kéne :? Köszi :)
Vendég

Timo! Tényleg nincs sok haja Hannának sem :)
Tök jó, h csak 3 hétig kellett a terpeszpelus! Ja, amúgy olvasom a blogotokat is rendszeresen ;)

Pann! Hanna is ordít, amikor ébren van :( 5-kor kelt üvöltve, cicin megnyugodott, amikor tele lett a hasa megint ordított.. Sírva alszik el, szép kis nap elé nézünk mi is.

KépKép
lexus

Jaj bocsi, a barátnőm nikcjén vtam, megkért, h nézzek meg neki vmit, szal Annie vagyok :) :oops:

KépKép
lexus

Na, átjelentkeztem :) Bocsi még 1x :oops:

Barbi, látszólag Emmát sem zavarja a pelus, nem? Amúgy anyu meséléseiből kiderült, h nekem is kellett hordanom még anno, szal még az is lehet, h Hannusnak is kelleni fog.. :?

Kép
annie.

Barbi!
Háát, elég szánalmasan néznek ki benne. De ahogy Annie írta, valszeg csak minket zavar, őket nem. Volt azért, hogy Lillus is aludt benne minden további nélkül.
Nem is mondtad eddig az esküvőt!!! Fehér ruha, miegymás? :wink:
Nekem kedd és csüti jó, este pontosítom melyik nap. Balitól függ, mikor hagyja itthon az autót nekünk!

Timi
Kép Kép
timocska

Annie! Igen, nekem is kellett hordanom anno. Én csak a logikát nem értem: józan paraszti ésszel ez a gatya arra jó, hogy kötött a csípő, akkor a gyereket belekényszeríti a terpeszben tartásba, hogy lazuljon. Na most ezzel nekünk semmi gondunk! Viszont porcos a jobb oldalon a csípője, amin az én logikámmal tornáztatással lehetne segíteni, de azt meg nem kell... OK, nem vagyok orvos, de nekem ez a mi esetünkben akkor sem logikus!
Majd ma csinálok egy alvós képet, amin látszik, hogy mennyire széttartja a lábait magától is.
Vendég

Timi! Szerintem naaaaagy fehér ruha az nem lesz... Na meg lagzi sem, csak egy szűkebb körű kis összejövetel :)
Vendég

Folyton kidobál a babanet :?

Barbi, igen, ezt h most így leírtad, tényleg nem tűnik vmi hű de logikusnak. Nekem kötött volt a csípőm, azért kellett, gondolom, neked is. És amúgy a dokinál/v.nőnél nem kérdeztél rá, h miért terpeszpelus, ha neki nem a lábak széttárásával van a gond, hanem porcos a csípője?

Kép
annie.

Tegnap csak utánunk szólt, hogy bizti ami bizti vegyek egyet. Nem is mondta ezt a porcos dolgot, az ma derült ki :evil:

Megtaláltam az esküvői képeinket :P De jó nézegetni :D
Vendég

Barbi!
Dobhatnál egy-kettőt nekünk is! :) Mármint, ha lehet! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Igen, én is erre gondoltam :) :oops:

Kép
annie.

Pann miért nem javasolja az utazást?

Barbus sajnálom Emmát a terpesztő pelus miatt, de reméljük nem kell sokáig hordania.

krisy79

Nálatok is nyálladzanak a babák? Nálunk csak úgy folyik ki a nyál a száján.

krisy79

Kriszti!
Nálunk van úgy, hogy tiszta "vizes" lesz a body eleje kábé köldökig! :D :D Nagyon-nagyon folyik a nyála Lillusnak! :shock:

Timi
Kép Kép
timocska

Hanna még nem, neki a mai napon egyértelműen csak a szeméből távozik víz (a szokásos mellett :P), mint jelen esetben is, úh megyek, megnézem, majd a kövi alvásánál jövök.

Kép
annie.

Csajok, ez nem a fogzás jele? Vagy hagyjalak titeket a francba még ezzel a témával? ;) Na, tényleg megyek.

Kép
annie.

Háááát, nem a mostani a versenysúlyom :( :oops:

Akkor dobok 1-2 képet :) Szerintem ez a ruha lesz rajtam - ha még rám jön :oops:

Kép Kép

Hihi :lol: Tesóm csak röhög :lol:

Kép

Bocs a helyfoglalásért és a kisiklásért :oops:
Vendég

Na kész. Nem tudom követni. Tegnap este óta nem néztem a netet, és nem tudok visszaolvasni is meg reagálni is. És Boldi reggel 10-ig aludt (persze fél 6-kor evett), ami elsőre jó ötletnek tűnt, mostanra viszont rájöttem, h ezt SOHA nem fogom hagyni többet, mert a délelőtti megbízható tuti hosszú alvását kiütötte. Nem tudok mit csinálni vele, ugyanaz van mint az esti nyűglődésnél, csak karban van jól, ordít, és ha hasra fektetem (az egyedüli nappali alvási pozíció), akkor azonnnal hátra fordul :twisted:
Eszméletlenül ideges vagyok. Ráadásul ilyenkor akartam dolgozni a jövőben, azt reméltem, a délelőtti alvás az tuti.
Most megy nála a porszívó, h ne ordítson. Úgy tűnik bealszik a porszívóra :)

Most két ablakot nyitok ahogy Lorca tanácsolta, h valamit azért tudjak reagálni. Ti hogy tudtok ennyit elolvasni a baba mellett??

Fürdető, mi váltottunk a fürdetőről, és Johnsons van, mert a gyógyszertáritól apa lett allergiás..
Dinyus, úgy csináltunk amúgy vele habot, h egy félliteres ásványvizes üvegben forró vízzel feloldottuk rázva, és abból öntöttünk a vízhez. Így habos lesz!!

Kriszti, belőlem nem csöpög, hanem szakad a tej, de kizárólag mikor nem kéne, úgyhogy éjjel nappal melltartóbetét.. 2-3 naponta elfogy egy doboz Babylove. Stem ezért nem elég a tej Boldinak

Május szuperek a nyári fotók, majd egyeztessünka csütörtöki torna ügyben. Megvan már a naci? :lol:

Mona, a Schöfiben szültél? Kinél?

Ági, Boldi se tudná így tartani a víz fölött a fejét, úgy járna mint Kele.. ki se merem próbálni.

Boldi se támaszkodik, de hasról hátra tud fordulni, fél karját a hasa alá nyomja, és a másikkal ellöki magát. Közben felhúzza maga alá a térdeit és gurul :D

Most elküldöm, mert ha elszáll ordítani fogok mint Boldi..

Kép
Kép
agiboldi

Annie! Ez olyan szempontból lehet a fogzás jele, hogy a fogcsírák már mocoroghatnak az ínyében! Ez már volt egyszer téma, asszem Timi írta!
Vendég

Jaja, Panni, tenyleg, mit mondott a vedono, miert ne utazz Gergovel?

Barbi! Pedig cuki Emma abban a kis huzzentrogeres bugyiban :D Remelem nem kell sokaig hordania... Timo, Lillusnak meddig is kell?

Aronnak is folyik a nyala, kulonosen ilyenkor, mikor megvadulva a hasara fordul. A kuszkodestol minden nyala kifolyik es lehet utana torolgetni a kovetkezo kor elott :D

Hmmmm, ehes vagyok. Tepsis krumplit sutok hagymakarikakkal es fincsi elore bepacolt hust, mar alig varom, hogy kesz legyen.

Ja, Barbi, tali: mi szivesen mennenk, de a hetfo ugyebar nem jo. A masik ket nap tul.kepp mindegy, csak meg azt nem dontottem el, hogy kocsival menjek, vagy busszal... az a multkori faronk-eset elgondolkodtatott (ha nem irtam volna, a multkor a vedono elott a padkarol egy faronkon at landoltam az utra. Baj nem lett, de en elkepedtem magamon, hogy nem vettem eszre, hogy egy faronk moge parkoltam... vagy ha eszrevettem, miert nem emlekeztem ra...)

Ja es ha nem gond, en is szivesen nezegetnem az eskuvoi fotokat - nekunk nincs, de masoke mindig erdekel :D
kami

Ági! Relax :lol:
Persze én könnyen beszélek, Emma alszik :D Szerintem kiütötte az oltás :? Nem lázas, de mióta hazajöttünk, csak kajálni kelt fel :roll: Aztán lehet hogy lesz itt ne mulass du :lol:
Nálunk egyébként vagy alvós vagy nem alvós napok vannak :? Ha alszik, akkor szinte egész nap - csak kaja után van fent kb 1-1 órát; ha viszont nem alvós nap van, akkor egész nap kb 2 órát alszik nap közben, azt is 4-5 részletben :shock: Na ilyenkor én sem tudok jönni :?
Vendég

Pann, nektek is ordítós nap van??

Barbi, annyira klassz a narancssárga ruci, h nem is számít a terpesz izé :D

Nekünk nem lesz keresztelő. Mint ahogy templomi esküvő se, csak sima, de még azt se tudjuk mikor :D Talán ha utána el tudunk menni nászútra, lehet, h megvárjuk míg Boldi nagyszülőknél hagyható lesz.

Timi, ha ti is autóval mentek, nem férhetnénk be Boldival? Ha még nem ígérted másnak? Vagy valaki? Nem hiszem, h bevállalom a BKV-t..

Kép
Kép
agiboldi

Ági
Na, bealudt a porszívóra Boldi? Ha nem, javasoltam volna a hajszárítót, úgy tűnik sokaknak beválik! :)

Annie!
Igen, már mocorognak a fogcsírák, de még hónapok is eltelhetnek, hogy kibújna a fogacska! :)

Barbi!
Csini voltál, na és Gábor is! :) És mikor volt?

Timi
Kép Kép
timocska

sziasztok!

Mi is terbezünk keresztelőt, de még enm tudom mikor lesz. Gondoltam, hogy talán augusztusban, de lehet, higy át fogunk csúszni szeptemberre... majd azért igyekszem összeszokni.

Szegény kicsi terpeszpelusosok. :(
De Emma annyira bájos, h nekem így is tetszik. :oops:

Hanna nagyon kis édes! :)

Barbi!
Köszi a meghívást, de sajnos én nem tudok menni a talira. Nem nagyon tudok kimozdulni innen a babakocsival, autóval meg nem tudok menni.

Olvastam, hogy sokan használtok kengurút. Ez olyan hordozókendő féle? Nekem nincs ilyenem, mert nem tűnt túl szimpinek, hogy a gyerkőc csak úgy lóg benne, szóval nem tűnik túl kényelmesnek. Ennek ellenére azt mondjátok, hogy jó? Mert akkor lehet, h elgondolkodom rajta....

dinyuska
KépKép
dinyuska
Vác

Szia Annie, még nem üdvözöltelek. Jól megzavartál az előbb hellókitty álarcban, így is kezdem elveszítenia fonalat, most először van, h nem tudom elolvasni az egészet, össze vissza írok, és még itt ez a gyerek is :D
Hogy csináljátok???? Már két ablakot nyitottam..

Kép
Kép
agiboldi

OK Kami, akkor kedd vagy csüti! Timinek sem jó a hétfő ;)

Tegnap az jutott eszembe, hogy milyen vicces lesz majd ez a topik, ha már elkezdenek jönni a kistesók :D Én nem nagyon tudom elképzelni magam egy másik topikban :roll:
Vendég

Kami!
Már írtam, hogy nem kell tovább hordani a t.pelust! :)

Barbi!
Ja, nálunk is szinte felváltva vannak az alvós és nem alvós napok! Gondolom az időjárás is befigyel meg ezer más dolog is.

Ági!
Szívesen elviszünk, csak v.hogy gyertek közelebb, ne kelljen bemennem a belvárosba. Tőlunk Dunakeszi tök közel van.

Timi
Kép Kép
timocska

Agiboldi! Ha Aron ezt meg tudna csinalni, boldog anyuka lennek :D A, de igy is az vagyok, csak igy tobbszor kell raneznem, mint azelott, ennyi.

Nagyon kis szepek vagytok az eskuvon, Barbi! Ez hol volt? Klassznak nez ki a hely is. Dunakeszii terem?

Mas is foltehet am eskuvos fotokat :D
kami

Én is mutatok rólunk anno 2004...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára timocska 2009.12.09 16:13-kor.

Timi
Kép Kép
timocska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?