Basszus Csajok!! Nem elég csak esténként benéznem!!! Szegény Ria, ha visszjön! …és Mazsinak is fel kell kötnie a gatyóját…
Öklendezés ma nem volt, viszont műköhögés igen (ami a hangpróbálgatást illeti). Hát csoda, hogy elfelejtettem, hogy már írtál erről az öklendezésről, Timo??? Ja, a táblában én benne voltam régen, végérvényesen kitöröltél? Mert ha csak elrejtettél, akkor minden adat változatlan, kiv.hogy 1 évvel „tapasztaltabb” lettem. Roland Ádám pedig 2007.02.17-én született 3650gr 54 cm-rel.
Én is örülök, hogy nem tapsolták vissza Lillust egy újabb kör terpeszpelusra! Remélem, Emma is megússza 1 hónappal!
Barbi,
Érdekes, hogy több anyuka is Emmában látja a babája hasonmását! Emma nem csóri a terpeszpelusban, hanem éppen ellenkezőleg: mintha egy kis karatékát látnék! Vagy az a mátrixos felugrósan verekedős figura lenne csak cumival és vidámabb színösszeállításban.
BABATALI: előzetesen azt mondom,h megyünk, még ha csak rövid időre is. Roli pont kedden kapja a 4 hós oltást (múltkor pont Ságiék talija előtt kapta a 3 hóst-és te nem láttad, de a többiek emlékeznek, hogy nem volt aznap túl vidám

. Gyanítom,h most is be fog lázasodni.
Kami,
Nektek nem okozott gondot a mai oltás? (örülök, hogy Gedeiapuval javul a helyzet, csak így tovább!)
Keresztelő: nálunk nagyon nagy buli lesz. Egyszerre leszek anya és keresztanya is aznap, mert összedumáltunk a hugiékkal és mindhárom babának egyszerre lesz a keresztelője, ráadásul egymás gyerekeinek leszünk a keresztszülei. Bonyolult. Leszünk vagy 30-an
A keresztszülőséghez a mi papunknál nem kell pedigré. Mondjuk velem nincs gond, én az utolsó kenetet kivéve felvettem a többi szentséget (igaz, a házasságit még az előző párommal)
Fürdető: NEKÜNK jobban tetszik a Johnson’s, Rolinak mindegy, ahogy láthattátok. Már egy hónapja áttértünk, mert a gyógyszertárit nehéz volt kimosni a kádból. Hja, kényelmes anyuci vagyok.
Terhesség csatajelei: én szerencsésen megúsztam, ill, ami van, az nem látszik (csípőcsont repedés vagy mi, szintén 36-os kobak miatt).
Lorca,
Engem is hízlal a szopi, pedig nem is követem a csoki diétátokat
Petike nagyon édesen úszkál és tényleg jó lehet a mozgáskoordinácója, ha már most megtanult ügyesen forogni. (Roli ott tart, ahol Pann Gergője: csak oldalra-sőt, csak balra-de azt villámgyorsan, ha szopizásról van szó.
Kéz-kartámasz: nálunk kartámasz csak nyomokban. Derékból, kar nélkül emelgeti magát a drága, viszont már mosolyog közben. Van egy kis szégyenlős mosolya is, amikor azt mondom neki, hogy ügyes baba.
Játszószőnyegen alvás: napközben Roli is ezen alszik, csak néha zizzen a macifül és csörren a rávarrt kiscsillag…..nem is kell légzésfigyu
Annie,
Üdv néked is!!! Tegnap mondtam Dinyusnak, hogy csatlakozása robbanászerű regisztrálási lavinát indított meg. Csak így tovább, kedves Olvasók!
Baba-lábkörömvágás: csatlakoznék Deakorsihoz: lehetetlen! Csak azokat vágom, amik már karmolnak, szóval kb 4-et. A másik 6-ról még nem kellett eddig…
Felteszem a hét babaápolási kérdését: ti benéztek még néha a köldökébe? Én csúnya dolgokat találtam ott a minap.
SnOrsi,
Szemléletes hasonlataid vannak és jók a sztorik is, főleg a keresztelős.
Rókica,
A te feketehumorodon is hatalmasan nyerítettem! Meg azon is, ahogy Szilvi elaluld a Balcsiban! Jól ki lehetett fáradva szegényem!
Az esk-i képek jó ötlet: mindegyik nagyon különleges! Én is teszek fel gyorsan:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.28 22:22-kor.