A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2007 tavaszi babák

Kami,
De káááár, már felkészültem, hogy valami eredeti ötletet láthatok! :oops: :oops: Nekem élő virágom volt. 8)

Képzeljétek, ma újabb nadrágot hódítottam vissza a régi ruhatáramból úgy, hogy egy dekát sem fogytam (rendeződnek vissza a csontjaim)! Ti is úgy öltöztök, hogy időnként felpróbáltok egy régi darabot, hátha ma… és néha bejön. Ráadásul pont ez a nadrág volt rajtam, amikor kiderült, hogy terhes vagyok, erről eszembe jutott, hogy már több mint 1 éve vagyunk együtt Sebivel! :o

Orsi
Kép Kép
sno

Timi!
Nekünk is 2004ben volt az esküvőnk, ráadásul egészen a nyár elején, június 5-én. Na, sikerült megelőznelek? :)

Ja, és mindenki nagyon csini! :)

Barbi!
Irigykedem a rendmánia miatt! Szerinted tanulható? ;) Mindig megfogadom takarítás után, h na majd most, aztán mindig közbe jön valami.

dinyuska
KépKép
dinyuska
Vác

Majdnem megtörtént a csoda: Lillus majdnem megfordult hasról hátra. De aztán úgy döntöt, mégsem! :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára timocska 2009.12.09 16:13-kor.

Timi
Kép Kép
timocska

Dinyus!
Megelőztél, a miénk szept. 25! :lol:

A gyereken miért nincs hangtompító? :wink: Lillus úgy sikoltozik, hogy néha rossz hallgatni! :D :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Orsi, én ezt csinálom, igen, és egy pár darab valóban rámjön, de azért elkeserítő, h pont a legjobbak nem, és el se tudom képzelni, h hogy lehettem annyira vékony...
Ja, a házasság előtti szex az nálunk is működik, merthogy még mindig nem vagyunk összeházasodva :wink: de majd leszünk :D
De akkor nem júliusban a Pann tanácsa alapján...

Dinyus, ne irigyeld a rendmániát, szörnyű csapás. nekem is van, és ha nem tudom kielégíteni (márpedig mostanában ritkán tudom ugyebár), akkor egy önmagam által generált fölösleges feszültség telepszik rám.

Kép
Kép
agiboldi

Timi, Boldi meg nyarvékol... nekem ne mondja senki, h a 4 hónapos gyerek nem tud hisztizni, mert ez igenis az :twisted:

Kép
Kép
agiboldi

Hú Timo, ez a rács mögötti kép szuper

Orsi
Kép Kép
sno

Orsi!
Hát azért a te képtáradba is vannak jó képek. Nekem pl. tökre tetszik a "tükröm, tükröm.." :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Ági!
Én félek, hogy megfájdul Lillus torka a sok ordibálástól és sikongatástól. Vagy ez hülyeség? :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Timi, háááát, ha ez a félelem hülyeség, akkor ehhez mit szólsz? Én meg azt gondolom, h annyit ordibál és nyarvékol, h le fog fogyni... mert ennyi dühöngéshez marha sok energia kell :shock:

Kép
Kép
agiboldi

Ági!
Szerintem fogyni ettől nem fog. Max. nem hízik annyit, mint eddig. Amúgy az én torkom már fáj, pedig nem is sikoltozok és kiabálok! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Azon gondolkodom, hogy ilyen szélben levigyem-e sétálni vagy elég volt a délelőtti hercehurca? :shock:
Ti mentek?

Timi
Kép Kép
timocska

Na végre végig olvastam! Ez követhetetlen!

Üdv az újaknak, mindenkinek anagyon szép a babája.

Jóka a többi képek is!

Dinyus: Nem semmi a szüléstörténeted, örülök hogy megosztottad velünk.

Mi is túl vagyunk az óltáson, nagyon ügyes volt a kismanó. Utána voltunk a boltban és azt mondták a csajok nem hiszik el, hogy szurit kapot. Egyfolytában dumált, nevetett.
Bár most már másfél óra óta alszik, ami mostanában nem jellemző, remélem nem fog belázasodni.
Vasárnap óta már hangosan is kacarászik.

BCG: Nálunk kifakadt olyan másfél hónaposan, azóta meg egy piros kiemelkedés.

Lora: Sajnálom, hogy halasztják. Egyszer mert jobb túlleni rajta, másszor meg azért eléggé fáj.

Forgás: Sajnos mi azóta se jutunk az oldalunknál tovább. Szegénykém tegnap is nagyon küzdött a játszószönyegen. De csak odáig jutottunk, hogy kiabáltunk, de nagyon és a szönyegen 180 fokban elforogtunk, de fordulni nem sikerült. Aztán a nagy küzdésben bealudtunk.

Alvás: Szerencsére bárhol elalszik. Amikor lent vagyok a földszinten akkor a babakocsiban va, ezért gondolkozok már én is a járókán. Mert egyre kisebb és kényelmetlenebb neki és abban nem lehet forogni.

Hozzátápi: Engem anyósom szokott kiakasztani. Mondtam már neki, hogy csak 4 hónapostól fogom elekzdeni, de nem. Amikor gondok voltak a tejcsivel, hozott tejpépet, hogy azt adjak a tápi helyett. Most meg hozott valamelyik nap mandarint, hogy kostóltasam meg vele. Kiakaszt!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fürdető: Mi a gyógyszertárit használjuk, de már gondoltunk rá hogy kipróbálunk valami mást.

Lorca: Nekem még szülés előtt két héttel el kellett volna mennem. Akkor letört egy fogam, de szerencsére nem fáj. Azóta már vettem észre lyukasat is, de valahogy nem vettem még rá magam. Szerencsére még egyik sem fáj. Általában addig nem is szoktam elmenni.

Timi: Tényleg Bali hogy van?

Esküvői kép: 2006 augusztus:

Kép
Kép
Kép

Ekkor már Gréta baba benne volt a pocakomban. Sajnos így nem s volt felhőtlen az esküvő, előfordult, hogy ki kellett mennem egyszer-kétszer levegőzni, meg a táncról ne is beszéljünk.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Nekem nem volt más választásom, mert szó szerint megállás nélkül vonyított, és nem bírta az idegrendszerem. Az utcán legalább vagy elhallgat, vagy elvegyül a hangja az autók zajában. :shock: Itt nem is fúj annyira a szél amúgy.

Kép
Kép
agiboldi

Linda, tetszika tetkós menyasszonyi kép :D

Kép
Kép
agiboldi

Timi! Lillusnak is mekkora szempillája van :P

Orsi!Én is próbálgatok időnként ;) Több-kevesebb sikerrel :?

Lorca! Hogy vagy??

Tali: akkor kedd :D Jönnek: Pann, Lorca, Timi, Ágiboldi, Róki, Május, Ria. Sági? Többiek? Mindenkit szeretettel látok ám aki bevállalja a közlekedést :D Kata! Neked meg aztán végképp nem vagyunk messze ;)

Ágiboldi! Rendmániával kapcsolatban egyetértünk :D Néha igazi csapás... :?
Ez a kiabálástól fogyás nagyon jó :lol: Vérbeli paramami vagy :lol: :lol: :lol:

Én közben felvarrtam 2 gatyót, most meg megyek takarítani amíg apa sétál egyet Emmával ;) Átválltam a "piszkos" melót ha már ilyen rendi volt a csütörtököt illetően :P
Vendég

Na haj.

Meg jo, hogy epp ma beszeltunk errol: Ajron a bal kezere tamaszkodik :D Timo, en is azt hittem, hogy megfordul vegre a hatara, de nem. Viszont a tappancsat megtamasztva elkuszott Macikaig, tobbszor is :D Kb 1 m-es tavon, 2-3 "lepes" volt neki :D El se hiszem... Most boldogan bogarazik a hatan a jatszoszonyegen :D

Orsi: neeem, azert ennyire nem vagyok eredeti. Nekem ugyanolyan anyagbol volt, mint a ruham, meg a kistatyom is (amit majdnem Fruzso unokahugom hozott a ceremonian, de vegul nem merte, pedig elotte annyira akarta :D). De fura errol irni...

Timo! En is feltem Ajron torkat a sok ordibalastol. De hat csak nem csinalna, ha fajna neki... nem?

Barbi! En is mennek, csak meg mindig nemtom, hogy...
kami

Kami! oops kihagytalak :oops: Bocs!!!
Vendég

Felszedett kilók:

Nekem sikerült visszatérnem a terhesség előtti súlyomra, sőt, a Zsuzsa-terhesség előtti súlyomra. Az már egy másik kérdés, hogy már az 10 kg-val több mint szeretném. Én abban reménykedem, hogy a fogyókúrás csokihegyek mellett is szépen lemennek majd rólam a kilók a szopi alatt. Hálistennek úgy tűnik, nekem a szoptatás fogyasztó hatású, mert van olyan ismerősöm aki a szülés ÓTA szedett magára súlyt és nem tudja leadni a szopi miatt.

58 kiló én már sose leszek, max a halálos ágyamon ha levágják két lábamat... nálam a 65 a cél. Ezzek most el is árultam mennyi vagyok most...

Állag meg... hajjaj... a hasam olyan plötyhedt hogy szörnyű... de járok tornázni (a hátam miatt is) és remélem hogy a hasam is rendbejön. Kockahasam sose volt, de talán ilyen plöttyedt se lesz.

Pann:

Köszi szépen a babakocsi ajánlást... pont most ajánlotta valaki más is. Amúgy meg kicsit tényleg sok, 20 a max amit erre tudunk most fordítani...

Fiú vs lány:

Én úgy voltam vele, egy lányt minimum szerettem volna, és mivel ez elsőre bejött, ezért a másodiknál már úgy voltam vele, mindegy. Ennek ellenére örülök hogy két kiscsaj lett belőle! David meg az eleje óta mondogatja, hogy két copfos kislányt akar! :) Ő igazi lányos apuka, pedig már van egy nagyfia. Ami a habos rózsaszínt illeti, hát én sem állok a nőiesség magaslatán, úgyhogy valószínűleg nem tőlem fogják elsajátítani az öltözködés, cicomázás csínját-bínját. Hát istenem. :)

Járóka:

Szilvinek bejön! Jó sokat elvan benne, zörög a játékaival, "sétál" a rácsokon, és ha Zsuzsa is bemegy mellé, akkor teljes révületben nézi a nővérét. :)

Zsuzsa soha egy pillanatig nem volt hajlandó ellenni a járókában, visított mint a pengős malac mikor megpróbáltam belerakni. Most meg hogy a húga bent van, ő is sokszor bemászik.

Barbi:

Hasbőr: valaki egyszer úgy fogalmazott, hogy a csíkokat úgy kell felfogni, mint a terhesség csatajeleit (van ilyen szó?). Szóval hogy meg lettél jelölve mint ANYUKA. És légy büszke rájuk. Hátha ez segít. :D

Ágiboldi, Barbi, Május:

Az alvatlanságtól én is banya leszek! Sőt mitöbb, agresszív, dühöngő, sírós banya!!! Nem szép látvány...

Krisy:

Az apán lógó kép a kendőben haláli!!! Kábé én is ílyen ügyesen raktam Zsuzsát hordozókendőbe, "csak" 5 hónapos volt mire megtanultam rendesen megkötni! :D

Nanica:

Altatás nálunk állandóan változik!!! Eleinte Szilvi nem aludt bele a szopiba, teljes volt a kétségbeesés, mert nem volt módszer az altatására, hanem próbáltunk mindent aztán egyszer csak elaludt. Aztán volt olyan hogy ringatni kellett. VOlt olyan, hogy beraktam a bölcsőjébe cumival, bugyolával, és elaludt. Aztán volt olyan hogy párnák közé kellett ékelni a fejét, hogy befordíthassa a pofiját. Jelenleg épp szopival alszik el leginkább. A sötétített szoba nálunk is segít, sajna a gyerekszobát pont nem lehet sötétíteni!! Úgyhogy már be van tervezve a sötétítőfüggöny beszerzése. Magyarul még mindig nincs egységes módszer.

Kendő: a rugalmas kendőt a www.babakozelben.hu lapon tudod megrendelni, de most jelenleg egy lenvászon kendőt használok amit régen egy Nóra nevű lánytól vettem, aki gyártja őket. Biztos van lapja, de nem tudom mi lehet az. Meg van kengurunk is. Meg Nandu féle kendőnk is. Minden van. :) Ennek ellenére Szilvi annyira nem szereti a kendőt.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Lin,
ez egy igazi hajköltemény! Ezzel a frizurával és sminkel egész más karakterű az arcod, mint a többi képen.

Orsi
Kép Kép
sno

Róki,
58kg-ra fogyáson olyat röhögtem, hogy ha terhes lennék most megint megrepedt volna a magzatburkom. :lol:

a terhesség csatajeleire a nőklapjában olvastam, hogy vannak törzsek ahol minél jobban lóg a nő melle, annál nagyobb a respektje, mert az mutatja, hogy mennyi gyereket szoptatott. Én megindultam az elismertség felé... :?

Orsi
Kép Kép
sno

Sebaj, Barbi, a keddet en is most lattam eloszor... most ugy nez ki, OK. De biztos mar akkor lesz, ha ott leszek :D
kami

Ági, Orsi: Köszönöm a bókot

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Remek volt a délután. Kellemes kis gyökérkezelés, mehetek vissza csütörtökön és még ki tudja, mikor. :(
Ez volt az első Szabimentes órám. Lefejtem neki nagy kínlódások közepette 60ml tejet, hogy azért ne éhezzen semmiképp. Apuci hazajött és a pultra tett tejből padlófényt csinált. Tudtam, hogy nem kéne küzdeni a fejéssel. :twisted:
Még mindig szét akar esni a fejem. Elmúlhatna. :roll:

Timo,
Nálunk 2003 júliusában volt az esküvő. Akkor nem te vagy a legrégebbi házas :wink: . De azért meglepne, ha én lennék.

Pannak igaza van, ne július. Rajtam még a képeken is látszik, hogy van vagy 50 fok odakint. Egyedül a Bazilikában volt elfogadható idő, ott még nem látszik rajtam, hogy az Antarktiszra szeretnék menni nászútra.

Róki,
Hasonló súlyban, hasonló vágyakkal. Csak engem a szopi hizlal. :(

Kép KépKép
lorca

jóestét

barbihoz jön vlki tömegközlekedéssel? ágiboldi volt a reménysugaram, de úgy látom, ő kocsival jön végül :P jó lenne vlki, egyedül lehet, h nyúl leszek...

napi attrakicó
tadadadam, kele ma átfordult kétszer is a hasáról a hátára. lehet, h legink a feje húzta át, ah roki is írta, bár eddig még nem csinálta. én azt gondolom, h annnnnyira utál hason lenni, h ink kinyújtotta a bal kezét és átfordult :lol:

én se maradok ki az esifotófelrakásból - 2005 szeptember
Kép
Kép

keresztelő
nálunk is lesz elvileg. sztm önmagában nem kizáró ok, h ha vlkinél nem volt esküvő, mert nálunk se volt templomi és senkit se érdekel, sőt, a szülők részéről még keresztlevél se kell, csak a keresztszülőknek kell pedigrésnek lenniük.

majus3

hahóóó!

Elmerültem a hordozókendős topicban és úgy döntöttünk, hogy beruházunk egy Ergora! :D :D :D Mintha vki már írta volna, hogy van neki....vagy rosszul emlékszem? :roll:
Úh kenguru projekt lefújva (tiszta ciki, vissza kell mondanom :oops: ), de hát ez van. Úgy meg lettem győzve, hogy csak na! :lol:

Tök jók az esküvői képek, bevallom a legjobban az tetszik, hogy Orsiék (sno) esküvőjén a fiúk mentében nyomultak! Imádom a mentét!!! Sajna Ádámot nem tudtam rávenni, pedig olyan jó lett volna!!! :cry: Szerencsére nem ezen áll vagy bukik a házasságunk. :wink:
És most látom: Májusék hátterében ott az egyetemem! de jó, hogy már oda sem kell járnom! :D Egyébként nagyon tetszik a második képetek, olyan, mint egy reklámfotó!

De jó, de jó! Akkor kedden megint tali! :D :D :D

Még egy kicsit örömködöm: Gergő nem aludt be az esti szopiba, de szépen befektettem a kiságyába és egy nyikk nélkül elaludt! :D :D

Na megyek, még nézegetem az Ergokat!
Vendég

Majus, tetszik a tanud :D

Ha megyek, asszem en tomeggel megyek... asszem... szerintem...
kami

Kösz lányok az alvással és a kendővel kapcsolatos dolgokat!
Az alvásnál már sikerült kétszer(micsoda öröm) nem cicin elaludni, ebből az egyik a kólika tartás volt, amire a párom azt mondta, hogy ezt nem fogja vállalni 10 kilós gyerekkel! (Nálunk ő falja a csokikat, rá rakódtak a plusz kilók! :twisted: )
A másik meg amikor láttam, hogy álmosodik az esti szopi után, letettem kicsit beszéltem, susogtam hozzá és ráztam a popóját, mintha a babakocsiban lenne. Ettől lenyugodott, én villany leo és alvás(mármint én aludtam) és legközelebb csak fél 5kor kelt, és utánna is gond nélkül visszaaludt fél nyolcig... végre pihiiztem egy jót!

Kami: az Áron fotók mindig jöhetnek, szerintem már szoltak volna a többiek a helyfoglalásért!

Tejcsöpögés: kicsit hülén néz ki, de én is textilpelussal nyomulok napközben, igy ha pl egy top van rajtam, ahhoz nem veszek melltartót csak betuszkolom a pelust... a Linust nem zavarja, csak nekem ne kelljen ajtót nyitni :D A betét és melltartó csak akkor ha kimozdulok itthonról.. a DM-essel jártam úgy, hogy átázott!!! :(
Alvásnál a kórházi módszert lestem el. Mellrész alá teszek be egy extra lepedőt vastagon hajtogatva és ezt egészítem ki a póló, trikó alá a pelussal, ami az éjjeli szopihoz úgyis kell. Korábban volt alatta műanyag lepedő is, de az ebben a hőségben már nem bírtam... :oops: :roll:

Fejemelés, kartámasz, kéztámasz: Én is forgatom szegény babámat minden nap a hasára, de csak pár másodpercig, bírja. Bezzeg a doktornőnél olyan szépen tartotta magát, és a kartámasz is megvolt... A hasfájása miatt pedig jó lenne, mert amikor visszafordítom mindig olyan nagyokat trottyog.

Anyatejes kaki: Timo, Kami azthiszem tőletek láttam eddig kakis képet és ott olyan szép egyenletes mustár színűnek és állagúnak tűnt. Mindig ilyen? Nálunk mindig darabos és néha sötétebb, zöldes színű! Olvastam hogy azt az epe okozza, mivel túl hamar került át a másik mellre a baba, és onnan megint a hígabb tejet itta, ami enyhe hashajtó hatású. (de hogy nálunk mindig ilyen legyen :evil: )

Esküvő: nekünk 2003 szeptemberében volt, a szeptembert igen tudom ajánlani, az indián nyár gyönyörű, már kevesen nyaralnak, a foglalás is könnyebb volt...

nanica

Fürdető: nekünk is a gyógyszertári jön be, a babóra kenve. Engem nem zavar, hogy nem habzik, olyan fini puha lesz a bőre tőle!
Én is kipróbáltam, de nem tudtam jól bekenni magam vele, túl nagy :roll: volt a felület.

Császárosok.. (ahogy a kórházban hívtak minket, császárnők :D). Nekem van egy tenyérnyi rész a hasamon a vágás felett, ami érzéketlen, kb olyan, mint amikor a fogorvostól hazaérve a zsibbasztó kezd kimenni belőle - (már érzed, hogy a bőrödhöz érnek, de ha folyik a szádból a pörköltszaft, azt már nem érzed...) Van másnak még ilyen?

Táblázat: nem emlékszem ki csinálja a régiek közül, de akár külön lehetne a régi és az új topikmamik - így talán könnyebb követni is... És az új táblázat frissítését akár el is vállalnám, ha kapok hozzá leírást :) / Ha más szívesebben csinálná, csak szóljon/ És talán az újba én is beleférnék: Nanica 27 év, első baba, 10 + 3, Baja, 2007. 04. 15, Lilianna

nanica

Basszus Csajok!! Nem elég csak esténként benéznem!!! Szegény Ria, ha visszjön! …és Mazsinak is fel kell kötnie a gatyóját…

Öklendezés ma nem volt, viszont műköhögés igen (ami a hangpróbálgatást illeti). Hát csoda, hogy elfelejtettem, hogy már írtál erről az öklendezésről, Timo??? Ja, a táblában én benne voltam régen, végérvényesen kitöröltél? Mert ha csak elrejtettél, akkor minden adat változatlan, kiv.hogy 1 évvel „tapasztaltabb” lettem. Roland Ádám pedig 2007.02.17-én született 3650gr 54 cm-rel.
Én is örülök, hogy nem tapsolták vissza Lillust egy újabb kör terpeszpelusra! Remélem, Emma is megússza 1 hónappal!

Barbi,
Érdekes, hogy több anyuka is Emmában látja a babája hasonmását! Emma nem csóri a terpeszpelusban, hanem éppen ellenkezőleg: mintha egy kis karatékát látnék! Vagy az a mátrixos felugrósan verekedős figura lenne csak cumival és vidámabb színösszeállításban.
BABATALI: előzetesen azt mondom,h megyünk, még ha csak rövid időre is. Roli pont kedden kapja a 4 hós oltást (múltkor pont Ságiék talija előtt kapta a 3 hóst-és te nem láttad, de a többiek emlékeznek, hogy nem volt aznap túl vidám :cry: . Gyanítom,h most is be fog lázasodni.

Kami,
Nektek nem okozott gondot a mai oltás? (örülök, hogy Gedeiapuval javul a helyzet, csak így tovább!)

Keresztelő: nálunk nagyon nagy buli lesz. Egyszerre leszek anya és keresztanya is aznap, mert összedumáltunk a hugiékkal és mindhárom babának egyszerre lesz a keresztelője, ráadásul egymás gyerekeinek leszünk a keresztszülei. Bonyolult. Leszünk vagy 30-an :shock: :shock:
A keresztszülőséghez a mi papunknál nem kell pedigré. Mondjuk velem nincs gond, én az utolsó kenetet kivéve felvettem a többi szentséget (igaz, a házasságit még az előző párommal)

Fürdető: NEKÜNK jobban tetszik a Johnson’s, Rolinak mindegy, ahogy láthattátok. Már egy hónapja áttértünk, mert a gyógyszertárit nehéz volt kimosni a kádból. Hja, kényelmes anyuci vagyok.
Terhesség csatajelei: én szerencsésen megúsztam, ill, ami van, az nem látszik (csípőcsont repedés vagy mi, szintén 36-os kobak miatt).

Lorca,
Engem is hízlal a szopi, pedig nem is követem a csoki diétátokat :-(

Petike nagyon édesen úszkál és tényleg jó lehet a mozgáskoordinácója, ha már most megtanult ügyesen forogni. (Roli ott tart, ahol Pann Gergője: csak oldalra-sőt, csak balra-de azt villámgyorsan, ha szopizásról van szó.

Kéz-kartámasz: nálunk kartámasz csak nyomokban. Derékból, kar nélkül emelgeti magát a drága, viszont már mosolyog közben. Van egy kis szégyenlős mosolya is, amikor azt mondom neki, hogy ügyes baba.
Játszószőnyegen alvás: napközben Roli is ezen alszik, csak néha zizzen a macifül és csörren a rávarrt kiscsillag…..nem is kell légzésfigyu :-)

Annie,
Üdv néked is!!! Tegnap mondtam Dinyusnak, hogy csatlakozása robbanászerű regisztrálási lavinát indított meg. Csak így tovább, kedves Olvasók!

Baba-lábkörömvágás: csatlakoznék Deakorsihoz: lehetetlen! Csak azokat vágom, amik már karmolnak, szóval kb 4-et. A másik 6-ról még nem kellett eddig…
Felteszem a hét babaápolási kérdését: ti benéztek még néha a köldökébe? Én csúnya dolgokat találtam ott a minap.

SnOrsi,
Szemléletes hasonlataid vannak és jók a sztorik is, főleg a keresztelős.
Rókica,
A te feketehumorodon is hatalmasan nyerítettem! Meg azon is, ahogy Szilvi elaluld a Balcsiban! Jól ki lehetett fáradva szegényem!

Az esk-i képek jó ötlet: mindegyik nagyon különleges! Én is teszek fel gyorsan:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.28 22:22-kor.
Vendég

áááá, szóval oda került a kép...azt hittem, nem sikerült...

egy vidámabb:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.28 22:23-kor.
Vendég

na, nem bénázok tovább, megyek aludni. Jó éjt!
K
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.28 22:23-kor.
Vendég

Szabi szerintem érzi, hogy nem vagyok épp toppon és az ő kis empatikus agya ezt nem szereti. Hajnali 2.30kor sírt, még pelenkát is kellett cserélni. Nem emlékszem, mikor ébredtem bömbire utoljára. Többnyire böködni szokott vagy nyekeregni, amolyan elégedetlenül és tekereg.
Vannak azért a fogfájásnak jó oldalai is. Fogytam tőle két kilót az elmúlt pár napban. :D Gondolom, ez majd szépen visszamegy, ahogy rendeződik a helyzet :oops: , de addig legalább örömködök ezen, ha máson nincs is.

Pann,
Lehet, hogy akkor Gergő mostantól egyesül alszik el? Nagyon hasznos tudomány :D

Nanica,
Én nem császáros voltam, de a vakbélműtétnél volt hasonló tompaság. Nem ilyen nagy felületen, csak egy ici-picin. Huszon éve volt, de még most is hasonló a helyzet.

Kata,
Milyen vékony vagy (Szent) Tamás oldalán! Felháborító :D Nagyon jó a ruha, tetszenek ezek a váll nélküliek, mint Májusnak is. Kár, hogy én ilyesmit nemigen vehetek fel. :? Sebaj, máson is jó nézni. :)
A keresztelő nálatok jó nagy buli lesz!

Kép KépKép
lorca

Jobb reggelt! Ma nagyon megviselt a kiporciózott alvás, de erre kár több szót vesztegetni, jövök feldobódni...

Május,
Nagyon szépek vagytok, és a vőlegény nagyon elegáns!

Pann,
Én írtam, hogy szülinapomra ergo-t szeretnék kérni. Akkor most én is beleolvasok a hordozókendős topikba…

A Laci ragaszkodott a bocskaihoz, a tanujával együtt csináltatták, és gyönyörűek voltak, úgy örültem.

Kép

Esküvős jótanácsokhoz
Ne terhesen! Aszem ebben Lin is egyetért.

Kami,
Én hajlandó vagyok megvárni az esküvős képeidet Gedeiapu oldalán. Hajrá neki!

Nanica,
Most látom csak, hogy bajai vagy, az anyumék is azok (már megint ismerős-vadászat). Megyünk halászléfőzőre (mint eddig minden évben), már úgy várom. Jártok ki, van asztalotok?

Bigsis,
Tényleg, az oldalra fordulás szinte újszülött kortól megy Sebőnek, mert a fekveszopihoz a kifli alakot azóta feltudja venni egy szempillantás alatt.
A ruhád nagyon szép volt, meg lehet nézni az alját is?
Köszi a bíztatást.

Orsi
Kép Kép
sno

Sziasztok! :)

Na, mi 1-kor és fél 5-kor keltünk, aztán fél 7-kor végleg! :shock: :shock: Remélem csak azért, mert Lillus fél 8-kor kiütötte magát tegnap...

Lorca!
Javaslom, vegyél be egy kis boci jégkrémet fogfájásra! :lol: :lol: Ha fejfájásra működik, biztos erre is jó! :wink:

Kata!
Te is nagyon csini vagy a képeken!
Mikor lesz a keresztelő?
Mindig akkor szervezzük a babatalit, mikor Roli oltást kap! Azért remélem, ez nem viseli meg nagyon! :?

Május!
Nagyon dögösek vagytok mindketten! :D
Ha bevállalja valamelyikőtök (te vagy B.Ági), hogy kendőben hozza a bébit, akkor hozzám befértek ketten az autóba.

Barbi!
Akkor a tali kedd?

Lin!
Micsoda tetkó! :) Nagyon jó! :D

Folyt.köv, csak nyekergés van!

Timi
Kép Kép
timocska

Jó reggelt!

Timo! Mi is majdnem így keltünk: fél egy, fél négy, fél hét. Remélem, nálunk is csak átmeneti "üzemzavarról" van szó! :roll:

Kami! Mára nálunk is elmaradt a sírás. Most éppen sikoltozik mögöttem! :shock: Remélem, ha nem reagálok abbahagyja! :?

Bigsis! Hú, kicsit meijedtem, amikor láttam, hogy azt írtad, hogy "csakígy tovább, lehet csatlakozni"! :shock: Lehet, hogy nekem csökkent a kapacitásom, de én még a most jöttekkel is csak "feldolgozás alatt"-i fázisban vagyok! :oops:

Orsi! Mi tegnap este meg is rendeltük, elvileg ma postára adják, remélem legkésőbb hétfőn megjön és akkor meg tudjátok nézni kedden a talin ti is! :D Kéket szerettem volna, de éppen nem volt, úh végülis bordó lett, mintás sapival:
Kép

Ja, az "életmód" rovatban találod ezt a hordozókendő topikot!
Vendég

Húúú Pann, egyenlőre nem látom át, hogy merre hány méter ez a hordozóeszköz! :oops: :oops: Hol ül benne a bébi?
Ja, Lillus reagálástól függetlenül sikongat, szerintem tetszik neki, hogy van hangja! Ráadásul Lillának jó erős hangja is van, néha teljesen megrémülök! :lol: :lol:
Én sem teljesen vagyok még képben az új tagokról... :D (persze azok, akik sokat írnak, azok igen) :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Letöltöttem pár képet: elöl, hátul és csípőn hordozás

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Pann,
irigy-irigy, hogy már megrendeltétek. Én a camelt szeretném minta mentesen, remélem van.

Mi vidékiek egyelőre(!) csak epekedve nézzük a talis képeket. Bár nem tudom, hogy megy-e valami közlekedési eszköz Tbányáról-Dunakeszire. Mindenesetre szemléltető képeket majd csináljatok és tegyetek fel legyetek szívesek, és persze tapasztalatokat is írj!

Megértem a régiek riadalmát a tömeges rohamot illetően, kicsit mindig be is húzom a nyakam, amikor írjátok a heroikus kűzdelmeteket a visszaolvasással. Mi újak ráadásul mind ismerünk titeket, ami fordítva nem mondható el. Pozitívumként talán azt tudom felhozni, hogy most talán már nem lesz olyan hétvége, mint nemrégen, amikor meg sem mozdult a fórum és a nyári időszak úgyis nyugisabb, őszre meg remélem már nem lógunk ki annyira. :?

Orsi
Kép Kép
sno

Pann, én még mindig nem értem, h hova ül a gyerek konkrétan ebben a hordozóban, szóval h nem BELE ül, hanem rá?? Pedig más Róki is próbálkozott a szemléltetéssel. Szóval nagggyon remélem, h nálad lesz és megnézem a sajátr szememmel :D

Mi fél 7-kor keltünk először! Szuper jó. Aztán megakadályoztam a visszaalvást a tegnapiból tanulva, és most kezdte a délelőttit. Remélem bejön, mert tegnap estére már egy hisztérika voltam.

Délben meg megyünk oltásra :(

Május, még az sincs kizárva, h megyek veled BKV-val, mert annak tényleg nincs értelme, h Timi bejöjjön a városba, de ha Timihez úgyis sokat kéne menni, akkor inkább a kengurus buszozás. Az autóban nem merem hordozó nélkül, ahhoz paramami vagyok. Na majd kiderül, valahogy csak odajutunk.

Újak, én nagyon próbálok megjegyezni mindenkit fia-borjastól :D

Kép
Kép
agiboldi

Sebi az előbb végig dúdolta a szopit, sőt néha megállt és hangosan énekelt. Imádom! :P

Orsi
Kép Kép
sno

Orsi!
Lillus morogni szokott, mintha attól félne, hogy vki elveszi tőle.

Ja, Lorca!
Akartam írni, hogy tegnap megvolt az első szopi közbeni szemkontaktus. Fekve szopiztunk és közben engem sasolt!! Annyira szeretem! Ilyenkor azt gondolom, nem lehet rá semmiért sem haragudni! :D (bezzeg, amikor 2 órán keresztül bömbizik..)

Timi
Kép Kép
timocska

Legújabb szopi heppünk:
szív 2-3-at, aztán elveszi a fejét, körbenéz és így tovább. Kábé 5 perc a kajálás és alig eszik. Lehet, hogy csak szomjas ilyenkor? Vagy miért csinálja azt, hogy szétnéz szopi közben? Ja, és mindezek után elkezd velem "beszélgetni" és vigyorogni.

Ja, ti hogy tudjátok normálisan megmérni a gyereket? Lillus úgy ficánkol, hogy majd kiugrik a mérlegből! :shock:

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Már megint megtáltosodtatok!!! :lol:

Timi,
Köszi jól vagyunk. A nappali alvások nem változtak, maradtak a kemény fél órák viszont az éjszaka kezd javulni. Ma már csak fél 5-kor kelt, majd fél 8-kor és még mindig alszik.

Lorca,
Rád gondoltam tegnap. Fáj a fogam!!! :cry: :evil:

Pann,
Nagyon kiváncsi vagyok a hordozóra, baromira tetszik nekem is!!!

Nanica,
Nekem is érzéketlen a vágás körül a bőr. Átvágják ilyenkor a bőrben levő sok-sok érzőideget és azért van.

Tejcsöpögés,
Már nagyon utálom, elmúlhatna. Tegnap beszereztem mosható betéteket, kipróbálom az milyen.

Fürdető,
Gyógyszertári és a vzbe egy kis habfürdő! :D

Csaponganak a gondolatok a fejemben, mit is olvastam még...?! :?

Ja, meg van.
Barbi,
Én még nem tudok biztos választ adni, hogy megyek- e, mert annyi minden összejött nekem, mármint intéznivaló. Azért igyekszem!Ha megyek szivesen viszek valakit! Ági, Május?

Tegnap mi szinte egész nap kint sétáltunk, nem volt vészes a szél és Petinek is tetszett, hogy nincs olyan meleg. Ki is bírt 5 órát kaja nélkül. Szerintem ma is megyünk, Ligetelünk egyet.
Még akartam valamit...
Ja, nagyon szuperek az esküvői képek. Nagyon szépek és csinik vagytok!!!
Na eldugulok!!!
Vendég

Timi,
Peti is nézelődik szopi közben az alatt az 5 perc alatt. Én már egyáltalán nem mérem. Eszik amennyi jólesik neki, ha éhes akkor meg úgy is szól. :lol:
Vendég

Ági!
Tegyél fel te is esküvőset! :) (persze, ha lehetséges..)

Timi
Kép Kép
timocska

Én se mérem, de most azért kiváncsi lettem volna. De szinte lehetetlen mozdulatlanságra bírni! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Timi, Boldi is nézelődik szopi közben, és nálunk is 5 perc, aztán néha vigyor, néha hiszti. meg vagyok lőve, nem tudom mikor adjak még tápit is. Ha vigyor akkor nem adok, de általában utána 10 percen belül kezdődik a bőgés és akkor mégis..

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Ma nagyon rövid leszek, nem nagyon vagyok itthon, meg holnap sem! Aztán termeljetek rendesen, legyen mit olvasnom! :D

Táblába:
dinyuska, 29év, Laura, Szent István Kórház, 3320gr, 56cm
Asszem másra nincs szükség!

Bigsis!
A Te képeid nekem nem újdonság! ;) Jó volt látni őket megint...
Majd én is rakok fel képet az esküvőről, a kedvencemet...
bár lehet, h Te is tudnál helyettem... :lol:

Na, szép napot mindnekinek!

dinyuska
KépKép
dinyuska
Vác

Na, mit is akartam...

Mi 2000 óta vagyunk házasok, van aki ezt meg tudja dönteni, szerintem nincs.

Orsi- ha nálatok ilyen viccesek a keresztelők (ne sírj gyugyuka! :lol: ) akkor ne hagyjátok már ki Sebiét sem sem.

Május- na, én Kelében látom Berci alteregóját! Korábbi talis képen is. És az a vicc, hogy, ha jól tudom egy napra is voltunk kiírva. ápr. 8., nálatok is ugye?

Tali- nálunk max Városliget jöhet szóba, menni kell Lucáért időre.

Nanica-nekünk nagyon gyakran zöld a kaki!! És én is így tudom, ahogy Te, hogy sok az előtej és meghajtja.

Róki- hát én megértelek ám, hogy nem bírod egyedül a két gyerekt. Nekem meg segítségem sincs fixen. Csak annyi hogy a nagyobb még jár néhanap bölcsibe, és őszre oviba. Akkor meg ugye, a logisztika, elmenni érte. Remény, hogy majdcsak felnőnek valahogy. Amúgy én is gyakran megyek anyukámhoz, de nem jó megoldás. Ő nem idegesít, de hiányzik a saját telephelyünk, saját életünk.

Timi-én is kiváncsian várom, ki lesz az első új kismamánk! Csak félő, hogy ha jön a testvérözön, akkor megszűnik a topik.

Lorca-Jobbulást!

Tegnapelőtt forró lett a fürdővizünk, leforráztam a kicsi lábát, azóta visít a vízben, egyszerűen rohamot kap, pedig nem látszik semmi a lábán. Nem tudom, mit csináljak, pedig úgy szeretett fürödni.

Pann-mennyibe kerül kb ez a hordozó? És miért váltotál a Hauckról?

Bella

Kép

Kép
bella2

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?