A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2007 tavaszi babák

Jó reggelt!
Pann,
Erre a hordozóra én is kíváncsi vagyok? Meddig jó? Kirándulni is alkalmas lehet esetleg? Nekünk még van egy régi, de tegnap rájöttem, hogy töri már a vállamat (igaz kicsit megcsavarodva vettem fel, de a 6,2 kg is közrejátszhat).

Timi
Örülök, hogy OK a csípő. Remélem nálunk is rendbejön (csak júliusban megyünk).
Mondhatni, hogy abbamaradt a cicin sírás. Ha abbahagyja akkor nem szabad próbálkoznom, hogy szopizzon még és így OK. Bár régen nem volt akkor sem OK.

Ágiboldi
Nálatok van még cicin sírás? Egyébként hasra cumival technika már nálunk is bevált (most is úgy aludt el, csak már kihúztam a cumit).

Szopizás,
Nálatok mennyi ideig szopiznak a gyerekek? Mert Zsófi mostanában 4-5 perc és megeszik 100g-t. Aztán meg egy csomót bukik. Nem örülök neki, mert így szerintem kevesebbet eszik, mint amennyit bírna és gyakrabban (2, 2-5 óra mint Timinél, kivéve éjszaka, mert akkor max. 1X, ma pl. csak 5.30 körül). Néha ő is nézelődik szopi közben, szemezni, meg már szinte születésétől fogva szemezünk . És szerintem, most nagyon sok tejem van. Este is csak egy ciciből szoptatok (lehet hogy abbahagytam a Cezarette-t az is közrejátszik és\vagy a sűrű szoptatás).

Tejcsöpögés,
Nekem már nem annyira csöpög, de azért nem merek melltartóbetét nélkül elmenni valahová. Persze, mikor szoptatok, akkor a másikból igen.

Fürdető,
Mi részben a gyógyszertárit használjuk, hetente párszor pedig babaszappant (az gyerekorvos mondta). Végül is bevált. Pl. pár napja koszmós volt a feje és elég jól lejött (másnap már szinte semmi).

Pelenka,
Már próbáltunk elég sok félét (Libero, Babylove, Pampers, Alana) és végül is az Alana-nal maradtunk, mert az környezetbarát (DM-ben kapható). Igazából csak a Pampers nem vált be, de a többi hasonlóképpen üzemel. Nálunk az a probléma, hogy a hátánál folyik ki a kaki (de mindegyik pelusnál). Általában reggel van a nagy kaki szopizás után/közben és néha a mi lepedőnk is kakis. Lehet hogy nem szorítom meg eléggé? (de nem akarom, hogy elnyomja). És mindegyiknek látszik a nyoma a combján.

Esküvő,
Mi tavaly augusztusban esküdtünk. Vannak fent képek a WEB oldalamon (WWW-re kattintva).

Na, megyek mert már ébredezik.

KépKép
bozotka

Hali,

Baratnom nagyon helyes cuccokat arul, van egy rakas 3-6 hos, fiu-lany vegyesen, folyamatosan teszi fol oket a TeszVeszre. Jo minosegu markas cuccok.

Itt a link: http://www.teszvesz.hu/show_user_auctio ... r_id=10914

Ha valakit erdekel, irhat neki is a teszvesz-en keresztul, vagy nekem is. Aki erdeklodik, nezze folyamatosan a linket, mert naponta valtoznak a cuccok.

Bocsi a reklamert.

Mi sem leszunk ma, sok a dolog, azert ratok nezek, ha tudok. Szep napot.
kami

Kladi, igen, megy a cicin hiszti többnyire. Az a baj, h ha olyankor elvesze, akkor meg végképp kiakad. Szóval nem az a megoldás, h nem akar enni..
De vannak olyan napok mikor semmi gond. Egyébként meg hihetetlen tempóban hízik :lol: A múlt héten! 300 g-t. Tegnap pucin (kakival együtt) 6340 volt. A régiek emlékeznek, h az elején jó ha heti 90 g-t hízott, most meg, h lassulna elvileg a gyarapodás, Boldi belehúzott :D

Kép
Kép
agiboldi

Timo! Jó hogy ezt írod! Sokszor merengek ezen, hogy vajon Gergő igényelné-e a szopi közbeni szemkontaktust, csak én nem vszem észre mert olvasok. Már kezdett lelkiismeret furdalásom lenni, ezért az utóbbi napokban csökkentettem az olvasós szopik számát, de csak néha nézett fel. :roll: Azt hittem azért, mert eddig nem néztem és már feladta, de ezek szerint valószínűbb, hogy eddig sem nézett. Lorca! Mit írtál ezzel kapcsolatban? Úgy látszik átsiklottam felette itt a nagy hsz dömpingben! :oops:

Mosás: ti már meritek együtt mosni a baba és a saját holmikat? Én még csak tegnap tettem be a már említett összekakizott lepedőt a babaholmik mellé, de szerintem az nem is számít, mivel csak egyet aludtunk rajta. :lol: Gondolom inkább az utcai ruhákkal van a gond, mert sokkal több idegen baci kerül rájuk, nem? Vajon mikortól lehet együtt mosni? Most előkotortam az immunbio. jegyzetemet és abban azt írtam, hogy a különféle (nem fárasztalak) Ig-k 4-5 éves korra érik el a max. szintjüket...addig azért nem akarok várni. :shock:

Gergőm alszik...pedig csak 10 körül szokott de. elaludni, nem tudom mi van vele, de tegnap is ezt csinálta. :roll:

Bella! 22.5 pénz a hordozó, jó sok, de úgy gondoltuk, "hamár homár, legyen kövér!" A váltást meg a már említett topik motiválta! Röviden: inkább üljün a gyerek az ülőcsontján, mint lógjon a szemérem csontján + csípőnek is kedvezőbb a terpesz tartás, mint a lógás, amiben még rúgdosod is menet közben a lábait. Kb ennyi. ja, meg még egy: ezzel megy a csípő hordás is, és gyakorlatilag addig cipeleheted, amíg bírod. (Elvileg 5 éves korig, de addig ki akarja?!?)
Vendég

Ági! Mi meg egyfolytában lassulunk, jó ha 100-at hízik egy hét alatt! Szépen beérik egymást! :D

Mi ma jogosítványt hosszabbítunk meg. Alig várom! :( Azt mondta az okmányirodás csaj, hogy ma egykor lesz a következő sorszám osztás (a 8 órásról lemaradtunk). Semmi kedvem menni, de muszáj, mert márciusban(!) lejárt a jogsim, és azóta a doki papírjával rohangálok.
Vendég

Pann!
Én már együtt mosom őket. Na, jó, mondjuk a zoknik és bugyik közé nem teszek babarucit, de mondjuk apa egyszer használt ingjét simán keverem.
Ha már a vasalást nem tudom kihagyni, a mosás legyen egyszerűbb.. Szerintem amúgy semmi baja nem lesz a bébinek. Ja, de azért ilyen babaöblítővel öblítem a miénket is! :oops: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Azt elfelejtettem írni, hogy ez a kinézegetős szopi nálunk is megy! na, én akkor szoktam befejezni a szopit! Inkább megetetem hamarabb, mint 3 óra (persze csak ha kéri), de ezt az egyet szívok, kinézek szopit nem bírom elviselni!
Vendég

Hát én inkább mosom külön, mit hogy vasaljam! :lol: :lol:
Vendég

mit=mint
Vendég

Mi nem használunk öblítőt, környezetvédelmi okokból. Meg szelektíven "hulladékgyűjtünk". Meg nem nézünk tévét! :lol: :lol: :lol: Mióta becsapott a villám...pedig már volt kint a szerelő, de nem tudta megjavítani, mert nem volt alkatrésze. Elvileg majd jön még... :roll:
Vendég

Pann,
Én is összemosom a mi cuccunkkal és én is vasalok mindent! :lol:

Ti nézegettetek már etetőszéket? Milyen a jó szerintetek? Olyat néztem aminek dönthető az ülése és akkor azt már most lehet majd használni.
Vendég

Velem van tele a net! :oops: De magamat legalább ismerem. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ági!
Én még nem néztem (egyenlőre járókát nézegetek), de akinek van, az azt mondja, hogy legyen dönthető az ülése, levehető a tálcája és esetleg állítható a lábtámlája (hogy ne kalimpáljon összevissza a gyerkőc lába). Ja, és mondjuk nálunk még az is szempont lesz, hogy összecsukható legyen (helyhiány miatt).

Panni!
A ti járókátok összecsukható?

Timi
Kép Kép
timocska

Mi örököltünk egy Peg-Perego etetőszéket, ami óriási, itt áll az előszobában már 3 hónapja mert nem tudjuk hova rakni, és ránézésre szuper, mindent tud, sztem meg is főzi a kaját. Dönthető, hintáztatható, tologatható, tálca levehető, gyerek beköthető, minden állítható, totál luxus, ha egyszer majd rájövünk hogy kell használni szerintem Boldizsár hivatalosan beleköltözik, és csak fürödni vesszük ki :D

Kép
Kép
agiboldi

Szia Sági! Én már etetőszék topikban is voltam! Mindenki a maga lovát dicsérte. Szerintem mi ilyet veszünk, mert ez kis szék, kis asztal formában is működik:

Kép

Eza Brendonban 19E, de a babaholmiolcson-ban 9.5 ugyanez! Bár lehet, hogy nincs lyuk a támlán. :lol:
Vendég

Mosás: én baba mosóport használok, öblítőt nem, helyette ecetet (mielőtt kérditek nem ecetszagú a ruha, és jó puha tőle) és vasalom...

Evés hossza: van hogy 10 percet, van, hogy egy órát szopizik, mondjuk ebben benne van a komfortszopi és a nézelődés is.

Csuklás: a Linusom már magzatként is sokat csuklot és most is zsinte minden nap általában szopi és egy kis bukás után. Ti mit tesztek ilyenkor?
A védőnő szerint nem kell semmit tenni, mert nem zavarja, akár el is aludhat közben, de szerintem azért nem kellemes...
Szopizni nem nagyon akar ilyenkor... :evil: Tévézik..., szthiszem ki kéne kapcsolnom. :roll:

nanica

És Timi, összecsukható, de így is óriási.

Én szigorúan külön mosok (nehogy bekeveredjen a Boldi büdös zoknija a mi ruháinkhoz), és soha nem vasalok.

Jáááj, felébred...hátha még nem

Kép
Kép
agiboldi

Timo! a mi járókánk nem összecsukható, de sokat filóztunk rajta. Aztán kiderült, hogy az összecsukható csak akkor összecsukható, ha a legalsó állásban van a mászkáló rész. Szóval ha össze akarod csukni, akkor először le kell ereszetned és csak aztán lehet, így maradtunk inkább a nem összecsukhatónál. :wink:
Vendég

Nanica, Boldi is folyton csuklik, főleg ha dumál vagy nevet. Akkor szinte tuti, és igenis láthatólag zavarja. Én egy kis teával szoktam bepróbálkozni ha épp aznap főztem neki.
Tévézni is szokott :D

Pann, milyen topikok vannak még???? :lol:

Kép
Kép
agiboldi

nekünk ezt a kisasztalost nem javasolták, mert borulékony, mi a bébioutletben vettünk 10e ftért 1et, nen tud mindent, de sokminden állítható rajta

nanica

Én nem értem, miért kell dönhető ülésűnek lennie egy etetőszéknek! Vki tudja?
levehető tálca: csak a gyerek ne tudja egyedül levenni, mert akkor repül a kajával együtt! (Ezt is az etetőszékeseknél olvastam!)
Lényeg, hogy ne boruljon fe, bár ahogy olvastam, mindenki látott már gyereket olyan etetőszékkel borulni, amilyen a másiknak van! :lol: :lol: :lol: ha ez így érthető
Vendég

Ági! ööö...izé....pl. az autósüléses :oops: :oops: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Tegnap fél öttől hétig aludt a drágám, szegényt csak megviselte a szuri, mostanában ilyet nem csinált (max egy óra). Szerencsére nem lázasodott be. Kicsit inkább az éjszakánk volt nyügösebb. Háromkor keltünk a négy helyett, majd hétkor. De a lefekvéstől olyan egyig többször nyöszörögtünk, amire persze felébredtem, de aztán mindig visszaaludt magától.

Ja és kereken 5500 g-ok és 61,5 cm-rek vagyunk.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Pann,
Én azért szeretnék dönthetőt, mert abba már bele lehet tenni Petit és tud magától nézelődni. Nem fekszik, nem ül, magasan van és nem az én ölemben!!! Na meg én már lassan majd elkezdem a hozzátáplálást aztán jó ha megszokja, hogy ott helye kaja közben.
Nekem amikor kicsi voltam olyan klasszikus fa etetőszékem volt és többször fel is borultam vele. :?
Vendég

Lin!
Mindig is mondtuk, hogy hosszú lánykád van! :)
Mi holnap megyünk tanácsadásra, kiváncsi vagyok mennyit nőtt! :)
Nekünk is nyafis esténk és ébredős éjszakánk volt! :( (pedig szurit sem kaptunk)

Timi
Kép Kép
timocska

Nanica: Nálunk is rengeteget csuklik Gréta, és sajnos nagyon zavarja. Nálunk kaja után, nevetésnél vagy dumálnál. Ha!! megissza akkor tea, ha nem akkor egy kiskanalat belemártasz citromlébe és hozzáérinted a nyelvéhez. Jókat fintorog rajta, amin mi jókat szoktunk nevetni. Már nálunk egészen megszereti, bá az apj egészben eszi a citromot. De tényleg csak ici-picit főleg evés után, mert a tejcsit könnyen felkavarhatja.

Mosás: Én teljesen külön mosom és vasalok is.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Lillus egész ritkán csuklik. Olyankor nem csinálok semmit, majd elmúlik. Ha már sokáig csinálja, cicire teszem és úgy elmúlik.

Timi
Kép Kép
timocska

Tényleg Sági, Petyus is mindjárt 4 hónapos! :)
Almával kezdesz?

Timi
Kép Kép
timocska

Na jó reggelt mindenkinek! Na nem most keltem, de eddig olvastam! :)

Az éjszakák nálunk rendszeresen jók. (kop-kop-kop) Ma is f10-hn6-ig aludt. De volt már hn8-is! :shock: Viszont napközben szinte semmit sem alszik. Max fél órát szerencsés esetben!

Május! Hol keresztelnek papírok nélkül? Most épp olyan papot keresünk, aki hajlandó megkeresztelni Brigit, mert Viktor (apa) nincs megkeresztelve és házasok sem vagyunk! A keresztszülőkkel és velem nincs baj! :)

Mosás: külön mosok, de nem szigorúan. Néha ha nincs sok babaruci belerakok egy-két polót, inget. Viszont én is ecettel öblítek, és egyet értek Nanicával, nem büdös. És mint Pann mi is szelektíven gyűjtjük a szemetet, de még nem jöttem rá, h a kakis pelus hova is tartozik! :lol: :lol: :lol:
Ja és néha vasalok is. Na jó többnyire igyekszem, de volt már vasalatlan ruha rajta! :oops:

Hát Pann, ennyivel jobb a 30 éves régi járóka. A mienk összecsukható is. :) Nincs a padlás/pince mélyén egy? Viszont a hordozó nagyon tetszik!

Tejcsöpögés: szerencsére nálam is enyhül már. Volt, h kimerészkedtem betét nélkül az utcára! :) Bár a táskámban volt szükség esetére! :oops:

Etetőszéken még nem gondolkodtam. A doki amúgy is azt mondta, h ne ültessem semmennyire sem, mert Brigi hosszú kislány és még jobban megerőltetné a gerincét. Meg amúgy sem ajánlott egyáltalán. Persze rövid időre szokott, pl. hordozó, de amúgy nem.

Csuklás: Brigi mindig evés előtt csuklik. Néha utána is, de szerintem is zavarja. Láttátok már milyen brutálisan behorpad ilyenkor a mellkasa? Főleg csupin hátborzongató! :shock:

Szopinál nálunk is van, hogy vigyorog evés helyett. És már ő is figyel közben. Úh a tévénézés és olvasás megszünt szopi közben. Ami nem is baj, mert már ő is inkább tévét nézett! :shock: Meg tényleg 5 perc alatt befejezi. AMinek én örülök, mert mióta így van, legalább böfizik is szépen. Szerencsére nem nagyon szokott bukni.

Na befejezem, mert sajnos a postán kell felejtenem csekkekkel együtt vagy 40e forintot. Szörnyű! és még Brigi is nyafizik, pedig hordozóban akartam menni, de így babakocsi lesz a vége. :(
lora7

Csak beköszönök, mert most már felrázom Gergő egy szopira, aztán megyünk. Húgom elvállalta Gergőt, amíg én intézem a jogsit! Hááát, hogy eből mi lesz!?! :shock: :shock: :shock: Szerintem egyszer volt a kezében Gergő! Remélem gyorsan végzek! Még az a szerencse, hogy ha kell 5 perc alatt otthon vagyok, de azért nem vagyok nyugodt!
Vendég

nekünk ezt a kisasztalost nem javasolták, mert borulékony, mi a bébioutletben vettünk 10e ftért 1et, nen tud mindent, de sokminden állítható rajta

nanica

Timi,
Baracklével kezdek, majd almalé, meggylé, vegyítve aztán pürésítve...Lehet hülye vagyok, de már alig várom, hogy mit fog hozzá szólni Peti! :D
Vendég

És hogy csinálod?
Meddig adsz neki csak barilevet és mennyit?

Timi
Kép Kép
timocska

pann
hajrá jogsi! muszáj erőltetni, h más is vigyázzon a gyerkőcre, mert az ember hajlamos azt hinni (én mindenképp), h senki nem alkalmas rá...

bigsis
az utolsó keneten még most is röhögök, sztm egész napra kitart, köszi :lol:

lora
a lehel téri nagytemplom asszem (az apám intézi, ezért vagyok bizonytalan) templomi esküvőnk nem volt, mivel a férjem nekem sincs megkeresztelve. sőőőt nálunk 4 keresztszülő lesz, és elég az egyiknek keresztlevél + igazolás a vallásgyakorlásról

etetőszék
nemrég írta vlki itt asszem, h lehet csűrni-csavarni, de a legolcsóbb ikeás is megteszi. (azért jegyeztem meg, mert ikeafan vagyok)

sági
köszi a szállítmányozási felajánlást, de ink nem kavarok be nektek, sajnos mi is messze lakunk egymástól. különben is, hamár liba, legyen lába, ha nekivágunk, meg se állunk dunakesziig

drusza
köszi neked is, de egyrészt ágiboldié az elsőbbség (hacsak holnap vissza nem élek a helyzetemmel és félholtan, torna után rá nem veszem a tömegközl-re :lol: ), és én is fosós vagyok, csak szabályosan

csuklás
engem nem zavar :wink: sztm kelét se. a védőnő azt mondta, h szopi v tea/víz, ha mindenáron tenni akarok vlmit. a citromot határozottan ellenezte, merugye allergizál. bár nem tudom, h egy-egy csepp mérhető mennyiség-e egyáltalán (lin?)

mosás
kami már jó régen írta, h együttmos. na azóta én is (sztm még a hathetes kort se vártam ki :oops: ). mentségemre legyen, h folyékony babamosószerrel, és sima öblítővel

fürdés
nekünk megteszi a gyógyszertári, bár több liter johnsont kaptunk ajeszba a látogatóktól, de majd akkor használjuk, ha már tudja értékelni :P

majus3

Timi,
Úgy tervezem, hogy kétszer adok neki egy nap gyümilevet, először csak egy- két kiskanállal és 2-3 napig, hogy kiderüljön nem lesz e valami baja tőle. Utána egy másik lé ugyan így, majd vegyítem és utána próbálom meg a gyümipépet hasonló módon.
aztán majd meglátjuk, hogy Peti mit szól hozzá. Egyenlőre nem tervezem, hogy cici helyett kapja ezeket, de ha igényli majd akkor a déli kajálás helyett fogok neki először valami szilárdat adni.
Tapasztalt anyukák mi a véleményetek, hogy kell ezt csinálni? Függetlenül a "csak szoptatás" nézetetektől.
Vendég

Ezt találatm ami szimpatikus és nem kerül annyiba mint a hasonló tudásúak.

http://www.babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=227
Vendég

Ági!
Jó a kiskép Petiről! :)

Drusza!
Én már többször hagytam Lillust anyósra, anyura vagy tesómra. Semmi gond nem volt. Igaz, csak 1-2 órára mentem el.
Jövő pénteken viszont csajos délután lesz a barinőmmel, egész du-án apával lesz a bébi! :roll:

Timi
Kép Kép
timocska

Köszi Timi. Mostanában hason is szokott lenni a babakocsiban amikor sétálunk és van, hogy még el is alszik így is. :lol:
Én is jövő pénteken megyek traccspartyra! :lol:
Vendég

Én is próbáltam már hasra tenni a b.kocsiban, de mivel még annyi látnivaló sincs, mint háton fekve, ezért még jobban bömbizik! :shock: :shock:
Peti mit kuksol?
Vagy inkább hogy kuksol? :wink:

Timi
Kép Kép
timocska

Az erkélyen, csuprin hason a babakocsiban. Ez egy régebbi kocsi, még nem lehet kivenni a kartámaszt, de alatta nagyon jól kilát. Viszont a PP kocsinak alacsonyabban van ez a kartámasz és egy kicsit lejjebb kell engednie a fejét mert különben csak azt a fekete kart bámulja. :lol:
Vendég

Aha, értem. Még nem jutott eszembe fordítva tenni a kocsiba Lillát.. :oops:
Te éjszakára miben altatod?

Timi
Kép Kép
timocska

Amikor nagyon meleg volt akkor egy body, most pedig ráadok még egy vékony ujjatlan hálózsákot, de az ablaka nyitva marad.
Te?
Vendég

Bella,
Csábító, de az érintetteknek sosem természetes a mosolyuk. :wink:

Pann,
Én még mindig nem szántam rá magam az együtt mosásra (néha a tejes hálóinget hozzáteszem), és még vasalok is. Valószínűleg ezzel kompenzálom az egyéb tisztasági hiányosságokat (kevés sterilizálás, domesztoszos felmosás, stb.) Öblítőt sem használok, viszont normál mosószert.

A mit TV-nk a babakocsi tárolóban van a földszinten, és csak arra jó, hogy nehezítse a ki-bepakolást. A TV szerelő is a földszinten van, csak pár háztömbbel odébb, de még nem jelentkezett, hogy átvinné a TV-t, pedig egy jó szakértőnek éreznie kéne a beteg készülék aurájának közelségét. :twisted:

Hordozó,
A másik topikon azt írták, hogy a kifelénézős hordozás nem ajánlott, ha tényleg így van akkor a Hauck már csak 2 way, és akkor tényleg az ergo a tuti.

Nanica,
Mennyi ecet kell, és miért pont?
Csuklásra anyós-pajti megkérdezte, hogy befogja-e az orrát. Kértem tekintsen el tőle, mert kicsinek ugye nem tudtak szájon át levegőt venni csak orron (ezt nem tudom hol hallottam), és nem tudom, hogy változott-e a helyzet. Akkor ad neki citromot, OK, mondom, de aztán ne panaszkodj nekem, mert nem szeret a gyerek. :roll:

Etetőszék,
Középső öcsém (három van úgyhogy még nincs vége) felrúgta magát etetőszékestül (ezzel a ketté szedhető típusúval), és ki is tört a vadiúj metszőfoga, de nem vagyok benne biztos, hogy a szék hibája volt. Oldalra fordult, és a faltól elrugaszkodott. Figyelni kell az elhelyezésre!

Szintén vele történt meg, hogy az udvaron a babakocsi alatt találtuk meg, ugyanis onnan is kihernyózott, pedig épphogy a fejét tudta emelni, olyan kicsi volt. :shock: Úgy kellett csináltatni szíjat a kocsiba, mert akkor még nem volt szériatartozék. Régebben, amikor téma volt a bekötés, már majdnem regisztráltam, hogy ezt elmondjam. Szóval mi megtanultuk, hogy sosem szabad alábecsülni a képességeiket, még ha lehetetlennek is tűnik, hogy elérje, leverje, stb.

Bigsis,
A szentségek felvétele nagyon ott volt. :lol:

Orsi
Kép Kép
sno

Ági!
Én mostanában csak body-t adok rá éjszakára és zoknit. :shock: Pár napja, mióta ez a nagy szél van, ablak becsukva, de a mellete lévő konyha ablak nyitva van. Ha nincs szél és meleg van, maradhat nyitva a szobájában is.

Orsi!
Jó kis öcséd lehet! :D :D
A mi családunkban semmi ilyesmit nem történt.

Timi
Kép Kép
timocska

Orsi,
Kicsit durva az öcséd babakocsis sztorija. :shock:

Ecet,
Puha lesz tőle a ruha és ráadásul vízlágyító, vízkőoldóként is működik a mosógépben. Azt nem tudom, hogy Nanica miért használja, de én ecettel szoktam vízkőtleníteni a mosógépet. Semmiféle a calgont és társait nem használok.
Vendég

Timo, Sági,
Több, mint durva. Nagyon várt, agyonvigyázott gyerek volt, tehát nem lehet szülői felelőtlenségre fogni, egyszerűen égetni való volt, és most 18 évesen sem egyszerű, viszont 2002 óta minden évben szerez egy magyar bajnoki címet atlétikában :P

Orsi
Kép Kép
sno

Sagi! Hogy csinalod a mosogep vizkotleniteset? A mososzer helyere ecetet teszel es egy gyors uresjaratot inditasz, erdekelne...

Kifele hordozas: mi csinaljuk, nekunk kulon jo az egyensulyozas miatt.

Mosas: ahogy Majus irta, egyben, vasalas csak indokolt esetben. Folyekony mososzer + oblito, fehernel folyekony moso + sok-sok Domi.

Nem vesznek szajon at levegot... hat, nemtom akkor miert asitoznak (az asitas a tobbletoxigenhez jutas modja, amikor mar faradtak es normal legzessel kevesebb levegot szivnak be.. gyerekek es felnottek egyarnt... es meg az allatok is, kiveve a lovak, akik valoban csk orron at tudnak lelegezni - de nem is latunk am asito lovat!) Ez szerintem varosi legenda, talan ujszulotteknel nem, de talan mar naluk is...

Orsi! Ocsiked sztorija remiszto es tudom, barmennyire is probalok majd figyelni, nalunk is lesz hasonlo. En ugye hebehurgya vagyok, de az mar latszik, hogy Aron se lesz jobb... ketten egyutt ugy erzem csodakra leszunk kepesek...

Mentem porszivo...
kami

Sziasztok

Jó sokat irtatok mig nem voltam.. :lol: :lol:

Hát kicsi fiam ma éjszaka teljesen elkényesztett, mert 22-f6-ig aludt után szopizás és utána még fél 9-ig húzta a lóbőrt. :lol:

Köldök: nálunk is van valami furcsa a köldökébe, de a doktornő azt mondta, hogy egy kis gombás fertőzés és kenegessem Canesten krémmel. Bár nem sokat használ.

Mosás: én a kicsi cuccait külön mosom, és vasalom is ha időm engedi, de már nálunk is volt rajta vasalatlan ruha.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79

Ja és az esküvői képek superek, mindenki nagyon csinos. :lol: :lol:

Na megyek mert nyüszi van.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?