Bella,
Csábító, de az érintetteknek sosem természetes a mosolyuk.
Pann,
Én még mindig nem szántam rá magam az együtt mosásra (néha a tejes hálóinget hozzáteszem), és még vasalok is. Valószínűleg ezzel kompenzálom az egyéb tisztasági hiányosságokat (kevés sterilizálás, domesztoszos felmosás, stb.) Öblítőt sem használok, viszont normál mosószert.
A mit TV-nk a babakocsi tárolóban van a földszinten, és csak arra jó, hogy nehezítse a ki-bepakolást. A TV szerelő is a földszinten van, csak pár háztömbbel odébb, de még nem jelentkezett, hogy átvinné a TV-t, pedig egy jó szakértőnek éreznie kéne a beteg készülék aurájának közelségét.
Hordozó,
A másik topikon azt írták, hogy a kifelénézős hordozás nem ajánlott, ha tényleg így van akkor a Hauck már csak 2 way, és akkor tényleg az ergo a tuti.
Nanica,
Mennyi ecet kell, és miért pont?
Csuklásra anyós-pajti megkérdezte, hogy befogja-e az orrát. Kértem tekintsen el tőle, mert kicsinek ugye nem tudtak szájon át levegőt venni csak orron (ezt nem tudom hol hallottam), és nem tudom, hogy változott-e a helyzet. Akkor ad neki citromot, OK, mondom, de aztán ne panaszkodj nekem, mert nem szeret a gyerek.
Etetőszék,
Középső öcsém (három van úgyhogy még nincs vége) felrúgta magát etetőszékestül (ezzel a ketté szedhető típusúval), és ki is tört a vadiúj metszőfoga, de nem vagyok benne biztos, hogy a szék hibája volt. Oldalra fordult, és a faltól elrugaszkodott. Figyelni kell az elhelyezésre!
Szintén vele történt meg, hogy az udvaron a babakocsi alatt találtuk meg, ugyanis onnan is kihernyózott, pedig épphogy a fejét tudta emelni, olyan kicsi volt.

Úgy kellett csináltatni szíjat a kocsiba, mert akkor még nem volt szériatartozék. Régebben, amikor téma volt a bekötés, már majdnem regisztráltam, hogy ezt elmondjam. Szóval mi megtanultuk, hogy sosem szabad alábecsülni a képességeiket, még ha lehetetlennek is tűnik, hogy elérje, leverje, stb.
Bigsis,
A szentségek felvétele nagyon ott volt.