Szabi egész nap küzd és még egyszer sem sikerült a hátára fordulni. Lehet, hogy elfelejtette? Inkább az ujjával találja meg a száját. De már elmolyol vagy negyed órája.
Timocsak,
A jégkrém nem nyerő. A hideg nem túl jó. De a csokit azt kipróbáltam. Az megy.
Csak megvolt akkor az a szemkontaktus

Nálunk változatlanul fehér holló. Ha néha beüt, akkor viszont a szopit hagyja abba és vigyorog.
Pann,
Remélem keddre meglesz, és akkor végre látni fogom, hogy kell ezt az ergoizét felvenni. A képeken nagyon jól néznek ki benne a babák. Szerintem a bordó is nagyon szép.
Hivatalosan kb az elejétől van szemkontaktus. Nekem az elején mindketten csukott szemmel vagy merev ciciszugerálással szopiztak. A könyvet úgy tartom, hogy többnyire látom a szemét. Biztos nem nézett rám, esetleg csak néhány kósza pillanatra.
Orsi,
Nem kell aggódni, szerintem is jó dolog, hogy vannak újak. Aki el van veszve, mint most én, az amúgy sem tud lépést tartani.

De próbálkozom, csak két oldallal vagyok elmaradva. Hacsak nincs újabb oldal, amióta bekapcsoltam.
Sági,
Jaj, ne, a fogfájást nem akarom átadni.

Remélem elmúlik. De legalább tudom, hogy a Cataflam működik, Rubophen is, de annak két nap alatt felére csökkent a hatása. A fogorvosi szurit viszont lehet adni és a röntgennél is csak annyit kérdezett, terhes vagyok-e. (Neeeem)
Bella,
Két gyerekkel, segítség nélkül, nem irigyellek. A bölcsi tényleg segítség lehet, de odáig el is kell jutni.

Egy Városligetben mi is benne vagyunk, a térről oda visz a troli, nem nagy kunszt. Igaz, utoljára tavaly voltam. Nem vagyok egy nagy utazós.
Nálunk Bogiszomszédnak vannak ilyen utálom a fürdést rohamai. Ha beüt, pár napig csak a cicamosakodás megy.
Bozotka,
A szopit Szabi is gyorsan lezavarja. Ha itthon vagyunk, két óra alig telik el, lent bírja a hármat. Nem mérem, lehetetlen, de nem bukik. Csak ha utána hasra fordul és erőlködik, de mennyiségileg nem jelentőset.
Ágiboldi,
Jól belehúzott! Szabi tegnap csak fogyott. De nála ez így megy. Nagy ugrás, stagnálás, fogyás és előről a bicikli.
Mosás: Szabi ruháit próbálom nem a sajáttal mosni, van neki egy rakás, így nem nagy gond. Ha kakás, akkor beledobom a sajátok közé, akkor viszont fehérneműt nem rakok közé és nyomok rá még egy extra öblítést. Natiét teljesen egybe nyomom. Ő aztán termel rendesen szennyest.