2003.10.24 16:34

2003.10.24 18:41
További rossz hír, hogy nem tudunk menni a talira, mert Tomi ugyan meggyógyult, de én két napja alig élek. Szédülök, folyik az orrom, fáj a torkom, kivagyok. 2003.10.24 18:49
Mindenki teljesen jól van
Csináltam egy tálnyi franciasalátát, fogok még vmit - tálat vigyek nekik vagy lesz még neked üres? És kb. hány fok van nálatok? Milyen benti ruházattal készüljünk? Ármin nagyon be van sózva a vendégség miatt 

Jaaa! És írtál vhol címet? Mert Szadáig eljutunk, OK, de azon belül??? Ha nem felejtjük itthon, viszünk fényképezőgépet is

2003.10.24 18:59
2003.10.24 19:01

2003.10.24 19:35

!!! 2003.10.24 20:43
) sajtot vetettem Atival valamennyit... azt viszek, meg ropit (azt Após vette
) .. meg viszek egy férjet meg egy locsifecsi gyerkőcöt ... indulni akkor, amikor felébred...-ünk

Gyógyulást mindenkinek!!!!! 2003.10.24 21:25
Bár nem hiányoltalak írásban, de sokszor gondoltam rátok, hogy mi mindenről szeretnék veled dumcsizni... kár! Majd máskor! 

Sok gyógy

, remélem legközelebb összejön!

Remélem nem tévedünk el, de a számotok tárolva!
2003.10.24 22:08
Irigy-irigy.
Sajnos Riki végul csak benathasodott.
Kohog is,de az annyira nem vészes.Adok neki kanalas gyogyit és képzeljétek,szereti.Eloszor nem akarta bevenni,de amiota sikerult leguritani a torkan,azota szivesen beveszi.Este még kért volna.
A dallama is hasonlo,ahogy Akos énekli?
Az én parommal is képtelenség legtobbszor beszélni.Es hat ugye a sok dolog,ami az emberben megvalaszolatlanul marad,ami belulrol emészti sok-sok idon keresztul....! 

Remélem kaptok még repulojegyet!Mi mar most nem kapunk Monte Carloba januar kozepére.
De nem adjuk fel,mert mindenképpen akarunk menni Apaval!
2003.10.24 22:30
)
Még igaziból kísérletezünk a fűtés beállításával, de kellemes meleg van. Mi pólóban+nadrágban vagyunk.
De útközben lehet látni pacikat, néha fácánt is.
(Pl én, már nem férek el a pocaktól, sőt, Pocaktól
)

2003.10.24 22:44
2003.10.24 23:14
) 2003.10.25 05:05

Erre estére olyan rosszul lettem én is, hogy azt elmondani nem lehet. Rég voltam ennyire pocsékul. Alul felül minden, bocsika. Aztán egy gyors alvás egész jól javított a helyzeten, de nem merek átmenni, ki tudja mi lesz még ma. 

és olyan furán érzem magam, hogy még ide a szomszédba sem tudok átmenni talizni.

2003.10.25 07:19
Inkább eljön velünk, nem akarja, hogy én vezessek. Szóval visszavonom szegény férjem mindenféle szapulását!
2003.10.25 07:38
Nagyon jó lett volna személyesen is megismerni egymást.Legközelebb remélem sikerül.

Pedig tegnap előtt este még azt hittem mi is tudunk menni talizni.Remélem legközelebb nem leszünk betegek.Gyógyuljatok meg gyorsan.
Biztos élvezni fogja a sok gyerek társaságát.
Napocsnak sok puszi Koritól és tőlem is.2003.10.25 07:49
A család kedvenc foteljáért harcok mennek, hogy ki üljön bele, nagyon vicces
2003.10.25 15:38
Remélem hamar hazaértetek. Öröm volt Csengussal utazni, főleg hogy a végén jól megeredt a nyelve.

2003.10.25 18:56

.. kár, hogy sokan kimaradtak bretegség miatt

Csenge aludt 3/4 órát, aztán úgy döntött, hogy elég
Zsani még visszaaludt?
... szólok, ha eljutottam odáig 

2003.10.25 19:07

2003.10.25 20:50
, már gondolkozni sem bírok...
+Andris2003.10.25 21:04

Ármin 5 perce aludt el, az autóban végig ébren volt és diktálta, mikor mehetünk, mikor kell megállni
Vilka, aki az autóban szintén nem aludt, most is ébren kukorékol: olyanokan rikkantgat, hogy két csukott ajtón át is hallatszik
(és nekem is hiányoztak, akik nem voltak
) De beszélgetni igazán csak Henivel tudtunk, miután mindenki hazament
2003.10.25 22:22
2003.10.26 06:51

A kis képek nem mutatnak semmit, kattints rájuk, és úgy lehet végig nézni. Vagy úgy sem sikerült?
Gyerkőcök között is volt, akit nem ismertem fel. Például Csengét, alig-alig, olyan nagylány lett. A többieket is csak nehezen. Dorkát, csak a kis szőle buksija miatt ismertem fel. 

Olyan aranyosak, és Vilka mekkorát nőtt az előző képek óta.

Óriásiak a pocakok. 
Babók is ilyen nagyok lesznek.
Nem nagyon hagyja, hogy a haját birizgáljuk.
Tegnap is jót nevettem, mert nekiállt a fiúkkal autózni. Tisztára, mint egy kisfiú.
Jó, mondjuk szokott babázni is, a macijával. Ilyenkor jükat derülök, mert úgy pöröl a macival, mint ha én lennék.

Erre ma hajnalban azzal ébresztett a Miki, hogy most ő hányt.
Remélem rajta is átmegy ez a nyavaja gyorsan, mert holnap már kezdődik a suli. 

2003.10.26 07:03
Ez mindenkire vonatkozik!
, de remélem, majd a fiaival is beéri

2003.10.26 10:49
2003.10.26 10:58

2003.10.26 12:49
. 
. Csomó dalt, mondókát is tud
.
. 
. (Tényleg, Zsuzsi, milyen adón megy TEletabi?)
. Az autókat is nagyon szereti, mindenhol toligálja őket a lakásban. Szokott takarítani rendszeresen, amit kommentál is.
ágyat venni, csak nem tudom eldönteni, milyet. Két verzió lehetséges, mindkettő tetszik. Mindkettőt az RS-ben néztük ki, az egyik egy fenyő heverő leesésgátlóval (vagy minek hívják), a másik egy gyermek sarokgarnitúra párnákkal, ágyneműtartóval. Árban kb. ugyanaz mindkettő. Szerintetek? 2003.10.26 13:53
Jó volt megnézni őket, olyan jól éreztük magunkat!

Remélem egyszer az én lányom is hagyja, hogy frizurázzam a haját, olyan jó lenne!
, semmi olyat nem találtunk, amit szerettünk volna. Viszont Réka jókat játszott!
2003.10.26 15:42
Dani tegnap estére lett rosszul, bár már a Corában sem volt valami fényesen, mégis végigcsinálta velem a nagybevásárlást. A pénztárnál ráadásul kideült, hogy nincs elég pénz a kártyámon és sztornózni kellett mindent
Aztán kiválogattam, amit mindenképpen meg kellett venni, újra felrakni, újra beüti, újra pakolni... és mindketten alig álltunk már a lábunkon... Este pedig Dani hányt egy akkorát, hogy ... inkább nem részletezem... Este 11 körül Tomi felköhögött, azt hittem, kezdődik az éjszakai cirkusz, mint előző éjjel, de nem. Kapott Mucoprontot és aludt reggel 7-ig
Dani meg fél 11-ig
Szóval most már egész jól vagyunk, már csak nekem folyik az orrom. 2003.10.26 15:59
) 
2003.10.26 17:39
2003.10.26 17:44
Vettünk Balunak cipőt, meg egy szandált, mert tuti a tél közepén fogja kinőni az idei szandiját, akkor meg nem nagyon lehet kapni. Vettünk Zsomának overállt. Mert ugyan van Balutól egy nagyon jó téli, de annak zsák az alja, szóval abban nem tudom berakni a babazsákba vagy a kendőbe. A következő méretű overáll még túl nagy Zsomára. Nem találnánk meg benne
Meg vettünk két harisnyát Balunak (az egyikről folyamatosan Rebi Atija jut eszembe. Tuti halálba cikizne vele
), meg két pár zoknit. Az egyik térdzokni Balunak, a másik pedig egy vastag zokni Zsomának (mert persze nem lehet kapni kiscipőt, viszont a mostani overállja Zsomának lábrész nélküli (valaki magyarázza meg nekem, hogy miért gyártanak ilyen kicsiben lábrész nélküli overállt!) (erről szintén Rebi jutott eszembe, mert tapadókorongos vastag zokni
), és a két zokninak egyforma a mintája 

Elköltöttünk egy csomó pénzt, de nem vettünk semmi feleslegeset, úgyhogy ez van. De most tök örülök nekik
2003.10.26 20:59
A magyar tévét nem ismerem, mert nekünk nincs kábeltévénk, csak parabola és ez az egy gyerekcsatorna, ami nincs lekódolva. 

Különben még nagyon szeretjük a Lauras Stern-t, Tim'S Kuscheltiere, DEr grösser Bär in blauem Haus és még nagy kedvenc a Twinies. A Mummys mesét én nagyon depressziósnak tartom, a párom mesélte, hogy Finnországban ezt szerették nagyon a gyerekek a 90 -es évek elején. Szerintem ez a mese csak Skandinávoknál jön be.
Nem elég, hogy az egész sor bosszankodott, de még én is, mert hiába voltam 1 órát vásárolni, csak 1 l tejet és 1 kg kenyeret tudtam hazavinni, annyi pénzem volt.
Dani breteg, nagyon sajnálom! Remélem többiek már teljesen rendbe jöttek!
Szóval remélem többieknek jobban sikerült a fotókészítés (most Dzsilire gondolok).

2003.10.26 21:20
2003.10.26 22:18
De amint látod én sem vagyok megelégedve az enyéimmel, a fényviszonyok nem voltak túl jók, nehéz volt fényképezni. Nekem van egy Adobe-album programom, amivel elég jól tudok kicsinyíteni, nem ront olyan sokat a minőségen.
2003.10.26 22:43

2003.10.26 22:59
Mar tegnap este elkezdtem,de Riki felébredt.Ma szerettem volna folytatni,de olvastam,hogy Zsuzsi ujbol felrakta.Igy mas lett a sorrend,szoval kezdhettem elolrol.
De nem baj,mert tundériek a gyerekek.Jo volt latni,hogy milyen jol eljatszottak.Latom az apukakat is sikerult lencsevégre kapni.
Mindenkit beazonositottam,csak egyetlen apukat nem.A barna gondor hajut,aki csikos pulcsiban van.
Mar csak par hét van hatra,ugye?Végul pingpongozott valaki?
Napsi olyan kis mosolygos!Férjed hogy érezte magat?

Cora
Milénanak gyogyik!

Sikerult venni valamit a borzén?

Remélem sikerul a legmegfelelobb heverot megvennetek.
Akkora hisztit tud levagni,pedig sokkal jobb neki utana.Legszivesebben nem is szivnam neki,de masképp meg nem tudok segiteni rajta.
Tanitgatom neki,hogy zsepibe fujja az orrat,de nem tul nagy sikerrel.
De legalabb nem ulok majd a gép elott pakolas helyett.
2003.10.26 23:22

tényleg büszke vagyok a lányomra, meg a fiaimra is ez már csak így van nálunk anyukáknál! 

He! He! He! 
. 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|