Most csak nagyon roviden jovok,mert kipurcantam ma.Rajottem hogy tul sok az energiavampir korulottunk...
VISZONT!!!!!
Nagyon koszonjuk mindenkinek a nevnapi koszonteseket!!!!Nagyon edesek vagytok!!!!!
Marti!!!Mi az a kummantas?????Eletemben nem hallottam meg ezt a szot
Olyan edes lehetett Szonika a kistesoval....
Evi!!!Jobbulast Nektek!!!!Gyogyuljatok meg hamar!!!
Zsu!!!!Ne facsard a szived,a bolcsi miatt!!!Biztosan hamar megszereti majd Kata!!!Az elejen sokszor az ovi is nehez...
Zsuzsi!!!A multkori 10 oras kelesnel majdnem elajultam...Azert ez egy rendes kislany,nem igaz?
Edith!!!Remelem ma ejjel jobban alszol!!!Mar biztosan a pocakod is zavaro kicsit,nem lehet konnyu ennyiszer felkelni ejszaka...
A bicajon volt a pulcsi es nem tudtam megallapitani hogy az eger a bicaj tetejerol vagy a pulcsirol repult le.Ezert ment el a kedvem az egesztol.Tudom normalis ember nem igy reagal,de en ilyen lokott vagyok es ilyenkor mindenfele remsegeket kepzelek az eger helyere.(bacik,stb.)
Ibolya!!!!
Nalatok is szep lehetett ez az eger tortenet.Lenyeg hogy a Ti szempontotokbol szerencsesen vegzodott...De jo hogy megtalaltad ezt a forumot,de mostmar igazan megnyugodhatna a lelked!!!Hidd el ezeket a dolgokat ugysem lehet meguszni,vagyis az a jobb ha nem usszatok meg,mert az azt jelenti hogy szepen fejlodik a lanykad!!!
Edit!!!Remelem kicsit jobban vagy!!!Csak ismetelni tudom hogy gyere mihamarabb!!!
Regina!!Mi nem ismerjuk meg egymast,de en is orulok hogy jelentkeztel!!!
Megint sikerult nagyon roviden irnom
Szep almokat mindenkinek!!!!