Na, gyorsan par dolog:
Szemkontaktus: nekunk volt es van is. Bar neha becsukjakozben a szemet, vagy a legujabb: probal kozben TV-t nezni! Ekkor van az, hogy onfelaldozoan kikapcsolom.
Kata! Itt jegyeznem meg, hogy nalunk szopi kozben idill van. Nem szeretem, ha nem tud a kajara figyelni. Ma meg a sajokat is tisztes tavolsagban ultettem le (mert persze nezni akartak), hogy Ajron eszre se vegye oket. Masodjara sikerult. Neha kajalok, megritjkabban olvasok kozben. Inni sokat szoktam. Ezeket mar o is megszokta tolem, nem terelik el a figyelmet. Sokat szoktuk egymast sasolni, nem beszelek hozza, max mosolygok.
Asszem
Orsi kerdezte a rendeletet: a legujabb allaspont szerint (epp lattam a hiradoban) szulo noknel megmarad az orvosvalasztas, a korhazvalasztas ES hogy nem kell fizetni a korhaz ktg-eit semennyire. Azaz: megusztuk. Remelem ez igy is marad a kovetkezo babaig...
Es akkor
korkulonbseg: ha minden terv szerint halad, akkor 2008 juniusara szeretnenk elultetni Aron tesojat es akkor o is megszulethet 2009 februarjaban. Ez nekunk bejott, hogy itt a tavasz-nyar. Persze ember tervez, Isten vegez...
Lorca! Nalunk Aron, ha nem szomjas, eppugy reagal a vizre, ahogy a te Szabid! Folhaborodottan fintorog es pruszkol, es neha meg a szajabol is kicsorgatja. ha viszont szomjas, gondolkodas nelkul megissza.
Lora! Brigi nagyon ugyesen tamaszkodik

Keszulj a visszaforditos hetekre lelkileg
Bozotka, en is 20 kilo orul szedtem fol es szinten 3-4 kilo van meg belole. Nem vagy egyedul!
Hofordulosok: Emma, Szasza, Szilvivi, boldog hofordulot
Kepek: az utolso pocis ime (feb 15, delutan fel 6 - 5 oraval kesobb mar a korhazban voltam...)
Sotetek es ha Nori baratnom nem nyustol, hogy kuldjek mar neki, nem is csinaltam volna... meg jo, hogy nyustolt! Timo, a keped mindent visz nalam es Orsie is. A tobbiek is gyonyoruek, de ez a 2 nagyon megfogott.
Bombis kep: hat az elozo sorzaton Ajron a szokasos orditosban adja elo, oszinten szolva mikozben sir, nem szivesen fotozom, inkabb segiteni szeretek neki. Hazudnek, ha azt mondanam, SOSE fotoztam, de ha mar ezek font vannak, akkor tobbet nem teszek fol.
Viszont erdekelne mindenkinek a sajat kedvenc kepe a babajarol. A mostani. (Azert igy irom, mert nekem van egy rakas kedvenc kepem, de a legfrissebb kedvenc az a "futtyos". A siros kor utan egy ilyen is johetne, nem?)
Tukor: Ajron egy ideje mar nezegeti magat es engem. Asszem irtam is, mikor elkezdett mosolyogni (de a kisokosomban foljegyeztem, mikor kezdte: majus 3-an...), a pottyos izet majd kiprobalom, bar szerintem is csak babat lat egyelore...
Na, megyek. Lassan kezdodik az esti rutin es addig jo lenne rendbe vagni a csatateret a mai gyerkoc-nap utan...
Sziasztok.