lehet rokica megszült

Megann,
tegnap azok a bizonyos ismerősök beszóltak, hogy jól meghÍztam.
nem adok a véleményükre sokat, csak rosszul esett, mert tény, jól meghÍztam, de hát 3 hét alatt nem mehet le ami 9 hónap alatt jött fel...
én a kórház után 6-7kilót fogytam, aztán itthon a többit mert az első napokban olyan ideges voltam,hogy ment a hasam és nem bÍrtam magamba tenni semmi kaját...még jó, hogy nem apadt el a tejem! kopp..kopp..koppp...
összesen úgy 11-12 kilót fogytam eddig, de nem akarom magam bosszantani, nem nagyon méregetem.
majd ha rámjön egy kisebb ruha,örömömben megnézem.
Eszem ágában sincs cigire gyújtani, csak hiányzik,de úgy parázok a visszaszokástól, hogy nem is mernék cigihez nyúlni
Benianyu,
Ne gondold, hogy nem lelem örömömet a kis manóban, imádom!!! nagyon-nagyon aranyos!!!legszÍvesebben mindÍg összepuszilnám, ha meglátom, de most alszik, türtőztetem magam
már nézeget, érdekli a forgójátéka,meg a pelenkázó fölé akasztott rugós játéka!tök édes mikor koncentrál, meg kell zabálni!
Persze, hogy örülök a kislányomnak,mindent érte teszek!
Komolyan mondom, Lillát akkor sem csinálnám vissza, ha cserébe megkapnám Heidi Klumm alakját és a világ minden vagyonát!
tisztában vagyok én a dolgokkal, hogy most anyukaként más lesz minden, terhesen is más volt,csak tegnap egyszerűen sz@rul esett az a tapintatlanság a két tagtól...de majd egyszer biztos találkozom velük jövőre, amikor-remélem-már csinos lehetek megint, és jól ...nem is tudom mit csinálok...hát..csak megmutatom nekik...
hajaj!!!
Lilla csÍpője gyanús, drukkoljatok, hogy 3 hét múlva ne találják csÍpőficamosnak!!!szegény, akkor szenvedni fog a hülye terpeszpelusban és annyira sajnálni fogom!!!
addig hasra rakom, hátha segÍt,meg persze rákapcsolom a légzésfigyelőt is mindÍg!
-hülye anyós szemében én kész gyilkos vagyok, mert valaki mondta neki, hogy hason alvóknál gyakoribb a SIDS...
hát,mit csináljak, ha sokkal jobban alszik Így és még a csÍpőjének is használ? babakocsiban háton alszik, de itt a kókuszmatracon, amibe nehezebb belefulladni, meg légzésfigyelővel én hasra teszem.háton szegény a moro-féle átkaroló reflexétől mindÍg hadonászik és felébreszti magát
nekem vicces, mert tök édi közben, de neki szegénynek nem... ti hasra tennétek?
aki már kapott Tgyást:
az igénylés után mennyi idővel utalják???
az egyszeri anyaságit már megkaptam, de azóta semmit...és kezdek "nélkülözni".na jó, nem, csak baby kezdi kinőni a ruháit és annyi pelenkát használ,hogy hihetetlen
alátezsek egyet, lepisili, a következőbe gyors belekakil, a harmadikat jó esetben rá tudom csukni

Újpesten laktunk, de lassan egy éve a XX. kerületbe költöztünk, az biza a város másik fele...