És ezt csak ilyen lazán jelented be?
IRIGY-IRIGY vagyok, de nagyon!!!!2003.10.29 21:09
Kerestelek még, de már nem voltál - viszont rátaláltam Szilára
mEnnyi időre? Hogyhogy ilyen hirtelen? Vagy tudtad,csak nem írtad?
Ezek szerint legyen nálunk is tali?
És mivel nálunk nem lehet télen pucérkodni, mert hideg van, tavasz-nyárelőtt nem is készülök semmit tenni az ügy érdekében. Persze, ha vmi miatt ő ragaszkodna a pelenkátlan léthez, megpróbálnék én is tenni érte vmit, de így nem töröm össze magam érte
Küldök 

-ket és csak azzal tudlak bíztatni, hogy egyszer vége lesz a rossz időszaknak, de tudom, hogy nehéz kitartani
De azért tarts ki!
Nem tudom felfogni, hogy mehetett így el az idő??? Ma megfogta a lábacskáit 

SAjnos, csak a mezítlába érdekli, a zoknis nem, vagy felöltözve nem tudja eléggé emelgetni, úgyhogy ezegyelőre pelusozáskor fordul elő 2003.10.29 21:14
, max, ha Balu nem autósülésben utazik, de én úgy nem vállalom a szállítást olyan messzire
Max. ha van még egy önként jelentkező aki szállít, akkor szívesen.
2003.10.29 21:31
Miattam akárhol is lehet tali, csak legyen! Ahogy Cory is mondta! Sajnos én már nem tudok bevállalni, majd csak az új lakásban egy lakásavató-talit. Itt már javában sorakoznak a dobozok és még seholsem tartunk.

Annyira meglepődtem és nagyon örülök neki! Nagyon szerettem volna egyet, mert annyi mindent tudnék csinálni, de mindig volt más, amire inkább kellett a pénz és nem is számítottam rá, hogy itt a felújítás-költözködés-miegymás közepette ilyen drága ajándékot kapok!

Annnnnnnnyyyyyyyyira jó!

2003.10.29 21:42
2003.10.29 22:04
baba lett Tomi!
Ne viccelj, hogy „mások már régen stabilan szobatiszták” hihihihi 2003.10.29 22:06
Hú ha én Vili méreteihez még nagy pocakos alkat is lennék, az már első ránézésre hármasiker? 2003.10.29 22:33
Varrógépet én is szeretnék...
, de most más van soron
.
). Nézz körül az RS honlapján (www.rs.hu), hátha találsz valamit.
. VAnnak jó sálak, 349 forintért.
A gumicsizmák elég bénák, de mivel annyiszor úgysem fogja hordani, ez nem nagyon számít.
Aztán ellóg pucér sejhajjal, és úgy rohangászik a lakásban. Ha elkapom, kezdődik elölről. Frankón hülyének néz
. (Mondjuk ugyanez van este a lefekvésnél is. mire odajutunk, hogy lefekszik, elkezd kajáért könyörögni...)
Hanga is szokott a kádban az apjával
.
, így megy az idő
. Boldog öthónaposságot Vilkának
. 2003.10.29 23:16
A hutorol Apa leradirozta,mert onnan sehogy sem akart lejonni.De a popsitorlo tényleg jo volt.
De ha jol emlékszem,akkor joval kevesebbet voltunk otthon.
De jo,hogy negativ!
Armin allergialeletét mar akartam kérdezni,de ezek szerint az még nincs meg.
Furcsan intézik a dolgokat.
,megmértuk igy hazilag.78 cm és 9,10 kg.Hat nem lesz egy kosaras alkat,az mar tuti.
Jobban van?

Mar napok ota jon és mutatja,ha teli a pelus,ma konkrétan mutatott is a pelenkazora,hogy ugyan cseréljem mar ki neki.
Es ha kakilt,akkor is jon,fogja a pelusat.
Lehet,hogy elobb lesz szobatiszta,mint hogy beszélni fog?

2003.10.29 23:40
Viszont felismerek minden féle autótipust! Naponta 1 könyvet kiolvasok. Gyalog simán el tudnék menni Moszkváig. Stb... 2003.10.29 23:56
A gyógyfüves tea is sokat segít(orbáncvirág, kakukkfű, zsályavirág), csak meg kellene főznöm.
)2003.10.30 00:54
Kihagyok ket napot es mar teljesen le vagyok maradva.

-ok mennek az orrara es a szajara. 

kuldok.
Madike imadja oket, na persze en is. Ma pl. Madike hangosan kiabalta es mutatott az egre: Ott pepu:le (ott a repulo)!
Remeljuk elkerul teged es mas volt a gond.

2003.10.30 01:41
), és szegénykémet babusgattam a nap hátralévő részében. Emiatt viszont Romi miatt volt lelkifurdim, de ha letettem Toncsit, sírt szegénykém.
Holnapra biztosan jobban lesz!
Szerintem Zsuzsi mindent leírt, többet nem igazán tudok hozzátenni, legfeljebb depiűzőket küldök neked:
.
Engem is csak a kimozdulások tartanak soksor életben, bár a sok öltöztetésből már most elegem van. Pont azt számoltam, hogy amikor megyek velük Manó-muzsikára, hosszabb az öltözés-vetkőzés, mint maga a program. Negyed óra az öltöztetés + 5 perc a vetkőztetés = 20 perc, ez ugye itthon is és hazafelé indulva is az 40 perc, a Manó-muzsika pedig 30 perc.
De még birom.
Valószínűleg én is sírtam volna.
Ekkor elromlott a tévéjük, és a családi életük nagyon megváltozott jó irányba. És ki is dobták a tévét és egyelőre nem is vesznek újat. Azóta minden estét együtt töltenek és a barátnőm szerint a csaladi hangulatuk kimondhatatlanul jobb így (2 gyerekük van).
Sertéskaraj kell hozzá, olyan hosszú, vékony típusú (tehát nem duci). A csont is legyen rajta, mert különben annyira nagyon picire össze tud sülni a husi, hogy alig marad valami a kolbász körül. Bátran el lehet mondani a hestesnek, hogy mihez kell, így segít választani és arra is meg lehet kérni, hogy fúrjon bele egy alagutat.
) 2003.10.30 08:26
, szóval megérné. Hát így történt, hogy tegnap kitaláltuk, Andris megvette a vonatjegyet és holnapután megyünk haza!

2003.10.30 08:29
még1x bocs, de már nem tudtam javítani
Pedig pont előtte néztem meg az albumotokat, azt amelyikben kb havonta van kép Csengusról... Szóval nem tudom mi lehetett
2003.10.30 09:31
A meztelenül rohangálás valahonnan ismerős.Persze az éhes,szomjas és társai is lefekvés után.Néha én is úgy érzem teljesen "palira"vesznek a gyerekeim.
Fatus nagyon szép "nagy"kislány.Látszik a képen mennyire boldog.

2003.10.30 09:52

2003.10.30 13:20
-tól), mostmár csak reggel kell pucoválni az orrát - iszonyú száraz nálunk a levegő. 

+
+
+
+
+
-ot! 

ok nektek! Ha már úgyis aloéztok, a kék-zöld foltokra (meg anya fájós térdére-csuklójára) nagyon jó a kék krém, a horzsolásokra-karmolásokra meg a zöld. A torokfájásodra meg a torokra fújt First + fokhagyma-kakukkfű kapszula. 

de ez nem a reklám helye
)
? Ugyanis 1/4 8-kor betöltöm a harmincat! Brühühű!!! És valamiért nem tudom idetenni azt a jó kis sírdogáló fejecskét, amit kinéztem. 

2003.10.30 13:25
És tényleg nagyon rendes a férjem, egy rossz szavam nem lehet rá és nem csak ezért

kellett volna délelőtt vásárolnom, de esőben nem akaródzott, mire elállt, addigra meg már Réka miatt nem lehetett menni, mert képes és elalszik útközben. Mire kialszik, már itt lesz apósom, délután meg jön egy barátnőm és lehet, hogy nem lesz mivel megkínálnom! 2003.10.30 13:36
Eredeti szakmájában esélytelen elhelyezkednie? Amúgy ez a vevőszolgálatos dolog is meglep, hogy ott hogy lehet 8 általánossal v.ki főnök. Általában ahhoz is diplomás embereket keresnek, nem? 2003.10.30 13:54
Tényleg nem gondoltam volna, hogy már 5 hónapos!
Ma délelőtt hatszor kísértünk ki 2-2 csepp pisit a WC-re, utána hetedszerre (perceken belül) akkorát pössentett az én Drága Kisfiam a szőnyeg közepére, hogy öröm vol nézni.
Kicsinek én voltam olyan, hogy amint párnát ért a fejem, máris éhes vagy szomjas voltam, pisilnem vagy kakilnom kellett, és újra előről. Szegény Anyám...
Amikor közölte, hogy most már semmilyen ürüggyel sem enged felkelni, akkor azt válaszoltam, hogy jó, de akkor legalább jöjjön ide megszidni... 

Gratula a WC-be pisiléshez, nem akármi másfél évesen!
Lacika se beszél még szinte semmit, azért nem is gondoltam eddig a bilizésre, pedig milyen szépen el tudják mutogatni, hogy mit akarnak, ugye?
Ezek a fránya védőoltások.
Hogy utáltam őket.

Nekem telefonos ügyfélszolgálaton sikerült elhelyezkednem, amikor Bp.re költöztem, de az is tiszta horror volt. Az emberek többsége azt hiszi, az ügyfél- vagy vevőszolgálat azért van, hogy az ott dolgozókkal lehet üvöltözni, ha elégedetlen vagy a céggel, akit képviselnek. Sajnos nálunk a főnököm is így gondolta.
Nem véletlen, hogy nem hiányzik nagyon a munkahelyem...
Próbálok napközben is leszokni róla, mert ha ilyen pocsék idők lesznek, egyre többet leszünk itthon, és nem lesz így jó, hogy Lacika követeli, hogy mindig legyen bekapcsolva. Ma délelőtt Dzsungel Könyvét hallgattunk, imádta, különösen a farkasokkal vonyítani tetszett neki.
Emlékszem, anno én bolondos módon azt vártam, hogy valahogyan megváltozik a világ attól, hogy betöltöm a 30-at, és furán csalódott voltam másnap, amikor ugyan úgy kelt fel a nap, mint előtte, és a világ tudomást se vett róla, hogy BMártinak sorsdöntő szülinapja volt.
Remélem nem vettem el a kedved az egésztől!?
Laci viszont a szagát is utálja, még ha moziba mentünk se kaphattam soha, brühühü... Ilyen elnyomás alatt élek!
2003.10.30 15:42
csatakiáltással kinyomom a szemét. 

2003.10.30 15:43
Nem tudom, mit csinálhatam rosszul?
Szörnyű sűrű füst lett mindenhol, most pedig minden ajtó-ablak tárva-nyitva - de a kinti idő sem szebb, mint a benti füst 

2003.10.30 16:19
Tetszik a "már órák óta minket néz!" szöveg.
Kinti idő 

... de most inkább elmegyek a fogorvoshoz... szegény én... 
2003.10.30 16:48
Pattogtatóm nekem is van (a 24-dikre kaptam
), imádom
Igaz először a hülye dokinő leüvöltött, hogy miért ilyen kis súllyal született Zsoma. Ahhoz lusta volt, hogy a kiskönyvben lapozzon egyet, mert akkor 1. látta volna a súlyát és nem kell megkérdezni, 2. látja, hogy ahhoz képest, hogy a 33. héten született, nem is volt kicsi. 2003.10.30 17:17

Dokinő
brrr! 
A múltkorában rizzsel és a vadiúj rozsdamentes fazekammal játszottam hasonlót. Szabályosan beleégett pár rizsszem az oldalába, azóta csak tojásfőzésre jó. 

2003.10.30 18:27
Egyelőre az elszenesedett borsószemek elválaszthatatlannak tűnnek a fazekacskától
És még mindig füst és füst mindenütt, beleértve magunkat is
A teljes korábbi (gyerekmentes) életemben nem tettem tönkre annyi edényt, mint az elmúlt két és fél évben (terhességgel számolva
): szétégetem, összetöröm, kicsorbítom, lassan le kell cserélni a teljes konyhát
Vagy a teljes engem
Ma nagyon agresszív vagyok
2003.10.30 20:16

Most már "csak" azért kell drukkolni, hogy bele ne nézzen valaki a tanáron kívül, mert akkor naaaaaagy meglepetés fogja érni... kb. az első 11 oldal szalonképes
A kinyomtatás sem volt semmi.... bent épp sztrájkolt a nyomtató... úgyhogy este 8-kor elmentünk nyomtatót venni... fél11-re visszaértünk, kinyomtatuk... Szegény CSengus éjfélkor került ágyba... de utána hősiesen aludt fél10-ig
Bent a melóhelyen viszont értek meglepetések, de úgyis éreztem, hogy valami van, mert amikor bent jártam mostanában, a két kedves kollega mindig susmutolt, és ahogy odaértem, elhallgattak. Már a főnökömnek is sok volt, amit csináltak, úgyhogy most mellém állt... hehehe...
Számon kérték tőle, hogy miért kivételezik velem, meg én most hogyhogy nem jártam be dolgozni, meg honnan van ennyi szabim... Aztán főnök felvilágosította őket, hogy egyrészt volt 50 napom, meg +10 nap a szakdogára... és ha még megtudják, hogy minden többi vizsgára jár még 4-4 nap, akkor "kedveskollégát" remélem megüti a guta. A lényeg az, hogy nem bírja elviselni, hogy neki bizony mennie kell, mivel csak helyettes
Próbálna kifúrni, dehát ez sehogy sem sikerül neki
Tudom, hogy ez gonoszság, de engem ez a tény boldoggá tesz, sőt erőt ad... és anno még én ajánlottam a főnöknek ezt a barmot... De hogy végképp ne tudjon belekötni semmibe, nekem az egészre (mikor/mennyit járok be dolgozni, milyen munkakört végzek, és mit nem) ... szóval dékáni engedélyt fogok kérni ... akkor aztán végképp puffoghatnak... Így akkor is védve vagyok, ha esetleg a főnök megint ellenem fordulna. Szóval hétfőtől újra munka, de maga a főnök mondta, hogy tanuljak ... a többiek úgyis csak azt fogják árgus szemmel nézni, meg számolni, hogy mennyit vagyok bent... Hát majd nézhetik... A végén még a szabadnapomat is megkapom...
Az is jó, hogy a kölcsönzés környékére csak azért kell mennem, mert ahhoz az ajtóhoz van kulcsom... de nem lesz több polctekergetés
Viszont változatlanul nem lesz külön asztalom, meg gépem... és betenni sem lesz hova... De az egyiküknek külön van a számítógépasztala meg az íróasztala, és két helyen még ő sem tud ülni egyszerre... 
Mert a kevés idő, és a napokig semmi közt is különbség van... Sokszor még este sincs Rá időm, mert bealszom az altatásba...
Nálunk azért nem történt ilyen, mert nem sűrűn főzök...
.. és most kb. ott tartok... Most nem találom, amit írtál... Szóval Te is orosz alapot csináltál? Már az írásbelis módon? Tudsz valamit mondani, hogy milyen az írásbeli, meg szóbelin miket kérdeznek kb.? Az időpont már megvan... nov. 21-én írásbeli... jujjjjj...
.. már nem bírom
Tudtam, hogy nem direkt volt a névelírás ... emiatt aztán tényleg ne izgasd magad...
) ... Rám fog férni (mind a kettő) ..
) Erőltetni nem akarok semmit, meg most nem is lenne értelme... Nálunk most hideg van ahhoz a fürdőszobában, hogy a WC-t használja, a bilizést szívem szerint kihagynám... Anyáéknál van WC-szűkítő... fürdés előtt elüldögél rajta, ő is kitörli a fenekét (produktum csak véletlenül szokott lenni
).. aztán mint aki jól végezte dolgát, tovább száguldozik...
Kistesó előtt nem is szorgalmazom .. ott meg majd lesz meleg fürdőszoba meg wc, meg lesz hely... ha nem akarja a pelust, majd leszokik róla...
aztán külön szedtük a "tesóét"... 
talán ma sikerül emberi időben hazaérni
2003.10.30 22:43
Régebben a volt baratom anyukajatol megtanulhattam volna varrni.O bedolgozik egy fehérnemus cégnek.De akkor még fiatalka voltam,nem sok indittatasom volt ezirant.Meg aztan,ha naluk voltam jobb dolgom is volt,mint varrni tanulni.
Kicsit azért se volt kedvem,mert o ezzel tartotta el a csaladjat(apuka leszazalékolva)és szo szerint reggeltol estig varrt.Szornyu volt latni,hogy kinlodott.Fajt a valla,nyaka,hata.Még apuka is besegitett,hogy tobbet keressenek. 

Hogy hozzad eljutok,azt nem igérem,mert akkor még csak épphogy otthon leszunk.
"Kedveskolléga" menjen a sunyiba!
Az elozo kép nekem annyira,de annyira tetszett!
A dokino kicsit szétszort.
Jaj!Vigyazz magatokra!!
Csak nem el vagy havazva egy kicsit??
Hat ti sem viszitek tulzasba.Két hét se?
Mondtam a paromnak,hogy készuljon fel,mert neki kell megennie az osszeset.
)és a koszontést!
Remélem holnapra mar nem fogja érezni! 
),ugyhogy elkoszonok!Az otthoni viszontlatasra!
2003.10.31 06:55
hogy nonek a gyerekek!
Sebaj, utana segitett feltorolni

-ok mennek.
Tul nagyra nottek es az orvosom jobbnak latja eltavolitani oket. 2003.10.31 09:57
Bejárás ... majd meglátod ... én már tudom, mit jelent nap mint nap bejárni a gyerekekkel. Még ha kocsival is...
Olyan vidám volt egész este és jól is aludt éjjel. Igaz, azt mondták, hogy reggel verekedett egy bizonyos Dzsesszikával
De nem volt komoly. Látjátok? Már udvarol a fiam
bogancsi2003.10.31 11:41
Anyajegy
Egyutt megyunk haza kocsival és aztan 3 hét mulva egyutt tavozunk Dusseldorfba.Emlékszel?Még beszéltunk is rola,hogy esetleg osszefutunk féluton.
2003.10.31 12:47

Bocsi, tiszta dilis vagyok az utazáds miatt! meg azt hittem, hogy változott a program és mégsem mentek Düsseldorfba. Csak én nem tudok róla, mert nem mindig tudok mindent elolvasni.

2003.10.31 13:03
, délután utazunk haza anyuhoz, nem lesz egy vidám hétvége!
Múltkor valami bezavarhatott, azért lett rossz, de a doki szerint terheseknél ez elő szokott fordulni, lehet sokat mocorgott a baba
2003.10.31 14:06
, már nem beteg.
-t meg
-t.
.
.
.
. 2003.10.31 15:04
Azért remélem jövő csütörtökön nem fog megint esni.Doki néni.
Kukorica ügyben pedig ne hagyd magad./Isteni illata van./Fogorvos
Apósom a kutyának főzött csontokat égette el amikor ideköltöztünk.Éjszaka iszonyú füst szagra ébredtünk.Kb.3 hét alatt szellőzött ki.A Miléna akkor 4 hónapops volt és kereszthuzatot kellett csinálni a lakásban.Hiába takartam be és öltöztettem fel az éjszaka közepén,mégis megfázott.
A kialszik az nagyon tetszett!Rékának a habtapiban igen jó a kedve.

2003.10.31 18:00

! 

2003.10.31 18:20
PEdig már csak Cory kedvéért s jó lenne ha jönnétek. Igaz Cory? Hétfőn nálunk, szerdán Borcsáéknál?
, no meg hogy a főnököd is átment normálisba. Drukkok, hogy így is maradjon.
, de még sose pisiltem fütyivel
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|