2005.05.25 14:36

2005.05.25 19:33
2005.05.25 21:02
Bocsi, a panaszkodasert.
2005.05.25 21:42
Napközben Bernát is leggyakrabban kézben alszik el, úgyhogy átérzem a helyzetedet, majdcsak leszoknak róla valamikor.
Nagyon szép kislány Elisa, és milyen csinos a kis rózsaszín rucijában!
Gratulálok az álláshoz és a rengeteg foghoz!
A kép szupi!
nem tudom van-e összefüggés a fogzással, remélem hogy igen. Egyéb tünete nincsen, csak nagyon nyűgös, de az már viszont kb. 2 hete. 2005.05.25 22:56
Tehat hiszti az van nalunk is nyugodj meg nem csak a te fiacskad hisztizik.
Laz
Nyugoskodes az nalunk is megy es ujra nyalaskodik szerintem jon a tobbi fogacska.
2005.05.26 08:39
: nekem is pikkelysömöröm van
. Viszont tudod mi tesz jót neki? A nap, ill. szolárium is
. Ha napon vagyok (v. szoliban) elmúlik teljesen (pár alkalom után). Persze télen újra előjön
. Remélem, Livikének nem lesz.
. Egyelőre ő az erősebb
, anyuci és apuci mindig enged
. 2005.05.26 08:54

Szerintem lehet attól a láz.

Boldog nyolchót neki!

És jó, hogy sikerült lefotózni
Gratula a babinak

Így, az összes egy fogaddal még csábosabb a mosolyod, mint valaha

sem kell a manódat
Õ biztos ennyit igényel. Tejcsin/tápszeren kívül mást is kap? Napközben tényleg csak háromszor eszik?
De lehet, hogy inkább nekem is el kéne dőlnöm, csak én nem nagyon tudok napközben aludni sajna

2005.05.26 09:26
persze.
Csak azért nem írtam eddig, mert nem tudom, hol is kezdjem. Ronda kis akaratos hisztimanóvá válik Kornél is, ha nem kapja meg amit akar. A járókába helyezést ő halálos ítéletnek érzi, főleg, ha nem szerelheti szét a párologtatót. Áll és üvölt, és üvölt és üvölt....... Szóval, hát igen. Kezdik ezek a törpék anem is olyan kicsi oroszlánkörmeiket próbálgatni. Ma reggel nem voltam elég gyors, így én is kaptam a fejemre az ütlegekből. Csapkodott, mint a veszedelem, mert nagy vigyorral az arcán épp az ollót próbálta megszerezni és nem hagytam.
Bernát fogacska
Tudtommal a piciknél igazából, csak 38 felett érdemes lázról beszélni. Biztos a fogzás. 2005.05.26 10:29
: Háát, nem is tudom hogy írjam, hogy ne tűnjek okoskodónak, mivel először is ugye az én babám még nincs ebben a korban, úgyhogy alapvetően milyen jogon dumálok én, hiszen csak elméleteket tudok (ebből pedig biztos van mindenkinek millió és tuti ezer könyvet olvastatok), másodszor pedig amit tudok, azt nem tudom jó-e, hiszen mástól hallottam.
2005.05.26 11:28
szerencsére van casco. szóval rámfér a kikapcs. 
2005.05.26 11:38
Nekem a hetvegen fajta a torkom, mandulam alig birtam nyelni es az orrom is kezdett folyni de ugy nez ki leraztam magamrol. Neked is gyors gyogyulast.
2005.05.26 13:02
Hátha némileg fel tudunk készülni a jövőbeni kihívásokra

2005.05.26 13:50
: szerintem is jó a hisztis hsz-od, köszönjük
. Én elküldtem a férjemnek is, hogy készüljön fel ő is lélekben
.
: köszönjük, jobban vagyunk. Már nem rekedt Livi, reggel még köhögött. De már az orra sem folyik, és a szeme sem annyira karikás. Azért még hétfőig szedni kell a gyógyszert. Aztán 1 hónap múlva menni kell vérvételre, mivel nagyon sápadt Livike, megnézik, nem vashiányos-e? (a védőnő is ezt mondta múltkor arra, hogy nem hízik) De mostmár gyógyultnak számítom, már játszik rendesen, huncutkodik
. Úgyhogy biztos jobban érzi magát
.
. A 4 hónapja foggal küszködők csak irigykednek
. 2005.05.26 20:10
) 2005.05.26 20:39
: igen, nagyon lila a szeme alatt, és sápadtka is, persze lehet, hogy a mostani megfázás miatt. Azért kell várni 1 hónapot, addigra a betegség tuti elmúlik, és akkor meglátjuk.
:
(nagyon szereti csapkodni a billentyűzetet
):
) 2005.05.27 08:40
Ez nagy szó, mert Kornél hagyott minket. Így viszont fuccs a délelőtti alvásnak. Itt kepeszt a hátam mögött a játékaival. Hajaj, most a szék szétszedésével kísérletezik!!!
Fogacskákhoz megy a drukk, és mielőbbi gyógyulást a lánykának. 2005.05.27 12:38
.
. Úgy értem, nem fogyott, de hurkácskák már nincsenek annyira. 2005.05.27 14:29
Említettem Ákosnak, rögtön mondta a mondókát
2005.05.27 20:12
csúcs ez a kép a pohárral
Ezek a szemek!! A csajok bomlani fognak majd utána
Milyen édes Esztibaba a képen!! Nagyon bájos a mosolya
Milyen jó, hogy Pipike még ilyen sokat cicizik, én már nem tudom ennyit szoptatni, max. 3x egy nap...
Minket is elküldött vérvételre a doki, mivel Bazsinál is vashiányra gyanakszik.
a hisztivel kapcsolatosan: tényleg nagyon nehéz megőrizni a nyugalmunkat. Minden korban előjön ez a hiszti, Ákosnál is volt, érdekes volt látni a Tesco kellős közepén a földön hisztizni.
Szerencsére nem volt részem kéretlen megjegyzésekből, ezeket a kitöréseket elég jól le lehetett kezelni. De erről is leszokott, azért még néha most is vannak olyan megnyilvánulásai, amik nem tetszenek, de hát gyerek
Akaratos és próbálja érvényesíteni az akaratát. Azért a szarvát nem szabad mindig letörni, annak sem lenne sok értelme, ha mindent megtiltanánk neki, annak sem, ha mindent megengednénk. De ki mondta, hogy könnyű szülőnek lenni??
Olyan édes volt, majdnem elbőgtem magam
Ezen kívül nem szokott babázni, csak ezt a szerepjátékot.
A nagyfiam nem lesz többet óvódás, már tiszteletbeli iskolás, hamarosan suliba is megy. Annyira furcsa volt
Jövő héten már nem megy oviba, már csak összevont csoportok lesznek, veszik ki a szabikat az óvónők. Itthon leszünk, kitalálunk majd különböző programokat
2005.05.27 22:39
2005.05.28 07:37

2005.05.28 14:59

A derekam már kezd tönkremenni, egyre jobban fáj
Néha már elengedi amibe kapaszkodik, és nekiáll pár másodpercig egyensúlyozgatni; próbálgatja, hogy meg tud-e állni. Ennek azért szinte mindig totty a vége
Ez mondjuk nem úgy néz ki, ahogy hangzik, mert van egy fél és mellette egy negyed. De legalább már van valami. Enni mindent akar, főleg a mi kajánkra bukna, de hát a kenyérhéjon kívül nem kap semmit a mienkből. Szegény éheztetett gyerek... A neki való 8 hónapos babakajákat meg a gyümiket nagyon imádja, szerencsére nincs ott semmilyen probléma. Néha alig akar enni, de máskor meg a másik véglet van. Jó húsban van ettől függetlenül, bár nem tudom pontosan, hogy most menni a súlya. Jövő héten viszem méreckedni. 
2005.05.28 18:55
2005.05.28 18:59
Szerintetek milyen gyakran kínáljam meg? 2005.05.28 20:40
Szerencsére nagyon kicsit esett nem is sirt igazán meg persze semmi baja nem lett
Egyik reggel a pelenkázón egyedül elkezdte és egész nap csinálta
azóta is gyakorolja de most csak ugy ha előtapsolunk neki
Ma majdnem sikerült egyedül felülnie,sokat van 4kézlábon,de még csak pár ovatos lépést tesz mászva
Pont ma beszélgettünk róla hogy olyan gyorsan telik az idő
Már lassan itt a szülinapjuk 2005.05.29 17:51

2005.05.29 20:31
2005.05.29 21:33
: nálunk Livike 5-6 hós kora között nem hízott semennyit.(viszont nőtt 4 cm-t
) Aztán következő hónapban pótolta, hízott fél kg-t
. Szerintem ne izgasd magad, ha jól érzi Levi. Majd következő hónapban pótolja
.
.
. A szemei még nagyon karikásak, de amúgy más baja már nincs
. Azért ezt a meleget ő is nehezen viseli. (de hát nekünk semmi sem jó, ha túl meleg van, az se jó, ha hideg van, az se jó
)
:
2005.05.29 21:52
, Dávid annak idején egyszer valamiért egy fél napig egyszerűen nem volt hajlandó szopizni, akkor lefejtem tejet csőrös pohárba, és abból itattam. Akkor látott először csőrös poharat. Megfogta a két fülét, kivette a kezemből, és ivott.
Szóval nem tanítottam inni.
Úgyhogy sajna ebben nem tudok segíteni.
, ilyenkor már nem gond, ha nem híznak pár hétig a babák, előfordul, és ilyen melegben természetes, hogy nem esznek annyira, ahogy mi sem. Én biztos nem tápszereznék. Lehet, hogy a főzelék helyett talán próbálkoznék gyümölccsel, az könnyebb, talán jobban menne Norbinak is ilyen melegben. 2005.05.30 07:48
A babák tudjuk nekik mire és mennyire van szükségük. Ha nem kér tápszert, akkor valszeg neki van igza és nem a dokker néninek meg a védőnőnek. Legutóbb Vasanival állapítottuk meg, hogy am
Tudom a kérdés enm nekem szólt, de én csak akkor próbálkozom a pohárral, ha Kornélt belerögzítettem, nálunk az autósülésbe. Persze nagyokat nyel, majd megfullad, de élvezi. az átöltöztetés így is egyértelmű
Ja, és aa Nuby-nak van olyan cumija, ami gumis, de úgy néz ki, mint a csőrös pohár. Esetleg azzal? 2005.05.30 08:24
Liv

2005.05.30 08:40
Ugyhogy szerintem ha nagyon szomjas lenne a poharbol is inna, de most csak a bnuborekfujas megy
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|