Hát ez egy abszolút arany szerintem.
Vagy éjszaka nem ér?
Most ettünk, és legnagyobb örömömre egyszer sem kellett felvenni.
Na, csak ennyit akartam megosztani veletek, megyek én is lustálkodni.
Hajni
2004.09.28 08:26
2004.09.28 09:37
2004.09.28 09:41
Szülés óta nekem még csak a karomat masszírozták, azt is muszájból, mert különben nem tudtam volna felemelni.
A párom ilyen fejfájós fajta.
Csak sajnos még járni nem tud.
2004.09.28 11:35
2004.09.28 12:11
Nagyon no a "kis" Lili. Nalunk is lelassult a sulygyarapodas. Hallod Vali! Doki szerint ez teljesen normalis, mert nagyon aktiv a Lili es "ledolgozza". Olyan eleven volt Lili a dokinal is, hogy majdnem kirugta az inkjeciot a kezebol. Ketszer jol megrugta a dokit ott lent elol.
Kozben meg kajanul mosolygott.
2004.09.28 12:38
Akkor most gyógytorna???
Tali: belváros, Balaton utca. Térkép: http://www.terkepbank.hu/
2004.09.28 12:42
Első próbálkozásunk csak részben volt sikeres, ugyanis már nem vállon aludt el, de még a mi ágyunkban és cicin. De a védőnénink szerint már ez is nagyon jó, ilyen apró lépésekkel tudjuk majd rászoktatni, hogy nem csak Apa vállán lehet elaludni. Ma este is próbálkozni fogunk, ha sikerül Neki elaludnia az ágyában, akkor ott hagyjuk, ha nem, akkor még marad velünk.
Mert nem akarom elrontani sem, de azt sem akarom, hogy Neki rossz legyen. viszont a védőnéni tegnap azt mondta, mikor itt volt, hogy úgy látja kicsit rögtön ugró vagyok.
Szóval hagyjam nyekeregni nyugodtan, mert aztán nagyon megszokja, hogy az első nyekkenésre ott vagyok és nehéz lesz Neki is és nekünk is. Mindenesetre tegnap meg tudtam csinálni az ebédet, Ő itt volt a hordozóban és ma meg így ebédeltem (Anyukám főzött), hogy szintén itt ücsörgött Mókuskám. Persze egy idő után elunta magát, nyekergett azt még hagytam. Aztán mikor elkezdett volna sírni betettem a kiságyba a cumijával és kijöttem ebédelni. Mire bementem már aludt.
Remélem szépen, lassan sikerül kialakítanunk benne, hogy este kicsit könnyebben aludjon el. Most meg fogok próbálkozni az ugyanabban az időben fürdetéssel, mert már azért ki lehet számítani a kajáit, amik ugye az éjszakai és reggeli szopcsijaitól függenek, mert nap közben általában 3 óránként kér enni. Úgyhogy ma elkezdjük a fix időpontot és talán ez a rendszeresség kialakít benne az elalvással kapcsolatban is egy rendszerességet.
Persze szájpenésznek semmi nyoma!
Aztán egy csomót beszélgettünk, össze is tegeződtünk és jó sok tanáccsal ellátott, meg megnyugtatott jó pár dologban.
És ennek ellenére tök nyomi vagyok, tök fáradtnak érzem magam.
Biztos az idő.
Hogy lehet ilyen ocsmány idő!
Nekünk tegnap az volt a gond ezzel, hogy hiába vettük ki és próbáltuk megnyugtatni, akkor már kézben is sírt, de nagyon!
Vállon!
Remélem most már jössz majd megint sokat, mint annakidején!
Mázli, hogy Lili ilyen jól viselte!
2004.09.28 12:44
2004.09.28 13:19
Nem túl vészes, de egyelőre többet nem tudok, úgyhogy várom a híreket, az alvásomnak lőttek!
2004.09.28 13:52
2004.09.28 14:07
Eddig nem az volt veletlenul a gond, hogy nem alszik eleget es nyugtalan??? Persze, hogy termeszetes, hogy szopcsik kozott is alszik. Meg Balazs is alszik 3/4 vagy 1 orat minden kaja utan.Kinnt meg tobbet, ha setalunk!
Hanyan szamolunk vissza?
. Bazsi uvoltott. De hazafele elaludt a kocsiban es most atraktam a kisagyba, de nem nagyon sikerul visszaaludni neki.Ha felkel, akkor teszek neki borogatast es 5 orankent adjak kupot aszonta a nagytudasu doktor nenink. Remelem nem lazasodik be, mert a ferjem lazas fajta, a csaladban naluk minden ferfi lazgorcsre hajlamos, allitolag ezt lehet orokolni. Nemtom...mindeneesetre raerek majd parazni akkor. 2004.09.28 14:08
2004.09.28 14:46
Ez ugye szuper a múltkori végigbömbizéshez képest.
6300 gr és 66 cm. Pont egy kilót hízott és öt centit nőtt egy hónap alatt. Dokibácsi javallatásra beadtam egy fél kúpot, hát ilyen béna is csak én lehetek. Úgy sajnáltam szegény kicsikémet, de ő meg sem szólalt a "hatalmas" művelet alatt, ugyanis csak negyedjére sikerült benntartani, addig mindig visszajött.
Borogatás is van a lábikáján, estére meg még egy fdél kúpot rendelt a doki. Most el kaját csinálni, mert mindjárt itt van apa és éhen fog halni!
2004.09.28 15:08
2004.09.28 17:25
)
Börze
Mi feltétlenül megyünk. Beírtuk már a naptárba, úgyhogy az a nap szent és sérthetetlen más program számára.
Én még mindig a kismama ruháimat hordom. A munkahelyemen pénteken meg is jegyezte tapintatlanul egy csaj.
Sajna most a gyereknek veszünk télire holmit, majd utána jöhetek én! Milyen jó, hogy apának most volt a szülinapja, csupa hasznos holmit vettem neki, mint pl. őszre-télre nadrágot, hosszú felsőket. Nekem meg csak januárban lesz a szülinapom
. Mi egyelőre csak hátrafele farolunk hason
)

2004.09.28 18:10
Na majd valahogy leszedem magamról, első lépésként a csokiról kellene lemondanom (imádom).
Remélem nem lett nagy baj!!!
Szerintem én is bénázni fogok majd! Nem baj, belejövünk! Bár ne kelljen sűrűn kúpot nyomogatni a kis seggükbe!
Figyelj nagyon rá, csúnya tud lenni.
Gondolta, ha a doki bácsi fájdalmat okozott neki, akkor ő is kezelésbe veszi??!!!
2004.09.28 18:16
Ezt a nagy szemekkel való bámulást ismerem, néha hiába szuggerálom, hogy de igenis te most álmos vagy, csak néz rám a hatalmas szemeivel.
Olyan jó, hogy újra tudsz jönni!!! Én is csak Zsuzsához csatlakozom, nagyon üde tagja vagy a topicnak! Gratulálok a kisfiadhoz!!! Hogyhogy Csaba lett végül? Vizsgáid? Tesók hogyan viszonyulnak? Megvan még a vörös loboncod? Az enyémet hiába kötöm össze, mostanában Botond mindig megtalálja s előszeretettel markol bele úgy, hogy szinte mindig van hajszál az ujjai között.
Igaz, hogy mi lemaradásban vagyunk három héttel.
De ilyen gyarapodás mellett tényleg ne aggódj már annyit a tejcsin! S lehet, hogy a melledből is kiszívta volna, csak az üvegből sokkal könnyebb volt, nem?
Legkisebb lányod miket csinál nap közben? Örülök, hogy egyet értünk.
Nektek nem kell kúpot adni? Nem mondták, hogy akkor mitől sír fel szopi közben? 

Hagyj egy kis egyéniséget is Gergőnek!
Egyébként meg mint leírtam Botondon nem vettem észre, hogy egy fáradt hisztériás gyerek lenne, mert nem hagyom üvölteni, vagy mert nem alszik el napközben magától.
KOcsi
Jajj, remélem nem komoly.
Szorítok, hogy ne legyen láz!

Táblázat persze hogy jó lesz a talin is.
Tornával kapcsolatban szerintem ez hülyeség, hogy megsavanyodik a tej az izomláztól.
Ha jól esik csináld, csak módjával! 2004.09.28 19:20

Átlagosan 10-12-15 dkg per hét.
2004.09.28 19:54
Jobbulást neki!
Kitartást neked a nehéz napokhoz!
Legalább a talira...
Remélem nem lesztek lázasak!
Az éjszaka meg szuper, ugye???
Amit a dokiról írtál, nagyon tetszett! Ezt a dumát még nem hallottam!
2004.09.28 20:33

2004.09.28 21:39
Hagy aludjon az a lurkó! Lehet, hogy már nem kínozza úgy a pocija és végre jókat tud aludni.
Puszi nektek!
2004.09.28 22:45
Kb.3/4 órámba telt elaltatni simizéssel és azzal, hogy megtaláljuk a legjobb pózt Neki, de most alszik! Remélem nem csak 1-2 órát, hisz ez lesz az első éjszakája egyedül, ki tudja, hogyan reagálja le. De általában ha este elalszik, akkor alszik jó pár órát, végül is miért lenne ez másként csak azért, mert most az ágyában alszik? Szurkoljatok, igaz ma ezt már úgysem olvassa senki!
Bocsi!
De hátha kifizetik, mivel nem olyan óriási kár, nem hiszem, hogy nagyon sokba kerülne.
Már úgy megszoktam, hogy nem alszik, hogy ez most furcsa.
2004.09.29 00:02
Egyszer bent voltam számvitelen Bendivel,de 43 perc babázás után a tanár úgy gondolta,hogy akkor ő már meg sem tartja az órát...
Komolyan,vagy 10 kg van rajtam,és annyira tetszik,hogy hihetetlen.Sosem hittem volna,hogy kisgirnyó Kinga örülni fog a gömbölyű csípőnek.Mindenki azt mondja,fiatalabbnak nézek ki.Tök vicces.A 22-nél???
Kell ám,mindig divatozunk!Van macis kiscipő azóta,meg törpesapka.Végülis,szeret öltözködni.
Mi még csak a két hónaposnál tartunk.Ha még egy hetet ráhúz a Bende,akkor az apja szülinapján indították volna...Nem akart oroszlán lenni.Szerencsére.Különben nem pont Te mondtad anno,hogy nem ér előzgetni,mert akkor nem tudsz tippelni?Ejnye-bejnye!
2004.09.29 05:50
2004.09.29 07:06
Szóval nagyon büszke vagyok magunkra!
Még emlékszem, mikor annakidején megírtad mennyit vettetek és mindenki el volt ájulva!
És érdekes módon most kevesebbel is beérem, gondolom ez hormonális.
2004.09.29 07:18
Szóval nagyon büszke vagyok magunkra!
Még emlékszem, mikor annakidején megírtad mennyit vettetek és mindenki el volt ájulva!
És érdekes módon most kevesebbel is beérem, gondolom ez hormonális.
2004.09.29 07:19
2004.09.29 07:33
Tudjatok a szuri megtette a hatasat. Jo nem laz formajaban, hanem Lilinek nagyon fajt a combocskaja a szuri helyen. Hiaba borogattam. Mar az is fajt neki, ha ratettem a vizes borogatast, igy inkabb abbahagytam. Nem birtam megvigasztalni. Uvoltott szegenykem es nagyon sirt.
Soha nem sirt meg igy. Mar en is elbogtem magam. Aztan vegul is kapott egy fel kup germicid-et es 15 perc mulva lathatoan megnyugodott, hozzabujt a kedvenc maciahoz es elszenederedett. Aludt is egy oracskat.
Jol illenek a meretei Lilikehez.
Mar 2 napja, hogy bekesen, nyugodtan szopizik esti lefekves elott es el is alszik.
Kidolgoztam egy modszert. Ugyanis Lili borzastoan eleven furdeteskor. Rengeteget rugkapal, hadonaszik es elegge kifarad. Talan a gyomrat is kikesziti ezzel. Nem tudom, de rogton furdetes utan kb. 10-15 percre leteszem magam melle, odaadom kedvenc macijat, magahoz huzza, hozza bujik es igy pihen. Latom, hogy legzese is egy kicsit a kapkodobol nyugodtabba valik. Es csak utana teszem cicire. Es lam mukodik.
nagyon szepek.
2004.09.29 07:44
De ez a nagy alvás most engem is idegesít, hallod Orsi?
Bár most vagy három napja hallom hogy felébred fél ötkor, s magában beszélget egy kicsit, úgy hóóó-zik, aztán elcsendesül, gondolom elalszik. Na én onnatól fenn vagyok, mert mindig arra várok mikor kezd el pityeregni. Felvenni meg nem akarom, hogy ne keljünk olyan korán.
Jobbulást és sok-sok pozitív energiát!!!! Köszi a híreket a többiekről.
De aranyos volt ez a szemérmesség.
Gyomrod
Azért azt a dokit csak meg kéne látogatnod, nehogy aztán leess a lábadról! Tessék figyelni magadra is, Anya!
Tudom, tudom három gyerekkel minden sokkal nehezebb....
Csak nem Edina babérjaira törtök?!
Anyósod
Hát úgy látszik ez már nem lesz jobb, de remélem legalább Danit lekötötte valamennyire. Hogy aludtatok?
Már korábban is akartam írni, hogy lehet, hogy jobb neki is ha nem zavarjátok a neszezéssel. Persze ez is baba függő. Nálunk például azt vettem észre, hogy Botond egyre érzékenyebb a hangokra, zajokra is. Bár ha elaludt, akkor ágyút is sütögethetnének...

Bendi már tényleg mászik???? Az sem semmi! Kis sajtkukac, mint az anyja! Na ugye hogy örökölt tőled is.
Az azért szuper, hogy Kispapa ennyire imádja a bébit, s tök jó a te hozzáállásod is! Suli.
Hát el is hiszem, hogy jól áll rajtad a többlet.
2004.09.29 08:08
Nem kéne még egy pár kiló?
Felajánlok neked az enyéimből nagyon szivesen.
Szundi.
Igaz, hogy utána már csak a cicizés és a nyűglődés ment, de ez minden hajnalban így van. Érdekes.
Szegény Lili... Remélem mára már jobban van? Nemsokára mi jövünk... Én Daninál is mindig odavoltam miatta, gondolom most is így lesz.
2004.09.29 08:22
Azóta sokkal jobb a hasfájásának!
2004.09.29 08:24
Azért jó, hogy mára ez elmúlt!
2004.09.29 08:47
És ma elkezdem a tornát is, lájtos súlyzóval! Hurrá!
Most pl. elég súlyosnak érzem a cickókat
(De azért plöttyedtek!
)
. Mikor csinálom, én még mindig azt gondolom közben, hogy de nagyon hülye tevékenység, meg látná valaki, és én se akarom csinálni. De az a baj, hogy működik!
Csak Ákos ismerjen meg, ha felébred

2004.09.29 09:04
Hogy ez az Ákos hogy tud mosolyogni!
2004.09.29 10:09
Az előbb tettem le Gergőt, és hason sikerült Neki hosszabb simizés nélkül elaludnia!
Aztán mikor már unni kezdte, meg láttam, hogy álmos is megkapta a cumiját én meg elmentem wc-re. Mire végeztem persze a cumi kiesett, Mókuskám meg nyekergett, majd mikor sírni kezdett, de még csak finoman, akkor kivettem, megölelgettem és visszatettem hasra, mert láttam, hogy álmos. Elvoltunk egy darabig, hogy simizgettem a hátát, Ő is tök jól elvolt, még nevetett is a kockákra a fejvédőjén, azokat nagyon szereti!
Aztán gondoltam egyet, mondom nem fogok itt mindig órákat állni, pontosabban behajolni a kiságyba és simizgetni, jól elvan, hátha elalszik egyedül. És otthagytam. 5 perc múlva aludt!

Annyira boldog vagyok, úgy veszem észre, hogy kezdi megszokni, hogy könnyebben aludjon el! Persze este simizgetni fogom akár 1 órát is, hiszen tudom, hogy akkor nyűgösebb, de ez így most nagyon klassz, végre tudok itthon dolgokat csinálni, ma is én főzöm az ebédet, szóval nagyon alakulunk!
Majd csinálok egy fotót magunkról, együtt hármasban Apucival, mert ma jöttem rá, hogy olyan képünk még nincs is!
)2004.09.29 11:04
Nem azt mondtam, hogy lúdtalpas édes Dani, hanem, hogy befelé dőlnek a bokái. Na mindegy, ezért szoktam Marosra járni, mert nekem is ugyanezt mondták Petire. Aztán még mindig nem javult a lába, de nem lúdtalpas. Szal erősíteni kell a bokáját Danikának. Pl.: te csinálsz neki bokakörzéseket, aztán amikor már kicsit ügyesebb (bár lehet ha apa csinálja akkor majd utánozza őt)behúzott lábujjakkal való járás, de mindezt kezdetben csak nagyon rövid ideig. Ha sikerül a lábujjbehúzás, akkor meglátod, hogy kéne állnia a bokácskájának. Ennyi nem ragozom tovább.
2004.09.29 12:58
Látod, megy ez!
Jól mutat a cumi a nagy fiad szájában
De próbál segíteni!!!
Így nem tudom, mit fogtok tudni számvitelből! Hajrá a tauláshoz! Remélem segítenek majd!
Nálunk nincs ennyi minden...
2004.09.29 13:21
2004.09.29 13:21
2004.09.29 13:40
) és utana ujra a régi volt.
Aaa, ez csak vicc, nagyon jo volt Veled beszélni!!

Es Akos! Tündéri huncut baba, akarcsak az apja!
)2004.09.29 13:40
2004.09.29 14:28

Látod, összegyűjtöttük neked a pozitív enregia-hullámokat

Azt írta, próbáljam később
Pedig én régen tudtam nekd küldeni

Nagyon sokat emlegettünk ám! És örültünk, amikor Zsuzsa révén hírt kaptunk felőled.
Ezek szerint ilyen veszély most nem fenyeget. Kiegyensúlyozottnak érzed magad lelkileg? Van valami szabadidőd magadra, úgy értem, a szüleid tudnak segíteni, hogy néha 1-2 órára szabaddá válj? Remélem, ez nem szentségtörés, hog ilyeneket kérdezek, nekem nagyon fontos, hogy néha-néha el tudjak menni egyedül valahová, akár a sarki boltba is

, semmi "baja" nincsen egyébként, de alig látok...

Én nem is értem, hogy tudnak emberek szám.gépppel dolgozni esetleg egész nap?! Visine-csepp ide vagy oda, semmi nem segít most pár napja - pedig csak ide jövök, máshol nem kószálok ám a világhálón
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|