A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2007 tavaszi babák

Emmának gratula, neked meg kitartás a visszaforgatáshoz, én is abban utazom... :lol:

Május, én is tökhülye vagyok a tájékozódáshoz, én benned bíztam! Annyit tehetek, h gondosan felírom amit Barbi küldött, aztán lesz ami lesz. reménykedjünk, h más is jön velünk bkv-val! Ria, ha visszaértetek jelentkezz!!! És Kami, gyertek ti is bkv-val!

Nóri, szia, üdv köztünk, írj még magatokról! Luca is kalács, mint Timi Lillusa :D

Timi, én sajnállak nagyon, szegény, pihenj ha hagyják, és igyál sokat!

Orsi, hogy tudsz ilyen jókedélyűen nyilatkozni egy ilyen éjszakáról?! Irigylésre méltó, megszavazom neked a kiskorkülönbséges gyerekeket. Nekem kb csak a szám habzana a dühtől. Bár, mikor valamelyik este 3 lepedőt húztam át egymás után magamat is megszégyenítő nyugalmat mutattam, leginkább mert tutira vettem, h ez csak valami kandi kamera lehet.. :shock:

Május, nekem nem lett izomláz, mer én néha nyomok béresalexandrát :D vagy mert Boldi aludt az első felén és nem kellett emelgetnem hasizomból :wink:

Kép
Kép
agiboldi

Na, kicsit jobban vagyok, gyosan ideszabadultam 2 percre..

Hát nagyon örülök a forgolódóknak, gratula nekik!

Orsi!
Jó kis tejcsatorna elzáródás? :? Szegény! Remélem Sebi ügyes lesz/volt és megoldja/oldotta. Maximállisan együttérzek veled, tudom milyen az.
A sz.r éjszaka miatt meg részvétem... :(

Nóri!
Üdv közöttünk!
Mit ne mondjak, szép súllyal született a lánykád és rengeteget változott azóta! :) Én hivatalosan márc.18-ra voltam kiírva! :D

Ági!
Majd írd meg, az IKEA melyik részén vettétek a ragacshengert, hátha a játszószőnyegnek is használ!

Timi
Kép Kép
timocska

Nóri!
Azt a szép súllyal..blablabla nem neked szántam! :oops: :oops: Édi kis pofija van! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Timi, lent a rakártérben a gyékénykosaras virágos résznél, ahol karácsonykor a karácsonyfadíszek voltak, egy ládában vannak, kb 200 Ft, és jó, mert a ragacscsík egy tekercs, amiből az elhasznált részt egyszerűen letéped és eldobod, jön a következő, nem kell mosogatni ha már szöszös.
Gyógyuljál!

Kép
Kép
agiboldi

Tim: jobbulást!

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Nya hajsztok.

Nalunk ma is all az Ajron-bal, keztamasz, kuszas, faradtsag, orditas. Nehany pillanatkep:
Kép Kép Kép
Kép Kép Kép

Kozben en megint forditanek, mert 2 megbizas is van - az egyiken mar tulvagyok halistennek, a szarazabb resz (szennyviz) csak most jon. De kinek van kedve dolgozni, mikor egy kis energiagomboc varja, hogy megdicserjek amiert ilyen ugyes???? Gedeiapu gombalevest foz, a poronty a mi agyunkban rendetlenkedik (most csak bug, mint a galambok, a karjat a szajaba tomve, szoval nincs orditas) ugyhogy teljes az idill.

Timo, orulok, hogy jobban vagy, remelem ennek most semmi koze egy esetleges mellgyuszihoz. Orsi veled meg nagyon egyutt erzek: nekem ugyan meg lyen (egyelore) nem volt, de remelem tul vagy rajta... habar nekem is voltak valami elzarodasok, hat azert is hivtam ki a fejonot! Az mondjuk nem fajt, csak kellemetlen volt...

Tegnap folvettem videora a pancsikalast is, ime a linkek (sajna az elsot el kene forgatni, de nemtom hogy kell, illetve lehet-e :( ):

http://www.videa.hu/main.php?page=play& ... 3NjQKyQ07Z
http://www.videa.hu/main.php?page=play& ... sXJHuzBpns

Tali: en asszem BKV-val megyek, csajok! A Dunabigyusz-haz elotti megalloban szeretnek folszallni, ugyhogy beszeljuk meg, hol fogtok tartozkodni a buszon es csak arra szallok fol, amelyiken latlak benneteket!
kami

Helló!

Kistesó témában tudnék én is bizony írni negatív dologokat, de megtanultam az indián filmekből- A rossz hírek hozóját könnyen lelövik! :D
Mindenek mellett, tudni kell, hogy minket a bölcsi-ovi ment meg, igaz már rég beszokott a Luca és nem betegeskedik.

Timi-Jobbulást Neked. Van egy ilyen fránya vírus, a múltkor engem is elkapott, de csak egy napra. Mi se forgunk, vagyis azt a két alkalmat nem nevezem annak. Nővérem kisfia 6 hónapos elmúlt, amikor forogni kezdett, úgy rendesen-most három éves és nagyon jó mozgású kisfiú, túlságosan is. Úgyhogy no para.

Kedvenc fotó pályázatra ér a nagyobbik gyerek fotójával nevezni? Ha nem, akkor versenyen kivül-, a kép címe -Luca durcás.
Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Bella

Kép

Kép
bella2

Beszaras! Kidoltek a pasik! En itt forditgatok szep csondben, ok meg beajulnak?????

Kép Kép Kép Kép
kami

Kami,
nálunk is mindkét pasi alszik éppen! Milyen nyugi van így!!!

a legfontosabb: gratula az ünnepelteknek: Asika Lackójának (hová tűntél, Asika?), Sebi Lacának, Petinek és anyukájának, Lukacsniki Palikának (kérdés ugyanaz, mint fentebb).
...és jobbulást a szenvedőknek mint Timo, SNOrsi és a tornacsapat valamennyi tagjának, aki nem volt élősúlyzó. (nekem is izomlázam van, pedig csak 15 percig hasizmoztam :oops: :cry:

A fiús mamiknak meg ezt küldöm (megjegyezvén, hogy csak néhánytól hűlnék el)

http://velvet.hu/poronty/2007/06/29/a_p ... egyformak/

csáó: K
Vendég

Barbi,
köszi szépen a meghívást is, meg az útvonaltervet!

Közben bőszen keresgélem a hozzátáplálás/elválsztás témában a követendő példákat (mivel az én védőnőm sajnos fabatkám sem ér).
Anélkül, hogy a kedélyeket borzolni szeretném, vélemények és tippek itt: http://velvet.hu/poronty/2007/06/26/title_6509/. Aztán mindenki döntse el magának, hogyan fogja csinálni...
Vendég

Gratula Emmának!!

Ja egyépként apuci meggyógyult, már másnap kutya baja sem volt.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Most éppen elment egy kicsit zenélni, majd csak éjszaka-hajnalban jön haza

KépKép
Kép
Kép
b.lin

sziasztok!

Timo: jobbulást, nem hangzott túl jól, amit leírtál... remélem tényleg nem egy mellgyuszi újból!

Orsi: Tejhólyag? az milyen? tényleg le a kalappal előtted, hogy ilyen derüvel írsz az esti eseménykeről! Növekedési ugráshoz értetek?

Timo: gondolom nekem szántad a születése súlyos hszt!
Hát igen, nem fújja el a szél :)

Habitapi: ma néztem egy boltban... tényleg ez a neve :) én azt hittem csak valami kedves becézése a szőnyegnek, még gondolkoztam is minek igy becézni :)
Arra tényleg figyelni kell, hogy nagy mintás legyen, pl olyan, mint ami Kamiéknak van, azon a számok szép nagyok, viszont az állatkásban tényleg sok pici darab van ami miatt csak 3 éven felülieknek ajánlják!!! és mi még a 3 hónapnál sem tartunk...

próbálkoztam én is a photosoppal, ilyen lett :Kép

Jaj képzeljétek ma volt a lányon mosható nagrágpelus, hát először jót mosolyogtunk szegényen, mert úgy nézett ki, mint akire 4-5 eldobhatót adtam volna rá egyszerre, vagy terpeszpelsut... olyan hatalmas lett a bugyor :D esetlenül mozgott benne, de őt nem zavarta azt is jól telerakta :D

nanica

Mit szólnátok ehhez?: http://picasaweb.google.com/2007tavasziak

Így szabadon jöhetnek a témák és a fotók, plusz akik most nincsenek gép közelben, azok is be tudnak csatlakozni.

Egyelőre a pocisok és esküvősök nem publikusak, de ha engedélyezitek, akkor azzá teszem őket.

Orsi
Kép Kép
sno

A babataliknak is lehetne külön albumokat nyitni (visszamenőleg is), megadom a jelszót, és akkor ide fel lehet tölteni mindenkinek a fotóit .

Orsi
Kép Kép
sno

Sno! Nekem nagyon bejon az otlet (barmi, ami fotokkal kapcsolatos :D), de az eselyegyenloseg erdekeben szerintem egyezzunk meg a fotok mereteben: mindenki probaljon meg 449 x 600 meretu kepet leadni / foltenni ide es akkor a minoseg is kb ugyanolyan lesz. Ez a hivatalos "email" meret, ha jol tudom.

Tegnap Aron nagyon nyugos volt es csak alig akart elaludni. 2x is folebredt sirva (ilyenkor, mikor almabol ebred, valami kulonos nyavogo hangon es irto hangosan sir, ijeszto), 1/4 1-kor sikerult vegleg elszundiznia... persze meg most is alszik...

Ma egesz nap fejni fogok. Ejszaka pedig sokszor etetni. Hajnal 4 utan ugyanis mar nem adhatok neki se tejet, se vizet az MRI miatt... azt akarom, hogy az utolso kajaja nagyon sok legyen...
kami

Jó reggelt!

Nekünk megint jó éjszakánk volt, f9-től f6-ig aludtunk, ugy látszik kezd erre beállni.

Sajnos van eg yrossz is, most tényleg elkezdett apadni a tejem, az éjszakai időszak alatt csak anyi termelődött, hoyg két ciciből kellett etettnem. Ilyen még sose volt, ilyenkor azért elég kemény szokott lenni a cicim és elég bőven az egyik. De hát ez van.

Orsi: Szerintem nagyon jó ötlett ez az album!!!!!!!!!!!

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Lin! Nem lehet, hogy neked is hamarosan meg fog jonni? Parunknak volt ilyen apados paraja es utana nem sokkal megjott a mensi. Aztan persze minden visszaallt a regi kerekvagasba. Lehet, hogy csak errol van szo!!!
kami

Sziasztok!

Ma sem vagyok a toppon, reggel arra ébredtem, hogy farkas éhes vagyok, de a fél zsemle, amit megettem, kábé 5 perc múlva távozott is a szervezetemből. :( Lassan éhen halok és félek, hogy nem lesz a tejcsi elég Lillusnak! :(

Kami!
Nagyon-nagyon drukkolok, minden rendben lesz! Sokat gondolok rátok! :)

Orsi!
Nekem is teccik a fotós ötlet! :) És tényleg legyen egy egységes képméret!

Tegnap Lillus ordítóbajnokságot nyert volna. Kábé este fél 7-től 8-ig megállás nélkül bömbizett. A cici se kellett neki, pedig ez ritka eset! Aztán 8-kor tudtam elaltatni. Persze éjszaka 3 óránként kelt, mint az újszülöttek! :evil: :evil:

Lin!
Remélem ez még nem a végleges apadás! Csak a trükköket tudnám sorolni: sűrűn mellretevés stb. De ezeket úgyis tudod, biztos csinálod is!

Timi
Kép Kép
timocska

Orsi, hú nagyon jó ötlet. :)
És együtt érzek veled! :( Én is most estem át megint egy ilyen elzáródáson. MIndig ugyanott a bal mellemben. A legszebb az egészben, hogy épp megint tejválság van nálunk és fogy a fagyi készlet. :( És ennek ellenére...
De tényleg, mi az a tejhólyag?

Kami: Brigi is csinálta mostanság, hogy sírva ébredt. Pl. ma is. De ilyenkor olyan szívet tépően tud sírni. :( De tulkép még alszik ilyenkor.

Timocska: Tényleg igyál, a kaja nem olyan fontos, csak igyál! Akár vizet is. Illetve nekem mikor 3 napig rosszul voltam Viktor csinált a gyerek szőlőcukrából limonádét. Az bennem maradt!

Nóri jó hogy jöttél! Akkor lányaink között csak egy nap van :)
Brigi 17-én született. Bár este, úh. majdnem 18-án. :)
lora7

lin
lehet, h csak növekedési ugrás, és nem a tej kevesebb, hanem az étvágy nagyobb, ne ess pánikba!!!

timo
nem lesz semmi baj, du-ra már biztos jobban leszel és tudsz enni!

snorsi
n jól megcsináltad a képtárat!! felőlem lehet minden publikus, amit ide felraktunk, úgyis sok a bámészkodó mindenütt :?

ágiboldi/bkvsok
hányas indulást lőjünk be?

majus3

Pann: Tegnap elmentünk a babadiszkontba, (babaholmiolcson.hu). Vettünk egy uolyan járókát is végül, mint ti. Így most már a telken is van járóka, mivel nyáron sokat vagyunk kint. :) Brigike persze kapott játékot is. :)
Kép Kép

Sztereó tévézés! :)
Kép
lora7

Kami és mikor lesz az MRI? Addig éhezik a gyerkőc?! Ez elég rosszul hangzik. :(

Lin együtt érzek veled is! (Orsival még) Már negyedik napja megy a kétóránkénti szopi és nem akar több lenni a tejcsi. Csak este adok fagyi tejet neki pótlásként, h éjjel aludjon sokat, mert nekem is kell pihenni! Csakhát az is véges. Úgyhogy nem tudom mi lesz. Hát tápi van itthon nekem is... (TEgnap már be is kevertem, de végül elaludt) :(
lora7

Orsi szerintem is lehetnek publikusak a képek. Tényleg mint kiderült az újaktól sokan olvassák így is a fórumot. :D
lora7

Orsi, sztem is jó ötlet a fotoalbum, csak valaki magyarázza el nekem, h mit kell csinálni, h kell rá feltölteni, vagy valaki tölti? Ilyet még nem csináltam, de legalább ezt is megtanulom. Már csak a fényképeket kéne felraknom a fényképezőgépből a számítógépre.

Május, csináltam sütit!! Irtó finom, de csak darabokban jött ki a formából, több elméletem is van, h miért.. :D De ízre és állagra szuper, még majd tökéletesítem!

Bkv-s csajok, mi lenne, ha a 9:55-ös buszt céloznánk, mert utána negyed órával még van egy, ha netán véletlenül valami gikszer van és lekéssük. Utána meg már csak óránként megy. Hmmm?

Kép
Kép
agiboldi

Kiborultam...
Lilla két napja egyfolytában ordít. De komolyan mondom, folyamatosan. Ha kézben van, azért, ha leteszem, azért. Ha cumit adok neki, azért, ha cicit, azért. Egész nap kábé 1 órát alszik, azt is két részletben. Éjjel is ébred 1-2 alkalommal.
Van vmi ötletetek, hogy miért???? Mert ez így nagyon-ngyon fárasztó! :(

Lora!
Nagyon aranyosak a képek. :) Hát nem csak Lillus tv-zik/ne rendületlenül! :D :D A tejcsi miatt ne izgulj, biztos csak a 3 hós növekedési ugrás miatt van ez.

Timi
Kép Kép
timocska

Timi, csatlakozom. Szörnyű bevallani, de a gyerek a csukott ajtó mögött ordít, mert én megőrülök. Apa épp nincs itthon.
Mi kellene tennem? Már evett, tiszta a pelusa, nem a hasa fáj. Nem akar játszani se a játszószőnyegen, se a pihenőszékben, se a kutyákkal, se a katicával se a stb-vel. Nem akar a kanapén velem összebújni, dumálni, játszani, tornázni. Nem akar az ölemben ülve mondókázni, csendben lenni. Nem akar a hasamon feküdni, se ülni. Nem akar komfortszopizni, Nem akar feküdni se a kanapén, se a mi ágyunkon, se a sajátjában, ezt végképp nem akarja se hason, se háton, se oldalt. Nem kéri a cumiját. Nem akar semmmmiiit csak ordítani.

Kép
Kép
agiboldi

Persze lehet, h ölben hurcolva a lakásban sétálni esetleg szeretne, de ilyen opció 6 és fél kilósan k..ra nincs! (eddig se volt, tehát nem szokta meg)

Kép
Kép
agiboldi

Nóri!
Üdv! :) Egyforma paraméterekkel születettek a lányaink!
Nekem tetszik az 1hetesen készült kép! :)

Május!
Boldog harmadik hófordulót és egyben 13.hetet Kelének :)
Ne aggódj, Laura is csak néha fordul meg hasról - hátra. Kb. 1 hete csinálta először, aztán azóta meg alig. Szerintem nem mindig jut eszébe, hogy mit is kell csinálni. :D

Barbi!
Gratula Emmának! Már várom, hogy Laura is megforduljon a hasáról a hátára, de ez még azért odébb van. Ez tűnik nehezebbnek... :)

Kami!
Drukkolok holnap, biztos minden rendben lesz! Majd számolj be, mi újság!

Timi!
Remélem hamarosan meggyógyulsz!!

dinyuska
KépKép
dinyuska
Vác

Ági!
Nálunk is ez a felhozatal. Semmi nem jó, úgyhogy most a kiságyban nyivákol! :evil: :evil: Ennyire sz.r anya vagyok? Ennyire nem tudom mit kellene csinálnom?
Tegnap este már annyira túlpörögte magát, hgoy csak kézben hurcibálva aludt el. Kábé majd 1 órát sétáltam vele, közben majd szétszakadt a fejem, fosnom kellett stb. :evil: :evil:
Már sétálni is voltunk a legnagyobb forróságban, de az sem jött be..

Timi
Kép Kép
timocska

Boldo hófordulót szopis Kele barátomnak és Laurának is! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Timo, Ágiboldi: Hú hát lányok részvétem. Brigi legalább el van, csak sűrűn kér enni. Ágiboldi amit leírtál igen sz.rul hangzik. De megértelek. :( Sajnos már nálunk is előfordult.

Most épp bírkózik egy zörgő elefánttal és mindenképp bele akar kapaszkodni a kiságy felső rácsába. Csak nem fel akar ülni?!
lora7

A nagy bírkózásban elaludt. :)

Boldog hófordulót Laurának és Kelének! :D :D :D
lora7

Timo, Agi! nem probaljatok meg kenguruba tenni? Nem kell hordozni, csinaljatok a dolgotokat, csak epp hadd logjon rajtatok. Az megsem ugyanaz, mintha cipelnetek. Egy masik dolog, ami Aronnal be szokott valni: soron kivuli furdes. Pancsizas a nagy kadban. Hason vagy haton egyedul. Nem probaljatok ki? Most ezek jutottak az eszemebe...
kami

Sajnos nekem nincs sok. Ma is volt egy szopi, ahol 50 g-ot tudot csak kiszopizni és még megevett 40 tápit. Már mindent próbáltam, de nem megy, kezdek beletörödni.
Megjönni szerdád kellet volna, ehelyett múlthét vasárnap óta egy-két csepp ilyen barna trutyi jönn. A szopi gond meg tegnap kezdődött.

Timi:kitartás

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Kami:nektek drukk holnapra

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Hahó!

Timi! Remélem jobban vagy!!!

Ordítás: ugyanazok a tippjeim, mint Kaminak - kenguru ill. kendő sokszor hoz megnyugvást ;) A soron kívüli fürcsit eddig csak egyszer lőttem el, de Emma annyira meglepődött, hogy átaludta utána a délutánt :D

Kami! Gondolok rátok holnap! Mindenképpen írj, hogy mi volt!!! Lehet, hogy mindenki másnak nyilvánvaló, csak nekem nem, de holnap már eredmény is lesz és meg lehet nyugodni, vagy még várni kell vmennyit?

Orsi! Szuperjó az album!!! :P Mindjárt neveznék is a művészi kategóriába :D

Kép

Kelének és Laurának boldog hófordulót :P

Képzeljétek, megvettük végülis a PP bébihordozót autósülésnek, ill. most ez van a babakocsira passzintva is a mózes helyett, mert Emma annyira élvezi, hogy szinte ki se lehet venni belőle :D Olyan édes! Ja, és ma elkezdett hangosan nevetni: ha közel hajolok hozzá és elkezdek gyorsan beszélni mintha hadarnék, akkor kuncog :D Meg kell zabálni :P

Na, megyek! Megint rajtam van a pakolási kényszer :? Hogy lehetne erről leszokni???
Vendég

Ja, ezen a képen 4 napos Emma :P
A méret viszont asszem kisebb vmivel - én úgy szoktam lekicsinyíteni, hogy 500 a nagyobbik oldal... Ja, és nekem meg van vágva 1-2 képem, úgyhogy azok nem szabvány méretűek :? Abban egyezzünk meg, hogy mekkora legyen a nagyobbik oldal! Egyébként én is asszem, hogy 600x vmennyi a szabvány... Dehogy akkor én miért 500ra kicsinyítek, azt ne kérdezzétek :lol:
Vendég

Köszi mindenkinek a köszöntést Laura nevében (is)! :)

Barbi!
Már én is nagyon várom, hogy Laura hangosan nevessen! Az annyira aranyos! :)
Kipróbáltam, beszéltem gyorsan Laurához, halandzsa nyelven. Először csak nézett, h "Anya, normális vagy??" :D Aztán csak elmosolyintotta magát. :) A kacagás még várat magára.

dinyuska
KépKép
dinyuska
Vác

Sziasztok!

Csak gyors bekukk és egy pár kép, majd holnap megpróbálom behozni a lemaradásomat! (már megint :D)

Pann, ezt neked:

Kép

Szilvi szeret a járókában lenni!

Strandolás:

Kép

Kép

Hát nem kisfiús?

Kép

Zsuzsa aki feltalálja magát homokozó hiányában is!

Kép

Lorca!

Küldtem neked privit pénteken (asszem) de még nem hagyta el a kimenő ládát; megkaptad?

Jóccakát!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Azért a tegnap éjszaka feldolgozása nem volt ilyen madárfüttyös. :? Délelőtt átmentünk apáékhoz, próbáltam altatni a Sebit babakocsiban, kiságyban, hurcibálva, szoptatva, végül délben teljesen összeomlottam. :cry: Szerencsére a papa ezt időben észlelte, és a munkát felfüggesztve átvette az unokáját. Így tudtam aludni 2-3 órát, ami megmentette az életemet. :) Egyértelműen a kaki/puki gyötri, úgyhogy most este, addig nem fektettem le, amíg nem sikerült valamit produkálni (torna, masszírozás, fürdés, lázmérő), és így normális volt az éjszaka. Mindenkinek köszönöm az együttérzést! Timonak, Ágiboldinak már küldök is vissza belőle.

Szerencsére az egyszemélyes duguláselhárító brigádom jó munkát végzett, és a cickó is inkább csúnya, mint fájdalmas.
Tejhólyag: olyan, mint a vérhólyag, csak tej van benne (van róla kép, de nem tom, hogy borzoljam-e a kedélyeket).

Timo,
Semmi betegségre vagy fájdalomra utaló jel (láz, füle rendben, kaki, furcsa mozdulat, stb)? Esetleg a te betegséged kihatása? Hívj segítséget! Felküldjem apát?

Ágiboldi,
Lehet, hogy árajánlatot kéne kérnünk egy ipari turbinákkal foglalkozó cégtől, hogy biztosítsuk a következő lépcsőt a hajszárító és a porszívó után. Mindjárt szét is nézek a neten…

Az egyesével feltett fotókat szívesen feltöltöm (csak akkor a méretre figyeljen mindenki 449x600).
Aki pedig több képet szeretne feltenni pl. a tali fotósok, azoknak küldöm a jelszót (ill. bárkinek, aki kéri). Az oldal teljesen egyszerű, értelemszerűen kezelhető.
A fotóalbumhoz csináltam egy postafiókot: 2007tavasziak@gmail.com (bejelentkezésnél ezt kell beírni + a jelszót)

A keresztelőknek is nyithatunk egy albumot, az eddig feltett képeket, ha gondoljátok belerakom.

Barbi,
Inkább azt mond meg, hogy lehet rászokni?
Én 360x480-ba kicsinyítek, de akkor átállok én is.

És most következzen a művészi vagy elvont:

Kép

Orsi
Kép Kép
sno

Orsi: Nagyon jó a tematikus mappa, kiegészítve a táblázattal sokkal jobban lehet követni, hogy kis kicsoda :D

Jóéjt mindenkinek!

nanica

Sziasztok!

Na megjöttünk végre a nyaralásból! Na nem azért írom így mert olyan rossz volt hanem mert szomorú voltam hogy a balcsin vagyok és nem tudtunk egész héten bemenni avízbe mert nem volt olyan idő. :( Na de ma kaptam kárpótlást névnapom alkalmából elmentünk a Zalaegerszegi aquaparkba! :D Nagyon szupi volt én nagyon élvezem az ilyen csúszdás dolgokat. :D

Remélem ti is jól voltatok a héten!

Timo: Nagyon sajnálom a betegséget. É :) n hétfőn estem átt rajta. Nekem 1 napig tartott aztán még 1-2 napig kicsit fájt a fejem! :(

Üdvözlöm az újakat! :D

Ágiboldi, Május, Kami: Én is gyalog mennék a talira azaz babakocsival már ha felférek a távolsági busszra. Hát a 9.55-ös busz az húzós mert 9-kor etetek! :shock: De persze nem reménytelen!

Sajna még visszaolvasni nem tudtam nagyon nagyon sokat írtatok(hálistennek)

KépKép
csongria

Rossz helyre tettem a nevető arcot oda csak szomorut akartam bocsi Timo :oops:

KépKép
csongria

Ja és persze boldog hófordulót Kelének és Laurának! :D

KépKép
csongria

Sno! Most olvastam hogy ott szültél ahol én dolgoztam és szültem! Melyik orvosnál és szülésznőnél? :D

KépKép
csongria

Sziasztok!

Alig tudtam végigolvasni a sok hozzászólást a vidéki hétvége óta!

Lehet, hogy ismeritek, de tejapadás ellen nekem az Urtica Urens 5CH nevű homeopátiás cucc segített. Olcsó és tényleg hatásos. Majdnem a 0-ról hozta vissza a tejcsit!

Hasfájás ellen pedig a Sab simplex vált be a legjobban. Az első 3-4 hétben kenyeren és vizen (na jó, néha túrógombócon :-) ) éltem annyira hasfájós volt az én Kuglóf királylányom. (na jó, 4 naposan 170-et cicizett..)

Sírás ellen nem tudok javasolni semmit. Az én lányom nem sír. SOHA!!! Mindegy, hogy szuri, hasfájás és ami a legaktuálisabb-FOGFÁJÁS. Ha fáradt, vagy éhes, néha óbégat egy kicsit. Sírásnak nem nevezném, mert csak kurjongat! :-)
Nálatok hogy áll a fogzási mizéria? Nálunk egy hete nem lehet olyan képet csinálni a gyerekről, ahol nincs a keze a szájában. A rágókák még nem jók, mert nehezek és nem tudja olyan pontosan megtartani. Bezzeg a keze, ruhája, pelusa! Napi 3-4 ruhaváltás, mert köldökig csurom nyál a gyerek. Meg én is!

A játszószőnyegről: valóban profi darab. Az ára is. Le sem merem írni (27e a Brendonban) A kolleganőim vették ajándékba. Tündérmókus viszont imádja. A vaterán kb20e-ért meg lehet szerezni, de még így is "felsőkategóriásnak" számít.

Lehet majd küldeni képet a honlapra nekem is? Vagy még korai vagyok? Olyan jó kis összeszokott társaság vagytok...

Megyek mert apa kilátásba helyezte, hogy kidobja a számítógépet, vagy elválik...

:-)

KépKép

Kép Kép Kép Gyári képek Kép Enyémgyerekre való hatás... Kép Fogzás
Vendég

Jóreggelt! :)

Jelentem, túlvagyok az életveszélyen, visszatért az életkedvem, elmúlt a gyomorfájásom és a hasmenésem! Na, de azért nem kívánok ilyet senkinek! :roll:

Kami!
Minden drukkunk a tiéd és a kis Szupermené! :D :D

Orsi!
Remélem gyorsan megoldódnak a pukigondok! Nem eszel mostanában olyat, amit eddig nem? Ja, az éjszakai mizériákból nem kérek vissza! :lol: :lol: Amúgy szerintem Lillus az én betegségemet érzi. Próbaképp megmértem a hőjét, 37,8 volt popsiban. Ez lehet a nyüszitől is, az egész napos óbégatástól. Remélem nem lesz beteg! :(

Roki!
Nagyon aranyosak a képek, Szilvi szerintem egyáltalán nem kisfiús! Nekem teccik! :P :P :P :P

Ria!
Üdv újra itthon! Kicsit irigy vagyok, hogy voltatok kikapcsolódni, még akkor is, hanem volt szuper időtök! De legalább környezetváltoztatok! :)
Az etetést nem tudod kábé negyed órával előrébb hozni? Gondolom nem lesz gond belőle és Beni sem fog nagyon tiltakozni! :)
Ja, és majd kérünk ám nyaralós képeket! :)

Nóri!
Hát aztán nektek tényleg nagyon klassz szőnyegetek van! Bár amennyire látom kábé annyira köti le Lucát, mint Lillust! :lol: :lol:
Lilla is állandóan köldökig nyálas, mindent azonnal a szájába visz. Ja, és olyan erősen tud "harapni"! Tegnap az államon teszteltem. Majd megevett és közben még morog is! :D :D

Ágiboldi!
Tegnap vettem az IKEÁ-ban olyan ragacs izét, hát szuper! Nem tudom (de azt hiszem Drusza) ki volt az ötletadó, de jövök neki egy csokival! :)

Keresek képeket!

Timi
Kép Kép
timocska

Ja, Orsi!
A linket betennéd az aláírásod alá, hogy ne kelljen állandóan visszakeresgetni szegény szőke topictársadnak? :wink:

Timi
Kép Kép
timocska

Bocs, látom már megvan! :oops: :oops: Húú de szőke vagyok és még reggel is van! :oops: :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?