2004.09.29 14:40
2004.09.29 14:56
Anyósod jó fej.
Mi már fűtünk.
Jól esett? Szerintem mindent lehet csak fokozatosan, és egyél-igyál rendesen. Most már annyira felcsigáztál az altatással, hogy szépen kérlek oszd meg velem is!!!! Akár mailban is!!!! Ígérem nem botránkozom meg!!!
Ákos annyira szép kisfiú, mondtam már? Apa meg tök jó fej lehet.
Jók a képek nagyon!!!
Ja és Botond ilyen idős korában ezt még nem tudta!
Mi meg tizenhárom hetesek vagyunk!
Te kilóilag hogy állsz? Tutti hoögy fogytál!Tényleg miért balra el?
Örülök, hogy Andriska megjavult.
Szerintem hagyd most a csudába a házi munkát és pihizz!!!! 2004.09.29 14:57
Jó látni, ahogy egyre jobban belerázódsz. Karcsival mi történt?
Senki nem próbálta ki a tippemet a krémezéssel? Szerintem nagyon egyszerű úgy...

Méregzsáki nem lehetne lassan Sózsáki?
Úgyis mennem kell a Fóti útra a Nikon szervízbe. Kipurcant (félig) a digigépem
Talán a nagy talira készen sem lesz, még szerencse, hogy anyunak van már
), és alig bírtuk borogatni-jegelni. Aztán 2-3 óra alatt levonult a baj, utána mintha mi sem történt volna
Kitartás. 

2004.09.29 15:06

)2004.09.29 17:04
Remélem nem lesz lázasabb! 2004.09.29 17:24
,rita
De szerintem J!
A cumi a kedves papa szajaban Avent, ugye?
Raadasul szegeny Andriskaval...En elsore kiszurtam a hibat!
2004.09.29 18:37
Csak most jutottam oda, hogy bekapcsoljam a gépet.
2004.09.29 19:33
Már totál felderítettem a környéket, ma is tök messzire elmentünk, ki Szilasliget végébe!
Szerintem ezért mennek le rólam a kilók, mert itt aztán rendesen van hegymenet és az ereszkedés sem egyszerű a babakocsival ezeken az utakon. Helyenként katasztrófa!
De olyan jót sétáltunk!
És ugyanabban az időben, mint tegnap, a kajáink is nagyjából úgy voltak, úgyhogy a fürdés is tök jól kijön így! Szóval totál renszeresek vagyunk második napja!
2004.09.29 19:34
Tényleg, azt mikor kell? 2 hónaposan?
2004.09.29 20:56
2004.09.29 22:12
-, mert hosszú. Dani is nagy volt, most is 3 évesnek nézik... Gergőt se 7 hetesnek, inkább 3-4 hónaposnak. Na, megint megleszek dorgálva miért nem ültetem a babakocsiba szegényt.
(Daninál beszóltak az utcán, vagy a közértben, már nem emlékszem.
Végül it is kisütött a nap és voltunk a játszón.
Remélem minden oké lesz veletek és Andriskának nincs baja. Fel a fejjel!
Köszi a tanácsot!
) 2004.09.30 02:58
),és a Bendi imádja őket.
Remélem jövök!Jól alszik a Gergő,kezdek irigykedni...Különben,Anyukám szülinapján született.
Én a fiút nem tudtam,hogy hosszú ú-e...
Éppen kidobáltam a 34-es,36-os rucikat,ezeket szerintem az életben nem tudom már felvenni,de nem is baj. 2004.09.30 05:44
APa ma koran ment el, en meg varom, hogy Bazsi mocorogni kezdjen, addig is gyonyorkodok benne.
Ezert most meg javaban huzza a lobort.
. Gyere, ha tudsz, de igyekezz pihenni, ha Noncsi is alszik, mert az a legfontosabb.Minden egyeb (mosatlan edeny, vasalatlan ruha) megvar sajnos.(hidd el, tapasztalat
)
2004.09.30 06:17
2004.09.30 06:31
2004.09.30 07:58
Igaz, hogy nappal meg bakfitty az alvás.
Most is nyüsszög, nyafog. Szopi téma: én szeretek szoptatni.
És ha rendesen gyarapodik a gyerkőc akkor bizti van elég tejci. Nappal mi is 2 óránként eszünk, úgyhogy én is szoktam parázni a tej mennyiségen.
Na, akkor most megyek hozok követ neked.
Ádi örül a hölgykoszorúnak.
Bazsó:
2004.09.30 08:16
Hát kell egy kis idő, hogy feldolgozzam ezt a két hetet az biztos!
Noéminek nagy mértékű refluxa van, ezzel szenvedtünk itthon amióta megszületett.
Pocifájós is volt de a nyelőcsöve is fájt nagyon a sok gyomorsavtól. Kapott rá gyógyszert és most sokkal jobban van, végre alszik napközben és elvan sírás nélkül. Bárcsak korábban kikezelték volna. Nem vártam meg a 13-át, eleve nem tetszett a dátum. 6-án hajnalban elfolyt a magzatvizem így bevonultunk a kórházba.
Nem tudom mi mikor leszünk ilyen kövérek?
Tegnap mi is sétáltunk és most már nagyon élvezem mert nem sír a picúr , nézelődik stb…
2004.09.30 09:48
És aztán ugynúgy visszaaludt ás 3,5 órát kibírt, így most egy kicsit gondban vagyok, hogyan hozzam össze a mai napot, hogy este időben legyen a fürdetés. Mert így most 1 órával előrébb vagyunk, tehát ha 3 óránként eszik, akkor nem fél 10-re jön ki az utolsó kaja, hanem fél 11-re. Persze lehet, hogy ma is lesznek hosszabb idők, ebben reménykedem és akkor nagyjából behozzuk a dolgot. Majd meglátom, de nem akarok máskor cicit adni neki, mint ahogy megéhezik és kéri.
Tök boldog vagyok, hogy már ilyen jól állunk!
A barátnőm megy férjhez és nagyon szeretné, ha mennénk, csak én nem tudom, hogy Gergő hogy bírná! Arra gondoltam, hogy elmegyünk a vacsorára is és ha nagyon nem bírja egy idő után, akkor hazajövünk. Szerintetek? 

Valami olyan gönc kéne, amiben szoptatni is tudok és egyelőre fogalmam sincs, hogy mi legyen az.
El kéne menni venni valamit, de mikor? És tudnom kéne, hogy mit is akarok.
Sajnos nincs receptem, ha Gergő nem akarna úgy elaludni, akkor én sem tudnék mit csinálni! De mondjuk a cumi az rendesen besegít, és persze az, hogy olyankor már baromi álmos. Este viszont nem működik, akkor ott kell Vele lennem.
Ahogy kisegített a fiad!
2004.09.30 13:03
Ez nagyon tetszik! 2004.09.30 13:17
van többségben az írásaidban.
2004.09.30 13:30
2004.09.30 14:01
Jó kis szeptember!
Igaz itt most süt a nap, de rendesen fúj a szél. 

Nem hagyom őket túltelítődni, vigyázok én arra! Gergő Mókus eleve a mai második szopcsijánál többet akart, így megkapta a másik cicimet is, na úgy belakott, hogy már fél 1 óta alszik, már 4 óra lesz a 2 kaja között és még alszik! Kíváncsi vagyok sétálásnál mit fog csinálni, mert ennyi alvás után tuti nem lesz álmos!
Viszont így rendben lesz az esti fürdés és kaja ideje, szépen behozta a Drágám!
Kicsit már én is előre félek!
És nekem kell mennem, vagy a doki észben tartja, hogy 2 hónaposak lettünk? Hogy megy ez?
2004.09.30 14:20
2004.09.30 14:37
Tényleg jó, hogy volt segítséged! Éjszakai alvás: ez már határozottan bíztató!!!
Linoék megvannak még?
GYógyuljanak a fiúk! 2004.09.30 14:43
2004.09.30 15:00
Mérem a szopikat de néha csal ez a fránya digitális mérleg hiába kölcsönöztünk nem vagyunk sokkal bejjebb.
2004.09.30 15:41
Igaz, hogy annyival kevesebbet szundizok, de ennyi lazulás kell.
2004.09.30 16:30
Ébresztettem szopizni, evett 140-et és utána visszaaludt és no bukás! Éljen!!!
2004.10.01 07:01
Jó, hogy ti is megúsztátok viszonylag könnyen a szurit. Én is ezért hagytam abba a borogatást, mert jég hideg volt Botond keze.Kacagás
Azért még így is minden elismerésem a tietek, nagyon feszes ez a napirend.
S tényleg pihenj amennyit csak tudsz!!!! Ez a legfontosabb!
S persze, hogy te is tudsz tanácsot adni, hiszen neked is egyre több tapasztalatod lesz, s bizonyos dolgok lehet, hogy nálatok sokkal jobban működnek, mint máshol!
Súlya
Összefoglalnád a cikk lényegét, ha nem olyan megterhelő? Tehát Csilla baba is szopizik még?
Remélem ma jobb napotok lesz.
Puszi neked!!!
2004.10.01 07:18
Nagyon jo ido volt.
Sokkal szebb lett a kert. De muszaj, mert Vasarnap keresztelo lesz es azert rendbe kell tenni a kertunket.
Drukkoljatok, hogy jo ido legyen.
Nagyon profi! Es mar a hatarol olyan ugyesen oldalara fordul, hogy allandoan ugy van. Mintha szeretne azt a pozt. Es kozben nagyokat kacag.
Remelem gerince nem fog kicsavarodni.
Igy mi csak a templomira mentunk el es utana jottunk haza. Baratnomek is voltak eskuvon a pici babaval, de ok hasonloan kozel laktak a helyszinhez mint ti. Ok elmentek a 6-kor kezdodo vacsira is es amikor szopi ido volt, megszoptattak es visszamentek a vacsira. Ott egy csendesebb zugra betettek a kisfiut es aludt a babakocsiban. De este 9-re hazamentek, megfurdettek es lefektettek aludni. Ok nem maradtak ott tovabb. 2004.10.01 07:48
Akkor túl vagytok tajta...
) 2004.10.01 08:00
Igaz, tegnap reggel mondta Lucia, hogy no a sexualis vagy, na de ennyire....
)
Azert en akkor is felhivnam elotte, hogy biztosan lehet-e?
Szep! 2004.10.01 08:46
Mindenki azt mondta, hogy majd 3 hónaposan kinövi a sok sírást, addig bírjuk ki. Most már nem bánom, hogy befeküdtem vele a kórházba bár akkor már az első nap haza akartam jönni a körülmények miatt.
Nagy örömünkben nem ébresztettük éjszaka hanem hagytuk aludni és 5-kor kelt de akkor már rágta a kiságyat.
És nem hiszed el mennyit evett: 200-at ! úgy látszik Edina babérjaira tör. Most is bekajált 150-et és kifeküdt de felébredt a kiságyban 5 perc után úgyhogy megyek megvigasztalom egy kicsit hátha vissza alszik mondjuk délig.
Most nagyon boldog vagyok, amióta itthon vagyunk leányálom az életünk és végre tudok felhőtlenül babázni. 2004.10.01 09:17
2004.10.01 10:27
2004.10.01 11:52
A tápszerért meg ne irigykedj, nem olyan jó az. Gondolj arra mikor éjjel melegítem a vizet, aztán hűtöm mert túl meleg lesz, közben a gyerek tiszta erőből ordít...
2004.10.01 12:14
2004.10.01 12:50
Hurrá, és még egyszer hurrá!
És ha ilyen szépen hízik is, szerintem nem is kell keltegetni, ha nem akar! Amúgy Edina babérjaira bátran törhettek! Amúgy most 1/2 1-kor ő is benyomott 240-et!
2004.10.01 12:56
Csak azért kérdeztem, mert kb. egyidősek a manócskák. De jó, hogy már minden rendben van.
Hízás
Irigykedem a kertesekre!
2004.10.01 13:21

2004.10.01 14:18
2004.10.01 14:26
Remélem ma is ilyen jól lesz.
Milyen az az aktív center?
Össznépi összebújás.
Jó lenne már.
Mármint nem össznépi... Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|