ugye?!
Na olvass LLL-t, én meg elpatázom
Pussz, jó éjt!
Kangi
2003.11.16 09:01
2003.11.16 10:39
. De tegnap este (éjjel) befejeztem a kardigán hátát! Van még remény, hogy nem egy év alatt lesz kész

Torta klasszul néz ki

, de már nem férne, az esti süti is jól sikerült (még este fél 11-kor is nasiztuk Apával
- mi a franctól hízok???), csak akkor kaptam agyvérzést, amikor felvágtam, mert az összes csokidarab az aljára süllyedt
, jellemző (tisztelet a kivételnek) 
. Meg miért nem választok egy pulóvert??? Neki nagyon tetszenek, mondtam, vigye haza. Mivel Apa is ment hozzájuk, őt piszkálta tovább, úgy kell neki, az ő anyja

Tegnap kaptam a beszámoló emailt, nálunk megint leépítés van, de közben fejlesztenek is (vajon mit???(, így nincs fizuemelés
. Enyém Apa nem akarja, hogy oda menjek vissza, szerintem két év múlva már az épület sem lesz meg
(vagy
) 

És előtte porszívózok egy Zsombit
2003.11.16 12:51
a nagyágyban apával, anyával, és kettő körül ismét alvás. Ilyet még nem csinált! Mi jöhet még éjszaka? Persze reggel hétkor már ismét vidám játék zombiszülőkkel
2003.11.16 13:49
Finno.-ban élünk és 2 hét múlva megyünk haza hosszabb időre. És pont a Midit használjuk. 2003.11.16 15:18
2003.11.16 15:55
2003.11.16 16:49

zsírpapír 

Julcsinak nagyon ízlett a darabhusi, és még, még, még kért belőle. Én csak lestem, és próbáltam halványan olyasmiket rebegni, hogy "mézet egy éves kor alatt" meg ilyenek, de egyiküket sem érdekelte. Egy-egy darabka krumpli is becsúszott ... 

2003.11.16 18:19
, ugyhogy most netezek
. Orom az uromben.
De ha ugyis minden ok lesz
, akkor csak egy fel nap! Ferjed vagy anyukad nem tud felugyelni aznap Marcira a korhazban, es persze szorakoztatni ot? Esetleg ingazni vele a korhazba es vissza, amikor ehes? Tudom, nem tul jo otletek, de hat valami megoldast csak talaltok! Ne depizz, kibirjatok, mindketten!

Kiadpuszitamamanak, brrrrr.
nagggyon jo, ugy varom mar, hogy nalunk is.....
Mikike mikor sirt, mielott hazaertel? Mifele moka? Csak nyugi!
Nincs itthon semmi edesseg. Most menjek pudingot csinalni?
, de orulok, hogy Julka jobban van.
A medenceben nem nagyon pancsol, inkabb csak a foglalkozas vegen, tobbnyire beszelgetni is csak akkor kezd. Az elejen inkabb figyel.
Inkabb leparkolok valami biztos helyen, es onnan bkv, persze gyerekkel meg erre nem volt pelda.
De neked van igazad, egyszer el kell kezdeni.
Zsirpapir

Bocsi, de itt rohogok.
Na en akkor is kerek!
Vendegeknek elore szoltal vegul?

Biztos nagyon orult neki Bence.
Boldog szulinapot neki! Aranyosak mindketten.
Foleg, hogy meg az etvagya is kituno.
Inyenc Julcsi, ez igen!
Gratula szellemszabaditashoz!
)
Bar talan tenyleg van enyhebb gyogyszer is, ami hatasos. Jobbulast!
2003.11.16 18:59
Mit nem csináltam jól??? Nem kellett volna zsírpapír? Az nem azért van????
. Nekem ízlik, rengeteget megettem belőle. Még nem BKV-ztatok? 2003.11.16 19:28
2003.11.16 19:35
2003.11.16 20:10
Viszont nagyon bejön nála a nurofen. (Hathótól lehet adni, és állítólag - lányok - jó az íze). A balaeseti sebészetre azért nem akarjuk becuccolni Marcipánt. Anno a vip kórtermet kitakarították nekünk. Hááááát... A család utána még két napig sikált. Gondoltam reggel szoptatok, délre hagyok itthon tejet, gondolom az altatás után úgyis le kellene fejni, és kiönteni. Du meg jövök. Bár a doki emlegette, hogy ne számítsak korai szökésre, mert ugye az adminisztráció. Na az aztán a legkevésbé izgat, legfeljebb begyűjtöm a varratszedésnél. Kötözést meg kérek két napra a háziápoló szolgálattól. Bár szerintem én is elboldogulok. 2003.11.16 20:34
2003.11.16 21:12
.
.Nem semmi gyerkőceid vannak, imádom róluk a képeket nézegetni
.
.Képek nagyon édik, egyik kedvencem a sok közül Lőrinc
.
.
.Fincsiket főztök
. Köszi a gratulációt Robó nevében .Örülök, hogy Julcsi jobban van már
.
:Mikortól próbálgatjátok a járókát?Mi is most gondolkodunk rajta, hogy venni kéne, de nem tudom szeretné e?Nem lett csaicsitok végülis? Műtét
(mire kell, azt hiszem lemaradtam róla..)Anyós
. Na azért egy mosolyt is teszek a tapsikoláshoz
.
:
.Jó , hogy írtál a sálról, már én is most gondolkodtam, hogy lassan fel kéne kötni, de akkor inkább nem...Nem is gondoltam erre.
. munkatársak is elkeserítőek tudnak lenni. nálunk is hasonló a szitu.
.Várom a képeket a dagimadárkáról.
.Vizsgákhoz megy a drukk holnap!! Ügyi legyél, semmi szorongás!Menni fog
.
., 11 órás szunya nem semmi, hogy csináljátok?
.Gulliver nagyker merre van és oda magánszemélyek is mehetnek? Sikerült venni vmit?
.
.Dorina édi
.
. Olyan jó így látni őket.
.Fotó ari
.
.Mostanában viszont nem akar forogni. Három hósan már simán pörgött hasról hátra, most meg semmi. Nálatok volt ilyen?holnap kapjuk a 4 hós szurit már nagyon félek tőle, mert az agyhártya 2. adagját is most kapja. Szegénykém, a múltkori szurikor is annyira sírt.ma viszont csúcs formában volt mosoly terén. Amúgy nagyon "komoly" baba, keveset mosolyog, de ma túlszárnyalta magát. 2003.11.16 21:24
Képet kaphatunk?
2003.11.16 22:39
Apa Kanadában üdült-szerinte dolgozott
, Vancouvertől Torontóig. Haza is ért enyhén szédült állapotban. Gyerekeknek hozott csodakukacot, ami szőrős és egy láthatatlan zsinóron lehet mozgatni nagyon élethűen, kíváncsi vagyok, mikor gyűrűzik be ide ez az új őrület. Julkának meg hozott végre egy rendes sapit egyenest a Niagara alól, kívül kötött belül termo, de nem ez az itt kapható vattás, amitől kiráz a hideg. Ja, és a 2 lánynak jegesmacit, eddig csak Andrisnak volt, és Zsuzsit ette a penész.
én a Tetrántól fuldoklom diszkréten
Nagylábujjamhoz csatlakozó csont csúszott ki az ízületből, kb. mintha csipőficam lett volna, azt korrigálták. Családi örökség
, de a gyerekek szerencsére anyósom paraszti, egészséges lábát örökölték
Ti hogy oldjátok meg a fadíszítést, ajándékalácipelést? Valami meggyőzőt kell kitalálnunk, nagyon inog a hit.
betegség
kardigán viszont
, jövő karácsonyra kész is lesz
Mirr-Murrt mi is láttuk.
szerintem egyik gyerek sem szereti a járókát, de nálunk is van, mert kell egy olyan hely, ahol biztosan nem lesz semmi baja, amíg galád anyja pl. felmos. Lehet, hogy azért nem fordul, mert megnőtt a feneke
, tényleg van ilyen, nagyobb súlyhoz több izommunka szükséges. 5-6 hónapos korig nyugi. Robónak vegyél fejlesztőjátékot, amit 6 hónapos kortól ajánlanak, a Lego Explore sorozatban nagyon jók vannak.
hipp-hipp hurrá fogacska
hiába no, az ínyenc az már pelenkában ínyenc
Julka is egyetlen főzeléket eszik, a húslevesből kiszedett mindenfélét. Krumplit is főzök bele, így az sem olyan ízetlen. Ránk fog romlani a sok, akciósan bevásárolt bébikaja. 2003.11.16 22:51
.
. Nyomom neki a homeobogyókat, remélem használ.
.
. 2003.11.16 23:07
Meg én is fényezem, hogy fenntartsam etetős kedvét
Holnap sajna nem lesz velünk, de azért megpróbálok valami hasonló ínyencséggel előállni. Járókautálat: na ja, mi még bírjuk, majd a tesó lesz lármás, gondolom, ha látja, hogy Julcsi kint kever. Jujj, már úgz izgulok. És azért kicsit félek is, mert a végén nekem altatásos császár sikeredett, és majdnem ottmaradtam (befulladtam az ébresztés után, újra kellett altatni meg ilyenek). Bár a dokim mindent meg fog tenni, hogy természetes úton jöjjön a következő. Várom már, hogy nekiállhassunk
, a végére talán a félelmeim is eloszlanak, főleg, ha jó esély várható természetes szülésre (amitől szintén tartok egy kicsit, mint mindenki).

Julkád, teljesen gyógyult már?
2003.11.17 00:07

), meg ejjelente is ket orankent keltunk. Meg rosszabb hir, hogy en is lebetegedtem.
2003.11.17 01:24
2003.11.17 02:54
.
Napközben is szunyókál 3-4-szer félórákat, és most délután is volt egy nagyobb alvás,mert anya is álmos lett,és aludt velem egyet

2003.11.17 07:55

Reggel 9 körül leadtuk anyáéknak Kevint a telken (Vácrátót) és 10re ott voltunk a lovasfarmon. Képzeljétek, a ház.évf. miatt kaptunk 1 üveg bort érkezéskor. Pedig annyi volt, hogy amikor foglaltam telefonon a helyet, kérték, hogy ha meggondoljuk, szóljuk. Én meg mondtam, hogy nem fogjuk, mert aznap van a ház évf. és ezt nem lehet máskor
Megjegyezték
Volt borkóstolás, klassz lovasbemutató, íjásztunk is, megnéztük a ménest, libakajákat ebédeltünk. Fényképezkedtünk libával, kikocsikáztunk...
Igaz, nagyon zima volt, jól átfáztunk a végére.
Szóval dupla Streisand cd-t kaptam, megy egy dupla szerelmesdalok-válogatást kazin, a kocsimba
Itthon aztán beültünk a kádba a borral, ilyet kb 1 éve nem csináltunk...(Pocakosan nem fértünk el ketten, azóta meg apa Kevinnel fürdik
)
Nagyon klassz volt, nehéz lesz jövőre űberelni

Szuper gép

Azért rendszert nem csinálunk a mennyiségi kajálásból... vagy ha kéri, már lehet? 5 hós még csak, nem sürgetném, de megvonni sem akarom tőle, ha élvezi... Anyám már röhögött rajtam, amikor majd a férjem mellé becsatlakozik a második 100 kilós, 2 méteres bélpoklos, akit etetnem kell...
2003.11.17 08:47
Csak Petra nem kapott semmit,mert neki majd Prima Pappa etetőszéket hoz a jézuska.
Micsoda ház.évforduló!
Szappanoperába illő story.
Öröm ilyet még olvasni is. 2003.11.17 09:01
2003.11.17 09:41
)
2003.11.17 10:02
2003.11.17 10:12
Nagyon romantikus volt, télleg.
Na nem eccerre, szépen felosztva. Karácsonyi őrület előtti nagygenerál
2003.11.17 10:35
Szegenykem inkabb nappal kiabal, szerencsere az ejszakak meg tulelhetoek (mara virradora pl 2x ebredt).
Meg a GUlliverbe is, majd szerzunk valahonnan kartyat
2003.11.17 10:37
Szoval mehetek valamikor ujra.
). Na majd meg jovok, azert nagyon koszonom a drukkokat, eszembe jutottatok!
2003.11.17 11:11

(vékony)

Megennék a babák a pempőket is, ha mi is azt ennénk
Reggeli peló meg tele volt egy nagy piros kupaccal

, párom azt mondta neki, hogy nem kell elárulni, hogy piskóta akart lenni 

, azt kell mondani, hogy vietnami specialitás
(vietnami a lány) 
(ő nem volt elájulva tőle, csak Szandi
)
és irigy vagyok!

+ félliteres műa flakonba Szandi nagyszemű gyöngyei, másikba lencse, harmadikba bab... kész a zenekar
Kép?
2003.11.17 11:24
2003.11.17 11:32
2003.11.17 12:05
Gyógyulás még jobb
2003.11.17 12:29
, de akkor szerintem ülhetünk az ágyon is
és hogy Julcsinak is ízlett, ez jó hír
és persze tapsihoz is gratula
legközelebb biztos sikerül , drukk 
örülök, hogy ilyen jól sikerült
szóval felháborító 2003.11.17 12:43
(csak hogy meg legyen a 6
)
2003.11.17 12:56

Drukk, hogy mar jobb napod legyen!
De nem haragszom rajuk, jopar kollegat leepitettek, es a tobbiek feje folott is lebeg a kirugas veszelye. 

Nem jartok errefele a kozeljovoben?
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|