A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. őszi kisbabák

Ja, a pókok állítólag a tiszta lakásokat szeretikKépKép Én mindig ezzel nyugtatom magamatKépKép

J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Lányok, nálatok már tudnak/próbálnak kanállal egyedül enni a gyerkőcök?

Judy Kép, pókok: ez számomra is megnyugtató. Kép

Kép

Kép
liv

Judy!

Pókok: akkor nálunk nagyon-nagy tisztaságnak kellene lennie (ami -sajnos- nincs),

Csirkesz!

Akartam valami okosságot írni neked, de nem nagyon tudok.
Nem lesz könnyebb... De nem a gyerek tehet róla, talán időnként másoknak nagyon-nagy az elvárása. De az meg nem érdekes.
Szerintem magadnak kell kialakítani egy életritmus, amibe minden belefér, és nem szabad másoknak akarni megfelelni. Ha ez azzal jár, hogy bizony időnként rendetlenség van, mert nem tudunk halálra dolgozni magunkat, akkor az van. Akinek nem tetszik, küldjön takarítónőtKép.
És mindennel ez van.
Pár hónapja még azt vártuk, hogy mikor fog végre hasról hátra fordulni a gyerkőc, de most meg elégedetlenkedünk, ha végre sokkal több minden sikerül neki? Hát honnan tudja ő, hogy azt a dolgot pont anya nem veszi jó néven??
Örüljünk nekik, hogy szűk egy év alatt mennyit fejlődtek, mozgásilag, értelmileg, mennyire nem tehetetlen kisgombócok.
És persze akadjunk ki, ha olyat csinál, amit nem kéne. Nem szégyen. Bizony én is kivagyok tőle időnként, amikor este 1/2 9-9 k. még mindhárom gyerek virgonckodik, esetleg épp valamenyik hisztizni kezd, mert én meg már nagyon-nagyon pihennék. És mi a megoldás? Sokszor a férjem. Akiért igazán hálát adhatok, hogy van. Meg talán egy nagy sóhaj, vagy egy kiabálás, hogy most aztán azonnal csönd és kiakadás.
Aztán másnap, mikor együtt játszanak hárman normálisan rájövök, hogy mennyire jó is, hogy vannak nekünk...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Csirkesz
Fel a fejjel Kép Tudom ez nem mindig könnyű:az én kicsi fiam is a szar idő óta kezelhetetlen sokszor kihoz a sodromból és nem mindig birom ki hogy ne szóljak rá hangosabban.Pesze ilyenkor én is mindig megbánom,de sokszor súrolja a türelmem határát.Ráadásul Nálunk az esti alvás is kész őrület.De csak lesz vhogy.

Redit
Bálintnak boldog szülinapot kivánok én is Kép Kép Kép

Kormi
Én egy tojás nélküli kelt tésztát csinálok neki körtével vagy almával töltve.Kismamából vettem a receptet.Bandó allergiás a tojásra is igy még mellőzzük 2 éves koráig Kép
Járás Kép Waldemar Kép Kép Kép

Buli nálunk is lesz Kb huszan leszünk.Már megvan a menü ,ajándékok listája,már csak be kell vásárolni és persze megcsinálni Kép

Kép
Kép
nikk0830

Hamizás:
nálunk nagyon érdekesen alakult, mert pont az utazásunk alatt jött rá Hanna, hogy ő azért enne mást is a szopin kívül. Addig (10 hónapig) gyakorlatilag csak tejcsin élt, alig bírtam időnként pár kanál mást adni neki (nem erőltettem, de azért próbálkoztam). Viszont így eléggé elmaradt az átmenet a tejcsi és a darabos étel között. Rá kellett, hogy jöjjek, hogy sokkal szívesebben eszik darabosat, mint pépeset (pedig csak 6 foga van). Ma rekordmennyiséget evett pépesből, 1/2 üveggelKépKép. Viszont vajaskenyeret reggelizett velem, mert azt meg kikövetelte. Egyáltalán nem öklendezik a darabostól, szépen megeszegeti.
Liv: Hanna kanállal nem eszik, csipegetni viszont szeret. Szerintem nem is kell még tudnia kanállal enni. Én egyébként utálom a hami szétkenését, és éppen ezért csak akkor szoktam adni kanalat a gyerek kezébe, ha már tényleg a szája felé próbálkozik vele. Ennek ellenére elég hamar megtanultak azzal enni, de azért ennyi idősen még nem tudtak kanalazni. Hannával nem is tudom, hogy lesz...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!Kép

ReditkeKép Nagyon BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok én is Bálintnak!!Kép

Dino: vagyok, néha olvasok, de írni már nem mindig van időm, teljesen lefoglal a két kiskrapek, főleg a nagyobbikKép
Az első kezelésen már túlestem, nagyon pocsékul viseltem, főleg lelkileg, fizikailag azért jobban. Jövő héten megyek a következőre, hétfőtől péntekig leszek bent. Még 5 alkalom van, ha minden jól megy, és jó a vérképem, akkor november végéig kell járnom. 3 hetente 5 nap.
Itthon nagyon sokat segítenek, a család, a barátok maximálisan.

CsirkeszKép el tudom képzelni, mit érzel, nekem Ákos miatt szokott kiborulni a bili, mostanában én is kicsit érzékenyebb vagyok, és néha bánom, hogy rákiabálok, vagy bezavarom a szobába, de tényleg kiborító tud lenni. Igaz, ez kicsit más, mert nem a hormonok miatt, hanem a körülmények miatt vagyok ingerlékenyebb, de remélem, elmúlik, és nálad is ez lesz!!Kép

Balázs már 10 foggal büszkélkedik, úgy növesztette a 9., 10.-et, hogy észre sem vettem. Már nem pépesítek neki semmit, remekül eszi a darabos kajcsit is, de hát ennyi foggal nem nehézKép
Tegnap kivette a kezemből a kanalat, és egyedül akart enniKép Csak még meg kell tanulnia, hogy fordítsa, hogy ne a nyakába kerüljönKép
Édes volt tegnap, kérdeztem, hogy hol a lámpa, mutatja, és mondja, hogy "Otty"....lehet, hogy véletlenKép, de olyan jól jött kiKép

A jövő heti talira nem tudok menni, de csináljatok sok képet!!

Pár kép:
Kép
Kép
Kép
Kép

Puszi
Lau
lau

Sziasztok!
Kuldok egy kepet a koperol. Csak azert rakom fel, hatha valakit felderitKép
Tipikusan az a helyzet, amikor elrohantam WC-re, de nem siettem vissza, mert 'olyan csendben volt'.
Kép
Amugy persze en is neha kiakadok, de ez olyankor van ha nem aludtam. Ilyenkor bezarom az ajtot es alszom vele delelott es delutan. Mondanom sem kell ilyenkor roviden alszikKép Szoval neha nehez, de most erosebb bennem a csodalat, hogy milyen tokeletes gyerekem van, mintsemhogy bogjek. Aztan 3 at nem aludt ejszaka utan en is csak ugy letezem es bizony eltorik a mecses.
Csirkesz es tobbiek! ALUDNI! Csodakra kepes.
Na megyek, mert most nalunk is nagy vendegjaras van es alvasrol szo sem lehet.
csengo
Vendég

Sziasztok!
Reditke, utólag is boldog szülinapot kívánunk Bálintnak!
Puszi,
Andi és Lili

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Reditke Kép
Bálintnak nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Lányok Kép

Nikktől értesültem a jövő szerdai taliról,akkor leszünk Leányfalun ezért 99% hogy mi is odaérünkKépSajna egy hónapja nem voltam gépközelben,most sincs időm visszanézni majd meséltek személyesen!!!Addig is üdv MINDENKINEK!

Viola,Míra baba
h_viola

Visszaolvasás nélkül.
Képzeljétek, voltunk ma a Várban, a Mesterségek Ünnepén Dáviddal. A lényeg viszont nem ez, hanem hogy holnap lett volna repülős nap (nem véletlen ma mentünk), de ma is volt, mint kiderült, nem tudom, hogy gyakorlatozás-e, vagy mi, a lényeg, hogy volt. Elég hangosak voltak, de Dávid egyáltalán nem félt tőlük, nem izgatták a repülők. Aztán leültünk szopizni. Egyszercsak jött egy repülő. Én életemben ilyen hangos zajt még soha nem hallottam. Számomra is nagyon félelmetes volt, gondolhatjátok Dávidot meg a többi gyereket. Az a félelem és kétségbeesés az arcukon. Dávid is rettenetesen sírt, nem lehetett megnyugtatni. Soha nem hallottam még ilyen hihetetlen hangerőt, nagyon félelmetes volt. És tehetetlen voltam, nem tudtam hova vinni, nem tudtam megnyugtatni. Olyan rossz érzés van bennem emiatt. Onnantól kezdve persze az összes egyéb repülő közeledtére is sírt, üvöltött, annyira félt. Úgy bánt az egész. (Halláskárosodást, ugye, azért ez nem okozhat???) Nagyon rossz volt.
Csak el akartam mesélni, mert olyan rossz érzés, teljesen az van bennem, hogy mekkora hiba volt elmenni.

Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!
Liv jo hogy irod. Nalunk akkor tort ki iszonyatos siras amikor az utazoagy kukucskalo lukat szetcipzaroztam. Mindig abban jatszik napkozben es gondolom jatszom vele es kihuztam. Semmi mas csak egy felkornyilas es beneztem. Iszonyu mennyire sirt es nagyon szornyu volt, amig be nem huztam, addig en is reszkettem. Masnap gondoltam megnezem mi a baj es allva szethuztam, amikor o a kisagy mellett volt. Megint ugyanaz a pokoli siras. Nem tudom mi lehet, de iszonyu erzes volt, azota nem kiserletezem. Szerintetek felt? Vagy mi ez?

A masik nagy csalodasom a hetgabonas pehely. Irtatok rola es persze elkezdtem keresni. Sehol sem talaltam, de mult heten hazautaztunk es volt ott tesco, es vettem. Masnap itthon osszekevertem oszibarackkal es megkinaltam uzsira a fiamat. Az elso falattol oklendezett, majd azonnyomban hanyt. Ti hogy adjatok a babanak? Amugy a fiam pepeset eszik es szilardbol csak a kekeszet meg a kenyeret eszi, a repa meg ilyenektol, akarmennyire szet van fozve oklendezik.

Jo hetveget mindenkinek, es Viola remelem talalkozunk a talin, mert mi itt lakunk a kozelbenKép

Lau :szepek a sracok, barcsak nekem is mar ketto lenne...Gyogyulj meg mihamarabb!

csengo
Vendég

Csengő,

Márk is csak pépeset eszik, és ez a 7 gabonás bejön neki, én is csak úgy belekeverem a gyümibe. Igaz nem túl sűrűre. Próbáld meg neki hígabb változatban.

Liv,
átérzem, hogy milye szörnyű lehetett. Márk a motoroktól fél, akkor szokott keservesen sírni. Bár ahogy egyre nagyobb, úgy azért kevésbbé.

Viola,
nagyon jó, hogy jöttök a talira!!!

Lau,
sok erőt neked a következő hétre!

Na most hirtelenjében csak ennyit.

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
macsek11

Maccs LILI-jének SOK-SOK Boldogságot és Egészséget Kívánok az 1-éves SzülinapjáhozKépKépKépKépKépKép

Noémi
fantikbaba

MacsKép
LILINEK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Csirkesz Kép, csak szeretném elmesélni neked, hogy ma nálam is kiborult (kb. fél órával ezelőtt) a bili.
Négyszer próbáltam ma enni adni Dávidnak, mind a négyszer sikertelenül. Azonban mind a négy próbálkozás átöltöztetéssel, óriási maszatolással járt. Az etetőszék, a ruhája, a haja, a padló, minden kajás volt, és mindig pont akkor viszketett az orra, amikor a kanál közelített a szájához, így mindig röpült a pépes kaja a kanálból. Enni meg semmit nem evett, egyszer se. Aztán kibőgtem magam, most már jobb, már tök nyugodt vagyok újra. Kép

Liv

Kép

Kép
liv

MaccsKép
Lilinek NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánunk!

Anita+Eszti

KépKép
KépKép
vasani

Isten éltesse Maccs Lilijét és sok boldogságot az egész családnak! Kép

Kép

Kép
macsek11

Sziasztok!Kép

MaccsKép Lilikének Nagyon Boldog születésnapot kívánunk!!!

Liv: nálunk Ákos nagyon érzékeny az erős, éles zajokra, de egy repülőtől azt hiszem, hogy még Balázs is megijedne. Ezt előre nem lehetett tudni, lesz-e ott repülő, itt fölöttünk néha el szokott szállni egy-két helikopter, közvetlenül a házak fölött, annak is akkora hangja van, hogy csak rezeg a fülem...

Tegnap lent voltunk Lajosmizsén rokonoknál, és olyan büszke voltam a fiaimra!!Kép Ákos is nagyon jól viselkedett, bocikat néztünk, volt bocisimogatás, pipiket kergetett (szegénykék...), aztán megetette őket, és egész délután fociztak a papával. Annyira jó volt, egyáltalán nem volt rá panasz. Balázs meg körbe volt rajongva perszeKép

Balázs ma délután nyűgös kissé, már több mint egy órája képtelen vagyok elaltatni, szegény, olyan álmos, már vörösek a szemei, úgy dörzsöli őket, de csak kiabál, ha bemegyek megnyugtatni, akkor meg játszani akar, de mikor kirakom játszani, akkor csak nyafog össze-vissza.

Sétálok a papával
Kép

Itt Balázzsal a fűben az a kislány ül, (szintén Lili), aki tavaly júliusban 7 hónapra született 1700 grammal. Meg sem látszik köztük a különbség, sőt, már 1 hónapja megy, már szinte szaladt is tegnapKép
Kép
Kép

Bocisimogatás (két hetes bocika)
Kép

Mindenkinek puszi, jövő hét végén jelentkezem!!
Lau
lau

Boldog szülinapot Maccs Lili-babájának!
Puszi,
Andi és az ő Lili babájaKép
Vendég

Utolag is nagyon sok boldog szülinapot Edit Balintjanak es Maccs Lilijenek!! Sok -sok ajandekot es finom tortat!

Hihetetlen, hogy akkor most mar mindig lesz valakinek szülinapja! Hogy elment ez az ev! Tavaly ilyenkor meg itt ültünk nagy hassal es szoritottunk egy masnak, hogy minden jol menjen. De jo egy kicsit noszatlgiazni!
Es azota mekkor a emberkek lettek a mi kis pocaklakoinkbol! Tenyleg hihetetlen!

Mindenkinek szep napot
MOtiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Eloszor is BOLDOG SZULINAPOT REDITKE BÁLINTJÁNAK es MACCS LILIJENKE IS! Igy utolag is.

Csirkesz!

Kiborulas nekem is szokott lenni.
Akkor leorditom apa fejet is, ha hazajon, mert midig talalok valamit amiert ordithatok.
Akkor atveszi a gyereket en meg pihenek.
Vagy kihisztizem, hogy menjunk el valahova es anyukamra hagyom Zolcsit. Igaz nekem konnyu mert jobbra es balra is 15 percre laknak a nagyszulok. Kép

Fel a fejjel en is hiszterika vagyok eleg surun. Ilyenkor nem vagyok hajlando semmit sem csinalni, csak a gyerekkel lenni, mert akkor nem csinal semmi gikszert, igy nem vagyok annyira ideges sem.
Meg WC-re is egyutt megyunk.
A jaroka meg ha kiabal ha nem akkor is hasznalatban van.
En neha a kezere is csapok, ha mar 50x szoltam, hogy nem. Kinevet erte, majd odebb teszem es lekiabalom szegeny hajat, na akkor van siras, de hatasos. 10-bol 8x szotfogad a nemre. Ha meg olyat csinal amit szabad, akkor megdicserem, hogy milyen ugyesen jatszik, hogy nem mindig csak a nemert szoljak es veszekedjek.
Nekem egesz jol bevalt. Igy nem maszatol az evesnel sem. Kép Lehet kegyetlenul hangzik, de nekem sincs sokszor turelmem hozza.
Szoval kitartas es kovetkezetesseget kivanok mindenkinek.

Talira en is mennek, szolval irjatok meg, hogy hol lesz. Kép

Nalunk mar setal Zolcsi, ha olyan kedve van. Eleg sokat. Mar a szoban is at tud menni teljesen, de ha faradt vagy rossz napja van nem hajlando.
Nekunk is 6 fogunk van, de eszik darabosat, igaz ilyen pep es darabos keverek, de szepen eszi.
En az ivassal veszodom, mert nem hajlando inni.

Felteszek en is egy par kepet.

Magi
Vendég

Kép

Kép

Otthon a medenceben.
Kép

Magi
Vendég

SZiasztok!

Boldog szülinapot Bálintnak és Lilinek!KépKépKép

Úgy látszik, lassan be kell szereznem egy újabb kislánytestvértKép, mert Hanna ül vagy mászik az autóval a kezében, tolja és berreg!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Türelmetlen és kiborulós anyukáknak ajánlom Kép

http://www.gordon.hu/szet.html
http://www.gordon.hu/

Cedit
cedit

Sziasztok!
Köszi még egyszer mindenkinek a bíztatást, vígasztalást. A hétvégén tudtam viszonylag nagyokat aludni, és a férjem sokat foglalkozott Botival, így tudtam némileg regenerálódni, de teljesen üdének és fittnek azért nem érzem magam (mégKép)

Most is csak bekukkantottam ide, és robogok vissza fiókokra és szekrényajtókra ügyelni, mert ezek nyitogatása a mai hobbiKép
Tudja valaki, hogy a budaőrsi bevásárlóközpontban hol lehet, vagy hol érdemes bababiztos fiók és szekrényzárakat venni? Mármint olyan műanyag kütyüket, amik megakadályozzák a nyitást. Na meg konnektorvédőtKép Apának ez a budaőrs van útban hazafelé, így megbíznám a szent küldetéssel, hogy szerezze be ezeket a cuccokat, de jó lenne őt célirányosan útba igazítani.
Ha tudtok tippet, vagy biztosat mondani, azt megköszönnémKép

Köszi: Csirkesz (18+4)
pocakbaba a hétvégén már tenyéren rúgta Apáját. Volt ám nagy örörmKépKép

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz Kép
budaörsön a brendonban biztos van ilyen. Konnektorvédőt mi a DMben vettünk, 6 db volt 500 Ft. és jól működik.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Csirkesz
A börsi KIKÁ-ban is vannak bababiztonsági dolgok, a 2. emeleten a babarészlegen.
De mi a Tescoban is kaptunk már konnektorvédőt.

Maccs
Lilinek boldog szülinapotKép

J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Lilinek boldog szülinapot kivánunk mi is igy utólag Kép

Mit szólnátok ha a tali megint egy játszóházba lenne mert ha jó idő is lesz szerdán a fű még nedves lesz a sok esőtől?

Csirkesz
A brendonba vettük mi is a konektorvédőt

Kép
Kép
nikk0830

Csirkesz!

Mi az Ikeában vettünk fiók és szekrényzárakat.
A felnőttek azóta nem tudják kinyitni a dolgainkat. Szóval rokon- és szomszédbiztos fiókjaitok és szekrényeitek lesznek.KépKép Bezzeg a kisebbik fiam megmutatás nélkül rájött a kinyitásukra...Kép Azaz gyerekbiztosak csak egy darabig.
Konnektorvédőből én személy szerint csak azt szeretem, amit benne lehet hagyni a konnektorban és nem kell haszálatkor kihuzogatni, épp ezért másoknak is azt ajánlom, hogy olyet vegyen.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Lilinek Boldog Szülinapot kívánunk mi is utólag!

Pénteken voltam genetikai UH-n. Mint kiderült, a dokinőm elfelejtett időpontot kérni nekem, s nem is szólt róla. De rendes volt a doki, bemehettem az időpontot kapottak után. Kb 12 hetes és 3 naposra becsülte ketteskét. S ami a slusszpoén, hogy fiúnak tippelte, s még mintha én is láttam volna valamit a lába közt. Csak az a bibi, hogy én úgy tudom, a nemi szervek valamikor a 13. 14. hét tájékán alakulnak ki. Vagy rosszul tudom? Létezhet szerintetek, hogy ilyen korán meg tudják mondani? Az biztos, hogy nagyon jó minőségű volt az UH gép, a doki is nagyon profi, s megigértette velem, ha meglesz a baba, hívjam fel, hogy jól tippelt-e...

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Kormi!

Nekunk a 12 heten 90%-ra mondta, hogy fiu lesz.
Az volt a maradek 10% ha a koldokzsinor log oda.

Szoval lehetseges a megallapitas.
Kép

Ime belole lett Zolcsi! Kép Kép Kép

Kép

Magi
Vendég

Köszi Magi!

Én már nagyon beleéltem magam, hogy lesz még egy fiam, valahogy most nagyon tetszene. A párom meg azt mondta rá, az ő terveiben úgyis két fiú és egy lány szerepel... Csak a férjem szüleinek nem mondtuk meg, nekik csak fiúunokáik vannak, s rettenetesen vágynak egy lányunokára. Így valószínüleg még jó darabig azt fogjuk nekik füllenteni, hogy nem tudták megmondani....

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Kormi!

Ja, ha már megszületett akkor úgyis odalesznek tőle!KépKép

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Alig sikerült fellépnem, mert valahogy nem tudta megnyitni a topikokat, de azért itt vagyok!

Mindenkinek köszönöm a gratulációkat Lili nevében is, most gyorsan rakok is fel 2 képet, hogy ünepelet ez a nagylány! Kép

Elözö héten Pécsen voltunk, jól megünnepeltem a szülinapomat, elmentem DISZKÓZNI!! Kép Kép Kép Bementünk 4-enm a diszibe és botrányosan rontottuk az átlagéletkort, mivel az kb. 15 év volt, mi meg mindannyian 30 felett! Kép
A hét Pécsen jólt telt, csak apája hiányzott, mert ö melózott itthon. Aztán pénteken csatlakozott hozzánk ö is egy hét szabira. Úgy volt, hogy elmegyünk a Balcsira vasárnap, de mivel a hét elejére rossz idöt mondtak, maradtunk egy kicsit. A hét elejét jól elnyújtotta az idöjárás a hétvégéig, így végül kedden eljöttünk Pécsröl haza
és csak pénteken utaztunk a Balcsira. Szomabton egy grillpartival szerény keretek között ünnepeletük a lány nagy napját, összesen 8-an voltunk, ebböl egy szeptemberi baba meg az ünnepelet maga.. Kép
Vasárnap aztán esö közepette készülödtünk össze és jöttünk haza. Végül is jó volt, az idöjárás ellenére, mert együtt volt a család! Kép

Most hétvégén megyünk Brnoba, nagy nehezen lebeszéltem apát, hogy baba is velünk jöjjön, úgyhogy egy hétvége jön édes kettesben ( na jó, azért a motorok, mint 3. a szerelmi 3szögben jelen vannak!Kép) Kép

Nem tudtam visszaolvasni, és most mennem kell, sajnos, de a talira jönnék én is..

Arra gondoltam, hozzánk is jöhetne a kiscsapat egyszer, akár most is, ha gondoljátok.. Kép

Puszi mindenkinek, elöre is Boldog SZülinapot minden babának, majd próbálok sms-t írni a mamáknak! Kép

Puszi
Maccs
Kép
Kép

Reditke! Neked tartozok egy vizittel Kép
Liv! Ha Dáviod jól van, mehetnénk együtt?? (Reditke, mehetnénk?)
Csirkesz! Uton Balcsira nagyon sokszor emlegettelek, mert Vp és Kenese mellett is elmentünk, és gondoltam, felhivlak. Mostmár szidom magam, hogy nem tettem, majd most potlom a napokban, csak néha vedd fel a telcsit, mert múltkor rengetegszer próbáltalak.. Kép Ne felejtsd, hogy Botival is nagyon érzékeny voltál, néha írtad, hogy sirtál, vagy hisztis voltál, szerintem ez már a terhesség hormonális "deus ex machinája" Kép Fel a fejjel, lesz ez még így sem! Kép Kép Kép
maccs

Lanyok!

Kerlek irjatok meg, hogy hol es mikor lesz a tali mert szeretnek menni.

Magi
Vendég

a tali szerdán lesz du 2 és jó idő esetén a margit szigeten rossz idő esetén játszóház holnap megirom pontosan a játszóházat Kép

Kép
Kép
nikk0830

Sziasztok!

Utólag is boldog szülinapot Bálintnak és Lilinek Kép.

Mi bababiztonsági dolgokat az auchan-ban vettünk. (bár a botrányok miatt nem tudom, kinek van kedve még ott vásárolni Kép)

Múlt héten elvittük Livikét a veszprémi állatkertbe kirándulni, hétvégén meg a budakeszi vadasparkba. Nagyon élvezte Kép. Hangosan kacarászott az állatokon, már amelyik mozgott. Főleg a vaddisznók tetszettek neki, mert hangosan röfögtek, meg kergették egymást Kép.

Itt épp valamelyik állatot nézi (Vp-ben):
Kép
Budakeszin:
Kép
Haverkodik a kecskével Kép (hangosan mekegett, ez nagyon tetszett Livinek):
Kép
Itt egy pereccel tömtük be a száját Kép:
Kép
Babakocsiban nem töltött sok időt, mert mindig mászott volna ki Kép:
Kép

Timi

Kép
Kép
timóca

Lányok, szeretnék kérdezni valamit, és előre is bocs a témáért.
4 hónapja jött meg először, és ugyanolyan hosszúságú, erősségű volt, mint a terhességem előtt, és teljesen pontos, rendszeres. Most viszont már 1-2 hete késik (nem vagyok terhes), és nem tudom, mitől lehet ez. Előfordul ilyesmi, hogy 4 hónapig rendszeres, aztán újra nem jön meg, vagy rendszertelenül? Ti mit tudtok erről?
Én igazából tudom az okát: azért késik heteket, hogy majd a szeptemberi nyaralásunkon legyen meg Kép, de azért kíváncsi vagyok, hátha ti tudtok másik lehetőséget, okot is.

Liv

Kép

Kép
liv

Timi, csúcs Livike frizurája! Kép

Kép

Kép
liv

lÁNYOKKép
Nem tudok sajnos visszaolvasni, mert napok óta nem értem rá a szülinapi buli miatt és sajnos csütörtök óta nem működik a net otthon.
Párom irodájában írok csak egy gyors üzenetet.
Buli fantasztikus volt.
54-en voltunk és csak mikor már 2 család volt rajtunk kívül, akkor kezdett el esni az eső.
csináltunk nagy játszóteret az udvaron (14 gyerkőc volt), mindenki nagyon élvezte.
Képet nem tudok feltenni, mert az az otthoni gépen van.
Rengeteg új játékunk van, amit majd pár hetente adagolok a szarosnak.

Ketteske március 10-re van kiírva, de ez nálunk tudjuk hogy semmit nem jelent.
Nyakiredője tökéletes.

Találka miatt Liv majd felhívlak ma estefelé, mert nem tudom megnézni hol lesz.
Puszi és köszi, Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Csirkesz!
Én az altatásokkor tudok kiborulni, mikor végre elalszik, berakom a kiságyba, és valamiért felébred. Utána meg nem lehet visszaaltatni, pedig fáradt, ha lerakom játszani bőg, ha altatom, játszik, ha kiságyba rakom ordít.
Nagyon édesek a gyerkőcök, sok örömet adnak, csak néha nehéz velük. Kép

Maccs!
Lilikének utólag is Boldog szülinapot!
Kép

Liv!
Nekem is rendszertelen volt, de én gyógyszert szedtem azért. Már 2 hónapja abba hagytam, mert idegileg is hatott, és nem bírtam már, hogy 1,5-2 vagy 3 hetente jön meg 8-10 napra.(persze ettől meg kevesebb lett a tej is)

A talira mi is mennénk.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Sziasztok!

Gyorsan és utólagosan boldog szülinapot Bálintnak és Lilikének!

Pocó

Kép
Kép
pocó

SziasztokKép
Nálunk tali még kérdéses, mert éjszaka ügyeleteztünk, délután meg megyünk dokinénihez. Apája megetette tegnap este Botit rántottával (azon apropóból, hogy szerinte vérszegény a karikás szemeiből következtetve, ezért céklát kell ennie, és az milyen finom ránottávalKépKép), és vacsi után 2,5 órával volt ám sírva ébredés. Olyan kis ödémás lett a feje, füle, szeme, mint amilyet utoljára Judy-n láttam a gimiben, és olyan kiütéses-hólyagos volt, mint én ugyanakkor a gimiben (mi összeettünk valamit, egyikünk dagadt, a másikunk kiütéses lettKépKép) és szegénykének t*knya-nyála egybefolyt.
Szerencsére a kedélyállapota nem volt rossz, az ügyeletig a kocsiban feltartott mutatóujjal magyarázott és nevetgélt végig - szerintem elmondta nekünk a szent leckétKép, miközben az összes belőle távozó váladékot brümmögve fröcskölte szerteszét. A dokibácsi is nagyon rendi volt, nem cseszett le minket a hülyeségünk miatt. Kapott kúpot a nagylegény, valami 24 órán keresztül ható, mindenféle fulladást, tovább dagadást megakadályozó zöld kúp volt. Most napi 3x10 csepp fenistil cseppet kell szednie pár napig. Ja és teljes tojásmegvonás minden szinten egy darabig, állítólag később lehet újra próbálkozni, valószínűleg a dózis volt nagyKépKép

Mára már nem olyan felhízlalt kínai gyerek feje van, de még ödémás kissé, és azt veszem észre rajta, hogy folyadékhiányos, és fáradékony.
Dokinénihez azért megyünk, mert vár javul a kiscsávó, nem szeretném, ha a 24 óra elteltével gyógyszer nélkül újra kezdődne minden, így íratunk fel kúpot - maximum nem kell használnunk.

És íme egy kép elrettentésül, ostoba szülők meggyötört gyerekéről (még tegnap iccaka csináltuk - a mutatóujj azért itt is befigyelKép):

Kép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

TALÁLKOZÓ!!!

ÁLLATKERTI JÁTSZÓHÁZ DU 2-FÉL 3 HOLNAP
A ROSSZ IDÕRE VALÓ TEKINTETTEL
SZÉKELY NIKOLETTA NÉVRE VAN MEGINT FOGLALVA.

Kép
Kép
nikk0830

ELFELEJTETTEM IRNI HOGY 350 FT /GYEREK/ÓRA

Kép
Kép
nikk0830

Mi megyunk a talira!

Hurra, hurra, hurra Kép Kép Kép

Magi
Vendég

Sziasztok,

sajnos mi nem tudunk menni, mert Eszter vasárnap belázasodott, és még nem derült ki, mi lesz a vége a dolognak (kiütés/hányás-hasmenés/köhögés), de tele van a orra, és tüsszög. A közérzete egész jó, én sokkal rosszabbul vagyok az allergiával. Tegnap pl. egész éjjel alig aludtam.
Szóval majd legköszelebb!

Bori
lbori

Liv,
kerdezted par napja,hogy mekkorak a fiaim.
Csanad 4 eves lesz novemberben,Csongor pedig 1 lesz szept.10-en.
Teljesen ellentetes a 2 gyerek,mintha nem is tesok lennenek.Neha sajnalom,de igy van jol,kinek kellene egy Csani-klon? Kép
Olvastalak annak idejen es nagyon drukkoltam nektek,hogy kisfiad minel tovabb bent maradjon es egeszseges legyen.Minden rendben van veletek azota?

Csrkesz,
en is eppen kiborulos idoszakomban vagyok,sajna mar a ferjem is tarsult hozzam.Eppen az agyunkra megy mindket gyerek,nem lehet aludni toluk,total faradtak vagyunk,ugyhogy nem vmi vidam es fitt szulok vagyunk.A kicsi folyton ,mindenert ordit,foleg utanam es azt hajtogatja,hogy anya,anya-ettol megorul az apja.Nem tudom,hogy lett ilyen anyas,leven masodik,sose abajgattuk tul.
A nagy pedig kibirhatatlan,nagyon csunyan viselkedik egy ideje.Csak rosszalkodik,kiabal meg rohangaszik.Aki tudja,milyan alapjaraton,ra sem ismer mostanaban.Ott tartok,hogy ha elkezdi az ovit jovo heten,otthagyom aludni is,pedig meg azt se akartam eddig,hogy ott ebedeljen.Valszeg sirni fog az oviban ezert,en meg tutira itthon,mert azert imadom es mindig lelkiismeret-furdalasom van,ha olyant teszek,ami nekik egy kicsit is kellemetlen.
Nem biztatni akarlak,de nagyon nehez lesz,ha megszuletik a baba,probalj meg addig erot gyujteni,pihenni. Minden tiszteletem a tied,hogy ilyen batran vallalod a csoppsegeket egymas utan!!!!!az viszont remek lesz ,hogy tok jol tudnak majd egyutt jatszani a kis korkulonbseg miatt. Te meg csak hatradolsz es nezed oket. Kép
Botinak mihamarabbi jobbulast,bar nagyon edesen nez ki a feje igy is. Kép
Jaj,de hosszu lettem ,bocs.Na jol van,maskor ugysincs idom irni napokig.

Inimma
inimma

Hali

Valószínű mi sem tudunk menni a talira, mert Gergőmnek vírusos torokgyuszija vanKép a kicsi ugyan nem kapta el, de nem szeretnénk ráragasztani senkire.

Csirkesz
Hú. gondolom jól megijedtetek. Boti tényleg még így is olyan jópofaKép remélem már jobban van.
tojásra azt írják, hogy 10 hónapos kortól adható a sárgája, kis mennyiségben, hetente kétszer.

Inimma
Az én Gergőm is most megy oviba novembertől. Nekem is már most hiányzikKép

Liv
nekem még nem jött megKépKép van előnye is a cicifüggő kölköknekKépKép nem is csodálkozom, Gergő után 14 hónapig nem jött meg, utána is csak egyszer, majd rögtön beköltözött ketteskeKép

Timi
Mi is a veszprémi állatkertben jártunk a hétvégén CsirkeszékkelKép Livike élvezte látomKép

Reditke
azért majd kérünk fotókat a szerény létszámú bulirólKépKép nyakiredőKép

na pá
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Moszi, ez úgy tetszik Kép: "ha lerakom játszani bőg, ha altatom, játszik, ha kiságyba rakom ordít." Tudom, neked kevésbé. Kép

Csirkesz, jobbulást Botinak, szegényke.

Pocó, olyan ritkán jössz, írj, hogy mi van a lányokkal!

Inimma, minden rendben, igen. Kép
Apropó, minden rendben: ma hívtam a dévényes csajt, beszámolni, mit csinál Dávid, nagyon elégedett. Kép

Judy, az mit jelent, hogy a tojássárgája heti 1-2x "kis mennyiségben" adható? Én mindig egy sárgáját keverek a főzelékbe. Vagy mennyit kell/lehet?
Dávid továbbra is rengeteget szopik, mégis 4 hónapja megjött, szal erről ennyit.

Liv

Kép

Kép
liv

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?