2004.07.15 18:44
2004.07.16 10:05
2004.07.16 12:39
2004.07.16 12:45
Szóvala aki magyar állampolgár az nyilván mehet bölcsibe, de nem gondolod hogy a sok oiacon áruló mind magyar és hogy mindnek van is letelepedésie

és ha jól tudom magyarorzságon aki itt születik nem kap autómatikusan állampolgárságot, ez csak amerikában szokás. Bölcsibe felveszik a sima születési anyakönyvi alapján is, nálunk ilyan laza bölcsi van, még dolgozni sem kell a szülőnek mint tudjuk, de az oviban szigorúbbak és ritkán van rendben mindne papírjuk. Egyébként tisztelet a kivételnek koszosak is, de ebbe már tényleg nem akarok belemenni. 2004.07.17 09:10
Na de majd a fiatalurral hatarozottabb leszek. Egyebkent az az igazsag, hogy gyakran latom Emiken hogy nem almos ebed utan , akkor meg hiaba probalok kovetkezetes lenni, hogy mindig ugyanakkor aludjon. Legfeljebb egy kis pihizes sikeredik ki belole.

), tegnap mar anyu meg en is szipogtunk a nathatol, ma reggel meg a pici fiunak is szortyogott az orra.
2004.07.18 16:42
Betti viszont nem kultiválta az olasz kajákat, csak a virslit ette meg az üres tésztát, péksütit. Az alvást úgy oldottuk meg, hogy délelőtt mentünk a tengerhez, kb.1-ig ott voltunk, aztán haza, gyors ebéd, kettőkor elaludt kb. 5-ig, aztán este tízig bírta az iramot. Ha felébredt már csak a saját parkunkban voltunk, meg mentünk sétálni. Tulajdonképpen fagyizni, de sétának álcáztuk. 

2004.07.18 17:41
De mi a kádban szoktunk. Nem valami kényelmes (nekem), de Manci nagyon jól ellomolgat, és nem zavarja a levágott haj is, aztán ha kész kicsit lezhuhizom, és már nincs is rajta haj.
((( Elküldöd dec8@freemail.hu.
2004.07.18 17:55
2004.07.18 22:58
. Persze ha lefekteted és végképp nem akar aludni Emi az más, csak azt akartam ezzel mondani, hogy néha én is dilemmázom, hogy vajon el fog-e aludni Lili
.
. Mi amikor a párom szüleihez megyünk a Balcsihoz, oda is csak úgy vagyok hajlandó elindulni, hogy ebéd után, mert különben 2-3 óra üvöltés van a kocsiban. Így általában az út nagy részét átalussza és mire odaérünk az alvás is le van tudva, mehet a játék
.
!
. Napközben apa volt nagyrészt Lilivel, mert hát a varrás is azok közé tartozik amit vele nem igazán lehet. Csaptak is nagy pancsolást a kertben. Délután meg egy fél dinnyével csatlakoztam hozzájuk, hát igazi nyaralás hangulatunk volt
.
. Abban bíztunk, hogy ebéd után Lili rögvest el fog aludni ilyen éjszaka után, de nem. Fél 4-kor volt hajlandó 1 órácskát aludni. Nem is emlékszem mikor csinált ilyet utoljára, mi mindenesetre hullafáradtak vagyunk. Megyek is aludni
. 2004.07.19 06:45
2004.07.19 11:23
2004.07.19 12:01

amúgy jól éreztük magunkat, bár én csak zuhanyoztam, de a fiúk fürödtek. egyszer elbotlott a Gergő és utána nem akart bemenni a vízbe, de némi rábeszélés után meg köjönni nem volt hajlandó
Sokáig nem bírtuk a hőséget, inkább bejöttünk.
Nekünk is hosszú volt az út a horvátokhoz, hiába indultunk éjjel, csak lesegetett a fiam
Mondjuk ő az utat jól viselte, nekünk is a szállodai fürdőszobával voltak gondjaim. Olasz kaják, nyami
Dinnye
Én is falom

Balcsi klassz lehetett
2004.07.19 13:04
2004.07.19 16:25
2004.07.19 21:46
2004.07.20 07:32
2004.07.20 15:42
2004.07.20 22:39
. Odafeküdtem mellé és egy jó 20 percnyi mesélés és dalolgatás után elaludt és másfél óráig meg sem moccant
. Úgy örülök neki, hogy sikerült, ezentúl minden nap próbálkozunk majd, aztán jöhetnek az éjszakák.
.
.
. Nem győztem tusolni és átöltözni otthon. A panelban pedig különösen meleg volt akkor.
. Ma kimostam a babakocsi huzatát, remélem apa vissza tudja majd szerelni a vázra
. Este pedig összeírtam mit kell még venni, meg mit kell a kórházba vinni. 2004.07.21 06:58
2004.07.21 08:40
2004.07.21 09:05
2004.07.21 11:33
Rittel ellentétesen, nekem a pocakom volt a légkondim, mert az állandóan hideg volt.
Azt a pár nap hidegfrontot én mindig úgy vártam mint a messiást
Emlékszem, majdnem szeptember végéig meg lehetett gyulladni.
2004.07.21 12:30

szerencsére jól elvolt az árnyékos homokozóban, most nem kellett utána rohangászni.
Darázs
én is ettől félek mindig, bár Gergő utál mezítlábazni, kis kényes, mindig reklamál, hogy szúúúúr. Persze nincs is nálunk valami selymes fű
Féltékenység, erre én is kíváncsi leszek. Azt olvastam, hogy tök normális, valahogy túl kell élni és inkább a szülőket viseli meg jobban a dolog. Később meg milyen jó dolog a testvér, én erre fogok gondolni
Fotó nincs róla?
Én még semmit, még a kisruhákat sem vettem elő, az új ágy még nincs is meg, mert az asztalos nyaral
Azért lassan én is rászánom magam, babakocsit nekem is ráncba kell szednem
Listát már én is írtam
2004.07.21 12:38
pedig olyan szép, de hát úgy látszik, ez is örökletes, hogy kinek milyen tempóban nő.
Gondolom Petra féltékenysége majd elmúlik, ha tudnak már együtt játszani.
2004.07.21 12:58
.
!
, jövő héten lesz a KRESZ. Nyakunkon az esküvő, és a szervezéssel sem álunk valami fényesen. Azért mindenkivel képben vagyok
. 2004.07.21 17:16
A haj témában az a helyzet, hogy én még sosem vágtam le Betti haját csak elől. Lehet hogy le kellett volna, mert elég gyér, de egyszer azt mondta egy fodrász, hogy akkor sem lesz erősebb ha folyton lenyíratom. Most csak az a bajom vele, hogy nem engedi feltűzni.
Ez nagyon gáz, mert ma is kiszökött amíg porszívóztam, meg se hallottam. Még jó, hogy anyám kint volt a kertben. Kint meg simán kinyitja a kerti csapot és locsol a világba, át a szomszédba
meg minket. Hozzá hangosan kacag.
2004.07.21 18:51
. Most, hogy ilyen jó idő van, sokat vagyok kint a gyerekekkel. Nem merem őket egyedül kint hagyni, mert most fel van fújva a medence, tele vízzel, és nem akarom, hogy valami baj legyen.
! Végül simán kijött farral, vagy császár lett?
. Majd meglátod, élvezni fogod te is.
, de azóta figyelmesebb vagyok. A kaki reggel még a pelusba megy, de nem bánom, bár egyszer az is előfordult, hogy kint az udvaron magától ráült a bilire (ha kint vagyunk, mindig kivisszük, hogy ne kelljen berohangálni a vécére), és belekakilt. Szóval, szerintem jók vagyunk, remélem, mire bölcsibe megy, teljesen megbízhatóan szobatiszta lesz.
. Mikor Ádám született június közepén, olyan meleg volt, hogy a kórházban az újszülöttek egy szál kombidresszben voltak, és csak paplanhuzattal takartuk be őket. Voltak esős napok is, az biztos, de általában meg lehetett sülni. legalábbis itt "vidéken"
. 2004.07.21 21:27
Kepeket a "topicomba" szoktam feltenni, ha valaki kivancsi rank "szemelyesen"

2004.07.21 22:41
.
, mutattam a védőnőnek, aki szerint majd meglátjuk, hogy a szülés után visszamegy-e, ha nem akkor meg kell mutatni sebésznek. Szerencsére még azért nem olyan vészes
.
, de az, hogy most is 30 fok van a lakásban, az már tényleg durva. Kár, hogy nincs légkondink
. Lili pancsol minden nap a kertben, apa meg ha hazajön, már kér is, hogy locsoljam le slaggal, mert meggyullad
.
. Lili még szerencsére nem tudja kinyitni a slagot, de szerintem ez csak idő kérdése. Az ajtókkal mi is gondban vagyunk, de a bejáratival még szerencsére nem próbálkozott. Nála az az egyértelmű jelzés, hogy ki akar menni, hogy kirakja az előszoba közepére a papucsomat és persze ő is felveszi az övét, aztán odaáll az ajtó elé. Nála most a kulcsok a nyerők, őrület, de tudja, hogy melyik kulcs hova kell
.
. Persze a kertben mindig szedi le magáról a pelust, aztán pedig szó nélkül bárhova odapisil. Én meg cserélgetem 10 percenként a bugyiját
.
, de nem találtam az albumodat, milyen néven van? 2004.07.22 08:16
2004.07.22 10:21
2004.07.22 11:05

2004.07.22 11:37
2004.07.22 12:20

2004.07.22 18:57
. Mi odaadtuk Noémit anyunak, de ő (Noémi) kifejezetten kérte, hogy akar menni. Nálunk igazán nem volt külön program csak az egyikkel, mert nem volt rá ember. Mi mindent együtt csináltunk, de nem volt baj. Igaz, Noémi sosem ütötte Ádámot, meg nem volt kifejezetten féltékeny. Most sem az, csak örökké veszekszenek (most is
).
.
. Ádámnak folyik az orra, Noémi meg lázas volt délelőtt, és megy a hasa. Semmi komoly tulajdonképpen, jókedvűek, ilyesmi, de nagyon rosszkor jött. Már hét elején elhatároztuk, hogy holnap srandra megyünk, de így nem tudunk
. 2 hete szabin volt a férjem, de akkor rossz idő volt, nem tudtunk menni sehová. Holnap szabadnapos lesz, mert hétvégén dolgozott, így mentünk volna. Most eléggé el vagyok keseredve, mert ez lett volna a "nyaralásunk", mivel egyáltalán nem tudunk sehová menni vízpartra, sőt nem vízpartra sem. Remélem, lesz még ilyen jó idő a nyáron, mert eddig nem volt, most meg nem tudunk menni. 2004.07.23 08:08
). Meg gumikat mutogatott, hogy melyik a radiál, melyika diagonál (gőzöm se volt). A többire nem emlékszem, de kimondottan ellenségesen viselkedett a bácsika. A lényeg persze az, hogy nem buktatott meg.
. Vagy 20 percig gubbasztottak így apával.
Úgy látszik, alábecsültem a gyermekemet. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|