A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2007 tavaszi babák

Neeem, nem ijedtem meg, lattam, hogy meg egy mozdulat es leesik, ugyhogy keszen alltam. De azert tanulsagos, nem?

Hat ja, a nyoges meg eltart addig, amig az izmai meg nem erosodnek annyira, hogy ne "fajjon" neki a dolog. En nem ertem, mi hajtja, miert nem nyugszik a feneken...
kami

Jóreggelt! :)

Ma itt lesz anyukám, úgyhogy nem tudom mennyit jövök!

Megnéztem a videót Áronról, hát félelmetes!!! De Kamimami nem hagyná, hogy leguruljon a fiacskája! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Róki :shock: nekünk a nagykáddal volt hasonló esetünk.
Lehet, hogy akkor nem is költök rá, inkább előveszem az egyik muanyag tálkát, ülő popifürdőnek az is megfelel.

Timo: kicsit lusta vagyok képet kicsinyíteni - ezért van fent kevés kép, de igyekszem...

Kami: nem semmi a videó, ...egyébként a Linus is nyögdécsel, amikor hason tartogtja a fejét és próbálja feljebb tornázni magát - nem tudom fáj-e neki, de igen erölködik. (hát igen, két hónaposan a maga 6 kilóját emelgetni nem lehet könnyű :D)
Tegnap megnéztem az összes zsiráfos/kikás bodyt- és egyik sem jó már rá! Pedig volt ami nem is volt még rajta. :? :(

Kis mell - kis tároló kapacitás:
Ma csak egyszer kelt fel a Linus úgy éjfél körül, utánna meg 6kor, aminek az lett a következménye, hogy kismellű lévén sikerült teljesen eláztatni az ágyneműt.
Hanyatt fekkve a pólóm a hátam közepéig tejes lett. A 8 rétegbe hajtott plusz lepedő teljesen átázott egy 30 cm átmérőjű foltot hagyva a matracon! :evil: Remélem csak tejszagú lesz és nem hagy foltot... nem örülnék neki.

nanica

Hahó!

Timi! Durva a hasonlóság! :shock: Nálunk is ennyire egyoldalú a dolog... Még jó, hogy az anyját nem lehet megkérdőjelezni :D

Lorca! Nem semmi a videó :D Szegény Szasza... Hogy van?

Kami! Ha kedden ilyen meleg lesz, akkor nem választunk másik napot?
Nem semmi Áron az ágyon :shock:

Ágiboldi! Örülök, hogy munka témában így alakultak a dolgok! Úgy éreztem rajtad, hogy ahogy közeledett az idő, egyre jobban stresszelted magad :? Azért nem szóltam hozzá a témához, mert nincs tapasztalatom, de örülök, hogy így alakult, érezni a hozzászólásodon, hogy nagy kő esett le a szívedről ;) :P

Nálunk non-stop hátról hasra forgás a műsor 3. napja :D Már eljutottunk odáig, hogy van, hogy magától elalszik hason ha elfáradt a fej-emelgetésben :P

Timi! Nekem is jön ma anyukám, du. meg a barátosnémmal talizom, aztán Gáborral nagybevásárolunk :)
Vendég

Jelelés - még pocakosan olvastam egy csomót róla, de már meg is feledkeztem az egészről. A kedvencek között újra megtaláltam, úgyhogy megpróbálom.
Akkor beszéltük a férjemmel, hogy kipróbáljuk - és most jut eszembe, hogy ő néha az evés jelét mutogatja már is a Linusnak :)

pár kép Kép zsiráfos Kép anya és lánya Kép aktuális kedvenc Kép hordozós- a popó és fej fogással :D

nanica

Szabi ma már ránézésre jobban van, még nem sírt. Nati viszont teljes nyügivel kezdte a napot. :? Nem tesz jót neki, ha 7 előtt kel. Nem tudom, hogy bírja egy nap 11-12 óra alvással. Ennyit még én is tudok aludni. :oops: Persze nem mostanában. :D
Ma is gurulgatással szórakoztatja magát. Úgy látom, most csak lendületből megy a hasról hátra fordulás, de sebaj, ha tetszik neki, nekem is jó.
Ahogy elnézem, Szabinál soha nem lesz kéztámasz. :twisted: De már tud könyökölni! Szépen benyomja a kezét a szájába és úgy bambul.

Nanica,
Nekünk a matrac ennyi szoptatás után úgy néz ki, hogy nem merném levenni róla a takarót. Egy jólnevelt hajléktalan is húzná a száját.

Hangoskodás: Szabi nem szokott morogni amikor küzd. Ő a kis maga megfontolt módjával gombócol és forog.

Timo, Barbi,
Jó az anyukázós program :) Én is szeretem, amikor anyukámnak pont jó napja van. Most megy Londonba, ilyenkor még lelkesebben szokott hívogatni.

Szabi egy fél fordulat közben elaludt, most az oldalán van szájában a pelussal. Úgy meg tudnám dögönyözni ilyenkor :lol:

Kép KépKép
lorca

Nem tudjátok, hogy lehet egy videót összenyomni? Kizárólag idióta verziót értek meg!!! Szeretnék még felrakni néhány Szaszát és Natit, de mindig visszadob, hogy túl nagy. :( Pedig szeritnem éééén mindent jól csinálok, de még egy 27Ms videót is visszadob az oldal, ahova 60at lehet feltölteni. :evil: A VIDEAt is próbáltam, de oda csak 20at lehet.

Kép KépKép
lorca

sajnos a videóhoz nem értek... elég volt a képeket feltenni :P

nanica

Sziasztok!
Megjártuk délelőtt a fogászatot. Szép volt, jó volt, köszönöm ennyi elég volt! :lol:

Nanica,
Nagyon klasszak a képek, főleg a fekete-fehér! :D

Kami,
No comment! Ez Ájronbaby!!!!! :lol:

Ma menőkés napot tartok. Tök sok apróságot be kell szereznem meg addig megyek amíg emberi az időjárás! :lol:
Vendég

Sagi! Ma nekem is menokes napom van-lesz, most jottunk haza a KIKA-bol, kerestem bodyt, de sajna mar nincs, vettem nyaladzot a kengurura es egy evoeszkoztartot a fiokba, mert ami volt azt nagyon utaltam. Menni kell meg boltba es setalni is szeretnek, csak ugy cel nelkul, mert az mar regen volt. Mindig van valami: posta, bolt, ceg, DM... most SETALNI szeretnek, a patak partjan, tok jo az ido!

Hangoskodas: tegnap a vedono azt mondta, hogy azert nyognek-orditanak mozgas kozben a babak, mert meg nem eleg eros az izomzatuk az adott tornamutatvanyhoz es "faj" nekik, de legalabbis ezerrel kuzdenek, hogy sikerrel jarjanak. Oszerinte Ajron az a fajta baba, aki 9 honaposan mar allni fog - es kozben eszelosen uvolteni. Hat....

Video: nekunk a gep ossze tudja tomoriteni, "compress" uzemmodban veszi a cuccost es igy 20Mb-ba beleferne akar 4 perc is, csak 3 perc utan a felvetel automatikusan megall. Azt nemtom, miert, de asszem ezekbol a kis eletkepekbol vegulis 3 perc is eleg egyszerre...

Na, nezek a dolgom utan... Ajronnak mindjart ebed pl...
kami

Sziasztok!

Lillusnak utólag is boldog hófordulót.

Nálunk a fordulásnál vannak iszonyatos nyögések, meg mérgelődés, amikor nem sikerül.

Mi is veszünk holnap járókát, már alig várom, hogy meglegyen.

Szerencsére az én drágám sokszor el van magával, dumál, pelussal, kezével játszik.

Most kicsit mi nyűgösebbek vagyunk, ez a 6. nap, hogy nem kakiltunk. Tegnap kapott szirupott meg az előbb is, ha nem hat pár órán belül jönn a kúp, amit nem szívesen adok.

Lorca: Remélem Szasza teljesen rendbe jött mára.

Timi: Nagyon hasonlít Lillus az apjára, le se tagadhatja. Nálunk is apára hasonlít, de álítólag vagyok benne én is. (Ezt most jól megfogalmaztam)

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Áron videó nagyon brutális.

Valamelyik nap a kisasszony is nagyon megilyesztett. Pelenkázó a mosógépen, próbálnám pelenkázni, nyúlok a pelusért erre elkezd fordulni és szegénykémnek a kezem a mellkasán csattant egy picit, mert különben a mosógép mellett köt ki. Szerencsére sírás nem volt csak meglepődés.

Méretek: Két hete az oltásnál:
5500 g ( 3450g), 61,5 cm (47 cm)

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Olyan furcsa, hogy amikor ébren van, rohangálok az egész lakásban, pakolok, teregetek, fordigatom Szabit, ezt-azt csinálok. Bezzeg amikor alszik (mint most) semmi kedvem a mosogatáshoz, ami sokkal egyszerübb így, hogy nem kell kétpoharanként kirohanni, hogy megrázzam egy kicsit a csörgőjét. :?

Kami,
Nem tudom, igaza van-e a védőnődnek. De az tény, hogy Nati szépen megvárta, amíg kb meg tudott csinálni valamit. Aztán csinált belőle vagy 1000 ismétlést. Ő is elég gyorsan megtanult mozogni. Csak ki kellett várni, hogy elkezdje. :twisted: Szörnyű, de nem tudom, mikor állt fel először, majd utánanézek. Arra emlékszem, hogy Robi szerelte a kiságyát, feljebb akarta rakni és annyira izgatta a fúró hangja, hogy megtanult felállni. De az lehet, hogy csak 10 hó körül volt.
ööö...hol találom a compress üzemmódot? :oops:

Linda,
A kúp nem jobb? Végülis az közelebb van a lényeghez, a szirup meg végigmegy mindenen, hogy hasson.

Kép KépKép
lorca

Aron maris rajott, hogy lehet NEM rendeltetesszeruen hasznalni a jatszoszonyeget:

Kép Kép

Ez a rendetlenseg genetikusan van benne? Vagy pusztan a gyerekek megerzik, mit nem szabad csinalni es akkor azt ezerrel? :D
kami

Kami,
A második képen Áron nagyon hasonlít Gedeiapura. Szerinted rosszul látom?
Szerintem a alapból benne van minden gyerekben a rosszaskodás, javítani csak mi tudunk rajta, szerinte! :lol:

Képzeljétek Peti 10.40- kor elaludt, délben félkomában megkajált és és még alszik mindig! Nem túlzok ha azt mondom ilyet még nem csinált a 4 hónap alatt csak éjszaka. :shock: :D Isten tartsa meg jószokását!!!!!!!!!!!!!
Vendég

sziasztok!

Már megint jócskán lemaradtam :cry:
Na de sebaj...

Túléltük a keddi babysitterkedést végül csak délután kellett Sugira (Napsugár) vigyáznunk. Ebéd előtt mentünk át már teljesen be volt sózva mikor jön Lea! Ott ugrándozoztt körülötte próbálta simizni de az "óvatosan" neki még nehéz ...:-)
Mindenesetre édes volt.Nem akart enni amíg Leát nem látta (merthogy őt letettem a gyerekszobába amíg ettünk ) a vége az lett hogy Lea az asztalon a hordozóban úgy hogy Sugi is lássa.
Aztán az anyja 1 körül lefektette mondván aludni fog 3ig :wink: Persze hogy felébredt 3/4 2 kor hogy hol a Lea? Lea épp szunyókált majd a 30 perces alvásából ő is felébredt úh együtt játszottunk .Nem volt semmi gond folyton takargatta,próbálta a kisbékáját Lea kezébe adni majd miután Lea megfogta és nem tudta megnyomni a béka pocakját hogy az elkiálltsa magát
"hello I love you" Sugi "leszúrta" ne úhgy hanem így és már nyomta is Lea kézfejével együtt :shock: a béka pocakot :D Persze nem volt gond belőle inkább érdekesnek találta a kisasszony hogy még egy gyerkőc sertepertél körülötte.
A gázos az volt amikor szopztunk Leával és ugye a csöndben maradás nemigen megy egy 2 évesnek...ja és kiszaladgált a szobájába hogy vmit mindig hozzon és ilyenkor sosem tudtam merre jár de szerencsére kis ügyes volt és tulképpen nem rendetlenkedni szaladt el.
Szóval erre a 3-4 órára nem volt olyan gáz de persze 24h-ban biztosan izgalmasabb a helyzet. :wink: :lol:

1-2 fotó
Kép takargatás

Kép békuci Lea kezébe tuszkolása:-)

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Sziasztok,
Nehéz ezeken a gyerekeken elmenni.
Ma nálunk délelőtt volt egy nagy ordítás blokk. Vsz jön a melegfront és ezt nem bírja. Lehet Sági nálatok fordítva van (a melegfront jóhatású), mert nálunk a hideg mindig jó hangultat hoz (kár hogy nyár van). Elmentünk sétálni és elaudt, de nem hosszú időre. Cicin először kevés evés, sok sírás (4 óra kajaszünet után), majd mikor azt gondoltam, hogy ugyan biztos nem éhes (mert előző evéskor jó sokat evett), de azért megpróbálom a másik cicit, akkor evett egy csomót és bele is aludt.

Lorca,
Ebben van valami. Én is akkor akarok inkább tevékenykedni, mikor fent van és mikor alszik, akkor inkább napot lopok, internetezek.

KépKép
bozotka

kami
szélvész Áron :lol: :lol: :lol: és villámkezű anyukája :lol: klassz móka lehetett...

nem is mondtam még elrontottam a sütidet :cry: vagyis nem teljesen de vmi gáz volt vele a hétvégén...átmásoltam a receptet egyik cetliről a másikra és vmi kimaradt .... :oops: gynúsan nehezen tudtam már a tésztátt is összekeverni dehát én "mindent" beletettem :shock: miután kisült kicsit száraz lett :oops: mindenesetre teával.kávéval tuti volt mert az íze jó volt

margarin vagy tej esetleg víz? mi maradt ki?légyszi segíts mert egyébként fincsi :wink:

majus
az a labdás fotó klassz! nekünk is van egy . a bébiket lehet így tornáztatni rajta?
Kle mined fotóján meglepetés szerintem vagyis nekem nagyon sokat változik...vagy csak ritkán látok Kele fotót? :shock: :lol:

timo
apa le sem tagadhatná Lillust... :lol:
nálunk forrósodi ka helyzet mert Lea vörösödik :shock: apa meg is jegyezte nocsak nocsak... Kép a kis vörös...

lorca
remélem Szasza jobban van már!!!

ruci méret
jelentem kinőttük a 68as bodyk nagy részét... :shock: :shock: a 74 még óriási!!!ezentúl pucér fotók jönnek amíg bele nem nő a köv méretbe :wink: :lol:

komp
csatlakozom Lorcahoz!! veszélyes mindamellett hogy a gerincének lábainka és egyáltalán a mozgásfejlődésnek abszolút nem tesz jót

anyóst épp most állítottam le hogy nem merjen venni Leának merthogy épp újságolta a vasárnapi ebéden hogy mit szeretne venni!még jó hogy mindig kérkedik és a nagyközönség előtt elfecsegi mit szeretne venni Leának csak azért hogy rá figyeljenek...így időben le tudom állítani a baromságairól...
:evil: :evil: :evil:

esti ordítás
ez nálunk is 3.napja megy különböző fokozatokban(negyed óra,3/4 óra stb) :shock: :lol: szerintem egyébként ez most a pocakja mármint görcsök formájában mert 1-2 puki jön csak ki de utána is feszeng,sír és semmi.egyenlőre a hajszárító most az ellenszer :lol: megnyugszik és akkor hajlandó tovább enni (ja merthogy kajcsi közben kezdődik )

éjszakák
Lea továbbra is átalussza ügyesen aminek naggggyon örülök :lol:

mióta jobb idő van napközben is alszik a két kajcsi között 3/4 -1 órát ....

járóka
hát mi egyenlőre kihagyjuk...majd legfeljebb mindennap takarítok :shock: :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

bocsi a félregépelésért de gyorsan szeretnék sokat írni ami ugyebár nem mindig jön össze...

jaj még egy hír ledobtam 2 kg-t!!! már csak +4 :shock: én persze 14-nek érzem :shock:

na most megyek egy kicsit vasalgatni amíg Lea durmol

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

felébredt nem kell vasalnom!!!! :lol: :lol: :wink:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi!
Suti hozzavalok:
- 3-4 db alma
- 3 db egesz tojas
- 30 deka liszt
- 30 deka cukor
- 1 tasak sutopor
- 1 tasak vancuki
- egy kis orolt fahej
Gyumolcs keverheto, helyettesitheto, nem ajanlott: narancs, kivi, ezek suteskor megkeseritik a kajat. Ezen kivul tul.kepp barmi. Tapasztalat szerint a legjobb gyumik: banan, alma, barack, szilva.
kami

Szervusztok...

Megint lent vagyunk a Balcsin. Zsuzsa egy kis tündér mostanában, jókedvű, térül-fordul, mosolyog, játszik, szóval nagyon aranyos. Persze állandóan ott kell lenni a nyomában, de most hogy Szilvi megszerette a kendőjét, nem gond, mert magamra akasztom és jön velünk.

Szilvi állandóan ülni akar. A gáz az, hogy egyáltalán nem tud, egy kicsit se. A hordozója se jó neki, teljes függőlegesben akar lenni hogy a két kezével matathasson. Lehet ezért is élvezi most a kendőt, mert mindent lát belőle, és mozgásban van, és ha kifelé néz, akkor még a kezeit is tudja használni. Ha leteszem a hátára, akkor ilyen mini-felülésekben erőlködik. Zsuzsáról is ilyen kb 5 hós korában készültek azok a képek, amin már nagyon látszott hogy ülni szeretne, csináltam is egy ilyen sorozatot. Kb 5 hónapos korában tanult meg stabilan ülni. Felülni csak később.

Habtapi:

Kép

Mindig a szájában volt. De mindig. Kipiszkálta a darabokat a puzzle-ból, és megcsócsálta (fogzás!) és jól szétdobálta. Davidnek napi "szórakozás" volt újra összerakni. :)

Akkor szedtük fel mikor Zsuzsa kórházba került, mert nehéz volt takarítani, és paranoiás voltam, hogy ott tobzódnak a baktériumok.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Még képek...

Szilvi és Zsuzsa egy kádban!!! Micsoda bravúr! :)

Kép

Szumó baba a strandon:

Kép

Lazulunk apuval:

Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Hat beszaras! Ez a kolok ma tok sokat alszik es keveset eszik! Pedig nem is kapott oltast es jozan idoszakaban jokedvu! Valami akkor tenyleg megint jon, front...
kami

Hahóóó! :)

Most ment el anya, Lillus a járókában szundít! :D

Kami!
Áron a kis csibész! :) Nagyon elmélyülten tanulmányozza a szőnyeget, hogy hogyan lehetne mégtöbbet megkaparintani belőle! :)
Süti: gyümit hogyan teszem bele, egészben? (na, jó, az almát nem.. :oops: ). Mindent összekavarok és kész? :roll:
Bim-bam: ugyanaz, amit te mutattál, csak Május rosszul értelmezte és nem az egész gyereket himbálta, csak a fenekét, miközben a hónaaljánál fogva tartotta Kelét! :lol: :lol: :lol: Legközelebbi talin megmutatja! :)

Babajelek:
én is olvastam róla, van egy-két dolog, ami tök egyértelmű és lehet, hogy használni fogjuk.

B.Ági!
Szuper, hogy nem lesz kötöttséged szeptembertől. Azért télre már Boldi is nagyobb lesz, aztán majd bevállalom Lillus mellé! :D :D Legalább szinkronban ordítanak! :)

Nanica!
Nagyon jók a képek! :)

Lin!
Hogy vagytok? Tejcsi?

Mazsi!
Nagyon édi Lea, szerintem jól áll neki a vöröskés haj! De ez még a babahaja, nem? Mert nem biztos, hogy a rendes is ilyen marad.
Sugi: tapasztaltad, milyen a kis korkülönbség! :lol: :lol: :lol:
Ordítás nálunk is volt tegnap, aztán a fél 8-as fürcsi után beájult a szopiba! Persze, fél 3-kor már keltett, hogy éhes! :)
Gratula a minusz 2 kg-hoz! Biztos átcsúszott hozzám, mert rajtam meg több van.. :oops: :oops:

Róki!
Olyan helyesek a lányok! :) Látod, látod, vannak azért szép pillanatok is és szerintem egyre több lesz. Fél év múlva már tök jól eljátszanak egymással! :)

Kép

Timi
Kép Kép
timocska

kami
akkor mindent jól csináltam vszínű az őszibari volt kevés benne...
a múltkor banános-almást csináltam szerintem az alma engedett egy kis levet és azért nem volt ilyen száraz :lol:
na mindig tanul az ember...

timo
a gyümit reszelve teszem bele

kivasaltam !!!!!!
és közben Lea rekordot döntött a hason fekvésben mert több mint fél órát bírt kisebb nagyobb nyüszivel dea végén még sikongatott is :lol: haladunk....

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

:evil: :evil: :evil: basszus milyen égszakadás lett itt!!
most akartunk átmenni Leával egy kis alkoholmentes sörért a sarki boltba...

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

lemaradtam...pann és Gergő mégis elröpültek Skóciába? apával vagy nélküle?

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Hahó, voltunk megint tornázni. Az akció első felén Boldi nyűglődött, a másodikon Kele. Két jó barát, utána a fotelben vigasztalták egymást kézenfogva...

Róki, aranyosak az új vonalzóképek! A habitapira takarítás szempontjából még ránézni is horror :shock: :) még a próbálkozást se irigylem, pedig tök jól néz ki, nagy szerencsénk, h ti már kipróbáltátok :lol: :wink:

Timi, már Május is ajánlkozott, majd ha megszorulok egyik nap tiéd Boldi (vagyis a Lillusé), másnap Május szórakoztatja, Kami már korábban mondta (és én nem felejtek) úgyhogy még két napra kérünk jelentkezőt, és a végén bölcsibe se megy :lol: :lol:
Hehe, amíg meg nem halljátok hogy racsítozik..

Most persze alszik, kitornázta magát.

Reggel meg 3/4 5-kor kelt :shock: , ami nálunk korán van :evil: úgyhogy mondtam is neki, h 5-ig bírja ki mert csak akkor nyit a tejbár.

Aztán voltunk ortopéd dokinál, nincs gond, csak a szokásos, merev, és tényleg tornáztatni kell naponta többször, legalább 4 perc, még ha nem is tetszik neki. Eddig eléggé elsumákoltuk, de két hónap múlva megint megnézi..

És Boldi is leginkább ülni szeretne. Az apja annyit gyakorolta vele azt, h fekvésből megfogja a mancsát és felhúzza (tiltásom ellenére, mert még korai sztem ilyen gyakran csinálni), szóval ha megfogom a kezét már gyakorlatilag meg is indul felefelé :D

Én már délelőtt kitakarítottam, mert Boldi rákényszerített a porszívózásra, ugyanis kénytelen voltam belátni, h ha már úgyis be kell kapcsolni h ne ordítson, és már úgyis marha nagy kosz van, akkor akár ki is porszívózhatnék... :shock:

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Kami! köszönöm a köszöntést!!!! Áron Nóra lett volna??? Nem volt más betűkombiáció, ami tetszett??? Ha fiam lesz, Acul legyen?? Naaaagyon vicces vagyok! :-)

Timo! Irtó édes Lilla a járókában!!! :-)

Még a régebbi anyóstémához. Nekem nincs sok bajom vele, kedves, rendes, ha megyek hozzá ad enni, még a kutyának is... De vmi mégis visszatart! Talán, hogy a férjem bátyja 6 hónapos korában egyedül maradt a heverőn, leesett és eltört a kulcscsontja... :-(

Vagy, hogy a múltkor meg akarta etetni a gyerekemet (támogattam az ötletet, mert Luca születése óta nem voltam moziban-ja mellesleg ott indult meg a szülés, persze minek nézek Hannibált mindenórás terhesen. Az egész mozi nekünk drukkolt :-)) szóval a szájába dugja az üveget, én meg kimentem a szobából, mert látni sem akartam. Hallom gyerek ordít, anyós meg kétségbeesetten kapálódzik, hogy vmi baja van, mert úgy kapkod az üveg után... Akkor nézem, micsinál: a cumisüveg kb fél cm-re volt csak a szájában. Csak épp a vége. Kedves mama meg nem győzte tépni kifele, nehogy bekapja, mert "megfullad"!!!!!! Még jó, hogy bosszantotta szegénykémet.

Na meg mégegy: első alkalommal voltak nálunk, Luca kb 5-6napos volt. Kiküldtem őket a hálóból, hogy hadd szoptassak, leraktam a 200*200as ágy közepére, és kimentem a nappaliba a pelusért. Erre félrelök és berohan a bébihez, hogy majd akkor ő vigyáz rá, mert én nem vigyázok, nehogy leessen. Mondom mama! Figyeljen arra is nagyon, nehogy felálljon, mer beveri a fejét a pocba... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Mindenki! Kaptam névnapra egy mondókás könyvet! Nem vmi magasröptű, de babáknak nem is kell még Shakespeare! Beszkenneltem a nagy részét! A közös galériában van!
Vendég

Lillus tapsifüles :P

Kép
Kép
agiboldi

B.Ági!
Hogy kell racsítozni? :oops: :oops: :oops: Az mi? :lol: :lol:

Nóri!
Köszi a mondókákat, szerintem klasszak! :)
És utólag is boldog névnapot! :D

Timi
Kép Kép
timocska

Nóri, jók a mondókák. Ilyenekre gondoltam, pl. Egyedem begyedem.
Közben megvettem amit Timi mondott, a Füzesi Zsuzs félét. De nem találtam a Sági és Barbi féléket. Legalább van indokom, h miért járok folyton könyvesboltba :D

Kép
Kép
agiboldi

Timi, háát a racsítozás az a hangosan nyarvékolva vinnyogós visítás néha bömbifelé tendáló felerősítésekkel, de se nem bömbi, se nem dumálás. Széles skálán mozog, az idegrendszerednek mindig egy újabb pontján támadva :twisted:

Kép
Kép
agiboldi

Lányos anyukák!

Kaptam két egyforma (méretre is) fehér keresztelő/akármi rucit. 62/68-as. Tök új! Nem kell vkinek? Ingyen!!! Nekem nem kell 2.
Kép
Vendég

Mazsi!
Nagyon ügyi Lea, ha fél órát kibír hason. Lilla kábé 5 perc után olyan keservesen vernyákol, hogy megesik rajta a szívem... :)
Amúgy forgolódik már Lea? Vagy mivel ő is a dundigombóc táborba tartozik, még vár ezzel? :)

Ági!
Tessék tornáztatni Boldit! :)

Na, ennyi volt a nagy szunya! :evil:

Timi
Kép Kép
timocska

Nóri!
Írok privit! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Könyveket érdemes a www.alexandra.hu -n rendelni, mert 30%-kal olcsóbb. Csak az 550Ft-os pstaktg van rajta, ami teljesen korrekt! És nagyon nagy a választék!
Vendég

Natival megvolt az első bugyiban alvás. Nem szándékosan, de nappal nincs pelus és túl gyorsan elaludt. Nem akartam nyaggatni, nehogy felébredjen, mert akkor ha nem tud visszaaludni, van vagy egy óra nyüszi vagy kettő. Túlélte a matrac! :D Azért éjjel még marad a pizsi-pelus verzió, de délután lehet, hogy már nem.

Róki,
Attól az egykádas dologtól azért én egy kisebb ájulási rohamot kapnék. :oops: Nem vagyok valami bevállalós. :D
Az új avatarok is aranyosak :)

Mazsi,
A babával nem kell minden nap takarítani. Szép puha rugijaival minden cm2-t tisztára fényez. :twisted: Csak fél méter felett, de egy mászóbajnok mellett kinek van arra ideje, hogy felemelje a fejét? :)
El nem hinnéd, milyen jól bírják ezek a picik a nyüstölést. :lol: Szopi csendben? Az meg micsoda, kérdezhetné Szasza. Ő már annak is örül, ha egyedül ülhet az ölemben és nem rugdalja senki vagy sikongat a fülébe.

Timocska,
Anyukád fárasztotta ki ennyire? Olyan, mintha órákig így akarna pihizni. A kis nyuszifül. :P

Kép KépKép
lorca

Lorca!
Hip-hip-hurrá Natinak! :) Simizd meg a buksiját helyettem is! :D :D
Ja, Lillus nagyon békésen szundizik. Ha vki van nálunk vagy mi megyünk, nagyon kizökken a békés megszokottól. Ezért olyankor sosem alszik. Most is akkor aludt el, mikor már anya elment. Ja, magától, cumi nélkül! :)
Bízom benne, hogy még alszik kicsit.. :)

Timi
Kép Kép
timocska

Nóri, én tudom, h olcsóbb lenne, de mániákus könyvesboltba járó vagyok. Imádom nézni, szagolni, beleolvasni, még ha a végén nem is veszek semmit. (ruhabolt mánia sajnos hasonló... :) )

Kép
Kép
agiboldi

Nincs bizalom, itt csücsül az ölemben! :evil:

Timi
Kép Kép
timocska

Norcmorc,
El sem tudnád képzelni, milyen sokan leejtik a gyereküket! :( A legtöbben szerencsések, nem lesz bajuk. Anyós - és pláne bátyus - peches volt. Lehet, hogy ezért nem akarta, hogy otthagyd az ágyon. Nekem is égnek áll a hajam attól, amit anyukám/anyós csinál a gyerekekkel. De már megszokták, hogy mindent mondok. Csak anyukám tud ettől besértődni. Hogy felnevelt ő két gyereket. Aha, jó 30-40 éve. :twisted:

Kép KépKép
lorca

Ágiboldi,
De az interneten sokkal nagyobb a választék. Bár a múltkor megharagudtam, mert mégsem tudták elküldeni a csecsemőkori sárgaságról szóló izgi olvasmányt! 8)

Timo,
Nem tartott sokáig a mélyalvás. :D

Kép KépKép
lorca

Na, ha már így felébredt, elslattyogunk a helyi boltba venni Boci Aero-t! Remélem lesz! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Ágiboldi! Furcsa lehetsz, ahogy a ruhaboltban szagolgatod a zoknikat, bugyikat!!!! :-)

Na megyek postára bubisborítékért! Ha ott nincs szerintetetk hol lehet kapni??????
Vendég

timi
á, dehogy forgolódik...a pocakja nem engedi :lol: a hasonfekvés is leginkább libikókáoz hasonlít mert tulképpen a hasán billeg :lol:
eddig ő is 5-6 percet bírt most itt idétlenkedtem neki a vasalódeszka mögül :lol:

racsítozás? :shock: :shock: :shock: megint tanultam vmit :lol:

Nati kis ügyes!

norcmorc
Luca nagyon csini ebben a kisruhában

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

norcmorc
papír vagy nyomtatványbolt?

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Nóri, neeeem, ott csak nézegetem és felpróbálom... és ha nem akarok venni semmit és/vagy nincs is rá épp pénzem akkor meg is veszem :shock: :D

Kép
Kép
agiboldi

Agiboldi, en tudom, mi az a racsitas. uigy latszik ez valami tajszoveg :D

Lanyok, pelda, hogy Ajron hogy szorakoztatja magat. En hulyere rohogtem magam kozben, nezzetek el nekem, ha razkodik a kamera :D

http://www.videa.hu/main.php?page=play& ... OIpTSZoznj
kami

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?