Hahó, voltunk megint tornázni. Az akció első felén Boldi nyűglődött, a másodikon Kele. Két jó barát, utána a fotelben vigasztalták egymást kézenfogva...
Róki, aranyosak az új vonalzóképek! A habitapira takarítás szempontjából még ránézni is horror

még a próbálkozást se irigylem, pedig tök jól néz ki, nagy szerencsénk, h ti már kipróbáltátok
Timi, már Május is ajánlkozott, majd ha megszorulok egyik nap tiéd Boldi (vagyis a Lillusé), másnap Május szórakoztatja, Kami már korábban mondta (és én nem felejtek) úgyhogy még két napra kérünk jelentkezőt, és a végén bölcsibe se megy
Hehe, amíg meg nem halljátok hogy racsítozik..
Most persze alszik, kitornázta magát.
Reggel meg 3/4 5-kor kelt

, ami nálunk korán van

úgyhogy mondtam is neki, h 5-ig bírja ki mert csak akkor nyit a tejbár.
Aztán voltunk ortopéd dokinál, nincs gond, csak a szokásos, merev, és tényleg tornáztatni kell naponta többször, legalább 4 perc, még ha nem is tetszik neki. Eddig eléggé elsumákoltuk, de két hónap múlva megint megnézi..
És Boldi is leginkább ülni szeretne. Az apja annyit gyakorolta vele azt, h fekvésből megfogja a mancsát és felhúzza (tiltásom ellenére, mert még korai sztem ilyen gyakran csinálni), szóval ha megfogom a kezét már gyakorlatilag meg is indul felefelé
Én már délelőtt kitakarítottam, mert Boldi rákényszerített a porszívózásra, ugyanis kénytelen voltam belátni, h ha már úgyis be kell kapcsolni h ne ordítson, és már úgyis marha nagy kosz van, akkor akár ki is porszívózhatnék...