Én a pisiléssel egész jól állok, éjjel max. 1-szer kell mennem, és már vissza is tudok aludni. Viszont napközben akár 15-30 percenként is meglátogatom a WC-t, de felfázásnak semmi nyoma
Erre a képfeltevésre (pocakosan vagy anélkül) már én is gondoltam, de mindig kiment a fejemből
Talán ma csináltatok magamról valami használhatót és "gyönyörködhettek"
Jadey!
Barátnőd
Kriszkrosz!
Akkor ma megfigyelés alatt leszünk? Remélem a leírás alapján simán idetaláltok majd
Én sütök majd valamilyen sütit, meg lesz szenyónak való. Legutóbb Kata egy csomó rágcsát hozott, meg üdítőt, Judit pedig kirabolt egy zöldségest és hozott egy rakat gyümit. Aranyosak voltak, de tényleg nem kell semmi különleges, meg nagy mennyiség, hacsaknem nagyon-nagyon éhesek lesztek!!!
De Rátok bízom! Jó, hogy ilyen jó élményeid voltak a kismamabolttal. Gratula a felsőkhöz
Rejo!
Bársonyleplek
Én látom magam előtt
És baj nem lehet, ne gondolj ilyenekre!!!
Kata!
Amikor mi növekedtünk Anyáink pocijában, teljesen más volt a helyzet. Tuti kevesebbet aggódtak, mert sokkal tájékozatlanabbak voltak. Amit tudtak, azt csak a dokiktól tudhatták meg (szerintem) négyszemközt, mert szakirodalom, újságok nem igen voltak a témában, internetről ne is beszéljünk. A vizsgálatok sem voltak olyanok, mint most, ugye uh-ot akkoriban kezdték el szépen lassan használni a nőgyógyászatban. Ami viszont most van, az a ló másik oldala, a túlzott tájékozottság, amivel sok esetben (pl az általad említett könyvvel is) csak a frászt és a parát hozzák a kismamákra. Persze burokba se lenne jó vonulni, hogy minden infot elzárjunk magunktól. Valahogy az arany középutat kellene megtalálni, amit most talán Ketteskével kezdek meglelni
Marcinál paráztam ezerrel! Na az okoskodásomból egyenlőre ennyit!
Pusz: Melinda (18+2)