A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. őszi kisbabák

Ezt most nem értem miért ment el 2x
Én csak 1x küldtem el.
Amúgy ma olyan lassú ez a babanet....
Bocs Lányok ...

Kép

Kép
[/url]
pledit

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a dícséreteket és a köszöntést, nagyon jól esik (Apájának is dagad a melleKép )!

Dino Kép
Köszönöm a könyvet, ha egy kis időm lesz beszerzem, kíváncsi vagyok mit írnak, ugyanis anyósom is csomószor mondja ezt a mondatot(kell korlát)
A nagyobbik fiad iszonyú helyes kis pasi, gondolom már volt olyan kislány, aki szerelmes volt belé. Ha én járnék vele egy oviba, biztos az lennékKép

JutiKép
Nagygé kontroll?
Kisgé fog? Kibújt rendesen?

ReditkeKép
Nagyon jó volt olvasni, hogy más is gondolkodik úgy, hogy évi 3 kg kosz(én mondjuk 4kg-mal ismertemKép)kell. Meg is nyugodtam rendesen, hogy a mi koszevő teljesítményünk nem haladja meg a normát(remélem), miután mi kimerítjük ezt itthoni porral, és játszótéri kavics, fa egyéb nyalogatással, háziállat nincsKép
Nálunk az agyhártyagyulladás elleni kétszer volt (nálatok, ill többieknél?), 8 ill. 10 hósan, egyszer sem volt gond. Még cak sírni sem sírt annyira, mit a többinél(itt jegyzem meg, Lili fájdalomtűrő képessége szerintem magasabb, mint általában, mert minden szurit iszonyú jól viselt, dokinéni, és védőnő is csodálkozott mindig Kép)

Puszikat és öleléseket kapni igazán felemelő érzés, biztos nagyon édi volt Bálint, el tudom képzelni a jelenetetKép
Emlékszem, amikor még Lili nem tudott átölelni minket, annyira vártuk azt, hogy tudjon, és most olyan jó!!!
Apájával pedig-annyira szereti- olyanokat szoktak "szerelmeskedni", hogy csak csuda.

GyógyszerevésKép

InimmaKép
fotók nagyon jók, különösen tetszett a fejetlen rókaKép Ennek azt a címet lehetne adni, hogy: A marcipánfigura pályafutása lefejeződött...Kép
Sírásról: nálunk inkább a hiszti a jellemző, de szerencsére ritka. Persze ha elesik és beüti magát sír.
Lili inkább nyüszög, zúg, ha érted mire gondolok, ha nyűgös, fáradt.
Valami oka mindig van nálunk, ha sír.

Hú, most jó sokat írtam, de most tudtam leülni a mai sürgés forgásban, ráadásul nem elég, hogy a szülinap miatt készülnöm kell, még az egyéves kontrollra is le kellett menni dokinénihez. De legalább bebizonyosodott, hogy a karjaim nem hazudnak. Éreztem, hogy hízik Manócska. Másfél hónapja volt 9450 gramm, most pedig 10 kg, és 220g, és 77 cm.

No most ennyi bőven elég volt belőlem/belőlünk!
Móni

Kép
sunimum

SziasztokKép

SZÜLINAPOSOKNAK BOLDOG SZÜLINAPOTKépKépKépKépKépKépLorenának és Rubennek , Márknak, Elisának, Lilinek (puskáztam remélem nem maradt ki senki)

Kornélnak meg Boldog NévnapotKépKépKépKépKépKép

A fotókon gyönyörűek a kislányok (Sunisam)KépKép és a nagyfiúk (Balázs,Bandó,Donát)KépKép

Koszevésben + macskakaja evésben mi is bene vagyunk a top10-benKép Ma végig tipegte és végigmászta az egész várót a dokkernál.Letépte a plakátot a falról.Mázsálási adatok:10700 gram és 76.5 cm végre megint hízásnak és növésnek indult.

Noémi+Heléna
fantikbaba

Szülinaposok!Boldog szülinapot nektek KépKépKép

Kornélnak boldog névnapot Kép

Inimma
Képek nagyon jók,a róka nekem is nagyon tetszett Kép

Dino
Köszönöm Kép
Sport jégkrémet nyalogatta de úgy hogy a nyelvéről az összeset kilefetyelte a szája köré Kép a hasába semmi se jutott Kép

Redit
Ártatlan???szelid??? Hát mikor hisztizik nem ezt gondolom Kép Kép Kép Sajnos elég sokszor teszi Kép

Kép
Kép
nikk0830

Lányok
Köszi a drukkot, kontroll is oké volt. Igazából nem hiszem, hogy mgrázta, mert beszzéltem a villanyszerelőnkkel és firelénk van, ami azonnal levágja a biztosítékot, ha hozzáér valami. csak nagyon sírt, így jobbank láttuk megnézetni.
Fog: még mindig csak egy fél csücsök van, mot nincs ordiba, csak fisifosiKépKép

Dino
Donát nagyon jóképű pasiKép

Reditke
Üdv újraKép

Nikk
Maszatos BandóKép

Móni
kislányod nagyon csini.)

Orsi
Elkezded a sulit? ott voltál ma?

bocs, de rohanok a felújítás miatt
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

ÓÓÓÓ és a legfontosabbat nem is írtam Kép Kép Kép BAndó tegnap kapaszkodás nélkül lépegetett kbjó egy métert Kép Olyan boldogok voltunk.elöször Pár napja tett 2 lépést És persze felmászik az ágyra,ülőgarniturára,legtöbbször sikerüll háttal leszállni ,de néha fejjel lefelé landol Kép Minden szekrényt kinyit,odacsukja néha az ujját szóval nagyon fejlődik Kép
A kerületben ünnepelték az anyatej világnapját,és a tejleadó anyákat meghívták rá.így minket is.Volt eszem iszom beszédek,minden féle nagy emberek,kaptunk virágot kis csomagot minden félével Kép

Kép
Kép
nikk0830

Sziasztok!Kép

Nagyon koszonjuk a gratulaciokat mindenkinekKép

Mi is NAGYON BOLDOG SZULINAPOT KIVANUNK Lorenanak es Rubennek, Marknak es LilinekKépKépKép

Most csak gyorsan egy kep az unnepeltelKép
Majd holnap a tobbit.

Kép

Tcis

Kép

Kép
tcis

NAGYON BOLDOG SZULINAPOT LORENANAK ES RUBENNEK, MARKNAK ES ELISANAK!!!!!

Nagyon sokat irtatok es en hulla vagyok igy bocsi de nincs hozzaszolas csak egy kerdes: fiam eddig nagyon jo alvo volt, egyedul aludt el a kisagyaban es reggelig fol sem kelt de ugy latszik ontudatra ebredt angyalom es szerintem fel egyedul, mar amikor elkezdunk keszulodni alvashoz nyugoskodik, de amikor rakom be a kisagyba akkor mar ordit. Ma sikerult elaltatni ugy, hogy fogtam a kezet vegig, aztan kiosontam de ha felebred este akkor is nagyon sir es velunk akar aludni, viszont mi ezt nem nagyon szeretnenk bevezetni (ossze-vissza rugdos minket, kinyomja a szemem meg hasonlok Kép )
Szerintetek most ez egy ilyen idoszak vagy ez mar igy marad, amugy nappal sem lehet egyedul hagyni visitva jon utanam.

TELJESEN EGYEDUL JAR! Kép Bocsi a dicsekedesert, Kép ugy megy mint egy kis robot, ide-oda dulongelve, az egesz lakast bejarja, sot futni akar de azert az meg nem megy. Kép

Bocsi de most ennyi.

Jo ejszakat mindenkinek!

Ani

KépKép
KépKép
tontica

Nekünk is elég eseménydús napunk volt, most sikerült letennem aludni Dávidot.
Neki is már régóta kedvenc játéka a fiók- és szekrénynyitogatás, -pakolás, de ma megtanult ágyra felmászni és onnan lemászni (ez többé-kevésbé sikerül, de azért még gyakorolni kell), pár mp-ig egyedül áll, tolja maga előtt a bébitaxit, széket, aztán este a szőnyegre kakilt, majd a szekrénybe pisilt, aztán az összes (pisis és nem pisis) ruhát (az összeset, ami nem kevés) kihajigálta a szekrényből.
Anya szeme fénye. Kép
Már eszméletlen eleven, alig bírom az iramot vele. Kép De élvezem, nagyon! KépKépKépKép

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

MoniKép
Tunderi a kislanyod es meg szeptember 13-an is szuletett mint az en ElisamKép

DinoKép
Tenyleg nagyon jokepu a nagyfiad,nemhiaba vagy buszke raKép
Mi kicsit irigyek vagyunk Eszti babaraKép Jo, csak vicc voltKép

Orulok, hogy masnal is van mindeneves, mert nalunk is hasonlo a helyzet igaz haziallat nincs, de a szomszed kutyajat es macskajat nyaggatjuk ezerrel. A kavicsokat mostmar ritkabban eszi annyit el tudtam erni, hogy odahozza nekem de azert a szebbeket behamizza.

TonticaKép
Gratula a jarashozKép Probaltal mar valamilyen kis lampat egve hagyni a szobajaban,hatha akkor nem felne. Mas otletem most sajnos nincs, de itt valaki bisztossan ad valami jo tanacsot. Mindenesetre ha csak lehet ne szoktassatok magatok melle, mi megjartuk Elisat mar be se teszem a kisagyba mert 10 perc mulva felebred, kozottunk viszont "eleg" jol alszik, mikozben ossze vissza rugdos bennunket.

Tcis

Kép

Kép
tcis

Először is mindenkinek köszönjük szépen a dicséreteket, nagyon jól estek!Kép

InimmaKép
Bernát is rengeteget sírt, egész nap nyűglődött, nyafogott, nem volt jó neki semmi, azonban kb. 2 hete teljesen megváltozott, olyan mintha kicserélték volna. Ugyanúgy a nyomomban van állandóan, de már nem nyafkázik egyfolytában, hanem tesz-vesz, pakolászik stb. Nem tudom mi lehet az oka, de úgy tűnik az egész napos hangoskodásnak vége. Kopp, kopp, kopp... Lehet nálatok is egyszer csak meggondolja magát Csongor.

ReditkeKép
Gyógyszerevészet Kép Sajnos ezek a "rosszcsontok" mindent megtalálnak amit nem kellene.

PlEditKép
Hát nálam sajna nem így működött, egyszerűen fokozatosan lecsökkent a mennyiség.Kép

MóniKép
Hát, igen az idősebb generáció ezt (mármint a korlátot) mindig mondogatja, de ahogy elnézem manapság lazábbak a nevelési szokások.
Látom Lili is jó súlyban van.Kép

JudyKép
Örülök, hogy minden rendben Nagygével.Kép

NikkKép
Bandusnak gratulálunk! Bernát is egyre többször próbálkozik az egyedül állással és menéssel. Lehet a legközelebbi séta alkalmával már rohanhatunk utánuk.Kép

TcisKép
Hát igen..., így kell tortát enni!Kép Nagyon édi!

TonticaKép
Nektek is gratulálok a járáshoz! Nem lehet, hogy jön a foga és azért nyűgösebb? Bernát is jön utánam visítva, addig amíg meg nem érkezik abba a helységbe ahova kimentem, azután abbahagyja, így ha nem csak egy pillanatra szeretnék kimenni valahova, akkor inkább hívom és nagyon lassan megyek, hogy végig lásson.

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Tcis:
Van neki kis jateka ami vilagit es zenel, biztos vagyok benne, hogy a gond az, hogy nem akar egyedul lenni, meg is ertem szegenykemet en is utalok egyedul aludni, 26 eves vagyok de meg mindig felek Kép
Majd lesz valami sok-sok turelemmel megoldjuk.

KépKép
KépKép
tontica

Lányok! Köszönjük szépen!
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Mi is kívánunk nagyon boldog szülinapot Márknak, Lilinek és Elizának! És boldog névnapot Kornélnak.Kép
linato

Boldog szülinapot Balázsnak! Kép

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Üdv. az újaknak és boldog szülinapot utólag azoknak, akik már betöltötték az első életévüket Kép.
Én dolgozom, mint a hangyák. Vagyis... azért ez így nem igaz, mert alig van most munkám. A suli is elkezdődött, pénteken és szombaton lesznek óráim, úgyhogy nagyon keveset leszek a családdal sajnos.
De nem panaszkodni jöttem.
Pipike még sajna nem megy magától, de úgy igen, ha csak az egyik kezét fogom. Eleinte így csak forgott meg araszolt körbe-körbe, de már rájött, hogy kell.
Jövő héten lesz a szülinapja, én csinálok egy "babazsúrt" neki - ezen a nyáron nagyon sok barátunknak született babája, így legalább tudunk találkozni velük.
Adjatok tanácsot, mit lehet venni egy egy éves babának szülinapi ajcsiként? Tegnap voltunk az Árkádban a Játékszigetben, de nem fogott meg semmi. Úgyhogy légyszi, adjatok tippet!
Köszi,
Andi
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntést és a gratulációt is a fognövesztéshez! Kép Tegnap egy ajándékot odaadtunk Márknak, a többi majd szombaton lesz, akkor tartjuk a bulit a családdal. Este 22.22-kor odalopóztunk a kiságyához a férjemmel és elénekeltük neki a Happy Brithday-t (ekkor született 1 éve).
1 éves adatok: 72 cm hosszú és kereken 8 kg.
Szerencsére a fognövesztés egyelőre nem viseli meg nagyon. Kopp-kopp!

Boldog szülinapot kívánunk mi is Lilinek, Elisának, Lorenának és Rubennek! Kép
Kornélnak boldog névnapot! Kép

És boldog szülinapot Pledit Balázsának! Kép

Linato,
nagyon jók a képek, igazán büszke lehetsz a gyerekeidre!

Judy,
kár, hogy kisG-ét így megviseli a fognövesztés. Jó, hogy nagy G-vel nem történt komolyabb baj!

Nikk,
gratula Bandus lépéseihez! Kép

Dinó,
hú Donát micsoda szívtipró! Kép

Sunimum,
azt hiszem vigyázhatsz a lányodra, a fiúk dögleni fognak utána! Kép

Inimma,
nagyon klassz a családi fotóalbum! Kép

Tontica,
nektek is gratula a járáshoz! Kép

Hát most hirtelen ennyire futotta, bocsánat, akit kihagytam, de Márk itt visít a lábammal, mennem kell.

Macsek

Kép

Kép
macsek11

sziasztok,

Köszönjük a névnapi köszöntéseket. Mi persze elfelejtettük volna, mert ilyenkor családi megállapodás alapján ( egyelőre) csak pat pat( simogatás) jár, de tegnap voltunk a dokker néninél.

Végre nem szúrtak leKép Kornél 60 dekát hízott, most 8310g és 74 cm. Õ is megtesz már pár lépést egyedül, de inkább mászik, ha siet valahová.

Lányok, Tontica, Dino ti hogy bírjátok, hogy folyton utánatok mászkál? Bevallom, nálunk a gyerekszoba ajtaja a határ. Onnantól jön az én világom. Ha kimegyek, akkor jön a járóka. Mikor betezem nyafizik egyet a rend kedvéért, de már 20-30 percet is eljátszik benn egyedül, amíg én pakolok, takarítok, főzök-mosok( persze ez legalább egy heti programKépKépKép)

Gratula a járó babákoknak. Nagyon tündérek lehetnek, várom a fotókatKép

Édesek a szülinaposok tortacincálás közbenKép

ReditkeKép GyógyszerevészetKép Hát nem mondom, lehet, hogy gyógyszerésznek készül a fiad?

TonticaKép Szerintem mesélj neki egy rövidet, simizd meg, aztán esteleg gyújts kisvillanyt és olvass az ágy mellett.Később már a lámpa is elég lesz, hogy megnyugodjon. Én mondjuk ezt a napközbeni alvásnál csinálom. Este hála az égnek a sírni hagyás miatt nálunk béke van, ma már mukkanás nélkül fordul a fal felé és szunyál. Lekopogom, hogy fél6-ig, aztán szopi után 8-ig. Ha felébred, akkor halkan játszik az ágyban, amíg bejövünk. Ezt s megértükKép

LivKép Kipakolások ismerősek.

LasagneKép lehet kapni mélyhűtött lasagne tésztát a hűtőspultokban, és arra egy réteg bolognai mártás egy réteg besamel és reszelt sajti. Tetejére szósz és sok sajti. Ha nem találsz tésztát, vagy olcsón szeretnéd, akkor a lebbencs tésztával ugyanez. IsteniKép

MacsekKép Márk fogacskaKépKép

JudyKép FelújításKép Két törpével...Na jó, a nyagyfiaddal és kisgvel. Tök jó, hogy nem történt semmi baj. Nálunk is meinden vakdugóval van tele.

Üdv;
Vera

hvera

Judy bocs az elírásért, szóval persze Kisg csak Kornél nagyon nyafi most, úgyhogy rohanok

hvera

Lanyok,
bocsanat mindenkitol,hogy nem olvasok most vissza,rengeteget irtatok.
Boldog szulinapot kivanunk minden uj egyevesnek,nev szerint megint csak bocs,ha nem irom.Csanad beteg,begyulladt mindket fule,hat nem kivanom senkinek,meg WC-re se tudok menni tole...
Ha jobban lesz es en lapot vegre levegot,jovok!!

Inimma
inimma

SziasztokKép

Kedves Friss 1 évesek!!KépKép
Nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk Nektek!!!KépKépKépKépKépKépKép

Kornélnak pedig boldog névnapot kívánunk!!KépKépKép

NikkKép
Bandó annyira aranyos a fotón a mázgás pofijával!KépKép
Nagy-nagy gratula a járáshoz!!!KépKép
Fantasztikus lehet látni, ahogy elindulnak...
Mostanság Eszti is időnként mindkét kezével elengedi azt, amibe éppen kapaszkodott és csodálkozik nagyokat magán...Kép De persze még csak néhány másodpercig tud így állni, aztán lehuppan a fenekéreKép

DinoKép
Hát, én elájultam a nagyfiad fotójától teljesen!!KépKépKép Naggyoonnn jó pasiii!!KépKép
Eszti csak meregette a szemétKép, gondolom ez is jót jelent, szóval még beszélhetünk a gyerekek közös jövőjérőlKépKépKép

ReditkeKép
GyógyszerKép
Hú, tényleg nagyon vigyáznunk kell, annyira szemfülesek és ügyesek már ezek a lurkókKép

MóniKép
Tényleg jó súlya van a lánykádnak!!KépKép
Azt meg elhiszem, hogy Apája büszke a gyönyörű kislányára!KépKép

NoémiKép
Heléna szintén jól tartja magátKépKép

TcisKép
TortaevésKépKépKépKép

TonticaKép
A járáshoz nagy gratula Nektek isKépKép

LivKép
Jót nevettem Dávid ténykedéseinKépKépKép

LinatoKép
FotókKépKépKép

CsajokKép
Tegnapelőtt éjjel kipróbáltam az altatásos módszert. Egy-másfél óra hosszat tartott míg elaludt Eszti. Persze majd belehaltam, úgy sajnáltam...Kép
Most éjszaka viszont meg sem mukkant. Fél tíztől fél hétig aludt. Én nem tudom, hogy ilyen eredményes volt a módszer egy este után, vagy csak ilyen fáradt volt a lányka? Na, majd ma éjjel kiderülKép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

SziasztokKép
Vagyok újra, de hogy szokjátok a cikk-cakkos mivoltomat, újfent csak 3 napra, aztán húzunk Zalába apukámék üdülési jegyét kihasználni, mert ők nem érnek rá. Jó lesz egy kis ingyen pihiKépKép

Annyi mindent írtatok, hogy az egészet visszaolvasni nem volt időm, és olyan sok dolog van, amit "elsősorban" írni szeretnék.
Tehát:
"először" is nagyon örülök az új anyukáknak és gyerkőceiknek. Tök jó, hogy még mindig bővül a kör. Babák nagyon szépek, de hát mindig is mondtuk itt a csajokkal, hogy ez a szuperszép babák topikjaKépKép
"Először" is szeretnék nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánni minden kedves kis egyévesnekKép Persze tényleg mindenkinek aki mostanában ünnepelte, ünnepli, vagy ünnepelni fogjaKép Így tutira nem marad ki senki sem a sorból.

TrompipiKép
Ajcsi ügyben én is féldilettáns vagyok, mert tuti, hogy egy habverőnek jobban örülne, mint bármi másnak, de anyaként ugye inkább játékot fogok neki venni a "háztartási kiskedvenc kütyü" helyett. Én arra gondoltam, hogy fából készült, színesre festett építőkockákat kap. Annak talán most is fog örülni, meg később is. De lehet, hogy egy bazi nagy dömpert kap. Vagy mittudoménKépKépKép

VeraKép
Boti is irtó nyűgös ma, úgyhogy visszatettem a kiságyba, mert jobb mindekettőnknek, ha nem idegeljük ki egymást. Sírt egy sort, és azóta alszik. Front van ma?
A kölöknek nálunk is van korlátja. Ha olyat teszek, hogy nem tudom (vagy épp nincs lelkierőm) minden mozdulatát figyelni, akkor berakom a szoba számára elkerített részébe, és ott játszik. Olyan még nem volt, hogy ne méltatlankodjon, de szerencsére többnyire csak pár másodpercig nem tetszik neki a privát játszótér magányaKép Van, hogy egy órát is elvan, van hogy az egytized másodpercet sem bírja ki.

Kép

JudyKép
Szóval szépül a lakás... Akkor Zala után már nem mehetünk...KépKép Ilyen gézengúzok mellett nem garantálhatom a felújított lakás állapotának meghagyásátKép
KisG fisifosija tart még? NagyG emlegeti a konnektorozást, vagy hallgat róla? Örülök, hogy nem lett baj.

KormiKép
Ha nem kényelmes a szopi, ne erőltesd. Én is úgy voltam, mint Reditke, kényelmetlen volt, hogy Boti a cicimen van. Imádok vele összebújni, simogatni, de a szopi egyre zavaróbb volt. Utoljára a reggeli szoppancsot hagytuk el, de simán vette az akadályt.
GörénykeKép

ReditkeKép
Enyém pajkos kisficek is olyan eleven, mint Bálintod. A higiéniát és a tisztaságot tekinti főellenségnek. Én már feladtam, hogy mindig tiszta, rendes ruhában járassam. A legtutibb "kimenős" szerkói voltak az elsők, amiket gallyra vágott mindenféle eltávolíthatatlan folttal. Rajta is van mindig legalább egy lila folt valahol. Nem is emlékszem milyen a bőre pecsét nélkülKép

Boti egy hete jár. Minden nap egyre többre képes, úgyhogy fel alá mászkál a lakásban. Ez egyrészt klassz, mert abbahagyta a fiók-kihúzkodást, másrészt rossz, mert néha azt sem tudom hol van. Tegnap a mosógépből húztam ki, mert már derékig benne voltKép Két napja a telefonomat kerestem hosszú órákon keresztül, és nagy nehezen megtaláltam a ruhaszárítóra kiteregetett Boti-féle kapucnis törölköző kapucnijábanKépKép
A kiscsávó felismer minden telefon, és úgy is csinál, mint aki telefonál. Még a vezetékesnél is tudja, hogy mit kell csinálni a kagylóval, hova kell tenni, mit kell nyomkodni. pedig nekünk nincs is vezetékesünk...
tegnap rájött, hogy tud szagolni, azóta folyton szaglászik. engem is, a saját ruháit, az alvós játékait, apáját. Tök édi, szippant egy nagyot, és mondja utána: aaaahhhh.
Na és a pusziadó tudománya is kezd önálló életet élni. Eddig csak nagy könyörgések árán adott irtó ritkán puszit, de pár napja örömében néha odajön hozzám és bár nem cuppant a végén, de határozottan puszit adKépKép Kis szaros, ilyenkor mindig levesz a lábamról.
Tegnap vettünk neki új fogkefét, az első ugyanis már elkopott kissé, de nem dobom ki, hanem elteszem ereklyénekKép
Voltunk bicajos versenyen Apájával, és a bicajszerelésen kívül mit tett Boti?? teletömte csokipapírral az autó kipuffogójátKép

Kép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Húúú, de termékeny nap volt tegnap és már ma isKép

TcisKép
Szülinapi tortás képKép
LinatoKép
Szép (és persze nagyKép) a családKép
CsirkeszKép Boti rosszcsontságaiKép

Igazából most az ALVÁS témához szeretnék hozzászokni, csak a fényképekre való reakciómat nem tudtam megtartani magamnak.
Biztos sokan emlékeztek, hogy 10 hónapig nekem min. 3 óránként kelt Bálint és elaltatni is csak cicin vagy kézben sétálva ringatva tudtuk.
Aztán PleditKép-ék alváslaboros leírása alapján nekiduráltuk magunkat és láss csodát 3 nap után szépen elaludt magától pár perc alatt, mikor egyedül hagytuk csak kicsit eldumálgatott és
átaludta az éjszakákat is.
Egészen mostanáig Kép Bár az éjszakákat továbbra is átalussza (kopp-kopp legújabban olyan 9-től 7-ig), de két hete tart az az állapot, hogy egyedül nem hajlandó elaludni. Rettentő nagy krokodil könnyekkel telitorokból üvölt és áll az ágyban, viszont ha leteszem, leülök az ágya mellé a földre és bedugom a kezem a rácson, amit ő megszorít, akkor 5 perc alatt elalszik.
Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy elképzelhető, hogy időszakonként változni fog a manók elalvási szokása. Én is örültem nagyon, hogy magától elaludt, de most úgy gondolom, hogy nem hagyom órákig kikészülve üvölteni, ha a jelenlétemmel elérem azt, hogy tök nyugisan elalszik 5 max.10 perc alatt.
Elképzelhető, hogy pár hónap múlva meg majd az kell neki, hogy mondjam a mesét vagy a mondókát vagy énekeljek és arra alszik el.
Szóval én most ücsörgök, ujjat adok és várok türelmesen (régen ezt nem lehetett megcsinálni, mert akkor sokkal jobban ki volt borulva ha bennvoltunk, mint ha magára hagytuk).
Hát csak ennyi.
megyek összedobok valami kaját, mert ha ébred zabás leszKép
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Trompipi Andi Kép, mi bébitaxit vettünk Dávidnak, és egy zenefelszerelést: kis dob, csörgődob, xilofon stb. (Mindkettőt a Brendonban.) Szerintem mindkettő nagyon klassz, és egyéves gyerkőcnek való.

Vera Kép, köszi, de azért várom Pledit Kép receptjét is! Kép

Csirkesz Kép, a leírtak alapján Boti továbbra is olyan jófej, mint volt. Kép Sőt. Kép

Liv

Kép

Kép
liv

Nagyon Off leszek, előre is bocsánat érte.
Most egy nagy kéréssel fordulok hozzátok! Szeretném, ha szavaznátok Mester Tamásra itt: http://juventus.uno.hu/kivansag/
Napi 10-et lehet/ip cím./csak péntek estig, tehát 3*10 három nap alatt, ez kb. 1percet vesz igénybe naponta. Mivel volt egy nagy vita és csalásnak nevezték, hogy ő vezet, ezért szeretném ha bebizonyosodna sokan szertjük a zenéjét nem csak kb. 15-en, mint az ottani fórumon valaki említette. Nem tetszik, hogy úgy akarnak előre jutni, hogy a másikat pocskondiázzák. Mutassunk példát, hogy az ellenfél ócsárolása nélkül, megnyeretjük Tamással az első helyet, még akkor is, ha az első hármat lejátsszák minden képpen. Mindenkinek nagyon szépen köszönöm!

Később jövök és írokKép
linato

Csajok,
nem tudja valamelyikotok,hol lehet oto-therm fulmelegito sapkat kapni?

Inimma
inimma

Inimma!
Bajcsin a gyógyászati segédeszköz boltban gondolom kapható.

Jövök egy kicsit bosszankodni. Áron kb. 2 perc alatt úgy összekakkantotta a fehér gyapjúszőnyeget, hogy a sóskás kakit nem sikerült nyom nélkül eltüntettnem. Délután meg a szomszéd kamasz olyan hangerővel hallgatott feka zenét, hogy Áron felébredt a du. alvásból és nem tudott visszaaludni. Ez a mai nap már ilyenKép

Azért valami jó is történtKép Áron ma elkezdett tapsolni. Kedden voltunk tücsökzenén. Lehet, hogy az indította el benne, de az is lehet, hogy most érett meg a gondolat.

Én is örvendek az új topic résztvevőknek, gyertek gyakran. Nagyon helyes gyerekeitek vannakKép

Ani! Szurkolok éjszakáraKép Eszti hány kiló?

Csirkesz! Elképzeltem Botit a mosógépben. Gondolom elöltöltős ketyerétek vanKép

Macsek! Téged nem piszkál a dokinéni a súllyal? Áron 8220 gramm és tápszert írtak fel, mert állítólag kevés és már 3hónap óta nem hízott.

Liv! Eszembe jutottatok szőnyeg tisztítás közbenKép Ezt minden nap csinálni, hááát nem nem írigyellek.

Boldog szülinapot minden évfordulós babának!
Andrea

KépKép
Áron

Ezt találtam a neten:

OTO-THERM néven kapható a patikákban, gyógyászati segédeszköz boltokban, bababoltokban.

KépKép
Áron

Linato!
Szavaztam 10x,imádom Mester Tamás számait.KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Liv Kép Kép

Ma este mindenképpen feldobom a recipét nem felejtettem el!!!

Üdv

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

PleditKép
Nagyon sok Boldog Születésnapot kívánunk Balázsnak!Kép

Dino és Bernát

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok!

Ma voltunk mazsalason es most 1 evessen 9.30kg es 77cm Elisa. Kijot mar 3 4-es foga a 4.-et meg varjuk utanna jonnek a harmasok es a doki neni szerint szunet kovetkezik kb 2-3 eves koraig. Nagyon jo lenne mar egy kis szunet mivel nagyon rosszul alszik, meg kozottunk is szamtalanszor ebred es sirdogal nyoszorog. En a fogzasra fogom, de amint kijonnek a fogacskak elkezdjuk Pledit receptjet mi is.

PleditKép
Meg is kernelek, hogy ha nem gond kuld at nekem is a csodareceptet had olvasgassam es fel tudjak keszulni lelkileg a gyakorlati reszere a dolognak. Erre a cimre kuldheted salai.t@alice.it Elore is kosziKép
Balazsnak pedig BOLDOG SZULINAPOTKépKépKép

LinatoKép
Gyonyoruek a gyerekeidKép Szep nagy csalad vagytokKép

VeraKép
Ugyes vagy, hogy igy megoldottad a jarokabateves dolgotKép Nekunk nincs de Elisa szerintem mar kimaszna belole, az elobb kiment a teraszra es mire kineztem utanna mar ult a szeken es nagyban vigyorgott. Az meg nem is lenne gond ha csak ulne de sajna fel is all.

CsirkeszKép
Botinak nagy gratula a jarashozKép Latom meg mindig ugyanolyan kis vagany mint voltKép Super a kep, a tettekrol nem is beszelveKép
Nekunk is ilyen korlatot kellene beszerezni, talan kicsit nyugottabban tudnam vegezni a hazimunkat.

InimmaKép
Jobbulast CsanadnakKép

AnitaKép
Gratula az alvashozKép Talan egyszer mi is megerjuk az ataludt ejszakatKép

VeraKép
Kornelnak is gratula az elso lepesekhezKép

Remelem nem hagytam ki senkit.

Tcis

Kép

Kép
tcis

Áron-Andi!

Milyen a tücsökzene és hol voltatok? Hasonló a Ringatóhoz?

Súly: volt két hónap, amikor a doki kicsit problémázott a súlyon, egyszer vérvételre is kart minket küldeni. Nem mentünk, mert az egyik hónapban azért nem volt hízás, mert akkor kezdtük a hozzátáplálást, a másik hónapban meg a nyaralás alatt a meleg miatt és a bébiételek nem szeretemsége miatt nem is evett annyit, azért nem hízott. Szóval én tudtam az okát és nem aggódtam, ezért nem nagyon foglalkoztam, hogy a doki mit mond. Az utóbbi hónapokban volt hízása, nem sok, 20-30 dkg, ezzel elégedettek voltak. Mi sem vagyunk nagy emberek, a férjem nagyon vékony kissrác volt, most sem túl vastag, szóval miért lenne óriásbébink? Amúgy Márk jól néz ki, nem tűnik ránézésre vékonynak. Szóval ha te jó bőrben látod a kisfiad, akkor te se aggódj, bármit mond a doki, enni meg úgyis annyit fog enni, amennyit ő akar. Na ez jó hosszú lett. Kép

Kép

Kép
macsek11

LinatoKép
Szavaztam!

Kép

Kép
tcis

Liv Kép
Elküldtem a receptet a privát mailedre Kép

Tcis Kép
Reggel van még, az alvásmódszerre gondoltál ugye? Kép

Mindenkinek nagyon köszönjük a szülinapi köszöntést. Kép Kép Kép Mi hétvégén fogjuk tortával és gyertyával felköszönteni a nagyfiút, tegnap Apa este 1/2 9-re ért haza a munkából. Kép Nem így képzeltem el az első szülinapot, de majd hétvégén bepótoljuk.

Pussz

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Sziasztok!
Reagálok akkor a szülinapi-ajcsi tippekre:
- habverő Kép, már van (de még nem játszik vele...)
- építőkocka: már van
- dömper: kislánynak annyira nem jó, asszem
- bébitaxi: már van
- hangszerek: NEM, NEM ÉS NEM!!! Kép Annak idején a bébikomp hangszóróját is leragaszottuk, hogy ne halljuk a zenét.

Várom a többi tippet Kép!

Andi
Vendég

Szia AndiKép
Épp ma reggel jutott eszembe, hogy mi lehet veletekKép

Ajándékba. Nekünk egy tologatós fa kacsát vettek anyósomék. Egyelőre csak ülve tolja, de a férjem unokahugának is van Pingvinesben, és ez a kedvence. Mindjárt lefotózom és csatolom a képet. Egyébként nekünk a leporellós könyv és a rengeteg lufi jött be igazán a bulin.

Üdv,
VeraKép
Kép

hvera

Szia, Vera!
Ez aranyos, ilyeneket én is nézegettem. Igazából olyat szeretnénk, aminek nincs hangja Kép.
Ami még tetszik, az olyan színes fagolyó, amit húzogatni kell egy színes, merev, hajlított dróton, nemtom, mi lehet a neve.
Üdv,
Andi
Vendég

Pledit Kép, köszönöm, mindjárt meg is nézem.

Áron-Andi Kép, Csirkeszéknek tutira felültöltős a mosógépük. Kép Ha elöltöltős, abban mi lenne a kihívás Botinak? Kép

Hannának boldog szülinapot! Kép

Liv

Kép

Kép
liv

Lányok!

Borsófőzeléket turmixolva szerintetek adhatok Áronnak?

Andrea

Andrea

KépKép
Áron

PleditKép
Balázsnak SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOTKépKépKépKépKépKép

TrompipiKép
Járássegítőt esetleg? Ha már tud járni akkor is tologathatja, kiveszed az elemet belőle és akkor hangja se leszKép
fantikbaba

Noémi,
Erre én is gondoltam már, láttam is egy Fisher Price-ot, még tetszett is. Asszem, szét lehet szedni, hogy nem csak járkálni lehessen vele.
Köszi a tippet, még egyszer meg fogom nézni!
Andi
Vendég

Áron-AndreaKép
Szerintem nyugodtan, a borsót még én is turmixolom, mert különben egészbe jön ki a kakivalKép Nem rágja meg a bestiájaKép Rakj bele egy kis vajat vagy olivaolajat, én a rántást készítem vajon vagy oliván.

Noémi
fantikbaba

Van olcsóbb is mint a FP, az asia centerben ,a galaxy nevű játéknagykerben 6 és 8 ezer FT.ért nagyon jók vannak, az FP húzós, én is fogok venni, mert most a kompját tologatja, meg minden mozdíthatót és nem mozdíthatót, a járássegítő meg kis helyet foglal el,és könnyen irányítható.

Na most el, odaég Heléna ebédje (hajdinakása, pulyka és karfiol)

Noémi
fantikbaba

Lanyok,
mi az a jarassegito???? Meg az eletben nem hallottam rola.

Inimma
inimma

Sziasztok,

Trompipi, megértem az áláspontodat. Mi minden zenélőből kiszereltük az elemet. De Kornél most épp énekel, szóval hangzavar így is van. Olyan húzogatós gyöngyöset az IKEÁ-ban láttam. Nekem is nagyon bejönKép A kacsának szerencsére nincs semmilyen hangjaKép Mi az a járássegítő????

Vera

hvera

Na, látom nem csak én nem értemKép

hvera

Kép ilyesmi, kaja készKép
fantikbaba

fantikbaba

Sziasztok Kép

Liv Kép Fantikbaba Kép Tcis Kép Dino Kép Macsek11 Kép remélem senkit sem hagytam ki, de ha igen akkor se haragudjon, mert akkor ezúton köszönjük neki is Kép Kép
Szóval még1x köszönjük a szülinapi köszöntéseket, olyan aranyosak vagytok Kép Kép Kép
A hétévégi családi szülinapi bulin mi kihagyjuk a lufit, mert képzeljétek Balázs fél tőle. Ki hallott már ilyet, hogy egy gyerek fél a lufitól?!!! Ha csak megmutatom neki sírvafakad és menekül ... Kép Kép
Köszi a válaszokat kuka ügyben, úgy látom másoknál is kedvenc időtöltés. Nálunk kombinálja Balázs azzal, hogy miközben az egyik keze a kukában a másikkal szorítja rá a tetejét, és ordít mint egy kis sakálka ... Kép

Inima Kép
Én a babapatikában találtam egy hirdetést erről a sapiról ami után érdeklődtél. A gyártó Sanatio Bt. 2700 Cegléd, Alkotmány u.8. Van honlapjuk is, íme: www.gyogysapka.hu. A sapit és a tartalékbetétet postán is elküldik.

Vera Kép
Kornél babának utólagosan is NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK Kép

Tcis Kép
Küldtem neked emilt Kép

Dino Kép
Puskáztam a táblából, ti szeptember 29-én lesztek 1 évesek, ha jól számolom akkor augusztus végéig volt tejcsid. Szerintem ez szuper teljesítmény, ne legyél szomorú miatta. (Van egy barátném akinek amikor 9 hós volt a babája, egyik napról a másikra elapadt a teje és nem tudni mitől Kép)

Csirkesz Kép
Kifugó Kép

Üdv

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Sziasztok!

BesztiKép
Hannanak NAGYON SOK BOLDOG SZULETESNAPOT KIVANUNKKépKépKép

PleditKép
Igen az alvasmodszerre gondoltam. Meg is kaptam az emailt, meg nem volt idom beleolvasni de at fogom tanulmanyozni. Koszi szepenKép
Ja, es elfelejtettem reagalni a multkor a szemetesre. En ugy oldottam meg, hogy vettem egy muanyag szennyestartot ami eleg mely igy egyenlore meg nem er bele, de igyekszek sorun uriteni mert amint eler valamit kiszedi. Csak azt "varom" mikor forditja ki az egeszetKép

Az a huzogatos gyongyos jatek nekem is tetszik, jo, hogy leirtatok, hogy az IKEÁ-ban lehet venni majd mi si megnezzuk. Meg legot is szeretnenk venni Elisanak nem tudjatok van-e mar ekkora gyerekeknek?

Tcis

Kép

Kép
tcis

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?