Itt van az egyik elveszett bárányka!!!
Olvasgattalak én benneteket, de írni nem sok hangulatom van
Apum még mindig nincs jól, nem emlékszik rám idegenként viselkedik velem és ez nagyon elkeserít

Más: lassan nekem is papírt kellene venni magam mellé, hogy lereagáljak dolgokat, de elmarad mindig
. Karácsony
Mi is úgy oldjuk meg mint Vezso-ék. Előtte éjszak díszítjük, most már 3-4 éve a két nagyobb lány segítségével. Az ajándékok pedig 24-én este kerülnek a fa alá, addig csak csodáljuk a fa szépségét. Nagy fa van nálunk is mindig, de évek óta én nem teszek rá szaloncukrot, hogy ne kisértsem vele a gyerkőcöket. Külön egy kis kosárkában a fa mellé van téve. A díszeim nem törnek ill.-ve pótolhatók, mert mi magunk készítjük gipszből. A novemberi esték jó programja.
Kata!
Borzasztó ilyen szomszéd mellett élni
Résen kell lenni vele, nehog valóban bajt okozzon nektek. Vezso!
Balázs nagyon észrevett a lányok sulikezdését, vagy inkább én??
Sokkal nehezebben telnek a napok, hogy tudtam ezt annak idején megoldani, vagy azért voltam akkoriban sokkal feszültebb mint most?? Úgy érzem sokkal türelmesebb vagyok különben most mint fiatalabb koromban, nem tudnak idegesíteni a mosatlan edények, ha 1-2 játék nincs eltéve és más egyebek.Azért nem kell koszra gondolni, de nem ez az első.
Connie!
részvétem a "mester" miatt!!!
Én tavaly jártam így, de én el is zavartam a festőt. 2 hét után kidobáltam a cuccát az udvarra, írtam az itteni "serénykedését" és órabérrel kifizettem, igaz ő háromszoros árra gondolt. Mondtam neki gondolja jól át a dolgokat, mert gondoskodok róla, hogy ne kelljen sokat dolgoznia az elkövetkezendő időben. Elég volt neki a pénz
Pedig nagyon béketűrő ember vagyok, tipikus mérleg. A betegeskedő babáknak mielőbbi jobbulást és a mamáknak is!!!
Csodaszép mindegyik prücsök

, de sajna én még mindig nem tudok képet feltenni