A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

1000 bocsánat!
Rossz topicba raktam az üzenetemet! :-)

Bojti és Gábriel

Kép
bojti

Sziasztok!

Humi, Viki!
Én is GratulálokKép

Humi!
A mi kisfiúnknak a bal kezében voltKép
Nagyon Gyönyörű BabóKép

Bodza!
Saci haláli!
Már bocsi, hogy így írom, de olyan édikeKép

Megann!
Tényleg nyugi!!!!
Ha idegeskedsz, akkor nehezebb minden.
2-3 óra alatt termelődik 20ml. Sőt! Akár 50ml is.
Ez részben tényleg pszihés!
Amikor vizeletet kellett gyűjtenem egész nap alig tudtam pisilni, bezzeg előtte és utána lévő nap, mintha 2 görögdinnyét faltam volna be annyit pisiltem.
Ha görcsösen akarod, akkor nehezebb.
Csak pozitívan kell hozzá állni.
nekem sincs sok tejem. A másik, hogy mostanában (az elmúlt 3 napban), Erhard van, hogy 1 óra múlva megint szopizik, mintha nem lenne elég. Pedig megnyomom a cicimet és jön belőle. A mérleg meg hálós és nehezn tudom mérni a megevett cuccot. Még a Babót is nehéz mérni, nemhogy még amit megevett. Már azon gondolkoztam, hogy híg a tejem, de látványosan hízott. Már kezd az arcocskája dagadniKép
Ma bevettem 5db Urtica Urens-t és szó szerint ömlik a tejem.
De nem tudom hol tárolni, ezért ki sem fejem, mert csak ki kellene öntenem.
Próbáld meg ezt a homeo bogyót is.
Nincs mit veszíteni!

Bocs, a sok marhaságért!

Na megyek is.
Kivasalom a mai mosást és kiporszívózom, mert holnap jön a doktornéni és a védőnőKép

Tudom, lyukas az agyam, de akár E-mail-ben is léccike írjátok le az albumaitok címét!
Mindenkitől rengeteg képet szeretnék látniKép

Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Benianyu Kép

Ugye?Kép
Szívem csücske volt,soha nem lesz még egy autóm,amit ennyire fogok szeretni....KépKépKép
Jössz ma este?
Lehet,hogy ide fogok írni neked,mert addig halogatom,míg szépen elmész szülni,aztán én meg itt állok info-k nélkülKép , többiek talán nem haragszanak meg érte,annyira nem is lesz OFF,csak pár dolog a kórházról és a dokiról,OK?
Megyek uzsonnázni......(1/2 6 -kor uzsonna,jó mi?KépKépKép )
annamami

SziasztokKép

Zsofy, gratulálok a kocsihoz!!!! Aztán óvatosan az utakon! Ez azért már végképp nem igazságos, hogy neked baba is, kocsi is, nekem meg semmiKép Én is szeretnék csatlakozni a régi francia gyártmányú kocsitulajdonosokhoz. És még Zsófi is vagyok. De esélyem sincs rá. Ebben a hónapban sem nyertem a gj.takarékbetétkönyvemmelKép Na mindegy, a türelem majd csak valamit terem.

Lilla nagyon édes a kendőben. Nekünk kengurunk van, abba vajon mikortól lehet betenni? Olyan keményebb fajta, ami tartja a kis gerincét. Csak ugye még nincs mit beletenniKép

Zsofy, olyan jó volt, hogy este üzentél, mert kivételesen megint sikerült összekapnunk a párommal, mert valamelyik szekrényben rendetlenség volt, és nekiállt leb..ni, hogy egy 30 éves nő, már igazán rendet tarthatna, amiben igaza van, de nekem nem megy. Pakolgatok én, de abból nem lesz rendKép Na mindegy, fel is mentem már 8-kor a hálószobába, ott néztem egyedül a TV-t és olyan egyedül voltam. Úgyhogy tök jó volt, hogy egyszer csak kaptam sms-tKép

Duduklynak óriási gratula!!! Mekkora méretek, te Jóisten! Neki aztán nem kell félnie, hogy nyeklik-csuklik a babaKép Kiváncsi leszek a képekre, bár lehet hogy úgy fel sem tűnik a nagysága, csak a méretek alapján.

Benianyu, remélem hétfőn már nekem is azt mondja a doki, hogy hamar szülök. Azt már nekem is mondta, hogy könnyű szülés lesz, már csak egy korai időpontra várokKép

Azon gondolkozom mostanában, hogy lehet hogy mégis keményedek? Vagy ha nem vagyok benne biztos, akkor nem? Mert van olyan, mikor az egész hasam tiszta kemény és feszül, sőt mostanában fáj is egy kicsit, de én eddig mindig azt gondoltam, hogy a baba feszül neki minden porcikájával a hasfalamnak. De ekkora felülete nem lehet, úgyhogy lehet hogy akkor már egy ideje én is keményedek. Bár végül is mindegy.

A torkom már egész jó, most már pár nap múlva jöhet Lilibaba.

És képzeljétek, ma vett anyukám a cicáknak cicaalagutatKép Olyan kis édes, pedig nem is szereti a cicákatKép Csak engem, és tudta, hogy a kutyus miatt szomorkodom, ezért kaptak a cicák játékot. Hát nem tündér? Majd 1,5 m hosszú alagút, amiben vannak olyan kis piszkálnivaló szőrős dolgok, és van az oldalán is két luk, ahol ki-be bújhatnak. Meg vett egy puha fekhelyet is. Persze mind a kettőt én néztem ki, de ő fizetettKép

Juci, aranyos vagy hogy ajánlanál dokit, az az igazság, hogy megbízni megbízom ebben is, főleg hogy ő egyáltalán nem akarja elaltatni, meg persze én sem, csak ha szenved. Csak olyan nehéz megállapítani, hogy mikor szenved. Mert futkos, meg eszik, csak nagyon nehezen veszi a levegőt. De azzal eddig is problémái voltak, mert van neki valami gégeszűkülete isKép Szóval nem egyszerű eset a kutyuskám. De azért nagyon szépen köszönöm, hogy segítenél. Emellett a doki mellett szól még hogy itt van egy sarokra, ami azért nem mellékes, mikor viszem-hozom, mert ugye nekem nincs külön kocsim, csak a páromnak van, de ő meg általában nincs itthon. Bár jövő hónapban már valaki más fogja intézni a kutyust is, mert én akkor ha minden igaz épp szülés után egy-két héttel leszek!!!!Kép

Megann, a szívem szakad, ha ilyen kis szomorú vagy. Nem tudok okosat mondani, meg kaptál már egy csomó jó tanácsot, próbálgasd őket, valamelyik biztos beválik. Te olyan kis stram csajszi vagy, ne hagyd magad! És Lénának Te vagy az egyetlen, legjobb édesanyja, még akkor is RÁD lenne csak szüksége, ha egyáltalán nem lenne tejed! És különben is valóban egyáltalán nem biztos, hogy azért sír mindig mert éhes. Azért mert a kis kezét a szájába teszi, az még nem azt jelenti. Nem tudom mit jelent, de simán lehet hogy valami tök mást. Na ezt jól megmondtam már megint.

Na egyenlőre ennyi, majd még kukucskálok.

Hari 37+5

Kép
Kép
hari

Humi,
Gratula Marcihoz, nagyon édes!

Itt a friss táblázat! Kép Legalább kijavítottam a délutáni hibámat, olyan kellemetlen volt.

<pre>
Anyuka Tesó (ha van) Baba (várható) szülinapja Baba neve Kórház Kor / Lakóhely Súly, hossz Baba/ pocak kora
Aniko47 5 éves bátyó van Született 2005.07.27 Balázs 3300 gr, 49 cm 8 hét + 1 nap
Szmercsa Első baba Született 2005.08.06 Bátor Szt. János 25 év / Budakalász 2800 gr, 49 cm 6 hét + 5 nap
Falina Első baba Született 2005.08.07 Jázmin Tímea Schöpf-Mérei 27 év / Bp III. 2850 gr, 52 cm 6 hét + 4 nap
Zsófy Első baba Született 2005.08.10 Lilla Katalin Pándy Kálmán 22 év / Bcsaba 3100 gr, 53 cm 6 hét + 1 nap
Vrucsincá Első baba Született 2005.08.16 Olivér Pécsi Szül.Klinika 27 év / Baja 3080 gr, 49 cm 5 hét + 2 nap
Gviki Első baba Született 2005.08.19 Zsanett Viktória Szt. István 28 év / Bp XVII 3600 gr, 54 cm 4 hét + 6 nap
Baby20 Első baba Született 2005.08.22 Petra Sárvári Önk. Kórház 21 év / Bő 3740 gr, 53 m 4 hét + 3 nap
Kóbor Gabriella 2003.08.28 Született 2005.08.23 Csaba Szt. István 30 év 3080 gr, 52 cm 4 hét + 2 nap
Nemesek Trisztán 2000.06.15 Született 2005.08.23 Kornél Bajcsy-Zs 27év / Bp XVII. 3100 gr, 53 cm 4 hét + 2 nap
Csillám Első baba Született 2005.08.29 Dávid Jahn Ferenc 27 év / Táborfalva 4100 gr, 51 cm 3 hét + 3 nap
Pocakpacni Daniella 1998.11.20 és Marcell 2004.04.21. Született 2005.08.29 Bálint Ádám Szent Imre 25év / Bp.XIII 3400 gr, 56 cm 3 hét + 3 nap
Kuha Első baba Született 2005.09.03 Gergő Kútvölgyi 26 év / Mogyoród 3700 gr, 57 cm 2 hét + 5 nap
Kismama2004 Első baba Született 2005.09.04 Márk Veszprémi 30év / Veszprém 3300 gr, 54 cm 2 hét + 4 nap
Mea Első baba Született 2005.09.06 Lívia II. Női Klinika 26 év / Verőce 3950 gr, 56 cm 2 hét + 2 nap
Angelani Első baba Született 2005.09.06 Erhard HIETE 28 év / Újpest 2720 gr, 51 cm 2 hét + 2 nap
Nedinabp Bálint 2004.03.08 Született 2005.09.06 Márk SOTE II. 28év / Bp XVII. 3780 gr, 57 cm 2 hét + 2 nap
Rokica Első baba Született 2005.09.07 Zsuzsanna Szt. István 30év / Újpest 3950 gr, 58 cm 2 hét + 1 nap
Cirmike Roland 2003.05.28 Született 2005.09.08 Réka Tatabányai 27 év/Vértesszőlős 2400 gr, 46 cm 2 hét + 0 nap
Lucretia Első baba Született 2005.09.09 Bence SOTE I. 25 év 3850 gr, 56 cm 1 hét + 6 nap
Tzsuzsa Első baba Született 2005.09.09 Júlia Sára Szent István 35 év 3290 gr, 53 cm 1 hét + 6 nap
Bodza Első baba Született 2005.09.13 Sarolta Szent István 25év / Bp XIII. 2940 gr, 54 cm 1 hét + 2 nap
Bkriszta Ivett 1994.02.02 Született 2005.09.13 Kincső Emese Schöpf-Mérei 35 év / Csepel 3740 gr, 55 cm 1 hét + 2 nap
Prüntyi Első baba Született 2005.09.13 Tünde Enikő Szent István 26 év / Veresegyháza 3990 gr, 60 cm 1 hét + 2 nap
Megann Első baba Született 2005.09.14 Léna Szent István 26év / Budapest 3050 gr, 53 cm 1 hét + 1 nap
Viki27 Első baba Született 2005.09.16 Péter László Pécsi Szül.Klinika 27 év / Pécs 3850 gr, 53 cm 0 hét + 6 nap
Humi Lacus 1987.02.28. és Kristóf 2004.04.30 Született 2005.09.16 Márton Ábel Szent István 40 év / XX.ker 3260 gr, 54 cm 0 hét + 6 nap
Dudukly Első baba Született 2005.09.22 Pálma MÁV 34 év / Isaszeg 4050 gr, 60 cm 0 hét + 0 nap
Minimi Első baba 2005.09.11 27 év 41 hét + 5 nap
Tmarie Első baba 2005.09.25 Mirabella Péterffy 25év / Bp XIII. 39 hét + 4 nap
Pipacsvirág Első baba 2005.09.25 Kaposvári 27 év / Kaposvár 39 hét + 4 nap
Penna Kevin 2003.06.13 2005.09.27 Tamara MÁV 31év / Újpest 39 hét + 2 nap
Nyúlné Első baba 2005.10.03 Péterfy 38 hét + 3 nap
Jucc Balázs 2002.07.05 2005.10.04 Gergely MÁV 32év / Bp XX. 38 hét + 2 nap
Göndörzsóf Gergő 2004.01.24 2005.10.06 Bulcsú MÁV 27 év / Budakalász 38 hét + 0 nap
Benianyu Benjámin 2001.08.24 2005.10.08 Dániel Szt. Imre 34 év / Bp. IV. 38 hét + 3 nap
Hari Első baba 2005.10.08 Lili Szt. István 30 év / Bp. XIX 38 hét + 3 nap
Sisotris Első baba 2005.10.09 Bendegúz Szt. Imre 25 év / Bp. III. 37 hét + 4 nap
Dóri_bp Gergő 1998.07.03 2005.10.10 Viktória Uzsoki 28 év / Újpest 37 hét + 3 nap
Davallia Első baba 2005.10.13 Anna Katalin Miskolc Megyei 26 év / Miskolc 37 hét + 0 nap
Ppanna Első baba 2005.10.14 David Algír 25év / Algír és Bp 36 hét + 6 nap
Judy68 Edina 1997.03.12 és Martin 2001.10.18 2005.10.15. Dominik? Dél-Pesti K. 37 év / Csepel 36 hét + 5 nap
And Első baba 2005.10.17 Eszter I. Női Klinika 30 év / Bp 36 hét + 3 nap
Uxi Első baba 2005.10.25 Emilía Nóra Nyírő Gy. 26 év / Bp.XIII. 35 hét + 1 nap
Annamami Első baba 2005.11.13 Márton Szt. Imre 30 év / Bp. II. 32 hét + 4 nap
Proone Első baba 2005.11.29 Tünde vagy Tamás Szt. Imre 24 év / Bp XXII. 30 hét + 2 nap
</pre>

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok, kicsit eltuntem, de semmire sincs idom.

Mini, megszuletett szeptember 8-an. Natalianak hivjak es Basingstoke-ban, Angliaban szuletett, 3200g-mal.

Minden babonak es Maminak gratula.Kép

pusszancs
minimi

Bodza,
Saci is nagyon édes!!!

Megann,
Ne add fel! Talán nem kell még a tápszer. De ha igen, akkor is van visszaút. Csak ne edd magad!!!!!!! Bízz magadban, menni fog!!!! Ne sírj!!!!

Penna,
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön a spontán szülés!!!!

Annamami,
Itt leszek este, egy kicsit biztos. De ha nem, akkor írd meg a kérdéseket nyugodtan és reggel válaszolok.

Hari,
Remélem, jó hírt fogsz hallani hétfőn a dokitól. Én még szeretném húzni, legalább egy hétig.

Benianyu
37+5

benianyu

Minimi,
Nagy gratula a kis Nataliahoz! Jó, hogy jelentkeztél!

Lányok, kértek még egy frissített táblát ma?
Nem akarom, hogy az egész oldal csak táblázat legyen, de, ha szeretnétek látni frissítést minden alkalommal, szívesen küldöm.

Benianyu

benianyu

Dudukly!

Óriási gratula Pálmához! Jó egészséget és sok tejecskét kívánok!

Minimi!

Neked is nagy gratula Minihez!

Annamami!

Szuper a kis fityó!
Felrakok én is képet a kacsánkról:

Kép

Hú, de fogynak az emberek előlünk!

Zsóf
38

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok Lányok!

Mint tudjátok, én is a tejcsis problémával küszködök, nekem is kevés. Cicből most olyan 50-60-at tud szopizni Gergő, utána kapja a tápszeres pótlást.
Szombaton lesz Gergő 3 hetes, és igazából fogalmam sincs, hogy egy ekkora babának átlagosan mennyit kéne ennie? Tudtok erre vonatkozóan mondani valamit?

Köszi: kuha

Kép
kuha

Annamami!Kép

Akkor a mi kacsánk a 24 évével még fiatal! Kép Még egy darabig szeretném élvezni, úgyhogy mostmár nemsokára két babát fogok vinni benne.

Zsóf
38

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

Hű, mennyi baba! Gratula Miniminek és Huminak is!!!

Bodza Kép Dejó, hogy bekukkantottál! Édes Saci nagyon! És köszi a homeos ötletet, én is nagyon bízom benne, szedem őket már két hete, épp ma vettem újabb adagot, nehogy kifogyjak épp a szülőszobán belőlük. Már nyitva vagyok egy ujjnyira, ezt is ezeknek a számlájára írom Kép
Még valami Neked: a Bolgárkerékből nem tudom, emlékszel-e Edóra, ő lett volna elvileg az utolsó, aki megszül közülünk, de 20-án este megszületett a kisfia. Jól beelőzött, most akkor én leszek az utsó?

Zsóf Kép Gyönyörű a "kacsa"!!! Hát most tényleg nagyon elfogytak előlünk a csajok!

Lányok, ma nagyon kiakadtam, kiadnám magamból, de előre szólok: aki nem bírja a borzalmakat, ne olvassa!
Anyósom munkahelyén / szociális otthon Vas megyében/ az egyik dolgozó eltitkolta, hogy terhes, érdekes módon senki nem vette észre rajta. Ma megszülte a kislányát, és megölte Kép Anyósom a főnővér a cégnél, neki szóltak először, amikor megtalálták őket. Három órán keresztül próbálták éleszteni a babát, de reménytelen volt. Anyósom még órák múlva sem tudott sírógörcs nélkül beszélni, annyira kiborult szegény. És állítólag a legtöbb esetben megússzák az ilyesmit anyucik. Nem azért, mert beszámíthatatlan állapotba került - hiszen végig ezt tervezte, ha nem mondta el senkinek -, hanem azért, mert ilyenkor az apák a hibásak általában, ugyanis néhány gyerek után bejelentik asszonynak, hogy ha mégegy kölyköt idepottyant, akkor mehet a háztól. Csak azt nem értem, miért nem védekezik az ilyen, vagy még el is vetethette volna, az is jobb ennél. Persze az is érthetetlen, hogy tud valaki ilyet megtenni? / van már két lánya egyébként/. Bocs a borzasztó történet miatt!

Judit 38+2

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Humi

Gratulálok Marci babához!KépKépÉs nagyon ügyesek voltatok,hogy ilyen gyorsan ment!
Nagyon édes a kislegényKépKépKép!

Pusz,Anyapoc

anyapoc

Jucc!Kép

Köszi!
Történet iszonyú! Miért nem adja az ilyen örökbe, vagy csak miért nem teszi le egy kórházban? Szerintem mondjuk az is felháborító, hogy ha valaki egy babát letesz a kórház bejáratánál elhelyezett inkubátorba, akkor bűncselekményt követ el. Az állam így csecsemőgyilkosságra buzdítja kvázi az ilyen anyákat. Kép
Milyen homeobogyót szedsz? Caulophillumot?

Zsóf
38

Kép
Kép
göndörzsóf

Zsóf Kép
Caulophyllumot, és Cimicifugát. Mindkettőt 15-ös higításban tudtam beszerezni.

A történettel kapcsolatban még ezer ilyen kérdést lehetne föltenni. Borzalom, és kész.

Hogy vidámságot is hozzak, teszek föl egy képet apáról és fiáról, az előbb készült. Ökörködtek, a fejükbe húzták a bugyipelenkát Kép

Judit
Kép

jucc73
Érd

Jucc!

Ez borzalmas!! Nekem is pont az jutott eszembe, mint Zsófnak, hogy ha már előre eltervezi, hogy neki nem fog kelleni a gyerek, akkor miért nem teszi le egy kórház bejáratához! Nem is jutok szóhoz! Szörnyű! Kép Kép Kép

Benianyu
37+5

benianyu

Jucc,
Nagyon jó fejek a fiúk!!!!!! Kép

benianyu

Benianyu Kép Köszi. Végre sikerült elaludnia a kisebbiknek. / mondjuk tegnap éjjel 14 órát aludt/.
Reggel viszont korán kell kelni, jön az üveges. / mostanában két üvegajtót sikerült összetörnie Balázsnak, meg kell őket csináltatni/ Úgyhogy megyek lassan én is aludni.

Jó éjt!
Judit 38+2

jucc73
Érd

Megann!

Szeretnék neked segíteni, de nem találtam a profilodban e-mailt. Írnál nekem egyet? A cím a profilomban. Persze, csak ha akarsz.

Üdv:

Zita
pzita

Sziasztok lanyok!

Megint itt vagyok es nosztalgiazok.

Eloszor is mindenkinek nagy gratula a babakhoz.
Szoktalak titeket olvasgatni. Kép

Szoval en pont egy eve szultem penteken csak az akkor nem 23. hanem 24. volt ami most holnapra esik. Szoval a mai napom kicsit mas mint a tobbi.

Szopi. Elso egy ket honapban mindenki kuzd a szopival. En is. Szerintem az 50-60 gramm jo. Nekem sem evett tobbet. Sot nekem talan meg ennyit sem es en sem tudtam 5-10 ml-nel tobbet fejni. De ez valtozni fog. Csak annyit tudok mondani, hogy mindenki tegyen felre mindent az elso a baba a masodik a fejes. Ti most azert vagytok otthon hogy ezzel foglalkozzatok.
Minden mas mellekes. Nem kell fozni takaritani stb...
Szerintem ha tapszerezik valaki onnan mar nincs vissza ut. Csak nagyon kinkeservel.
En is probaltam potolni el is fogadta, es utana nagyon kinlodtam, hogy leszokjunk rola.
Igy hogy mar egyszer vegigjartam az utat, nem adnek neki potlast es egesz nap csak fejnek.
Nekem bejott a Madeila Mini electric. A tv elott ultem a fotelban es fejt magatol.
Ugy dontottem, hogy a kovetkezonel veszek majd megegyet es idosporolas miatt egyszerre kettot fogok fejni.
Az avent is szupi, mert olyan is van, de az kezi, es hosszabb ido es faradsagosabb.

Lanyok kitartas, inkabb tegyete surubben mellre a babatokat.

Magi

Ez a kep egyhetesen:
Kép
Ez a kep par hete keszult:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek mi történt tegnap!
Az egyik mellbimbóm már nagyon tropa és amikor Marcika uzsizott már nem bírta a strapát és elkezdett vérezni. Ezt csak a szopi befejeztével vettem észre onnan, hogy a gyerek arca csupa vér lett. Megijedtem, de gondoltam, hogy a mellbimbóm lehet. Mondjuk akkor már nem vérzett. De akkor már nagyon megijedtem amikor bukott Marci és olyan volt, mintha alvadt vérdarabok jöttek volna ki belőle. Persze egyből hívtam a dokinénit, aki megnyugtatott, de nagyon megijedtem. Ezt csak azért írom hátha Ti is kerültök ilyen helyzetbe.
Most fejegethetem ezt a cicimet, egy pár napig sztem muszály pihiznie. És a tejem mennyisége csökkent szinte azonnal. Gondolom a rémület hatására. Megint csatlakoznék a tejproblémások táborához :-(

Juci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Képzeljétek!

Ma reggel ráálltam a mérlegre, és 14 kg ment le rólam a szülés óta!!!

Hurrá az igény szerinti szopiért!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica Kép

Ez Szuper!!!!
És tulajdonképpen mennyit is híztál összesen a várandósság alatt?

Meg azt akartam még kérdezni,hogy Te (és a többi szopis mama is) mit és mennyit eszel,most,hogy szoptatsz.....úgy értem miben változott meg az étrend a várandósság alattihoz képest?

Magyarul: mit ajánlott enni egy mamának,hogy ne legyen bálna és olvadjanak a felszedett plussz kilók,de ne is éhezzen és a teje is tápláló legyen?????Kép
Hmmmmm????????Kép

annamami
32+5
annamami

Lányok!

Köszönöm a sok sok biztatást!
Olyan aranyosak vagytok....most meg ezért bőgökKépKép
A férjemmel ma teszteltünk...
Az éjjel felengedtem az egyik lefagyasztott 50 ml-es tejcsit és azt adtuk oda a legutóbbi szopinál, közben elkezdtem fejni, kb 40 ml-t tudtam produkálniKép, azt is beletettük a cumisüvegbe, azt is megette LénaKépKép
Na most nincs egy szava se, csak néz ki a fejéből.....Kép
Szóval 80-at simán megeszik, azaz megenne ha tudnék neki annyit produkálni.....
Persze nem értem, hogy ha egyszer szopizik akkor azt a 5-10 ml-t miért hagyja benne???
Nem tud olyan erősen szivni????

Most beszéltem a doktornővel, megyek tápszer receptértKép
Szinte sirva kérdeztem hogy van e visszaút???
Azt mondta hogyne persze....
Hát mindent meg fogok tenni érte.....

Jelenleg szedem azt a homeosbogyót, szoptatós teát, vedelem a löttyöket, eszem pedig étvágyam alig, fejek ész nélkül,úgyhogy azt hiszem én tényleg mindent megteszek.....
Remélem tényleg van visszaút.....

Megann

Kép

Kép
megann

Juci6, nekem is tiszta seb volt a cicim az elején és a Purelan kenőcs pár nap alatt rendbe tette. A Mini Manóban lehet kapni, meg néhány patikában. Nem kell lemosni. Egyébként furcsa dolgokra jó még. Nekem a szoptatástól, mivel rendkivül bénán kezdtem, kisebesedett a könyököm is - fekve először a szájába tettem a cicit aztán akrobatamutatvánnyal kicsúsztattam alóla a könyököm. Az is begyógyult a kenőcstől pár nap alatt. Még nem nagyon ismerik, új készitmény, 100%-os lanolin, az István kórházban is ezt ajánlották.
Zsuzsa
tzsuzsa

Megann !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kérlek hívd fel ezt a számot, Rózsa Ibolyának hívják, aki az LLL-nél dolgozik,szoptatási tanácsadó,de házhoz is kimegy,gyakorlati segítséget is nyújt,nemcsak elméletet telefonon keresztül!!!!!

Három gyermeke van,mikor az első született Amerikában éltek és a kisfiút kb.1 hónapig tudta szoptatni,mert senki nem segített aztán tápszer.....most a harmadik kisfia már kb. hárpm éves és néha még most is szopizik!!!!!

MEGANN!!!!!KÉRLEK HÍVD FEL!!!!!!
ÉN NEM BÍROM NÉZNI AHOGY KÍNLÓDSZ!!!!!
ANNYIRA SJNÁLLAK,KÉRLEK HÍVD FEL!!!!!!!

A száma:

06/30 482-9342

vagy ha akarod felhívom én és akkor ő visszahív téged ha szertnéd,csak CSINÁLJUNK MÁR VALAMIT!!!!
annamami

Annamami:

Az az igazság, hogy az utolsó hetekben én már rá se (mertem) állni a mérlege, de olyan 16-17 kg-t hiztam összesen, sacc per kábé. Most vagyok 3 kg-val több mint ahogy a terhességet kezdtem.
Ami persze még mindig 10 kg-val több mint amennyi lenni szeretnék. Remélem a szopi ezeket a kilókat is leolvasztja rólam.

Ami az étrendet illeti, még nem nagyon formáztam tudatosan az étrendemet. Első héten nem volt étvágyam, tehát biztos ez is belejátszott. Meg lement rólam az a sok viz. Mikor hazajöttem, 4. szülés utáni nap még csak 6 kg ment le rólam, ez a 4 kilós baba mellett egy kicsit elkeseritett. Aztán 10. napra már 8 kg volt a minusz, és mára 14.

Az étvágyam azóta megjött, de érdekes módon leginkább zöldséget és húst kivánok, ezeket eszem. Meg gyümölcsöt. Mondjuk azt eszem, amit anyukám főz, de mondtam neki, hogy ne rakottkrumplit meg ilyeneket csináljon, inkább húst zöldséggel. Azért eszem ám mellé zsömlét is meg itt áll sajnos egy jó adag tesco-s ropi, ami már majdnem elfogyott, aztán nem is veszünk többet...

Szóval én eszem mindent, tejterméket is meg csipőset/fűszereset is, de csak módjával, kis adagokat, nehogy valamire kiderüljön hogy érzékeny a baba.

És amit megfogadtam és amihez tartom magam: éjjel nem eszem. Szopihoz felkelek éjjelente háromszor-négyszer (hálistennek csak 10-15 percekre) és ilyenkor érzem is hogy éhes vagyok, de szigorúan nem szoktam ilyenkor enni.

Édességet se nagyon ettem azóta.

Szerintem ha valaki be tud tartani egy ésszerű étrendet, akkor a szoptatáshoz annyi plussz kalória kell (500 per nap) hogy emellet bőven tudsz fogyni, és a baba sem sinyli meg.

Megann!

Szopihoz, bár nem tudom hol tartasz:

1. Rakd mellre igény szerint, ha kell 15 percenként, és váltogatva.
2. Mikor éppen elaludt, fejd le a melleidet. Kézzel hatékonyabb, de kell neki 10 perc nyomkodás hogy beinduljon (legalábbis az enyéimnek kell, még most is...)
3. Mikor lefejted a melleidet, rakd rájuk a tejgyűjtő kagylót.
4. Aludj, igyál és egyél normálisan. Aludj mikor a baba alszik, komolyan! Első napokban én minden alkalommal befeküdtem mellé, még akkor is ha csak félórát sikerült igy szundizni, az is valami.
5. Igyad-egyed a csodaszereket.

Szerintem ilyen sorrendben hatékonyak a dolgok. Magyarul szerintem ötször fontosabb igény szerint mellre rakni a babát mint a laktoherb teát inni, stb.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

sziasztok!
végre megint ittKépKépKép

annyira ki vagyokKépKépKépKépKépKépKép
ti mit tennétek, ha nagyon,rettenetesen viszolyognátok valakitől, még a jelenlététől is idegesek lennétek, de el kellene naponta viselnetek és hiába büdös,és igénytelen, előbb utóbb a kezébe kellene adnotok a tiszta, aranyos, illatos kisbabátokat???
félek,hogy az anyós kiborÍtó jelenlététől és viselkedésétől fog elmenni a tejemKépKépKépKépKépKép
Lillának meg egyre nő az étvágya.
Ne olyat Írjatok, hogy beszéljem meg vele, mert képzeljetek el valakit, aki már vagy 60 éve jár a wc-re és minden pisilésnél esik 10et az IQ-ja...már mÍnuszban jár jócskán...
beszéltem párommal, tudja, hogy hülyeállat az anyja, de sajnos abban igaza van, hogy csak azért, mert iszonyat buta,meg nem tudja az illemet, nem tilthatjuk ki.de megkértem őt, hogy ha idejön az anyja,ő is jöjjön szépe be vele, mert nekem már baromira elegem van belőle....
már parázok,hogy most mitől fog éppen behisztizni...

BOCS LÁNYOK!!!csak ma reggel is már vele kellett kezdeni a napot, meg azzal, hogy bejön,nyomul és nem köszön nekem a bunkó parasztja...tegnapelőtt bejött direkt a fürdetéshez is, telefonált, hogy mikor fürdik Lilla...azt idejött...a 2szobás házunk azon szobája meg, amelyikben a babával vagyunk, meg fürdünk is, a kisebbik,benne a franciaágy,a kiságy,1járóka,1 asztal a mérleggel,1szekrényke a pelenkázófeltéttel meg 4óriás szekrény, meg én,az anyatehén...Tomi, éppen a babakád is, egyedül épp,hogy elférek,erre még anyós is itt lábatlankodott...legszÍvesebben felrúgram volna,komolyan...ráordÍtanék, hogy vedd már észre magad,tanulj meg viselkedni és majd akkor gyere ide...

mit tegyek akkora bennem a feszültségKépKépKépKép
zsofy

Megann:

Nem "hagyja benne" a melledben, hanem az az 5-10 ml aközben termelődött, hogy te levetted a melledről és elkezdtél fejni. Komolyan! Szopi közben termelődik a legtöbb tej, ezért is kell gyakran mellrerakni őt. És ezért nem üres a melled sohasem, valamennyi mindig van benne! Ha kell rakd őt jobb-bal-jobb-bal megállás nélkül amig le nem ájul.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sebes mellbimbókra:

Nekem az Avent krémje vált be, mert nem kell lemosni szopi előtt.

De vigasztalok minden sebes mellű anyukát azzal, hogy az enyémből is vér jött olyan sebes volt az első héten, és második hétre olyan szépen begyógyult, hogy már egyáltalán nem fáj a szoptatás, az elején se.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Kedves Szaffi76!

Én is a dr Vajda Róbertnél fogok szülni jan. elején.
Én is érdeklődtem már, de még nem találtam sorstársat aki szintén nála fog szülni.
Ha időközben megtudsz v.mit megosztanád velem is ugy tudom te már a finish-ben jársz:-)

Köszi Orsi

Orsi & Botond 2006.01.10
forsolya

Megann!Kép

Fel a fejjel, látod mennyien vagyunk így mi isKép
Nekem is nagyon rossz volt ezt elfogadnom, most már egyre jobban viselem, hogy egyszerűen alig van tejem, nem tehetek róla.

Próbáj meg szerezni Te is anyatejet, nem tudsz???

Én szereztem itt helyben egy 3 hónapos babája van a lánynak és a gyerekdoki azt mondta az ok.

Persze védőnőm megint le akart beszélni róla, de nem hagytam ám magam!!!!!

Tuti jól szponzorálják őket a tápszeresek!!!!

a fene vinné el a hülyeségét h nem jó mkás anyateje, meg nem lehet tudni hogy milyen hatással lesz meg fájni fog a pocakja stb stb stb.

Hülye dumája!!!!

Mea
mea

Zsófy!Kép
Ne húzd fel magad rajta, lehet direkt ezért csinálja hogy jól felhúzzon!!!

Ne hagyd magad, a baba érdekében ne!!!

Tudom nagyon nehéz, de számolj 10-igKépKépKép

Mea
mea

Mea,szia!
betettem nektek a chicco fiziológiás üveget 4 plussz cumival,egy darabig kitart, meg 1 260mles és a 125ml-es aventet asszem 2 plussz cumival,de majd nézd meg, hányas cumik, mert össze vissza vannak..remélem kihúzod ezekkel a tápis időszakot!még van 1 260-as avent, kell? hány üveg kell?azt mondták,tápizáshoz úgy 6db,de gondolom alapban van pár.
Lilla viszont,attól tartok, ha elmeegy a tejem,csak kanálból lesz hajlandó elfogadni a tápszert...KépKép(KépKép
bár anyós elhúzna világgá és nem jönne többször...ma sajnos beszóltam neki...mert már vittem volna ki a gyereket egy kicsit sétálni, erre berobbant, felébresztette,ha nem alszik,akkor meg nem marad a kocsiban...
erre elkezdett dumálni, hogy vigyem ki, mert szerinte majd elalszik a kocsiban..én meg mondtam neki, hogy szerintem meg én jobban tudom,mit szokott csinálni.szerencsére ott volt tomi aztán kikÍsérte...
annyira kivagyok,fáradt vagyok,fáj a búrám,erre még az ő okoskodását is tűrnöm kell...nem kérdez soha,csak pofázik baromságokat.

mindjárt Írok rendes levelet is, meg megmutatom,mit össze nyuszog itt a lányom, nem akar aludni...
zsofy

CsajszikKép,
Nem akarok újfent okoskodni, de amit Roki írt teljesen egyetértek minden gondolatával. Még csak annyi, akik szenvednek kissé, biztos érzitek ti is, alighogy elkezdi szívni babótok a tejcit, megfeszül a melletek és elkezd termelődni (időnként a másikból is szivárogni). Ez az ékes bizonyítéka annak, hogy termelődik az, mégha nem is látványosan...
Én pl. hiába fejnék rögtön szopi után, tuti jó 10 perc kellene, hogy elkezdjen valami mennyiség jönni. Azaz újra termelődjön. Éppen ezért, ha el is vagytok keseredve, csak ezekre a jelekre figyeljetek, és fel a fejjel...Kép
Üdv,
Kati
Vendég

Zsofy, kérünk képet Lilláról és a kocsidról!!!

Anyósodról nem kérünk képetKép Tanácsom nincs egy szál sem sajnos. Fogalmam sincs mit lehetne vele kezdeni. Az enyém is itt volt ma, megint becigizte az egész szobát. De már nem érdekel, nem idegesítem magam. A párom sokkal jobban idegesít, aki csak alszik. Annyi mindent kéne csinálni, és ő alszik!!!! Mert azt mondja fáradt. De hogy mi a lófasztól, már bocsánat, azt nem tudom. Ok, reggel elment anyucival az orvoshoz, mert hogy még mindig köhög. Ennyi. Én elmentem anyukámmal bevásárolni, hazacipeltem. Utána elmentem a gyógyszertárba magamnak aranyér kenőcsértKép Közben itthon letakarítottam a sütőt, a kávéfőzőt, mert a párocskám lefőzte úgy a kávét, hogy nem tett alá semmit. Kimostam egy adagot, kiteregettem. És rendet próbáltam rakni. És ő a fáradt. Nekem viszont elegem van. Megvettük azt a rohadt két hűtőt, és azóta kint állnak az udvaron, mert nem csinált nekik helyet. Ott fognak elrohadni. Szóval bennem is tombol az ideg.
Úgyhogy megértelek Zsofy, de tanács az nincsKép

Hari 37+6

Kép
Kép
hari

És most felrobbanok, mert hívta a haverja, hogy kifogyott a benzin a kocsijából valahol, úgyhogy menjen érte. És megy. Ahhoz nem fáradt.
Most meg rámb@szta megint az ajtót, mert megkérdezte mi bajom én meg megmondtam, hogy elegem van, hogy csak az itthoni dolgokhoz fáradt érdekes módon. Na most megint itt bőgök és most van végképp elegem.

Hari

Kép
Kép
hari

Sziasztok,
rég nem írtam már. Nem tudom ki emlékszik még rám, de nálunk is megszületett szeptember 1-én Rolika, 3055 grammal és 55 cmvel.
Most három hetesen már 1,2 kilót felszedtünk a születési súlyunkhoz képest. Nagyon sokat tud enni a kis drágám. Most szoktatom már rá, hogy 3 óránként egyen.
em egyszerű mert ordít mint a sakál. Cicifüggő Kép
Aki szoptat és fej és Aventes mellszívóval csinálja annak ajánlom, hogy amikor már nem jön tej akkor próbáljon fejni kézzel is mert akkor még jön belőle. Puszi mindenkinek és jó babázást.
Mea, a te képeidet hol lehet megtalálni?
Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Gratula Huminak Marcihoz, aki a képen kész nagyfiú!
Gratulálok Duduklynak és Miniminek is !!!Kép

Megann!
Tényleg próbálj meg tejcsit szerezni, sztem jobb mint a tápszer. Én is kaptam a fiam 3 hónapos koráig, a védőnőtől hordtuk, sajnos mindig csak annyit kaptunk, amennyi volt (ha keveset adtak le és sok baba volt, akkor csak 1-2 dl-t, de az is jól jött. Nem tudom most hogy van, de 4 éve úgy volt, hogy ha kevés volt az anyuci teje, be kellett menni a védőnőhöz és akkor a baba 3 hónapos koráig adták, azt hiszem másnaponként kellett bemenni érte. Az meg szerintem hülyeség, hogy attól fájna a pocija - a tápszertől előbb. De mégjobb az, ha találsz egy olyan anyukát, akinek bevizsgált a teje és rögtön neked adja (lehet, hogy ebben is tud segiteni a védőnő)
FEL A FEJJEL!!!!!!!!!!!!

Én ma voltam CTG-n, már mutatott a gép kis fájásokat, elég szabályosak voltak, de én ugy igazán még semmit nem érzek, néha egy egy keményedést, azt is inkább akkor, ha többet járkálok. A dokim azt mondta, ezekkel a fájás vonalak, amiket a gép ir még igazán semmit nem jelentenek. Szép zárt a méhszáj és még a kisfiam is egészen jól fent van. Remélem még minimum 2 hétig kibirja bent a pocakomban, bár már elég nehéz cipelnem, de még sok a tennivaló itthon. Jövő héten ujra megyek, csak akkor már UH is lesz + vérkép, vizelet.
Megint beszélgettünk a dokimmal, az eredmény: 25-75%-os arány a hüvelyi és a császár. (az előző szülésem császáros lett). De mindenképpen kinlódásmentes lesz azt mondta. Ha keresztben marad, császár; ha faros akkor is császár (a régebbi császár miatt), ha nincs elég jó fájás és tágulás akkor is császár (nem tudom pontosan, de valamit nem lehet adni közben a régi császár miatt). Ha meg minden halad rendesen, akkor a szülés után elaltatnak pár percre, amig a lepényt kiszedi és meg kell nézni a régi heggel nem történt-e közben valami baj esetleg. Igy azért már kicsit tisztábban látom a "sorsomat".

Puszi mindenkinek, majd jövök még vmikor!

Judit
36+6
judy68

Lilla most megint ki akarja nyuszogni magát a kiságyából...kb.3perce tettem bele...
zsofy

ZsofyKép
Köszi az sms-t! Már hazajött a pasim, nem ment messzire. Viszont itthon hagyta a telefonját és miután elment hívott a haverja, hogy látta őt a kocsival, de hiába integetett nem állt meg. Miért mondom nem beszéltétek meg, hogy hol találkoztok?? De, csak úgy látszik az én uram nem értette. De ezek szerint sikerült összetalálkozniuk, mert az előbb ért haza.

Szegény Lillának biztos hiányzik a nagyiKép Na jó, nem idegesítelek. De a legrosszabb a kolléganőm szerint, aki nagyon utálja az anyósát, hogy amikor a gyerkőc nagyobb lesz, lehet hogy halálosan imádni fogja a nagyikát, és akkor ugye nem tilthatod el tőle, viszont micsoda érzés mikor a gyereked a nagyihoz akar menni, akit te utálsz??!! Hát nem kívánom senkinekKép

Hari

Kép
Kép
hari

lányok!

KÖSZI a gratulákat és az autós képeket!!!
az enyém még a szerelőnél van,hogy az utolsó simÍtásokat elvégezze rajta,holnap hazajönKép

most lehet, sok rövid üzit fogok Írni, mert Lillával azt játszuk, hogy nyiforászik, kiveszem, elalszik, beteszem a kiságyába vissza, alszik 5 percet, nyifog...és kezdődik előről...

Hari,
minnyá...csak Lilla nem hagy...
zsofy

Az első LillaKép Én beérem a második hellyel isKép Most szomszédol az uram, mert tegnap nem volt áram az udvaron, és most mondta a szomszéd, hogy az Elmű kikapcsolta. Úgy látszik a villanyszámlát se fizeti a közös képviselő. Úgyhogy most vérszemet kapott a párom és vitte a számlamásolatokat a vízdíjról meg a kukadíjról a szomszédhoz, hogy az is lássa, mekkora a baj. Mert eddig nem szóltunk senkinek, nem akartuk bemártani a közösképviselőt.

Nekem meg olyan hasmenésem van. Eleinte reménykedtem, hogy ez már a szülés előjele, de rá kellett jönnöm, hogy az Augmentintől vanKép Meg azt hiszem aranyerem is van. Nektek előjött a szülésnél? Vagy előtte? Vagy utána? Vagy csak nekem jutott? Legalább nekem is van valamimKép

Úgy várom már a hétfőt!! Holnap már 38 hetesek leszünk és hétfőn remélem azt mondja a doki, hogy már alig van hátra egy kis időKép

Hari

Kép
Kép
hari

az a legszarabb, hogy a gyerek anyóst olyan dolgokért fogja szeretni, amikért én iszonyatosan be leszek rágva!
a nő ugyanis nem képes máshogy magához kötni valakit, csak pénzzel. egy ideig nekem is folyton pénzt akart adni..
a fia meg szinte csak akkor keresi őt magától,ha pénz kell neki, vgy ha valami más...egy ideig azt hittem tomi a szemét, de hát anyós nevelte ill. szoktatta Így.
mást soha nem is tudott neki adni...
na meg ez az egész család csak pénzzel tud "szeretni"...
csakhogy én szeretném majd megtanÍtani Lillát, hogy hogyan kell bánni a pénzzel, hogy legyen beosztó meg minden, hogy fel tudja mérni az értékét, de drága anyós biztos bele fog köpni a levesembe!
meg a hülye csokijaival fog jönni, előre látom, ilyenekkel tud csak kedveskedni, mikor egy gyeereknek többet jelentene, ha mondana neki egy mesét vagy valami. bár remélem lilla majd jól beszól neki ha már tud beszélni, hogy:
"nagymama! miért ilyen büdös a szád?"-hihihiKépKép
persze én meg azt tervezem, hogy sokáig nem adok neki édességeket, csak gyümit, meg természetes édességet,reformsütit, de hát...anyós sunyi csokidugdosó, apósnak meg cukrászdája van a szomszédban...Kép

folyt köv. csak Lilla asszem betrottyolt és megint nyuszog szegény.
zsofy

Fú, ne is írj ilyeneketKép Már előre félek ettől én is, hogy a nagyi el fogja kényeztetni, meg félreneveli, meg hasonlók. De nem is tudom ki írta itt, hogy a gyerekek nagyon okosak és tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy amit a nagyszülőknél, vagy máshol lehet, azt nem biztos hogy otthon is. Úgyhogy igazán "elrontani" nem tudják a gyerkőcöt, csak azt kell kitalálni, hogy töltsön minél kevesebb időt, a nem kívánt személlyel/ekkel. Sok programot kell szervezni, hogy meg se találjanak! Én ha jó idő lesz, biztos hogy mindig megyek majd valahova Lilivel, hogy meg se találjanak a rokonok. Persze télen nem tudom még mit csinálok majd.
Tiszta hülye vagyok, még meg sem született szegény gyerek és én már azon gondolkozom hogy dugjam elKép

Kép
Kép
hari

Zsofy,már ki is találtam, mert ugye te most kaptál kocsit, tehát olyan kis mozgékony leszel, hogy csak na, ráadául itt laksz a "szomszédban". Úgyhogy reggel átjöttök Lillával és anyós meg jöjjön utánad ha akar. (én meg nem engedem beKép) Az én rokonaimat meg azért nem, mert ugye vendégem van. Na?

Kép
Kép
hari

Most nézem Lilla kis kacsóit, az olyan izé ami csörög is a csuklóján? Látom mindent bevetsz, hogy elszórakozzon a kisleányKép De hát hiába, ha neki az anyja kell. Bár azért az tök jó érzés lehet, hogy ha valakinek láthatóan ennyire fontos az ember mint ezeknek a kis szuszogó csomagoknakKép

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Gratulálok, Huminak, Duduklynak a babákhoz, minden jót kívánok, ami lehetséges.

Tegnap végre megszabadított a doki a varratoktól, felemelő érzés. Kincsőt is vittük, aranyos volt, végig aludta az egész utat. Ma voltunk végre kinn sétálni is, békésen szunyókált.
Tejcsi hála istennek van, 90-120g között eszik. Már visszanyerte a születési súlyát és kedden 1 hetesen leesett a köldökcsonk is.
Örülök, hogy végre ilyen idő van. Baromi lassan száradtak a mosott ruhák is, nagyon rüheltem az egészet.
Zsofy helyes csajszi a kis Lilla.
Anyósnak érdemes lenne egy banánhéjat kitenni, hátha nem jönne egy darabig. Tudom, hogy két tűz között vagy, de a párodnak kéna a kedves édesanyukájában nyomatékosítani, hogy viselkedjen más módon.

Hari Te is már a célegyenesbe érkeztél.

Csinierika!

Igen a régi fizetős 1 ágyas szoba volt és zárható a szoba.

Orsi, Szaffi76!
Én Dr Vajda Róbertnél szültem 94-ben és most 13-án is. 13 éve járok hozzá. Ha valamire kíváncsiak vagytok, írjatok.
Itt az e-mail címem. tool.orabt@chello.hu

Most pár képpel fárasztok mindenkit.

Puszi Kriszta és Kincső, aki már 10 napos KépKépKép

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Kriszta, hogy mennyi haja van Kincsőnek!!! Mondhatni kócos a kisleányKép Nekem is nagyon sok hajam volt állítólag mikor születtem, remélem Lili babának is lesz pár szálKép És ahogy fogja az ujjadat, hát ennivaló!

Igazából csak a gépet jöttem kikapcsolni, mert hirtelen elkezdtük csinálni a konyhát. Nálunk ez így megyKép Már lepakoltam a konyhapultot, meg kiürítettem a szekrényeket, úgyhogy most már csak a bútortologatás van hátra, de az már nem az én dolgom, csak azért ott kell lennem segédkezniKép Lehet hogy még ma bekerül a két hűtő????? De az is lehet, hogy így marad a konyha szétszedveKép

Zsofy, azért ha tudsz még írj, majd este próbálok még visszanézni, vagy legrosszabb esetben holnap reggel.

Megann, rég jelentkeztél. Fogadjunk, azóta egyfolytában szoptatszKép Remélem már jobb egy picit a kedved, úgy biztos könnyebben mennek a dolgok is majd. Sokat gondolok rád, és drukkolok nagyon, hogy minden úgy menjen ahogy szeretnéd, csak türelem. És ne mutogasd a munkásoknak a cicijeidet!Kép Nekünk az arcodra 9 hónapot kellett várnunk, nekik meg rögtön a melleidet dobod ki?Kép Hát ez azért felháborítóKép

Puszi mindenkinek, majd jövök ha már megszültemKép Szóval Karácsonyig ne várjatok!

Hari 37+6

Kép
Kép
hari

Hari!

A nővére kezét fogja Kincső, együtt szunyáltak du.
Párom most veri a hatványozást a nagylány fejébe, kellett, hogy jól kipihenje magát.
Az utolsó hónapban égett is a gyomrom és a nyelőcsövem rendesen. Azt mondják, hogy nagy haja lesz a csemetének. Nálunk bejött. Apja már a kórházban poénkodott, hogy a kiscsajt bejelenti fodrászhoz, meg körmöshöz.

Megann! Próbáld ki a Naturland FITOLAC szoptatósteát. Csodákra képes. Ne parázz!!!
Látod, hogy eddig minden dologgal csak feleslegesen idegesítetted magad. Bízzál Önmagadban!!!!!

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?