A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Azt nem írta a honlap (persze árakat se), de ma már láttam a tévében a reklámját Kép

indianyo

Már meg lehet nézni a baba UH képeit az albumomban!
A címe:
Baba és pocifotók, de még pocifotót nem raktam fel..
katicuska

Sziasztok!

Úgy drukkolok Boriéknak! Már biztosan megvannak a babák, ha császárosok (két császárom volt, bő fél óra)!

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Nicika,
természetesen meglátogatlak a kórházban titeket!! Kép A telefonom azt hiszem tud mms-t fogadni, de nem tuti. Még nem kaptam. De Apué tuti tud, mert most kapta, és én magyarázom neki, hogy mit hogyan merre meddig.. Kép Neki csak annyi kell, hogy tudjon telefonálni, és őt is tudják hívni, de ilyen telefont ugye manapság már nem lehet kapni.. Kép Szóval az övé tud, de én feltenni aztán nem tudom ide.. Kép

Zsu,
nagyon szép a bútor! Kép

nadine81

Katicuska,
találtam egy olyan című albumot, hogy Baba és pocifotók. Pici Petiről van szó? Kép

nadine81

Zsuzsó! Kocsival mennek az uncsitesóm és a férje, egy kis micrájuk van. Nagyobb, mint az én Matizom, de nem sokkal. Miért?

Jajjj, lányok! Én annyira izgulok Boriékért! Annyira izgi, hogy megszületnek az első babák! Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Katicuska, mi az album címe?

indianyo

Bocsi lányok, de valamit nagyon eltoltam a táblával úgyhogy átmenetileg nem élérhető! Majd talán Nancsika segít valamiko!

KépKép
nicika

Én megtudom nyitni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka! Na most már én sem értem hogy mi történt!

KépKép
nicika

Én is meg tudtam nyitni! Tök jó, hogy Bori bejelentkezésével indul az egész!! Kép

Nicika,
feltennéd nekem ezt a két képet a táblába valamikor? Köszönöm! Kép

Kép 23+5
Kép 24+2

Jók ezek a méretek? Vagy tegyem kisebbe esetleg nagyobba?

nadine81

Már értem! Lett hozzá még egy oldal! Alul válthattok a fülek között! Kép Akkor mégsem toltam el! Kép

KépKép
nicika

Nadin! Nyugodtan nagyobban is átküldheted nekem a mailomra (mert ugye a nagy kép nem fér fel ide), mert ez a két kép nagyon picike! pickwicktea@freemail.hu

KépKép
nicika

Nici,
a pocakkép csak ekkorában van meg, de az alsó akkor megy mindjárt nagyobban! Köszi! És mindjárt nézem a füleket is! Kép

nadine81

<font color="ff0000">Csajok, nagy hírem van!!!!!

Az előbb hívott Bori, és megszülettek a kislányai, császárral!!!! JUHHHÉÉÉÉ
Mindannyian jól vannak, annyira izgultam, hogy el is felejtettem, hogy mennyivel születtek, asszem 2450 g és 2250 g, de már nem vagyok benne biztos.
A lényeg, hogy Borinak jó volt a hangja, a gyerekek is jól vannak, ő is, mást pedig egyelőre ne is kívánjunk!

Topikunk első babái ma 9 körül megszülettek, és nagy-nagy gratula Boriéknak, az immár 6 fősre duzzadt családnak! Kép Sok-sok boldogságot!</font>
Vendég

Nicika,
elment a mail! Naaagyon jó lett a tábla!! Kép Jó értelemben kirázott a hideg, amikor Bori naplóját olvastam... Kép Rövid, de benne van a lényeg. Olyan izgalmas és szép! A harmadik oldalon lehet, hogy csak én nem vártam eleget, hogy bejöjjön valami, vagy csak még nincs ott semmi?

nadine81

Bori Kép
Hatalmas gratula a lányokhoz KépKépKép
Sok boldogságot és sok-sok tejcsit kívánuknk Kép

Annácska 27

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Eszti Kép
Nagyon köszi ezt a remek hírt Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Szép nagy babák Kép
Olyan jó, hogy minden rendben van velük Kép

Annácska 27+0

annácska

Boriéknak én is gratulálok Kép Nagyon furcsa. Már itt tartunk...

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Bori,
nagyon jó egészséget és boldogságot kívánok az egész családnak!! Vigyázzatok magatokra! Kép
Puszi: Viol.

Nadine

KépKép

nadine81

Bori Kép
Gratula Eszterhez és Lucához Kép

Kép

Annácska 27+0

annácska

És jó éjszakát kívánok Mindenkinek, megyek pancsizni és várom az én kicsi Párom! Kép

Nadine 24+4 Kép

Kép

nadine81

Legelőször is Nagyon Sok Boldogságot Borinak és a Babáknak!

Vas!
Itt nálunk az örsön nyílt egy új piac, és ott van valami biobolt. Lehet, hogy csak egyszerűen drágák, mert egy sima süti (diétás) 260-400 ft náluk. Lehet, hogy máshol olcsóbb. Egyébként nem láttam az árakat, hanem megkérdeztem és mondta a csaj. De holnap úgyis megyek arra gyümit venni és megnézem az aktuális árakat.

Én nem értem ezt a házassági akvi kiv-ot. Elvégre (bocsi Nancsika), de a Nancsikánál nem egyértelműbb, hogy nem házasságon belül lett legyártva a baba? Vagy csak a régi házasoknál egyértelmű a jogszabályok szerint, hogy a szülők esetleg félrelépnek? A fene se érti ezeket. Ja és majd figyeljetek oda a neveknél, nehogy elírja a túl buzgó ügyintéző. Nekem 20 évesen írták el a nevem és azóta ha szeretném visszaíratni, akkor az 10 ezer péz, mert névváltozásnak számít. Az nem lényeg, hogy nem én b***tam el!

Én nem használok domestost semmire. Mindent le tudok mosni mosószeres vízzel, vagy végső esetben Ultra dermmel. Ez a régi lapos dobozos zöld valami, a páromék kapják. Vízkőre (wc, kád, stb) pedig - környezetvédelem ide vagy oda - én sósavat használok. Rálöttyintem, kicsit pezseg és már lehet is leöblíteni.
Pelenkában nemkünk a Helen Harpert ajánlották, mert tiszta papír, és nincs benne műanyag.
Kencéket azt hiszem gyógyszertárit fogunk használni. Pl keresztgyerekeim anyukája a saját fejét is fürdetőkrémmel mossa néha és nem zsírosodik neki annyira és ha előjön a korpa, akkor az elmulasztja.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Drága Bori! Micsoda boldogság!!!! Szavakat is alig találni ilyenkor....

Mesi! Nem küldik ki a házassági ak-t, úgy értettem, hgoy más is elmehet és kérhet helyetted, míg az apaságit csak személyesen lehet intézni, mert ott helyeben kell nyilatkozni a gyámhivatalban.

Azt hiszem, ma még az eddigieknél is kevésbé tudok elaludni, úgy meghatódtam a Bori-babáktól. nincs is szebb dolog ennél, egy kis élet megfogan két ember szerelméből aztán ez a kis élet nő, növekszik és családdá kovácsolja azt a két embert végül...

indianyo

Livi,
Engem annak idején Fülöp Viktornak - neme fiú - anyakönyveztek. Persze később szüleim szereztek újat, de azért katonai sorozásra kaptam ám behívót KépKépKép

indianyo

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">

NAGYNAGY GRATULA BORI! ÜGYESEK VAGYTOK! KÍVÁNOK NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET, ÉS SOKSOK TEJCSIT!!!!!

Nancsika & Alex 29+0</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Vikó!
Az én esetem akkor egyszerűbb. A kicsi falumban - ahol kiadták az új akvi- kiv-ot, az új személyihez - nincs az írógépen hosszú í betű. Ezért Liviának írták rá. Aztán elmentünk személyit csináltatni (a közeli városba), és az útlevelemből elkezdték bemásolni a nevemet, ahol szintén röviddel volt írva. Szóvá tettem, erre közölték, hogy de hát a szül akvi. kiv-on is így van. Én hiába érveltem, hogy amerikában van csak röviddel írva a Lívia, azt mondták, hogy nem számít. Végül is ilyen magyar név nincs is, hogy Livia. Később megtudtam, hogy ha vissza akarom csináltatni, akkor az 10ezer pénz, mert névváltozásnak számít. Egy semmi kis vesszőcske egy betűn. És ezt pont nekem, aki kényes vagyok a helyesírásra. Az itt elkövetett hibák csak gépelési hibák!

Kép
szelivi

Sziasztok!

Bori! Nagy-nagy gratula nektek! KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Anyakönyvi kivonat: nekem Lucához kiküldték postán - ajánlott levélben kérelmeztem, és abban is kaptam meg. Azért kellet így, mert Pesten lakunk, de az esküvő Egerben volt.
Jó is, hogy szóba került, már igencsak intézni kell a következőt Kép.
(Réka születése előtt nekem kellett új születési anyakönyvi kivonatot igényelni Zalaegerszegről, mert ellopták a táskám, amikor az esküvőnkre mentünk bejelentkezni, és egy fia papír nem maradt a kezemben arról, hogy vagyok)

A sósav amúgy felhasználó oldalról tűrhetően környezet barát - a vízkőből kalcium kloridot csinál, no meg a gyomrunkban is az van - a gyártása persze más kérdés.

Pincéből/padlásról előkerülő kiságyat valószínüleg ecetes -mosogatószeres vízzel mosnék le.
Kiskádunk nem lesz - utálnám kerülgetni, már Lucával is legtöbbször a mosott ruha használta, ha teregetés előtt akartam új mosást. Amíg pöttöm, a mosdókagylóban fürdik, amikor nagyobb, majd a nagy kád aljába töltött kis vízben. Kádsika: ecetes-mosogatós vízzel.

(Cory! Hacsak nem egyszerre szülünk, nálunk is leadhatod a fiúkat. A múltkor Luca már úgyis kijelentette, hogy ő megkérdez téged, mert Baluéknál akar aludni Kép )

Borcsa 32+6

Borcsa
KépKépKép
borsts

Istenem de klassz, hogy még visszanéztem így este!!!
BORI!!!!!!!!!!! GRATULÁLUNK A LÁNYOKHOZ!!! HIPP-HIPP HURRÁ A FÓRUM ELSÕ BABÁIHOZ!!! Kép
Jaj tiszta izgi lettem én is!!! A férjecském már így is minden nap azt mondogatja, hogy mikor születik már meg Pötty!!! Jaj, mondjuk nem a szülést kéne nálunk sürgetni, hanem az időt... Kép

Nekem az összes babás barátnőm a Pamperst ajánlotta, kendőt is és pelust is abból. Ami a takarítást illeti, sose voltam következetes, mindig mást használok... mondjuk én a bútort automatikusan prontoval törölném, mert hogy fa, de most, hogy ennyi oldalt elolvashattam a takarítás és tisztítószerek buktatóiról, már elbizonytalanodtam. Kép

Na mentem aludni erre a nagy izgalomra!
Még egyszer GRATULA Borinak, bár ki tudja mikor tud felénk nézni így 4 gyerekkel... Kép

Puszi:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Nekünk viszont nem ilyen jó az új évünk.Kép
Páromat rommá törték, mikor jött hazafelé a melóból. Kb 1 perc kellett volna, h haza érjen.Kép Õ teljesen jól van, korházban is voltunk, viszont az autónknak nincs eleje.Kép Nem toom miből lesz megcsinálva, mert a biztosító elvileg azután fizet, ha visszük a számlát. De remélem ez nem így van, mert akkor 5428656726 évig nem lesz autónk.Kép

Szal most egy kicsit padlón vagyunk, még a dokihoz sem mentem el ma este.Kép

<font color="ff0000">
(\__/)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Ez itt én lennék karácsony este (31+4)
Kép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Hűha, Cory, látom, Balu már ilyen pöttöm korban is nagy szívtipró Kép

Borcsa, és te hogy vagy? Jó, hogy írtad ezt az ajánléott levél dolgot, akkor vannak még emberléptékű helyek is...

Livi, azért ez nem semmi, ha nincs egy ékezetes betű, akkor egy másikat használnak helyette... őrület!

indianyo

Nancsika KépKép Nincs a biztosítóval szerződőtt szervíz?
De jó, hogy a párodnak nem lett baja!!
Borcsa
(Látszik, hogy a héten nem dolgozom, így már majdnem képben vagyok)

Borcsa
KépKépKép
borsts

Most olvasom a jó hírt!

Bori nagy-nagy gratula! Istenem de jó! Puszi nektek!

Nicika + Szintia

KépKép
nicika

Borcsa! Hogy neked milyen nagy a pocid! Nagyon jó a kép! Kép

KépKép
nicika

Nancsika, próbáljatok a biztosítóra hatni a méltányosságért, biztos van valami megoldás... nem lehet egy kismamát autó nélkül hagyni!

indianyo

De jó, hogy még benéztem!

BORIIIII!!!!! HATALMAS GRATULA A LÁNYKÁIDHOZ!!!! Olyan boldog vagyok én isKépKépKép Sok erőt, egészséget, tejcsit kívánok nektek!
Aztán a képeket is várjuk, ha már olyan állapotban vagytok, meg szüléstörténetet, meg mindentKép

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nancsika!

A biztosítónak nincs kárszakértője? Én úgy tudtam, hogy mindenki utólag fizet, de a biztosító által megadott szervizek "hitelre" csinálják a kocsit, aztán vagy nektek fizetnek, vagy közvetlenól a szerviznek. Vagy a másik eset, hogy a kárszakértő megmondja mi a kár értéke és előre kifizetik és ott csináltatjátok meg, ahol akarjátok. Így esetleg ki lehet nyerni egy kis pénzt a biztosítótól.

Kép
szelivi

milyen naplóról beszéltek, lányok?????

indianyo

Nem tudunk még semmit. Holnap telózunk a biztosítónak. Akkor talán okosabb leszek/leszünk. Iszonyatosan boldog vagyok, h apának semmi baja nem lett. Nem is tudom, mit tennék nélküle.
Viszont valahonnan szerezni kell egy autót, mert mi sajna nem bírunk autó nélkül létezni.Kép
Livi! Legyen neked igazad, h meg lehet csináltatni az autót mani nélkül.
A csajszi, aki a másik autót vezette, viszont elvitte a mentő. De mire mi is beértünk a Honvéd korházba, utána nem sokkal a saját lábán távozott.

Nah, asszem eltesszük magunkat holnapra.
Pussz!

<font color="ff0000">
(\__/)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Nagy- nagy gratuláció Boriéknak!!!!!!!!
Éljen, éljen!!!!!!!
Tök jó, hogy megvannak a babák, és tényleg jó súlyban vannakKép

Kép

Ildikó27+4
vas

Kép
Bori Kép Kép
Gratulálok a kislányaidhoz, sok örömet, egészséget kívánunk Nektek!
Nekem is fogadja az mms-t a telcsim, fel is tudom rakni, csak hát nem tudok mindíg géphez jönni, így ez
csak akkor működik majd zavartalanul, ha Szófi is megszületett már:
Mindenkinek puszi, majd jövök, mert sajna a frontokat egyfolytában érzem!

KépKép
csema

Hú, Nancsi, nem semmi ami a pároddal történt.Még szerencse, hogy neki semmi baja nem lett.
A kocsitörés fájdalmát meg áttudom érezniKép

Borcsa, neked is szép nagy a pocakodKép

Csajok, ti mit ettetek este???
Olyan szófosásotok volt, hogy csak naKép
Alig bírtam visszaolvasniKépKép
Azért 9 oldalt teleírni egy nap alatt nem semmiKép

Eszti, Annácska megy a drukk a mai uh-khozKépKép

Én sem nagyon használok domestost.Max. a wc-be.
Törlőkendőből én szeretem a niveát, bár most aloe-s johnson van, ami belül zöld csíkos, elég jó ez isKép

Ildikó
vas

Sziasztok!

Fantasztikus, hogy megszülettek topikunk első babái!
Nagy gratula Boriéknak!

Fú, mi lesz még itt február-márciusban, sőt áprilisban! Biztos lesz olyan, hogy egy napon többen is világra hozzuk a Picurainkat! Olyan izgi!

Megyek, mert indulok a terhestanácsadóba + a dokimhoz, majd utána jelentkezem.
Üdv:
Rita
29+2

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Boriéknak nagy-nagy gratula, és sok-sok tejcsit! Kép

Nancsi:
Nagyon sajnálom ami történt, de valóban a legfontosabb, hogy a párodnak SEMMI baja nem lett! Most a szülés miatt is fontos lenne egy megbízható autó. Drukk, hogy minden jól alakuljon!

Popsitörlő: Az első időben Johnsont használtam, aztán meg gabit. Most még nem tudom mit fogok Kép
Arctörlésre, meg a vizes textil pelus teljesen tökéletes...nem kell ahhoz drága törlőkendő Kép

Fertőtlenítés: nem kell túlzásba vinni! Én a kiságyat coccolino öblítős vízzel mostam át.

Anyakönyvezésről: házastársnak 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat kell, amit az ÖK ingyenesen kiad, élettársnak pedig apasági szükséges. De itt egy cikk, ebben össze van foglalva minden. Egy gyakorló és egyben leendő apuka írta Kép
http://www.manoliget.hu/index.php?fomenu=magzat&rovat=Jogi%20ügyek&cikk=22
(másoljátok ki, mert a link vége lemaradt sajna)

Titati 35+6
titati

<font color="119911"> Jó reggelt!

Már nagyon izgultam, hogy mi lehet Boriékkal és látom, hogy minden oké velük és már meg is születtek a lányok!</font> NAGYON GRATULÁLOK NEKTEK Bori, Bori papa, Eszter, Luca, Dóra és Anna! Kívánom, hogy a lányok szépen nőjjenek és Borinak sok tejcsije legyen! Hurrá!!! Kép
angi79

Sziasztok!

Bori gratulálok a lányokhoz!SOk-sok boldogságot és örömöt!

Nagyon izgi, hogy beindult a babaesőKép

Mi jól /remélem/, olvaslak benneteket, de írni nincs erőm......
31-én volt egy kis para, mert napközben elég sok méhösszehúzódásom volt, de szerencsére leállt.9-én doki majd kiderül mi újság.

Most hogy téma ez a házassági anyakönyvi eszembe jutott, hogy én eddig egyiknél sem kértem ki másolatot, vittük az eredetit.Nem szóltak érte.
Remélem most sem lesz gond.

Eszti tetszik a komódotok, megírnád hol vettétek?

Becsi 31+4
becsi
Iklad

Jó reggelt!

Nancsi: autó Kép

Borcsa: nem semmi a pocakod Kép

Viko: és ha tudnád, hogy Zsoma még durvább ebből a szempontból..., csak hát Luca őt még nagyon picinek látta utoljára Kép

cory 29+5

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Mindenkinek sikerekben gazdag, boldog új évet!

Boriéknak hatalmas gratula! Anyukának sok tejcsit és minél több pihit, apukának pedig kitartást a következö idökre!

2 és fél hét után most jöttem elöször dolgozni. Nem esett túl jól a 3/4 6-os felkelés! De legalább eddig pihentem.
Karácsony elött volt egy kis zür a szívemmel, amit a baba okozott, de szerencsére nem annyira komoly, a szülésnél kell majd antibiot kapnom. Már minden rendben, tünetmentes.
Növögetünk, várakozunk, lassan babakelengyét is el kell kezdeni beszerezni. Babókának még nincs egy cucca sem... A január volt a határidö, anyáék már izzítják is a pénztárcájukatKép

Pussz!
Maminti
25+2

Kép
Kép
maminti81

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?