Sziszi!
Nagyon jól sikerültek a képek!! Olyan jóképű Csanád abban a ruciban!! ÉS szuper ajándékokat kapott!
Zsombi nem hiszem, hogy megy majd bölcsibe. Jövő ősszel Jázi kezdi az ovit, én meg úgy gondoltam, hogy utána visszamegyek dolgozni. Zsombira pedig vagy a párom vigyázna (3 napot dolgozik, 3 szabad), vagy a nagyszülők közül valaki. Egyébként nagyon szívesen itthon maradnék Zsombival 3 éves koráig, de a gyes összege nevetséges!!!:twisted:
Jó a "pumás" kép! És még az orchideád is tudja, mikor kell virágozni!
Nekem most minden virágom ki van nyiffanva. Na jó, élnek még, de szörnyű, hogy mennyire nem jut időm az ápolásukra. Régen komolyan még simogattam is őket, most meg..... Örülök, ha néha-néha kapnak egy kis vizet. Az a baj, hogy nem nagyon vannak szem előtt, ugye a gyerekek miatt, és így kiesnek a tennivalós látókörömből..... (jól van na, nem mentegetőzök
Ja, távirányítós repülő
Winnie!
VAn egy ilyen oldal, itt, ha a gyógyszerkeresőben beírod, hogy pl. miltivitamint keresel és milyen idősnek, akkor kihozza, hogy milyen lehetőségek vannak, és leírja a gyógyszer "használati utásítását" is.
https://www.drdiag.hu/kereso/index.php
Rena!
Örülök, ha tetszik a levelezőprogi!!! Remélem sikerült minden csínjára-bínjára (???) rájönnöd!
Zsombi nem volt lázas a Prevenar után, csak megelőzésképpen adtam neki egy kúpot. VAgy lehet, hogy ezek alapján hatott a kúp???
A rota vírus ellen asszem 4 (vagy 6) hónapos korig lehet beadatni a babákat. Sokan mondják, hogy nem érdemes, de szerintem pici korban csak van jelentősége, mert a hasmenés miatt kiszáradhat a baba.
Nos, kijelenthetem, hogy Zsombi 11. foga is megérkezett
Formabedobó: Zsombival úgy játszunk (vagy a sütifalóval vagy van Jázinak másfajta), hogy én megmutatom hová dobja, és ő addig forgatja a formát, míg beletalál
A Kismamás cikk magyarán arról szólt, hogy bunkó az a nő, aki sok lányt szül????
Sziszka!
Betegség
Lily hogy viselte a repülőutat? Mármint írtad, hogy hazafelé nyűgi volt az álmosság miatt, de egyébként nem volt semmi "extra"?
Anyósodék
Köszi szépen a köszöntést
Kniki!
De tisztísd meg az ablakot is, mert a Mikulás hogy rakja be akkor az ajándékot? Piszkos ablakba?
Falexa!
Jobbulást Bazsinak!!!!Még jó, hogy mmost elmentetek a dokihoz, és így nem teljesedett ki a betegség!!!
De tüdőgyuszi honnan? Leizzadt-megfázott, vagy valami vírus? NA, ezért adattam be a prevenart!
Winnie!
KEllemes időtöltést nektek Hévizen!
No, hirtelen ennyi!
Brigó

mamával lufi csapkodás közben
\" azta! itt is vannak lufik\"
Veronika és a tortái
\"na anya egyedül szeretném megkóstolni\"
\"hol a gyertyám?\"
\"megnézem én ezt közelebbről is\"
teljesen szétkenyte a tortát:)
Veronika és a játékai