A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. őszi kisbabák

Nálunk ma kimarad a bébi vacsorája, de nincs is különösebb elleknezés. A Főnök már a habokban, és várakozásommal ellentétben egy cseppet sem tűnik fáradtnak. Apája repdes tányérról-tányérra, szerintem lassan a fülén fog kijönni a kajci, de nem tud betelni a sok finomsággal. Köszöni a szorgos kezek munkájátKép

Na és akkor a képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Most csak nagyon röviden:

Csirkesz Kép, köszönjük szépen a lehetőséget!

Orsi Kép, boldog szülinapot a fiúknak!

Liv

Kép

Kép
liv

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Kép

Kép

Kép

Kép

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

LivKép
Én örülök, hogy itt voltatok. Nagyon kíváncsi voltam már sokmindenkire, sajna igazán beszédbe nem sikerült senkivel sem elegyedni.
De tudod tényleg örülök, hogy személyesen is találkozhattam veled és Dáviddal. Nem is képzeltem, hogy Dávid ennyire erős, magas, okos kisfiú. Én is büszke lennék rá, ha az én kisfiam lenneKép

Csirkesz
(remélem máskor is jöttök!)

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Feltettem a képeket, csináltam külön fotóalbumot "mini"tali címenKép

Mi is köszönjük, jó volt nagyon látni titeket.
Az igazat megvallva az volt kellemetlen számomra, hogy hiába tudom a neveket, sok archoz nem tudtam nevet kötni...KépMajd legközelebb!!!
Addig is azt lehetne, hogy úgy, mint már többek ne csak a babáról, hanem a mamáról is tegyetek fel képet?
Kizárólag tanulási céllal(legalábbis nekemKép)
Előre is köszi!

CsirkeszKép
Megyünk legközelebb is szívesenKép

Majd kérünk képeket másoktól is!

Pusz:
Móni

Kép
sunimum

Sziasztok!

Jók a képek, bár sajnos én csak Judy-t ismerem fel és kisG-t, illetve egy-két gyerkőcöt, meg talánt Liv-re tudnék tippelni. Olyan kár, hogy nem tudtunk menni, mert annyira jó, ha az ember már a nevekhez arcokat is tud társítani.
Legközelebb!KépKép
Hannának javul a szeme, de az orra még mindig erősen folyik. Persze amúgy semmi baja nincs, pörög mint egy Duracellnyuszi!Kép
Ime egy bizonyíték, motorosHanna:

Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

SziasztokKép

Jaj, de jó is lehetett Nektek! Mármint azoknak, akik eljutottak taliraKép Szuperek a képek, akiket én felismerni véltem: Kormi, Macs, Reditke, LivKép De semmi nincs veszve, a többieket majd megismerem személyesenKép

Felbátorodva azon, hogy többen is írtátok, hogy hozzánk is jönnétek, le lehetne "foglalózni" a nov. 14-i hetet? Az pont 1 hónap múlva lesz, azon a héten valamelyik nap nagy örömmel látnálak vendégül BenneteketKép

BesztiKép
Hannának jobbulást, mielőbbi gyógyulástKép

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

CsirkeszKép
Hát akkor így hivatalosan írásban is, még egyszer nagyon köszönjük a szíves látást.
Én is azt hittem B majd jól bealszik, mert már kipurcanni véltem nálatok, de úgy felébredt, hogy fél óra lightos nyűglődés majd egy óra kemény üvöltés után csak most aludt el (bár ebben a foga is ludas lesz, mert az elalvás Dentinox mellett sikerült végül).
Én is teszek fel képeket, bár előtte le kell kicsinyítenem, mert ez a fránya rendszer nem enegedi.
Puszi
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Szekera Kép, üdv. újra.

Moszi Kép, jó, hogy minden rendben volt a neurológián.

Csirkesz Kép, köszönöm szépen, amit írtál; már akkor is nagyon jól esett, amikor mondtad, miközben felvetted Dávidot. Kép

Lányok, kimaradt a fütyinézés! KépKépKép

Liv

Kép

Kép
liv

csak próba, hogy elég-e, ha ennyire kicsinyítem őket

Kép

Kormi Benedekje balra és Reditke Bálintja jobbra.

Ui: 70 képet csináltam Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Móni Kép, a te fotóalbumodat hol lehet megnézni?

Kép

Kép
liv

Sziasztok,

hát irigy-irigy a talisokra, mi sajnos eltűntünk a vidék ködében Kép. Két hete elzárták a házunkban a gázt (már egy éve tudták, hogy szivárog a falból és eletveszélyes), és mi leköltöztünk anyukámékhoz Tatabányára. És azóta itt vagyunk. Egy hétig tök jó volt lelasulni, de most már sok a jóból, pedig lehet, hogy még 2 hétig nem lesz kész a gáz. Kicsit hadd panaszkodjak, mert anyu olyan édes, neki nem akarom mondani, de amúgy meg nincs kinek, mert a férjem külföldön van. Itt semmit nem lehet csinálni. Kép Amit lehetett, az már megvolt. Ha sétálás gyanánt bejárom a környéket, akkor is csak másfél óra telik el. És ráadásul egyre hidegebb van. Na meg, nem laktam anyuékkal most már nem is tudom, hány éve. Kedvesek, aranyosak, mindent megvesznek nekünk, Eszter imádja őket, de nem tudom magam igazán már otthon érezni igazán.

Asszem, holnap folytatom tovább, E. nagyon nyugtalanul alszik Kép, lefekszem mellé.

Bori
lbori

Csajok,
nagyon jo lehetett Nektek meg a gyerkocoknek is!!!! Kép Remelem,egyszer mi is csatlakozunk!!!

Reditke,
lecci,lecci irj magyarazatokat a fotokhoz,jo? Mind a 70-hez. Kép

Inimma
inimma

BoriKép
Pihenj-pihenj-pihenj!
Mást nem lehet tenni. De gyere panaszkodj, ha az segítKép

LivKép
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=7376

MosziKép
Nagyon örülök Viki neurológia hírénekKép

KataKép
Mi jövünkKép

Beszti-faluszomszédKép
Jobbulást a motorosnőnekKép Úgy látszik mi már sosem fogunk találkozni...

KépekKép
Hááát. csajok 20 képet kicsinyítettem le.
Megpróbálom feltenni őket. Bocs, de így is sok lesz, pedig 70 van összesen.
Írok hozzá magyarázatot is.
Ha csak nevek vannak, akkor balról jobbra értendő.

Nikk Bandusa, Juti Kisgéje, házigazda Boti
Kép

Csirkesz, Nikk
Kép

Kormi, Dino
Kép

Boti, Kisgé, Kormi félig guggolva, Benedek
Kép

Sapkában Macsek Márkja
Kép

Macsek, Nikk, Bandó
Kép

Kétfogú Kisgé fél órát rágta Bálint által megkezdett almát
Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

HázigazdáinkKép
Kép

Sunimum Móni csíkosban, letámadták a kölkecek a szőlőért
Kép

Siserehad a konyhában, ismét a szőlő a célpont
Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Csirkesz, mi is köszönjük szépen a bulit.

Benedek még mindig pörög, most épp az apjával. Babakocsiban aludt negyedórát, majd olyan álmosan nyűgös volt, hogy hét óra előtt fürcsi nélkül pizsiberaktam, vacsi és egy szó nélkül elment aludni. Negyed óra múlva hallom, hogy teljes hangerővel meséli a játékainak a nap eseményeit, 8 körül megunta... Kivettem, kicsit tévézett, második vacsi, majd 9 körül megint egy szó nélkül lefekszik az ágyikóba, 10 perc múlva megint sziréna. Apja korán hazajött, fél 10-re, azóta Benedek vele bulizik. Foggggalmam nincs, mikor fog lenyugodni, én kihaltam...
Totál merevre beállt a csípőm és a hátam, valamit lassan kezdenem kellene vele...

Bori,
fel a fejjel, csak letelik a szerelési idő, s visszajöhettek a nagylánnyal. Én most nagyon vágyom haza a szüleimhez, pedig tudom, hogy két hét alatt otthon, számítógép nélkül eléggé halálra fogom magam unni. Nálunk mondjuk nagy szórakozás a két baba összeeresztése...

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Evés-torna együtt. Anyuka: Hvera, ölében Kornél fia, bukfencre készülve Bálintom, csíkosban Boti és a 204-es Dino Bernátja
Kép

A fiúk megtalálták a fiókotKép
Kép

tömegkép (nem soroslom fel ki-kicsoda, de ha kérdés van válaszolokKép )
Kép

Bálint szájával cipel egy kisvonatot, háttérben Áron, Bandus, Kornél
Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Boti talált valamit a dobozban és utána ugrottKép Csirkesz mosolyogva figyeli a ténykedéstKép
Kép

Az aljas merénylet Kép Bálint puszi helyett megharapja Liv Dávidját. Bocs Liv még egyszer.
Kép

Nagygé és Bálint a "babzsákon", háttérben halványan látszik Lili és Maccs
Kép

Kipurcantak Kép
Kép

Macs, Lau, Juti Nagygével
Kép

Egyelőre ennyi.
Megyek fürcsi és alvás. Ki tudja hányszor kel a foga miatt ma a gyermek.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

CsirkeszKép
Mégegyszer köszönjük a vendéglátást, nagyon jó volt együttlátni a gyerkőcöket.Kép
A muffin receptet légyszi írd majd le ha lesz egy kis időd, annyira fincsi volt, végre tudnék a családnak jó muffint is sütni, eddig valahogy sohasem sikerült.

BesztiKép
jobbulást kívánunk!

KataKép
talinál ránk is számíthatsz.Kép

InimmaKép
Nektek is mielőbbi gyógyulást!

MosziKép
jó, hogy nincsen semmi gond Vikivel!Kép

Képek nagyon jók, rakjatok fel amennyit csak tudtok. Én sajna nem vittem gépet, így csak az marad emlékbe amiket Ti felteszetek.Kép

Bernátnak is úgy tűnik olyan sok volt az élmény, hogy nem akart elaludni, teljesen fel volt pörögve, jött-ment, pakolászott, de azért fél 10-re sikerült elaludnia.

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Benedek úgy néz ki, elaludt!!!(kb most). Összeszedem magam, megyek az erkélyre kakit pucolni meg kaját osztani, utána kiáztatom vén csontjaimat egy kád forró vízben, s talán 1 felé ágyba is kerülök. Mindezekkel együtt is csúcsszuper volt a mai nap!

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Lili is nagyon későn aludt el, igaz hazafelé szundított, de csak fél órát hagytam aludni...így is kész kínlódás volt, mire ágyba gyűrtükKép

LivKép
Még jó, hogy Reditke leírta, és rá nem jöttem volna, hogy mit írjak be, hogy tuti megtaláldKép

KormiKép
Van egy nagyon kedves, és jó szakember gyógytornász barátném, ha gondolod beprotezsállak hozzáKép
Csak szólj.

KataKép
Megyünk mi isKép
(Addig memorizálok a képföléírások alapjánKép)

Nyugis éjszakát mindenkinek
Móni

Kép
sunimum

Sziasztok!

Aki az Auchanba menne akciós pelenkát venni, ne menjen, mert átverés, "tévesen" jelent meg az újságban az ára. Mi ma reggel voltunk ott bevásárolni.

A tegnapi tali tök jól sikerült, azt hiszem kisfiam el is fáradt, mert este 8-tól reggel 7-ig egyhuzamban aludt, ami nálunk ritkaság.
Fotók jók lettek!

Kata,
mi is szívesen megyünk.

Jó hétvégét!

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Sziasztok,

CsirkeszKép Köszi a vendéglátást. Az esővédő a mienk, de ebben az időben nem tudom el merjek-e indulni nélküleKép és még jó, hogy tegnap nem esettKép Otthon vagytok ma dél körül? Esetleg holnap?

Mi jót buszoztunk Lauval. Kisfiam egész du. sütit evett, de a buszon rájött, hogy éhes, és ezt ordítva közölte az egész utazóközönségel ( egy idő után már nem számoltam a "szegény gyerek" beszólásokat). Ezek után kivettem, majd beraktam és beletömtem egy üveg bébikaját. Majd további ordítás után a Bsnyákon még egy üvegnyit. Ezek után itthon vigyorgott és tündér volt. Gyors fürcsi után beraktam az ágyba, ahol zokszó nélkül beájult. Melleslgeg én isKép Még a kaját is ágyba hozattam a férjemmel.

Tegnap még tali előtt összefutottam az Árkádban egy ezer éve nem látott ismerősömmmel. Tök jó volt kávézni mint a régi szép időkbe( gy.e.= gyerek előtt) KOrnél kicsit szétszerelte a LIbri kávézóját, de nagyobb gond nem volt veleKép

Hihetetlen jó volt látni titeketKépKép

Innnima.) gyógyulástKép

KataKép nekem jó a tali időpontKép ReszkessélKép

Mindjárt töltöm a képeket én is.

Vera

hvera

képek következnek:
Kép
Bálint a vonattal
Kép

balról. jobbra kb. Ha nem stimmel szóljatokKép
Áron az előtérben, Bandó, Dávid és Liv, Dino, középen: Sunimum Lilije, Bálint és Kornél, hátul Márk, Balázs és Macsek
Kép

Áron, Balázs, Kornél, és keresztben Bálint
Kép
Kornél pisztollyal fenyegetőzik

hvera

és még
Kép
Liv, Dávid, Bandó
Kép
Bálint
Kép
Lili, Bandó, Dávid, Liv, Kornél a cowboyKépés Dino
Kép
Pocakosok: Kormi, Csirkesz, Reditke
Kép

Kép
Az a BIZONYOS puszi

hvera

Jó reggeltKép

De jó!!!! Akkor az egyszerűség kedvéért legyen a nálunk lévő tali időpontja: NOV.17. CSÜTÖRTÖKKép

Akik eddig jönnének:
Reditke
Dino
Sunimum
Macsek

Sok szeretettel várom a további bátor és elszánt jelentkezőketKép

Pusz,
Kata

U.i: Az időpontnál most csak "hasra csaptam", ezen bármikor tudunk változtatni, ha valakinek az a nap nem lenne OKKép

Kép

Kép
anyamanya

VeraKép
Egyszerre írtunk! Így hirtelen már 5-en vagytokKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

CsajszikKép
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
Enyém kölök még ma sem nagyon akart reggelizni a tegnapi nagy zabaparti után, ellenben másfél óra leforgása alatt a harmadik kakkeros pelust veszek ki a popója alól. DE! Egyik sem hasmenéses, hanem normál anyagKép Így azt hiszem a rendszer telítettsége miatt nem kajálKép
Valamint újra alszik. Azt hiszem, ő ma piheni ki a tegnapi zsúrt.

ReditkeKép
Ha lesz időd, tedd fel a többi képet is lécci!! A férjem marha büszke volt, hogy a srácok szétkapták a konyhaszekrény ajtaját. Azt mondta: itt tutira van ész és erőKépKép

KataKép
Szervezz bátran partit, mert nálunk károsodás semmiben sem történt, és a gyerek-cunami után visszamardt buliutóhullámot fél óra alatt nyom nélkül sikerült eltüntetni. Csak a rengeteg fini süti maradtKép

JudyKép
Cumi megvan, mosogatóban volt. Már tisztaKép
NagyG felavatta vízzel is a pisztolyt?Kép

HveraKép
Itthon vagyunk. Ma tuti, holnap meg csak valószínű, de lehet, hogy holnap vendégeink lesznek. Igazából mindegy mikor jöttök, jókor jöttök.

BesztiKép
Jobbulást a moci-lánynakKép Legközelebb várunk Titeket is.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

KataKép
Mi is megyünk.

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!
Nagyon klassz lehetett a tali, minden gyerkoc sokat nott a margitszigeti tali ota. Aronkara nem emlekeztem a kepek es a talik alapjan.

Legkozelebb raszanom magam en is. Mar vezetgetek picit a falu hataran tul is, tegnap elmentunk pulcsit venni. Sikerult is talalnom egy 'weather forecast' feliratutKép Szombaton raadom, mert a kollegakkal talkozunk.

Liv! Bocs, hogy csak most valaszolok, de kerdezted, hogy miert gondolom, hogy 'nem normalis' a kislany agya. Tudod, amikor az ember azt hallja, hogy a gyerek 1 honapja nem fejlodott, csak az jar a fejeben, hogy 'hogy jajj csak szellemi fogyatekos ne legyen'. Remelem nem bantottam meg senkit ezzel. Mostmar tudjuk, hogy a kislany nagyon stramm es elfogadja a taplalekot is. Egyedul lelegzik stb. Minden szep.
Az lenne a kerdesem, hogy szerintetek, milyen meretu kisruhat vegyek neki? Arra gondoltam, hogy 62-es biztos jo lesz, de lehet hogy csak tavasszal? Vagy vegyek 50-56-ost es lehet, hogy mire hazaengedik mar nem jo ra? Nem akarok a tesomektol hujeseget kerdezni, de mire hazaengedik mekkora lesz? Liv, Davidot mikor engedtek ki? (ruha meretben ra nem tamaszkodnek, mert a kepen is latszik, meg emlekeimben is el, hogy o 3 honaposan tulnott a kortarsainKép )
A napokban nezegettem a c&a-ban, hogy ki az a huje aki 40-es babaruhat vesz. Most picit szegyelltem magam, hogy a RReka gyerekein kivul masok is picinek szuletnekKép

Lenne par kerdesem. Tervezgetjuk a jovot (ujra csak irigy a pocakosokra), es nem tudom mikortol lehetne paplannal altatni a gyereket? Ti meg a baba takarokat hasznaljatok? Mar felek, hogy egyszer atugrik a kisagyon, ti mikortol rakjatok gyerekagyba a gyereket?

Vitaminugyben, ma ugyra meglatogatjuk a patikat es megprobalunk aloes kutyut venni.

udv:
csengo
Vendég

Csengő, Dávid 2,5 hétig volt kórházban, egy hétig intenzíven, utána a Péterfyben. 48 cm-rel született, és mivel egy rakás 56-os ruhánk volt, 50-est pedig nem nagyon lehet kapni, így ő 56-osokat hordott.

Kata, szerintem mi is megyünk, bár biztosat ennyire előre nem tudok mondani, nem tudom még, mi lesz akkortájt a program.

Csirkesz, miért, mi történt a szekrényajtóval?

Reditke, kezd gyógyulni HarapósBálint foga nyoma, de legközelebb visszaharapjuk. Kép

Liv

Kép

Kép
liv

Csajok,
nagyon jok a kepek!!!!!!!!! Kép Kép
Csongi mar kicsit jobban van,csak azon aggodom,hogy gyagya Apja lekeste a nefrologian a rendelest tegnap,igy nyakunkon maradt a pisi,pedig surgosen meg kellett volna nezetni. Kép

Csengo,
mind2 gyereknek anyukam varrt paplant,vatelinbol,olcso es nagyon konnyu. Igazit most leszulunk venni Csaninak(4 eves).
Rendes gyerekagyat 2 es fel evesen kapott,meghosszabbithato,most van a 2.allasban. Van hozza leesesgatlo. (vagy kimaszasgatlo)Kép
Ha erdekel ,rakok fel rola kepet. Egyebkent 2 eves kortol ajanljak. Legalabbis ezt a tipust.
Az aloes lotyi erdekelne,ha kapsz,lecci ird meg a nevet es az arat.

Inimma
inimma

KataKép

A képek láttán mi is felbuzdultunkKép Viszem a kiscsajt én is (mellesleg szintén XIII. kerületi vagyok).

Takarítónénike rátért megint a napi két alvásra (amit persze nem bánok)Kép

Noémi
fantikbaba

Sziasztok!Kép

Mi is nagyon jól éreztük magunkat, dobok pár képet, majdnem 70-et csináltam én isKép

Viszont mi nem tudunk menni a 14-ei héten, elvileg akkor megyek az utcsó kezelésre - nemsokára itt vanKép - és ha kijövök, délután nem hiszem, hogy lesz talira energiám... de akkor majd az utána következőre megyünk majd.

Bazsi hazafelé meg sem szólalt, csak pislogott nagyokat, itthon sem kellett altatniKép
Este 8tól reggel fél 7-ig aludtKép

Tehát a képek:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Balázs kinézte a T-Mobile labdátKép
Kép

Kép

Lau
lau

HaliKép

Látom egyre szaporodik a létszám, aminek csak örülni tudokKép

LivKép
Persze, 1 hónap viszonylag még távoli időpont, de arra gondoltam, hogy mivel elég sok mamának-babának kell alkalmazkodnia egy dátumhoz, szerencsés jó előre kitűzni az adott időpontotKép

Aloes-lötyiről:
Név: Õszibarack ízű aloe vera gél
1 literes kiszerelésben vettem, kb. 8,000 FtKép Ez elsőre baromi ütősnek hangzik, de ez kb. 2 hónapra elegendő adag, másrészt én úgy vagyok vele, hogy inkább a megelőzésre költök, mint azokra a fránya gyógyszerekre.

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Takaritasban verhetetlenek vagyunk:
10 honaposan alig ment, de soprogetett egesz nap:
Kép
11 honaposan proszivozott majd most is
KépKép\
aztan vegre a furdot is kitakaritotta
Kép
ferfi munka, nem semmi, egy poharka jol esik:
Kép
csengo
Vendég

BeatrixKép Mi nem használunk paplant, de eléggé fűtenek a panelban, éjszakára csak egy rövidujjú egybepizsi van rajta, zokni nélkül, így is van, hogy néha izzad. Ákosnál másfél évesen szereltük le a rácsos ágy egyik oldalát, így kb. 2,5 éves koráig úgy aludt benne. Utána kapott ágyat, amin magasított keret van, nehogy leessenKép Most fog kapni majd megint, mert kezdi kinőni ezt az ágyikót isKép

Aranyosak pocakos kismamáinkKép

Ami még tetszett nekem Csirkeszék hűtőjénKép
Kép

Lau
lau

LauKép
De kár!!! Nem haragszol?

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Hali CsirkeszKép

Megalkottam egy ideiglenes esővédőtKép és akkor mindjárt idulunk az igaziért, mert hétvégén nálunk is vendégség lesz, és bkocsi meg kell.

Vera

hvera

U.I: Nem gáz, ha most megyünk? Azért még 10 percig szólhatsz, ha igenKép De akkor is megyünkKép

V

hvera

LivKép
Szétkapták a mosogató alatti szekrényajtó baba-zárjátKép Gyorsan szereltem is fel újat, mielőtt valamelyik apróság ráveti magát a Domestos készletemreKép Kb 5 perc alatt megvolt a csere, így a buli hátralevő részében újra biztonságban volt mindenki.

LauKép
Majmot mi is szeretjük. Ha Botira rátör a bújhatnék, akkor sose hozzám jön, hanem lerángatja a majmot, megdögönyözi, legyűri a földre, majd mint aki jól végezte dolgát, megy tovább.

CsengőKép
Takibácsi nagyon szorgos, el is hiszem, hogy kijár neki a meló utána egy jó pofa sörKép
Pulcsira vigyázz, nehogy a kollegák szétszaggassák!
Szerintem az 56-os ruci jó lesz. Annak azért fel lehet hajtani az ujját, ha hosszú, ellenben tutira jó lesz neki, ha kijönnek a kórházból. Azért ennyire gyorsan nem nőnek ezek a csöppök, hiszen az időre érkezett babák is hordják pár hónapig az 56-os szerkót.

Mi kb 2-3 hónapos korától sima gyerektakaróval altatjuk Botit. 90x130-as azt hiszem (túrtam egy príma billerbeck takit neki anno, nagyiknál meg egy sima felnőtt takaró lett kettévágva neki - egyik fele egyik nagyinál, másik fele másik nagyinál. Azok is ekkora méretűek.)
A kiságy még marad, tekintettel arra, hogy a rengeteg forgolódás közben legalább van ami fenntartja az ágyonKép

Elkapott a kreatívkodhatnék, csinálnék egy-pár új szalvétás képet a kölökszobába. De mikor álljak nekiiiiiiii?? Megvárom míg apa hazaér, aztán magukra hagyom a srácokatKép

Addig is megyek kaját kreálni - remélem addigra azért megéhezik a Mester. (már a negyedik kakkeros pelus is a kukábanKép)

Csirkesz
26+1Kép 91cm-es pocakkalKép

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

VeraKép
Gyertek!

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

VeraKép
Képeden csak annyi módosítás, hogy Nikk helyett mindig Dinot írsz Kép De legalább következetes vagyKép

CsirkeszKép
Cumit én tettem a mosogatóba, de mondtam is neked, csak biztos nem figyeltél. Bálint rámolta le az ablakból egyenesen bele a szájába.

CsengőKép
Bátyámék babája egy hónapig volt kórházban. És amikor kijött az 50-es rucik nagyok voltak rá. Én a Váci utcában a Zara-ban vettem neki nagyon pici ruhákat 40-en valahányasokat.
Persze most 5 hónaposan már 68-74-t hord. nem hiába az anyatej csodákra képesKép

Rácsos ágy: nekem B 1,5 éves lesz, mire Milán születik. veszünk még egy rácsos ágyat, én őt nem merem még kiságyra rakni, leesés védő vel sem, mert kifejel belőle.

Takaró: Mi itthoni alváshoz egyáltalán nem használunk takarót, mert olyan ficánka, hogy 10 percenként mehetnék a szobájába takargatni. Mi hálózsákban altatjuk nappal és éjszaka is.

Képsorozat szuperKép

LivKép
Örülök, ha visszaharapjátok ezt a kis büdöst. Előbb-utóbb csak megtanulja.

LányokKép
Van pár vásárlós kérdésem.
Én Brendonban néztem árakat, de az valami horror!!!
Tudtok-e esetleg konkrétan olyan helyet, ahol elérhető áron lehet venni nagy méretű hálózsákot, mert kinőtte és 8 rugót fázom érte kiadni.
Valamint, szeretnék venni neki, hóban hentergős, koszolós, de azért át nem ázós kantáros anorák nadrágot. Ötlet, hogy merre induljak? Auchanban nincs speciel.

És még egy kínom van, az is téli. Az ő mérete dzsekikhez ami van kesztyű, az baromi pici (vagy az ő maci keze túl nagyKép). Külön kesztyűket hol láttatok?

Na dugulok.
Megyek, mert ma akarok megfőzni hétvégére is, hogy pihenhessek majd, de még a vasárnapi kosztot ki sem találtam.
Pusssz

Edit
Kép

Kép
reditke

CsirkeszKép
Épp kérni akartalak, hogy léccíí oszd meg velem a tapasztalatokat, de az alapján, amit írtál, bátran nézek szembe báááááármivelKépKép

Lányok!
A Ti időtök mennyire van beszabályozva? Nem akarok sokat variálni, hiszen úgysem tudnánk olyan időpontot találni, ami mindenkinek megfelel, de ha Nektek is jó, akkor miattam a tali lehetne 1 héttel korábban is, 10-én. Akkor Lau is tudna hozzánk csatlakozni, kár lenne, ha a kezelései miatt nem tudna jönniKép
A 14-i hetet követő hét nekünk azért nem OK, mert mindkét gyereket viszem hét elején oltatni, Hannát a 6 éves kötelezőre, Marcit az agyhártyára és nem tudom mennyire döntené le őket a lábukról. Főleg Hannát, az az olti is hajlamosít lázra, stb.

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

sziasztok!
Koszi a babas valaszokat, remelem hamarosan a kislany is hazamehet, nekem soknak hangzott, hogy 2 honapig benn tartjak.

Agyat akkor meg nem veszunk a gyereknek, arra gondoltam, hogy esetleg valami olyat, ami szinte a foldon van. Nalunk a csaladihazban mi szabalyozzuk a futest. Halozsak kilove, mert abba orra esik ejjel. Pizsit adok ra, meg fole meg egy bo polot. De igy is keveslem. Viszont nem akarok 24fokra befuteni.

Sajnos a kenguru goldban is hazonlo aron vannak a zsakok, de eleg bo a valasztek. Mi kesztyuket orokoltunk, de altalaban egy meret van. Szinte mindennek horror az ara, de dzsekit en is akakrok venni.

Kata! Remelem mi is elmegyunk. De nehez igy elore latni a jovotKép

csengo
Vendég

Reditke!

Nem akarok beledumálni a dolgodba, de szerintem ne vegyetek már rácsos ágyat még egyet. Egy 1,5 éves gyerek simán tud kiságyban aludni, és ha rácsosat vesztek, azt nagyon hamar kinövi. Nekünk Nátán 26 hónapos volt, amikor Hanna megszületett, de már hónapokkal előtte átszoktattuk a rácsos ágyból a saját mostani ágyába. Nagyon jól érezte magát benne. Egyébként hamar megtanulják, hogy kell lemászni, de akkor sincs nagy baj, ha esetleg kifejelne belőle, mert nem magas. Nekünk ilyen van (pontosabban majdnem ilyen, mert van a karfáján állatos kivágás):
Kép

Most egyébként a Megatoysban kuponakciós, 33990 Ft helyett 24990. Amikor mi vettük, nekünk nem volt jó méretben (eredetileg 88*168-as, nekünk ez nagy volt, mert fixen adott helyre kellett beférnie), de sikerült a gyártót elérni, aki egyedi darabként legyártotta és még Bp-re is felhozta.
Alapból jár hozzá szivacsmatrac (persze azt le is lehet cserélni) és lehet venni hozzá ágyneműtartót is külön.
Hálózsákügyben nézd a nagyobb multikat (pl. Cora).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Csirkesz
Köszi még1* a lehetőséget, jól éreztük magunkat a talin. Bár nem így terveztem, de anyamajma Nagygé közbeszóltKép

Sajna Kisgé meg reggelre belázasodott és taknyolKép úgyhogy megyek is.

J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?