Igen ebben a Barbival meg az Ibolyával értek egyet, én még a Szonit sem engedem ki egyedül, sőt mikor a nővérem gyerekei itt vannak akkor is kint van velük valaki, mert szerintem az egy felnőtt felelőssége ha valahol van a gyereke, jó persze eleshet meg bármi épp ezért vagyok ott.
De most már annyira könnyű ez is Zsombival tavaly még kísérgetni kellett legtöbbször ,azért nálunk nem egyszerű a terep, lépcső meg lejtő meg ilyenek, most már ügyesen jön megy drága!!!!

Nekem fontos, hogy ott legyen velük valaki, persze nem vagyok a nyomukban, és próbálom szívinfarktus nélkül végignézni ahogy Zsombi leszalad a kert végébe, meg Szoni lemotorozik!!!!
Edith:nem tudom, hogy az elektromos fájdalommentesebb-e???!!!Nekem van kézi az AVENT, meg vettünk 1 kis elemeset, mindkettő úgy húzza a bimbót, hogy a szemem ketté áll!!!!
És nem gyorsabb az elemes, sőőőőt még marad benne

, nekem csak az Avent szívja ki teljesen!!!!Tudom nem üres teljesen a mell sosem, de mikor már az elemessel nem jön akkor a kézivel még 50 ml igen!!!!Azért nem mindegy!!!!
A kórházi hálózatról ment, az is jó volt, de az sem volt kellemes.
Valami jó kézkérmet nem tudtok???Már tiszta sebes a kezem, gondolom az egész napos kézmosástól%!!!!!!!!
Ibolya:ne parázz, Zsombi nálunk is csak most kezd mondogatni dolgokat, de szerintem a Szoni hatására leginkább, mert ő egész nap karatttyol!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AMúgy simán megértem mit akar,- nagy pantomimes a drágám- így meg mindek erőltesse meg magát, mikor írta az Évi a színeket, majdnem röhögő görcsöt kaptam!!!!!

Az én fiam meg a színek fényévnyi távolságra vannak egymástól!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÉS a Szoni is csak most kezdi jól felsimerni azokat!!!!!
Na gyorsan visszabújok az ágyba mindjárt kel a kisasszony,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,gondolom!!!!!!!!!!!!
Zsuzsi:azért jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iza?????????????????????????????
Regi???????????????
JULCSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zsu???????????
Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."