nagyon keveset tudok mostanában lenni, mert Bencének határidős melója van, és állandóan dolgozik
. Azért igyekszem követni...
GOrsi,
Hangáról csak az utolsó előtti uh-n tudták megmondani, hogy nagy valószínűséggel lány
. Laura,
gyerkőknek gyógyik
! Solya,
én egyszer kitaláltam, hogy olyan falvédőt csinálok, amin lesznek kisebb-nagyobb zsebek, és azok lesznek keresztszemesek
Hanga mostanában kicsit gyakrabban boszorka
, de ilyenkor mindig jön a hízelgés is
,amit én nagyon imádok, de így hogy legyek következetes?
Ma volt a Lívinek (unokatesó) a szülinapja, elénekelte neki a Halász Jutka - Boldog születésnapot c. dalának az elejét, majd elárulta, hogy mi a letakart ajándéka a Lívinek
. De nagyon édes volt. Mostanában reggel ráül a vécére, nem a bili kell neki, hanem "ülőkére szeretnék", miután felültetem, közli: "anya, újságot kérek"
. Amíg trónol, elkészül a kakaója is, persze - szerintem - nem pisil....de azért ücsörögjön csak ott, ha kedve van
. Na, megyek aludni.
Szila

27-én kellene megszületnie és ez benne van az +1 hétben!
Mondjuk az előzmény az, hogy együttélésünk elején kiderült, mennyire nem tesz az jót egy számítógépnek, ha két homlokegyenest ellentétes elveket valló informatikus felváltva telepítgeti, paraméterezgeti anélkül, hogy a jobb kéz tudná, mit csinált a bal. Mivel Lacinak munkaeszköz is ez a gép, és ő azért képzettebb is nálam informatikai biztonság témában, végül meghátráltam. Szóval ha hazajön Életem Rendszergazdája, akkor újra megpróbálkozok azzal a TV2 honlappal.