Hüpi
A nevek megjegyzése először nekem sem volt könnyű pl , hogy Vaktyúkot Rékának hívják, de most már természetes, és a nicknevek az agyamban amolyan becenévként vannak.
Tudom, hogy szeretnél rólunk képet, ahol 5-en vagyunk rajta, de az a helyzet, hogy nincs olyan kép. Általában én szoktam fényképezni, ez jó indok arra is, hogy ne legyek lefényképezve. Mert még sosem voltam életemben ennyire gömbölyű, és nem szeretem megörökíteni. Olyan kép van, ahol a párom van a gyerekekkel, vagy én külön a gyerekekkel. Az esküvőn készült csak közös kép, de nem tetszik, nem akartam ide feltenni. De, ne ad fel

, egyszer csak lesz.
Virág
Kérdezted, hogy mit csináltunk a hétvégén. A szombati nap jól sikerült, mert 2 fő dolog adott volt hozzá, az egyik az, hogy együtt tudott lenni a család, aztán meg szépen sütött a nap is. Vidéken töltöttünk egy napot, 70 km-re Bp-től, egy szépen helyrehozott régi kastélyban. Az egyik barátunk hétvégi házikója kis telekkel, hihi. A kis telek, ami nincs is teljesen körbekerítve, majdnem 70 hektár, és 6 km hosszú a meglévő kerítés. A házikó konyhájába 3x elfér az egész házunk.

Gyönyörű, tele van freskókkal, márvánnyal, ólomüveggekkel, kristálycsillárokkal stb, nem is tudom hány szoba van, 25-re saccolom. Mivel ez egy régi kastély és a helyreállítása példaértékű, szerepet is Ráday Mihály műsorában. Most meg van hirdetve, mert sajnos a tulajdonos nagyon kevés időt tud ott eltölteni, hiszen a fővárosban lakik. Csak lovagolni jár le, sok lovat tart, és ünnepekkor ott lakik a család, ennyi. A tegnapi összejövetel is rendszeresen ott szokott lenni, szülinapi buli. Eszünk-iszunk, szabadtéren töltjük az egész napot, a gyerekek lovagolnak, de van biliárd, ping-pong, csocsó, foci stb. Rozi ontotta a mosolyokat, nagyokat aludt a babakocsiban. Édes volt egész nap. Voltak ismerőseink, akik nem is tudták, hogy született 3-ik gyermek, most aztán elcsodálkoztak. Több baba is volt, meg főleg tizenéves gyerekek, merthát a korosztályunknak nagyobbak a gyermekei már. Volt egy nagyon helyes fiú pl köztük, az összes lány körülötte rajzott, próbálták behálózni. Úgy nézett ki, mint William herceg.
A pincér meg teljesen Steven Segalra hasonlított, le is fényképeztem. Kb 100-an voltunk, éjszaka jöttünk haza. A párom olyan jól ki tudott kapcsolódni, és finomat is evett, főleg az őzpörkölt ízlett neki. Imádja a hasát, dehát melyik férfi nem?
Igy töltöttük a szombatot, tegnap meg falat festettem, szekrényt szereltem az egyik mesterrel, házimunkát csináltam. A férjem pedig ügyeletes volt, ezért meglátogattuk estefelé a munkahelyén.
Dióhéjban ennyi.
Nem haragszol, hogy hosszúlére eresztettem?
Vezso