A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005 tavaszi kisbabák

Timurr

Kipróbáltam a csokis módszert tegnap a fáradtság és depi ellen. Este megettem egy kis csokit, annyira kívántam, de nem esett olyan jól. Meg lelkifurim is lett, hogy ilyet eszem este.

A receptes oldalra hogy kell regisztrálni? Egyszerű? Amint lesz több időm, írok én is, pl a muszakát stb.

Nagyon szép Maja, gyönyörűek ezek a képek.
KépKépKép
Mi lesz a hétvégi program?
Vezso
vezso

Írtam Apának, hogy nézzen már be ide, hogy mi folyik ebben a topikban.Kép Mármint a babanetes Apának.Kép

KépKép
connie

Vezso,
De tudod, hogy 10-től 13-ig van a terem, nem délutánra?!

KépKép
connie

Vaktyúk
A baba hozzátápis kérdésed, illetve, hogy mit mennyit eszik a baba. Akkor elmondom nálunk hogy van.
Rozi étlap

Anyatej ciciből: naponta többször, keveset, mert nincs hozzá türelme, hamar abbahagyja, és csak éjjel szopik rendesen, de már azt is kezdi hanyagolni. Az anyatej adása tul.képp az ivást szolgálja nála.

Gyümis keksz: öszibarack vagy banán vagy alma darált keksszel és forralt vízzel, néha a gyümik keverve egymással. A legjobban a banánt szereti. De most az almát is egyre jobban.

Gyümi krumplipürével
Főtt krumpli, tápszer (amit egyszer vettem kb másfél hónapja, mert féltem, hogy nincs tejem), forralt víz és alma. A krumpli és az alma fele-fele arányban van. Ezt nagyon szereti, húzza a kanált tartó kezemet a szájához.

Krumplipüré répával vagy céklával
A fenti módon készített krumplipüré alma helyett biorépával és biocéklával. Ha nem kapok biozöldséget, akkor magát a répát és a céklát készen veszem, mert ezek azok a zöldségek, amik a legjobban lehetnek nitrátosak. Az első évben vigyázni kell erre. Ezt még nem ette, de a köv héten ki lesz próbálva.

Sütőtök krumplipürével
Nem ette eddig a sütőtököt, nem ízlett neki, de próbálgatjuk. Ha nem eszi, akkor nem szereti, van ilyen, akkor nem erőltetem.

Gyümölcsből lehet adni már: a fentieken kívűl még szőlőt is, kimagozva, átpasszírozva, tehát héj és mag nélkül.

Gabonafélékből: rizs- és kukoricapehely pl főzelék dúsításra.

Ezek a mi ennivalóink Rozinak. Ez egy 6 hónapos, eddig anyatejes baba hozzátápija.
Te miket csinálsz neki? Azt tudom, hogy Csipet nagyon eszi a sütőtököt.

Akit érdekel megírom, hogyan lesz tovább.

Vezso
vezso

Connie
Ja, nem tudtam, vagy kiment a fejemből. Akkor ok. Akkor majd utána megyek értük, az pont jó. Köszi, hogy szólsz. Kép
Vezso
vezso

Vezso
hétvégi program a szokásos,szüret nélkülünk,mi meg ketten Maja babával itthon izéljuk a rezetKép
Receptfórumon csak beírod felhasználó névnek a receptfórumot,jelszónak a babanetet és tiéd a pályaKépNekem van még sok babakaja receptem,meg sok mama-papa recept is van,de hát idő kéne.Lejött a gépünkre vírus automatikus frissítéssel az egész hiába lett újra telepítve,megint nem stimm valami,van pár kép Maja babáról amit megrongált,úgyhogy ha a bébim elalszik összeszedegetem azt a pár száz darabot és kiírom cdre,kemény meló lesz,mert sok helyre van lementegetve különböző méretekbe stb.
sajnálom,hogy a csoki nem jött be,nekem általában bejön,de én is voltam már így.
Nálatok mi lesz a progi?
Köszi a képdícséretet.Én már szretném Maját a nagykádba fürdetni,de apája azt mondta majd ha belesz fűtve,már végig éri a kiskádat.

Timurr
Vendég

Vezso,
Pont a ti kedvetekért tettük délelőttre, mármint a töbgyerekesek kedvéért.Kép

A recepetesbe nem muszáj regisztrálnod, receptforum felhasználónévvel és babanet jelszóval be tudsz lépni. Beírod ezeket oda? Na mentem szedelőzködni, megyünk piacozni meg lövöldözni.

KépKép
connie

Jó reggelt!

Hüpi, Vizimano: Engem nem zavart, hogy offoltatok Kép Meg hát itt úgyis mindenről szó van. És legalább tanultunk. Úgyhogy ne aggódjatok.

Angéla: Valér nagyon édes nagyfiú már Kép A legjobb az a kép ahol a lába az etetőszék tálcáján van Kép
És kosárba rakva számítógépezik? Kép Ezen jót nevettem Kép

Connie: Ezer forintos órabér?????????? Jesszusom. NEm gondoltam volna. Bár ha belegondolok...valahol logikus. Meg hát Pest.
Mi nem tudnánk ennyi pénzt kiadni takarítónőre Kép
De azért a férjemnek elmondtam, mennyit érek én (meg ő) itthon Kép
Én középiskolásokat 800 forintért korrepetáltam másfél éve még matekból. Most 1000 forintért vállalnám.
Hmmm.

Egyébként nekem is seggberúghatnékom van az olyan emberek felé, aki közli, hogy "te csak babázol"....bár végülis jól elvagyok, ha nem lenne egyetem tiszta öröm lenne Kép
Bár néha meg mennék dolgozni.
Mindenesetre tény, hogy jobban meg kéne becsülni az anyukákat. Én pl. Vezsot nagyon klassz anyukának, feleségnek tartom. És főleg a nem alvós anyukákat nagyon tisztelem. Mellettük tiszta jó dolga van azoknak akik pihentebbek. Úgyhogy én nem is panaszkodom.

Berkiadri: Jó utat nektek, és kellemes időtöltést! Vigyázzatok magatokra!
Martin baba pedig nagyon ügyes Kép

Timurr: Már Maja is bekapja a lábát????? Éééédes Kép
Connie: Miért írtál Apának? Mi folyik ebben a topikban?

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Timurr

Szg vírus Kép Nekünk is ki kell mentenünk a képeket, nehogy vmi baj legyen egyszer a géppel. Csak mindig halogatom. Alig van időm ilyesmire. Meg ki voltam ütve a nemalvás miatt és agyi tevékenységre nem voltam alkalmas eddig. Remélem ez lassan megváltozik.
Mi ma egy magánkastélyba megyünk, lesznek vagy százan, egy tehetős család vidéke háza (kb 10 ezer négyzetméteres). Jó fejek egyébként szeretjük őket. Majd mesélek. Indulunk is, máris.
Sajnálom, hogy nem tudtok menni a szüretre. Jókedvet küldök Kép

Connie
Nem is emlékeztem erre, a talis dologra, hogy ezért lett délelőttre téve. Köszi!!! Meg azt is, hogy intézted az egészet. Kép Jó lövöldözést Kép

Már tűkön ül a család. Megyek. Sziasztok!
Szép napsütéses időt Mindenkinek!

Timurr és Connie
Köszi a receptfórumos dolgot Kép, persze, hogy írok be , amit csak tudok, jövő héten, ok?

Vezso
vezso

Vezso
nem vinnétek el minket is?Mehetnékem van.De egyedül?Kép

Én is csak jövő héten tudom folytatni a receptfórumos irományaimat.

Timurr
Vendég

Sziazstok
Igazabol nem tudom miert nem eszi meg azt amit en fozok, valoszinu azert mert en semmit nem rakok bele se so se cukor se semmi, nagymama igen es az izlik is neki.Az almat is megfozitek vagy azt nyersen adjatok hozza?
Vizimano ha vagy zaklathatnalak holnap 5 percet telefonon?
Timurr
MAja ugyi csaj nagyon a labbekapast ha jol tudom 6 honapos kor korul csinaljak.
Connie kosziKép szine nincs csak szaga, de a dokino is mondta ha mar eszik hust ill egyre vegyesebb a taplalkozasa az is okozhatja tehat no paraKép
Recepteket kocce szepen mindenkinek aranyosak vagytokKép
Adri jo utat vigyazzatok magatokra.
Holnap delelott meg irok/ persze ma este is ha lesz babanet/ aztan indulunk mi is, kb szerdan jovunk akkor leszek.

Kép
vaktyuk

Vaktyúk: Jó utat nektek!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Mindenkinek jó utat,aki utazikKép

Köszi a dícséreteket ülés ügyben de egyenlőre úgy tűnik,csak véletlen volt,azóta se produkálta.Viszont tegnap remekül zártuk a napot:rájött,h ki tudja húzni a fiókot és rögtön első körben be is csípte a kis kezét a két fiók közéKép Utána együtt visítottunk,remek anyának érzem magam,jobban pánikoltam,mint a gyerekKép Még szerencse h itthon volt a férjemKép Szerencsére semmi komolyabb.A húgomnak meséltem,csak legyintett,mondta lesznek ennél még cifrábbak is--ő már csak tudja,két nagy fia van.Na szép kilátásokKép

Szép napotok volt?Voltatok kirándulni?Mi is sokat sétáltunk ma,de sajna csak itt a környéken,mert nem jó az autó már megint+a férjemnek is dolgoznia kellettKép

Megyek fürdetni,remélem ma még vissza tudok jönni.
Sziasztok
Virág
villes

Connie! Nekunk is most az ot hos oltas volt a legszornyubb. Az eddigi oltasoktol soha semmi baja nem volt Andornak, most pedig olyan keservesen sirt, hogy nem tudtuk megvigasztalni, es tok keson jottem ra, hogy hat a laba fajhat az oltasoktol. Beadtuk neki a fajdalom es lazcsillapitot (germicid-c) es elaludt, mint egy kisangyal. Ugy sajnaltam, hogy ilyen bena szulei vannak, akik 2.5 ora orditas utan jonnek ra, hogy mi lehet a baj.

En mazlista vagyok, mert Andor alszik ejszakankent, de a nap vegere fizikailag es agyilag is elfaradok.. En vilageletemben turelmetlen ember voltam, es most nagyon tudatosan kell ugyelnem, hgoy a gyerkoccel turelmes legyek, ha sir, vagy ha szazharminchatodszorra fordul hasra es utana nyafizik mert nem tud visszafordulni, hasonlenni meg utal. Igy elfaradok a nap vegere.

Hazimunka...Hat en most gonosz voltam, kedvenc ferjem fejemhez vagta, hogy miert nincs sose semmire sem idom, hiszen alig kell valamit itthon csinalni. Hat ezen a heten az o ruhainak a kimosasat hanyagoltam.... Most mar latja, a szennyeskosartol a szekrenybe nem maguktol masiroznak a frissen vasalt ingek. De ma jot nevettunk ezen, es en voltam a legjobb feleseg a vilagon.

udv, BJ
babjag

Sziasztok!

Látom nem nagyon hiányoztam, szomorú vagyok, na mindegy. Azért volt ám itt élet, bár irtam egy levelet én is aztán elszállt, és elment a kedvem. Nem is tudom olyan vacak kedvem van, annyi probléma foglalkoztat és nem látom a végüket.
Nézem ám a Manókat irtó helyesek. Valér nagyon kis sajtkukac, olyan kis aranyos pofija van. Majababa meg bevallom a férjem kedvence, megszokta nézni, és azt mondta férfi szemmel, hogy nagyon jó kis csaj lesz belőle. Nekem Vizimanó Ákosa nagyon tetszik azok a szemek!!!
Hogy áll a babatali szervezése, lehet, hogy levagyok maradva???
Patri
patri

Sziasztok!

Látom másnál sem volt babanet napközben.

Bea,
az folyt itt a topikban, hogy időnként eltűntek hsz-ek, majd újra megjelentek.
Takarítónéni hozzánk kéthetente jár, és nem órabérben fizetjük, hanem alkalmanként ötezer Ft, de mibel kb. öt óra alatt végzett, így jött ki az ezer forintos órabér. Férjemmel múltkor végginéztük, hogy hol lehetne meghúzni a nadrágszíjat (én már csak egy hónapig kapok tgyást), és abban nagyon egyetértetünk, hogy a takarítónénitől csak akkor válunk meg, ha nem tudunk kaját venni.Kép Ez van, lusták vagyunk.Kép

Patri,
Mi a baj? Tali kedden (27-én) 10-től lesz.

Mindjárt jövök még, de el kell hárítanom egy csuklást.

KépKép
connie

Patri
Dehogynem hiányoztálKépKépKépMizu veletek?Mesélj nyugodtan!
Köszöni Maja baba amit írtál,biztos igaza lesz a férjednek jó csaj lesz,már most imád éjszakázni,meztelenkedni,beszélni,táncolniKép
Hát igen Ákos a csillagszemű hercegKép

Vezso
Megjöttetek?Mesélj!

Timurr
Vendég

Sziasztok!
Végre van már babanet! Egész délelött nem volt ezidáig.
A manóm most elaltatta a nagyiját, és utána saját magát is.Kép Úgyhogy most van egy kis szabadidőm!

Connie
Köszi a mail-t megkaptam. De bevallom, hogy meg kellett néznem a nevedet, mert számomra Connie vagy. Nem tudom, hogy a valódi név, nevetek valaha rögzülni fog-e picinyke parány agyamban.?Kép

Patri
Mesélj nyugodtan. Mi meghallgatunk. Lehet, hogy nem tudjuk a problémádat megoldani, de engem foglalkoztat, hogy más embereknek /hasonló életszituációban/ milyen problémái vannak.
hüpi

Sziasztok!

Nem tudom, hogy hiányzom-e nektek vagy nem, de remélem igen. Kép Viszont most eljöttem a szüleimhez vidékre, mert két hétvégén egymás után megyek/mentem suliba Miskolcra és addig itt leszek, és nem fogom tudni követni az eseményeket, mert itt csak modemes net van, ami iszonyat lassú. Kép Úgyhogy csak gyorsan beugrottam ezt megírni, meg hogy talira sem tudok így menni. De férjecském kitalálta, hogy jobb lenne ha itt lennék a héten, mert így nem kell annyit furikáznia engem suliba. Kép

Amíg nem leszek addig is mindenkinek kívánok nyugodt és boldog babákat és átaludt éjszakákat! Kép Meg jó talizást, csináljatok sok fotót! Kép

Egy hét múlva jövök. Kép

ruz
ruzicsky

Sziasztok!

Látom mindenkit elriasztott ez a másfél nap elérhetetlenség.Kép

Többeknek (akiknek megvolt a mailcíme) már elküldtem a térképet meg a címet a talihoz, de feltettem ide is: http://gportal.hu/picview.php?prt=56969&gid=551005&index=1.

Nekünk ma nyugis, egyszerű hétvégi napunk volt, alváshegyekkel, Margit szigeti sétával, csupa lötyögés.

Megint bajban vagyok a kódfejtéssel, egyszerűen nem tudom megállapítani, mikor miért sír. Nem látom azt se, hogy mikor kezd fáradni, szinte átmenet nélkül zendít rá, és olyankor már olyan nehéz elaltatni.Kép

KépKép
connie

Sziasztok! Végre végre végre működik a babanet! Visszakaptalak Benneteket! KépKép

Kép

Tegnap készült kép a féléves kis Roziról. Õ is örül a babanetnek. Kép
Vezso
vezso

Rozi igen jókedvű baba egész nap:

Kép

Vezso
vezso

Kép

Álom álom édes álom, a babakocsiban.
Vezso
vezso

Kép
Tegnap egy gyönyörű kastélyban vendégeskedtünk, itt a nagylányaimat látjátok a lovagterem kandallójában. Amiben persze most nem égett tűz.
Vezso
vezso

Kép
És még egy kép, ez is nevetős, de nem tudom megállni, hogy meg ne mutassam Nektek. Rozi és a nővére, Veronika, aki kicsit bemozdult, de így tudtam csak elkapni ezt a nevetést. Kép
Vezso
vezso

Kép
Ez tényleg az utolsó, a sapis kép. Így figyelünk a babakocsiból.
Vezso
vezso

Sziasztok!

Végre van megint babanet!

Vezso: Rozi nagyon édes!

Lemaradtam erről a receptfórumról. Milyen címen lehet elérni? Ha már kaja: én ma megcsináltam anyukám rokfortkrémlevesét (emailben megírta az elkészítés módját), és büszkén állapítottam meg, hogy olyan lett, mint anyujé szokott lenni. ÉS jó sok lett, így most néhány napig van levesünk (hidegen és meleges is finom).

Irigyellek Titeket a tali miatt. Majd tesztek fel megint képeket, ugye?

Nekünk elég vacak éjszakáink vannak, mert ez a második fog csak nem akar előjönni. MOst éjjel pedig olyan furán viselkedett a lányom: hajnali négykor felébredt, nem sírt, nem nyüglődött, csak dumált, társaságra vágyott, totál éber volt. Majd' egy órába telt, mire visszaaltattuk. Ilyet eddig még nem csinált. MOst meg persze sokkal nyűgösebb, mint szokott lenni, mert nem aludta ki magát. Napközben pedig nem tud egyszerre háromnegyed óránál többet aludni Kép
Viszont egyre többször nyomkodja fel magát négykézláb. Ott még elég bizonytalan, és néhány másodperc múlva kicsúszik a térde, de kezdi kidolgozni a technikáját. És mostanában az a ledvenc szava járása, hogy "hümme".

Patri: mesélj, mitől van ilyen rossz kedved?

Ruzicsky: jó tanulást!

Timurr: Maja igazi pancsoló kislány!

Minden szépet és jót mindenkinek.
Kriszta

Kép
KépKép
nebula

Vezso

Gyönyörűek ezek a képek! Nagyon szépek a lányaid egytől egyig. De én várok még mindig egy képet rólatok ötödmagadról. Az egész családról. Na és a beszámoló hol marad? Vagy talán csak annyit írsz, hogy ennyi időbe telik megírni?KépKépKép

Nebula

A receptforum oldala:http://www.gportal.hu/portal/receptforum/
Nekünk sem valami rózsásak az éjszakáink. 3-4* felkel enni, és általában már 6 felé jelzi, hogy ő ugyan már nem szeretne többet aludni, és egy kis törődést igényel.
Szilvi
hüpi

Nebula, Hüpi

Köszi, írok persze, csak Ro felébredt és etetés van soron. Itt van a kezemben most épp.
Vezso
vezso

Végre sikerült visszaolvasnom. Kép

Jégvirág
Köszi a dicséreteket (klassz anyuka stb). Nem lehetne, hogy mindennap mondj nekem ilyeneket? Kép Jót tesz az önbizalmamnak Kép

Timurr
Most olvastam csak, hogy jönnél velünk kirándulni, én vinnélek, csak olyan messze vagytok Kép
A receptfórumon olvastam, az általad beírt recepteket. Köszi, a többiek nevében is. KépKép Jövő héten fogok én is írni. Mert a mostani héten gyakorlatilag semmire sem volt időm. Rosszul vannak ezek a 24 órás napok kitalálva, én 48 órásat szeretnék Kép
Alvásilag hogy állsz? Nekem sikerült aludnom egy kicsivel többet, mint eddig, de nem teljes éjszakát. A mélypontom a hét első fele volt. Kép Amióta az almás vagy őszibarackos krumplipürét ilyen este 9-10 körül adjuk neki,plusz jó sok anyatejet, azóta jól alszik, de nem alussza végig az éjszakát.

Vaktyúk
Tudom, hogy szerdánál hamarabb nem olvasod: az almát és egyéb gyümölcsöt nem főzöm meg. És semmi cukrot, sót, egyéb fűszert nem teszek az ennivalókba. És a mennyiségekről nem írtam, kb egy bébiételes üvegnyi mennyiséget eszik meg egy étkezésre, és kb 3 x egy nap, plusz az anyatej.
Remélem az utatok úgy alakul, ahogy szeretnéd.

folyt köv
Vezso
vezso

Connie
Alváshegyek a hétvégén KépKépKép.
Margitszigeti séta és lötyögés KépKépKép.
Köszönöm a térképet, tudom, hogy írtam már, de akkor is Kép És azt is, hogy a szíveden viseled a talik szervezését, már ezt is írtam. Csak tudom, hogy ez nem könnyű, összetartani egy csapatot. KépKép Már várom a keddet Kép Végül is hányan leszünk?

Vizimanó
Olvastad, hogy a fiad "csillagszemű herceg"? Timurr írta, és igaza van. Patri is dicsérte Ákosodat, na meg én is szoktam mindig Kép Mi történik Veletek mostanában? Kép

Nebula
A receptfórumot Connie csinálta és beírhatod a kedvenc, bevált receptjeidet, mi szívesen fogadunk mindenféle ötletet, pl ezt a rokfortkrémlevest is. Kép Bár nem tudom elképzelni, milyen lehet, eddig rokfortot főleg hidegtálas falatkaként, vagy magában finom borral kísérve ettem.
Az éjjeli ébrenlét a mi kicsi baba Rozinknál is volt a héten, teljesen éberen töltött kb másfél órát az éjszaka közepén. Kurjungatott stb, jól elvolt, kb mintha délután lett volna. Csak én néztm ki utána nyúzottnnak, mert bizony aludtam volna.
folyt köv.
Vezso
vezso

Köszönöm, nem is tudom, hogy leírjam-e max. tovább lapoztok. Talán jó ha kiírom magamból.
1. Benike lába nem tudom, hogy javul-e vagy sem, és azt érzem, hogy egyedül vagyok a gondommal, a férjem sokat dolgozik, persze segít, de lelkileg nem tudja átérezni a dolgot. Én viszem gyógytornára én hallgatom azt ahogy üvölt, és néz rám a kis szemeivel, a gipszelésnél szintén nekem jutott eme nemes feladat, és most bizonytalan vagyok, hogy négy hónapos múlt és a sarka még mindig nagyon fent van, lehet, hogy türelmetlen vagyok. Nem tudom mivel teszek jót, mert az orvos is meg a gyógytornász is rébuszokba beszél hiszen 100% garanciát egyik sem vállal.
2. Én viszem Benit heti 2-3-szor a tornára kengurúba és nagyon nehéz a hátam tök ki van. Babakocsit kéne cserélnünk, mert ha jön a tél és be kell öltöztetni, nem fogom beletuszkolni a kenguruba. A mostani babakocsink 14 kiló+ Beni, hát én ezt buszra nem tudom feltenni. A férjem nem érti ezt a gondomat sem, mert én akartam ezt a babakocsit, és nem érti, hogy én nem arra készültem, hogy a Manóm lábával ennyi futkosás lesz. A szüleimet meg nem lehet ugráltani, hogy vigyenek el kocsival.
3.A férjem apjával sikeresen összevesztem, mert bebizonyosodott, hogy egy önző, egoista, bunkók. Azt mondták, telefonba, ha ennyi gondom van pl. suli meg ilyenek akkor fogadjak fel babysittert,
jó nagyszülő mi, a férjem beteg hat év alatt kétszer műtötték és újra előtte áll, (parotisa van) betegségére meg az volt a reakciójuk, hogy mit fújom fel a dolgot még nincs nagy baj, nem történt semmi, hát szülő az ilyen. A legszebb az volt, hogy nyolc éve tapétázott otthon és a férjem
akkor udvarolt nekem, szóval a fia nem ment haza az apjának segíteni hanem engem töcskölt (értsétek úgy ahogy akarjátok) a bunkója, még nem ismer, irtó mérges lettem, ha térden állva jön akkor is elküldöm a francba. Annyi gondunk van, és ez a bunkó még ilyen velünk. Meg még voltak cifra dolgai egy órán keresztül nyomta, még tudnám irni miket mondott de nem untatlak benneteket. Plusszba még hisztis is voltam, mert a véleményemet elmondtam nekik. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. biztos nagyon felhúzom magam, de szerintem egyikőtök sem beszélt volna velük, hanem letettétek volna a telefonkagylót.
4. A hátsó szomszédom hajnalba keltett, hogy a férjem amikor hátul épült egy kis faház letörte az ő fészere tetején lévő palákat. Egyik nem is volt itthon az apukám csinálta a faházunkat, a másik, hogy az a szar palája már vagy 5 éve ugyanabba a pozicióba van vagyis le van törve. Reggel itt üvöltözött a kapuba, hogy elvágja férjem torkát.... csak velem volt hajlandó beszélgetni, úgyhogy kicsattogtam pizsibe ahhoz a baromhoz. Egyébként nem normális, a zártosztályon lenne a helye, de tényleg, egész nap otthon van és unatkozik.
Hát ennyi, hogy ebből mit tudtok tanulni nem tudom. Persze happy is vagyok, mert van egy gyönyörű nagylányom egy szuper vigyori fiam és egy ritkán látott férjem meg egy kölcsönökkel megterhelt lakásunk. Aztán egy kutyánk, tengerimalacunk. Bocsi muszáj volt leírnom, hogy lássam a dolog napos oldalát is.

Connie!
Megyünk a süti, üditő, pokróc úgye???

Vezso!
A lányok csodaszépek, apa büszke a három lányra mi?????

Kingu!
Jöttök talira Botival?
Patri

Fú a fenébe mennyit irtam, elnézést mindenkitől!!!!!!
patri

Patri,
A kisfiad biztos, hogy rendbe fog jönni. A nővérem fia 4 kilóval farosan jött a világra (a hülye doki miatt) és a nyaka húzodott meg, de elég komolyan. 1 évig jártak gyógytornászhoz, de rendbe jött. Szóval kitartás. Kép Kép Kép
Babakocsit használtat kéne nézned, ki lehet fogni olcsót is. (Vagy nagyon izmos hátad és karod lesz Kép).
Rokonokról csak annyit: két füled van, tudod, az egyiken be a másikon ki Kép Kép Kép

Szerintem jól tetted, hogy kipanaszkodtad magad. Ha más nem is mi megértünk és átérezzük a problémáidat.

Jó éjt.

Angéla

Képeket nem teszel fel?
angéla

Patri: én is biztos vagyok benne, hogy rendbe fog jönni a babád! A babakocsit mindenképpen cseréld le szerintem, mert az nem megoldás, hogy tönkre megy a hátad, vagy küszködsz a dögnehéz kocsival. Ami pedig az apósodat meg a szomszédot illeti. A legrosszabb, ha az embernek a családjában akad ilyen ember, de a szomszéd is jól meg tudja keseríteni az ember életét (ilyenből nekünk is bőven kijutott: feljelentgetések, üvöltözések, fenyegetőzések).
Próbálj meg átnézni rajtuk amennyire csak lehet. Nem könnyű dolog. Tényleg próbáld meg a napos oldalt nézni :o))

Connie: az álmosság megállapítása nálunk soha nem volt egyszerű. Ha az ásításra hagyatkoznék, akkor soha nem tenném le a gyereket aludni, mert alig-alig ásítozik. Jobb esetben dörzsöli a szemét, rosszabb esetben egyik percről a másikra elkezd éktelenül kiabálni, és ezzel jelzi, hogy aludni kéne. Pedig én is nagyon próbáltam figyelni, hogy korábbi jeleket észrevegyek, de nem ment.

Kriszta

Kép
KépKép
nebula

Jó reggelt!

Patri,
Biztos rendbe fog jönni Beni lába, de ehhez idő kell és türelem.Kép A tornát is biztosan meg fogja szokni, és akkor már nem fogja végig sírni, ebben Ildi Marcija elől jár a jó példával, ő is szegény végigüvöltötte az elején. De ahogy nyúlnak az izmai, és könnyebben mozgatja a lábát, jobb lesz.
Babakocsit sztem beszéld meg a férjeddel, hogy elintézed te, nézd ki, hogy milyet szeretnél, mennyiért, és hirdesd meg a tiéteket a neten, hogy eladnátok, ha szerencséd van, nem kerül az egész semmibe, csak az utánajárásba. A lányok két jó babakocsidiszkontot is mondtak itt, az egyiket a Lehel piacnál, a másikat a Könyves Kálmán körúton.
Rokonokkal meg sztem ne beszélgess, csak amennyit muszáj.Kép

Talira takaró kell, üdítő, magadnak valami pohár, nasi viszont nem, mert egy egész szatyornyi maradt múltkorrról.

Kriszta,
Köszi, ezek szerint nem egyedi, hogy Ákos se jelzi, ha álmos. Eddig általában dörzsölte legalább a szemét, de mióta az ülést gyakorolja, rendszeresen túlfárasztja magát sztem, úgy hogy észre se veszi.
Mit írtak a Madarász u. ortopédia honlapján, miért nem jó a nyújtott ülés?

KépKép
connie

Jó reggelt kívánok, jókedvet és erőt mindenkinek! Kép

Patri
Jajj, ne keseredj el, szeretnélek vigasztalni, minden meg fog oldódni. Sztem is a babakocsitól mihamarabb szabadulj meg, el lehet adni a monstrumot és vegyél egy jó kis sportbabakocsit. Abba beteheted majd Benit a téli overallban is és nem fog fázni. Ezeke az esernyős babakocsik annyira könnyűek. És nem is drágák,pl a Lehel u 1/b-ben lévő babakocsidiszkontban, ahol mi is vettük a kocsit, van 5000 ft-ért is, tízezer körül már nagy a választék és tíz és húsz között még nagyobb. Biztos vagyok benne, hogyha lecseréled a kocsit egy ugrásszerű javulás áll be a kedvedben. Azért írom, mert nekem vannak gerincbajaim és tönkre tudja tenni a napomat. próbálom a cipelést elkerülni, csak az segít.
A kisfiad bokája is rendbe jön, idő kell hozzá, ahogy a többiek is írták. Viszont, azt szeretném kérdezni, hogy bízol-e az orvosotokban, aki kezeli, mert ez fontos nagyon.
Hozzátartozókkal kapcsolatban szintén az előttem szólókkal értek egyet: vannak esetek, amikor csak az segít, hogyha az ember kicsit lazábbra veszi a kapcsolattartást. Nekünk is eljött ez 6 évvel ezelőtt, az anyósom elérte addigra, hogy már a saját fia sem akarta látogatni, meg felhívni, mert olyan ordenáré módon viselkedett állandóan. És akkor pl én elhatároztam, hogy nem kell erőltetni a találkozásokat, a férjemet nem tartottam vissza, mondtam neki, hogy a békesség kedvéért legyen így. És működött a dolog, mert, és ez most zsarolásnak hangzik, talán az is volt, úgyis az anyósomat az unokák érdekelték, és nélkülünk őket sem láthatta. De, tudod, vannak emberek akiken csak az agyátültetés segítene, semmi más. Légy erős és tarts ki az elhatározásaid mellett, a Te életedet csak Te élheted, senki más.
A szomszéddal kapcsolatban pedig: sztem semmiképp ne keveredj vele vitába, rá kell hagyni, akkor is ha nincs igaza, kedvesen mosolyogj stb, mert egy kellemetlen szomszéd tönkre tudja tenni az ember életét. Ha már tőből nem normális, akkor az észérvek úgysem segítenek nála. Sztem vigyél át neki egy üveg bort, vagy vmit amit szeret, pl, ha sok virágot nevel, virághagymát. Nekem rossz szomszédnál mindig ez jött be, meg az, hogy sütit csináltam neki stb. Ha kedves vagy akkor kifogod a szelet a vitorlából. Kép
Ugye , nem baj, hogy ennyit írtam?
Vezso
vezso

Hüpi
A nevek megjegyzése először nekem sem volt könnyű pl , hogy Vaktyúkot Rékának hívják, de most már természetes, és a nicknevek az agyamban amolyan becenévként vannak. Kép
Tudom, hogy szeretnél rólunk képet, ahol 5-en vagyunk rajta, de az a helyzet, hogy nincs olyan kép. Általában én szoktam fényképezni, ez jó indok arra is, hogy ne legyek lefényképezve. Mert még sosem voltam életemben ennyire gömbölyű, és nem szeretem megörökíteni. Olyan kép van, ahol a párom van a gyerekekkel, vagy én külön a gyerekekkel. Az esküvőn készült csak közös kép, de nem tetszik, nem akartam ide feltenni. De, ne ad fel KépKép, egyszer csak lesz.

Virág
Kérdezted, hogy mit csináltunk a hétvégén. A szombati nap jól sikerült, mert 2 fő dolog adott volt hozzá, az egyik az, hogy együtt tudott lenni a család, aztán meg szépen sütött a nap is. Vidéken töltöttünk egy napot, 70 km-re Bp-től, egy szépen helyrehozott régi kastélyban. Az egyik barátunk hétvégi házikója kis telekkel, hihi. A kis telek, ami nincs is teljesen körbekerítve, majdnem 70 hektár, és 6 km hosszú a meglévő kerítés. A házikó konyhájába 3x elfér az egész házunk. Kép Gyönyörű, tele van freskókkal, márvánnyal, ólomüveggekkel, kristálycsillárokkal stb, nem is tudom hány szoba van, 25-re saccolom. Mivel ez egy régi kastély és a helyreállítása példaértékű, szerepet is Ráday Mihály műsorában. Most meg van hirdetve, mert sajnos a tulajdonos nagyon kevés időt tud ott eltölteni, hiszen a fővárosban lakik. Csak lovagolni jár le, sok lovat tart, és ünnepekkor ott lakik a család, ennyi. A tegnapi összejövetel is rendszeresen ott szokott lenni, szülinapi buli. Eszünk-iszunk, szabadtéren töltjük az egész napot, a gyerekek lovagolnak, de van biliárd, ping-pong, csocsó, foci stb. Rozi ontotta a mosolyokat, nagyokat aludt a babakocsiban. Édes volt egész nap. Voltak ismerőseink, akik nem is tudták, hogy született 3-ik gyermek, most aztán elcsodálkoztak. Több baba is volt, meg főleg tizenéves gyerekek, merthát a korosztályunknak nagyobbak a gyermekei már. Volt egy nagyon helyes fiú pl köztük, az összes lány körülötte rajzott, próbálták behálózni. Úgy nézett ki, mint William herceg.
A pincér meg teljesen Steven Segalra hasonlított, le is fényképeztem. Kb 100-an voltunk, éjszaka jöttünk haza. A párom olyan jól ki tudott kapcsolódni, és finomat is evett, főleg az őzpörkölt ízlett neki. Imádja a hasát, dehát melyik férfi nem?
Igy töltöttük a szombatot, tegnap meg falat festettem, szekrényt szereltem az egyik mesterrel, házimunkát csináltam. A férjem pedig ügyeletes volt, ezért meglátogattuk estefelé a munkahelyén.
Dióhéjban ennyi. Kép
Nem haragszol, hogy hosszúlére eresztettem?
Vezso
vezso

jó reggelt!

Először is még el nem felejtem:
1.Angéla : Valérod megint levett a lábamrólKép mennyire széép és ügyes....
2.Patri : Fel a fejjel! Benid lába rendbejön ne aggódj. Egyébként hogy sérült meg? A szomszéd miatt meg tényleg ne hergeld magad. Unalmában csinálja. Egyébként Benid Boldizsárommal egy napon született.

3. Alvásfront: Boldi tegnap este 9-től hajnal 4 ig aludt. Tökre örültem. 7 óra egyben! erre ma megint egykor evés , 4-kor evés + hajnalban másfél óra vidámkodás. De sebaj. kezdem megszokni . Anyukám vasalt nekem egy csomót a kis drága amíg itt volt , úgyhogy most legalább azt nem kell.

Képzeljétek kaptam egy tök szép gyűrűt a férjemtől. Úgy örülök. Majd rakok fel róla képet ha érdekel titeket Kép annyira édes férjem van Kép

Timurr : Majára szemet vetett Boldizsár. Reméljük Luca Zsófi megbocsájt de Boldi nem tudott Majának ellenállni Kép

És végül egy idézet mára:

A mosoly egy olyan görbe vonal, amely egyenesbe hozhat mindent!!!

Szép napot nektek!

Juszti+Boldi
Kép

Kép
juszti75

sziasztok!!

Még megvagyunk csak Boti mostanság többemberes baba lett és ez a többember most ÉN vagyok...nem tudom mi volt front, fogzás, hasfájás vagy mi de egyszerűen nem lehetett vele bírni...napközben no alvás, a napi másfél óra már rekord volt..Kép

Megyünk a talira, Patri ha gondolod szívesen elviszlek...most elkezdek visszaolvasni, amíg itt alszik a hasamon...

szép nappt nektek....

még jövök.....

kingu
cica29

sziasztok
jövök később,tök jó h írtatok annyira kihalt volt a topik egész hétvégén!
JUSZTI
BOLDOG NÉVNAPOT!!!-ha ma tartodKép
Virág
villes

Sziasztok!
Patri
Bár nekünk más jellegű problémáink vannak megértelek teljesen a férfiak soha nem fogják ezeket a dolgokat átérezni és ez nagyon bosszantó nekünk.Kép
Benkie lábáért nagyon nagyon szorítunkKépKépKép
Hát én a szomszédhoz kitartást kívánok.

Juszti
Először nem tudtam,hogy az most jó vagy rosz hogy Boldi 9-4-ig aludt,mert nálunk rendszeresen 2-3-4-5 felé van egy 1-2 órás vidám szinpadi műsor,de ezek szerint Boldi 4-kor még visszaaludt.Na nállunk is voltak ilyenek,de atán 1-2 nap jó alvás,aztán jön az ébren alvás.Majánál a kézszopogatás olyan szinten van,hogy azzal kell azzal fekszik.
Milyen kapós a lányom,hi-hi-hiKép
Feladtuk a evelet majd jelezz ha megkaptad.

Vezso
De bírnám ha nekem is lenne ilyen kastélyom.Nem lehet hogy a herceg volt az?KépAlvás:mikor hogy múltnap nagyon jó volt ma már kevésbéKép.De most elég "kipihentnek" érzem magam.

Nem játszunk kinek volt a legroszabb hétvégéje című játékot?Akit nem érdekel ne olvassaKép
Szombaton szüret:töök ketten egész nap.
Varárnap szüret szintén.És akkor plusszba családom megnem nevesített tagja hangosabban szólt majához aki majdnemsírt mire ő:az anyád p...ja!Na mondtam ezt ne.Azon kívűl csinálnom kellett húslevest,sültkacsát,brassóit.Amíg elnem indultak gyorsan előkészítettem mindent ,de tök ideg voltam az előzmények miatt,nem is sikerült jó a brassói.Egész hétvégén még annyit sem voltam együtt a párommal,mint hétköznap.Aztán este rohadtul összevesztünk.int már írtam lent lakunk mi az anyósékkal,fent sógórnőmék panaszkodtam már rájuk eleget azt hiszem.Mind 3 helyen külön bejárat van,erre hogy tudjam csinálni a dolgomat amikor elaludt Maja beleraktam a babakocsiba és eltoltam a konyhába és bezártam az anyósék ajtóját,hogy a kutyák ne jöjjenke be és nevisítsák fel.Gondoltam hogy a naccságának nem fog tetszeni,mert állandóan lent esznek-isznak stb. de nekem többet ér ha a lányom tud a ludni és nem engedik be a kutyákat.Én nem tudom miből gondolja hogy ha nincsenek itthon akkor is jár kel lent mint a kiskirály és nem fér el fönt a öt szobába.Szóval nekem nem szólt semmit,de a hegyre ők később kimentek és ott mondta hogy ha mégegyszer bezárom az ajtót betöri.Szerintetek normális?Nekem nem mond semmit de mondtam a férjemnek hogy ha szól én igen csúnyán összeveszek vele,mert már régóta gyűllik a pohárba a víz.És ekkor vele is sikerült összevesznem,mert ennyivel levan rendezve.Nem érti meg hogy ez nekem milyen rossz,én egy tiszta rendes konyhát akarok (másunk van minden)ahol nem kell más után ganyéznom és akkor zárom be az ajtót amikor akarom.Elhatároztam hogy ezentúl mindig bezárom,hátha elkezdi rugdosni akko r kihívom a rendőrséget és elvitetem garázdaságértKép

Legújjabb tudományom a hernyózás,feltolom a popimat és dobok magamon egyet,jól haladokKép
Kép

Rozi nekem is van ám kalapom-pom-pomKép

Kép

Bocs a hibákért és elütésekért.
Timurr
Vendég

Juszti
Akkor én is szeretnék Boldog Névnapot kívánni!! KépKép
A gyűrűt a névnapodra kaptad? Kép Nagyon klassz férjed van, hogy ilyen meglepit kaptál tőle. Kép
A legjobban a napi mottó tetszett, kiírtam magamnak, és felraktam a házi faliújságra.
Az jó, ha most nem olyan nehezek az éjszakáitok, ill Te jobban bírod. Kép Néha én is csodálkozom, mennyi mindent meg tudok csinálni kevés alvással, de a múlt héten elértem azt a szintet, hogy azt hittem belehalok. Már túl vagyok rajta, nézek előre optimistán Kép
Rozi is csinálja ezt a lábunkataszájunkbavesszük figurát. Belegondolok, nekem ez már nem menne Kép

Kingu
Sajnálom, hogy ilyen nehéz most a fiaddal, az a rossz , hogy ilyenkor jár az ember agya, mennyi mindent kellene csinálni. De most ő Téged akar, Szegény Boti, lehet, hogy a foga. Vigasztalgasd, pihenj vele egy kicsit, ha nincs semmi sürgős.
Én ma szabadságot veszek ki Kép A férjem hozza-viszi az iskolába a lányokat. Nem csinálok sok házimunkát, csak épp hogy és kiülök a teraszra, olvasok, babázok. Kell nekem ez a mai nap erre.
Persze volna mit csinálni, hozzák a polcokat stb. De megvár, pihenek ma, "nyaralok" , olyan szép idő van, és ki tudja meddig.

Virág
Várjuk, hogy írj majd KépKép

Vezso
vezso

Timurr
Amíg készült az irományo, látom Te is írtál.
Komolyan annyira sajnálom ezt az egész helyzetet, amiben vagy, főleg, hogy együtt kell lakjatok. Meg ez a beszólás Majának, hát, nem is hiszem el...Kép Ki volt az, aki mondta?
Nem is tudom mit lehetne tanácsolni, a férjed nem tud segíteni? Gondolom nem akar összeveszni a családdal, de azért ez mégis egy kellemetlen helyzet. Hát, bárcsak segíthetnék egy olyan kastéllyal, de nekem sincs. Mindjárt megnézem, nyertünk-e a lottón. A nagylányom idén kétszer játszott a lottón és kétszer nyert kéttalálatost.
Majának csudaszép szerkói vannak, a sapka is aranyos. Szép kislány nagyon, nem is csodálom, hogy ennyi hódolója van KépKép
Mi nem hernyózunk, hanem rákozunk Kép
Vezso
vezso

Sziasztok!

Elszálltam. Kép

Juszti,
Mivel nyár elején azt írtad, most tartod, ezért most BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!! Kép

Connie,
Nagyon köszönöm a térképet! Kép És a keresést, szervezést, ügyintézést, stb is, ami a hellyel jár!!! Kép Nagyon rendi vagy! Kép

Jók a képek! Leginkább azok nézegetésére futotta csak megint. Kép Most is perceim vannak, Panni önmagához képest már régóta alszik. Amikor meg jönni akartam, nem volt Babanet. Kép Azt hiszem, csatlakozom a szép lassan eltünedezők táborához. Kép Kép Kép
Pénteken összefutottunk Delfinke Ildivel és Marcival az Árkádban. Kép Nem fogjátok elhinni, ha holnap látjátok (vidéken lévőktől bocs! Kép ), mennyit nőtt Marcika 3 hét alatt!!! Kép Teljesen kinőtte a babakocsiját!

Ildi,
Most olvastam, hogy Marci rád hozta a frászt. Kép Hogy van?

Panni iszonyúan fogzik, de nem látom, hogy hol. De rág, föl-fölsír, és nem tudok segíteni neki. Kép Már rágatok vele mindent, de semmi nem elég jó. Kép Dentinox nálunk kilőve, mert olyan, mintha beszipózna tőle. Kép Így nem merek neki semmi fájdalomcsillapítót adni, mert nem tudom, mi az a Dentinoxban, amire érzékeny. Kép Doki azt mondta, hogy a Dentinox nem szokott ilyet csinálni.
Egyébként még aznap, amikor először fölült a csaj, még 2* megcsinálta, meg tegnap 1*, de ennyi. Próbálkozik, néha hisztis lesz, hogy nem sikerül. De mászni is akar és fölülni is egyszerre, ami ugye elég érdekes. Kép

Holnap sokakkal találkozunk! Kép

Kata
panni2005

Bocs, hogy nem olvasok vissza. De igérem, hogy megteszem.Kép
Elegem van mindenből! Szombaton Etyeken voltunk, ami jó lett volna, ha nem veszünk össze előtte cifrán. Apropója az volt, hogy szóvá tettem, hogy amig én pakolok, és készítem össze a babát, addig a férjem fürdik, és öltözik, és utána én vagyok a lassú stb. hogy még mindig nem tudom eldönteni, hogy mit vegyek fel, és különben is miért nem vagyok felöltözve.Kép Miért.... A garázsajtón a férjem kiszakította az ingét. Ettől sem lett jobb a hangulat.Kép Etyeken - miközben én ismét nagylány lettem, és tényleg nagyon fájt - végig én hordoztam Ákost, mert a kenguru otthon maradt, és a kendőt a párom nem hordja.Kép Amikor már alig botorkáltam megkérdezte, hogy fáradt vagyok-e? De addigra már túljutottam a holtponton. Este jöttek öcsémék, és nem akartak istennek sem elmenni.Kép Vasárnap anyósékhoz mentünk, de férjemből nem lehetett kihúzni mennyi időre megyünk???? (Pakolás+tápi+sterilizáló miatt) Nem részletezem. Ákos kiságyát még nem rakták össze és egy PENÉSSZAGÚ heverőn kellett volna aludnia. De nem tette. Nem aludt egész nap csak fél órát egy 5 hónapos gyerek. Egyéb beszólások nem is érdekelnek apósék részéről.Kép Lévén, hogy a szülés óta csak egyszer voltam náluk, meg most. (Halkan jegyzem meg, nem is leszek egyhamar) Akarták gondozni Ákost, de kakisan hagyták, és néztek nagy szemekkel, hogy "indulatos" vagyok.Kép A férjem hazafelé kérdezgette, hogy mivanmivan. Mondtam, hogy most nem mondok semmit, mert nem akarok vitát. De sejtette, mert elmentek Ákossal másfél órát babakocsizni. Este meg ment a vinnyogás fiamnál. (Én is sírtam, hogy így kiborították a gyereket) Ma délelőtt 9 óta alszik. Vajon mi lehetett a baja????Kép

Bocs, hogy így idezúdítom az egész keserűségemet, de nem igaz, hogy a gyereknek egy nyomorult kiságyat nem lehet összeszerelni 5 hónap alatt.KépKépKép De hát le vannak sz@rva. Eddig kiengedtem a gyereket az apjával a nagyszüleihez, de ez után majd ha látni akarják, akkor bejönnek. Ha nekem is megfelel. Ennél rosszabb véleményük nem hiszem, hogy lesz rólam, max. azt hiszik, hogy sárkányosodom. Ez igaz. Én vagyok a híres egyfejű....KépKépKép

Visszaolvasok, hátha felvidulok.Kép

Kép

Kép
vizimano

Vizimanó
Látom te beszállsz a versenybe,nagyon sajnálom hogy neked is ilyen problémáid vannak.Én is süsü vagyokKép

Vezso
AnyósKép volt a tettes.
Hát ezen vesztünk össze párommal hogy lese szarja hogy lassan kihullik a hajam ettől.
Kösz a za együtt érzést,elhatároztam hogy veszek is minden héten egy lottót hátha.

Timurr
Vendég

Sziasztok!

Na én sem tűntem el ám, csak rohangálós hétvégénk volt! Kép
Vettünk bútort Marcipánnak, Pomáz mellett néztünk egy telket, szülinapozni volt stb.
Marcika azóta tök jól van; csak újabban felvett két dilis szokást! Kép
1: iszonyat hangerővöl sikoltozik és közben röhög! Kép
2:újabban úgy közlekedik a lakásban hogy forog a földön!Hihetetlen gyorsan eljut a szoba egyik végéből a másikba; utána üvölt hogy a fal útban van neki! Kép Kép Kép
De legalább Tibi elismerte hétvégén, hogy tényleg baromi fárasztó egész nap vele foglalkozni! Kép Kép Kép ) Kép

Juszti:

BOLDOG NÉVNAPOT!
Kép

Ildi

delfinke

ÖÖÖ!
Bocs, hogy még én is ideömlesztettem a problémáimat.Kép
Timurr,
köszönjük a bókot, és Ákos rajta tartja szemét a szőke hercegnőn!Kép

Patri,
egyetérek a többiekkel. Add el a nehéz bkocsit. Tegyél fel képes hirdetést a babaszoba.hu-n vagy lesz bababörze novemberben ott is megpróbálhatjátok eladni. Vegyetek egy jó kis könnyebb kocsit. Tényleg kijön a régebbi árábólKép Kisfiad lába rendbe fog jönni, de ha nem bízol a dokiban, mert nem tájékoztat normálisan, akkor keress másikat, vagy más is nézze meg.Kép

Vezso,
lányok nagyon aranyosak. Én nem szeretnék kastélyt. Csak egy kb. 110-120 nm-es családi házat.Kép Nem lottózom, mert nem hiszem, hogy bármit nyernék. Sosem nyertem semmin sem.Kép Jó szabitKépKépKép

Vaktyuk,
kérdés nélkül nyugodtan zavarj bárminkor telefonon. Hiába mobil, én simán kikapcsolom ha pl alszom v bármi ilyen van. Úgysem vagyok olyan fontos ember, hogy ne kapcsolhatnám ki. Meg aztán nekem kijelzi a nemfogadott hívásokat olyankor is és vissza szoktam hívni az emberkéket. Valamilyen gouverment előfizetés - munkahely útján - és nagyon kedvezőKép

Juszti,
Boldog névnapot. Kíváncsi vagyok a gyűrűre!

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok!

Hiányoztam valakinek?? Egy hete nem voltam, és még nem olvastam vissza, de majd utánanézek én ennek Kép

Betegek voltunk, én és manó is Kép Kép
Valahol ocsmányul megfáztam, persze hogy Gréti is elkapta tőlem. Énmár kedd óta beteg voltam, Grétin csak pénteken jött ki. De az nahyon rémisztő volt. Péntek délután 3-kor evett, és utána teljesen étvágytalan lett és nyűgösködött, hőemelkedése volt. Látszott rajta hogy éhes, de nem akarta elfogadni a cicit, csak üvöltött. Aztán fél 8-kor evett, de bárcsak ne tette volna Kép azon nyomban ki is hányta az egészet. Kép
Hívtuk az ügyeletet, a doki mondta hogy a vírus a gyomrára ment, és még valószínű hogy hányni fog Képetessem gyakraban, keveset. Mintha ciciből tudnám hogy mennyit evett Kép Kép Kép Azt mondja, csak 10 perceig hagyjam enni, mondom de hisz 5 perc alatt végez Kép
Amíg itt volt a doki akkor is hányt, mivel jól megnyomkodta a kis pociját Kép Aztán 11 körül tudtam adni neki egy kicsit, el is aludt a cicin. Persze én nem aludtam, azt lestem mikor buggyan ki a száján az egész, és rettegtem az éjszakától, hisz Gréti nem aludt át egy éjszakát sem. Felébredt 1/4 2-kor, evett, hányt, én bőgtem, apa elaltatta. 4-kor kelt ismét, evett, aztán egy kis idő múlva elvettem tőle. Fogalmam sincs mennyit evett, apa elaltatta és nem jött ki belőle. 6-kor megint felkelt, már éreztem hogy nagyon jó étvágya van, kezdtem nyugodtabb lenni (főleg hogy az éjszaka is eltelt, amiből nem aludtam semmit) pár korty után elvettem tőle, de apa hiába altatta, csak sírt hogy éhes. Fél óra múlva kapott cicit ismét, és úgy gondoltam talán rábízhatom, hogy mennyit bír a gyomra, és hagyom hogy egyen amennyit akar. Így is lett, és benne is maradt Kép Kép Így a kajával rendbejöttünk, de kezdődött az orrfolyás és köhögés Kép Meg az nyűgösködés.
Most már szerintem meggyógyult, már jókedvű, játszik, csak még csúnyán köhög. Kép Sírni is alig tud, szerintem be van rekedve Kép Úgy néz ez ki, hogy sír-sír de alig van hangja és bele-bele köszörüli a torkát.
El akartunk menni most a talira, de Grétit nem merem még közétek vinni. Kép Kép Pedig itt lakunk a József Attilán. Kép Majd a következőre Kép

Megyek én is visszaolvasni Kép

Akiren
akiren

Patri!

Hidd el, rendbe jön jönni Manócskád lába!Tudom milyen sz@r érzés látni ahogy sír a tornán; de hidd el ez javulni fog.Mi több mint három hónapja járunk; és Marcipán már csak az utolsó 15-20 percben sír amikor a nyakához érnek! Kép
Az első két hónapot ő is végigsikítozta és sírta; azt hittem megszakad a szívem! Kép De erősnek kell lenni, engem is az nyugtat hogy látom a fejlődést rajta!Néha én is elkeseredek, mikor pl.látom, hogy a jobb kezét nem úgy használja ahogy kell; de én bízom benne hogy hamar meggyógyul!

Fel a fejjel! Kép

Ildi

delfinke

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?