2004.01.02 11:42
Lacko ugyan csak fel 7-ig hagyott, de aztan 11-3-ig durmolt, es akkor en is kipihentem mgam
2004.01.02 16:04
) 2004.01.02 17:24
Nem bírtuk ki a szélét befaltuk. Remélem marad a vendégeknek is
Ügyes kis szaladgáló
2004.01.02 21:01
, éjfél után még a teraszon is élő harmonikaszóra
persze most is ébren van még, 11-12 előtt nem alszik el
Karácsonykor nagyon beteg volt szegény, egyáltalán nem érdekelte semmi
2004.01.02 21:37
Én "önző" módon kihasználtam a hetet, amit apa itthon töltött az évvégi hajrá után, szinte semmi privátot nem csináltam, együtt töltöttük az időnket. Nagyon jó volt
De azért olvasgattam néha, a képeket meg mind megnéztem, és megállapítottam, hogy egyik baba édibb, mint a másik...
Én még mindig az őszi-alma-sütőtök-krumpli négyesfogatot nyomom uzsira, (néha banán) de lassan aktuális lesz a 2. számú hozzátápi délelőttönként... Te hányat adsz most? Ahogy nézem, a cékla lehet, hogy nálunk kimarad, most nincs lóvénk újrafesteni a kérót
Ti meg úgyis elköltöztök idén, ugye? Télleg, hogy áll a kéró-project?
Biztos kapok én is a fejemre a névtelentől, de hát - mentségemre szólva - nem direkt adtam neki.
"Én még kicsi vagyok, rád van szükségem, de ne is törődj ezzel, majd megtanulom, hogy éjjel nem vagy az enyém, sőt, nem is vagy, pihenj, különben jaj nekem..." ilyeneket írtak, nekem meg könnybelábadt a szemem, hogy milyen rakás sz*r vagyok, hogy ezt csináltam. De viszont azóta alszik, meg én is, ami meg jó...Szóval csak összezavart ez a hülye cikk
A 3 megás gép az egész jó, nem a márka teszi
berakok egy fa alatt apával jáccósat:
2004.01.02 21:42
), a nagyinál végig ódurmolta az éjszakát és reggel is csak 8 után ébredt.
2004.01.02 22:17
. Pont az jutott eszembe, hogy milyen gusztustalan az egész cikk, és hogy mit akart ezzel az írással az újságíró? Vagy az eszébe sem jutott, hogy mit fog érezni az, aki végső kétségbeesésében alkalmazta a módszert?
. Viszont nem ítélek el senkit (milyen alapon is tenném?!), aki alkalmazza. És pont azért, mert tudom milyen egy rosszalvó kölök, lassan 3 és fél éve küzdök és remélek (már csak az időben bízom
), és bizony voltak olan pillanataim, amikor bántam, hogy nem tudtam anno egy kicsit határozottabb lenni. Főleg a terhesség vége felé, igazán remekül tudtam pihenni, egy kölök bent rugdalt, egy kint. Csak ezeket a dolgokat nem szeretik leírni az együttalvást dicsőítő kollegínák

. Meg másik kedvencem, az egész család egy ágyban, hmmm... Nemtom, én valahogy nem tudnék nyugodtan aludni, Malacka belém is akkorákat tud rúgni, képzelem, ha Macókát rúgná állkapcson... Na kipuffogtam magam
. Azt hiszem, ha lejár az előfizetésem, nem hosszabbítom meg, irritál a mindenttudó szuperbijoanyuci-hangnem. 

. Bár ki tudja, húsz év múlva gyanútlanul beül egy jó kis regressziós hipnózisra, és mindenre fény derül! Vuááááá! Reszkess Elli!
Egy vagyonba fog kerülni, mire kianalizálják a gyerekből ezt a kis kilengést
!
Én még mindig büntiben vagyok
.
VigyoriRoni édes!
. 2004.01.02 22:34
Hulye cikkel meg ne torodj, szvsz a gyerek is jobban jar, ha kialussza magat ejszaka. Ja es szerintem minden gyereknek meg kell tanulnia, hogy nem korulotte forog a vilag, es ez biza sirassal jar altalaban.
2004.01.02 22:49
. BCG Macnak is nagyon csúnya volt, szintén nagy és lila, dokinéni árnikakrémet javasolt, ami szépen rendbe is hozta.
, ohne cukker és tartósító).
. Most elolvastam még egyszer, komolyan mondom, nem értem a szerzőjét
. Az oké, ha nem ért egyet vele, de ilyen stílusban...
. 2004.01.02 23:00
2004.01.02 23:27

+ Férj, akit most kapott el a vírus
Csak nehogy Julka visszakapja. Julka ma kezdett megint enni, kb. 10 napig csak szopizni volt hajlandó. Most meg erőszakkal kell belenyomni az első falatot NEM gyógyszer felkiáltással. Eddig azt hittem, hogy én vagyok az ügyes, 1. és 2. számú gyerek mindig probléma nélkül bevette a szirupokat, vidoran tűrte az orrszívást. Julka bezzeg nem, így az orromra koppintotta, hogy minden gyerek más... 2004.01.03 09:01
2004.01.03 09:09
De valahogy karácsony előtt nem volt hangulatom semmihez.
Most se vagyok valami fitt. 2004.01.03 09:26
De még sajnálnám. 2004.01.03 10:06
Jazi mar kevesebbet tolt lazasan, de tegnap is megvolt azert a 39.2.. 2004.01.03 10:56
Lassan kezdem megszokni,hogy mindig mindenki elfelejti,de azért nem olyan könnyű hozzászokni.Tudom nem nagy dolog egy névnap,csak olyan rossz,hogy körülöttem mindenkinek ünnepeljük a névnapját,az enyém meg mivel karácsonykor van,szinte mindig feledésbe merül.
A munkahelyemre voltam anno mindig nagyon kiaakadva....én,mint jógyerek vettem rész mindenkinek a névnapi ünnepségén,bezzeg az enyém meg mintha nem is létezett volna.emlékszem,karácsony előtt és után is vittem a kis aprósüteményt,ha esetleg felköszöntenének ne égjek be nagyon,hogy nem vittem magammal kínálgatnivaló sütit és hát persze,hogy nem köszöntöttek föl.tavaly,vagyis tavaly előtt,mikor terhes voltam olyan érzékeny voltam mindenre,hogy majdnem elbőgtem magam,mikor végleg el kellett fogadnom a tényt,hogy a nevem semmit sem ér.Viszont a kislányom minden névnapomon a félévességével fog megajándékozni és apától is kaptam egy gyönyörűszép gyűrűt.Ez volt életem eddigi legnagyobb és legszebb névnapi meglepije.
neked meg milyen hosszú hajad van?!?!?!Nem is láttam eddig,mindig össze volt fogva. 2004.01.03 12:02
2004.01.03 15:15
.
. Vagyis én szedtem össze a pénzt minden hónapban, amiből aztán az ajándékot vettük. Eleinte közösen a Te csoportoddal, aztán (egy konfliktus miatt) úgy döntöttem, hogy osszuk ketté az emeletet, amivel mindenki egyetértett.
. Buta Virág
. Ne haragudj
! 2004.01.03 15:34
. Terveim szerint majd apránként ebből a kenyérhéj rágcsálásból csinálok valami reggeliszerűbbet. De csak majd. 2004.01.03 17:58
De aztán eljön az én időm is, ha nagyi leszek
De a többit még nem olvastam, itt az idő
De legalább lesz alibi jövőre újat venni!!
(Nekünk már annyi van, hogy idén apa letiltotta a vásárlást
) Ja, te ajánlottad a Cindy-videokazit, ugye? Megvettem, télleg jó, 2 hete mozgok rendszeresen, de eddig itthon volt apa, az igazi az lesz, ha egyedül is tudom csinálni Kevin mellett
2 naponta tervezek menni az A1-be, ott van de. babavigyázó, a maradék napokon meg itthon 12+17 perces program (egyelőre) ameddig Kevin 20-40 perces alvásai alatt eljutok...Muszáj, mert úgy koccintottunk szilveszterkor, hogy ha "minden a tervezetttek szerint alakul" (azaz leadom a felesleget") akkor a 3-4. negyedévben "elkészítjük" a kistesót Kevinnek
Szerintem azért a babák 90%-a "ketrecbe zárva" éjszakázik
szóval a legolvasottabb lapban ilyet leírni...
Olyan aranyosak vagytok, télleg rágtam magam emiatt, de már sokkal jobban érzem magam, hogy legalább itt nem vagyok szívtelen (b)anya
Mongyuk én nem sírtam, hanem valahogy megkeményedtem belül, és nagyon-nagyon eltökéltem, hogy történjen bármi, ilyesmit nem engedek tenni a gyerekeimmel!!!
azért boldogan visítozik. Szegény, a szokásos zoknilehúzás is alig megy neki
Ha fölveszem, és lovacskázunk egy kicsit, kotyog a pocakja
(Csak nem nagyon merem csinálni, mert még viszontlátom a sok melóval elkészített kaját...
:
)2004.01.03 18:28
Megvacsiztuk a nem túl jól sikerült kaját, amit főztem
, majd az egész jól sikerült Tiramisut, és megittunk egy üveg aszut. Dani fél 12-kor feküdt le, aminek következtében csak fél 12-kor kelt fel "reggel", úgyhogy mi kipihentük magunkat

De nehogy lelkifurdid legyen! Ti legalább kialusszátok magatok éjjel! Dani csak időnként ajándékoz meg egy-egy átaludt éjszakával, nem értem , mitől függ nála. Én meg hülye vagyok, mert nincs türelmem órákat sétálgatni vele, hogy "hátha elalszik...", hanem egyből szopi és már alszik is. és valsz. pont ezzel rontom el.
nem esett baja? díszek is
a gyerek meg úgyis csak akkor maradt meg benne, ha ott csücsültem mellette, úgy meg mindegy. 
, mert elmúltak fél évesek. És csak kb. 5-6 adag maradt ami még jó
ha nem haragszotok, kiemelném Beki hálivúdi mosolyát
de a többi is mind-mind ennivaló
2004.01.03 18:54
a bulizassal
, szerintem leginkabb a kimerultsegtol, de most vagy 2 napja egyik pillanatrol a masikra visszatert az eletkedvem!
Eddig sutotok:
, alma:
, de legalabb az oszibari:
. Tok jo, hogy december van, nem?
, ramjott a heureka!
Otthagytam a csajt a franciaagy kozepen, ahol elaludt, csak korulbastyaztam parnakkal, hogy ne eshessen le! Apajaval megallapitottuk, hogy oreg korunkra szoc otthonban fogunk kikotni, ha kis dragank mar felevesen kitur a sajat agyunkbol
, aztan atkoltoztunk a nappaliba, ahol a kanape szerencsere szinten hatalmas aggya nyithato
. Ugyhogy azota en megyek Violahoz szopiztatni, es egy kisujjal se mozditom, ha mar egyszer bealudt!
, de hat csak nem csap mar belenk a villam...
2004.01.03 21:33
pedig gondoltam rád
:
ismerős érzés. Biztos nem tudtad még kipihenni a szilveszteri bulizást.
Gyere gyakrabban, ha tudsz!
2004.01.03 21:48
Viszont ott megette az egész üveg főzeléket. Viszont ahhoz messze van, hogy oda járjunk ebédezni.
2004.01.03 23:36
Szóval én is eléggé kiakadtam.
2004.01.03 23:45
Csütörtökön mész a kés alá????? Jaj-jaj szegény! Nagyon drukkolok. Elfelejtettem: hogy lesz addig Marcipánnal?
), hófordulósnak és félévesnek nagy nagy gratula!

) szélsőséges, viszont következetesen az. Szóval nem meglepő a cikk. Én elolvasok mindenfélét, mert valami kapaszkodó kell, vagyis jó, ha van, de csak azt hasznosítom, ami számomra elfogadható. Amúgy meg az adott szituációban sokszor eszembe sem jut, hogy mit is olvastam. Pl. nem akartam cumit a gyereknek, de mikor jöttek a sírós hasfájós napok, nyomtam a szájába. Csak nem kellett neki.
Nem akartam a nagyágyban altatni, de most ez bejönni látszik, úgyhogy alkalmazom. Egyelőre csak nappalra, mert tényleg nem lehet normálisan pihenni, ha ő is ott van. Vagyis én nem tudok. De még az is lehet, hogy bevetésre kerül éjszaka is, ha úgy hozza a helyzet. Régebben olvastam valahol, hogy a gyereknek ne mondjuk azt, hogy nem szabad, meg nem és nem és nem, hanem a pozitív oldalról közelítsük meg. Akkor (még abban az időben, mikor Lőrincet nem kellett nevelni
) szimpatikusnak tűnt ez az álláspont. Most, hogy nevelni kell, eszembe sem jutott, amit olvastam. Valaki felemlegette nekem a napokban, hogy ne mondjam a gyereknek, hogy nem szabad a karácsonyfát tépni, inkább magyarázzam el, hogy miért veszélyes. Szerintem viszont adott esetben az életét mentheti meg, ha tudja mit jelent a nem szabad, és kepes rá azonnal reagálni. (Azzal együtt persze, hogy nem lehet tiltások erdejében nevelni a gyereket.)
2004.01.03 23:52
2004.01.03 23:59
, mikor már párszor megfogadtam hogy nem teszem, mert a cikkek nagy része ismétlődik (ami nem baj, mert ugye mindíg vannak új kismamák, csak aki már régóta alvassa annak tűnik úgy hogy megint a szoptatás, együtt alvás, mindnet megengednia gyereknek lerágott csontja van benne) , és így kb fél óra latt kiolvasom, aztán meg Emma martaléka lesz, mert nézegeti a babákat
Mi most ott tartunk, hogy mondom hogy nem szabad, erre rám vigyorog és csakazértis csinálja. Napjában kb 10-20x biztos mondom neki hogy nem szabad, pedig elég sok mindnet megengedünk neki, pl ehet szobában olyan dolgokat mint pl ropi, keksz, lerámolhat a polcokról könyveket, újságokat, cd-t stb, szóval sok mindet lehet neki, amire már mondták nekem hogy nem kéne engedni, d emivel nem veszélyes én megengedem. De még így is talál egy csomó dolgot amnél muszáj mondnai hogy nem szabad, mert veszélyes.
(Egyikben a kutyám is segédkezett
) 2004.01.04 00:03
, ha jól emlékszem inkább 8-9 hónapos körül vana hivatalos álláspont
De nem hiszem hogy az a pár kanál joghurt ártott volna neki. Én antibogyó után Nan2-e stápszert szoktama dni, ez is bifiduszos, na kérdés hogy mi a jobb, a pár kanál joghurt vagy a tápszer. Nálunk mivel amúgy is tápis könnyű kérdés, d eha cska szopizna akkor lehet én is s joghurttal próbálkoznék. 2004.01.04 00:42
2004.01.04 00:50
. Valószínűleg az unokatesójától kapta el, mert teljesen egyformák a tüneteik, csak a kissrác már szerencsére kifelé tart a kórságból.
. Ettől rettegtem, hogy amúgy sem egy dundus baba, most mi lesz? Lassan 8 kiló alá megyünk megint
, és mindjárt kezdődik az influenzaszezon
. Jajjjajjj, ilyenkor annyira irigy vagyok a hurkisabb babák anyukáira!
. 2004.01.04 05:22
Sőt a szülinapomat még családon belül is elfelejtették... na nembaj, most már majd Zsuzsival együtt ünneplem, így hátha eszébe jut a rokonságnak is.
2004.01.04 09:05

Esetleg, ha hidegen adnál neki valami gyümis pempőt? Julcsi megeszi hidegen, és a torkát is hűti. Rémes, fujjbetegség!!! Gyógyulást!!!

Nehéz kaki
... ismerem ...
2004.01.04 09:26
2004.01.04 09:40

2004.01.04 09:46
2004.01.04 10:08
).
de mindenhol máshol már igen, csak nem hiszem, hogy mindenkinek így kellene élnie. Régen a férfiak kimentek a szobából, ha az anya szoptatott. Ma is vannak szemérmesebb nők, nemtom, miért kellene mindenkinek az Emke aluljáróban is simán előkapni (bár ott nem is keltene feltűnést vele asszem
). Az igény szerint-et én is kölcsönös igénynek értelmezem, és bizony volt három rosszabb éjszakánk, amire Julcsi (8 hónapos már elmúlván) átaludta hajnalig. És születése óta külön szobában van. Próbáltam magam mellé venni rosszabb napokon, nem kért belőle, rugdalt, forgolódott és láthatólag nem aludt jól, jobban meg pláne nem.
2004.01.04 11:40
és főleg nemevés
jobbulást nektek!!
Kevin is mingyá 7 hós, de még csak forog, pörög,(már minden irányba) és "kepeszkedik" azaz kúszna, de még nem tud...Nem nagyon ültetem, úgyhogy azt se tudja még, nemhogy állni... De annyira nehéz, hogy nem is merek ilyen tiltott dolgokat tenni, mint ültetés, mert féltem a kis gerincét.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|