A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Indianyó,
hááát kb. én is akkor. Vagy nem sokkal később... Szóval mindenképpen botrányos, és ezen feltétlenül változtatni kell!! Kép

nadine81

Nadine!
Igen az a tesco akar lenni, csak ha már leszólom a céget, akkor nem írom ki a nevét.

Szisz!
Ha már ilyen kényes témánál tartunk: apának még akkor is remeg a keze, amikor a hosszabb szőrszálakat lenyíratom vele ollóval gyantázás után (mert nekem csak oldalt szedik), borotvát nem adok a kezébe ilyen tájékon, mert mire bejutok a szülőszobára, addig elvérzek, vagy kivágja belőlem a gyereket. Kép

Egyik ismerősömnek (csinos 30-as anyuka) visszeret műtöttek, és le akarták borotválni, de ő közölte, hogy akkor megy haza és a dokitól visszakéri a pénzt (merthogy magánklinika volt).

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Huhhh. Végig olvastam a napi termést... Jók vagyunk, az biztos!!

Eslő körben Vikó, Ági és Kinga!
Szóval ketten tuti a tétényin lesztek csütörtökön. Kép Az már jól hangzik. Viszont megnéztem,h ogy hol a Tétényi út és kicsit messze van.... Ha jól emlékszem,hogy Tétényi út. Pontosan hány szám??? Igen, a reggel 8 naaaagyon korán van, főleg azért, mert aznap Csepelre megyek majd ki az Angihoz. Szóval lehet, hogy azt kéne csinálni, hogy Áginak beadom vagy anyóshoz, vag férjhez. Vikó, neked meg hazafele beadom házhoz. Úgy is hátul mennék haza. Kép Ez a variáció nekem jobban hangzik... Nagy gáz???

Kinga! Veled megpróbálok akkor majd valahol olyan helyen talizni, ami nem esik ki neked se. Kicsire van összehajtva a párna, szóval akár kézben is el tudod vinni. A következőt tudom ajánlani: Mindjárt felhívom Mariannka férjét és lefixálok vele egy pénteki időpontot valahol a Népstad környékén. Vagy előtte vagy utána tudnánk veled is talizni. Aznap reggeltől bent leszek a városban. Kép

Na, nagyon túlbonyolítom a dolgot???

Angi! Holnap után hányra mehetek? Kép

Ja, és megvettem az új telscimet: Nokia 6030 Kép És naaagyon jó. Kép Ez a szülinapi ajim. Kép

Puszi mindenkinek!

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Ja és Istvános Lányok!
Holnap nekem jó lesz 14:50-kor a nőgyógyászat bejárata előtt (illetve, ha lehet akkor a bejáraton belül pár centivel, mert ott jobb az idő Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Az előadások az étteremben vannak egy másik épületben én múltkor ezért késtem negyedórát mert senki nem tudta megmondani, hogy hol az étterem és az előadások...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Eszti,
szupi lehet a telcsi! Igaz gőzöm nincs, hogy ez éppen melyik Kép, de majd megnézem valamelyik mob.szolg. honlapján.

Szelivi,
ha sokan leszólják a Tescot (márpedig sokan leszólják..), akkor valamiben ő a hibás.. Van, amit én sem ott vennék meg, de van, amit igen. Ez változó. Húst tuti nem. De pl. gyerekruhákat már én is nézegettem, hogy milyen minőségűek és milyen árban vannak.

nadine81

Ritaa: a keményedésektől nyílhat a méhszáj, és koraszülés lehet belőle.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Íme Eszter telcsije:
Kép
Kép

nadine81

Eszter! Isteni lesz! De nem lesz túl nagy kiesés neked? Tétényi út eleje, a Kosztolányi Dezső tér után 2 buszmegálló, nincs olyan messze... De persze nekem bármi jó, csak ne kelljen feleslegesen túl nagy utat bejárnod.
Gratula az új telcsidhez! Szülinap nem holnap van? akárhogy is,Isten éltessen!

indianyo

Cory,
nyílogathat ki úgy a méhszáj, hogy azt én nem veszem észre, mert pl. nem fáj?

nadine81

Vagyis, ha folyamatosan panaszmentes vagyok, attól még kezdhet kinyílni, anélkül, hogy én tudnék róla?

nadine81

<font color="119911"> Lányok,
van valaki közületek, aki előfizet a Kismama magazinra? Mert én igen és ebben a hónapban még nem kaptam, pedig csütörtökön kellett volna.</font>
angi79

Nadine: igen, nyilogathat, pl fertőzéstől. A dokid szokott manuálisan vizsgálni?

cory
Budapest

Amikor megállapította a terhességet... Azóta nem. Egyszer volt kis pecsételő vérzésem, közvetlenül Apával való összebújás után, de sem fájdalommal, sem görccsel, sem semmi egyébbel nem járt sem közben, sem utána és később sem. Egyszerre nem akartam rohanni hozzá, hanem hívtam inkább, azt mondta ez előfordulhat attól, hogy vérzékenyebb ott a terület, stb. Holnap megyek terhesgondozóba, megkérdezem újra. Terhesgondozóban is vizsgálnak a dokik? Vagy csak rendelésen?

nadine81

Nadine: ez passz, én magánrendelésre járok, de engem mindig megvizsgál a doki.

cory
Budapest

Angi,
én nem vagyok Kismama mag. előfiz. így nemtom mi van, miért nem jön.

nadine81

Ugyan már megfogadtam a dokit, eddig még a magánrendelőbe nem hívott. Majd ezután...

nadine81

Vikó! Megnéztem. Nem olyan vészes. Ha Ági is kb 10re oda tudna menni, akkor lehet, hogy egyszerűbb és akkor onnan megyek Csepelre. Kép Holnap van, csak aznap nem állok sorban a Pannonnál. Kép

Scully! Pénteken fél 9től bent vagyok a városban. Mikor szeretnél talizni? Mariann férjével fél4kor fogok az Örsön. Kép

Nadine: Ugye milyen édes. Kép És tök okos. Pont annyit tud, amennyi nekem kell. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Angi: én sem kaptam még.

cory
Budapest

Eszti,
ugyan nekem most nem Nokiám van, de korábban az volt. Olyat is hallottam, hogy: "Van a mobiltelefon és van a Nokia." Hááát. Van benne valami. A menüje mindenképp. Szóval okosak, szépek, kezelhetőek.

nadine81

Lassan lelépek, mert még pénzt számolgatok. Az otthoni rituálé (Jóban rosszban és vacsika.. Kép) után még lehet, hogy felnézek hozzátok. Ha nem, akkor már csak holnap délután, mert de. védőnő, azután terhesgondozó. Szóval várakozós elfoglaltság!
Legyetek jók, vigyázzatok magatokra!

Nadine 24+5 Kép

nadine81

Vok
Szerintem nekem is jó a fél 4 Örs, férjem úgyis kivételesen fél3-ra otthon lesz, így enyém a kocsi, a tanítványom pedig csak fél 5-re jön.
Legyen akkor ez (remélem nem jön közbe semmi). Hol pontosan?

Scullyx
31+1

KépKép
KépKép
scullyx

Sziasztok Kép
Látom sikerült jó témát találni a délutánra Kép
Beöntés, katéterezés, borotválás... Kép De várható volt, hogy előbb utóbb szóba jön és jó, hogy ki tudjuk beszélni a tapasztalatokat Kép

Titati Kép
Kimerítő elemzést kaptunk Kép

Ildi Kép
Nagyon incsiklandó a fagyikép Kép

Angi Kép
Tetszik apa reakciója Kép Mi is rákérdeztünk, hogy biztos fiú-e a baba Kép

Mindjárt rakom fel a képeket Kép

Annácska 27+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Lányok, nem semmi mennyit írtok az újévbenKép Egyre többen vagyunk itthon, vagy mindenki egyre izgatottabb???KépKépKép

Mai téma hasznos volt, már én is fel szerettem volna hozni. Én is inkább beöntést akarok, mint más jöjjön a bébivel együtt... Amúgy, mikor kérdezik,hogy félek -e a szüléstől, mindig mondom, hogy attól tulajdonképpen (egyelőre) nem, csak az ilyen körítésektől, mint. pl. beöntés, gátmetszés... Szégyenlős vagyok ezügybenKép

Jó volt olvasni az "élménybeszámolókat"Kép Jót mókáztam itt magambanKép

Ági, Annácska: gratulálok a nagylegényekhez!Kép Képeket!képeket!KépKépKép

Angi, Eszti! Elhoztuk ma mi is a babakocsit, és lenne egy kérdésem! Mikor vízszintesig döntitek a babakocsit, nektek bekattan az utolsó pozícióba? Vagy nem kell neki? Nekünk egyelőre az utolsóba nem kattant, de ha kell neki, próbálgatjuk...ha nem sikerül, visszavisszükKép Nem figyeltük jól meg az üzletben...
Eszti: várom a híreket BencusrólKép

Képtelen vagyok reagálni, sorry! Inkább megyek, ezek után én is benyomok egy kis fagyitKép

Vizsgálatokhoz, uh-khoz mennek a drukkok!

Anita (32+4)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, vízszintben nekünk sem kattan. Vízszintig lenyomod (azért ne zúzd szét Kép ), és annyi. Vagy a miénk is rossz.....Kép
Vendég

Na én apát rá nem tudnám venni hogy leborotváljon! Még a lában borotválására sem hajlandó!

Ti még hozzáfértek a lábkörmötökhöz? Le tudjátok vágni! Nekem már nagyon nyomja a pocim a lában ilyenkor!

KépKép
nicika

Milyen babakocsitok van?

KépKép
nicika

Még megy a körömvágás....még....Kép
Nicika, Peg Perego Venezia.
Vendég

Ja mint Angié! Kép

KépKép
nicika

Angi: tényleg, észre sem vettem, de nem kaptam meg!

Kérdésem:
A megemelt családi pótlékot már januárban folyósítják, vagy csak februárban kapjuk meg a januárit??

T.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Igen, ugyanolyat vettünk véletlenül mind a hárman, de más-más színben. Kép
Vendég

<font color="119911"> Cory,
köszi, akkor még várok és nem írok nekik.
Vok,
jöhetsz, amikor Neked jó. Nem megyek sehova.

Textilpelus: milyen márjú a jó? Én vettem és most 60 fokon kimostam és nagyon vékonyka lett az összes. Pedig ráírva 90 fokos mosás volt. Valami vastagabbat kellene vennem.</font>
angi79

Köszi EsztiKépAkkor jó, apa már pánikoltKép Nagyon szépek vagyunk ám vele, most tologattukKép

Hányra mentek?

Nici: körömvágás...nem nagyon megy, mostanság (vizsgák utánKép) készülök pedikűröshöz...

Anita
Kép
Kép
_anita_

Láttam a vészhelyzetben egy 32. héten született pici babát... olyan icipici volt... hihetetlen!!!

indianyo

<font color="119911"> Anita,
nem kattan be vizszintesen. Csak le kell dönteni, ahogy Eszti is írta.
Nici,
nekem nem megy már, illetve talán menne, de az nem lenne valami szép. Ezért én elmegyek néha pedikűröshöz. Ha meglesz a baba ugyse jutok majd el ilyen helyre.
Eszti,
nem sokára mentek uh-ra? De jó!!!! Gyere majd utána és írj!</font>
angi79

AngiKép

Ma felhivtam a kismama újságosokat és közölték, hogy még senki sem kapta meg, januárban egy héttel később kapjuk meg, szal még nem kell a postást laposra verniKépKépKép pedig én már készültem ráKépKép

NicikaKép
Nah azt hiszem apát én se tudnám rávenni, anno a fiamnál én azt csináltam hogy vettem egy nagyitós tükröt, beállitottam a fürdőkád egyik felébe, a másikba, szembe feltett lábakkal elhelyezkedtem és jókat röhögve megprobáltam meghámozni magam, nah kisebb nagyobb sikerrel jártam, azért bent még a nővér igazitott egy kicsit a fazononKépKépKép

AnnácskaKép
még mindig nem raktál fel képeket, brühühüühü

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Angi, Gyezsuval értekeztünk erről sokat, szerinte a magyar textilpelus nem jó minőségű, egyáltalán nem tartós, a cseh Tetra pelust találja a legjobbnak.

Nici, még nekem is megy, pedig hát az én elülső részem itt veri a lécet Kép

Asszem csütörtökön doki után és is talizok a legjobb barátommale gyet Kép

indianyo

Tünde
Én nem kaptam több pízt, úgyhogy szerintem csak a következő hónapban lesz. Bár a fizus papíromat nem láttam még.

Körömvágás
Hát nagyon nehézkes, nekem Apa levágja, amikor már nem bírom magamnak.

Szilvi és Katababa
szisz2

Engem már a férjem borotvál Kép, de a körömvágás még valahogy megy. De már nem sokáig.

Scullyx

KépKép
KépKép
scullyx

Scully! Jó ám korábban is, mert reggel be kell mennem és csak lézengeni fogok egész nap. Kép Elmehetek akár a Déliig is. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Nekem Apa leborotválná ....... Kép

Szilvi és Katababa
szisz2

Már rakom is a képeket Kép
De nagyon nehéz volt kiválasztani őket Kép Jó sok kép készült és mindegyiken tündéri Kép

Keze:
Kép
Lába:
Kép
Arcocskája:
Kép
Kép
Kép

Annácska 27+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Szisz: köszi a választ, akkor februártól jön a nagy lóvéKép, ha megszületik a 3., akkor pedig meggazdagodunkKép
Most olvastam, hogy a GYED max. összege 87.500,- lesz (bruttó).

T.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Vok! Hát, ha ilyen rendes vagy, hogy eljönnél a Déliig, akkor az szuper lenne. Az hogy mikor az nekem mindegy, mert itthon vagyok és ráérek egész nap. Telefonálj rám vagy sms-ezz, ha erre jársz és akkor kimegyek a Délihez. Ez nagyon kedves lenne tőled! Kép

KépKép
KépKép
scullyx

TündeKép

Csak februárban fogjuk az emeltett kapni, mert mindig utólag adjákKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Anna! Cuki a kisfiad! Kép Csak elmegyek én is egy 4dre... Kép Kicsit lusta vagyok mostanában, de ilyen gyönyörű képek láttán nagyon megjön hozzá a kedvem. Kép

Ági! Olvastad az okfejtésem? Szóval: Mikorra érsz oda a kórházba???

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok
Még a Mom-ba is beülhetnénk dumcsizni, kávézgatni, ha nagyon ráérsz.

KépKép
KépKép
scullyx

Annácska: szuperek a képek! Nagyon jól látszik az arcocskája, olyan fiús, ténylegKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Annácska
Nagyon jók a képek! Olyan kis aranyos! Kép
Hasonlít rád! Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Annácska, ez a baba gyönyörű!!! És milyen izompacsirta Kép