Zsomának torokgyuszija van. Köhög ezerrel. Kapott köptetőt.Remélem, nem lázasodik be.
Bogancsi: felhívtam anyósodat (köszönöm a "rugdosást"), és tök jó fej volt
Valamikor megyek vizsgázni is
Azért félek, nehogy nagyon beégesselek
cory
2004.01.20 19:46
Valamikor megyek vizsgázni is
Azért félek, nehogy nagyon beégesselek
2004.01.20 19:52

Mind a földre... Azt hittem, hogy jajajaj... szerencséje volt, hogy épp a szalonnát szeleteltem a sült szalonnához. Erre a Miki próbált segíteni, de ő meg elkezdett hadonászni a lapáttal, akkor ő is kapott... Most már túl vagyunk mindenen, így mehetek is dolgomra.
A Mikinek a fogai elég vacakok, fogszabályozó neki is a feje felett lebeg, sajna ezt tőlem örökölte. Ezt csak azért írom, hogy hiába kezeled egy és ugyanúgy a gyerekek fogait, az öröklési hajlam bennük van. A megkövezést meg csak arra értettem, hogy van fogorvos, aki belátja az öröklési tényt, de vannak fogorvosok, akik egyértelműen a trehányságra vezeti vissza a rossz fogakat. 2004.01.20 19:55

Remélhetőleg ha jön a fagy a hét 2. felében akkor a bacik megfagynak, és akkor hátha elhúz a fejünk felett az influenza járvány is. 2004.01.20 20:02
nem harap a néni
Ha az alapokat tudod, akkor nem lesz gond
Gyógyok Zsomának!!!!
Szerintem egyáltalán nem hasonlít a Te Petidre
de tényleg kedves.
míg ő úszott.... Persze biztosra mentek... Egyébként semmit sem vittek el. Ma este meg elment Szegedre, mert reggel lesz tárgyalása ott, és így egyszerűbb.
)2004.01.20 20:35
De ugyanígy a ruhák is, nem? Emlékszem, az elején az 56 rugikban is elveszett Réka, most meg összeírtam, hogy mink van és csak olvadoztam a pici ruhákon!

2004.01.20 22:20
. Gyorsan adtam éjjel neki Belladonnát (ezt olvastam ki az okos homeós könyvből
), 15 percen belül aludt is
, viszont hajnali fél hatkor úgy gondolta, hogy már reggel van
és csak egykor tudtam letenni aludni...Amúgy a kedélyével nincs gond, mert rosszalkodik, csak hát látszik rajta a taknyosság.
! És Dani mennyire hasonlít Rád!

!
, olyan távolinak tűnik, hogy ekkorát is hordott... 

gyógyik!!!
.
köszi 2004.01.20 22:45
Ha a húgi kisebb akor viszont ezeket nekem is be kell szereznem
.
Remélem ez már nem változik.
2004.01.21 07:09
Olyan aranyosak vagytok!
Koszonom a kedves szavakat!
Usziban voltunk a hetvegen es feltortek a kocsit... A kulonbseg annyi, hogy nem tettek tonkre a zarat es SEMMI nem latszik a kocsin. Profik lehettek. Viszont elvittek a garazsnyitot, meg a biztositasi papirunkat (mert azon rajta van a cimunk...) szerencsere nem ertek el hozzank; a kapunyitot persze letiltattuk ...
2004.01.21 08:32
2004.01.21 09:33
Édes egy darab, de nekünk sem kellett
Mini pelenkából is csak két nagy csomagos Libero fogyott, aztán már a Midi jött
Mondjuk tényleg nem árt, mégha nem is venni, de felkészíteni a férjeket, hogy esetleg ilyet be kell szerezniük, mire hazaérünk a kórházból. Fú, de messze van még, de már annyira várom, hogy fú

-ok!!!!
Köszi a pocakos táblázatot, nagyon kedves Tőled
Részemről az aug. 15. tökéletesen okés! Két hét múlva megyek a dokeszhoz, talán egy-két nappal mást fog mondani, de az nem számít - egyelőre
Mikor mész már szülni?
2004.01.21 09:33
Minden gép után jutalékot kapok
Egyébként jó a vastag törölköző nedvesen kiteregetve is
Hisztire nálunk általában megoldás a figyelemelterelés: azaz valami izgalmasat, számára érdekeset mutatok, kérek tőle segitséget v. vmi hasonló. Persze nem mindig válik be, akkor marad a cory-féle nem odafigyelés...
Én nem is tudom, hogy lehet ezt kibirni...ON
2004.01.21 09:35
nagyon rendes volt, mint mindig. Életemben először megmérte a vérnyomásomat. Szinte ujjongott, hogy hoztunk videokazit és közben mindent magyarázott, válaszolt a kérdéseinkre.
2004.01.21 10:06
) sikertelen próbálkozás után (mert persze ordítva közli, hogy ő nem akar kijönni
) kiveszem és nem veszek tudomást a hisztiről. 

!
. 2004.01.21 10:52

2004.01.21 11:43
Oda minden reményem! 
Lacika pénteken pl. egy egész zacskó mazsolát szórt szét a konyhában, amíg én sütit sütöttem, utána előszedte a műanyag tányérokat, és szépen szakosan megterített és mazsolát tálalt a konyha kövén. Gondoltam jól van, legalább elfoglalja magát. Csak akkor lepődtem meg, amikor készen lettem a sütivel, és fel akartam takarítani a mazsolát. Hát, a szép nagy zacsi arany mazsolából egy fél maréknyit se találtam meg... Na, másnap meglettek a mazsikák, útközben szépen feláztak, épületes látványt nyújtottak a pelenkában.
Ne hidd, hogy rezzenetlen arcal fogadtam (meg a fürdetőkenőcsös akciót se!), mint a mohikán a kínzócölöpöt!
A múlt héten sikerült kivernem Életem Párjából, hogy elvigye végre szervízbe, és TEGNAP (!) sikerült is hazahoznia.
Végül is időben, hol van még a fűtési szezon vége?!
De ebbe inkább nem megyek bele, nagy kedvem lenne hosszan és indulatosan szapulni a férfiféléket, de tudom, ez nem az a fórum... 

Tényleg nehéz lehet épp ésszel (meg egyébként is) ennyi féle rákos megbetegedést túlélni.

Ezen kívül általában friss gyümölcsök, befőttek vagy gyümölcsös bébidesszertek vannak nálunk uzsonnára. Attól függően, hogy mennyire laktató az éppen napirenden lévő gyümi, mennyit evett meg belőle, és mit és mennyit ebédelt, adok (vagy nem adok) hozzá valami sütifélét. Ez lehet házi süti, keksz, piskóta tallér, de akár HAM-LET is, amiből meglepő módon imádja a sózott búzásat.
Na, ezt jól elbonyolítottam.
Szóval vagy túrórudi, vagy túrókrém, vagy gyümi (szükség esetén sütivel kiegészítve) az uzsonna nálunk.
Egy dolog van, amihez viszont kőkeményen ragaszkodok, hogy a hisztizéssel soha-soha ne érjen el eredményt. Még akkor is, ha egyébként engedhetnék, pl. maradhatnánk még a játszón, ha nekiáll balhézni, akkor csakazértse
engedek.
Érezted te, hogy így kell hívnod!
Laci fel szokta emelni a tökörhöz, hogy lássa, milyen csúnya a kis arca, amikor örjöng.
Ez szokott néha hatni... 

2004.01.21 11:52
Akkor kihúzom a dugót, és idővel megunja. De nálunk 27 fok van, szóval ezt megtehetem.
Ma éjjel már nem ébredt fel a köhögésére. És egyre kevesebbet is köhög
Balu is csak kicsit köhög
A fickóm nagyon, de nem lehet elzavarni dokihoz
2004.01.21 13:09
. Ha jó passzban vagyok, akkor kb. a BMárti féle verziók vannak: blődlin hisztit (Pl. miért nem veszem fel a majd 40-es lábamra a 20-as kisszandit, miért nem megy be a logikai játék csillag alakú lyukán az összes figura, stb...) némi higgadt kommentár után meg se hallom többet, ha némi jogalapot érzékelek (pl. nálunk iszonyú hiszti az orrszívás, a fésülködés), akkor együttérző motyogással teszem, amit muszáj.

! 

hegyek nektek! 

), aztán vissza a dokihoz, és akkor talán mond vmi konkrétat. 

! 

ok! 

! 

2004.01.21 14:09
Hogy megérezted!
Mindenképpen beszéld rá, mert nektek sem jó, hogy a köhögésétől nem tudtok aludni.
Hallottam, hogy a tescoban van valami nagyon jó felnőtt harisnya akció 250,-Ft-ért nagyon kényelmes és terheseknek is jó, vastagabb is lesz.
Férjem már el akar tiltani minket minden ilyen eseményről
De ez az állandóa üzletelés, alkudozás, nagyon zavar, csak így lehet beszélni Dorkával
Van valami csodaszered, hogy ilyen rende fiú? Vagy minden 4. gyermek már ilyennek születik?
Leírnád újra a weblapotok címét, elfelejtettem
!
. F ép. I.emelet tanácsterem, vékony szivacsot vagy plédet kell vinni. Tel: 464 8600/1323 mellék
mi ott vettünk Dorka unokahugijának, különben nem láttam ilyen plüssmacit. Aranyos lehetett, hogy nem engedte, hogy rád másszanak
Férjed hogy van? Sógornőd rendes volt veled?
Hogy lesznek a gyerekek, egyszobában vagy a picike csak veletek? Zsanit felkészítettétek? 2004.01.21 14:10
2004.01.21 14:22

Mikor jöttök Magyarországra? Riki hogy van? Hogy érzed magad Németországban? 2004.01.21 14:50
Ma du. Meg nincs orvos, így csak holnap tud legkorábban beszélni vele. 
2004.01.21 15:28
bocs de csak röhgni tudtam.
esetleg Danimama? Utánuk már tényleg Újra Mártiék jönnek.
Azért igyekszem.
Ezenkívül, hogy otthon ne direkt olvasást gyakorolni üljenek le, mert azzal a szorongást erősítik csak játszanak. Rajzolgassanak formákat és azok tükörképeit. Meg írtam ötletet, hogy miket játszanak, hogy a zöngés zöngétlen pároknál a betűkép és az artikuláció összekapcsolódjon (pl. játszószőnyegen hancúrozás közben). Most ennyire emlékszem.
és nem vagyok topon. Bár Vili úgy tűnik az apjára ütött és nem az a hisztis fajta, igaz végig nyafog ha v.mi nem sikerül, de addig próbágatja míg végül sikerül. No de azt az időt kivárni, kezdem megszokni a nyafit is mint háttérzajt
2004.01.21 16:16
, de igazán jól esett a gyanúsítás.
Szilveszterkor volt meg legutóbb, még vagy 10 napig nincs értelme tesztelnem. De azért lehet, hogy már történik odabenn valami...
Már ha meg tud kapaszkodni ettől a fránya köhögéstől.
Tényleg, jutott eszembe valami. Lehet, hogy butaság, de kíváncsi lennék a véleményetekre. Szóval ősz óta elkezdtem itthon tornázgatni egy Bíró Ica kazettára. Nem fogytam tőle egy grammot se, de legalább a visszahízás megállt, és már kezd egy kis tónusa lenni a nagy, löttyedt hasamnak. A köhögésről jutott eszembe, hogy a haspréssel járó hasizomgyakorlatok se ajánlottak terhesen, talán jobb lenne máris abbahagyni őket. Vagy ez már túlparázás?

A kukija is látványosan javul, szóval nagyon bejött minden, amit a Heim Pálban kaptunk. Lehet, hogy érdemes lenne elmennetek nektek is.
Azt hittem, inkább a HAM-LET miatt fogsz csodálkozni.
2004.01.21 16:50
. Néha sajnos már nem segít más...időnként úgy tesznek, mintha alkalmi süketek lennének...
Éjjel tudott aludni. Üzletelni próbálok néha én is, de valamikor én is megmakacsolom magam (mint BMárti
), és a hisztije miatt már csakazértse! 2004.01.21 17:40
2004.01.21 18:32
Dzsili, szerintem neked sem hiányzik most még egy baba? Vagy tévedek?
Legalábbis nálam.

2004.01.21 20:38
2004.01.21 21:15
Különben akkor kezdtél gyanús lenni, mikor a talin Zsomát úgy ölelgetted, hogy ugyanilyet szeretnél
Család már tudja, mit szóltak???
2004.01.21 21:35
persze lecseréltettem, amint megláttam, mert kb. 2 éjszaka után szét is szakadt volna!

Drukkolok!

Szép méretei vannak, nem mondom! 

A férjednek talána legjobbkor jött, nem? 2004.01.21 21:42
2004.01.21 21:48

Reggel keltettem a Beát, hogy megyünk a bölcsibe, és a bal szeme szépen be volt dagadva. Felöltöztettem, és bölcsi helyett a Szemészetre mentünk. Diagnózis: kötőhártya gyulladás.

A héten passzoljuk a bölcsit. 
2004.01.21 23:43
)
En is fontosnak tartom a kovetkezetesseget pedig... Neha en is ideges tudok lenni ,kulonosen ha kocsiban kezdi el... Eddig (kopp-kopp-kopp) szerencsere utcan, uzletben nem tapasztaltuk - vagyis olyankor elofordul ha uzletben be akarjuk ultetni a babakocsijaba, hogy kidomborit es mindent elkovet eles visitassak egyutt, hogy megakadalyozza...
Kulonben fiut is szerettel volna masodiknak? Neven gondokoztatok mar?
; illetve nagyon eros lelkiismeretfurdalasom is volt, hogy nem irok...
Igazsag szerint nem is kerdeztem a dokit az influenza elleni oltasrol Dani reszere... azt lattam kiirva a rendeloben, hgoy lehet kerni (de mintha az felnottekre vonatkozott volna...) Otthon mit mondanak erre vonatkozoan? Mondjuk mi hallottunk par rem tortentet a influenza oltasrol... (nagyon zarojelesen megjegyzem, hogy igazsag szerint annak a lehetosege sem zarodott ki, hogy ez okozhatta par eve aposom halalat... ) igy en nem hiszem, hogy Daninak beadatnank a jelenlegi korulmenyek (nem jarunk kozossegbe) kozott...
Nagyneni... Drukkolok, hatha segit... Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|