2004.01.29 17:58
2004.01.29 23:59

? Vagy minitali?
Hajrá!!! Én 1 hónap alatt megcsináltam az egészet, tudok ajánlani jó sulit, igaz nem a legolcsóbb, de biztosan átmész elsőre, mert jól tanítanak!
)
A gépemmel pedig egyre kevésbé vagyok megelégedve, így most következő alkalommal elviszem a gépet, hogy vizsgálja meg a tanítónéni
, jól bevan-e állítva, mert annyira csúnyán varr (bár lehet, hogy csak én vagyok béna). Van weblapjuk, ha valakit érdekel, egyre több szabásminta lesz fent, babáknak is: www.varrohaz.hu 2004.01.30 04:04
Egyszerűen nem tudok visszaaludni már 1 órája.
Remélem Kisfalvi beválik.
2004.01.30 08:19
Ha csak egyvalaki jön, akkor mini, de lesz

És a jövő szombatiban is benne vagyok

2004.01.30 08:28
Így csak rettentően későn alszanak el, mire egyszerűen kidőlnek a fáradtságtól.
Nagyon szeretnék, de most inkább itthon maradunk, Apa véleményét tiszteletben tartva.
2004.01.30 08:35
Úgy örülök!!!
Aztán elfogyott. Jellemző, akkor még friss házasok voltunk.
Azóta simán megnézegetem a könyvesboltban akár a Káma Szutra fényképes változatát is 
2004.01.30 08:53
Remélem anyósom nem akkor akar jönni.
2004.01.30 09:25

Lehet, hogy BMárti sorsára jutottam volna, és pucolhattam volna végig a lakást...
Nyelvtanból volt még kétséges, de abból is megkapta az ötöst.
2004.01.30 09:30

. 

. 

. 

2004.01.30 10:28
Remélem, nem gondoltad, hogy kirakunk?!
, örülnénk nektek is 

!
tiszták vagyunk - na jó, csak a gyerekek - igaz, a konyha romokban
Na, majd egyszer...
rendet teszek ott is! 

Tudom, hogy még lesznek konfliktusok kettejük közt, de ez most nagyon jólesik
2004.01.30 10:30
ugye milyen aranyos a ruhácskája, na ilyeneket szertenék majd varrni nyárra. Ha jobban belejövök...
És már ő cseréli a videótkazettát a videóban, ki is veszi és el is indítja. Szerencsére a játszóterezés után mindig önállóan eljátszik pár órát a szobájában (ez neki az alvás?), utána meg már jön a fürdés, vacsi, mi korán fekszünk.
így ma sem megyünk, de tényleg várok még 1 hetet legalább, mikor vége az influenza járványnak, utána már megyünk. Addig marad a fagyoskodás a játszótéren, szerencsére nálunk tele van ilyenkor a játszótér, nagyon jó a társaság, ugyanaz a korosztály.
) és jó a térlátásod, percíz vagy, logikai készséged is jó, akkor talán érdemes távoktatásban tanulni a varrást. na nekem se térlátásom, se logikám, a pontosságot is tanulnom kell, szóval nekem nagyon kell a személyes tanfolyam, mert még így is elveszek, ha nem figyelek eléggé. Különben a tanárnénim (nálam 4 évvel fiatalabb
) diplomás varrónő, gyerekkora óta varr, mert az anyukája is varr, így tényleg látszik rajta, hogy örömmel, szívvel-lélekkel csinálja. Nagyon türelmes, ami nálam nagyon kell, mert BÉNA vagyok
Pl. a hímzést sem értettem meg azonnal. De szerintem kérdezd meg az oldalon, hogy ő mint szakmabeli mit szól a távoktatásos tanuláshoz (anyukája is varrást tanít), van tapasztalata, lehet, hogy jó tanácsot tud adni. Nagyon kedves lány, biztosan szívesen ad tanácsot.
2004.01.30 12:18
)2004.01.30 13:34
Sok gyógy!
Remélem hozzánk eljöhettek.
Mondd meg apának, hogy vissza kell hoznod a könyveket.
Nyomatom Petibe addig is a c vitamint, nehogy megfázzunk.
2004.01.30 14:14
és tiszta kiütés
valószínűleg az antibigyótól penicilin érzékeny
Megint alig akar enni, úgy le van fogyva, a tejem meg tényleg elapadt tök lelkiismeret furdalásom van
és én is belázasodtam
2004.01.30 14:50
2004.01.30 15:02

2004.01.30 16:03

Aztán képet kérünk és híreket!!!!
Szorítok, hogy könnyű és gyors szülésed legyen!!! 2004.01.30 17:32

Tudom könnyen beszélek, hogy ne emeljetek, de nekem a fiúk között 27 hónap van, tehát át tudom érezni félelmeiteket. 
Pityunak nincs egy hármasa sem.
Mindenből meg van a négyese, illetve az ötöse. Ötöse a készség tárgyakból van.
Minden másból négyese van, de már mondta, hogy miből van esélye javítani.
Majd melátjuk. 2004.01.30 18:02

De ő nagyon örült neki és vadul integetett az autóból!

2004.01.30 18:26
kicsit elfáradtam
és legyen még ilyenkor energiám esszét írni afrikai irodalomból. nem is tudom, elfogadja-e még a tanár, nem mertem felhívni 

) 2004.01.30 18:56
Hajrá Heni!
Hajrá Heni!
Hajrá Heni!
Én is azt szoktam mondogatni, hogy még 10-20 év és férjhezmennek
. 

) 
. 

2004.01.30 21:22

Szombaton mi is leadtuk Dórit és azon röhögtem, hogy reggel akkor keltem fel, mikor Dorka szokott, egyáltalán nem tudtam tovább aludni, és rettentően hiányzott mindkettőnknek, de azért jó volt végre kettesben is lenni!
Ha nagyon hiányzik beszélj vele telefonon, úgyis hallod a hangján, mennyire jól érzi magát a nagyinál és megnyugodsz!
Hársfatea is nagyon jó. És amitől hányni lehet, de hatásos sós meleg vizzel gargalizálni. Ha nincs láz, akkor infralámpa, ha jól esik. Vizes lepedő párásításra az ágy mellé.
Gratulálok a szép bizikhez, most akkor egy picit jöhet a lazulás? Hogy hétvégeztek? Én megítélek a fiúknak legalább egy kellemes, laza hétvégét!
2004.01.31 03:21
Igy nem tudok mindenre most reagalni, van egy csomo minden amit vissza kell olvasnom.
Nagyon szepek a gyerkocok es nagyon nagyot nottek mind.

2004.01.31 10:04
2004.01.31 11:35
csak a saját kobakom (ami sajog és olyan gyeses érzetű
) 2004.01.31 17:24
És 2. napja nincs láza se Tominak, se nekem! Végre! Életemben nem voltam ilyen beteg gyerekek... Na, de most már úgy érzem, meggyógyulunk mind a ketten! A többiek közül Julinak volt láza, 1 napig itthon is bírt maradni, de pénteken már ment, mert bizonyítványosztás nélkül nincs élet
Hú, de irigyellek!!! Már csak azért is, mert számomra totál reménytelen, hogy akár 2 napra is egyedül lehetnék itthon...
És ugye egészségesek a fiúk!!!
Azt hittem, megzabálom
(bocs) 2004.01.31 17:52

Ez igen.
2004.01.31 20:40
Viszont nem lett vmi fényes. Egyáltalán nem úgy néz ki, mint a képeken. Már akkor fura volt, amikor beleöntöttem a formába. Azt hittem ez keményebb tészta lesz. Vagy én böktem el? Aztán azt írták 12 db-ra van a recept. Szétosztottam és kiplöttyedtek a formából. Nagyon gusztustalanul néznek ki.
Ízre nem rossz, csak éppen nem olyan szépek. Szerintetetk mit rontottam el? Ti felveritek keményre a tojást, cukrot? Vagy csak kézi habverővel? 
2004.01.31 21:51
, az állaga is jó, tehát szerintem valamit kifelejtettél. Sütőport tettél bele ?
Én az alapanyagokat egy robotgéppel keverem össze, a poros dolgokat és a krémesebb dolgokat külön, aztán egyben az egészet. 2004.01.31 23:55
. 

. 

! 2004.02.01 09:52
2004.02.01 10:04
, ma megcsinálok egy banánosat. 2004.02.01 11:08

Remélem hamar túlleszel ezen a beavatkozáson, drukkolok, kitartás!
Lányoknak meg gratula!
És a végére annyira elfáradtam, hogy már csak vonszoltam magam...
most még falvédőt meg baldachint akarok varrni... hááááááááát....
2004.02.01 11:49
Ez nem fordult elő vele évek óta... Így gyorsan ideülök, aztán pihenek egy kicsit.
Remélem, nem lesz probléma és hamar túl leszel a dolgon! Drukkolok Neked nagyon!!!
Réka meddig marad? Nagyon-nagyon drukkolok Nektek!!!
2004.02.01 11:56

Azért pihenj sokat. 2004.02.01 13:56
Ilyenkor érzi az ember, hogy milyen nagy kincs az egészség!
És Dani mit szólt a bizijéhez? Nem kenődött el?? Rossz lehet neki, hogy a nővérei tiszta kitűnők, neki meg sok a hármasa. Hogy éli meg ezt? Bár ha jól tudom, ő pl. nagyon ügyes a sportban, nem?
Annyira jó, hogy túlvagy már rajta
Ti mikor is költöztök vissza Mo.-ra? Jövőre vagy csak azután?
Én örülök, ha olvasni tudok, nemhogy válaszolni
Nagyon tetszik Boldo képe, olyan nagyfiú
ANnyira sz.r, hogy ellopták
Bár most tervezzük, hogy a hónapban pótoljuk őket, iszonyú rossz nélkülük, olyan aranyos pillanatok vannak, amiket jó lenne megörökíteni
Na, akkor annyira boldog voltam, hihetetlen érzés volt rájuk nézni
Szóval itt tartunk. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint