A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2007 tavaszi babák

Sziasztok!

Teljesen ki vagyok purcanva, apuka negyed 10-re ért haza addigra sikerült végeznem a kaja, fürcsi, fektetés project-el :( . Délután itt volt az összes unokatesó a 3 évestől a 12-ig hát mit ne mondjak volt itt ereszd el a hajam :D , persze csak Bencus nem fáradt el eléggé.

Délelőtt pedig parázva mentem az egészséges-rendelésre mert Gergő 200 gr-ot hizott egy hónap alatt, de azt mondták semmi gond és egyenlőre maradhat a csak anyatej nem kell hozzátápi és könnyen lehet, hogy hamarosan bekövetkezik egy ugrásszerű növekedés sűrű szopival :shock: ja viszont nőt két centit :shock:

Koszmó
Köszönöm a tippeket úgy néz ki beváltak, már csak egy kevéske van a buksiján, azzal már elbánunk :)

Móni
Üdv a csapatban mint látod nekem is hasonló koru fiacskám van, így külön örülök, hogy jelentkeztél :)

Timi
Te említetted a Pólusban megtalálható Kölyökparkot? Tök jó :D , igaz még nem voltunk, csak múltkor ott sétáltunk a párommal családostul és nem esett le, hogy az egy játszóház amit oly régóta keresünk :shock: a környéken

Kép
Kép
bendegúz30

Lorca!
Azon a szarvason én is ültem, bár kissé kapatosan :lol: Amúgy klasszak a képek most már tényleg fogok én is felrakni fotókat magunkról:oops:

Kép
Kép
bendegúz30

Jó reggelt!

úgy látom mindneki a talira készülődik! Remélem szép időtök lesz!

Itt tegnap délután, pont sétaidőben :evil: itélet idő volt! Leszakadt az ég! A legutóbbi minitalink helyszíne romokban:
Kép Kép

A Linus viszont azzal töltötte el az időt, hogy kb fél órán kerezstül nézte az esőt az ablakon! Mire nem jó a tetőablak :lol: : Kép

Utánna meg gyakorolta a hasrafordulást és síkerült neki, egy hónappal ezelőtt már megcsinálta egyszer, de akkor sztem csak véletlen volt!
és az egyik kéz tenyérrel nyitva :P Kép

nanica

sziasztok4

nanica
mi is itthon vagyunk :lol: :lol: :cry:
csak főzök, mosok, teregetek de majd délután megpróbálok jönni hogy ne légy egyedül addig hátha benéz lin is :wink: mi vidékiek tartsunk össze :lol: :lol: :lol:

nem semmi zuhi volt :shock: nálunk semmi nem esett :D
gratula a kis ügyes Linusnak

tegnap Lea is ügyeskedett a hasrafordulással a kanapén sikerült neki :lol: apja irtó büszke volt rá :lol: ott szurkolt neki :lol:

na mos t megyek megnézem a kajcsit azután Lea is ébred mert neki is kajaidő :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Üdvözlet a vidéki különkiadás olvasóinak! Tudósítónk Tbányáról jelentkezik. Borús, fülledt idő van.

Elszállt a hsz-em. Kérlek higgyétek most el nekem, hogy mindenkit megdícsérgettem benne!

Lorka,
pont ma akartam hiányolni a motor bemutatóját :o
Nyilvános szopi: engem nem zavar, bár még nem volt rá alkalmam.

Pann,
A házassági évfordulósok kimaradtak
:D

Nanica,
az ablakos kép nagyon hangulatos! Hogy ki van terülve a drága.

Orsi
Kép Kép
sno

Kukucs! :)
Szupi volt a tali, itt van pár kép! :)

Kép Kép
Bella, Luca és Berci
Kép
Móni és Botond
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Sajnos most kivételesen anyu kavart be egy kicsit, így nem tudtam menni a Ligetbe. Úgy volt, hogy holnap jön vigyázni Brigire, mert a műtét miatt nekem kivizsgálásokra kellett mennem, erre reggel hívott, hogy csak ma tud jönni. Így ma mentem dokihoz. Meg kell mondjam a Liget jobb lett volna! :( És így sem tudtam mindennel végezni!

Így ha jól gondolom, nem sok új ment el. Talán Bozótka... vagy Dinyuska.

Nanica, nem semmi vihar lehetett nálatok! Itt semmi nem volt. Viszont most dörög és villámlik, remélem a Ligetből a lányok be tudnak húzódni valahová, vagy már otthon vannak!
Jól látom hogy új vonalzód van? Nagyon édes! Meg a többi képen is! Brigi is szokott így elmerengeni.

SNOrsi, a te vonalzód is nagyon helyes! Ezekszerint sikerült újat készíteni! :)

Nyilvános szopi
Engem sem zavar, bár eddig max kocsiban szoptattam. Egyszer vicces volt, pont a Ligetben voltunk a kocsiban és egy pasi körözött görkorival babakocsival. Meglátott minket és el kezdett vigyorogni. Aztán minden körnél bevigyorgott a kocsiba. Végül látta, hogy Brigivel kiszállunk és köszönt is. Hát ezt nem tudtam mire vélni, mindenesetre vicces volt! :lol: :lol: :lol:
Ja meg egyszer a telken a kertben szopiztunk, de megtámadott minket egy darázs és azóta egy kicsit félek a szabadtéri szopitól! Még felugrani sem tudtam azonnal! :evil:
lora7

Ó most látom, az emlegett "szamarak"! :lol: Jaj és volt Bozótka és Móni is mint új! De jó! De kár hogy nem tudtam menni! Nagyon jók a képek is! :D
lora7

Hali!

Köszönet a városligetnek a vendéglátásért! :lol:
Na csak nem kezdett el esni!

Timi! Kilátszik a bugyim az ucsó fotón!!! :oops: :oops: :oops:

Bella mostmár egyre biztosabb vagyok a szülést illető dologban van iwiwed? Mert akkor megjelölnélek és ott van pár régebbi fotó fénykoromból! :lol: Ja persze azt is írd meg hogy milyen néven!

KépKép
csongria

Sziasztok!

Nagyon jó volt a tali, legközelebb mindenkinek jönnie kell!!!! :D
Szabadban szopiztatás simán ment, szerintem nem zavart-zavartunk senkit. :lol:
Peti reggel 10 óta most aludt el, soha nem volt még ennyit ébren, 6,5 órát és nem is volt nyűgös igazán. Máskor két óra után már teljesen kész van. Nem értem én ezt a gyereket!
Nekem egy használható képem van, de ha nem gond mellékelnék még két reggeli fotót is.

Kép
Kép
Kép

Természetesen keresztben a pelánkázón. Kiváncsi volt milyen a lelátás róla. :lol:
Vendég

Mi is kösz a Városligetnek a vendéglátást.
Akkor a jövő heti Fiumei tali kit érdekel? Aki még nem járt arra, főként :) Nem csak temetői rész van, hanem helyes kis rétek is, ahová a madár se jár. Ha már volt róla szó, hogy többen is hajlandóak kis lakom szomszédságába eljönni, akkor már próbálok minél több toiclakót beszervezni. Kedden eljönne valaki? Keletitől 5 perc séta. M1, 24vili, 7es buszcsalád, egy rakás troli jár arra. Meg vonat is, ha valaki egyenesen Varsóból vagy Velencéből jönne.
Legközelebb előző nap csekkolom le az elemeket a gépben. :wink:
Meg lehet, hogy akkor viszem Natit is, csak akkor én is gyepcirkáló leszek, mint Róki. :D

Sági,
Át tudnád küldeni ezt a mail címemre?

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Örülök, hogy megismerhettelek benneteket. Rokicát nézve jó döntés volt, hogy nem vittem Bálintot. Majd legközelebb.

Bozótka, köszi még egyszer a fuvart!

Ria,
Bugyid kedvéért többször is végignéztem a képeket! :lol: Nyugi, nem feltűnő!

Bendegúz,
Akkor tied a legnagyobb kisfiú a topicban! Nagyon helyes kisfiú a vonalzón. Hasonlítanak? Milyen a viszonyuk egymással?

Üdv:
Mónika

mmónika

Sziasztok!

Íme a képek:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Ria!
Nem beazonosítható a feneked! :lol: :lol: Bár most, hogy írtad, minden kukkoló tudni fogja! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Jaj de jók a képek! Szabi a pelusával, meg a kukkoló Beni! :lol: :lol: Meg Lillus milyen kis szöszi! :lol: Bella, hogy hasonlít rád Luca! Csak a hajszín nem stimmel. :D Ja és Róki Zsuzsa olyan helyes! És Szilvi sem fiús egyáltalán! Meg a többiek is tündérek!

Sági, megláttam Peti nyáladzós képét :lol: és Viktor nem értette, hogy min röhögök, csak mikor ő is megnézte. Nem semmi, kb. mint egy bulldog! :lol: :lol: :lol:
lora7

Ria, tényleg a bugyid is jó! :lol: :lol: :lol: Valld be, hogy azt akartad, hogy észrevegyük! :lol: :lol:
lora7

Na az hagyán hogy most mindenki ezen fog csámcsogni! De itthon vettem észre hogy fonákul vettem fel!!! :lol:

Timi! Majd írd meg hogy milyen volt a HP...

Pann! Sikerült leszálnod a buszról?

KépKép
csongria

Na az hagyán hogy most mindenki ezen fog csámcsogni! De itthon vettem észre hogy fonákul vettem fel!!! :lol:

Timi! Majd írd meg hogy milyen volt a HP...

Pann! Sikerült leszálnod a buszról?

Holnap csajos napom lesz! Igaz egyedül fogom tölteni de megyek fodrászhoz és délelőtt egy kicsit egydül leszek itthon. Igazából nem tudom hogy örülök-e neki! :roll:

KépKép
csongria

Na ezt jól megcsináltam! Bocsika! :oops:

KépKép
csongria

Na, én is dobok pár képet (a teljesség igénye nélkül):
Benike és Lilla:
Kép
Benike:
Kép
Berci:
Kép
Kele:
Kép
Petike:
Kép
Szasza:
Kép
Társasági élet:
Kép

KépKép
bozotka

Botond:
Kép

KépKép
bozotka

Köszi a képeket mindenkinek!

Na, ezt csináljátok utánunk: Boldi belepisilt a számba... nem részletezem, nem nagyon, csak épphogy elért, gyorsan becsuktam a szám, de azért kétségtelenül. Így gügyörésszen az ember fürdés előtt. Az apja szerint már önfenntartó páros lennénk Boldival a sivatagban, elvégre az én tejemet issza...
Na ezzel a filozófikus gondolattal, jó éjt!

Kép
Kép
agiboldi

Ágiboldi,
:lol: Jót röhögtem így elalvás előtt.

KépKép
bozotka

Sziasztok!

Klasszak képek :lol: , jó "látni titeket" :lol:

Móni
Bencus a vártnál jobban viselte a megváltozott helyzetett, csak néha jön rá a féltékenység, de akkor is én kapok. Múltkor pl. váratlanul megharapta, pontosabban megcsípte a mellemet :shock: Nálatok, hogy zajlott az ismerkedés? Hogy megy két babával? Én még nem mertem hármasban elindulni velük csak úgy hogy A-ból B-be autóval és mindkét helyen volt segítség.

Nyilvános szopi
A "legdurvább" csopaki strand, két méterre a borozótól, félsátorban persze semmi sem látszott belőlünk.

Nehéz napoknak nézek(zünk) elébe, megyünk Kartalra anyósomékhoz ahol ott lesznek az unokatesók Vivike 6 éves és Dominik 3 éves imádják egymást, gondolom 3 napig olasz családot fogunk játszani. Egyébként ők a párom növérének Krisztinek a gyermekei és novemberben jön a harmadik baba. Nekem is van tesóm egy bátyám és ott is van két fiú Chris 12 éves és Márk 9 éves. Ezt csak azért említem mert a fiúk is imádják egymást és tök jól elvannak és annyira szeretem hogy ilyen nagy és összetartó családba rakott le a gólya :lol:

Ági :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
bendegúz30

A kiskrapekjaim :lol:

Kép

Kép

Kép
Kép
bendegúz30

Jó reggelt!

Ez még egy régebbi hsz-ből maradt le:
Köszi Mazsi! (Persze csak vicc, nyugodtan jöhetnek a jó hírek, sőt) Kukucskáló Lea :D Nem is kövér.

Lorca,
A motor Tescos, jól emlékszem?

De jók a tali képek!

Bendegúz,
Ez a két protré… :o :)
Az egyik nagy szívfájdalmam, hogy bár 4 tesóm van, kb. akkor lesznek gyerekeik, amikor nekem unokáim („kis” túlzással). Nekem szerencsém volt, mert 5-6 velem kb. egykorú unokatesóval nőttem fel, és el is határoztuk, hogy egyszerre lesznek gyerekeink, hogy nekik is jó legyen, de sajna még az esküvőig (vagy az annak megfelelő családalapító elhatározásig) sem jutottak el. A barátnőim is most kezdik az esküvőzéseket. Szóval talán majd a második gyerkőcnek sikerül beleesnie egy baba-hullámba.

Tegnap felhívott a főnököm -> februártól mennem kéne vissza dolgozni. Részleteket majd most hétvégén beszélünk meg, egy kollégámmal, aki azóta már a főnököm alatti főnököm. De nagyjából két napot kéne bejárnom hetente, a többit pedig otthonról. A Kerepesin dolgozom… Ágiboldi?

Orsi
Kép Kép
sno

Szépjóreggelt!

:D nagyon jók a képek! Olyan jó enyi kis kopasz fejecskét látni :lol:

Timi: pont olvastam valahol, hogy a babák hat hós korukra hanyattfekve meg tudják emelni a fejüket! Lillus nagyon ügyes, én mindig utáltam a lebegő ülést :roll:

Tegnap egész nap "fordítottam" - vagy 20szor átfordult a drágám, s ebből az egyiknek hányás lett a vége :( - még meg kell tanulni, hogy evés után nem kéne így forgolászni :P

SNO: nekem is nagyon tetszik a kép, ezért is tettem fel!
A heti két nap az 8 órás? Kire szeretnéd bízni Sebit?

nanica

Jóreggelt! :)

Nanica!
Nekem a hason lévő Linus teccik! :) :)
És igen, a tetőtérnek ilyen előnye van, míg a hőség a hátránya! :) De talán már nem lesz ilyen meleg az idén! :roll:

Orsi!
Én is mehetnék vissza szeptembertől dolgozni, heti 1-2 napot. De ha még szopizni fog Lillus, akkor nem tudom kivitelezni. Mert ok, hogy próbálok annyit fejni, hogy itthon legyen elég neki. De a melóhelyen is fejjek, hogy ne gyulladjon be a cicim?
Na, ezt nem akarom, ennyit nem ér a munka. Bár ugye nagyon szívesen mennék, mert hiányzik a közösség!

A HP egész jó volt, Lillus is jól viselkedett itthon mamával.

Ágiboldi!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Kép Ha a kismotor már kicsi, de a bicikli még nagy, akkor ez a Neked való!

A gyerkőc 2,5 éves kortól egyedül tudja használni. Nincs rajta pedál, lábbal kell hajtani, így elég a kormányzásra figyelni.
Nincs szükség pótkerékre, ezért a kicsik egyensúlyérzékét gyorsan fejleszti.
Állítható ülésmagasság (38-43,5 cm) kormánymagasság: 54 cm .
Maximális teherbírás 30 kg.
Nettosúly: 4,5 kg, brutto: 5,5 kg
12 col-os fújható kerekei vannak.

Nekem nagyon tetszik , és láttam egy hármasikres családot ilyenekkel teperni... :P

nanica

Most hívott Linusapu, hogy elkapta a hányás, hasmenéses cuccost :(, péntekig táppénz /két hét múlva akartunk oltatni/
Van valami jó tippetek, hogy mi (Linus és én) ne kapjuk el?

nanica

Jó reggelt mindenkinek!

Csak gyorsan bekukkolok! :)

Volt régebben szó a röntgenről, nem emlékszik valaki, hogy lehet-e szoptatni utána? Vagy hány szopit kell kihagyni?

Mennem is kell, mert szopi van. :)
lora7

Nanica, nagyon sajnálom Linusaput. Sajnos ötletem sincsen. Talán különszoba, ha megoldható!
lora7

Jó reggelt,

Nanica, a hasmenéses hányás dolgoktól én is tartok..

Orsi, február az tök jó messze van, akkor már Sebi majdnem 1 éves lesz, úgyhogy ha van kire bíznod nem lehet gond. (Szerintem akkor már a szoptatás se, mert ha még mindig szopik akkor se tragédia ha 1 éves korában már csak reggel-este szopik a munka miatt, nem?) Én amúgy is úgy gondolom, h 1 éves kor lesz a szopi vége, ha sikerül addig az nagyon jó, ha nem, akkor úgy is jó.
Én dec 1-től fogok itthonról 4 órában minden nap, és márciustól (1 éves) talán szétnézek bölcsi ügyben, és akkor teljesen visszamennék, egészen egyszerűen azért mert nem tudnánk 1 fiziből megélni. Persze ha a bölcsi nagyon nem megy, akkor talán kivárom a másfél éves kort a teljes visszamenetellel, de a 4 órás munka marad akkor is.

Timi, irigylem a HP nézést, ill. a moziba menést úgy általában.. :)

Cukik az új vonalzóképek!

Kép
Kép
agiboldi

Még nem tudom a részleteket, de állítólag a bébiszittert is állná a cég. A két nap az 8 órás lenne, igen.

Orsi
Kép Kép
sno

Jó reggelt! :D

Most keltünk fél órája!!! :D :D :D Gergő 6-tól rádobott egy kis szundit, én meg nem tiltakoztam. :lol: Szerintem a tegnapi nap fárasztotta ki, de du már nem tudott aludni, úh most pótolta. Egyébként azt hiszem csak 3-szor keltünk, mert egyszer nem mentem azonnal és TÉNYLEG VISSZAALUDT! :roll: Lehet, hogy eddig itt rontottam el az éjszakáinkat.....nem kellene annyira ugrálni!

Betettem a járókába és azonnal sírni kezdett, úh ide ültettem, végignéztük a tali képeket, megbeszéltük, hogy ki-kicsoda, aztán visszaraktam a járókába és most jól elvan. Kíváncsi volt a képekre. :lol:

Ágiboldi! :lol: :lol: :lol: Lepisilésben ti már a kezdetek óta nagyon jók vagytok, és azóta csak fejlődik, finomodik a technika! :wink:

Timo! Na milyen volt a HP? Érdemes rá "szabadestét" kivenni?

Ria! Én soha többé nem megyek babakocsival magas busszal/villamossal. Nagyon gáz, hogy se föltenni, se levenni nem tudom egyedül. :oops: Szerencsém volt, mert segített az a fiatal napszemüveges csaj, de eléggé be voltam tojva, hogy hogy fogunk levergődni. :( Esetleg gyakorolhatnék a végállomáson.... :lol:

Jut eszembe Timo! Neked miért nem jó a 25-ös busz?
Vendég

Pann!
A HP is jó volt, de már csak azért is jó szabad estét kivenni, hogy végre úgy lehessen beszélgetni, hogy közben nem azt hallgatom, hogy szuszog-e a bébi a másik szobában, vagy hogy bőg vagy hogy egyáltalán! :) Jól esett kicsit kéz a kézben andalogni stb! :)
A 25-ös azért nem jó nekem, mert úgy tudom, hozzánk legközelebb csak az autópályánál, a Szerencs u-nál áll meg, az meg nem igazán séta távolság. :roll:

Lorca!
Én benne vagyok egy temetői kiruccanásban! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

sziasztok

tényleg jó volt a szabadtéri tali, bár örülnék, ha a pisilés is megoldott lenne, mert abból a kevés agykapacitásomból egy csomót lekötött, h folyton erre gondoltam :)

képek n jók, külön köszönet, h kele hasalása is meg van örökítve!

pann
megértem a bkocsifogadalmat, asszem én is maradok a kendőnél máskor. végülis elég nagy a hátizsákom, abba belefér a pléd is, és úgyse altatok bkocsiban, szvl nem lesz gáz

én is jártam úgy kelével vlmelyik éjjel, h felültem az ágyban,h ez most az a mocorgás-e, aztán gondoltam, ledőlök a másik irányban egy kicsit és tök sokára ébredtem fel :oops: szvl asszem tényleg át kéne raknunk külön szobába mostmár

lorca
nekem okés a temitali :) gyertek mindenkik!!

sno, timo és minden álláslehetőséges
n n büszke (és persze irigy, na) vagyok rátok, tökjó, h ilyen fontosak vagytok (a tudásotok), h szinte bármilyen feltétel mellett, mielőbb visszavárnak benneteket!

nanica
hasmenés-hányás :(
fokozott higiénia (még több kézmosás), testkontaktus kerülése, erős hit...

a motor n vagányul néz ki, de gondolom egy vagyon

majus3

Nanica!
Nálunk is volt így, hogy apa fosott és hányt. Én elkaptam, Lillusnak viszont kutya baja sem lett! :shock:

Timi
Kép Kép
timocska

Pann,
Ha még csak le- és felszállás nem megy, az még ok. Egyszer Robival voltunk vásárolni, benne volt pár dolog a bbkocsiban, ő vitte a nagyját. Ezt én jól elfelejtettem, a szokásos súlyra számítottam. Az első lépcsőfokig jutottam. Ha nem fog meg hátulról és lök rajtunk egy nagyot, hanyatt hátrazuhanok bbkocsistól. Azóta nem szeretek én sem BKVzni.

Lora,
A röntgen biztonságos. Azóta utánaolvastam :D Meg voltam is röntgenen 3x.

Nanica,
Én a hányásos vírusoktól nagyon tartok, kész karantén van nálunk olyankor. Natinak volt pár hónapja. Akkor még pelusos volt, de csak Robi cserélt, 50x le kellett suvickolnia a kezét. Felnyaltam a lakást, a törülközőket külön használtuk, még egymás közelébe se kerülhettek. Szappanból csak folyékony van, hogy még az se adja át. Pohár, tányér külön, még mosogatás után is. Megúsztuk, csak Robi kapta el, egy enyhébb verziót. Persze lehet, hogy csak szerencsével, dokinéni meg is lepődött. Robiék külön szobában vannak alapból.
A bicaj netto és br súlya között mi a különbség? Csak levegő a kerékben azért nem lehet...

Timocska,
Ha csak 1-2 nap, akkor nem is kell olyan sokat fejni a melóhelyen. Szopi meló előtt/után, közötte meg 1x is elég, nem baj, ha 5 óra van két szopi vagy fejés között. Csak teremtsd elő a szükséges mennyiséget az otthon lévő Lillusnak a hét fennmaradó részében. :wink: A munkahelyi tej meg mehet egyenesen a mosdóba. Ezt egy fél ebédszünet alatt le is tudod rendezni.

Orsi,
Tescos, de láttam már Interspárban is. Egy kicsit utána kell most már menni, a nagy dömping elmúltával már csak pár darabot lehet elkapni. Pontosabban érdemes nézni, hogy látsz-e, ha pont vásárolsz valahol. Egyik ismerős ráállította pár haverját is, hogy bámészkodjon, így egy hét alatt vettek egyet. Kb 3500 volt, ha jól emlékszem.
Én is teljesen kiestem a családi "babaszórásból". Unokatesóm általában 10-20 évvel idősebbek, első unokahúg egyetlen évvel fiatalabb nálam. Eddig még nem jutott eszembe, hogy valami hiánnyal nőttem fel :) Mindig volt egy csomó hasonló korú körülöttem, nem kellett, hogy rokon legyen.

Bendegúz,
Nati még csak szigorúan tejszínhab fagyit kap. Most megerősítettél elhatározásomban :D Nagyon aranyosak :)

Ágiboldi,
:D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :lol:

Kép KépKép
lorca

Fiumei tali:
A temetőben van rendes wc és egy csomó csap virágöntözéshez. Persze kézmosásra is jó, meg hogy lemossam a sarat, amit Szabi benyelni szándékozik. Éppenséggel nem tudom hol, csak kb, de addig megpróbálom megnézni, hogy pontosan hol van és hogy nyitva van-e egyáltalán. Vagy lusti módon ha más nem megy, a tali napján megkérdezem a bejáratnál. A Sziget miatt a Városliget amúgy is tele lesz, jobb a béke :wink:
Májussal, Timocskával már hatan vagyunk. Jön még valaki? Kedd, szokásos időpont ok?

Hétfőre nem sikerült beszereznem az oltást, így dokinéni jövő hétfőn jön. Kedd azért remélem biztonságos lesz, a Rota nem volt problémás még nekünk sem, a szurit meg amúgy is Nati cica kapja.

Kép KépKép
lorca

ja, mi megyünk, csak el vagyok bambulva és nem írtam meg. :oops:
Vendég

ja, mi is megyünk, csak el vagyok bambulva és nem írtam meg. :lol:

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Jó volt a tali, tényleg! Bár nem sokat és nem sok mindenkivel sikerült beszélgetni.
Temetői bulira megyünk, ha tudunk, nem baj, ha nem mondom fixre, ugye, Lorca. Helyet ne foglalj, mindenesetre :D

Lora, kár hogy nem jöttél! Luca pedig ált. vélemény szerint nagyon hasonlít az apjára. Én már feladtam, hogy megítéljem ki kire hasonlít, pláne hogy az idő múlásával ez változik

Ria! Újabb fordulat, hogy apa szerint Timinek hívták a szülésznőt! :D Majd küldök privit iwiw-vel kapcs. (Lucának tetszettél-nagyon szép néni!) Bugyi- :D

Orsi- és van is kedved dolgozni ?

Bella

Kép

Kép
bella2

Lillus akkorát kakilt, hogy a háta is olyan lett. Méghozzá úgy, hogy reggel már volt egy rotyi, igaz, akkor minimálkaki!
Ugye nem baj, hogy megint naponta kakil?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára timocska 2009.12.09 17:25-kor.

Timi
Kép Kép
timocska

Timo
Ez a kaki nem semmi! :lol: Én nem értem, miért lenne baj? Eddig is anyatejet kapott és most is. Gondolom a széklete nem kéne, hogy sokat változzon, max azáltal hogy te mit eszel. Brigi pl. mindennap kakil legalább kétszer. Régen is és most is. Van hogy szinte minden pelusozásnál kakil. De akkor csak olyan "minimál" adagokat. Nekem a védő- és dokinéni azt mondta, hogy ez teljesen rendben van.

Képzeljétek milyen okos lányom van! Bementünk ma az irodába a gyedet intézni. A lányokkal nem igazán foglalkozott, de mikor meglátta a főnökömet akkorát kacagott! Aztán gagyarászott neki, szóval rendesen előadta magát. A főnököm biztos azt hiszi betanítottam neki! :lol: :lol: :lol: VAn esze a kicsi lánynak, mi?

Olvasom, olvasom ezt a temetőt, de azt hittem vicc. :shock: Most már látom, hogy nem vicc. Így megyünk, ha nem jön közbe semmi. De már nem ígérek... És hol találkoznánk pontosan? Én egyedül eltévedek egy temetőben! És nem ciki piknikezni ott? (Bocsi, ti már ezt biztos megbeszéltétek!) :oops:

Köszi Lorca a röntgenes infót. A neten találtam ezt is, azt is. Felhívtam őket és azt mondták, hogy olyan minimális sugárzás ér, hogy a babának tuti nem árt. :)

Éjszakai ébredősök!
Én azóta alszom "jól", amióta Brigit átraktuk a szobájába. Először gáz volt, mert hallgatóztam, de hamar megszoktam és azóta tudom, hogy néha fent van, de nem azért mert éhes. Éjjel max 1x kel éhség miatt. De akkor tuti nem alszik vissza.
lora7

Ti szoktatok mesét olvasni a babóknak? TEgnap kapott esti mesét, és olyan édesen figyelt egy darabig, aztán szépen elaludt. Ahogy a nagykönyvben meg van írva. :D Kivételesen nem cicin aludt el. :D
lora7

hali!

na tegnap mégsem tudtam azután a délutáni vidéki különkiadásra :lol: (sno ez nagyon tetszett :lol: )

éjszaka
hát most én is szívtam az éjjel.ez a nyavalyás cumi :evil: Lea tegnap nemkakilt ezért a pukimanók :twisted: éjszaka is látogatták aminek köv nem ébredt fel rendesen de dobálta magát össze-vissza így cumi ki persze annyira azért fennt volt h észrevette kiesett így ment a nyüszi...f1-3ig (20-30percenként keltem :shock: ) bírtam ( próbáltam hagyni h viszaalszik de neeeem :cry: és nem akartam h apa felébredjen) azután kiköltöztettem a nappaliba velem együtt cicizett egyet és aludtunk f7ig

tali
tök jók a képek :lol: :lol: :lol: a járókelőket is fotózzátok már legközelebb :lol: bár el tudom képzelni a fülig érő mosolyokat :lol:

Lea kalap :lol: :oops:
hm? védjegy?erre még nem is gondoltam :lol: az az igazság h anyós varrt már egy csomó kalapot neki de egy sem jó és a boltban nem igazán találtam klasszakat és tulképpen ritkán használ sapit így azután ebben látjátok mindig :lol: :oops:

timo
úgy látom nálatok is kakimanók jártak :lol: :lol: :lol: szerintem nem gáz h naponta van kaki. lehet h a több mozgás az oka?
én ma megint kanapét kárpittisztíttam...kakimanók megjöttek de szerencse h épp letettem Leát és észrevettem így csak egy ici-pici folt esett
már nincs sok hátra ebből a nyavalyás Pampersből... :evil:

jut eszembe pelus
tegnap hallottam h létezik pelenkafutár :shock: :shock: használta már vki tőlük esetleg pelust?tapasztalat?

sno
ez tök jó lehetőség!bár az az igazság h én rosszul vagyok ha egy órácskára is magára vagyis pl apára hagyom Leát :oops: :cry: én nem tudom h fogok visszamenni dolgozni momentán el sem tudom képzelni a bölcsi gondolatától is rosszul vagyok :shock: na mindegy de persze a muszáj nagy úr :cry:

bendegúz
na végre fotók a srácokról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!naggyon édes mindkettő persze én elfogult vagyok mindig fiút szerettem volna :oops: na de majd a 2.

persze Leát SEMMI pénzért nem adnám!!!!!!!!!!!!!!!!!imádom ezt a kis törpillát.ahogy huncutkodik rötyög dumál meg tudnám zabálni!

ágiboldi
lepisilés vagyis belepisilés :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

forgás
Lea tegnap egész nap gyakorolt de a bal keze vhogy mindig bentragadt és rácuppant a hüvelykujjára így már nem a forgás befejezése lett a cél hanem h maradjon a szájában a kicsi ujja
1x 2x azért sikerült neki :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

most megyek ebédelek egyet, főztem fincsi borsóleveset lehet h jól kicseszek megint magammal :shock: remélem azért Lea jól veszi majd a borsókat :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Ja Ágiboldi, neked akartam még írni, hogy ha bölcsit akarsz 1 éves korban, akkor már most kell jelentkezni, vagy legalábbis megkérdezni bölcsit. Nálunk azt mondták, hogy már most jelentkezzek, hogy ha Brigit 2 éves korban bölcsibe szeretném adni, főleg mert keresztféléves (ugye csak 2009. márciustól szeretném) De még így is lehet, hogy csak szeptembertől veszik fel. Várólistások a bölcsik, persze kerület függő, de mindenképp meg kell már most kérdezni!

Mazsi, Brigi is valahogy így találta meg az ujját! Az legalább mindig kéznél van. Bár Brigi nem igen cumizik semmit, legalábbis nem alváskor. Amúgy folyton a szájában van vagy a keze, vagy a lába! :lol:
lora7

Sziasztok!

Sokat gondoltam rátok tegnap, drukkoltam a jó idő miatt... azt hiszem bejött. :)
Hát igen, az a BKV mizéria miatt nem tudok bejutni a városba! :( De nem baj, amint bírja Laura a sportrészt, megyünk mi is, ha még lehet.
(Ria: nem távolsági busszal kellene mennem, hanem a 22-sel be a Moszkva térre)

Nagyon szuperek a képek!!!

felébredt......

dinyuska
KépKép
dinyuska
Vác

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?