GOrsi,
Petinek nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Zafi,
pikk-pakk megvan a baldachin meg a falvédő is
. Tényleg, a Kisvakond kész lett?
Solya,
én előmelegített sütőbe szoktam betenni a muffint sülni.
Szila és Hanga
2004.02.01 15:52
Az ünnepelt éppen most kíséri ki anyukámat a buszhoz apástul. 

Egyébként kutya baja, csak nem szeretném, ha más elkapná tőlünk. Inkább edzünk a szombatra.
Már én is várom. 2004.02.01 20:26

Mondjuk mire odaért apához a fürdőszobába az ki is borult, de nagyon büszke volt magára.
2004.02.01 20:53
Annyira bosszantó ez a lopás! olyan jó lenne látni a nevető Petrát és a bátyus Doncit!!! Ilyen hamar kezded a hozzátáplálást?

2004.02.01 21:41
a másik topikból is hiányolunk!
?
2004.02.01 21:45
Azért jó, hogy itthon van megint!
Megpróbálom a hátralevő időt maximálisan rászánni, de nem egyszerű, mert ma már durvábbak a jóslóim, de nagyon össze-vissza jönnek.
Főleg kajaféléket vettünk, betáraztunk a fagyiba! 
Belejön hamar!
Végülis nem csináltam meg a dolgokat, inkább még gyakoroltam egy kicsit, de elég jól sikerült (meg is voltam lepődve), úgyhogy összeszedem a bátorságom és a héten megcsinálom élesben is!
El is felejtettem mondani. Valami normális keretet keresek még neki, aztán mehet a falra! 2004.02.01 22:13

Két négyese van: technika és magatartás. A többi ötös, olvasásból dicséret is. 

2004.02.01 23:59
Drukkolok neked, hogy minden rendben legyen és hamar otthon lehess
, akkor drukkoljunk? Mikora is vagy kiírva?
Még nem mondanám magunkat gyógyultnak, de már tudunk aludni, enni, senki nem lázas, kapunk levegőt és egymáshoz szólni is képesek vagyunk.
2004.02.02 09:27
Sajnos hasonlóan jártam, mint Menta, de most, két év után is befér 3 ujjam jóval köldök felett. Nehéz kérdés. Az orvosoknak sincs egybehangzó véleményük. Az egyik azt mondja, várjuk meg, mikormár nemszeretnék több gyereket, a másik pedig azt, hogy a köv. terhességnél jobb, ha be van zárva a hasizom.
Gratulálok a bizihez!

2004.02.02 15:20
Az énm pocim tuti tankönyvi eset lenne. Így terhesen is érdekes
2004.02.02 16:16
2004.02.02 18:59
Nagyon jó volt nálatok
Örülök, hogy végül nekivágtam
Balu majdnem elaludt hazafelé a villamoson. Az egyetlen neccesebb rész a Deákon volt, mert a metrótól a villamosig a nyakamban utazott Balu. Balu folyamatosan azt mondogatta: "menjünk vissza Mártihoz", meg hogy "aranyos Vilka-baba"
2004.02.02 20:15
Sokkaol jobb volt veletek szülinapozni, mint egyedül lett volna!
Sajnálom, hogy nem készültekfényképek a Balu-Vilka kettősről 

2004.02.02 21:00
És boldog-boldog-boldog születésnapot
Annyira jó, hogy nem kell behajolgatni a rácson keresztül! Meg vettem neki egy paplant is huzattal, de persze jó nagy, majd csak akkor kapja meg, amikor megkapja Dani ágyát, mert a kiságyba vagy ő vagy a paplan fér el

2004.02.02 21:36

Gondoltam ma Rád....
2004.02.02 21:47
(én a kettesemnek is úgy örültem, mint az a bizonyos majom
) most akkor hogy állsz a sulival? végül csak ti voltatok mártiéknál?
holnap vagy túrós-mazsolásat, vagy csokisat csinálok
ja, nekem kb 16 db szokott lenni
következő babát mi is csak 4-5-6 év múlva tervezünk, de addig mi legyen??? jó, nekem utoljára 12 éves koromban volt lapos hasam, de a mostani még ruhában is rémes, nemhogy meztelenül
2004.02.02 22:41
.
) 
Nem semmi lehetett Balu a nyakban
, Zsoma meg a kenguruban?
. És rögtön milyen hosszú szóval kezdte!
És boldog szülinapot is
!
.
. Hanga is szokott ilyeneket kérdezni: "Anya, bevihetem a teát a házamba?" "Anya, levehetem a könyvet?" De hogy honnan veszi, hogy ezeket meg kellene kérdeznie....
, van itthon citromos joghurtom is
, az is jó a sima joghurt helyett
. Múltkor az almásat Hófehérből csináltam...
.
. Hagyja, hogy két coffba (na jó, inkább varkocs még
) kössem a haját (előfordul, hogy sokáig bentmarad a gumi). Megölel és úgy ad puszit, mindent mond, mindenre emlékszik. Van pár fix mese estére (Peti, a pók és a Tábipuding vacsora
), amiket mostanában ketten szoktunk mondani (vagy hárman - apja is). Emlékszik régen énekelt dalokra is.
) és a tánc végén meg kellett (!) tapsolni a néniket és bácsikat. Egyébként arra gondoltam, hogy nyáron elvinném Szentendrére,ott van a Diótörő balettiskolának (Keveházi Krisztina) egy kihelyezett "iskolája", és megkérdezem, hogy mikortól lehet, mikortól javasolják a balett kezdését.
. 2004.02.02 23:22
2004.02.03 07:59
És gratula a lányoknak is a bizihez, Daninak pedig szerintem mondd el, hogy az évvégi bizonyítvány sokkal fontosabb, mint a félévi, és egy normális pedagógus ilyenkor inkább lefelé, évvégén viszont inkább felfelé kerekít.
Magyarul is vannak muffin-receptjeid, vagy ezeket is németből fordítottad?
, még jó, hogy együtt lakunk és könnyebben tudom ápolgatni. 2004.02.03 08:26
Szuper!
. 

:

2004.02.03 08:58

2004.02.03 09:31
Nem is tudtam, hogy Vízöntő vagy, inkább szűz csillagjegyűnek gondoltalak!
Milyen jó, hogy mindenki mást mond!
A lényeg, hogy jó pasik!
Talán, ha egy kedves közösségbe kerülne megjönne az önbizalma !
Hogy érzitek kint magatokat? Te tudod a nyelvet? Gyerekek is tanulják? Elfogadtak benneteket? Vannak kinti barátaitok? Nagyon elzárt világnak érzem innen Mo-ról Francio.-t, olyan keveset tudok róluk. Múltkor a Travelchannelen láttam egy műsort valamelyik túrahelyükről (direkt kerekesszékeseknek, pedig egy tónál van) és csak ámultam, milyen okosan és ügyesen van kialakítva, gondoltak az öregekre, betegekre és a babákra is!
Ügyes mutatvány! Boldog névnapot Balunak!
Nem értem, hogy akkor meg miért a másodikon akadt ki anno???2004.02.03 10:42
2004.02.03 11:15
Így nem zavarom a munkája közben, ha meg van pár szabad perce, akkor benéz a mail-boxába.
Lacika megint nőtt egy ugrásnyit, és persze rögtön ügyesedett is hozzá.
Olyan büszke vagyok rá!
Szóval eddig az ment, hogy odatolta a széket (vagy mást
), és felállt rá. Na, pár napja rájött, hogy a székről tovább tud mászni...
Azóta tincsekben őszülök. Egész nap a szemem se merem levenni róla. A konyhában felmászik a pultra, és válogatott nemszabadokat szerez meg, amik eddig biztonságban voltak tőle. De már nincs hova fölpakolnom előle. Hol a kenyérvágó kést kell kicsavarnom a kezéből, hol a kávéfőző kiöntőjében maradt kávét issza meg. Egyik nap gyömbérrel hintette be a gáztűzhelyemet, a másik nap kockacukros doboz aljában maradt cukorcsörmőt öntöte a pucér kukacára, a harmadikon meg a porcukorszórót szerezte meg, és behavazta vele az egész konyhát. Mindezt úgy, hogy már tényleg naphosszat a sarkában vagyok, soronként olvasom amiket írtatok, és WC-re is futva megyek. Leginkább attól rettegek, hogy egyszer a konyhai pulton csibészkedve rájön, hogy hogyan nyílik az ablak... A X. emeleten lakunk... Persze nem csak a konyhában éli ki magát. A nappaliban az iróasztalomat ostromolja, ami egy komolyabb bútordarab, mellette kis szekrényke, az egész fölött polcrendszer. Tv, HiFi torony, videókazik, CD-k, testápolók, deók, ezernyi apró és/vagy törékeny dolog, amiért eddig hiába ácsingózott. Persze, hogy hiába mondom el ezerszer, hogy nem és nem szabad, hiába veszem le újra meg újra, hiába viszem vissza a székeket a helyükre, nem használ. Már a nagy rattan foteleket is el tudja tolni, sőt, a multkor behurcolt egy karton (6*1,5 liter) ásványvizet, és arra állt fel. Szóval nehéz napokat élek...
), és még itt is aludtak. Jó kis mozgalmas program volt.
Voltunk a Camponában, mindenkinek tudom ajánlani a helyet. Nem is gondoltam volna, hogy már Lacika is élvezni fogja a Tropikáriumot. Akváriumtól akváriumig rohangált, és visítozott a boldogságtól.
Utána meg beadtuk az egész bandát apástól a játszóházba, és a nővéremmel kettesben "soppingoltunk" egy jóízűt. Úgy hiányzott már nőtársasággal, gyerek nélkül nézelődni egy kicsit az üzletekben.
Annyira más, mint a két pasimmal.
Vettem is 2 kismama nadrágot a LaHalle-ban, bár sokáig bizonytalankodtam, hogy megvegyem-e máris, mikor még sehol sincs a pocaklakó, de a Tesóm rádumált, mert amikor majd igazán fog kelleni, úgyse kapok. Lacikával anno az volt a bajom, hogy pici pocakra való nadrágot nem kaptam sehol. Minden kismama nadrágom őrült nagy volt rám a második harmad végéig. Ezek meg olyanok, hogy már most, pocak nélkül is tudom őket hordani. (Illetve hát pocak azért van itt, Lacikával az első harmad végén még nem volt ekkora.
) Csípőig ér a "rendes" nadrág részük, és fölötte passzé van. Szerintem nagyon szuperek, és még akciósak is voltak.
Lacika fura módon hosszú ideje a popóján ülve legózik.
Megyek, és megnézem, mi baja. 

2004.02.03 11:43

2004.02.03 15:04
. Étvágya nem sok van még mindig, gondolom az antibiotikum és a fogzás is szerepet játszik benne. Tegnap már a nappali elalvás előtt se (már csak ilyenkor szopizott), és ma sem kérte a cicit, egy szó mint száz úgy tűnik leszokott, az altatás pedig gond nélkül megy enélkül is. Kicsit sajnálom, hogy pont egy betegség közepén történt mindez (gondolom a sok szopi miatt is gyógyult máskor jóval hamarabb), mindenesetre ha ő nem kéri most már én sem erőltetem. 2004.02.03 16:50
2004.02.03 18:25

Én meg babanetezek

2004.02.03 19:55

De lehet nem volt ideje már?
Szerintem majd a hétvégi hidegfront....
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|