Helenának boldog 2. szülinapot!
Balunak boldog névnapot!
Zafi???? Rebi??? Infót!!

Borcsa
2004.02.03 22:50
), hogy hol vagyok, gondoltam, most írok egy jó hosszút, de képtelen vagyok rá, hulla vagyok. 

2004.02.03 23:42

... rémesnek tűnt a mellhártyagyuszi... Vigyázz azért jobban Magadra...
Csengus nagyon élvezte
Néha már ő is enged coffit csinálni... ha lesz rá érkezésem, felteszek egy olyan képet... annyira kislányos 
Időnként fergeteges hisztit vág le... 

pár napja döbbenetes volt
A kocsi néha nem indult...
attól az egész család parázott...
Ati szempontjából már csak a jövő hetet kell egyben kihúznom, hogy még ő legyen GYES-en beiratkozáskor... a 180 nap miatt 14-éig... Magam miatt meg minimum 29-éig, hogy elkészüljek pl. a kisruhák kimosásával 
.. meg elkészüljön a kiságy... meg hasonlók... Holnap megyünk dokihoz, remélem, bíztatót mondd... Ja... épp most készül kitörni rajtam a nátha meg torokfájás... na ezen is jó lenne túl lenni szülésig... durva lenne úgy, hogy alig kapok levegőt... Csenge nem tudom, hogy fogja viselni, hogy pár napig nem leszek... most megint "csak Anya" időszaka van
főleg, ha netán ő is elkapná a nyavalyát...
PocakLevi időnként úgy dönt, hogy nyújtózkodik egyet... szó szerint beleremeg néha az ágy, akkorát rúg... 

Sokszor nem tudok ülni, úgy befeszít... szóval nem unatkozom
Annyi mindent kellene még csinálni, félek, hogy kifutok az időből...
... jövök, amint tudok... az olvasásig még csak-csak eljutok, csak írni nem nagyon van erőm ...
(bagolymondja...
)2004.02.04 07:37
, így már értem
. 2004.02.04 07:49
Na, azért majd én irígykedek!
2004.02.04 08:29
Ki tudja, meddig (reggeli szopi már megvolt mindkettőnek
), úgyhogy megpróbálkozom a lehetetlennel... pótolom elmaradásaimat!
(ugye, ma?)
, mellhártyagyuszi utólag is
, még jó, hogy vége
Tomi tényleg nagyon nagyfiú!
Egyedül elalvás
, úgyhogy most gratgratgrat 

REmélem, kihúzzátok a gyes-edőig, a költözködés végéig, aruhavasalási
, sőőőt, még aludj is át egy éjszakát előtte 

Aztán lássuk Levit!
(András is - azt mondtam, haelvisz és értünk jön, kap egy kis szabadidőt itthon egyedül
)
Mitől válik muffinná egy sütemény????? És miért lett most minden topikban muffinláz? (ha megsütném, lehet, hogy azonnal magamtól is megérteném - csakhogy teát főzni sincs mindig időm
)
Ollllyan nagyon nosztalgiám lett!!! Úgy látszik, én azon kevesek közé tartozom, akik nagyon kedves franciákkal akadtak össze 5 héten keresztül mindig és jaaaaj, de mennék!
Virágaidat ámulom-bámulom
és jó, hogy végre meggyógyultatok!
De azért nem tűnik boldogtalannak
-val! Sajnos András nem td scannelni mostanában mégsem Rékának
Neki is rengeteg a munkája és a scanner is folyton dolgozik - és én azt mondtam neki, hogy emiatt ne maradjon még bent - remélem, nem nagy baj?
És a képen elég szelídnek látszanak!
Szakdoga: brrr
És élőben sem kevésbé
- nem irígyellek, hogy még ez is pluszba rádszakadt
Lakáshoz drukk!
Persze, én is kipróbáltam, van-e lyuk - de biztosan hamarabb is feltűnt volna, ha van! Még nem álltál neki csomagolni a hazaútra?
Értem én!
És mennék is...
Jaj, hogy én hogy utáltam - remélem, most még másfél évig nem kell semmit tennem! 2004.02.04 09:39
. 2004.02.04 09:52
A közelmúltban írtam, hogy megint megjött...
Persze akkor voltak sokkal rosszabb hírek, nem csoda, hogy sokan átsiklottak fölötte.
Neki is akkortájt következett (volna?) megjönni, mint nekem, és azóta is hiába kérdezgetem, hogy mi van velük.
2004.02.04 10:43
6 éven át 6-8 oldalas leveleket írt nekem németül, hol meg franciául, amiből egy szót sem értettem
Egyszer megmutattam egy franciául tudónak és kiakadt a pasitól, mert állítólag nagyon irodalmian fogalmazott
Jó lenne neked megmutatni, mert máig titok nekem mi is van abban a levélben
Nekem nagyon furák a franciák, de amit mostanában látok a tévében, a hozzáállásuk a gyerekekhez az nagyon tetszik. Tényleg ilyen nagy gyerekkultusz van? Férjeddel hogy ismerkedtél meg? Milyen nyelven beszéltetek az elején? Most nagyon utaznékom van, lehet, hogy mégis beadom a derekamat apának és márciusban elutazunk pár napra vagy Párizsba vagy Londonba, bár férjem meg állandóan Izlandra akar visszamenni, most van is egy jégmezős túra, na de arra már nem vagyok hajlandó
2004.02.04 11:08

Továbbra is fájogatok össze-vissza, leginkább nagyon szeretnék már túlleni rajta, aztán néha meg mégsem. Kicsit kezdek félni a fájdalomtól, de már nagyon vágyom rá, hogy babázhassak!

2004.02.04 11:21
Balunak boldog névnapot!
A kép pedig nagyon tuti a srácokról.
Mi van veletek? Alig írsz.
Mindjárt előkotrom a receptet.
Nagyon aranyosak így együtt.
Azt is mondta, hogy ha Peti még bacis, akkor együtt mennek valamerre, én meg talizzak kedvemre.
Az szerintem szemétség lenne Petivel szemben, szóval majd jelentkezem. Pedig vettem nutellát is a palacsintához, mert anélkül ugye nem úsznátok meg.
2004.02.04 12:03
2004.02.04 12:42
Remélem nem baj, Peti!?
2004.02.04 13:48
Márti jól kiasakkozta, hogy én akkor már suliban vagyok.

Mostanában azt mondják nem eszik jól, pedig itthon meg fal fel mindent. 2004.02.04 14:13

2004.02.04 14:36

2004.02.04 14:50
sajnálom! Én ajánlanám a dokimat, de tudom, hogy neked valamiért nem volt rokonszenves... drukkolok, hogy találj megfelelőt!
még van majdnem három hónapod rá
Boros Judit a Péterfyben? A kházat nem ismerem, de a dokit dicsérik... vagy vki az Istvánból? Bár én még mindig a MÁV-ba mennék, ha én lennék a zebra ... de nem én vagyok (az azért most nem biztos, hogy feldobna) 2004.02.04 15:07
. 2004.02.04 15:12
), így 16 óra vajúdás után csaszi lett, de legalább magától indult meg a szülés és mindezek ellenére mindketten jól vagyunk.
) és azóta csak eszik alszik a mi kis Nikink. Igaz a tegnapi éjszaka nagyon húzós volt, mivel még hétfőn jól belázasodtam(valami vírus vonul végig a családon
) és azóta 6 óránként kell bevennem lázcsillapítót, hogy legalább 38-ig lemenjen a lázam. Közben a tejcsim is megcsappant, így 2 óránként ébreszteni kellett Nikit, amit nagyon-nagyon nehezen viselt a megszokott 3 órákénti szopizás után. Ma végre ismét van tejem 50-60g-okat szopizik, így ismét nyugodtan aludhat 3 órákat. 
2004.02.04 15:15
mióta apának szülinapja volt, így kíván mindnekinek boldog szülinapot!
nagyokat alszik, huncutkodik
Kezd jól lenni, ami oylan jó érzés, olyan rossz volt olyna elesettnek látni.
. A kiságyban meg mindig műsorozott egy darabig. 2004.02.04 15:22

:
2004.02.04 15:37
. Danimama?
! Ócska dolog a bizonytalanság. Viszont +++tapasztalatom a bajombólból: a világ tele van együttérző, segítőkész dokikkal. Én csupa olyannal akadtam össze a Szt. Imrében, akit előtte sose láttam, mégis kedvesek voltak, figyeltek rám. Persze, azt nem tudom, hogy szülést milyen stílusban vezetnek.
Innen már a vigyorik jönnek

. 

2004.02.04 15:51

2004.02.04 16:18
.
, mondván, hogy irtó sokan vannak, így postán adta fel, és kb. másfél hónap volt, mire elintézték.
. 2004.02.04 16:46
Nem vagyok magamnál, bocsi. A Bea majd 40 fokos lázzal ébredt fél 4-kor 1 órás alvás után. De most a kúp beadása után tök jól van.
2004.02.04 19:12
Egyelore nem sok tunetem van, kicsit be is vagyok tojva, hogy minden rendben-e, mivel mar volt anno vetelesem, es Danival hanyingerem volt... de remelem, minden rendben!
) ne kapjuk el, akarmi is ez... Azonban most ejszaka eleg ocskaul sikerult. Hajnal fele Dani uvoltesere ebredtunk es szegeny osszehanyta magat... Atoltoztettem es magam melle fektettem es ejszaka tobbszor felsirt es kohogott, parszor oklendezett... Ez az elso eset, hogy ilyen tortenik vele igy elegge meg vagyok ijedve. Ti mit csinaltok hanyas eseten? Mit lehet nekik enni adni - ha egyaltalan eszik... ? Hanyhat a kohogestol? Tegnap teljesen vidam, eleven volt...
2004.02.04 19:16
2004.02.04 19:18
), barninak pedig főztem karalábélevest.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|