A tali után Szabi kb 6kor elaludt, még a fürdés is elmaradt. Csak egy pelust cseréltem este, de még azt sem volt hajlandó ébren végigvárni. Szeretem a talikat.
Róki,
Én most pont az gyakorlotatom a két gyerkkel, hogy délután együtt aludjanak kicsit hosszabban. Nati amúgy is 2-3 órát alszik délután, de Szabi is kapható rá. Magától max 1 órát alszik, de ha bemegyünk Nati szobájába, ott ő is kb ennyit alszik. Persze ennek az ára, hogy nekem mint válaszfalnak ott kell lennem (aludni) közöttük, különben Nati egy hirtelen fordulással jól belerúgna, Szabit meg néha vissza kell tuszkolni álomországba egy kis cicivel. Nagyon szoktam bánni ezeket a kényszeralvásokat délután.

Nálatok ilyesmi nem működne? Extra alvás soha nem árt egy kisgyerekes anyukának.
Pann,
Boldog féléves szülinapot!
A lányruhát te magatoknak vetted? Azt hittem, elajándékozni szándékoztad.
Apa nem tudja egy kicsit átvenni az éjszakai bulit? Még ha dolgozik is, simán beleférne. Ha csak 4 órát tudsz folyamatosan aludni, már az is olyan, mintha a Menyország érkezett volna el (saját tapasztalat

)
Megpróbálom megkeresni a topicot, de így fejből nem tudom. Talán a gondok-bajok résznél van. Elég régi, amikor olvastam (éve?) már akkor sem volt túl nagy mozgás.
Tesós tali:
Móni, Bella, Róki...ki is van még? Van azért erre is Flóra-barát ötletem. A mi játszóterünk délelőtt elég kultúrált. Nagy tér, bekerítve. Játszótér kicsiknek, nagyobbacskáknak. Füves rész csak füvezőknek. Akinek egy csemete van, annak szerintem mindegy, de dupla verzió az tényleg mozgósítást igényel. Akkor legalább szegény kis Natim is jöhet bulizni.

Imád a babák között rendezkedni, de azért én is jobb szeretem, ha olyankor nincs ott, amikor én próbálok társasági életet élni, mert az úgy nagyon nehéz. A jövő hét? Ez is tőlünk pár percre van, tehát akinek a Keleti mint utazás nem túl macerás, annak ok.
A Margitsziget is ok talira nekem.
Orsi,
A kezdeti hozzátápis no-kaka nem vészes. Túl kell esni rajta valamikor. A döbbent bélbolyhok csak az elején sztrájkolnak, nem tart sokáig. Nálunk mostanra teljesen visszaállt a normális rend - kb 2 hét után.
Lora,
A rendszervisszaállítás nem működik? Vagy mentettétek egyáltalán? (Ha nem, legközelebb jó lenne)