2005.11.23 13:01
2005.11.23 13:15
azért remélem nem tőlünk kaptátok el
mert ugye nálunk is taknyos végül mind2 gyerek.
2005.11.23 13:43
). 
De ehhez már hozzájárul szerintem az alacsony vasam is, pedig már a felnőtt napi adag kétszeresét szedeti velem a dokinénim, ezért emelni már nem fog. Azt gondolom, ha a következő hónapban is gyengus lesz a vasam, kérek tőle szuriban, azt mondják, az hatásos.
uh szerint
naptár szerint2005.11.23 14:16
En csak kerdezni szoktam toled, de konnyu mert te csaltal ES nem az elso Hannababa
Most azt akarom megkerdezni, hogy ha olyan mintha a hust csocsalna, tehat nem valami joleso erzes a szoptatas, akkor mar nincs eleg tej? Mert ha megnyomom meg jon valamennyi. Igazabol az erdekelne, hogy baj e ha ilyenkor lerangatom a cicirol?
Hajra! Mostohaanyos meg paroslabbal.........megertelek es igazad van.
Aki nagyon elsovanyodott a hazassagban....(+14kg) Nem is banom, hogy felhivtak tegnap negyed8-kor. Mondtam, hogy ilyenkor meg nincs otthon az uram. Lestek, mert alkifogasnak gondoltak, hogy hetkozben nem megyunk at. Legalabb rajonnek hogy tenyleg nem jar haza hamarabb a kisfiuk
NEhez lehet igy, de tenyleg vannak ilyen pasik tudom es ha jol tudom ezek vannak tobben. Ugyhogy akinek pelenkaz a ferje kerem megbecsulni!
2005.11.23 14:49
segit... A lenyeg szerintem,hogy sok legyen,akkor nem szakad es lesz is mit rarakni. Nyugodtan ess neki,valami biztos sikerul.
Anyukam egyszer csinalt unokaocsemnek egy autot,nagyon szep lett. De csinalt mar hazat,babat is. Nagyon ugyes. Az en Anyukam be-be...
Csanadnak a tobbitol se volt baja,akkor ettol se...????
De most nagyon riogatnak,mar csak azert is lazas lesz a gyerek,mert tartok tole.
2005.11.23 16:40
Csaknem a tiéd is? 2005.11.23 17:00
2005.11.23 17:35
2005.11.23 17:51
2005.11.23 17:51
Sajnos az en paromat mar par ora is lefarasztja a gyerekkel mert nem tud vele banni. Abban remenykedem, hogy amikor majd nagyobb lesz viszi magaval ide-oda es kialakul koztuk az az igazi apa-fia kapcsolat.
a Te ferjed pelenkaz, furdet, lefektet, birkozik? Idealis!
Cserelunk?

2005.11.23 18:18
És este kétpofára azt fogom tömni, amíg csak bírom

Már el is küldte 2x, de a mostohának van esze, és nem ment el, mert tudta, hogy akkor, ha kiteszi a lábát nincs visszaút. Tehát nem csak dirigál, de élősködő módjára ragaszkodik is. Após meg változatlanul bevásárol neki, étterembe hordja (az antiházilédiről veszprém szerte mindenki tudja, hogy gyűlöl és nem is tud főzni, de nem is próbálkozik, ellenben az éttermezést elvárja), fuvarozza fel, s alá (holott a Miszisznek van saját kordéja). De apóst leginkább az bosszantja, hogy mindig csak vár a nőre, aki a hétvégi ewgyüttléteket mindig valami szupi-tuti koncertre cseréli, és bájolgó partikra rángatja Apóst. Szerintem ő szereti a nőt, és emiatt képes olyan dolgokra, mint koncertre-járás, és sznob-bulizás, holott szívesebben tekerne egyet bicajjal, vagy menne kirándulni. A Hölgyemény persze csak addig partner ezekben, amíg az elzavarás ténye fenyeget, utána jönnek újra az ő kis kedvenc programjai. 
Magamtól nem akarom letámadni
De az tuti, hogy most már a fia és a lánya is mellém állnak a véleményformázásban

Lehet, hogy Kornéllal össze kéne eresztened
Boldog szülinapot!
Apája meg minek nézegeti hajnalban az órát? Úgyis csörög az a fránya, amikor kelni kell
2005.11.23 18:59
Szerintem Kisgt( Judy engedélyével) Botessszel és Kornéllal beiratjuk egy katonai kiképzőtáborba és végigzavarjuk őket a pályán. Az itthoni gyakorlásból itélve simán menne neki.Éljen az önkéntes magyar haderő
2005.11.23 20:25
De nem adom fel.
Így pálya ide, pálya oda, szabadon választott útvonalon kommandózna
2005.11.23 21:18
De a matekozast ne ugy kepzeld el,hogy lokdosom a gyereket,hogy tesek apavak szamolni. Ez egy mese,imadja. Mint minden konyvet,verset ,"olvasast". Ezt csak egy peldanak hoztam fel. Hogy odaviszi boldogan a konyvet apanak,hogy gyere meseld a KOckapacit,mar meg is epitette elotte a lovat es erre apa azt mondja:most nem. De kesobb se,ugyhogy szegeny tok csalodott. Ilyenkor nagyon-nagyon sajnalom.
Sohasem gondoltam volna,,hogy valaha huzamosabb ideig kepes leszek szeretni valakit. Aztan ez jol bejott-mar 9 eve.
Koszi elore is.
Ezt nem gondoltam volna! Nagyon orult volna a fiam,ha felhivjak es megkerdezik,milyen a torta,az ajandekok. De le se sz;rtak.
Nagyon kiakadtam,ilyen nagyneniket,mi???? Azt hiszem,nem fogom szo nelkul hagyni. De sajnos decemberben ketszer is el kell hivnunk az egyiket a baratjaval gyerekre vigyazni,mert ejjel lesz programunk.
Csongi eddig ketszer aludta at az ejszakat. Ha sirni kezd,atpakoljuk a nappaliba a jarokaba,mert Csanit is felebresztene es akkor o is sir. Inni csak neha kap,mert Csanadnal nagyon elcsesztuk,meg mindig minimum egyszer iszik ejjel vizet,pedig mar 4 eves! Nagy ritkan atalussza a z ejszakat.
Mi kifogytunk az otletekbol,nem tudom,meddig tart meg.
2005.11.23 21:46
Nyamm!
Elbeszélgettél már velük erről?Vagy nem érdemes?
)
és a többiek
2005.11.23 22:10
Reggel negyed 8 után ébredt, mi Ákossal már fel voltunk öltözve, gyorsan kapott egy kis tápit, majd nyomás a suliba
Szegény gyerekek, ezzel csak őket büntetik.
túrós-meggyes rétes
Ahogy Ákos szokta mondani: nyami
2005.11.23 22:13

És igen, szerintem is az. Nagyon jó dolgom van vele, pedig időnként biztosan nem egyszerű velem sem. De elég jól egy hullámhosszon vagyunk.

) 
ma saját ágyába tettük le Hannát (olyan is van, de lényegesen többet tölt a mi ágyunkban, mint a sajátjában), meglátjuk mikor ébred.

2005.11.23 23:46

2005.11.24 10:04
) Hat jelentem, a gyereknek mar megint vettem egy csomo mindent, de apanak semmit. Igy apanak azt mondtam, hogy a fisher pric-os elefantot o kapta
Vettem neki azert tobleronet egy hatalmas csomaggal, de sajnos a nagy ajandek igy elmaradt. Semmi extra kajat nem vettem, igy az otthon fellelhetokbol csinaltam extrat. Szezammagos krumpli+dios csirkmell+kinaikel sali. Apa annyira beevett hogy mozdulni sem tudott. Pedig mig eltakaritom a vacsi romjait, addig o szokott birkozni a gyerkoccel. Hat kerem a gyerek a hasara ugrott, majd belehalt a nagy hancurba. Aztan a hasara rakott egy teli csomag pelust, de Miki erre is felmaszott. Apa kesz volt teljesen
A gyereknek meg nagyon tetszett, hogy apa hangosan nyog.
)
2005.11.24 10:46
No,majd legkozelebb. Bar szerintem marcipanos nem lesz tobb,tegnap dobtam ki a torta felet. Nem kellett senkinek,pont a marcipan miatt,foleg az unnepelt nem evett belole.
OKtober,ugyhogy pont a ket fiunk kozott. Most volt eloszor,hogy nem kaptak semmit,pont Csongi miatt reszemrol. A ferjemet meg sose erdekeltek a csaladi unnepek.Mindig nekem kell agyalnom,kije minek orulne. Meg is mondatm neki,hogy en tobbet nem vagyok hajlando ezzel foglalkozni. Ezt apos egyik szulinapja utan kozoltem vele,amikor is vettunk ofelsegenek igen draga es szep cuccot es nem is orult neki,alig koszonte meg es haza se vitte> (a nyaralojukban adtuk oda kellett menni unnepelni).
Az en csaladomban mindig a gyerekek a fontosak,en igy lettem nevelve,a felnotteket mar nem unnepeljuk annyira es senki nem is varja el. Nekem ez a termeszetes.
2005.11.24 10:48

). Ha lesz valahol gyerek, akkor természetesen mi is meg fogjuk jegyezni és köszönteni. Ezek olyan események egy családban, amikre érdemes figyelni, és ha erre nem, akkor mire??? 

2005.11.24 11:02

). 
), ami eddig mindenkinél nagyon bejött. Nem egyszerű, de érdemes megcsinálni. Ennél a sütinél nem annyira hangsúlyos a marcipán, a tészta és a csoki sokat elfed belől, de azért még éppen élvezhető
.

2005.11.24 11:15
De a tobbiekkel szoktuk mondani, hogy bizony itt mi vagyunk kisebbsegben.....mert ok tehetnek meg barmit, mi nem.....
HAt en meg ot felejtettem el....
Telefonalni mi is szoktunk egymasnak. Azt tudom, hogy a szulinapokat lehetetlen megjegyezni, nevnapokat meg neha kis kesessel szurom ki a naptarban
Azert a ferjem meg midekit felhivott a mi csaladunkbol, de ot meg nem koszontottek meg neve napjan, pedig eleg egyszeru: Miklos. Szerintem is nem a nagy ajandekozason van a hangsuly, hanem a figyelmessegen.
Nem igazan orul semminek, szerinte teljesen felesleges, hogy vegyek neki valamit, eleg ha fozok
Ez nem baj, de mindig bajban vagyok. Szulinap, nevnap es karacsony nala egyben van. O sme akar smemit vacakolni ezzel. Mindig azt mondja, hogy bujjunk ossze
Altalaban megker hogy vegyek magamanak valamit
Azert jo lenne, ha valami kis meglepi varna karacsonykor, de neki ez a legnagyobb kin. Utanajarni...hu ez faraszto. En beletorodtem, hogy ha meglepetest akarok eldugok valamit a fiokba es karacsonykor kiveszem
Sajnos ezen nem lehet valtoztatni, nem igy neveltek. Remelem az en gyerekeimnek mashogy lesz. 2005.11.24 12:05
Köszi, hogy szólsz, már épp tervezgettem, hogy Ákossal nekifogunk
Ma itthon maradt, mert csúnyán köhög és fáj a torka. Mi már átestünk ezen, most ő kapta el, délután megyünk az orvoshoz.
Azt hiszem, még a mai napig is van olyan dátum, ami fel van írva neki a telefonjába, és csipog az időpont előtt
Egyszerűen így vannak összerakva
Mondjuk meglepiket imád hozni, és ez nem mindig virágot jelent
Tudja, hogy imádom a Milka csokit, így sokszor azt kapok
Hozzá kell tenni, hogy ők süketek, így minden, amit a halló társadalamtól kapnak, személyes sértésként jön le náluk. Sajnos, gyerekük sem lehet, így nagyon sokszor kaptam meg azt, hogy anyukám engem jobban szeret, mert én halló vagyok, és gyereket is tudtam szülni
...mindegy, ez hosszú történet, és sajnos hiába teszünk meg mindent, tök természetesnek veszik, de ha véletlenül ő bántja meg a másikat, azt el kell viselnünk, mert ők süketek. Ezt csak az tudja igazán átérezni, akinek a családjában van süket. 2005.11.24 13:07

Na mindegy, elgyengültem, a receptet elmentettem, és azt hiszem feláldozom magam, és megcsinálom...

A nagytesónak tényleg nehéz lehet,de egyszer úgyis utoléri magát babóca, és akkor tényleg tesók lehetnek a szó szoros értelmében. 
). Kezdem gyanítani, hogy én is hadilábon állok az egészséggel, mert a torkom kezd rendetlenkedni. Fagyi kéne rá, meg fagyasztott meggy
2005.11.24 13:22
2005.11.24 13:24
Jövő héten advent és nem tudom, hirtelen mihez kapjak
Van valami jó kis bevált receptetek mézeskalácsra? Mert Ákival szeretnénk csinálni, van hozzá formánk is, és jó lenne olyan, amit díszíteni is kell.
Már csak meg kéne valósítani
Ebben az időben biztos élvezte Boti a sétát
Bazsi alszik, de ha felkel szerintem én is lemegyek vele, velük, mert persze Áki is akarna jönni. Mivel nincs láza, jól felöltözve lejöhet, itt van nem messze egy hobbibolt, úgyis be akartam kukkantani, üvegfestéket nézünk, meg megnézzük, hogy mi minden van, most nyílt nemrég. 2005.11.24 13:49
Jó, ez nagyon jól néz ki, jöhet a recept!!
2005.11.24 14:09
Kicsit munkás (ki kell szaggatni a tésztát és a marcipánt is), de Ákos is tud segíteni és a végeredmény nagyon jó! 

2005.11.24 14:14
Vizuális vagyok
)bepótolható, és jöjjenek ám a többiek is!!!Hope, Inimma, Smiley(ha jól emléxem)
2005.11.24 14:18
Csak gyorsan. Üvegfestésben én is profi vagyok. De nehogy vegyél mintaívet!!!! Egyrészt a netről le lehet tölteni ezer félét, másrészt én már rengeteget letöltöttem, és szívesen átküldöm mailben, ha gondolod. Én egyébként karácsonyi ajándékba mindig igyekszem mindenkinek kézzel készíteni. Nálunk a nagycsaládban nem dívik az ajándékozás, csak a nagyszülők, dédszülőkig. Én horgoltam rengeteg hópelyhecskét és fűzök gyöngyangyalkákat meg csinálok száraztésztából. Mindjárt jól lefotózom az eddigi műveket.
Tesódék babája
Nagytesó
Adventi koszorúd gyönyörű
Mi is eláztunk, de ma vettem potom ezerért egy vadiújnak kinéző vastag talpú kiscsizmát Kornélnak. Éljen a babaszoba. Plusz kaptam egy tippet. Akinek már van, az ne is figyeljen. A Renoban lehet kapni univerzális impregnáló sprét( textilre is jó), hogy ne ázzon be a cipő és a ruha télen. Állítólag használ.
Marcipááááááááán. Nekem az összes tortám abból van. A csokit nem szeretem nagyon, de a marcipán a gyöngém. Sütit meg fogom sütni, kösz a receptet
Én is imásom a Kockapacit!!!!!! 2005.11.24 14:20
2005.11.24 14:29
2005.11.24 15:02
Remélem senki nem maradt ki! Köszi a hsz-kat az antibiotikummal kapcsolatban - megerősítettetek benne, hogy ne engedjem, hogy állandóan azt adjon a doki néni.
az én lányom is dettó úgy alszik mint a Tied
hátha lassan Õ is átalussza majd az éjszakát
Bár Õ még csak 13 hónapos.
Szoptatás - nekem is szokott még mindig fájni az egyik mellbimbóm -lehet olyankor rosszul kapja be (mert persze közben akrobata mutatványokat hajt végre
)Aztán hetekig semmi baja. De olyat is hallottam hogy lehet "tejkő" okozza, mert tényleg olyan mintha belülről szúrna valami. Ti hallottatok ilyenről?
2005.11.24 16:00
Mire befészkeltem magam a pléd alá, a Fővezér hangosan kukorékolt. Most őt újra ágyba dugtam, mert a szemét majdnem kidörzsöli az álmosságtól.
Én most délután álltam neki Botival együtt, hogy jól haladtunk, az túlzás. Majd este befejezem, ha apa is itthon lesz.

Ellenben lehet, hogy fürdés után az ő bőrére kenem majd, úgy tuti lesz a hatás
Ki nyerte a net-csatát??
2005.11.24 16:22
Az oké ha elviszik pár órára de hogy ne aludjon otthon velünk az nekem még sok
Aztán lehet hogy eljön majd a pillanat mikor boldogan adom
Én nem tudok róla
Ezen persze jókat mosolygunk.Fürdeni eddig mindig együtt fürödtek,de most Bandó egyedül fürdik így a törölgetés öltöztetés az enyém.Meg játszani szoktak nagyokat,én elég sokszor elmegyek itthonról egy-egy órára a suli miatt is ,akkor mindig jól elvannak
Jól fog jönni a páromnak és nekem is egy kis pihi.Ez a karácsonyi ajándékunk egymásnak 
2005.11.24 16:30

, vagy esetleg nagyon sokkal ebéd után. 
Szerencsére időben elkapott az ihlet...

2005.11.24 16:48
Azert leirom ujra. De ma megallithatatlan vagyok!MUKK!
2005.11.24 17:23
Áron is így aludt el kb. egy hónappal ezelőtt. Sokszor félálomban nyelte az ebédet, majd két falat között becsukódott a szeme. Boldog 8 éves fordulót
Egyre rosszabb. Egyre inkább az a gyanúm, hogy fél valamitől a szobájában. Ma is 2* próbáltam lerakni aludni, de ahogy leér a lába az ágyikójába, üvőlt. Biztos, hogy álmos, dörzsöli a szemét, nagyon nyűgös. Ma kínomban levittem ebéd után sétálni, elaludt. Óvatosan becsempésztem az ágyába. Még húzza...
2005.11.24 21:31
Jó pihit!
Mi újság? Apának elmeséled a véleményeinket? Ha igen, mit szól hozzá? (még jó, hogy nem tud magyarul, lehet, hogy engem pl utálna, látatlanban is
)
és
2005.11.24 21:38

Jo erre visszaemlekezni.
Szoval tutti Te pont az leszel aki karacsony alatt tesz-vesz de azert vigyazz magatokra!

2005.11.24 21:50
Nem utal senkit, nem az a komoly, megsertodos fajta, szeret hulyulni.
(Csokkentett zsirtartalmut.)
Bar mazlim van mert dolgozhatok a paromnak a kerteszetben meg a meheknel is. Ugy nez ki most kaptak egy nagy megrendelest, parkositas, en leszek a felugyelo, hogy minden ok legyen es dogozzanak az emborok
, jo mi? Hat igen aki a fonok csaja kerem szepen!?

2005.11.24 21:51
És arra gondoltam hogy kap egy gyerek heverőt abban talán elalszik,az ágyról mindig szépen lejön mikor felébred és kisétál .Az okára az ébredésnek én sem jöttem rá

2005.11.24 21:53

2005.11.24 22:16
Ez jó.A tervek jók,majd megbeszélem apával hogy mit szólna ha én is itthon maradnék
O Álmodozni jó
Üvegfestés nagyon jó lett
Tápszer
Az jó hoyg igy ki tudtad cselezni
12 órázás
Apa lesz vele otthon vagy bölcsibe megy?
Kép
Miki igazi jó kis fiú,hogy így hagy téged irogatni

2005.11.24 22:36
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|