Ildi/ Vrucsincá,
igen, mostanra már én is meg tudom különböztetni a sÍrásokat, szegény most még azon is sÍrva fakadt, hogy fürcsi után le mertem venni őt a pelenkázóról

aztán szerencsére hagyta magát elringatni, miután megsértődött,hogy fürdenie kellett megint

pedig már 9hét alatt megszokhatta volna

olyan kis kópé
ma úgy kellett a szobában hajatszárÍtanom,hogy lásson, és Így nem sÍrt.tudom, hülyevagyok,hogy ilyeneket csinálok, de ha Így kész van a fronttól -ha meg nincs front,akkor mástól- nem tudom őt sÍrni hagyni, ha nem muszály.
amúgy csodálkozom magamon, mert Lillával együtt a türelmes énem is megszületett, persze csak Lillához végtelen a türelmem, de ez is valami, mert eddig még semmihez,senkihez nem volt ennyi!
Néha már úgy várom, hogy Lilla tudjon ülni és játszhassak vele duplóval,meg olyan Fisher-Price golyókkal és kockákkal!de most meg a játszószőnyegét meg a bébitornázót kezdi megszeretni, meg még a forgós ágya feletti cucca is leköti

néha egész sokáig elvan magához képest
15-20 percig..
csajok, koppkoppkopp...
azt hiszem Csillám megváltott minket a tanácsával! mióta Lilla sokat büfizik,3óránként kajál-amit magától csinál,nem kell kihúznom az időt-azóta már sokkal kevesebbet sÍr a hasfájás miatt!!!jobban is alszik!
annyira jó!
Ja, és kifejlesztettem a tuti büfiztető módszert vigyorgó 2hós babykhez!
rá kell tenni a térdedre,mint a lovacskára,ahogy ülsz az ágyon, a térded elejére,nehogy spárgába menjen szegény
és lábujjhegyre emeled Így ülve a lábad,és -mint mikor ideges vagy-rezegteted, csak finoman, mint a centrifugálós mosógép

komolyan,1-2re kinn a sok levegő
ja,persze közben a hóna alatt fogod

csak kell,hogy már jól tartasa a fejét!