A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Anyósomnak végigmutogattam a lakásgyűjteményem 170 oldalt mentegettem eddig ki...
Érdekes egy asszony... olyanokat mondott, hogy hát 50 négyzetméter az kicsi meg hát kell tárolónak is meg ennek-annak vegyünk nagyobbat... vagy százszor elmondtam neki, hogy örülünk ha ennyire kapunk hitelt nem nagyobbra...
Talán egy kicsit így jobban átérzi majd a kínunkat... nemtudom... olyan furi egy nő...

Kép
Kép
Kép
mamacka

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Szép estét Lányok!

Megint nem olvastam vissza, de remélem, elnézitek nekem!?

Akik lakásvásárlás előtt állnak, azok most ne olvassanak!

Szóval:
Délelőtt kapott a Férjecském egy telefont a bankból, h sajna nem tudnak annyi hitelt adni, amennyit kértünk, csak kb 3 millával kevesebbet. Esetleg ha van a családban valamilyen ingatlan, amit meg lehet terhelni, akkor azt be tudják számítani. Ezzel hívott fel apa. Hát, mit mondjak, egy kicsit nagyon kiborultam. Már magam előtt láttam, h nem lesz szép lakásunk Dunakeszin, de még, hogy Dunakeszin, hanem sehol. Mondtam, ezt nem hiszem el, h ilyen király lesz ez az év. Egy jó dolog fog történni, h Alex megszületik, de, h hova, azt nem. Összetörték az autónkat, mi jöhet még. Egész nap bőgtem, már az orrom is vérzett, vérnyomásom az egekben.
A bank annyit mondott, h az értékbecslés miatt lett ennyi csak a hitelösszeg, ez van, ezt kell szeretni.
Aztán összeszedtem az erőmet, és telefonáltam, h mi ez, és most mi lesz akkor. Az Otthoncentrumos hiteles csajom is kiakadt, h mi az, h nem kapunk hitelt? Õ is rárepült csúnyán az ügyre, és a bank fiókvezetője vette át az ügyünket. Aztán pár óra múlva kiderült, h a bankban a ******* ********* ********** ******** **** ügyintéző csaj (a sok csillag a minősítése), rosszul vitt be valamit a programjukba, vagy mibe, és még véletlenül sem új lakásra kalkulált, hanem használtra, más szorzóval számolt. Nem toom, nem értem én ezt az egészet. Mire ez kiderült, már túl voltam nem kevés sírógörcsön, meg aludtam is egyet, h megnyugodjak, a szegény picifiam pedig egész nap pörgött forgott. Kép Aztán visszahívta eme csillag lányka a párom, h sorry, de elkefélte egy kicsit, de nem tud mit tenni, nem lehet kijavítani, úgyhogy be kellett küldjék a központba felülbírálatra. Nah, ekkor már köbö délután 5 óra volt. Hívott a hiteles kiscsajom, aki majdnem olyan ideges volt csillagos lányka miatt, és persze aggódott miattam, h nehogy valami bajunk legyen, de főleg Alexnek. Megnyugtatott, h ne aggódjak, el lesz intézve, meg fogjuk kapni a hitelt, de mivel ez a felülbírálat tovább tart egy kicsit, így hivatalos csak pénteken lesz. De vehetjük 100%-nak, h megy a hitel, de várjuk meg a pénteket. Utána már csak bankba kell bemenni, aláírni, fizetni, és utalnak. Még EBBEN A HÓNAPBAN!!! Úgyhogy már februárban remélhetőleg az új lakásban leszünk.Kép Az biztos, h amikor megyünk a bankba aláírni, miazmás, valszeg ott lesz az ügyintéző csillagvirág is, így mondtam a hiteles kiscsajomnak, h jobban jár, ha szabadnapot vesz ki arra a napra, mert úgy felrúgjuk, h le sem esik. Ez így egy kicsit morbid, de tényleg ki akarjuk rúgatni, amiért ezt tette velünk. Csinált nekünk egy szép napot, és sajna nem csak nekünk, hanem a szüleimnek is (már anyámék is sírtak a telefonba nekem), a Férjecském szüleinek is. Szarul nézek ki, mint kb., aki 3 éve egyfolytában náthás. Gondolom, majdnem mindenkinek megvolt már életében 1x egy ilyen átbömbölt nap. Apa is megjegyezte, h nagyon szarul nézek most ki.
De azért ma elmentünk Dunakeszire, mert gyűlés volt a lakóknak, és egy kicsit jobb lett a kedvem.Kép

Nah befejeztem a rémtörténetet. Nem kívánom senkinek azt, amit ma éltünk át, egy idióta f@szcibáló buta pics@ miatt!

Jó éjt nektek! Én asszem elteszem magam holnapra, és próbálom elfelejteni ezt a mai napot!

Pussz!

Nancsika & Alex 30+0</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Nancsika
Te szegény! Hagyd a csudába szerintem ne foglalkozz most már vele, örülj neki, hogy megkaptátok... mi is betojtunk, hogy nem fogunk kapni semmit vagy csak annyit amivel semmire sem megyünk...
Majd ha megnyugodtál...
Leírnád esetleg nekem a példátokat a hiteligényléshez... mennyi volt a fizutok, mennyit és meddig fogtok törleszteni mekkora, milyen értékű házra?
Csak példának szeretném látni... próbáltam egy internetes tanácsadóval beszélni de nesze semmi fogd meg jól választ adott...

Kép
Kép
Kép
mamacka

És pl, hogy van a megelőgezett hitel nálatok, vagy olyat nem igényeltetek? Ahhoz elöbb kint kell lenni az első gyereknek nem?

ja és küldheted priviben, címem elvileg már a táblázatban! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">...csak muszáj volt kiírnom magamból.

Ágiboszi!
Köszike az egész napos online pesztrálást! Kép

Mamacka!
Oksa, leírom majd, de holnap, jó? Most egy kicsit kész vagyok, mint a házifeladat...

Pussz!

Nancsika & Alex 30+0</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Köszi

...és pihend ki magad...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nancsika Kép
Nagyon sajnálom, hogy ilyen pocsék napot szerzett neked egy ilyen ügyintéző Kép
Szerintem fogalmuk sincs min megy keresztül az ember mikor hitelért kuncsorog. Mert persze a bankokat nem az érdekli, hogy tudod-e fizetni a törlesztőt, hanem az, hogy ezt bizonyítani tudod-e Kép
Azért még jó, hogy ilyen talpraesett az Otthoncentumos és rápirított a lányra.
Most már azért próbálj megnyugodni, ez Alexnak sem tesz jót Kép
Pihenj egy nagyot Kép

Mamacka Kép
170 oldal az nem semmi Kép
Szerintem az anyósod csak jót akar Kép De abban igazad van, hogy nem könnyű megfelelő méretű lakást vásárolni szinte a semmiből.

Annácska 28+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Persze, hogy jót akar csak az a baj, hogy nem gndolkodik reálisan és pl nem értem, hogy miért nem akar velünk szobát cserélni!

Szerintem azért sem érdemes elsőre nagy lakást venni ...persze nem mintha lenne miből... de három gyerekkel csak úgy lehet majd felvenni a szocpolt ha új lakást veszünk...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Képzeljétek találtam egy 720 négyzetméteres lakást 340 millió Ft-ért!
Jó nem??? lehet, hogy megpróbálhatnánk rá hitelt igényelni!!! Kép Kép Kép Kép Kép

Nancsi tudsz egy jó hitelügyintézőt ajánlani? Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Trose! Nekem ez lesz az első babám, 23 éves vagyok és a 20. héten 3100-as volt a méhszájam! Akkor ez nem is normális! A doki azt mondta hogy nem gáz!

Nancsika! Szép kis üzenetet pötyögtél be nekünk! Az elején kiakadtam, a végére meg még jobban kiakadtam a csillagos ügyintéző csajra! Hihetetlen hogy egy ügyetlen nőszemély hogy fuccsra tudja tenni egy egész család napját! Durva! De a lényeg hogy megoldódni látszik az ügyetek és nemsokára már az új lakásban lehettek! Ez azért nagyon jó hír!

KépKép
nicika

Mamacka Kép
Szerintem simán menni fog a hitel Kép
Nekem van jó hitelügyintézőm, legalábbis olyan aki a miénket intézte Kép Elküldöm a nevét és a telcsiszámát Kép
Egyébként a nagy lakás vásárlással teljesen egyet értek. Mi is csak ugródeszkának vettük a mostanit Kép

Annácska 28+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Niki! Elfelejtettem, hogy a koromat átírnád 28ra? Kép Köszönöm még egyszer!

Eszter
Kép
Kép
vok

Persze Vok!

KépKép
nicika

Sziasztok Lányok!
Ma iskolában voltam, de nagyon kikészültem. A sok üléstől fájt a hátam meg a hasam alsó része. Meg elfelejtettek fűtést csinálni az előadóban. Most tüsszögök. Remélem nem fáztam meg.

Cory!
Valami '70-es vagy '80-as könyvet, a címét nem tudom, de a gyerekek etetéséről van szó, meg a szoptatásról. Pl kéthetes gyereknek reszelt alma, meg a 3 hónapos gyereket már daralevessel kell etetni, mert az nem természetes, ha szopik, meg ilyenek. Mondtam anyósnak, hogy ez nem az én világom. Nem vette nagyon a lelkére, hál istennek!

Mariannka!
Én már kerestem ilyen tesztcsíkot, de itt a kis patikában csak vércukros van. De lehet, hogy nagyobb gyógyszertárban van.

Babetta!
Ez az a könyv!

Olgo!
Sajnálom,hogy újra kell cukros lötyit innod!

Nicika!
Holnap ha egyben leszek elküldöm megint az emilemet az új adatokkal, de ma már nincs erőm kikeresni.

Szandra!
Üdv itt! Én Istvános vagyok, most még úgy gondolom, hogy szeretnék szülésznőt, de egyiket se ismerem.

Mamacka!
Én ezen a héten és a következőn nem megyek, mert iskolában leszek. Utána az összesre.
Mi egyébként majd rögtön 1+ 2 félszobásat veszünk, de egyelőre jó ez ahol most vagyunk.

Tünde!
Szép nagy pocid van! Holnap megmutatom apának, mert nem tudja, hogy még én mekkorára nőhetek!

Nancsika!
Borzasztó amit írtál! Minimum egy panaszlevelet küldj be feléjük, valahogy úgy, hogy nyoma maradjon.

Pussz Mindenkinek! Megyek aludni!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Nancsi!
Remélem meg tudsz nyugodni! Nagyon szar lehet. Kép Mondjuk, ha velünk történt volna, nem is csodálkoznék. Kép Mi naaagyon pechesek vagyunk a párommal. Kép De már csak mosolygunk rajta. Kép Csak a kocsi kálváriánkat emlegetném. Épp akkor akartam félrerakni pénzt a törpének. Ahha, elment az egész a kocsira... Vagy, megcsináltattuk a párom kocsijának a forgalmiát, ráköltöttünk 200ezret éééééééééééés 2 hétre rá totálkárosra törte egy őrült a kocsit. Beleszaldt hátulról vagy 80-nal. Ádám 1 hónapig otthon volt nyakmerevítővel. De mesélhetném még a "szerencsénket" Kép Amióta nem apok rajta idegrohamot, egész jól viselem. Kép

Próbálj meg pihenni!

Puszika

Eszter
Kép
Kép
vok

Nancsika, csatlakozom a vigasztalókhoz... próbéljatok megnyugodni... és vacsi után egy kis desszert biztosan jól jön ma is Kép

Akkor már értem, miért nem tudtam Ágiboszival beszélni Kép

indianyo

Lányok! Írtam Nadinnak sms-t! És azt írta hogy bent fogták a kórházban pár napra! Nincs baj, de mégis szeretnék pár napig szemmel tartani!

KépKép
nicika

Szelivi! Küldd csak bátran!

KépKép
nicika

Nici! Köszi az infót! Szegénykém! Akkor csak kellett volna már az első ilyenre reagálni a dokijának.. Kép Ha beszélnél vele, sok-sok energiát küldök neki. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Nancsika: Õrület, hogy milyen emberek vannak. Mi az, hogy elnézte? Hát jól teszitek, hogy Ti nem nézitek el neki!!!

Annácska: még van a hasam és a kormány között kb. 3cmKép

Szilvi: Azta! Nem semmi kis pocok!Kép
Biztos jól él ott bent!Kép Majd győzzél enni adni neki!Kép

Nadine írt már, hogy mi van vele?

T.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nicika Kép
Köszi az infót Kép

Nadin Kép
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen veled és a babával Kép Pihengess, most ez a legfontosabb Kép

Annácska 28+0

annácska

Valószínűleg arról van csak szó hogy a lepény túlságosan közel van a méhszájhoz! Holnap lehet hogy benézek hozzá, mert valószínűleg úgyis megyek a kórházba a szülésznővel beszélni!

KépKép
nicika

Tünde Kép
Az már nagyon kevés! Óvatosan vezess Kép

Annácska 28+0

annácska

Lányok Kép
Lassan megpróbálok álomba szenderülni Kép

Mindenkinek szép álmokat Kép

Annácska 28+0

annácska

Remélem Boriékkal minden rendben, csak nagyon elfoglalt a picikkel Kép
Holnap remélem lesznek képek is Kép

Puszi

Annácska 28+0

annácska

Most látom, hogy van hír Nadinról, jobbulást neki, dukkolok, hogy semmi baja ne legyen és mielőbb hazajöjjön!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tényleg még mindig vezetsz, Tünde? Hiába, a sok gyerek megedzzi az embert.. gondolom,a következőnél már én is vidáman szaladgálok a szülés előtt is ide-oda Kép

indianyo

Húú, Szisz, én még ilyen husi pocibabát nem is láttam, nagyon édes! Kép
Angi, ja, jönnek anyósomék, holnap itt lesznek, úgyhogy ma főzök. Kép Tudod, az mindig jó pont, ha a meny fincsit főz. Szerencsére anyósom egy angyal, nem kapok félreérthető megjegyzéseket se a kajámra, se semmire vonatkozóan. Szerencsém van vele. Kép Na jó, neki is velem, mert én is tündéri meny vagyok....Kép
Anyukámék szerencsére itt laknak a mellettünk lévő házban, szóval velük azért gyakran tudunk találkozni. Kép

Nancsi, hüledezve olvastam a sztorit, remélem, most már tényleg minden csak jó lesz. Én azért szorítok nagyon nektek. És vigyázz nagyon Alexre!

Nadine-nak innen is jobbulást!

Puszi nektek, és szép napot.

Eszti
33+5
Vendég

NadinKép jobbulást, aztán újra itt Kép
NancsikaKép
Nem semmi amin keresztűl mentetek, és az a baj, hogy rendszerint ez a jellemző,nekem is lenne rémtörténetem, de ez már 15éve történt, s felesleges lenne a kedélyeket tovább izzgatni, most már az a lényeg, hogy jó úton halad a dolog, Te pedig próbálj megnyugodni!
tudod mindíg csak előre....
Puszi, mindenkinek!
Anitának drukk a vizsgához!!!Kép
Szép napot!Kép

KépKép
csema

Sziasztok!

Szelivi: remek könyv lehet Kép Persze, nem természetes a szoptatás, az emberiség meg sok tízezer éve kihalt...

Nadinnak drukkolok!!!

cory 30+5

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Trose ,Nikica

Igen közben éjjel eszembe jutott, hogy én hülye bele se néztem a kiskönyvembe /a rutinKép/, csak az uh-s papírt nézegettem, és az érték nem ott van.Szóval 3100-ról 3110-re romlott, de eddig mind kettőnél már a 26 hét környékén 2110 voltam, így nem izgat a dolog, ennél többet úgy sem tudok tenni....de nem lesz gond!

Becsi 32+4
becsi
Iklad

Sziasztok!

Nancsika!
Remélem ma már sokkal jobb napod lesz, mint a tegnapi!

Nadinenak!
Kitartást kívánok a kórházi napokra!

Nicika!
Ma "felfogadod" a szülésznőt?

Tegnap úgy elhúztam itthon az időt, hogy a gyerekekért menet már csak a Corába volt időm beugrani babholmi ügybe, de semmit nem vettem. (Persze, ehhez az is hozzátartozik, hogy én mindent 100 megnézek és meggondolok mielőtt megvenném)
Nekem mindkét gyermekem pici és vékonyka volt újszülöttnek, ezért nem tartom vszínűleg, hogy a 3. lenne óriásbébi. De minden tipegő olyan nagy bő szabású volt. A hálózsákok nagyon vékonykák voltak, body pedig előlgombos, patentos nem volt egy sem.
Na, de ma elindulok egy nagyobb babaáruházba!

Boriék otthon vannak már?

Rita
30+2

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

<font color="119911"> Jó reggelt!
Nancsi,
nem semmi a történet! Remélem ma már jobban érzed magad! Nagyon örülök, hogy végül minden jól alakult! Csak ez a köztes rész nem kellett volna.
Nadine,
jól tette a dokid, hogy bent fogott és megfigyel. Megy a drukk ezerrel!
Eszti,
ez egyértelmű, hogy jó menye van anyósodnak! Kép Jó főzöcskézést!
Anita,
nagyon drukkolok a vizsgához!
Szisz,
nagyon szép kis pofija van a babátoknak!!
Tünde,
akkor azért vigyázz a vezetéssel. Kép

Puszi.
Angi (37)</font>
angi79

Jó reggelt!

Tegnap voltunk orvosnál, és minden rendben van, zárt a méhszáj.

Márkról az adatok:
Mensi szerint: 34,5 hét
súly: 2834 gramm
haskörfog: 323 mm
fejkörfogat:329 mm

Jövőhét csütörtökig fel kell keresnem a szülésznőmet, hogy CTG-t csináljunk, amit csütörtökön be kell mutatni a kórházban a dokimnak.
A strepto c. baktériumhoz levette a kenetet. 1 hét múlva lesz eredmény, remélem negatívKép
Megkérdeztem a Magne B szedését 36.hét után lehet-e, azt mondta a szülés beindulását abszolút nem befolyásolja, és ha keményedik a hasam nyugodtan szedjek be napi egyet.

Utoljára kellett a magánrendelőbe mennem, de jó!!Kép

Hát most ennyi, csajok visszaolvasni nem tudok mert mindjárt kell mennem fodrászhoz, addig meg rendet kéne itthon tennem picit.
Csak gondoltam a híreket leíromKép
Vendég

Sziasztok!!!!!

Hú, elég sokáig tartott, mire visszaolvastam a tegnapi termést.Kép
Utólag is köszi mindenkinek a dícséretet a kis nunishozKép
Olyan kis husi ari, tényleg.
Szisz, nem semmi a te kis húsgombócod semKép
Biztos meglesz a 4 kilós súlya, ha így haladKép

Angi, tök jó, hogy jól sikerült az nst, és tök cuki lehetett Lidike, ahogy lerúgta a cuccotKép

Nancsika, nem semmi ez a hitelbírálatos dolog.
Sok hülye bunkó nőci, még arra se tudnak odafigyelni, amit csinálniuk kéneKép
De legalább rendben van minden az a lényegKép

Tünde, azt a k....., mekkora hatalmas pocakod lettKép
Állati!!!!!
Az enyém most biztos nem lesz olyan nagyKép

Mamacka, a tiéd is tök szépen növögetKép
Arra a "kis" lakásra meg biztos megkapjátok ti a is a hiteltKépKépKépKépKép

Én nem nagyon innék sok gyümölcslét, mert tényleg tele vannak cukorral, még a 100%-os is.Amit lehet:
gyümölcstea, szoptatós tea, asványvíz, és a light üdítők(elveileg, amiben kevesebb, mint 20 kcal van, azt bátran lehet inni bármikor)
Én nagyon sokat ittam(cukrosat) Olivérrel való terhességem alatt, meg a pár hónap szoptatás alatt is, és csak úgy jöttek fel a kilókKép

majd ha eszembe jutott valami, akkor jövök.Csak most egybe olvastam el mindent, és tök elfelejtettem, hogy kinek mit akartam írni.

Ildi 28+4
vas

Alina: valamilyen szinten tuti befolyásolja a szülés beindulását, hisz ha valaki begörcsöl, magnéziummal állítják le a kórházban is.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Titati, Eszti,
tényleg jó volt a torna! Szerdán is fogok menni! (és ezentúl rendszeresen)

Istvános lányok,
szerdán megyek az előadásra is.

...és egyébként üdv mindenkinek, itt vagyok, és olvaslak benneteket, de az írásig legtöbbször nem jutok el...
Most is rohannom kell, mert 4 perc múlva indulok jógázni, és még át sem öltöztem.

puszi mindenkinek:

Betti

Kép

Kép
bettiflame

Betti
Eddig úgy néz ki csak ketten megyünk előadásra a héten...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Boribabákat akarok nézegetni! KépKép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Segítségeteket kérem. Volt valakinek közületek magas a vérnyomása? Nekem világ életemben túl alacsony volt, ájuldoztam is miatta. Ma reggel viszont furcsa fejfájásra ébredtem, soha nem volt még ilyen. Kicsit megijedtem, mert nem szeretnék egy toxémiát kapni. A másik két gyerkőccel semmi gondom nem volt, ráadásul talán még korai is. Nem? Vagyis nem értek a dologhoz.

Szép napot nektek!
Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Olvasom Nadine meg kórházban van! Kép
Tudtok róla valami közelebbit?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, Nadine jól van, kedve is jó, csak benn tartják megfigyelésre a vérezgetés miatt. Tudsz neki sms-t küldeni, a táblában a száma - ahogy nagyon sokunknak Kép

Zsugyu,
terhességi magas vérnyomás nem egyenlő a toxémiával, bár utóbbinak egyik tényezője lehet, de önállóan is lehet...
Mariannka és Ágiboszi éppen a magas vérnyomás miatt veszélyeztett. Remélem, neked nincs ilyen, de azért egy gyors vérnyomásmérés jót tesz. Vigyázat! a rendelőkben a vérnyomást futószalagon máérik, pedig mogás után 3 perc nyugalomban kell, hgoy elteljen - és kaja után legalább fél óra - hogy valós értéket kapj. Nekem ezek elmulasztása miatt már kétszer volt 140/90 a kórhéázban, pedig itthon mindig 110/80 volt a legmagasabb... igaz, egyszer csizmahúzás közben!!! mértek Kép

indianyo

SziasztokKép

NancsikaKép
Nagyon szivesen, és tudod pihenni, pozitiv hozzáállást, fa testápolló csomag a csillagos csajszinakKépKép .

Jányok annyira szépek a babók az uhá képeken, kiváncsi leszek majd hogy hogy fognak kinézni születés után, érdemes lesz a vonásokat összehasonlitani majdKép

NadineKép
Mennek a gyógymanók és a drukkok hogy semmi de semmi baj ne legyen.

MamackaKép
Szerintem vágjatok bele, tuti megkapjátok a hitelt, csak keressetek hozzá még társasházi tagokat. Mit szólnál egy jó kis babanetes csapathoz a 720 nmeterenKépKépKép
Viccet félre téve, remélem hogy talán átlátja egyszer anyósod a helyzeteket és rájön hogy most a legnagyobb segitség az lenne ha egyszerűen szobát cserélne veletek.

AnnácskaKép
Jösz ma felkészítőre??

ZugyuKép
Nekem az elejétől magas a vérnyomim, kapok rá gyógyszereket. A fejfájás lehet hogy frontérzékenység is. Tessék ma többször is megmérni és feljegyezni az értékeket.

VikoKép
Bocsi hogy tegnap nem irtam utána, de elaltattam a fiamat és közben magamat is, igaz csak pünkösdi királyság volt az alvás, mert anyukám felébresztett minket... no comment...

Nah most huznom kell mint vadlibák, mert viszem a gyereket megörzésre anyóshoz hogy tudjak szülésfelkészitőre menni. MAjd este olvaslak bennetek vissza és probálok irkálniKép

puszi
Ági
31+5

KépKép
KépKép
Ágiboszi

zsugyu
Nincs otthon vérnyomásmérőtök, nemártana leellenőrizni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Tünde: hatalmasra nőtt a pocid. Igazi babaház. Kép

Nadine: kitartást a kórházi napokhoz.

Nancsika: ehhez az egész témához No Comment. Mindenesetre megérdemelné, hogy ráboruljon az asztal.

Zsugyu: Én nemrégiben voltam kórházban pontosan emiatt. (Terhesség előtt alacsony volt a vérnyomásom, most pedig az égbe szökött.) A magas vérnyomást nagyon komolyan kell venni, mert tényeg lehet a toxémia egyik jele, de az sem biztos, hogy együtt jár a toxémiával. Vagyis létezik terhességi magas vérnyomás, úgy szimplán. Szerintem mindenképpen keresd fel az orvosod, és nézzétek meg, hogy mit lehet tenni. Én most gyógyszereket kapok, napjában 10-szer mérek vérnyomást, és bal oldalamon kell feküdnöm, mert így működnek megfelelően a vesék. Jövő héten eldől, hogy maradhatok-e itthon, vagy be kell feküdnöm a kórházba ismét, esetleg a terhesség végéig. Ez van. Kérdezz bátran.

Tegnap sikerült egy csomó mindent beszereznünk, és megvan végre a kókuszmatrac is. Katicuska, köszi a tippet, a Kikában sikerült megvennünk.

Mariann
33+2

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Viko
Erre nem is gondoltam... akkor írok neki...

Ági Kép
Különben erről jut eszembe... találtam egy nagyon érdekes dolgot...
Ezt nézd meg:
http://www.alapoz-lak.hu/

Kép
Kép
Kép
mamacka

Zsugyu, ugorj át hozzám Dunaharasztira, majd jól megmérem én neked KépKépKép

Mamacka, pénteki tali az Árkádban? Már nem emlékszem, Babettán kívül ki volt még, aki szólt, hgoy ráér, meg az időpontra se, csak hogy délelőtttájt volt. Mi jövünk Vok Eszterrel, megyünk az Ikeába és C&A-ba is...

indianyo

Viko
Olvastam, hogy az IKEA-ban akartok babaágyat venni? Ott mennyibe kerül?
Nekem a Brumimacit ajánlották 10000 egy aranyos fenyő kiságy... teljesen korrekt, barátnőmnek is innen van.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mikor találkoztok?
Lehet el tudnék menni!
Vicces látvány leszünk! Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, nekem kell most az ágy, nem a babának!!!! van egy fémágy 23000 - csak a rács... + kb 10 ezer a rács... és matracra már nem is telik Kép

Baba a tesómék fonott mózesában fog aludni, abban kényelmesen elfér legalább 3 hónapig.

Időpontra nem emlékszem, majd Babetta biztos jön még és mondja, hogy mikortól ér rá, meg biztosan többen csatlakoznak... bár gondolom, Tünde már nem... És hát sokan meg nagyon messze laknak az Örstől. Délelőttről volt szó, ha jól emlékszem... És igen, a látvány vicces lesz, de sebaj, nekünk tetszeni fog Kép

Hol van ez a Brumimaci?

indianyo

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?