A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Ja az más! Kép

Brumimaci címét pontosan nem tudom, valahol Blahakörnyékére emlékszem... megkérdem sógornőmet! Kép
Állítólag sokminden olcsóbb ott és jó holmikat lehet kapni.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Köszönöm az infókat, mamámnak van vérnyomásmérője, délutánra megkapom, akkor majd kibújik a szög a zsákból. (Pedig szívesen mentem volna Dunaharasztiba Vikó! Kép) Egyébként azóta meegmértem a lázam, 37,2 lett, és ilyenkor szokott fájni a fejem, lehet, hogy emiatt van most is. csakhogy máskor nem így (oldalt, a halántékomnál, lehajlásnál, orrfújás közben) Egyébként pedig semmi más bajom nincs. Nem köhögök, nem fáj a torkom, és a náthám is múlóban. Párom most hívott, és ágyba parancsolt. Az tök könnyű most, hogy a lányom (4 éves) itthon van velem, ugyani sneki meg arcüreggyulladása van.
Na, ennyit rólam.

Egyébként borzasztó aranyosak vagytok, köszi a gratulációkért. Láttam én, hogy ilyen kedvesek vagytok egymáshoz, de magható, hogy frissen érkezettként velem is ilyen kedvesek vagytok.

Szomorúan olvastam, hogy Nadine kórházban van, de inkább figyeljék meg, minthogy nemtörődömség miatt baj lenne. Jobbulást kívánok neki.

Nicika, köszi, hogy felajánlottad, szeretnék bekerülni a táblátokba, csak azt nem tudom, hogyan tehetem. Az elérhetőséget már láttam, de ugyi nincs jelszavam, és azt sem tudom, hogy milyen adatokat, és hova küldjek a cél érdekében.
Tudsz nekem segíteni?

Egyébként a babafotók tündériek, én is kíváncsi vagyok, hogy ha kibújtak a manók, mennyire lehet a vonásokat megtalálni az UH-képeken.

Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Zsugyu
Nicika címére küld el az adatokat, képeket fentebb már írta neked én nem tudom fejből... Kép
És ő válaszként küldi a jelszót!

vigyázz magadra!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Zsuzsi! Nicika ma vizsgálatokra ment Sopronba, úgyhogy most én reagálok helyette, hogy haladjon az ügy. Nincs email-cím a profilodban, úgyhogy küldj Nicikának egy mélt, amire ő majd válaszol, és elküldi a jelszót. Esetleg most nekem is küldhetsz, gondolom, Nicika nem fog megharagudni, ha megaadom neked a jelszót, és akkor neki már "csak" Kép képeket és adatokat kell rólatok feltenni a táblába Kép
Az én címem a profilban.

indianyo

Mégis tudom! Kép
Ide:
Nicika <pickwicktea@freemail.hu>

Kép
Kép
Kép
mamacka

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Sziasztok!

Csak egy gyors bejel.

Köszike, jól vagyok. Nagyon Drágák vagytok, h így aggódtok értem! Kép Sikerült kihevernem a tegnapot. Kép
Majd olvasok vissza, csak közben leég a brassóim.Kép

Csak annyit, h az ASTI-ban, ha valakit érdekel 60*120-as kókusz matrac 4690, a 70*140-es pedig 6490. Érdemes odacsörögni, mert nagyon viszik. Félre is lehet rakatni. Mi holnap megyünk érte, mert ma asszem elmegyek én is szülésfelkészítőre a Jánosba. Kép
Cím: ASTI Gyermekáruház. IX. ker. Soroksári út 110. Tel: 476-5088. Nyitva tartás:10-18

Majd jövök még.

Pussz!

Nancsika & Alex 30+1</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Ezt a kis aranyos kifordítható kétrészes csacsisat ma kaptam, odavagyok érte, itt csücsül az ölemben Kép
Kép

indianyo

Nagyon aranyos! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Mamacka!
Majd írok neked is mélt, nem vagy elfelejtve! Kép

Majd jövök még.

Pussz!

Nancsika & Alex 30+1</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Vikó! Mamacka!
Köszi az infót, már küldtem is mailt Nicikának. Köszi Vikó az ajánlatot, de csak a mail után olvastam, most pedig már nem szeretnék keresztbe-szervezni. Megvárom Nicikát. Most úgyis megyek az ágyba, majd délután, vagy este jelentkezem.

Ja,Nancsika!
Örülök, hogy már kipihented a dolgot, ne foglalkozz vele a kelleténél többet, az csak a manókának árt. Egyébként az ügyintézővel kapcsolatban. Tekintettel arra, hogy valami hasonlóval foglalkozom, csak köztisztviselőként, és nem hitelek, hanem pályázatokkal kapcsolatban, kicsit ismerem az eljárást. Nem az a gond, hogy tévedett a csaj, (én is csináltam már hibát, pedig állítólag jó vagyok - ha sok a meló, feszített a tempó, kevés az ember, halmozott a veszélye), hanem, hogy a nemleges válasz esetén nem nézte meg mégegyszer. Nálunk a legfontosabb az ügyfél, pedig közpénzekkel dolgozunk. Aztán a hiba után (mert van ilyen) sűrű bocsánatkérés közepette kellett volna intézkednie. Nekem sokszor hajnalban az járt az eszemben, hogy a csudába, ezt nem néztem, az első dolgom reggel, hogy utánanézzek, rosszul fogalmaztam, elfelejtettem, stb. És volt, hogy a levél érkezése előtt telefonáltam az ügyfélnek, hogy ne ijedjen meg, tévedés történt.

Szerintem -hiszem- a legtöbben hasonlóan elkötelezettek. Sajnálom, hogy ilyent sikerült kifognod. Viszont nagyon talpraesett voltál, nem hagytad magad. Sokan belenyugszanak a dologba, mert azt gondolják, hogy az asztal másik felén tévedhetetlenek, pedig dehogy. Legyen ez tanúság minden hivatalnokkal, sőt orvossal, pedagógussal szemben. Mi is elsózzuk néha a levest nem? Kép

Na, eleget osztottam az észt, irány az ágy!
Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Brumi Maci
Cím: Budapest IX., Mester u. 13. Tel: (1) 215-1549, (20) 981-2499
Egyéb: Brumi Maci Bababolt és pelenkadiszkont Csecsemő mérleg és légzésfigyelő kölcsönzése Biomatrac és szivacs ágybetét méretre vágás

Nancsi
Köszi

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok! Megjöttem a kórházi körutamról Kép Párom elvitt reggel, legalább megnéztük merre is kell menni egyáltalán és kb mennyi idő odaérni. Hajnalban, forgalom nélkül 25 perc volt.
Volt vizelet, vérvétel, és ctg. Az utóbbi 36 perc lett, mert Bogyó az első negyed órát átaludta Kép Aztán megrángatták egy kicsit, és rögtön dorbézolni kellett. Most nem mutatott fájásokat a gép, kedden megyek ismét.

Lányok! Vérvétel után 40 perccel mennyire reális avérnyomás mérés? Illetve ha irreális, akkor melyik értéket módosítja, és milyen irányba?

Mamacka, Bettyflame: én megyek holnap az előadásra, de talizzunk valahol, mert nem tudom hol lesz. Az utolsó épület, vagy az előtte levő téglásban?

Annácska: UGYE Te is JÖSSZ holnap tornázni? Kép
Eszti: kár, hogy neked a holnapi kimarad. Tornázunk helyetted is, jó? Kép

Szisz: aszta milyen pufi a babád! Nem semmi Kép

Zsugyu: ahogy valaki írta a magas vérnyomás csak az egyik összetevője a toxémiának. Ehhez vizesedni is kell, illetve fehérje is kerül a vizeletbe. Ha ez a 3 együttesen megvan, akkor hívják toxémiának.
Próbáld megméretni hetente 2-3 alkalommal valahol. Én a gyógynövényboltba járok, ott van ingyenes mérés, és 2 naponta megyek. Jól kihasználom őket Kép

Titati 36+5
titati

Sziasztok Kép
Zsugyu Kép
Vigyázz magadra, nehogy baj legyen!
Mérd meg a vérnyomdat többször is Kép

Ági Kép
Tudom már nem olvasod, de megyek ma a felkészítőre Kép

Vikó Kép
Nekem frászt kapott annó a gyerekorvos mikor azzal álltam elő, hogy mózesban alszik mellettem a baba az elején. Állítólad nem elég kemény fekvőfelület.
Az ikeás ágy meg szerintem túl kicsi, akkor már jobban megéri venni egy 60x120-ast. Időnként jól ki lehet fogni különböző áruházakban Kép

Este jövök, most rohanok a felkészítőre Kép

Annácska 28+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Mamacka Kép
Tényleg elég jó a Brumi Maci. Sok mindenük van és egész jó áron Kép

Titati Kép
Gratula az első CTG-hez Kép Biztos még korán volt Bogyónak azért nem akart felkelni Kép
Na akkor biztos nem szülsz a héten Kép
Elvileg megyek én is tornára Kép

Annácska 28+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Zsuzsófi,
Írtam neked e-mailt!

zsófi
zsofy

A szülészet előtt van az ebédlő épülete, ott lesz az előadás.. de találkozhatunk! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Annácska, ez egy mózeskosár-gyerekágy, vagyis a teteje levehető, de teljesen stabil - alja és lába fenyőfa, az oldala pedig fonott fűzfavessző. Kényelmes, valamint nagy is, kiszolgált már 4 gyereket és még mindig nagyon klassz Kép Amikor - kb. 3 hónapos kor után - elkezd a baba forgolódni, akkor viszont átköltözik a rácsos babaágyba - nos az nekünk már itthon nem lesz, csak kint. Ha enm kapnánk ezt az ágyat kölcsön, akkor perse nekünk is venni ekllene egy rácsos ágyikót, de most nem telik rá, emrt elmulatom a pénzt a saját ágyikómra, de hát ez most életbevágó Kép

indianyo

Annácska: 2. CTG volt már Kép

Mamacka: akkor az épület bejáratánál? Belül? Hogy ne fagyj meg.
És utána lesz szülőszoba látogatás? Ha lesz, akkor jössz Te is? engem nagyon érdekelne!
titati

Ezt most találtam:

Házi recept a striák ellen: keverj össze fél csésze olívaolajat fél csésze aloe vera géllel, és adj hozzá 6 felbontott kapszulányi E-vitamin-olajat. Tárold a hűtőszekrényben, és naponta kend be vele az érintett területeket!

Kép
Kép
Kép
mamacka

...mikor is kezdődik? 15 h?
Lehet az aluljáróban lenne a legjobb mert a sok épület félreértésre adhat okot! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

<font color="119911"> Titati,
a fájásokat honnan lehet látni? Az alsón vannak kiugrásaim, de azok akkor voltak, amikor nagyon mozgott. Szegény babád, biztos nem örült az ébresztésnek. Jól néz ma körül a szülőszobán. Kép
A vérnyomásos kérdésre nem tudok válszolni.</font>
angi79

Zsuzsi, semmi gáz, tábla egyéként is Nicka privilégiuma, én csak azt akartam megírni, hogy milyen adatok vannak benne Kép

indianyo

Titati, neked hol volt végül a CTG? Fent a szülőszobáknál? Vagy a lenti alagsorban? Hányra mentél? Sorra kerültél? (minden részlet érdekel) Kép
Vendég

A CTG az alagsorban van ahol a laborok... jobbra a folyosó végén. Fennt szerintem már csak a szülés elötti vizsgálatok vannak.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka:
igen 15.00-kor kezdődik. Felőlem lehet az aluljáró is. Vagy ahogy onnan feljövünk? Kép És akkor ott 45-kor? Vagy mikor? Csak még onnan besétálni, meg helyünk is legyen...

Angi:
Nekem a felső a szívhang (x-200, ez állítlag 120 és 160 között normális)), az alsó pedig a fájás/keményedés. Mikor megkeményedtem, nekem akkor emelkedett az alsó görbe (0-100). Amikor Bogyó mozgott, akkor meg a szívhang emelkedett.
A múltkorinál kellett nyomkodnom a gombot, hogy mikor mozog, de most pl nem kellett.

Eszti: 7-re mentem, f8-ra lett laboros papírom (a főorvosi szobából), aztán megcsapoltak (alagsor), és 7.45-kor már a ctg-re voltam kötve (alagsor 31-es szoba). Egy lélek nem várt ctg-re. Illetve egy valaki volt benn, ő ült a fotelben, én meg feküdtem az ágyon. Aztán mértek vérnyomást, majd a főorvosi szobába mentem a ctg-m aláíratni. Mivel a ctg elhúzódott, így szabadultam f9-kor mindennel együtt.
Kielégítő voltam? Kép
titati

Köszi! Kép
Vendég

<font color="119911"> Titati,
köszi szépen. Nekem is hasonlóan ment szombaton, mint Neked először. Én is nyomkodtam a gombot, ha mozgott. Kiváncsi vagyok a héten mi lesz. Kép
Alina,
még nem is reagáltam arra, hogy milyen szép nagy lett Márk baba! Mit mondott a dokid? Méhszáj? Indul akkor Nálad is a CTG?
Vas,
köszi a gyümilevek infót. Én általában ávizet iszok, de ki tudja mi lesz majd akkor... Laktoherb teát vettem, remélem majd bejön.</font>
angi79

Sziasztok!

Csak gyorsan beköszönök, a részleteket majd később. A lényeg, hogy tegnap hazajöttünk, minden a legnagyobb rendben. Ha a csajok nem zavarnak meg, akkor most gyorsan lekicsinyítek pár képet.

Mindenkinek nagyon köszönöm a gratulációkat!

Bori

Bori

Kép
borkadorka

Jujjj de jó!

Várjuk a képeket! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Titati
Legyen lent a lépcsőfeljárónál háromnegyedkor! JÓ?

Kép
Kép
Kép
mamacka

...nos... hol vannak a képek??? Tűkön ülök...

Kép
Kép
Kép
mamacka

...mi van itt... sehol senki....??????

Kép
Kép
Kép
mamacka

Akkor én is megyek... Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka:
bocsi, nem voltam gépnél. Akkor 45 aluljáró lépcsőfeljárója.
titati

Sziasztok!

Több hírem is van:
1. Voltunk ASTIben. Kókusz matracból elfogyott a fehér 60*120as és csak színes huzatos van, ami 5400FT. Az se olyan drága még. Viszont megnéztem, szerintem igen vékonyka és nekem túl puhának tűnt... De majd megnézek egy másikat mellé. Egyébként sok midnent lehet venni, nem olyan vészes árakon. Ádinak leginább a wc szűkítő tetszett.... Pasi. Kép

2. Rendeltem pelenkát a pelenka küldő szolgálattól, amit annó Nicika talált és gond nélkül kiküldték a pelusokat. Kép (előre kell fizetni érte)

3. Megvettem a törpénk elős bodyját és kissapiját. Kép Nagyon büszke vagyok rá. Kép Képeket nem rakok fel, mert úgy is láttaok már olyat. Kép Ja, meg vettünk peslust 44db-t 1400ért a tescoban. Pamperst. Majd elválik, hogy beválik-e. Kép

Vikó! A péntek remélem tud maradni, mert lehet, hogy Ádám vizsga helyett dolgozni megy majd, de ez még nem biztos. Bár, lehet, hogy akkor meg tudom vele beszélni, hogy elviszem reggel, aztán kimegyek hozzád. Kép Remélem.

Mikor talizzunk az Örsön: Eszti! Te mikor tanítasz?

Puszi:
Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

<font color="119911"> Szia Eszter!
Gratula az első vásárlásokhoz!!! A WC szűkítő nagyon fontos dolog, ezt a 2 éves Szabika (egy barátnőm kisfia) is tudja már, aki inkább a földre tenné és úgy használná. Kép Kiváncsi leszek milyenek a pelenkák.
Beszéltem a szülésznővel!!!! Nagyon ari volt. A héten bármikor mehetek a kórházba, bárki megcsinálja majd a vizsgálatot. Jövő szerdán pedig már dolgozik, így mehetünk hozzá. Kép</font>
angi79

Eszter! Ha Ádi dolgozik pénteken és nincs hó és jég, akkor én bejövök hévvel, hogy ne kelljen kibumliznod, jó?

indianyo

Angi!
Gondoltam, hogy a pasik ezt jobban értik, mint én. Kép Persze Ádinak a hálós járóka tetszett, nem a rácsos. Valamiért nagyon óckodik tőle... Sebaj. Kép

Vikó! Az nagyon jó lenne. Kép Amint tudok valami konkréttat, szólok. Kép

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

Az első oszlopban Eszter, a másodikban Luca látható
megszülettek:
KépKép
inkubátorban:
KépKép
pólyás osztályon:
KépKép
hazaértünk:
KépKép
Itthon még több kép nem készült róluk. Majd holnap fotózok!

Bori

Bori

Kép
borkadorka

Bori: még egyszer gratulálok hozzájuk Kép Nagyon édesek Kép Mesélj, hogy vagytok!

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Bori, teljesen ellágyultam, azt hiszem, nincs ezekre a gyönyörűségekre elég kifejező szó... Nagyon sok boldogságot kícvánok mind a négy lányodhoz!

indianyo

Jaj Bori gyönyörűek!!!! Kép Kép Kép
sok tejcit, örömöt bennük! A nagyok hogy fogadták?

KépKép
csema

<font color="119911"> Bori!
Tündériek ezek a pöttöm lánykák!!! Kívánok Nektek én is nagyon sok tejcsit!!! Én is kiváncsi vagyok, hogy hogyan fogadták őket a tesók. Te hogy vagy? Sebed?</font>
angi79

Bori
Olyan kis édesek! Gyönyörűek!
Isten áldja kis családotokat! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Bori! Csatlakozom az elöttem szólókhoz. Tündériek! Kép Még egyszer naaagy gratula hozzájuk. Kép
Te hogy vagy? Bírod a kettős szopit?

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok

Ma voltam dolgozni ez egy kicsit túlzás, mert csak ültem és pofáztam, de az egész napos ülés is nagyon lefárasztott. Holnap megyek babázni a barátnőmhöz, ahol 3 hónapos a picur.KépJó kis információ gyűjtés lesz. Ennyit rólam. Ja és tegnap megejtettük az apasági nyilatkozatott.Kép Simán ment 10 perc volt az egész.

Nadine
Remélem nem lesz semmi baj, és minél hamarabb kiengednek,mert hiányzik a csacsogásod Vikóval.KépKépKépKép

Bori
Kérjük azokat a képeket!. Mit szóltak a lányok a lányokhoz?KépKépKépKép

Tünde
Tényleg óriás lett a pocid. Jössz pénteken? Még belefér!Kép

Szisz
Nem semmi a puncis, nagyon aranyos!KépKépKépKép

Vikó
Én 10-kor már biztos az Árkádba vagyok ,de a részleteket még addig megbeszéljük

Annácska
Eddig oké a péntek?

Lányok nem akartok jönni??????????????

Alina
Márk is szép nagy méretekkel rendelkezik. Kép
Szép nagyok lesznek a tavaszi babák!KépKépKépKép

Zsu
Csak győzzem kivárni a képeidet!Kép

Most több nem jut az eszembe

Babetta Levi 32+3

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

...egyfolytában a két kis lánykát nézegetem... teljesen elérzékenyültem! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Közben megjöttek a képek
Nagyon édesek .A legédesebb, amikor kint van a kis pici nyelve, és milyen sok hajuk van.KépKépKép:

Bori
Nagyon szépek a lányok még egyszer gratulálok és persze apunak is.KépKépKép:
Gondolom nem sok időd, van a 4 gyerkőc mellet?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Bori! Legalább milliószor megnéztem a lányokat! Annyira gyönyörűek! És azért hasonlítanak ám egymáshoz! Kép Kedvem lenne megérinteni őket! Kép

KépKép
nicika

Csak ülök itt és nézegetem őket, és nem sokára egyre több babát nézegethetünk:KépKépKépKépKépKép:

Angi
Titati
Tünde
Ti jöttök nekem mindegy a sorrend, de majd sok képet kérünk!KépKépKépKépKép:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?