A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Nicika, látom, megjöttél te is a kórházból, mi újság veled? És van új híred Nadineról?

Babetta, én egyedül is tudok ám csacsogni Kép Aztán bpersze a munkával meg egyáltalán nem haladok Kép
Szerintem - ha nem lesz jég és hó (imára fel, véreim!!!) akkor mi korán ott leszünk, ha Eszter Ádija dolgozik...

indianyo

Ezt csak érdekességként írom: 342 ezer az őssejtmegőrzés költsége - ebből 52 ezer a belépés és 290 ezer a tárolás díja.

indianyo

Nadinnal csak telefonon beszéltem! Még mindíg infúziót kap, de amúgy már a vérzés szinte teljesen megszűnt! Valószínűleg a lepény csúszott a méhszáj közelébe és ezért volt a vérzés. A méhszáj amúgy zárt és a lepény sem vált le, szóval minden rendben! Ha pénteken nem jöhet haza, akkor csak hétfőn fog!

Amúgy igen megjöttem, de dokival nem találkoztam, ugyanis ki volt írva a rendelőre hogy 9-13-a között a rendelés szünetel! Gondolom valami közbejött neki és ezért a heti rendelések elmaradnak! Hogy majd mikorra tud másik időpontot adni, vagy egyáltalán tud-e majd, azt nem tudom! Majd hétfőn felhívom! Szóval a lényeg hogy kicsit mérges és nagyon csalódott vagyok! Ráadásul a szülésznővel sem tudtam beszélni, mert nem tudott fogadni! Talán majd csütörtökön vagy pénteken, de az is lehet hogy csak jövő héten tudunk beszélni! Viszont ami jó hír, hogy végre tudtam pizsit meg hálóinget venni, meg vettem pár bugyit és zoknit is, meg még egy szopis melltartót. Valamint vettem Tena fixet, Chicco hidegfertőtlenítő folyadékot és nadrágpelenkát. És úgy néz ki hogy csütörtökön végre megvesszük a hiányzó holmikat, de főként a babakocsit! Kép

KépKép
nicika

Indi! Az őssejt levételt részletre is lehet fizetni ám! 0ft kezdőbefizetéssel 24 hónapon át 15000ft! 150000ft kezdőbefizetéssel 12 hónapon át 16000ft!

KépKép
nicika

Nicika, jó, hogy tudtál vásárolni, akkor legalább nem mentél hiába KépKépKép

Hát, az én lepényem a közelnél se lehetne közelebb a méhszájhoz, mert hogy rajta csücsül és nyomja, mit a ... nem találok megfelelö (meghülyült a billentyüzetem, nem hajlandó néhány billencset hasznáni) hasonlatot, de nagyon Kép De vérzésnek nyoma sincs... szóval valami másnak kell ott lenni. Olgo, ha erre jársz, lécci segíts: ha zárt a méhszáj, akkor mi tud vérezni??? Vérzés nem olyankor van, ha kinyílik? Ez mondjuk csak az én elképzelésem...

indianyo

Köszi, Nicika, engem ez a dolog nem érint, csak érdekesnek találtam Kép

indianyo

Bori!

Gyönyörűek a lányok! Gratula!!!Kép

Becsi
becsi
Iklad

Viko! Engem sem érint, csak gondoltam megosztom a többiekkel! Kép

Szerintem a vérzés zárt méhszáj mellett is előfordulhat! És okozhatja pl méhszájat fedő lepénynél ha belerúg egy nagyot a baba és megpattan egy ér!

KépKép
nicika

Sziasztok Kép
Bori Kép
Gratulálok ezekhez a gyönyörűséges lánykákhoz Kép
Nagyon-nagyon sok boldogságot és rengeteg tejecskét kívánok nektek Kép
Neked sok erőt, kitatást Kép
A nagy lányok hogy fogadták a babákat?

Annácska 28+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Titati Kép
Akkor gratula a második ctg-hez Kép

Vikó Kép
Ja, az más Kép Azt hittem, csak hordozó mózes.
Bár megjegyzem nem hiszem, hogy a babának bármi baja lenne a mózesban alvástól.
Nekem annó jó volt, csak lenyúlni az ágyam mellé az első éjszakákon Kép

Eszter Kép
Én is voltam ma az Astiban Kép Csütörtökre egyébként hoznak még kókuszmatracot Kép
Gratula a törpe első ruháihoz Kép

Angi Kép
Szuper, hogy már a jövőhéten újra lesz szülésznőd Kép
Mikor mész a héten ctg-re?
Tényleg a babaszobával, bevásárlással teljesen készen vagytok?

Bori Kép
Komolyan nem sok különbséget látok a lányokon Kép Neked biztos könnyebb, de én meg nem tudnám különböztetni őket a karszalaguk nélkül Kép

Nicika Kép
Sajnálom, hogy ma nem találkoztál a dokival Kép
De szerintem ne várj hétfőig! Holnap reggel hívd fel és kérj még a hétre időpontot. Azért már nem a várandóság elején jársz Kép
Ügyi voltál ma is a vásárlással Kép

Ági Kép
Örülök, hogy találkoztam veled Kép
Fiad hogy viselte az anyátlan időszakot?

Annácska 28+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Anna! Igen, ezt elfelejtettem odaírni... Sebaj, van aki helyettemis gondolkodik. Kép
Ráérsz pénteken talizni az Örsön???? Kép

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Bori! Olyan édesek a lányok, gratulálok hozzájuk! Nézegetem őket, és már alig várom, hogy mi is láthassuk a mi kismanónkat. (sárgulok, na) Jó egészséget, és sok-sok tejcsit kívánunk nektek.

Megmértem a vérnypmásom, 90/59, 90-es szívdobogással. Szóval nem kapok agyvérzést. A fejem viszont továbbra is fáj, nem tudom hova tenni a dolgot. Ez van.

Jó olvasni titeket, ahogy gyűjtögetitek a babakelengyét. Kedvet is kaptam, tegnap megnéztem a Brendonban álmaim babakocsiját. Hát, tényleg jó, de igen húzós ára van. Még nem tudom, hogyan adagolom be, de nekem KELL egy olyan kocsi. (Pedig van már egy, a gyerkőcöktől, jó is, szép is, csakhogy a Yarisba nem fér bele, ha összecsukom. Ez viszont esernyőre csukható, és szemből is tudom tolni a babát. Szóval "rossz" hatással vagytok rám. Kép

Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Anna! Sajnos csak hétfőn tudom legkorábban felhívni, ugyanis akkor kezdi meg a rendelést! A héten szabin van! Sajna! Csak hát hétfőn már 35 hetes terhes leszek! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok

Angi
Igen jövőhéten indul a CTG. A méhszáj teljesen zárt.Kép.
Amiről még beszélgettünk a dokival, hogy kérek-e fájdalomcsillapítást. Még nem tudom, mindenesetre elkértem az aneszteziológus tel számát, megbeszélek vele mindent, legfeljebb mégsem kérem. Majd kiderül.
Veled mizujs? Hogy vagy? Te kérsz fájdalomcsillapítót?

Babetta
Köszi, igen a doki is mondta hogy nem lesz már
pici az biztos.Kép

Vikó
Nagyon ari a babaruha. Nekem is nagyon tettszik.Kép

Borka
Gratulálok a babákhoz, és sok-sok tejcsit kívánok Nektek. NAgyon szépek a lányok!! Irigyellek hogy te már a kezedbe foghatod őket.Kép
Sok-sok képet kérünk!!

A.
Vendég

Sziasztok!

Megérkeztem. Megírtam, majd 23-a körül lesz eredmény...meglátjuk!

Nem sok reagálásra van erőm, bocsika!

Bori: Örülök,hogy már otthon vagytok! MÉgegyszer szívből gratulálok az egész családnak! Neked sok erőt és sok-sok tejcsikét kívánok, a lánykáknak jó egészséget! Már sokan kérdezték, én is csatlakozom: hogy érzed magad, sebed? Hogy bírod egyszerre a csajszik ellátását? Ha lesz leheletnyi időd, várjuk a további képeketKép Csodaszépek a lányok, nagyon megható nézegetni a képeiketKép

Tünde: Órási nagy a pocakod, gratulaKép Hogy bírod magad?

Szilvi: nem semmi milyen kis dundi a lánykád, nagyon édesKép

Alina: Márk is jó nagy baba már! Jó, hogy veletek is minden rendben, és nálatok is indul az NST!

Titati: Akkor a teszt megvolt, hogy mentek a kórházba... legközelebb élesben?Kép Már a második NST? De jóKép

Angi: Szuper,hogy jövőhéten már van a szülésznődKép Gratula a 37-hez! Köszi a drukkotKép

Csema: Neked is nagyon köszönöm,hogy gondoltál rámKép

Eszti: Anyóslátogatás? Remélem, kitettél magadért!Kép
Mi holnap együtt megyünk az enyémmel vásárolni babának... már várom...Kép

Nadine: Innen is drukkolunk neked, bár látom, nincs nagy baj!Kép Tudom, vacak,ha befektetik az embert, de most vagy jó kezekben! Csak érdemes volt elmenni orvoshoz! Kitartás!

Nekünk nagyon mozgalmas 2 napunk lesz. Holnap menni kell védőnőhöz, aztán anyóssal vásárolgatás, majd délután megyünk az 1. szülésfelkészítő tanfolyamra, juhhhééé!Kép (Tibi is tök várja, olyan jóKép) Este meg még tornázni is el szeretnék menni. Csütörtökön doki, ez is klasszKép Majd jövök a hírekkel!

További szép estét mindenkinek, megyek elteszem magam, mert.... nem is folytatom, úgyis tudjátokKép ..... (hulla fáradt vagyok)

Anita (33+4)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Annácska
Köszi szépen az mailt.Kép

Anita
Szia!Bizony indul.Kép. A tanfolyamról majd mesélj ám! Jó vásárlást holnapra!

A.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Bori!
Gyönyörűek ezek a babák! Gratulálok! Majdnem elsírtam magam, olyan szépek!

Nadine!
Szurkolok, hogy hamar minden rendben legyen!

Vikó!
Most kötöm a rózsaszín pulcsi elejét, de sehogy se akar úgy kinézni, ahogy a megadott mintán.

Zsugyu!
Igazad van, lehet tévedni akármilyen munka közben. Csak az a probléma, hogy a hölgyike ezt max egy letolással megússza, mondjuk az én esetemben egy kisebb hibáért fegyelmi (kaptam már, mert a főnököm nem találta az a dobozt, ami a szeme előtt volt) vagy súlyosabb esetben - mint pl. egy orvos esetében - is börtön já érte.

Egyébként ma megint majd szétfagytam az iskolában, de állítólag rossz a fűtés. Azt hiszem holnap sztrájkolni fog az egész osztály.

Ja és én imádom a 100%-os narancslevet. De szerintem az a light coca cola, ami karamellel, vagyis égetett cukorral van színezve, az ugyanúgy cukrozott, még ha light is.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Nicika!
Most küldtem neked emilt! Most már remélem átment, eddig azért nem kaptad meg, mert én nem freemail-re hanem freemaLI-re küldtem!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

<font color="119911"> Anita,
de jó, hogy túlvagy a vizsgán. Holnap jutalmazd meg magad egy cuki babaruhával. Kép Védőnőhöz én is megyek reggel. A felkészítő után pedig majd mesélj, ha lesz erőd!
Alina,
köszi, jól vagyok/vagyunk. A mi kórházunkban minden doki be tudja adni az EDA-t, így nem kell előre eldöntenem. Az az igazság, hogy nem tudom még, hogy kell e vagy sem. De ott majd eldől. Azért szerzz be Te is minden infót!
Titati,
Ti miben tervezitek hazahozni a Picúrt? Mennyire kell beöltöztetni? Azért Téged kérdezlek, mert Neked a nagylányod is februári.</font>
angi79

Lányok, most beszélgettem a barátnőmmel és a következőre jutottunk: a pakolásnál gondoljátok végig, hogy a kórházban mennyi ruhát és hol tudtok majd tárolni! Mert a legtöbb helyen nincs erre külön tároló, csak az az icipici kis szekrényke... Tehát mondjuk a hazamenésre szánt ruhákat etc. nem érdemes magatokkal vinni már az elején Kép Főleg, ha plust is nektek kell vinni, mert az ugye jó nagy terjedelmű Kép

Úgy tűnik, nekünk megvan a biztonsági minimum-kelengyénk az első 6 nónapra, és bár egyre szívesebben vásárolgatnék én is, két-három hosszúujjú bodyn és takarón kívül minden már csak a 6-7 használatban lévőn felül lenne. Innen már el lehet indulni Kép

indianyo

Livi, melyik pulcsi nem megy? abból a babás fürge ujjakból kötöd, maiben a cipő is volt? mert az egy rakés kaki... ill. hát külföldi lapokból ollózták össze és a fordító meg nem egy kézimunkás meber...

Felháborító, hgoy nem fűtenek! Ráadásul ti fizetős suliba járok, ugye???

indianyo

Anita, de szép napod lesz holnap Kép

indianyo

Angi! Titati! Kilóilag hogy álltok így a finisben? Kép

KépKép
nicika

Diétás lányok! Ha sómentes diétán vagyok, akkor savanyúkáposztát nem ehetek, ugye? Úgy tudom, hgoy azt jó sok sóval teszik el erjedni... VAgy rosszul tudom??? Már egész belejöttem és sokkal fürgébben mozgok, mint egy hete, van ebben a dologban valami Kép

Nagy a csend, mi történt? máskor azért még 10 után bőven van itt jövés-menés Kép

indianyo

Babetta, Eszter Kép
Eddig úgy tűnik nincs semmi akadálya a pénteki talinak, legalábbén is körülnézek egy kicsit a C&A-ban Kép

Zsuzsi Kép
Milyen kocsit néztél ki a magadnak?

Nicika Kép
Sajnálom, hogy csak a jövő héten tudsz beszélni a dokival Kép

Anita Kép
Jó, hogy túl vagy a vizsgán Kép
Hát elég zsufi napod lesz holnap Kép
Nehogy megerőltesd magad Kép

Alina Kép
Hű, már neked is ctg!
Tényéeg nagyon rohan az idő Kép
Szívesen Kép

Vikó Kép
Sajna nem tudok hozzászolni ehhez a témához, de lehet, hogy sok a káposztában a só Kép
Engem most világosítottak fel, hogy a baba is meg tudja kötni a vizet a tőlem kapott só mennyiségtől.
Azért örülök, hogy ilyen jó hatással van rád a sómentes diéta Kép

Annácska 28+1

annácska

Milyen tali lesz?

Kép

Kép
nancsika

Annácska!

Akkor pénteken talizunk és jól megnézzük a C&A-t Kép Eszter szerint nagy leárazások vannak body-ügyben Kép
Igen, nekem is mondták, hogy a babó is jó sok sót vizet eltárol a sómennyiségtől, úgyhogy én most nagyon örülök, hogy muszáj volt ezt a dolgot elkezdeni (nekem kell a kényszerítés), mert különben ezt sem tudtam volna meg.

Jaj, és most furát kérdezek: vajon mit érez abból a babus, amikor pisilünk? Ez arról jutott eszembe, hogy olyankor nekem mostanában jó sokat rugdos - igaz, sokat is kell pisilni... Bocs, ha valaki kényelmetlennek érzi az ilyen témákat Kép

Bartika, nagyon eltűntél...

indianyo

Nancsika, Babetta szólt, hgoy bejön az Árkádba péntek délelőtt, azóta kiderült, hgoy esetleg Annácska is arra jár, mi pedig Vok Eszterrel mennénk és Ikea + C&A is benne lenne a kiruccanásban. Időpont még nem végleges, BAbetta 10 körülre gondolt.
Biztos pont akkor volt ez, amikor a banki vacakság történt, ezért kerülte el a figyelmedet....

De akkor msot szólunk: gyre te is!!!
Maamcka is lehet, hogy tud jönni, mások még nem szóltak, de biztos leszünk még többen is Kép

indianyo

Vikó Kép
Szerintem több helye lesz a babának Kép
Azért engem ez megdöbbentett. Tudtam, hogy minden átmegy a placentán, de hogy még raktároz is a sok rosszból azt nem.
Egyébként mi van a krumplidiétáddal? Tényleg sok sótól szabadított meg?

Nancsika Kép
Néhányan összefutunk az Árkádban Kép
Ha tudsz te is gyere Kép

Annácska

annácska

Annácska én nem krumplidiétán vagyok, hanem kopmplex só- cukor és lisztmentesen Kép Mondjuk krumplit is eszem héjában főve-sütve minden nap, de ezen kívül még sok mást is, gombáknak már esélye sincs, annyi fokhagymával Kép Az volt a döbbenetes, hogy csütörtök estétől vasárnap estig 4 kiló lement a mérleg szerint! Azóta semmi, de nem is baj, mert nem szeretnék most én fogyókúrázni, csak a víz menjen, ahová kell neki, meg ne hízzak már tovább. Tegnap este benyomtam egy virslit, mert nem bírtam ellenállni neki, hááát, olyan sósnak éreztem, hogy a pár másik fele már nem ment le Kép Szóval hozzá lehet ehhez szokni Kép
Igen, nekem is mondták, hogy például az alkohol, akérmilyen pici adagban is azonnal megy a babának, gondolom az összes tartósítószerrel is ez a helyzet Kép

indianyo

Vikó Kép
A fokhagyma, meg a bors jó ízt ad mindennek Kép
Bár én főzök erős fűszerekkel, mert akkor a lányom tuti éhenhalna Kép

Megyek pihizni Kép Szép álmokat Kép

Annácska

annácska

Sziasztok!
Most már remélem mindenki alszik!

Bori: Tündériek a kislányok! Kint is úgy szeretik egymást, mint bent? Persze gondolom ez csak később mutatkozik meg.

Alina: örülök, hogy minden rendben volt a dokinál!!Kép

Nicika: hát neked nincs szerencséd ezekkel az orvosokkal, aki elvállalta a szülésedet, ahhoz nem tudsz visszamenni, hogy vizsgáljon meg??

Anita: nappal jól bírom magam, de az éjszakák katasztrófálisak. azért is vagyok még fenn, mert ha lefekszem, akkor görcsölni kezdek, elég fura.
Tegnap éjjel is olyan jó erős mensi görcseim voltak, bevettem magnéziumot és enyhült.
Ma gyorsan összepakoltam a kórházi cuccot, ki tudja...

Babetta, Vikó: nem valószínű, hogy megyek pénteken, mert azért Pestre már nem vezetek be és Dorinát sem tudom kire hagyni. Nektek viszont jó dumcsit kívánok!!!

Ildi: magam is meglepődöm, ha tükörbe nézek, az utolsó hónapban is nagyot szokott még nőni a has. Mi lesz, ha kihúzom február elejéig? Majd talicskán fogom magam előtt tolniKép

Holnap (ma) reggel megyek dokihoz 5 hét után, kíváncsi vagyok miket mond!

Tünde 35+6

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Bori, gyönyörűek a lányok! Kép
Mindig vissza-visszalapozok, és nézegetem őket, olyan jó. Kép
Vendég

Szép jóreggelt mindenkinek!
TündiKép
Én is hasonló cipőben járok már vagy egy hete!
Katasztrófálisak az éjszakáim, 2 pisi között görcsölök, sehogy sem kényelmes, ma éjszaka is kínomban már vagy 1 órát sétáltam le és fel a nappaliban, mire annyira elfáradtam, hogy másfél órát tudtam aludni. Közben a derekam majd leszakadt.
Ilyenkor lelkileg totál padlón vagyok, hogy hogy fogok kibírni még minimum 4 hetet.Nappal meg most kop....kop.... nem görcsölgetek!
AnitaKép Jó vásárlást!
Lányok akik taliznakKép
Úúúgy irigykedem!!!!!! itthon 4 fal, és max a számítógép! Én is szeretnék menni!!!!!
Pusszancs!!!!!

KépKép
csema

Lányok, mikor van pénteken a tali? Elvileg én ráérek! Kép
Vendég

Bori:
Gratulálok a lányokhoz! Nagyon édesek! Kép

Gyuzsu:
Nekem páromnak az alacsony vérnyomástól szokott fájni a feje. Ilyenkor megpróbál valami tetsmozgást (pl. guggolást, stb, a lényeg, hogy a pulzust megnövelje), illetve ami még jó lehet a mézes vagy cukros tej.

Anita:
szép kis napod/heted lesz akkor. Kitartás kozzá!

Nicika:
Én ma tartok 7 kilónál.

Viko:
Én nem merek savanyút enni, pont a só miatt. Jobb félni, mint megijedni Kép
Gombát lehet enni? Mondjuk az tele van vízzel. Gondoltam majorannásan, tejfölösen sok hagymával elkészíteném, és egy kis rizst hozzá, ami eleve vízhajtó. Merjem, vagy ne merjem? Kép

Lányok: jól gondolom, hogy a fájdalomcsillapításért külön kell fizetni?

Angi:
Mi úgy tervezzük, hogy: body, rugi, rékli vagy kardigán, overal (ha nincs lába, akkor puha "cipőcske", pamut sapka, vastag sapka, és így a hordozóba, és mindenképp lesz nálunk takaró is.

Na, még reggelizek, aztán irány tornázni. Ma nem nagyon leszek, mert délután meg az előadásra (vetítésre) megyek Kép
Szép napot nektek!

Titati 36+6
titati

Sziasztok!

Titati: ez hely függő, de valamennyit az anesztesnek is szoktak adni.

Végigaludtam az éjszakát Kép Tegnap jó nagyot mászkáltunk Zsomával, vettem magamnak két tök jó felsőt. Az egyik bár eredetileg nem kismamáknak szánják, de van rajta egy cipzár oldalt, amit alulról derékig fel lehet húzni, úgyhogy még jól beleférek, és remélhetőleg végig így lesz Kép
Erről jut eszembe, már akkora a pocakom, hogy asszem megpróbálom azt a nadrágot felvenni, amit még az elején jó okosan megvettem, hogy majd jó lesz, de ősszel még le akart esni rólam Kép Talán már jó lesz.

cory 30+6

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

<font color="119911"> Jó reggelt!
Csak gyorsan írok, mert mennem kell a védőnőhöz.
A tali miatt én is irigykedek, de Árkád messze van. Kép
Eszti,
hogy ment a főzés?
Tünde,
de jó, hogy ma mász dokihoz!!! Utána gyere, kiváncsi vagyok miket produkál Bettina. Sajnállak az éjszakák miatt...
Nici,
plussz 11 kg. A haskörfogat 94 cm, de majd mindjárt megméri a védőnő.

Puszi. Megyek. Mindenkinek nagyon szép napot!
Angi (37+)</font>
angi79

Cory:
ez nem fix tarifás elvileg? Ha nem az, akkor menynit szoktak adni? Nme mintha kérni szeretnék, de ha mégis úgy alakulna, akkor tudjam.

Apropó éjszakák. 2hete én se tudok éjjel aludni. Illetve éjfél és 3 között felébredek, és 2 órát forgolódok Kép Ha netalán meg végigaludnám (pisilést leszámítva), akkor meg 5 órakor leszakad a hátam Kép
Na nem panaszkodom tovább, indulok megmozgatni magam, már csak 10 percem van Kép
titati

Sziasztok!

2006.január 14-én szombaton délelőtt bababörze lesz a XIX. ker. Teleki u. 50. sz. alatt a Kispesti Művelődési Otthon épületében.

Mindenkit szeretettel várunk!
muscacece

Csatlakozom a nem alvókhoz, menetrendszerűen fél 2-kor felébredek, és fél 4-ig fent vagyok, majd nagy nehezen még hatig szendergek. Úgy látszik, ez kismama szokás.

Anita, jó vásárlást anyóssal, mi is megyünk majd, elnézünk a nagykerbe, szereném megvenni a pelenkázó alátétet, és a mellszívót. Biztos jó lesz a vizsgád! Kép

Angi, jó védőnőzést! Végül tegnap főztem egy jó nagy lábos tejszínes, csirkés, zöldséges ragulevest, ma pedig még egy máglyarakást összedobok, és ennyi. Nem tudok már többfogásost főzni egész nap, de szerintem ez így jó lesz. Kép

Titati, Bettyflame, Annácska, jó tornát. Úgy szerettem volna menni ma a vetítésre, de azt hiszem, anyósék addig még itt lesznek.

Tünde, szóval mensis fájdalmak??? Ezek a jóslók lehetnek, nem? Éjszakákat megértem, hasonlóan vagyok.

Vok Eszter, valamelyik bejegyzésben írtál egy ilyet: Eszti! Te meddig tanítasz?
Ezt nekem írtad? Vagy nem értem. Kép

Puszi

Eszti
34+0
Vendég

Titati: elvileg semmi sem fix tarifás. A doki se, a szülésznő se... Árakról fogalmam nincs, mindkettőt fájdalomcsillapítás nélkül szültem.

cory
Budapest

Jó reggelt lányok!

Harmincötön Túliak társasága Kép annyira izgalmas, ami veletek történik! Remélem, a babóca megkegyelmez még nektek egy picit és tudtok azért valamennyit aludni.... vigyázzatok nagyon magatokra!

Ez Csemára is vonatkozik!!!! Bár nekled, Mariann, még nem kívánom, hogy most már jöjjön az az Szófi lurko, amikor csak akar... azért ő még csak csücsüljön ott egy kicsit - és hagyjon téged pihizni Kép

Angi, sajnálom, hgoy ha nem tudsz jönni, de ha bejössz a Borárosig, akkor onnan már lesz finom, meleg, kényelmes taxi csacsogó sofőrrel oda-vissza KépKépKép

Titati, én eszem 2-3 fej gombát minden nap a salimban vagy a kenyeremen. A gombának csak az a veszélye, hogy esetleg nehezeben emészthető - ha erre érzékeny vagy, viszont a vízelhajtós és szénhidrátmentes diétánál tökéletes.

Cory, de jó, hogy vásároltál Kép Ugye, mi hajlamosak vagyunk csak a babára gondolni, aztán meg nincs már tényleg csak egy rongy,a mit felvehetnénk - és az is szűk pocakban KépKépKép

Nancsika, remélem, alakulnak a dolgok banknál és megnyugodtál.

Anita, szép jó napot neked a sok klassz dologhoz Kép

Tünde, ne is gyere! Bár nagyon szeretnélek látni, de végigaggódnám az utat oda-vissza érted, úgyhogy ne tedd ezt velem Kép

Eszti, akkor pénteken végre veled is? de jó Kép

Megyek, folytatom a pirítósomat, legyen szép, napsugaras idő és sok jó történjen veletek Kép

I.

indianyo

Ja, még egyszuer kérek segítséget, hgoy tudnám átszínezni ezt a sok fekete bolhabetűt? nem találom a beállítást Kép

indianyo

Viko: az első két gyerkőc mellett teljesen lerongyolódtam ruhatárilag. Aztán azt mondtam, hogy elég volt. Nem mondom, az én méretemben ez nem egyszerű, de szép lassan felfejlesztem normálisra Kép

cory
Budapest

Jaj, Annácska és Titati, azt elfelejtettem mondani, hogy a vízhajtós diétánál tilos mindenféle füstölt hús és sajt is!

Helyes, Cory, ne is állj meg és okozz magadnak is néha örömet egy-egy rucival Kép

indianyo

Tünde! Sajnos aki elvállalt ahhoz nem tudok visszamenni, mert nincs maszek rendelése!

Holnap megyek Szombathelyre nőgyógyászhoz! Valami Mosonyinak hívják! Kiváncsi leszek!

Titati! Akkor te hasonlóan ügyes vagy kilóilag mint én!

Angi! Te is nagyon jól tartod magad kilóilag! A 11 igazán nem sok! De akkor ezek szerint mínusz 1 kiló lement! Akkor meglehet hogy közel a szülés!

Viko! A képernyő bal felső sarkában van olyan hogy Társalgó/Segédletek. Nyomsz egy okét és máris ott van hogy kell a szövegedet formázni!

KépKép
nicika

Nicika, az a milupa-babás rész lesz akkor, amit eltüntettem, azért nem ment a formázás. Azt hiszem, megtaláltam, most próbálkozom Kép Köszi KépKépKép

indianyo

purple {Hetedmagával süt a napocska!}

indianyo

hetedmagával süt a napocska!

indianyo

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?