Reggel meg volt az első babaúszás..
Ahhoz képest, hogy amikor megnéztük a dolgot egy baba sem sírt, az én Lilikém eléggé el volt keseredve az első merülés után, abba sem hagyta a sírást amíg ki nem mentünk..
Azért nem keseredtem el, de remélem a következő alkalommal már jobban fog menni a dolog. Szerencsére tükör nem volt az öltözőben, (mondjuk időm sem lett volna nézegetni magam..) így nem láttam a rémes kinézetemet..
Ami viszont nagyon zavart az rettenetes kapkodás és tumultus volt, ezt még én is nehezen türtem..
Anikó! Szöszi!
Ez nem ér!
Vagy learatjátok a babérokat, vagy hagyjátok a többeiket egy kis sikerélményhez jutni!
Orsi!
Örülök, hogy a jópofa kategóriába sorolsz (remélem nem a Republik dal alapján: "jó pofa vagyok, jó pofa vagyok, jó pofán kéne vágni!"
), és hogy jobb kedved van. Majd leszek még én is depinyó, abban is nagyon profi vagyok!
Gratula a kis fogacskához!
Nanda, nekem is elkezdte a baba harapdálni a cicit, a következő a leszoktatásos módszer: a kisujjad legyen mindig a szájsarkának a közelében, nyugodtan kiálts fel hangosan, ha ráharap, ne csak a szemed jojózzon, (Jaj, au, ssssz, hangutánzó szavak stb
) és azonnal vedd el töle a cicit. Mondd neki szigorúan, hogy "nem szabad ez fájt anyának", és utána add vissza, hadd egyen tovább.. Nálunk kb. 5-6 szopinál kellett eljátszani, azóta nem nagyon csinálja a baba. Apa és a baba kiterült az úszás izgalmaitól, alszanak mindketten, szépen békésen..
Megyek én is melléjük fekszem egy fél órára, többet úgysem hagy aludni a csemetém