Linda, nalunk megy a csoros is, de a cumisuvegbol is olyan szepen iszik Veronika, hogy nem nagyon jutott meg eszembe odaadni... de ebbol is tud. Menet kozben is szepen fogja maganak a cumisuveget...leteszi...majd ujra felveszi ha kell neki. Fule nincs, de nem is kell
Délutan be szoktunk menni a setallo utcankba, ott nezelodunk... és akkor johet a viz cumisuvegbol, annak a kupakjabol, az asvanyvizes kupakbol imadja....
Poharbol is ittunk mar vizet, gyumlevet, paradicsomot,. de ez még nem szobatiszta
Edi: Veronika mar korbe nemtudommizze a szobakat. Igazabol kuszasos ez a maszas, de nem fokas, olyan kuszvamaszik
Billegni kimondottan negylabon is sokat szokott, de akkor csak hintaztatja magat
Az, hogy az orrabol jott a kaki, az mit jelent???
Camillas homeobogyot nyugodtan adj neki, este, vacsi elott pl. 20 perccel. Ha napkozben is baj lenne, akkor adhatsz meg napkozben is... és adhatod folyamatosan minden este, csak majd tarts szunetet, mert kulonben mar nem hat.... Ha ez sem hasznal, par napig panadolt is adhatsz esti alvas elott (vagy hajnali fog miatti ebredes)
Anita, Edi: szerintem a fogak meggyengitik az immunrendszert, ezert is johet am az a franya szajpenesz...
Timi: nalunk hetvegen, a sok izgalmas tortenes (apa otthon van, vasarlas, templom-istentisztelet...) total kimarad a de. alvas., és csak egy du.-i nagy van. Amugy meg 10-12 kozott, meg olyan 14-16 kozott van alvas MOSTANABAN, nagyjabol betajolva
Kivanom, hogy semmi komoly ne legyen a zorej!!!
Jubi: tunderi a pici lanyod!!!! nincs is ra szo
Szallodaval nem tudnatok megbeszelni, hogy hamarabb is odaerhessetek, és akkor inkabb a reggeli (kevesbe) hoseget fognatok ki? mert delutanra mar az aszfalt is csak jobban nyomja a meleget, meg addigra forro a kocsi alapbol is... erted
Melodia: ha pistikekoru kislany lennek, akkor nalam sejtheted kinel dobbanna nagyot a sziv
Lanyok:tegnap megvolt az elso hintazasunk, méghozza egy jatszoteren
Jajj, nekem még nem volt gyerekem, és nem tudom mit lehet, egy ilyen babaval, meg majd hogy kell
na, itt ebredes, mentem
még valami, majd baranyhimlo elleni oltasokrol kerek velemyeitekbol, hogy akartok, nem akartok adatni... mikor akarjatok... vagy van aki tul van rjta...?

[/url]