2004.03.18 11:20
2004.03.18 12:29

Végre itt a jóidő, úgyhogy menni is kell kifelé, ha csak lehet, meg az axelero fórumon is megírtam a bajom az ügyfélszolgátalukkal kapcsolatban, erre néhányan jól nekem estek, én meg már ugye csak nem hagyhatom magam... 
Rengeteg időm ráment, mert minden szót húszor meggondoltam, mielőtt leírtam, hogy ne lehessen belekötni, de persze azért bele tudtak.
Nem is értem, mit kerestem odakinn az ordasok között (az igazamat?!), amikor itt barátok között is lehettem volna.
Most, hogy egy kicsit más társalgók hangulatába is belekóstoltam, valahogy még jobban szeretlek titeket! 

2004.03.18 13:15
Meg rengeteg lett a melo a suliban, aztána jóidő ugye estig bebetonozódunk a játszótérre
Atzán pedig méganyaméganya maradjunk óriási hisztivel és üvöltéssel, hogy mindenki lássa hallja hogy elindultunk, hazáig bömbölve sétálgatunk
Minket is úgy fogadtak a bölcsiben, hogy a múlt héten bárányhimlős lett az egyik ksi csoporttárs. Remek, remélem nem kapja el, most még ne!
De valahogy megoldom valamikor
Írj, hogy vagytok! MI volt 23-án????
Ha addig bírjátok még, jövő héten úgyis rossz esős idő lesz sajnos.
Ez aranyos volt.
2004.03.18 13:51
Kár, hogy nem tudtunk nagyot dumcsizni, de láttam, hogy téged is vártak, meg én is szörnyű soká végeztem így is a bevásárlással. Hogy vagy mostanában? Kismama tünetek?
Biztosan egy csomó dolgot tud, amit meg más nem, de ez csak akkor lenne látható, ha hosszabb ideig együtt látnánk őket, vagy ha pont az a dolog szóba kerülne.
Bár gyakran felismerhető, hogy utánozni próbál, de az csak bohóckodás. Utána ő egész nap tornázik, még álmában is jár keze lába.

, de este olyan későn fog hazajárni, hogy már pizzát rendelni is késő lenne. Meg azt hiszem, a saját lelkiismeretemet próbálom ezzel elhallgattatni, hogy itt hagyom szegényt magára.
A fürdős fotó szuper, nem semmi, amekkor a forgalom a ti kádatokban van! 

Hogyan lehet azt megtanítani a gyereknek, hogy harapja szépen a kenyeret?! Egyébként megeszi a kenyeret, úgy, ha az egésznek a közepéből csipegethet, képes kivájni fél kilót. De ha megvajazok neki egy szeletet, akkor szépen leteszi, és az ujjával piszkálja róla le a vajat. A májkrémet és a lekvárt imádja, ha pici kenyérgfalatkákat csipkedek, és megkenve a szájába adom, akkor jó sokat megeszik belőle. De sokkal egyszerűbb lenne megkenni egy szelet kenyeret, és a kezébe adni!

A multkor jól ki is akadtam egyszer, mert beteg voltam, mondtam is neki többször, hogy jaj, de vacakul érzem magam, de aztán persze fölkeltem, mert dógomvót. Estefelé telefonált Anyósom, Laci dumcsizik vele, én meg az összeesés határán csináltam a vacsorát. Hallom ám, hogy mondja a telefonba a Drága, hogy ja, Márt? már sokkal jobban van, főzi a vacsorát...
Utólag kiderült, ha nem fekszem hanyatt, és haldoklok látványosan, akkor ő (magából kiindulva) nem is feltételezi, hogy bármi bajom lehet.
De ebben már benne van az egész nyári kollekció! Remélem... Mázlim van, mert itt velünk szemben volt az egyik ház aljában egy pici gyerekcipő bolt, ami bezár, és végkiárúsítást tart. Egyébként itt is 6-8000 körüli árak lettek volna. Vettem egy szandált, bőr, hímzett, tépőzáras, Moonarch márkájú, Lacika imádja, le-fel evszi egész nap.
Ez 4.000 körül volt akciósan, beszerzési áron. Azután ma még visszamentem kis szívószál-mércével, nehogy megint átvágjon a fiam az ökölbe szorított lábujjaival. Vettem egy olyat, ami zárt orrú bőr szandál (asso), 4.700 Ft.-ért adták, de eredetileg 8 fölötti árról indult, akciózták 6-ért, és most kiszórták ami még volt, beszerzési áron. Meg vettem egy olyat is, ami bőrrel kombinált vászon cipő, Bits C Bytes (olasz) márka. Ez 3ezer forint volt, de eredeti áron ez is 6 körülről indult. Oltári mázlim volt, egyrészt hogy pont most volt ez az akció, másrészt hogy pont volt minden cipőből Lacika mérete, ami csak megtetszett, pedig gondolhatod, hogy eg ybezáró félben lévő boltban azért ez már nagy csoda. Szóval van 3 új cipő, de egyik se olyan, aminek nem magas a szára, de zárt és vízálló a feje.
Jól bevásároltam?!
Szívből kívánom, hogy második nekifutásra te is a csupa nagybetűs IGAZI-t találd meg!
Nem is tudok...
A főzeléket meg se mertem volna próbálni, pedig az tényleg jó lenne, ha valami köretet is tudnék eltenni a sült húsokhoz.
Levest én egyszer próbáltam fagyasztani, babgulyás volt, a husi meg a bab okés is volt, de a zöldség, ami benne volt nagyon vacak lett.
Elküldöm, nehogy elvesszen, utána folytatom, amíg Lacika fel nem ébred.
2004.03.18 15:15
De az a pár kis doboz amiben 1-1 adag kaját lefagyasztok, az vígan befér a 2 rekesznyi fagyóba, ami a hűtőmhöz tartozik. Tudod, az a fajta, ami alul hűtőszekrény, fölül meg külön ajtóval egy pici fagyasztó.

anyukád
betegség
Nagyon összejött most nektek... Tavaly nálunk is volt ilyen nagy beton felverés a közelben, azt hittem megbolondulok, mire végeztek, pedig csak 2 hétig tartott. Nehéz lehet Anyukádban tartanod a lelket, pláne, hogy volt nagy baj is a családban. Pedig ma már korán fel lehet ismerni, ha baj van, és a gyógymódok is sokkal hatékonyabbak. Persze erről Apukámat se lehetne meggyőzni, neki az Édesapja halt meg rákban, hosszú, pokoli szenvedés után. Amikor apukám öccsének rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak a veséjében, és megműtötték, egyiküknek se mertük megmondani, hogy mi volt az. Feri is és Apukám is máig úgy tudja, hogy valami ér megpattant (persze, a nagyra nőtt daganat miatt), és a belső vérzés miatt kellett kivenni a fél veséjét. Ez igaz is, csak ugye a kiváltó ok, az került elhallgatásra... De szerencsére szuper jól van, jobban néz ki, mint valaha, leszokott a dohányzásról, nem iszik alkoholt, és táltosképzőbe jár.
20 évet fiatalodott, de tényleg!
Ma korán elaludt, nagyon mozgalmas délelőttünk volt. Nagyot sétáltunk már jó korán, 10-re a cipősnél voltunk. Ott szuperjól viselkedett, beült a székbe, tartotta a lábát, stb. Úgy örül az új cipőinek, hogy csak nézek...
Utána mentünk a fodrászhoz, ott is úrifiú volt, csak akkor kezdett el sírni, amikor telement a szája hajjal.
Bezzeg tegnap a gyerekruhásnál semmit se volt hajlandó felpróbálni, olyan hisztit levágott, hogy beleremegett az üzlet!
Végül a Lacikáról lehúzott nadrághoz méregetve vettem 3 kantáros meg 2 sima nacit. Használtak, de tényleg szépek, 700 Ft. körüli árakon voltak, igazán megérte. A multkor kiszakadt egyik naci térde, akartam rá venni olyan hímzett rávarrható foltot, 350 Ft. volt darabja. Kell belőle kettő a naci két térdére, és ott vagyok árban, mintha vettem volna egy másikat, ami semmivel se használtabb... Úgy szerettem volna Bejáékhoz elmenni, de nem mertem bevállalni a 2 átszállást, meg azt, hogy ki tudja, Lacika éppen hogyan kegyeskedik viselkedni.
Merthogy kitört nálunk is a dackorszak. Laci szerint ellentengernagynak készül a gyerek, és az ellen-kezést gyakorolja. Most már értem, mit szenvedtek a hisztiző, dacoló gyerekekkel! Mondjatok valami biztatót! Meddig lesz ez így?! De tényleg megőrülök, a kedvenc dolgait is inkább nem csinálja, csak hogy ellenszegülhessen. Nem megyünk le sétálni, mert nem hajlandó felöltözni. Éhes, de nem eszik, mert ő aztán nem jön oda az asztalhoz. és még sorolhatnám...
De inkább leviszem a játszóra...
2004.03.18 15:25
Ja meg panirozott sajtot is le lehet fagyasztani.
2004.03.18 15:51
Hajrá, elő a tartalék badykkal!
Nem tudom, hol találtam rá, a császármetszésről kerestem infókat, s a Te történeted is köztük volt. Tudod, most engem az foglakoztat nagyon. Latolgatom az esélyeimet.
, úgy nekünk is egy kis külön program. Én is gyakran barátnőzök, telefonestéket tartok, ilyenkor Apa az ügyeletes vagy anyukám. De az a néhány szabad óra csodákat tud velem tenni. Szóval menjetek csak el, ennyi jár!
A fickók meg legfeljebb puffognak egy kicsit, úgyis megbékélnek előbb-utóbb, nem igaz?
Meg fogok őrülni, akkor már Ketteske is idekint figyel majd.
Hátha mégsem kapják el a gyerkőcök. Én nagyon félek tőle, mivel még nem voltam, s ugye babóca meg a pociban van és Ő se szeretne az lenni.
Neki az ennivaló különféle ízű és alakú darabkák halmaza.
Pedig olyan kis barátságos volt, szaladt a gyerekek után, stb. 2004.03.18 22:30
Hát, nem túl tudományos, de elég volt.
És megcsináltad? Nelcsi miatt ne aggódj, Barni is ilyen volt, no aztán átcsapott a másik végletbe.
Bár most mintha javulna a helyzet, kop-kop.
"Nemi hatás" nekünk is jól jönne
), hogy menjek egyedül is ide meg amoda, még ha néha a nagyit is kéri meg a gyerekvigyázásra
... Azért ő is gyakran bevállalta, igaz, Andi, mikor táncolni jártunk?
Ő is tudja, hogy akkor anya sokkal jobb, kiegyensúlyozottabb, boldogabb, szexisebb
, így ő is jól jár
Most ugye Boldi miatt nem nagyon tudok menni sehova, de ha már nem lesz ennyire cicifüggő, biztos kapok pár szabad órát
Én még elgondolni sem tudom, hogy lesz Barninak új, egyelőre nem tudom megoldani a shoppingolást
Pedig most akkorát nőtt, csak nézek, hogy rövidek a pizsik rá, pólója pedig alig van, ugye nem hordunk már bodyt... Dackorszak: ajjajjjaj! (Legalább tudhatod, hogy Lacika szépen, egészségesen fejlődik
) Kösd fel a gatyót! Most kitöröltem a jótanácsokat, amiket elkezdtem leírogatni, mert egyedül üdvözítőt nemigen ismerek... Van A nevelés mindennapi művészete c. könyv, abban egész jó ötleteket ad a szerző (Elisabeth Plattner). Le a kalappal a férjtáplálás előtt! Köretnek fagyasztható a főtt rizs, olasz zöldségkeverék amit csak vajjal kell megpárolni/mikrózni, konzerv csemegekukorica, aztán jó a főzni való tészta... A főtt krumpli pocsék felengedve.
Mi még nem is fürdettük Boldit a nagy kádban, mert annyira odáig van a fürdetővödörtől, hogy nem kísérleteztünk. Amióta abban fürdik, mindig alszik 8 órát egyben éjszaka!!! Bárányhimlő-gyanú - hát gondolom, ez nem hiányzott nektek
Kitartás!
Párod hogy viseli?
2004.03.19 04:35
Ilyenkor ébren van egy órát, aztán alszik (alszunk
) tovább.
</font> 2004.03.19 12:51
Annyira elszaladt az ido, hogy fél 5-tol voltunk ott fél 9-ig.
Szerintem akár egy bepanaszolást is megérne a kórházi "betegjogi képviselonél".
eloször nem értettem a dolgot, hogy lehet, hogy ikreid vannak, eddig nem is tudtam
Nagyon huncut
azaz nem volt otthon anya és Tomi
Én reggel vettem észre, milyen nyugisan készülodtünk. Hú, de rossz anya vagyok most
De elhatároztam, hogy bizony idonként igénybe veszem anyósomat és megkérem, hogy náluk aludhasson Tomi, ennyi pihenés mindenkire ráfér. 2004.03.19 13:38

Nekem már ezzel az eggyel is húzós néha kimozdulnom.
Köszi a könyvajánlást, és a fagyasztós ötleteket is.
Illetve irígyellek, hogy ezt is
ogva tudod fogadni. 

Bár az axelero fórumán eléggé elvették az élettől is a kedvemet, de ez csak azt támasztja alá, hogy okos ember megválogatja, hol netezik.
2004.03.19 19:36
2004.03.19 20:39

2004.03.19 22:17
Az 1. éjjel egyébként így is alig tudtam elaludni, szokatlan volt a nagy csend.
Apám még mosogatni sem engedett.
(Most ő főz, amíg betegácsiban van.) Szóval jól éreztük magunkat és még az idő is csúcs volt. 2004.03.20 01:56
, nagy sikere lett, tök jól sikerült a buli, igazi házibuli hangulat a belvárosban
Jó volt találkozni a rég nem látott barátokkal, akikkel anno szórakoztunk. Persze a lányok nagy része zavarba jött a pocakomtól, mivel én fiatalabb voltam náluk és már a 2.babát várom... 

na találtatok nevet?
Vesekő
, ami ilyen pici, azt teával is kilehet hajtani, ha jól tudom.
Úgy látszik kell a gyerekeknek is a pihenés. És miről szólt a tracsparti?????

2004.03.20 07:22
reszvetem.
De jo, hogy visszaalszik. Romola koran kel?
De hogy mennyire segit a bilizesben azt nem tudom. De enekelni angolul es tancolni sikerult megtanulnia.
) Teljesen mas mind a ket kepen
Nalunk itt egy eves korban beoltjak baranyhimlo ellen a gyerekeket. Fatus anno 9 honaposan kapta el

Multkor mi is igy csereltunk, igaz a mienk akkor meg nem erett cserere, de en ugy dontottem, hogy meg is
) Megitattam egy kis asvanyvizzel.

Hogy megy az ido, pedig nem reg szuletett.
En mar elni sem tudok nelkule es ha koltozunk vagy hasonlok, akkor szinte belebetegszem a net hianyba
)
Az ilyen ajandekoknak en is tudnek orulni, szerintem nagyon jo ajandek. 2004.03.20 07:36
2004.03.20 07:43
2004.03.20 07:55
Addig is jol elfoglalja magat a laptoppal.
Latom, nalatok is padloszonyeg van. Hogy oldod meg ha odapisil? En ezert nem merem meg Danit pucer fenekkel nekiengedni... 2004.03.20 07:57
Es egyenlore nem ugy nez ki, hogy feladja. A lakasban konnyebben kezelem, na de az utcan... 2004.03.20 08:01
Bar ferjem nem orul az otletnek, de ha bugyit vagy nacit adok ra, abba belepisil.
2004.03.20 08:12

Állítólag fontos, hogy ilyen kapaszkodó része legyen, így biztonságosabban érzi magát a baba. Nem tudod interneten is meg lehet rendelni azt a wc-s dvd-t?
Nagyon kiváncsi vagyok, milyen lehet. Most akkor nálatok hány évszak van?
(Dorka nem szokott máskor ölelgetni, csak egyes fiúknak jár ez a megkülönböztetés!)Különben Dorkának is van olyan időszaka, hogy mindenkit elkerül a játszótéren és csak magában akar játszani. Szerintem nem baj, ha óvatosak a gyerekeink és el akarják kerülni az attrocitásokat a téren, végülis nekünk sincs mindig kedvünk vitatkozni, még ha igazunk is van...
2004.03.20 13:08
Eddig az volt a probléma, hogy nem tudott nyugton maradni a bilin, talán most sikerül a szobatisztaságra átállni, jó lenne még kistesó előtt. 2004.03.20 20:24
Tomi különben szinte teljesen jól van már, ugyan köhög még, de se láz, se levertség, vidám pofi
2004.03.20 22:53
Most van időm írni.
Te is jól nézel ki, a londoni út jót tett neked.
Kórház felháborító
Tényleg megérné a betgejogi képviseleten egy panaszt, csak ilyenkor kinek van ehhez energiája, kedve. Meg az ember ezt olyan meddő dolognak érzi.
Dani szöveg
Nagyon élvezem
Kaptam három zsák gyönyörű kislány ruhát és egy adagot már ki is mostam
Vili szedte le a szárítóról őket és minden egyes darabot egy-egy puszi kíséretében a pockomhoz próbált! "Odaadjuk babának, Tamja ruhája"
Majd meg zabáltam.
2004.03.20 22:57
2004.03.21 10:52
2004.03.21 13:35
nagyon rosszul hangzik. Baba miatt ne aggódj, nagyon jó orvos kezében vagy
Annyira birom benne, hogy bármi történik azonnal csinál egy soron kívüli uh-t, ráadás t?lem az ilyen soron kívüli vizsgálatokért pnzt se kért. (Nem mintha ilyenkor ez számítana, csak nagoyn tisztességesnek érzem) 2004.03.21 17:30
( A kórház meg egyenesen felháborító.....
Persze, van élet a válás után. Engem nem is igazán a lelki része viselt meg (persze az is), örültem, hogy megtörtént, inkább anyagilag volt nagyon nehéz. És tényleg nem nagyon bíztam benne, hogy két gyerekkel nekem lehet még valakim.... Hát, most van
.
Én nem vagyok a szoktatgatás híve, teljesen ráhagytam a dolgot. Zsófi is két nap alatt lett szobatiszta.
Luca is már egyre gyakrabban pisilt wc-be, és volt tiszta reggelre a pelenka, de nem mindig érdekelte. A héten szóltak a bölcsiben, hogy talán vihetnék be több bugyit... Ez annyira megtetszett neki, hogy közölte, akkor nem kéne pelenka.... Csodálkoztam is, hogy délután még ugyanaz a ruha volt rajta.
És azóta is minden oké. Ma ugyan volt rajta pelus hazafelé Gyöngyösről, de nem pisilt be, pedig utána még aludt itthon 2 órát.
2004.03.21 20:00
Ja és kidobta Dodó a cumiját a kukába, már egy jó hete cumink sincs
Szóval nagyon haladunk
Szóval engem biztos túl fog nőni
Nos ennyit magunkról.
Mi még csak egyszer eszünk főzeléket, a többi szopi. Mondjuk itt máshogy megy a hozzátáplálás, először főzelékezünk és csak aztán jön a gyümi. Azért mert az édes gyümölcsök után állítólag sok gyerek utasítja vissza a főzeléket, mondjuk én választhattam, magyar vagy finn trend szerint etetem-e a picikém, nekem a finn szimpatikusabb, meggyőzőbb. nem csak ebben...
A Mexikói úton van a bolt a kisföldalatti végállomásánál
Nálunk már mind2 gyerek alszik, PEtrus már egyedül alszik el gagyarászva, azt hittem eddig, hogy ilyen csak a reklámban (Pampers vagy Libero??) létezik, de nem
Muszáj volt eldicsekednem vele
2004.03.21 20:39
kádak
Igyál sok folyadékot, az szokott segíteni.
ha nem is sokkal, de azért mégis
Gratulálok a bugyihoz!!! Nem semmi. Mi még fényévekre vagyunk még mindig a bilitől is
Tomi abszolút nem hajlandó ránézni se a bilire. Lehet, hogy elrontottam valamit??? Lehet, hogy mégis erőltetnem kéne? A többiek legalább bilizgettek ilyenkor már. Na, mindegy. Majd csak lesz valami a nyáron.
Este meg apával hármasban sétálni mentünk. Olyan jó volt!
) inkább elmegyünk családostul valahova. Bár már lassan el kéne kezdeni szervezni, de most egyszerűen nem érek rá. Hadd nyvalyogjak egyet: annyira utálom, hogy még 2010-ig adósságunk van a házra, mégpedig havi nagyon sok pénz és addig ez napi téma
grrrrr... ON 2004.03.22 00:09

Boldog szülinapot! Képeket kérünk az ünneplésről!!!
Nincs valami kedvezőbb megoldás a szállásra (egyházi szálláshely, ottani magyar család)? Mondjuk a közös nyaralás biztosan szebb lenne! Drukkok mennek, hogy messze elkerüljenek a betegségek!
Én is nagyon izgultam a repülés miatt, tudom, hogy nem veszélytelen, főleg a te esetedre is gondoltam. Végülis ti tudjátok, hogy mitől indulhatott el anno előbb a szülés? Különben mostanában már egy tüsszentéstől begörcsöl a hasam, nem keményedik, hanem szerintem inkább a méhszalagok feszülnek, vagyis remélem... Pocakom hatalmas lett, mindenki ámul, akkora mint a 10 héttel előbbjáró sógornőmé, sőt a körméretem 97 cm, Dorkával 114 cm-rel mentem szülni
Szuper a pelenka nélküliség!
Kiváncsi vagyok 10 év múlva mire is fognak emlékezni Tücsök Zenéből. Nagyon jó bátyus lesz, már most irigylem Tamarát, szerintem mindenkinek az álma egy igazi, kedves báty!
2004.03.22 08:12
Olyan jó érzés, hogy mindig lelkes
2004.03.22 09:07

Regel még hangja sem volt, de aztán betornáztatta.
Beus is marad. 
2004.03.22 09:10
Hát, gondolom, hogy megijedtél
Én az epegörcsre kaptam egy görcsoldót (Spasmi Tropfen), gyógynövényesnél kapható, nem gyógyszertári, terhesen is szedhető - megnézzem, vesegörcsre is javasolják-e?
És Petra tényleg milyen nagy! Épp, mint Vilka - bár a hosszát csak saccolom.
Voltunk a Lurdys cipőúboltban, de sajnos Vilka méretét egyáltalán nem tartják (17-es kéne, azt hiszem), Ármin méretében pedig nem volt, csak egyetlen párcipő, de nem tetszett igazán (25-ös) - úgyhogy most már a tavaszi vcipővásárra hagyatkozom majd...
meg hogy metrozunk odáig ... pedig itthon az állatkertes könyvét nagyon szereti, elméletből nagyon jó, pld az állatkertben mutattuk neki a struccot - oda sem nézve közölte, hogy az futómadár és füvet eszik - csak épp nem érdekelte
nem baj, mi jót sétáltunk, ő meg nagyot aludt a kocsiban - vilkát meg cipeltük kendőben. aztán itthon nagy mellénnyel mesélte, hogy volt az állatkertben és látott surikátát meg zebrát - nos, ezeket nem láttunk, viszont a könyvéből ismeri őket. hát, fél évig ismét nem próbálkozunk!
, csak nem kért többet
De köszi a meghívást és igyekszem, hogy legyek olyan bátor, mert szívesen mennék...
2004.03.22 09:25

Nem semmi lehetett a hétvégéd.
Lányok nem ijedtek meg hogy szenvedni láttak? Pityukám amikor szülés után meglátott, nagyon megijedt, és láttam a kis arcán, hogy már temetni készül
, pedig az korántsem volt olyan szörnyű, mint neked ez a vesegörcs. 2004.03.22 11:12

Tavaly nyáron még Bécsbe is elmentünk, hogy megnézzük a Pandamacikat, na azt legalább 1 hétig mondta, de én állandóan arról meséltem. Ime egy kép róluk Árminnak
:
2004.03.22 11:31
2004.03.22 12:53
Azért ne izgulj légyszi!!!! Tudod a referenciaértékek időre született gyerkőcökre vonatkoznak, nekünk is jó egy évbe tellett, mire elértük mindenből a normális értéket! És te hogy vagy? Hímzel mostanában? Kitartás, mindjárt itt(ill. ott ) a jóidő, és akkor akár egész nap kint lehettek! 2004.03.22 13:37
2004.03.22 14:57
Csak csirkéből.
Jobb az egészet elfelejteni szerintem.
És aludjon a gyerek szépen délután.
Mi fényképalbumot csináltunk karácsonyra, összevágtunk különféle képeket, tök poénos lett az egész. A szemükből csorgott a könny a nevetéstől.
Nekünk is, miközben csináltuk.
Így repül az idő.
Nem tudjuk még a nemét, pénteken lehet, hogy már látszana, de ha kibírjuk, akkor nem fogjuk megkérdezni. Mivel Nelcsivel császáros voltam, lehet, hogy most is az lesz belőle. Annyira rettegek a műtéttől, hogy legszívesebben kiszaladnék a világból. Talán elviselhetőbb lenne ez az egész, ha meglepetés lenne a neme, ha csak akkor tudnám meg, hogy ki lakik a pocimban. De hát addig ki kéne bírni valahogy, hogy nem kérdezzük meg, ami nem lesz könnyű. Amúgy én 2 kislányt szerettem volna mindig kis korkülönbséggel, de edzem magam a fütyisre is.
Nem mutatom meg Nelcsinek, mert onnantól én is munkaasztalt állíthatok fel neki.

Próbálnék én telefonálni itt.
És örülök, hogy az életed új fordulatot vett.
Petra tényleg nagyon erős kiscsaj lehet.
Mi hétvégén akarunk próbálkozni, legalább mi szórakozunk, nem igaz?
Azóta már 3-szor éreztem a kicsiny lábacskák rugdalózását, nagyon nosztalgikus érzés. Csak a császáros szülés-mumus ne lebegne a terhesség végén, semmi bajom nem lenne
2004.03.22 15:41

Szuperül hangzott ez a buli.Na és az ajandék nagyon jo ötlet volt!
Nagyon édi a bilis kép!
Nagyon ugyi Donci a szobatisztasaggal!
.Örülök,hogy jobban vagy!
Elmeséltem a csaladomnak és jot nevettünk rajta!
Riki birta egy darabig,aztan Apa nyakaban utazott.A végén pedig el is aludt.Aztan bementunk enni egy vendéglobe,ahol tele ettuk magunkat minden joval.Viszont sajnos Riki amikor jatszott az asztal alatt,elesett és elajult.
Mar honapok ota nem tortént ilyesmi,ugyhogy most engem is megviselt.Mondhatni elszoktam tôle.

Mindig létszamellenôrzést tart,elsorol mindenkit és amikor kérdezzük,hogy téged hogy hivnak,rabök a hasara és azt mondja:Baba!
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|