A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Szia Csilla druszámKép

a babáink is majdnem 1 idősekKép
Az én Dávidom 08.29.-én születettKép

én még mindíg keveslem a képeket.

De amiket felraktatok .....KépKép

MegannKép
Lénácska szerintem nagyon hasonlít rádKép és gyönyörű babaKép

NyúlnéKép

Kisnyúl igazi pasiKép
annyira szép kis formásKép
Zabálnivaló!!!!
(az én fiam is ilyeneket csinál ,csak nincs róla képem)

RókicaKép

Zsuzsa baba eszméletlen aranyos a hajszárításos képenKép
Éedemes lenne beküldeni azt a képet a kismama fotópályázatábaKép

HariKép

nagyon szép a te kislányod isKép

meg mindenki babája nagyon szépKép

csak most megint 1 kézzel írok _(babám a hasamon alszik)
és így nehezen megy az írás.

nekem már hangosan sikongat ,és úgy nevet-nagyon édesKép
továbbra is sokat dumál , főleg szopizás után van kitörő jókedve

A kezét is felfedezte ,és folyton orrba vágja magát ,annyira elmélyülten néziKép
és folyton a szájába köt ki a végénKép

pelenka:
nekem se jött be a pampers 2-esKép

Kép

Kép

a múltkor a hidegbe ,így mentünk a védőnénihezKép
csillam

Annamami!

Képzeld a mi kisfiunknak is ez volt az "eredeti" neve: Márton Áron. Aztán végül Botond Márton lett. Talán a következő kisfiú Marci lesz..(remélem). Én egy kicsit fiúpárti vagyok..Imádom őket! Már most nagy a szerelem köztünk..Szurkolok majd nektek, hogy minél könnyebb szülésed legyen!

Rókica!

A hajszárítós képen én is nagyot kacagtam, mutattam is Boti babának, hogy itt egy kis moncsicsi. Nagyon cukorfalat. Mit tanulsz? Ti már babahabfürdőt használtok? Én még nem mertem, mert a védőnő+doki azt mondják, hogy fél éves koráig használjak gyógyszertári kenőcsöt..pedig sokkal kényelmesebb lenne. Zsuzsa baba szeret fürcsizni? Boti valamiért még mindig nem (legalább már nem sír..)

Szmercsa!

Látod, mindegyik babus mást tud, Boti még csak heőzik. Viszont az utóbbi 2 napban 2 dolog is megváltozott. Az egyik, hogy már nincs el órákig egymagában, hanem minél többet kell őt szórakoztatni, különben reklamál..a másik, hogy ő egész eddig napi 5-6szor kakilt, most ez napi 1-3 lett. Ti hogy vagytok ezzel? Fürdeted már babahabfürdőbe, vagy még gyógyszertári kenőcsöt használtok?

Mindenki!

Lányok, lenne egy kérdésem,aki úgy gondolja, hogy túl intim, attól előre is elnézést! Szóval, ti hogy vagytok a szülés utáni SZEXel?? (attól kérdezem, aki természetes úton szült). Nekem ugyanis rohadtul fáj. Már vagy 6odszor próbálkozunk, de semmit nem javul. Én erről nem tudtam semmit és eléggé meglepett a dolog. Ez meddig marad így? Tudtok erről valamit? (köszi és bocsi, remélem nem bántok meg senkit..)
helga22

Helga

mi már régóta babahabfürdővel fürdetjük, és semmi baja ( most 8 hetes)

Sex:
nemtudok hozzá szólni

1,- császáros vagyok
2- Időm sincs rá
3- SAJNOS!!! Még nem is próbálkoztunkKép

Viszont a mensim nekem is megjött a 6. héten!
Pedig szopatok.
Kíváncsi leszek ,hogy jövő hónapban is megjön ,vagy csak akkor ha befejeztem a szoptatást!
fogamzásgátlót nekem is felírt a doki!!
hihihi
Aztán felvilágosítottam ,hogy nekem azért lett a lombik,mert átjárhatatlan a petevezetékem.
csillam

Sziasztok!

Gyors kérdés:

ti ki tudtázok nyitni sérülés nélkül a Konakiont???

Kösz,

Pusz,

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis,

Az első Konakionnal én is bénáztam, szanaszét törött. A párom mutattam meg hogy kell. A bal kezeddel fogd az üvegcse alját és a jobb hüvelykujjadat tett rá a fehér pöttyre,miközben a tetejét megtámasztod a jobb mutatóujjaddal.Így tök könnyen le tudod törni a jobb mutatóujjad felé. (remélem érthetően írtam le)Mi is pont most fogjuk bevenni!!
helga22

Szia Helga,
képzeld, ma már rendeset kakiltunk 2× is, nem sokat, de majdnem tökéleteset Kép A kedvünk sokkal jobb, ma nincs nyügizés (eddig!!!) Ja és az éjszaka fél11 -től fél7-ig aludtunk, és asszem áttértünk a 4 óránkénti evésre. Kép
Nálunk újdonság, hogy már nem csak úúúúúúúgy nézegetjük a kezünket, hanem már az ujjacskákat is egyenként Kép olyan ari. Kaki nálunk is ritkább lett. Eddig minden etetés után volt, most kb. 2-3×, mint nálatok, és azt figyeltem meg, hogy már nyomja ki a kis drága, nemcsak a puki viszi ki. Kép Én még a gyógyszertári fürdetőt használom.
A szórakoztatás nálunk eddig volt, most kezd az egyedül is 'elszórakoztatom magam'-ra áttérni, viszont ott kell lennem a közelben Kép nem szeret egyedül lenni.
Most is itt fekszik mellettem, ébren van, ha szólok neki mosolyog, és asszem épp a gatyát próbálja telepakolni Kép mert időnként vörösödik, sőőőőőőőőt bizti, mert már büdike KépKép

Csillam,
nagyon szép a baba Kép
Hogy nőnek ezek a gyerkőcök Kép hihetetlen

szmercsa
szmercsa

Csillám,

Jóhír: ha császáros vagy, akkor nincs mitől félni, neked nem fog fájni! Nekünk a gátseb miatt fáj. Idő meg majd csak lesz rá..Nekem még nem jött meg a mensim, azt mondta a doki, amíg szoptatok, elvileg nem is fog és amíg nincs mensi, addig nem kell fogamzásgátló,mert nincs peteérés, úgyhogy nem védekezünk..(meg is ütne a guta, hogy teherbe esnék..de hát hiszek a dokinak).Azért köszi, hogy írtál!
helga22

Sziasztok!

Zsóf! Jobbulást! Még jó, hogy nem paráztam túl, mert mára szebb Dóra pofija! Kép
Este órákat balhézik... Kevés Neki a tejcsi... Kap üvegből is, de mégis ordít... Kép Csak a cicizés nyugtatja, de még az első héten felrepedt az egyik cicim és azóta sem gyógyult be teljesen... A bimbóvédő ilyenkor már idegesíti, a másikat meg már "lefogyasztotta"... Kép

Viki27! Hajnalban képtelen vagyok fejni... Kép A laktoherb-től nem fáj a pocitok? A dokink azt mondta fájhat tőle... Az édesköménytől talán....

Köszönjük, Dóra & Jutka
jatka

Sziasztok!

Úgy döntöttem, kihasználom ezt az időt, amíg anyukáméknál vagyunk, szombaton megyünk haza, onnantól kezdve úgyse tudok majd feljönni. A fronton kívül nálunk a sérvműtét is lehet sírások, onnan is gondolom, hogy szopi után (mint most is) egy jó ideig nincs probléma, mosolygás, játszás. És azt mondták a kórházban (Madarász u.), hogy nem kell feltétlenül fájdalomcsillapító, mert az anyatej is az. És tényleg úgy tűnik. De csak kapocsszedés óta nyügi, addig nem fájt volna?
Szexkérdés: én ugye 1 hete messze vagyok apától, de mi még nem próbálkoztunk Kép, nekem valahogy nincs kedvem... Mondjuk a szülésnél a méhnyak rendesen megrepedt, úgy kellett összevarrni, rohadtul fájt, és mint a 6 hetes vizsgálaton kiderült, nem lett a régi, szóval valahogy deformálódottan forrt össze. Szóval merszem sincs nagyon... De ha újra látjuk egymást apával, most már elszánom rá magam... Kép
Konakion: szerintem a fehér pötty a kulcsszó.
Képkicsinyítéssel majd próbálkozok...
Na, eddig tartott a "fájdalomcsillapító" hatása. Megyek, megvigasztalom...

Csilla
csillahbabe

Hari Kép

Előre is bocsánat a belekottyért.

Nálunk is előfordult hogy a kis körme mellett bepirosodott a bőr és megduzzadt. Olyan volt mintha begyulladt volna.
Mi úgy kezeltük ki, hogy a piros részt bekentük alkohollal (azzal amivel a csonkot is kezelgettük) és leragasztottuk egy kis tapasszal. Kb. 1,5 nap alatt teljesen elmúlt. Ja nálunk mindig a lábujjánál fordult elő, körömvágás után Kép

Üdv

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Szmercsa,

Hű, ez az éjszakai alvás nagyon jól hangzik. Boti szinte percre pontosan éjjel is 4 óránként eszik. (illetve tegnap nappal 3 órára is kérte este). Õ valahogy a kezeit nem nagyon fedezi fel (csak az öklét harapdálja, de nem nézegeti sem a kézfejét, sem az ujjacskáit..)Ügyik vagytok!!Hűű, végre elaludt az autósülésében..már épp ideje volt. Ha nehezen el is alszik, egyre kevesebbet. Egész nap összesen 2-2,5 órát csucsukál. Õ is nyomja már a kaksit, olyan édi, én még a kaksijának a szagát is szeretem (fene a perverz anyukafajtámat...)

Jatka,

Nekem addíg fájt a hasam a laktoherbtől, amíg napi 2-3 litert ittam belőle. Egyfolytában ment tőle a hasam és ezt sok anyukától hallottam már. Azóta lecsökkentettem az adagot napi 1 literre és el is múltak a gondok. A tejemet meg így is beindítja. A baba pocija elvileg nem fájhat tőle.
helga22

Nyúlné,
Kisnyúl fantasztikus ezzel a fókapózzal! Meg kell zabálni, milyen ügyes! Tényleg nagyon hamar fog így fejlődni. Kép
Egyébként Dani is hason alszik, azt szereti a legjobban.

Csillahbabe
Persze, hogy bekerülhettek a táblázatba!

<pre>
Anyuka Tesó (ha van) Baba (várható) szülinapja Baba neve Kórház Kor / Lakóhely Súly, hossz Baba/ pocak kora
Aniko47 5 éves bátyó van Született 2005.07.27 Balázs 3300 gr, 49 cm 13 hét + 0 nap
Helga Első baba Született 2005.08.01 Botond 30 év / Bp. 3500 gr, 55 cm 12 hét + 2 nap
Szmercsa Első baba Született 2005.08.06 Bátor Szt. János 25 év / Budakalász 2800 gr, 49 cm 11 hét + 4 nap
Falina Első baba Született 2005.08.07 Jázmin Tímea Schöpf-Mérei 27 év / Bp III. 2850 gr, 52 cm 11 hét + 3 nap
Zsófy Első baba Született 2005.08.10 Lilla Katalin Pándy Kálmán 22 év / Bcsaba 3100 gr, 53 cm 11 hét + 0 nap
Vrucsincá Első baba Született 2005.08.16 Olivér Pécsi Szül.Klinika 27 év / Baja 3080 gr, 49 cm 10 hét + 1 nap
Gviki Első baba Született 2005.08.19 Zsanett Viktória Szt. István 28 év / Bp XVII 3600 gr, 54 cm 9 hét + 5 nap
Baby20 Első baba Született 2005.08.22 Petra Sárvári Önk. Kórház 21 év / Bő 3740 gr, 53 m 9 hét + 2 nap
Kóbor Gabriella 2003.08.28 Született 2005.08.23 Csaba Szt. István 30 év 3080 gr, 52 cm 9 hét + 1 nap
Nemesek Trisztán 2000.06.15 Született 2005.08.23 Kornél Bajcsy-Zs 27év / Bp XVII. 3100 gr, 53 cm 9 hét + 1 nap
Csillám Első baba Született 2005.08.29 Dávid Jahn Ferenc 27 év / Táborfalva 4100 gr, 51 cm 8 hét + 2 nap
Pocakpacni Daniella 1998.11.20 és Marcell 2004.04.21. Született 2005.08.29 Bálint Ádám Szent Imre 25év / Bp.XIII 3400 gr, 56 cm 8 hét + 2 nap
Csillahbabe Első baba Született 2005.09.01 Bulcsú Soproni Erzsébet Kórház 26 év / Sarród 3600 gr, 53 cm 7 hét + 6 nap
Kuha Első baba Született 2005.09.03 Gergő Kútvölgyi 26 év / Mogyoród 3700 gr, 57 cm 7 hét + 4 nap
Kismama2004 Első baba Született 2005.09.04 Márk Veszprémi 30év / Veszprém 3300 gr, 54 cm 7 hét + 3 nap
Mea Első baba Született 2005.09.06 Lívia II. Női Klinika 26 év / Verőce 3950 gr, 56 cm 7 hét + 1 nap
Angelani Első baba Született 2005.09.06 Erhard HIETE 28 év / Újpest 2720 gr, 51 cm 7 hét + 1 nap
Nedinabp Bálint 2004.03.08 Született 2005.09.06 Márk SOTE II. 28év / Bp XVII. 3780 gr, 57 cm 7 hét + 1 nap
Rokica Első baba Született 2005.09.07 Zsuzsanna Szt. István 30év / Újpest 3950 gr, 58 cm 7 hét + 0 nap
Cirmike Roland 2003.05.28 Született 2005.09.08 Réka Tatabányai 27 év/Vértesszőlős 2400 gr, 46 cm 6 hét + 6 nap
Minimi Első baba Született 2005.09.08 Natalia Basingstoke/ Anglia 27 év 3200 gr, 6 hét + 6 nap
Lucretia Első baba Született 2005.09.09 Bence SOTE I. 25 év 3850 gr, 56 cm 6 hét + 5 nap
Tzsuzsa Első baba Született 2005.09.09 Júlia Sára Szent István 35 év 3290 gr, 53 cm 6 hét + 5 nap
Bodza Első baba Született 2005.09.13 Sarolta Szent István 25év / Bp XIII. 2940 gr, 54 cm 6 hét + 1 nap
Bkriszta Ivett 1994.02.02 Született 2005.09.13 Kincső Emese Schöpf-Mérei 35 év / Csepel 3740 gr, 55 cm 6 hét + 1 nap
Prüntyi Első baba Született 2005.09.13 Tünde Enikő Szent István 26 év / Veresegyháza 3990 gr, 60 cm 6 hét + 1 nap
Megann Első baba Született 2005.09.14 Léna Szent István 26év / Budapest 3050 gr, 53 cm 6 hét + 0 nap
Viki27 Első baba Született 2005.09.16 Péter László Pécsi Szül.Klinika 27 év / Pécs 3850 gr, 53 cm 5 hét + 5 nap
Humi Lacus 1987.02.28. és Kristóf 2004.04.30 Született 2005.09.16 Márton Ábel Szent István 40 év / XX.ker 3260 gr, 54 cm 5 hét + 5 nap
Dudukly Első baba Született 2005.09.22 Pálma MÁV 34 év / Isaszeg 4050 gr, 60 cm 4 hét + 6 nap
Tmarie Első baba Született 2005.09.23 Mirabella Péterffy 25év / Bp XIII. 2740 gr, 49 cm 4 hét + 5 nap
Anina Első baba Született 2005.09.23 Ádám Szent Imre 31 év / Dunakeszi 3500 gr, 57 cm 4 hét + 5 nap
Nyúlné Első baba Született 2005.09.28 Márton Péterffy 3360 gr, 50 cm 4 hét + 0 nap
Jucc Balázs 2002.07.05 Született 2005.09.29 Gergely MÁV 32év / Bp XX. 3500 gr, 56 cm 3 hét + 6 nap
Penna Kevin 2003.06.13 Született 2005.10.02 Tamara MÁV 31év / Újpest 4350 gr, 54 cm 3 hét + 3 nap
Ayse Lili 2001.04.28 Született 2005.10.02 Andris MÁV 35 év 3800 gr, 56 cm 3 hét + 3 nap
Davallia Első baba Született 2005.10.04 Panni Miskolc Megyei 26 év / Miskolc 3050 gr, 50 cm 3 hét + 1 nap
And Első baba Született 2005.10.04 Eszter I. Női Klinika 30 év / Bp 2400 gr, 49 cm 3 hét + 1 nap
Göndörzsóf Gergő 2004.01.24 Született 2005.10.07 Bulcsú MÁV 27 év / Budakalász 3890 gr, 59 cm 2 hét + 5 nap
Jatka Első baba Született 2005.10.07 Dóra Judit Péterffy 28 év 4050 gr, 53 cm 2 hét + 5 nap
Sisotris Első baba Született 2005.10.12 Máté Bendegúz Szt. Imre 25 év / Bp. III. 3650 gr, 58 cm 2 hét + 0 nap
Judy68 Edina 1997.03.12 és Martin 2001.10.18 Született 2005.10.13 Dominik Dél-Pesti K. 37 év / Csepel 4250 gr, 52 cm 1 hét + 6 nap
Ppanna Első baba Született 2005.10.14 David Algír 25év / Algír és Bp 3300 gr, 50 cm 2 hét + 0 nap
Dóri_bp Gergő 1998.07.03 Született 2005.10.14 Viktória Uzsoki 28 év / Újpest 3550 gr, 56 cm 1 hét + 6 nap
Hari Első baba Született 2005.10.14 Lili Dóra Szt. István 30 év / Bp. XIX 4200 gr, 58 cm 1 hét + 5 nap
Benianyu Benjámin 2001.08.24 Született 2005.10.15 Dániel Szt. Imre 34 év / Bp. IV. 3050 gr, 52 cm 1 hét + 4 nap
Uxi Első baba 2005.10.25 Emilía Nóra Nyírő Gy. 26 év / Bp.XIII. 40 hét + 0 nap
Edede Zsigmond 2003.08.28 2005.10.31 ? MÁV 30 év / Bp. III. 39 hét + 1 nap
Annamami Első baba 2005.11.13 Márton Áron Budai Honvédkórház 30 év / Bp. II. 37 hét + 3 nap
Proone Első baba 2005.11.29 Tünde vagy Tamás Szt. Imre 24 év / Bp XXII. 35 hét + 1 nap
</pre>

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Szmercsa, Helga Kép ,
en babausom aug. 7-i, de meg nem gugyog egyaltalan. Mosolyog -ezt nagyon szeretem-, de meg nem nevet hangosan.
falina

Sziasztok!

Benianyu!
Kép
Szegény Beni, egyszer mandulaműtét, aztán légcsőhurut...KépKépGyógyuljon meg minél hamarabb, add át neki....remélem nem tudja átragasztani Danibabára....
Kezdek megijedni...akkor ezek szerint mindig van valami nyavalya a gyerekekkel ugye???
Na jó nem ringatom álomvilágba magam...

Uxi!
Kitartás!
Engem is folyton csesztettek az utolsó 2 hétben, már kikapcsoltam és kihúztam minden telefont, és ha csörgött is nem vettem felKépKép
De várd ki, van ennél rosszabb isKép, ha megszületik, akkor meg mindenki azt fogja kérdezgetni, hogy van-e elég tejed???
És ez egyeseknek (pl én), nagyon fájdalmas pontKépKépKép

Hari!
Jujjj végre látok képet, nagyon de nagyon édik vagytok...
Úgy látom pár is nagyon bújik a babáhozKépKépKépKép
Ez jó jel, nem????
Egyébként fene a pofidat....hova a fenébe raktad a pluszkilóidat....
KivagyokKépKépKép Akkor csak én vagyok pufiKépKépKép
Nincs egy normális kép rólam mióta megszültem, legszivesebben kivágnám az összeset...Kép
Nagyon nem tetszem magamnak igy pufin....KépKépKép

Szmercsa, többiek!

Szopi, tejcsi!

Én már nem tudom mi a jó Isten van...
Léna kb 50 eket hajlandó enni tegnap óta...KépKépKép
Normális ez???
Éjjszaka is, most is fejek mint az őrült, hogy nehogy bent maradjon és ne termelődjön több...
Van ilyen hogy ennyire kevéssel beéri???
Mert éhesnek éhes, éjjel is keltünk éjfélkor, 3 kor, reggel 6 kor, mégis csak ennyit evett és az Istennek se akarta többet, se ciciből se cumiból se anyatejet se tápszert...KépKépKépKép
És ráadásul tegnap óta tizszer annyit sir mint eddig, de csak addig a percig amig fel nem veszem....
Lehet hogy ez már hiszti....
Mert nem hiszem hogy baja lenne....
De nagyot változott az biztos...lehet hogy most kezd "észhez térni"KépKépKépKép

Sajnos én még mosolyt nem kaptam egy cikrát seKépKép
Sőt nem is nagyon néz rám...biztos un engem, egész nap én vagyok vele, jobban érdekli, hogy mi van körülötte...KépKépKépKép
Ez is normális???
Ma vagyunk 6 hetesek...

Viszont voltam a Minimanóban és megvettem neki a bébitornázóját..bár szerintem ez se fogja érdekelni...inkább nézelődik a házban, minthogy a játékaival foglalkozzon...
A forgójával is csak néhány percet van el, aztán jön az uncsisirásKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

SziasztokKép

Baba megint kint alszik ma már másodszor a teraszon.Nagyon szereti a levegőt csak kint hajlandó elaludniKép
Jót hamizott az előbb és már nincs erős pocifájása sőt már egész ügyesen eszik utána jót büfizik meg bukik és alszik.Kép

Este 11-től aludt megint reggel 5-igKép

Kezd egész jól belerázódni az életbe Kép

Tegnap óta tök jókat alszik napközben is.

Tegnap csak este volt fent 2-3 órát akkor elvolt egy ideig aztán egy kis műsorKép szokásos.

Uxi!Annamami!Proone!Edede!Kép

Szurkolok a szülésetekhez!!!!Kép
Izgi már nagyon a dologKép

Megann!Kép

Úgy látom kicsit jobb a kedved, elolvastad az utolsó hozzászólásomat Neked kb. 1-2 napja???

Na megyek hamizni gyorsan!

Puszi mindenkinek jó babázást!!!

Csillam!Nyúlné!Kép
Tündériek a kisbabákKép
Hát ez a fókapóz, én sem láttam még ilyetKép

Mea
mea

Megann,
ha nem kéri, ne erőltesd! Kép Õ tudja, hogy mi kell neki, ha többször eszik kevesebbet, hát legyen. Ne felejtsd el, hogy ő egy kis élőlény, nem működik előírásszerűen. Az hogy szeret kézben lenni, normális, gondolom nézelődik, barátkozik a nagyvilággal Kép
Ha valóban baja lenne, akkor egy felkapommal nem tudnád ám megvígasztalni Kép
Egyébként, írtam, hogy az én pici fiam kb. 3 napja a világ legnyügisebb babája Kép ma már jobb a helyzet. Kép
Boldog 6. heti szülinapot, az én babám pont 6 hetesen mosolygott rám először Kép
Csak figyelgesd őt, és ne idegesítsd magad mindnen, ha valóban baja lesz, azt tuti érezni fogod.
Most barátkozhatsz vele igazán, vége a monoton életnek KépKépKép élvezd!!
HIszti tuti nincs!!!! Az csak majd 3. hónapos kortól Kép
Lazíts!!!!!!!! Kép
Egyébként szépen fejlődik??? Hány kiló most??
szmercsa
szmercsa

Helga!

Sex:
Még mi se próbálkoztunk ma vagyunk 6 hetesek, de ha megtörténik a dolog értesitelek, hogy hogy sikerültKépKépKép
4 heteseen voltam kontrollon ott szépen kioktatott a dokim, hogy hogy kell sexelni(én fölül stbb...) hihiKépKépKép olyan kinos volt...KépKépKép

Fogamzásgátlás:Ne higyj a dokidnak, én többet is tudok, aki szopi alatt lett terhes...
A dokim külön felhivta rá a figyelmem.....

Csillahbabe...

Gratulálok a tejcsihez....KépKép
Ügyi vagy....
Lemaradtál itt a nagy tipródásomról, de tudd, hogy én már minden létező tejfakasztót kipróbáltam amit csak lehet...., de változás nincs...
Most kb 100 ml. van a 2 cicimbe összesen...de most mint fentebb olvashatod, a babám koplalóra fogta....KépKép pedig neki még nem kell vigyázni az alakjára...

Pelenkatéma!
Nekem minden Pempers bejött, vessetek meg de a 4,5 kilós Lénámra a 3-as is jó, nem folyik se jobbra se balra...
Jó a tépőzár összeér a hasán, de nem baj, kicsit csak nem fogok venni, ráadásul a 2es hiánycikk állitolag...
Mondjuk most vettünk egy 80 db-os Helen Harpert. Remélem nem faragunk rá vele....

Csillám!

Jajj, nagyon cuki a manó ebben a szerkóbanKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Csak egy szopi utáni mosoly! Mindjárt visszaolvasok!Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27

Mea!

Persze hogy elolvastam....

És irigyellek is...na ne nevess...
De a te babád azért sokkal "kiszámithatóbb"..
Legalább nem kell könyörögnöd hogy egyen..., mint most nekem, és a tápit is gond nélkül elfogadta...én meg itt szerencsétlenkedek már a 3. fajtával....
Na erről ennyit...

K...va nagy szél van nálunk.....már vagy 5 ször lerohantam, hogy nem vitte e el a szél a babakocsit a manócskámmal együtt a teraszról..

De nem...még megvan a kocsi is, manó isKépKépKépKépKép

Lassan meg megint ébresztgethetem szegénykét, mert megyünk az Ortopéd dokihoz a pozitiv csipő uhá val, bár várhatóan csak azt mondja amit az uh-s dokinő, hogy terpeszpelus és torna...
(Remélem)

Szmercsa!

Köszi a biztatást....de ezt már végépp nem értem....50et akkor evett amikor hazajöttünk a kórházból...KépKépKép
Egyébként szépen gyarapodik, a dokináni a héten 4500 at mért és 3050 el születtünk, tehát a gyarapodás megvan..(bár szerintem elmértek valamit, mert éncsak 4350 et mértem itthon....)

Nagyon várom már az első mosolytKép)Kép, legalább megerősitene, hogy szeret engem....mert néha ugy elkenődöm hogy még nézni se nagyon néz rám...KépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Zsofi,
kepzeld, mar bp-et vegigteloztam es nincs sehol sem hati pelusostatyo... wazze, rendelve is csak 3 het mulva lenne Kép bruhhuhhhu
falina

Helga!

A szülés utáni szex, szoptatás-menstruáció-újabb várandósság kapcsolatához, illetve a fogamzásgátló szedése szoptatás alatt témához szeretnék hozzászólni. Szültem simán is, meg császárral is. Komolyan mondom a sima szülés után egyszerűbb volt a dolog, kevesebb gondot okozott a gátseb illetve a belső varratok, mint a császár utáni heg, ami még jó sokáig érzékeny volt. De ez nagyon egyéni. Van ismerősöm, aki sima szülés után négy héttel minden probléma nélkül tudott a párjával együtt lenni, de olyan is volt, akinek még egy évvel a szülés után is fájdalmas volt.

A helyedben azért védekeznék. Egyrészt a szoptatás alatt is megjöhet a menstruációd. Másrészt a szoptatás fogamzásgátló szerepe csak bizonyos feltételek teljesülése mellett olyan hatásfokú, mint egyéb módszerek. Erről részletesebben itt olvashatsz. Harmadrészt a magam példáját tudom mondani. (Mi kis korkülönbséget terveztünk, de így is védekeztünk (nem tablettával) addig, amíg úgy nem láttuk, hogy onnatól kezdve akár meg is foganhat a következő gyermek.) Az első gyermekem megfoganása után legközelebb több, mint öt évvel menstruáltam újból. Mindeközben megszületett a második és harmadik gyermekem is. És ezen idő alatt végig szoptattam. Szerintem jobb félni, mint megijedni. Ebben a témában is.

Még valami. A szoptatás alatt csak kizárólag Gestagent tartalmazó fogamzásgátló szedhető. Jelenleg egy ilyen tabletta van forgalomban Magyarországon. Elvileg nem csökkenti a tej mennyiséget, de vannak rá ellen példák is. Ha e mellett döntenétek, és az elkezdése után tejmennyiségi problémák adódnának, akkor azért erősen kell rá gyanakodni, ha egyébként semmi más nem változott a szoptatás gyakorlatában. (Én egyébként nem vagyok alapesetben sem oda a tablettákért. A szoptatás alatt meg végképp nem. Az biztos, hogy ez az egyik legkényelmesebb megoldás, kivéve, ha feledékeny valaki.)

Üdv:

Zita
pzita

Sziasztok!

Olyan édi minden babó, tényleg ebben a topicban vannak a legszebb bébik.

Hari! Tényleg jól ledobtad a súly magadrólKép. Mint egy hasi hátizsákotKép. A csuklás ne izgasson, Pálma is sokat csuklik (evés után szinte mindig). A kh-ban azt mondták, kínáljam meg sima forralt vízzel vagy cicivel, de mivel egyiket se fogadja el ha csuklik, hagyom csuklani.

Nyúlné! Ez a fókapóz csúcs!

Helga! Anyukám is hitte, hogy a szoptatás megvéd a terhességtől. A nagyobbik hugom 370 nappal fiatalabb nálam, számoljál, anyum csak a szülés előtt apasztott el, aztán újrakezdte a szoptatástKép. Én nem akarok ilyen szakszerű dolgot írni, csak abba gondolj bele, hogy a mensi a peteérés után következik 2 héttel, és nem előtte (persze rendszeres ciklus esetén ez nézőpont kérdése, de biológiailag ez a rendje).

Voltunk a heimpálban csípőszűrésen, 2 doki is levizitálta és tök negatív, olyan boldog vagyok!!!

Megyek sétálunk a napsütésben, este ha nem lesz nyűgi, írok!

Szép napot!

D
dudukly
Isaszeg

Megann,
Az elején nem annyira betegesek a babák, ez főleg akkor kezdődik, mikor közösségbe kerülnek. Beni is az oviban szedte össze, ott meg sajnos nehéz kikerülni, de ma már sokkal jobban van. A doktor néni azt mondta, hogy nagy valószinüséggel Dani nem fogja elkapni, mert neki nagyon erős most az immunrendszere.

A doktor nénivel megbeszéltem, holnaptól mehetünk sétálni, mert gyönyörű az idő. Össze is raktuk Benivel a babakocsit. Majd ő fogja tolni, azt mondta. Én meg majd fényképezem és hízom a büszkeségtől. Kép

Viki,
Szuper ez a kép!!!

Benianyu

benianyu

Helga

Bocs, de ahogy olvastalak, az jutott eszembe, hogy igen-igen, így születnek a testvérek alig 1 év körkülönbséggel...Kép ha nem akartok ilyet, bizony muszáj védekezni. (Sztem ez kb ugyanolyan tévhit, minthogy az első szeretkezésnél nem lehet teherbe esni, pedig dehogynem.)
Egy internetes barátnőmnek úgy lett 4, hogy a 3.gyerek után egy évvel még mindig nem jött meg neki, megijedt, azt hitte valami daganat, elment nődokihoz, és tizenvalahány hetes terhes volt. Szopi mellett, és ugye tapasztalt anyuka, aki ismeri a saját testének a reakcióit, és mensi nélkül lett terhes.
Nálam meg már 1 hónap után visszaállt a rend, azaz megjött rendesen, mégis szoptattam 13 hós koráig Kevint. Mi 2-2,5 év különbséget akartunk a tesók közt, és így Kevin 15 hós koráig bizony védekeztünk.

Megann
sztem azért nem kell neki egyik tápi sem, mert anyatejet akar!Kép Tök okos baba, adjál neki. Ha 50-et kér, akkor csak annyit.
Megann, vedd lazábban az egészet. Ne görcsölj. Tudom, könnyű mondani, de én nem emlékszem, hogy az elsővel ennyit paráztam volna, mint te.
Pl nézd a jó oldalát: 50-et kér a babád enni, és van is annyi! Hurrá! Kép És biztos tetszeni fog neki az a nyavajás tornáztató. Vagy ha nem, lehet alufólia-golyókból is csinálni egyet sk.Kép
No para, élvezd ezeket a heteket, mert hamar elszaladnak, egyszer csak azt veszed észre, hogy hiába könyörögsz a kétévesednek, hogy ugyanmár, menjen LÉGYSZÍVES fürdeni, közli, hogy "Nyem figyejek jád" - és tényleg nem figyel, hanem játszik tovább.Kép (Te meg kiszaladsz a fürdőbe, hogy ne lássa, hogy hangosan röhögsz, majd könnybe lábadó szemmel vetkőzteted a "nagyot", akit a dackorszakával együtt meg tudnál zabálniKép)

üdv
p
penna

Dudukly
a mávban nem csinálták meg a csípőszűrést? MErt én a szobatársamtól úgy tudom, hogy megcsinálják, és így nem is kértem beutalót a körztei drnénitől. Rosszul tettem?
köszi!
p
penna

kicsit off, de engem megnyugtatott, amikor végigböngésztem az oldalt:

Kedves Barátom/ levelezőtársam!

Sajnálatos módon az elmúlt időszakban a különbőző sajtóorgánumokban egymásnak ellentmondó és emiatt a lakosság körében bizonytalanságot és pánikot keltő híradás jelent meg a madárinfluenzával kapcsolatban.
Szomorú, hogy a megszólaltatott személyek között nem
igazán volt a témában valóban jártas szakember, virológus-állatorvos, hiszen a madárinfluenza ÁLLATBETEGSÉG!
Örömmel tájékoztatlak, hogy elkészültünk egy
honlappal, amelynek szerkesztésében a témában
legjártasabb szakemberek vettek részt. A honlap
elérhetősége:

http://www.madarinfluenza.bpallatorvos.hu/

Itt elolvashatod, mik azok a VALÓDI, SZAKMAI TÉNYEK,
amelyeket nem a média manipulál a témával
kapcsolatban! Remélem, segít majd a kételyeid
eloszlatásában.
Arra kérnélek, hogy segíts a honlap népszerűsítésében,
hogy minél több emberhez eljuthassanak ezek az
információk.
Köszönettel:
Prof. Dr. Mészáros János állatorvos-virológus
az MTA rendes tagja
penna

Halihó!

Megann

Pennának bizony nagyon igaza van!!! A babád pont annyit ezsik, amennyit kíván. Bence is kevesebbet eszik kb. egy hete, mint előtte. nem gépek ők!Nekünk felnőtteknek sem egyforma az étvágyunk.

És tényleg gondolj arra, hogy elszaladnak ezek a visszahozhatatlan első idők, és nem fogod-e bánni a parát? örülj Lénának, ez a legfontosabb!!! és hidd el, ő abszolút érzi, ha nyugodt vagy, és ő is nyugodtabban fog szopizni. Ez tapasztalat!!! Megpróbálok én is feltenni képet a nagyfiúról!

Pusszantás
Lucretia, Bence pénteken 7 hetes
lucretia

Kép

Itt van az én gyönyörű nagyfiamKépKépKép
lucretia

Penna! Lehet, hogy megcsinálják, de mi nov. 30-ra vagyunk visszahívva uh-ra, egy ilyen terhelt családban mint a mienk a kicsit ún. korai szűrésre kellett vinni. (Ha most felfedeznek valamit, az még jó eséllyel gyógyítható terpeszpelussal.)

De nincs bajunk, ez a lényeg. Kép

A madárinfluenzás pánikkeltés meg már idegesítő szerintem is. Ez egy régóta létező betegség, csak valamiből a kva újságírók meg gagyihíradók is meg akarnak élni (nézőszám!).

D
dudukly
Isaszeg

Sziasztok!

Képzeljétek Olivérnek jön a foga... Gyanús volt a nagy nyáladzás, és most már jól látható elöl, hogy bizony bújik ki a kis foga. Marha jó lesz fogacskákkal szopiztatni...

Szülés utáni szex: 10 hete szültem, de nekem még mindig van, hogy ülök és fáj egy kicsit, így aztán eszem ágában sem volt még próbálkozni, de nem is csak azért, mert fáj hanem azért sem próbálkoztunk, mert még nem tudom mivel védekezzünk. Én már nem kockáztatok gyógyszerekkel, az Ergammal is jól megjártam.
Egyébként nem is nagyon kívánom, de hát ez természetes, hiszen szoptatás alatt alacsony az ösztrogén szint.

Amióta nem volt tejcsim, azóta folyamatosan tömöm szegény gyerekbe a cicimet. Ma leb@szott a védőnőm, hogy mit erőltetem, mert már elég volna csak 5-ször szopiznia, én meg erőlködök itt azon, hogy legalább 7-szer egyen. Hiába mondom neki, hogy nem erőltetem,mert ha Olinak nem kell, akkor el sem fogadja a cicit maximum arra, hogy nyalogassa, mint egy fagyit Kép Kép

Ildi

Kép
vrucsincá

Helga!Kép

Azért vigyázzatok! Az első mensi előtt van peteérés! És mivel nem tudhatod, mikor jön meg az első mensid, nem tudhatod, mikor van peteérés, tehát teherbeeshetsz. És a szoptatás csak akkor véd a teherbeesés ellen 90%-ban, ha naponta legalább 8-szor szoptatsz,a szoptatások között max. 4 óra telik el, éjszaka is. Én Gergőt 19 hónapos koráig szoptattam, 10 hónapos volt, mikor mejött a menstruációm, és egy éves, mikor újra terhes lettem.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

sziasztok!

Helga,
én is ismerek olyan anyukát,aki szoptatás és ohne mensi mellett teherbe esett.

szex:párom pont reggel hozta fel a témát, én meg majdnem elbőgtem magam, mert annyira fáradt vagyok, hogy ha lenne időm szexelni,inkább aludnék!!!ide is ilyenkor Írok, mikor a baby sehol máshol nem hajlandó aludni,csak rajtam,és nem tudom kitenni a kendőből...szegény pár...de nem hinném,hogy neki nagy örömet nyújtana...kb.olyan lenne a szex,hogy én nem ráizgulnék,hanem végig azon izgulnék, hogy a következő pillanatban ordÍtani kezd a gyerek...és ha ordÍtani kezd, úgysem tudnám csinálni...

Dudukly
örülök,hogy Pálmának minden ok a csÍpőjével!

Falina,
Mea szerint ez a táska a brendonban 15000ft.
én ugyan 24000-ért vettem, itt Békéscsabán, és nem nagyon hiszem,hogy ennyit lenne pofájuk rárakni, de ha brendonban jársz nézd meg.én a szegedi brendonban jártam csak eddig, ott nem láttam.
egyébként hihetetlen szerencsétlenek ezek pesti samsonite-osok,hogy nem tartanak legalább mutatóban ilyen tatyit az üzletekben!Pont néztem,Lilla korban a te kislányodhoz és Ildi kisfiához áll legközelebb itt a topicban.

folyt köv.
zsofy

Hali!

Helga!
Nagy butaságot mondott a dokid, ugyanis az első mensi előtt már két héttel van peteérésed, ugye ettől lesz az első mensi, és hát honnan tudhatnád, hogy neked mikor fog először megjönni? Lehet, hogy hat hét után, az is lehet, hogy később, de a lényeg az, hogy nem tudhatod! És ha ekkor pont van szex, akkor lehet belőle baba is. Nekem olyan ismerősöm is volt, akinek no mensi plusz minitabletta mellett lett meglepetéstesó. Gondolkodtak is, hogy mi legyen, de megtartották.Kép Szóval védekezzetek, ha nem szeretnétek meglepődni!Kép Nekem egyébként a doki ajánlgatta a tablettát, de mi maradunk a jó öreg guminál (már ha eljutunk odáig, és ezzel választ adtam a másik kérdésedre isKép), mivel ha minden jól megy, szeretnénk még gyereket, és nem akarok beavatkozni a hormonháztartásomba semmilyen módon.

Mi betegek voltunk a hétvége óta, Csabi még most is az (vírusos torokgyuszi), nekem meg vírusos bélfertőzésem volt, vasárnap kezdődött lázzal, hasmenéssel, hányingerrel, semmit sem tudtam megenni, még a víztől is görcsölt a hasam, ezért két kortyonként ittam. Az eredménye meg is lett, cicik totál leapadtak, Csabi egész nap rajtuk lógott, hogy meglegyen a betevője. Hétfőn már javult a helyzet, bár még mindig rengeteg szopi volt, de legalább estére már eljutottunk odáig, hogy amikor az egyikből szopizott, a másikból is megindult a tejci. Ma meg tökre tele vannak a három nap cicinlógás eredményeképpen.Kép Szóval átvészeltük, nem aggódtam túlzottan, de azért megnyugtatásként jó lett volna, ha van valami tartalék a hűtőben, bár lehet, hogy ha pótoltam volna, akkor nem jött volna vissza ilyen hamar. Csabikám szegény még rekedt és szörcsög a torka, de már javulóban.Kép

Na, lelépek, ki kell használni, hogy alszik a kicsi, hátha tudok valami házimunkát is csinálni.Kép

Kóbor
kóbor

Fú lányok!!!!

Nekem tegnap este óta felborult a hőháztartásom,vagymi.......Kép
Legszívesebben a bőrömből is kibújnék olyan melegem van!!!!
Egyszerűen folyik rólam a víz,hőhullámaim vannak,rémes.....KépKépKép..nem tudom mi ez...volt valakinek hasonló ehez így a végefelé???!!!Kép
Aludni meg nem tudok éjszaka,tök nyitva a szemem csak vergődök mint egyhülyebálna.....Kép
Max.hajnalban szendergek kicsit,napközben bezzeg aludnék,de azt meg ugye nem mindig lehet....kiakasztó...Kép

annamami
annamami

Zsóf,
hihi, most látom, hogy majdnem ugyanazt írtad a mensiről.Kép
Kóbor
kóbor

Annamami,
nekem pont ilyen volt a terhességem közepétől, sőt a szülés után is állandó hőhullámok voltak, talán mostanra szűnnek. Ha éjjel nem megy az alvás, azért próbálj meg nappal minél többet, szükséged lesz rá.Kép
Kóbor
kóbor

Zsofy Kép és Falina Kép

Felhívtam a váci úti Brendont egyrészt mert kíváncsi voltam,hogy tényleg lehet-e ekkor árkülönbség,másrészt pedig én is szeretnék majd ilyen tatyókát...
Szóval nagy méretű hátizsákból,ami olyan mint Zsofyé CSAK katicás van!!!!!FIGYELSZ FALINA????Kép
Az ára 22.900 FT.
Más állatos nincs,a rendelési idő két hónap...Kép

Kóbor Kép

Köszi,akkor tűrök,de mostanra már tök nyűg vagyok még maganak is tegnap este óta!!!Kép
annamami

Gergőről csináltam néhány képet. Szeret úszósapkában lenni.

Kép

Kép

Kép

Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Megann,

Az én Boti fiam 2,5 hónaposan mosolygott először (a nagyikára, rám csak pár nappal azután). Egészen addig csak sírt, evett,meg aludt)Pontosabbab majdnem egész nap sírt a pocija miatt. Úgyhogy kitartás, eljön majd a nevetés ideje is!..ja és ő sen nézett addig rám, ugyanazt gondoltam,mint, hogy biztos un engem.Aztán 8 hetesen ez is megváltozott!
helga22

ZsóF Kép
Davallia Kép

Tünemény gyerkőcök!!!!Kép
Hát ezt már nem is lehet fokozni,hogy lehet,hogy itt mindenkinek ilyen szép gyereke van???Kép
annamami

Annamami, en meg leiizadtam mindig alvaskor teljesen. Szoval minden "normalis" mar igy a vege fele Kép

Benianyu! Kijavitasz minket lszi a tablaban? Dávidka oktober 12-en szuletett, nem 14. koszi

Kép

Kép
ppanna

Penna!

Köszi a biztit....
Az enyém már most se figyej jám...pedig még csak 6 hetes...
Ja és sz@rik a tornázóra, akkor ér hozzá, ha véletlenül karaté közben beleütközikKépKép
Bizom benne ez is meg fog változni.....

Helga!
Akkor még van reményKép
Jelenleg is tojik a fejemre, hiába dumálok én neki...juszt se forditja feléma tekintetétKépKép
Pedig én ugy imádom, megyek is, megbabusgatom egy kicsit...

Jányok!

JELENTEM ITT MÁR MINDENKI HÜLYE!
Megjártuk az Ortopéddokit, aki fel volt háborodva az uh-eredményen, és az hogy milyen hülye a kórház, hogy nem biztositanak neki uh-gépet, mert ugye egy dokinő uh-z, a doki(akinél ma voltunk) ő meg kezel...
Megint megnézte és azt mondta teljesen negativ a csipője, ezért most figyu...
AZT MONDTA HOLNAP HIVJAM FEL DÉLELÕTT ÉS AD IDÕPONTOT A HEIM PÁLBA ÉS MAJD Õ OTT MEGNÉZI UH-N ÉS HOGY MARHA KIVÁNCSI LESZ, MIT LÁT....

Kérdeztem tőle, hogy de azért jól teszem rá a terpeszpelust...
Erre közölte, hogy el fogja mondani, de szerinte semmi szükség rá....

Na ezt rakjátok össze....., akkor most ki a hülye...
Jó aztán lehet hogy az uh-után a doki is mást mond, végülis nem lát bele Léna csipőjébe uh-nélkül...

Penna, Szmercsa!
Babó magához tért, 100 ml.-t evett ciciből kóter utánKépKépKépKép
De tökmindegy mert azóta is bömböl, pedig már a JÁTSZÓCUMIT IS BEVETETTEMKépKép
Nem használ...kiköpi.......

Apropó....
Ki használ közülünk játszócumit???
Nem cseszem el jobban a szopiját ezzel???

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Otthon voltunk anyuéknál, nem tudtam jönni, és visszaolvasni sincs nagyon időm.

Falina, Annamami! Én a westendben az 1. emeleten lévő kicsi Samsonite üzletben rendeltettem katicás pelenkázós hátizsákot. Itt is 22.900,-, és egy hét alatt leszállítják, azt mondták.

Uxi, Annamami! Megy a drukk nektek!

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

KépKépKépKépKép
Kép

ilyen király kedvem van...Lilla ma 4-5akkora keserves sÍrást rendezett leKép és megmondom őszintén, már nem vagyok biztos magamban,hogy tudom mi a baja...illetve csak rettegek, hogy azon, ami a baja én már nem tudok segÍteniKépKépKépKép
Minenki Írja, milyen jó a babája, mennyit alszik, játszik magában, nevet...KépKépKép

eddig én azt hittem Lillával minden rendben van, hiszen ő is van,hogy elvan fél órákat a játékaival, meg egyedül, és nevet is egyre többet, viszont ő nem alszik és rengeteget sÍr más babákhoz képestKépKépKépKépKép

persze én Így is nagyon szeretem és soha nem vagyok vele türelmetlen,tényleg!
csak félek, hogy ő teljesen más, mint a "normális gyerekek"...

Nekem ő a normális persze és nekem ő az első gyerekem, nincsen viszonyÍtási alapom, de most kezdek aggódni,hogy vele valami nincsen rendben,
mert mindenki gyereke "jobb",mint ő...ez hülyén hangzik, nekem ő a legjobb, csak úgy értem, mindenki gyereke kevesebbet sÍr,többet alszik, többet elvan magában,mint ő.

Most leÍrom, milyen a napunk általában és kérlek,Írjátok meg a véleményeteket,hogy szerintetek baj van-e Lillával!Kérlek!

Reggel felkel kb.8-kor, akkor jókedvű, elmosolyog kb. fél tÍzig,aztán sÍrni kezd,de kendővel el lehet altatni kora délutánig.akkor megint kis játék,szopi, ha vége a türelemnek jön megint a sÍrás,aztán jó esetben alszik még egy kicsit,de van,hogy nyűgizés van fürdésig, meg ilyenkor iktatom be a sétát. aztán fürcsi,amit általában sÍrás kÍsér...aztán 1kis alvás-de ez mostanában kimarad,helyette sÍrogatás...végül olyan 10-11körül elaszik cicivel és csak 4körül kel. éjjel szokott aludni.

és ezt az üzit 4óra óta próbálom befejezni, hát most sikerült...remélem valaki elolvassa és mond valami megnyugtatótKép

Zsófy és Lilla,11hetes
zsofy

Annamami

Nem akarlak rémísztgetni ,de nekem a mai napig fel van borulva a hőháztartásom !

Minden éjszaka arra ébredek ,hogy folyik rólam a víz !!!!
De nagyon ám!!! Vizes a hajam, a melltartóm ,a hálóingem,az ágyneműm, .... mindenKépKépKép

Nagyon sz@rKép
Először azt hittem ,hogy tejlázam van.Aztán egyszer kétszer megmértem a lázam mikor felébredtem,de semmi!!!
Nem tejláz. Valami hormon dolog lehet.Nem tudomKép

Másnak is van ilyen????????
csillam

ps: lehet,hogy nem jól emlékszem az árára...az egyik 23volt,a másik,nagyobb 24...ezer...

megann,
Léna mennyit sÍr naponta kb?
zsofy

izzadás,
a folyadékvisszatartás miatt volt szülés előtt-után nekem is sokáig!
mostanában nem nagyon.

a babák gyönyörűek!!!

Zsóf,
de jófej Gergő az úszósapival,hihiKép
zsofy

Zsofy! Már csak pár hét és biztosan jobb lesz, kevesebbet fog sírni Lillácska, ha nem fáj a pocója. Kitartás!!!

Kép
vrucsincá

Zsófy Kép

Nyugi!
Szerintem a te Lillád sem sír többet , mint a mi babáinkKép

Az én Dávidkám 1 jó napja ilyen:

Ébredés :reggel fél 8kor szopi ,utána visszaalszik fél 10-10 ig

Megint szopi , tisztába tétel ,átöltözés, vigyorgás gőgicsélés , vitamin bevétel,

Ez eltart 11-ig

akkor berakom a bébitornázóba ,ott elvan egy fél órát egyedül.

Mikor már elunta magát ,( fél 12)elkezd kiabálni,kiveszem ,és el is alszik rajtamKép

Majd fél 1 kor felébred a pukizásra,amiért csak szopival lehet megvígasztalniKép
Állt. ilyenkor van kaki is.

'1 ig tisztába teszem , gőgicsél dumál jókedvű.
Irány a bébitornázó Kép
fél 2 ig bírja .

Utána járkálás , kenguru ...
Ha sikerül elaltatnom , akkor is csak 1 órát alszik.

Sírva ébred . gyorsan szélcsővel kiengedjük a bántó szeleket, aztán megint jókedvű lesz.

Már a szélcsövezés alatt sikongat meg heőőőzik nagyokatKép

Aztán legközelebb csak akkor sír ha éhes,onnan tudom mert akkor könnyekkel sírKép

Aztán vagy elalszik vagy nemKép

estefelé már jobban nyűgös a kevéske alvástól!

Fürdeni nagyon szeret, de elaludni este az istennek sem akarKép

Az már nagyon jó ha sikerül 9 felé elaltatni(ez a ritkább)

Általában 11 körül alszik el Kép na de addíg sokat sír.

Majdcsak elmúlik náluk ez a hasfájásKép
csillam

Szóval röviden:

sír ha : éhes ,ha pukizik, ha álmos, ha tele a pelus, ha unatkozikKép

Ezt ma csináltam , mielőtt kimentünk egy kicsit az udvarraKép
Kép
Kép
Kép
csillam

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X